🤱غذای مادران باردار و شیرده
کدو حلوایی با مرغ
🔹طبع غذا: گرم و خشک رو به معتدل
🔸مواد لازم:
سینه مرغ، بدون استخوان ۱عدد/کدو حلوایی ۵ تکهی بزرگ/پیاز ۱عدد/رب به ۱ قاشق غذاخوری/چوب دارچین ۱عدد/زعفران دمکرده ۱ قاشق غذاخوری/آلو ۸عدد/نمک دریا، فلفل سیاه (به مقدار لازم)
🔹طرز تهیه:
ابتدا کدو را پوست بگیرید و خرد کنید. پیاز را خرد کرده و داخل قابلمه، روی حرارت ملایم قرار دهید تا سبک شود. سینه مرغ خرد شده را اضافه کنید. سپس به مرغها نمک، فلفل و زعفران را اضافه کنید. کدو حلوایی خرد شده را به همراه مرغ تفت دهید. رب به، چوب دارچین و ۲ پیمانه آب جوش روی مواد بریزید و بگذارید تا کاملا پخته شوند. آلوها را از قبل خیس کنید. پس از این که مرغ و کدوها پخته شدند، چوب دارچین را خارج کرده و آلوها را اضافه کنید و بگذارید خورشت کدو حلوایی غلیظ شود. سپس آن را به همراه برنج، نوش جان کنید.
#شنبه_باردار_شیرده
#بدون_ربگوجه
#بدون_سرخ_کردن
https://eitaa.com/joinchat/1793851412C5eae7704ff
═════●⃟ 🍲 ⃟●᪥᪥᪥════
غذای کودک
پوره مرغ
🔹طبع غذا: معتدل و مرطوب
🔸مواد لازم:
تره فرنگی، ریز خرد شده ۱/۳ پیمانه/هویج ۱عدد/سیب زمینی شیرین ۱عدد/سینه مرغ، بدون استخوان ۶۰ گرم/آب مرغ ۲۵۰ میلی لیتر
🔹طرز تهیه:
در تابهای کوچک، تره فرنگی خرد شده را روی حرارت ملایم هم بزنید. هویج خرد شده را اضافه کرده و به مدت ۵ دقیقه با هم بپزید. سپس سینه مرغ را اضافه کنید. سیب زمینی را همراه با آب مرغ اضافه کرده و درب ظرف را بگذارید و اجازه دهید با حرارت ملایم به مدت ۲۰ دقیقه بپزد. پس از این که مرغ و سبزیجات کاملا پخته شد، آنها را با مخلوط کن پوره کنید.
#یکشنبه_کودک
#بدون_روغن
https://eitaa.com/joinchat/1793851412C5eae7704ff
═════●⃟ 🍲 ⃟●᪥᪥᪥════
تغذیه دوران بلوغ
خوراک بادمجان
🔹طبع غذا: گرم و مرطوب
🔸مواد لازم:
گوشت چرخکرده گوسفندی ۲۵۰گرم/سیب زمینی ۲عدد/پیاز ۱عدد/آرد سبوسدار ۲ قاشق غذاخوری/بادمجان ۲عدد/رب آلو ۱ قاشق غذاخوری/روغن زیتون ۱ قاشق غذاخوری/لیمو ترش ۱عدد/نمک دریا، فلفل سیاه (به مقدار لازم)
🔹طرز تهیه:
ابتدا سیب زمینیها را حلقه کنید و در تابهای، روی حرارت بپزید. بادمجانها را حلقه کنید و روی حرارت ملایم بپزید. پیاز را رنده کنید. سپس با گوشت، آرد، روغن زیتون، نمک و فلفل مخلوط کنید و با دست ورز دهید. در یک ظرف دیگر، رب آلو، آب لیمو ترش و ۲ لیوان آب جوش را مخلوط کنید. سیب زمینیها را کف ظرف پخت بچینید و بادمجانها را روی آنها قرار دهید. سپس گوشت را تقسیم کنید و هر کدام را به اندازهی بادمجانها پهن کنید و روی آنها قرار دهید. سس را که از قبل آماده کردهاید، روی بادمجانها بریزید و درب ظرف را بگذارید و به مدت ۳۰ دقیقه روی حرارت ملایم قرار دهید تا پخته شوند.
#دوشنبه_بلوغ
#بدون_ربگوجه
#بدون_سرخ_کردن
https://eitaa.com/joinchat/1793851412C5eae7704ff
═════●⃟ 🍲 ⃟●᪥᪥᪥════
تغذیه آقایون در مشاغل خاص
شاورما مرغ
🔹طبع غذا: گرم و خشک
🔸مواد لازم:
سینه مرغ ۳۰۰گرم/پیاز ۱عدد/سیر رنده شده ۲ حبه/روغن زیتون ۱ قاشق غذاخوری/ارده ۲ قاشق غذاخوری/لیمو ترش تازه ۱عدد/نان لواش ۱۰عدد/زنجبیل ۱/۲ قاشق چایخوری/نمک دریا، فلفل سیاه (به مقدار لازم)
🔹طرز تهیه:
ابتدا سینه مرغ را به صورت ورقههای نازک برش دهید. در کاسهای، مرغها، نیمی از سیر رنده شده، روغن زیتون، آب لیمو، زنجبیل، نمک و فلفل را با هم مخلوط کنید و اجازه دهید تا مرغها مزه دار شود. تابه گریل را روی حرارت گرم کنید. تکههای مرغ را داخل تابه قرار دهید. پس از این که یک طرف مرغها گریل شد، آنها را برگردانید. پیاز را خلال کرده و روی حرارت ملایم قرار دهید تا نرم شوند. در یک ظرف دیگر، ارده، مابقی سیر رنده شده، نمک، فلفل و آب لیمو را مخلوط کنید. یک لایه نان را پهن کنید و روی آن کمی از مخلوط ارده بریزید. سپس مقداری از مرغها و پیاز خلال شده را وسط نان قرار دهید. ساندویچها را داخل تابه گریل قرار دهید. سپس آنها را برگردانید تا طرف دیگر هم پخته شود.
#سهشنبه_مشاغل
https://eitaa.com/joinchat/1793851412C5eae7704ff
═════●⃟ 🍲 ⃟●᪥᪥᪥════
تغذیه برای بیماری دیابت
سوپ لوبیا و سبزیجات
🔹طبع غذا: معتدل و مرطوب
🔸مواد لازم:
لوبیا سفید ۱/۳ پیمانه/پیاز خرد شده ۱عدد/هویج خرد شده ۱عدد/کرفس خرد شده ۲ قاشق غذاخوری/کلم برگ خرد شده ۲قاشق غذاخوری/جعفری تازه، خرد شده ۲ قاشق غذاخوری/آب مرغ ۲ لیوان/نمک دریا، فلفل سیاه (به مقدار لازم)
🔹طرز تهیه:
ابتدا لوبیا و آب را در یک ظرف، روی حرارت قرار دهید. پس از این که آب به جوش آمد، حرارت را کم کنید و بگذارید به مدت ۱ ساعت بپزد. پیاز را در تابهای، روی حرارت ملایم قرار دهید. پس از این که کمی سبک شدند، کرفس و هویج را به آن اضافه کنید و به مدت ۸ دقیقه بپزید. سپس کلم را اضافه کنید و هم بزنید تا کلمها نرم شوند. درب ظرف را بگذارید تا به مدت ۱۰ دقیقه روی حرارت ملایم بپزند. پس از این که لوبیاها پخته شد، به همراه آب مرغ به سبزیجات اضافه کنید. درب ظرف را بگذارید تا سوپ به مدت ۴۵ دقیقه روی حرارت ملایم بپزد. سپس جعفری تازه را اضافه کرده و نوش جان کنید.
#چهارشنبه_بیماری
#بدون_سرخ_کردن
https://eitaa.com/joinchat/1793851412C5eae7704ff
═════●⃟ 🍲 ⃟●᪥᪥᪥════
💥تخفیف ویژه ميلاد با سعادت حضرت فاطمه زهراء سلام الله علیها 🎉
💯 تخفیف استثنایی محصولات ارگانیک فروشگاه 👉
💯 تخفیف 20 درصدی تمامی کلاسهای آموزشگاه 👉
✨این تخفیف ها فقط تا فرداشب هست. بالاخره ما سید هستیم و باید عیدی بدیم. این هم عیدی ما به شما عزیزان 😊. ان شاء الله استفاده بفرمایید
✴️ #انتشار_عمومی
https://eitaa.com/joinchat/3658612752C778c1803ba
࿐❁🍀❒◌🦋◌❒🍀❁࿐
🤱غذای مادران باردار و شیرده
پلو بخارا
🔹طبع غذا: معتدل و مرطوب
🔸مواد لازم:
برنج ۳ پیمانه/گوشت گوسفندی ۳۰۰گرم/هویج ۴عدد/پیاز ۱عدد/زعفران دمکرده ۱ قاشق غذاخوری/کشمش ۱/۲ پیمانه/چوب دارچین ۱عدد/نمک دریا، فلفل سیاه (به مقدار لازم)
🔹طرز تهیه:
ابتدا پیاز را خرد کرده و داخل قابلمه، روی حرارت ملایم قرار دهید. سپس گوشتهای تکهای را به پیازها اضافه کنید. فلفل سیاه، چوب دارچین و ۲ لیوان آب جوش اضافه کرده و بگذارید گوشت پخته شود. هویجها را خرد کنید. سپس داخل تابهای، روی حرارت کمی تفت دهید. پس از این که گوشت پخته و نرم شد، هویجها را اضافه کنید. زعفران را اضافه کرده و بگذارید گوشت و هویج پخته شوند. برنج را در قابلمهای حاوی آب جوش بریزید و درب قابلمه را بگذارید تا برنج دم بکشد. کشمشها را داخل تابه کمی تفت دهید. سپس گوشت و هویج را روی برنج بریزید و با کشمش تزئین کنید.
#شنبه_باردار_شیرده
#بدون_سرخ_کردن
https://eitaa.com/joinchat/1793851412C5eae7704ff
═════●⃟ 🍲 ⃟●᪥᪥᪥════