eitaa logo
طبع و مزاج غذاها
16.1هزار دنبال‌کننده
2هزار عکس
1.3هزار ویدیو
25 فایل
🥣کانال تخصصی طبع و مزاج مواد غذایی🍁 ✨زیر نظر استاد سید روح الله حسینی🔅 🔸️مدرس،مشاور،درمانگر در مسائل تخصصی طبع و مزاج💫 ایدی جهت ارتباط با 👇 🆔 @Rahnama_Javaher 💠کانال اصلی(جواهرالحیاة): 💠 @Javaher_Alhayat
مشاهده در ایتا
دانلود
طبع و مزاج غذاها
از اعضای بزرگوار کانال هستند با کلی سوال😊 مادرای کدبانوی کانال چه پیشنهادی براشون دارید؟🧐 شما چه ج
از مشارکت دوستان برای پاسخگویی به سوال دوست خوبمون بسیار سپاسگزاریم. چه نکات خوبی رو گفتین😊 آفرین بعضی اصلاح تغذیه شروع کردن برای خودشون و خانوادشون✅ نکته مهم اینه که قرار نیست به یکباره تغییر انجام دهیم، بالاخره خانواده سال‌ها با یک سبک غذایی خو گرفتند، کم کم باید اصلاح بشه و سبد غذایی آهسته آهسته از مواد مضر خالی و روش طبخ غذا اصلاح بشه.✅ دوستان روش‌های خوبی برای رنگ و لعاب غذا پیشنها دادند🥰 منتظر بودیم یک نفر رنگ غذا با پودر لبو رو مطرح کنه، که فرمودند.😊 پخت غذا با آرامش و زمان گذاشتن براش هم عالی بود لعابدار کردن غذا با آرد گندم و ... فقط دقت کنید... فلفل دلمه‌ای🫑 و پاپریکا مورد تایید نیست، یک تراریخته مضر هست❌ از زعفران هم هنگام سرو غذا استفاده کنید، همراه باغذا دم نکشد، هم فوائدش از بین می ره و هم مضر خواهد بود. رب گوجه در هر صورت ممنوع هست، حتی اگر خانگی باشه، چرا که گوجه همین که پخته می‌شه تبدیل به غذای مانده و فاسد می شه🍅 بهتر است مرغ را همراه با آب طبخ کنید، کلا غذای زنده، یعنی غذاهای آبکی و لطیف بهترین نوع غذاها و مورد علاقه ذات انسان هستند.🥘 اگر بخاطر بچه‌ها مجبور به طبخ ماکارونی هستید حتی المقدور از نوع تیره ( آرد گندم) آن استفاده کنید یا با آرد گندم سبوس دار رشته‌ ماکارونی درست کنید.😊 ممنونم از دوستان💐 به کانال طبع و مزاج غذاها بپیوندید👇😊 @Taghzieh_tabaie_amzaj
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
خوردن ماست با هرنوع گوشت در خورشت‌ها سبب لکه‌های پوستی قهوه‌ای رنگ بالاخص درناحیه صورت می‌شود🌝 قبلا هم گفتیم مصرف ماست در کنار غذا🥘 و در اینجا گوشت 🍖🍗🥩 باعث فاسد شدن آن شده و خلط تولید شده توسط کبد، ناصالح 🪨 خواهد بود و این خلط بعد از تبدیل شدن به خون و قرار گرفتن در مسیر رگها، وارد قلب❤️ شده و از آنجا به کل بدن از جمله پوست پمپاژ می‌شود و به علت ناصالح بودن یکی از عوارضی که به جا می گذارد لکه‌های پوستی است. به کانال طبع و مزاج غذاها بپیوندید😊👇 @Taghzieh_tabaie_amzaj
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
سلام علیکم صبحتون پر از نور و امید و شادمانی🥰 اعضای جدید خوش آمدید به کانال خودتون🌷💚✨ قدم رنجه فرمودین☺️ بریم ببینیم امروز چی داریم باهاتون به اشتراک بگذاریم؟🙃👇
نان صبحانه سالم خانگی🍞 مواد لازم:🍽 ۱ لیوان آرد معمولی🥡 ۱ لیوان آردکامل🥡 ۳ تا ۴ ق غ روغن زیتون🍾 یا کره🧈 ۱ استکان شیر 🥛یا آب گرم💧 ۱ ق مرباخوری پودر مایه خمیر🥄 ۲ ق غذاخوری کنجد ۲ ق شیره( هر نوعی)🧉 ۱ ق غ شکر 🍚 طرز تهیه:📝 تمام مواد را بجز شیره، باهم مخلوط کرده، ورز میدهیم تا مثل موم نرم و لطیف شود. نایلون می‌کشیم و با پارچه آن را می پوشانیم. ۲ تا ۳ساعت بعد با خمیر، چانه‌هایی( گلوله‌های خمیر) به اندازه گردو درست می‌کنیم. سپس با دست پهن می کنیم و روی چانه‌ها شیره می‌مالیم. بجای زرده و شیر می توانید از شیره سیب استفاده کنید و روی نان بگذارید. این نان‌های خوشمزه و خوشگل رو هم می تونید داخل فر درست کنید و هم توستر. با توستر و ۲۰۰ درجه ۱۵ دقیقه ای آماده میشه🥰 نان شما آماده است😊 آن را با کنجد یا سیاهدانه تزئین کرده و نوش جان کنید😋 به کانال طبع و مزاج غذاها بپیوندید☺️👇 @Taghzieh_tabaie_amzaj
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
طبع و مزاج غذاها
از مشارکت دوستان برای پاسخگویی به سوال دوست خوبمون بسیار سپاسگزاریم. چه نکات خوبی رو گفتین😊 آفرین ب
این هم از نظر این دوست عزیزمون و پیشنهادشون برای اینکه چکار کنیم رب‌ها‌یی که درست می کنیم( رب‌های سالم❌🥫❌) زود خراب نشه👌 آفرین راه حل خوبیه✅ هم استریل می‌شه ظرف و هم هوای اضافه خارج می‌شه راه حل دیگه؟🧐...👇😊 روی رب یک لایه نازک روغن سالم قرار می‌دیم☺️ ان‌شاء‌الله به سر سلامتی غذاهای سالم طبخ و نوش جان کنید🥰 به کانال طبع و مزاج غذاها بپیوندید☺️👇 @Taghzieh_tabaie_amzaj
28.18M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
قشنگتر از اینم داریم؟😍 به قول پسرم کی دلش میاد اینو بخوره😅 به کانال طبع و مزاج غذاها بپیوندید☺️👇 @Taghzieh_tabaie_amzaj
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ماست خانگی مواد لازم: شیر ۲ کیلو🥛🥛... ماست ۲ قاشق غذا خوری🥄🥄 طرز تهیه: شیر را می جوشانیم. می گذاریم دمایش به حدی برسد که انگشتمان بیش از ۲ الی ۳ ثانیه نتواند داغیش را تحمل کند.🥵 ماست را با مقداری شیر 🥛مخلوط کرده، هم می‌زنیم و به ظرف شیر اضافه می‌کنیم. درب ظرف🥣 را می‌گذاریم و اجازه می دهیم ۷ الی ۸ ساعت⏰ در جای گرم بماند.( لابلای پارچه قرار می‌دهیم) ۲۴ ساعت داخل یخچال می گذاریم و استفاده نمی کنیم تا حسابی خودش را بگیرد.🔗 ماست ما آماده است😍 با نون هایی که صبح طبخ کردین، میل بفرمایید😊 نوش جان🥰 📝طبع ماست:👇 به کانال طبع و مزاج غذاها بپیوندید☺️👇 @Taghzieh_tabaie_amzaj
میخک و زیره جز "ادویه های لاغری"🌯 بحساب می آیند. چون سموم بدن را دفع می کنند و قادرند میزان سوخت و ساز بدن را افزایش دهند. 🔥 به کانال خودتون🥰 کانال طبع و مزاج غذاها بپيونديد 👇☺️ @Taghzieh_tabaie_amzaj
طبع و مزاج غذاها
میخک و زیره جز "ادویه های لاغری"🌯 بحساب می آیند. چون سموم بدن را دفع می کنند و قادرند میزان سوخت و س
دوستان برای تهیه این پست‌ها خیلی زحمت می‌کشند👌 با دقت مطالعه بفرمایید📚 بکار ببندید ان‌شاء‌الله✅ و برای دوستانتون ارسال کنید💌📬
امروز ان‌شاء‌الله به این سوال هم پاسخ خواهیم داد...
طبع و مزاج غذاها
امروز ان‌شاء‌الله به این سوال هم پاسخ خواهیم داد...
غذاهای دیگری که می تونیم برای ایشون مثال بزنیم👇 حریره بادام فرنی همراه با سویق انواع هلیم🥣 تخم مرغ عسلی🥚 عدسی میرزا قاسمی🍆🥚🧄🍅 خورشت زبان گوساله🐮 بقچه بادمجان🍆 سوپ جو با گوشت کوفته برنجی🍚 آش گوشت و لوبیا و... البته دقت کنید، غذاهای گرم و تر( دمساز، خونساز) با نوع طبخ سرخ کردنی و استفاده از ادویه زیاد صفرازا و سودازا خواهد شد🥀 غذاهای گرم و تر مورد علاقه طبایع دم، و مفید برای طبایع سوداوی و درمان تغذیه‌‌ ای برای غلبه سودا است✅ ان‌ شاء الله ماه مبارک رمضان با غذاهای گرم و تر در خدمتتون هستیم☺️ به کانال طبع و مزاج غذاها بپیوندید☺️👇 @Taghzieh_tabaie_amzaj
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا