طبع و مزاج غذاها
حمیس دزفولی موادلازم:🍱 ۱کیلو باقلای سبز ۱بوته سیر متوسط🧄 ۲عددپیاز🧅 نمک و زردچوبه و فلفل سیاه🧂 روغن
یادمون باشه در مورد استفاده از لیمو ترش و ترشیها در کنار غذا نکاتی رو بیان کنیم😊
طبع و مزاج غذاها
حمیس دزفولی موادلازم:🍱 ۱کیلو باقلای سبز ۱بوته سیر متوسط🧄 ۲عددپیاز🧅 نمک و زردچوبه و فلفل سیاه🧂 روغن
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
باقالی
مواد لازم:
باقالی پخته
روغن کنجد
رب انار: ۳ ق غ
نمک: ۳ ق غ
گل پر: ۳ ق غ
سماق: ۳ ق غ
سرکه: ۳ ق غ
بعضی جاها بارون میاد و هوا دوباره یه کمی سردتر شده، مثل طرف ما😍
تو هوای سرد واقعا می چسبه، مخصوصا اگه خودتون درستش کنید👌
باقالی پخته رو می ریزیم داخل ماهیتابه و با کمی روغن کنجد هم می زنیم. بعد هم رب انار، نمک، گل پر، سماق و سرکه( سیب یا سرکه طبیعی) رو اضافه همه رو با هم مخلوط می کنیم. و کمی تفت می دیم.
الان آماده است😊
نوش جان
البته برای بعد از افطار
مثلا اگر خواستین با خانواده یه دوری بزنید😊
البته به شرط اینکه سماق و سرکه خیلی زیاد نباشه و رب هم ترش نباشه، سردی و خشکیاش بالا می ره
طبع:👇
#سرد_و_خشک
نکات:
بیش از حد تفت ندهید❌
از سرکه طبیعی استفاده کنید.✔️
#آشپزی
#باقالی
#رمضان
به کانال طبع و مزاج غذاها بپیوندید☺️👇
@Taghzieh_tabaie_amzaj
سبزیجات را حداکثر تا دو روز پس از خرید مصرف کنید.
طعم غذا به تازگی موادش هست نه چاشنیهای مضر مثل پابریکا و رنگ دهندههای غیر مجاز مثل رب و گوجه🔥
حتی اگر مجبور به فریز کردن سبزیجات هستید، بیشتر از یکماه طول نکشه، نه تنها خاصیت و طعم و تازگیش رو از دست می ده، می تونه تولید فساد در بدن بکنه.
سرخ کردن و آب پز کردن سبزیجات دو روش نادرست است که باعث فاسد شدن آن میشود، مثل گوجه که با پختن تبدیل به یک غذای مانده و فاسد میشود.
سعی کنید حتما در وعده های سحری و افطاری از سبزیجات و کاهو استفاده و آب ذخیره کنید✌️
#فوت_و_فن
#سبزیجات
#رمضان
به کانال طبع و مزاج غذاها بپیوندید☺️👇
@Taghzieh_tabaie_amzaj
طبع و مزاج غذاها
به نظرتون کدوم یکی از آبگوشتهایی که معرفی می کنند، سالمتر است؟ و چرا؟ #آبگوشت به این آیدی نظرتون
15.46M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
باغ
دیگ مسی
لب رودخونه
اجاق کلوخی
عجب غذایی بشه😋
اما دو تا ایراد داره
🍃اول اینکه آبگوشت اصیل ایرانی لوبیا نداره
🍃دوم اینکه سبزی هم جز مواد اصلی آبگوشت اصیل نیست و اینکه داخل آب هم پخته بشه، درست نیست.
در باره سبزیجات توی پست #فوت_و_فن بیشتر توضیح دادیم.
تو این کلیپ گویا هنوز آبگوشتمون به گوجه🍅 و رب🥫 آلوده نشده
اما آبگوشت اصیل نخود و گوشت بوده🥩
با چاشنی نمک و زردچوبه🧂
و پیاز هم کنارش🧅
این آبگوشت واقعا توی طبیعت و باغ می چسبه😋
دقت کنید آبگوشت غذای مفید و مقویای خواهد بود مخصوصا در این ماه عزیز، به شرط اینکه موادش اصیل، چاشنیش مفید و طبخش صحیح باشه👌
#آبگوشت
#رمضان
به کانال طبع و مزاج غذاها بپیوندید☺️👇
@Taghzieh_tabaie_amzaj
May 11
هدایت شده از طبیبِ جان
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
☘
💫خدایا مرا در این ماه به خاطر نزدیک شدن به نافرمانیات وامگذار، و با تازیانه های انتقامت عذاب مکن، و از موجبات خشمت دورم بدار، به فضل و عطاهایت، ای نهایت دلبستگی دل شدگان.
#روز_ششم
به طبیبِ جان بپیوندید:👇
@Javaher_alhayat
✨🌙●•▬▬▬▬▬▬
animation.gif
1.06M
✨سپاس مخصوص خداوندی است که
غیر او را نخوانم
و اگر غیر او را میخواندم
خواسته ام را پاسخ نمیداد✨
#فرازیازابوحمزهثمالی
سلام و نور و رحمت🌸
صبح زیبای شما بخیر و پربرکت😊
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#كوكوى_كدو_سبز
✍🏻مواد لازم
كدوسبز:4-5عدد
جعفري:1/2پيمانه
پيازچه:1/2 پيمانه
شويد:1/3 پيمانه
تخم مرغ:2عدد
آرد:1/3 پيمانه
پل بيبر(فلفل تركيه):1ق چ خ
فلفل سياه:1ق چ خ
بكينگ پودر: 1 ق م خ
نمك:به مقدار لازم
✍🏻طرزتهيه
كدو ها را پوست كنده و رنده می كنيم و با دست فشار میدهيد تا آبش گرفته شود، همه مواد لازم را به آن اضافه کرده و با دست خوب مخلوط میکنیم و داخل ماهیتابه دو در آب پزش می کنیم.
اگر تمام کوکوها رو به این روش طبخ کنید و سرخشان نکنید سالم تر است😊
پس در اینجا با طبخ نادرست سرخکردنی مواجه هستیم.
چرا که غذاهای سرخ کردنی مخصوصا الان در ماه مبارک آب زیادی صرف هضمشون میشه و بدن دچار کم آبی میشه، چون غذا گرم و خشک است.
اشتباه دیگر در سرو غذا اتفاق افتاد و اون هم قرار دادن #ماست در کنار غذا است که قبلا در کانال و در پست #فوت_و_فن در موردش صحبت کردیم.😊
طبع غذا:👇
#گرم_و_خشک
به کانال طبع و مزاج غذاها بپیوندید☺️👇
@Taghzieh_tabaie_amzaj