eitaa logo
طبع و مزاج غذاها
37.2هزار دنبال‌کننده
2.3هزار عکس
1.8هزار ویدیو
25 فایل
🥣کانال تخصصی طبع و مزاج مواد غذایی🍁 ✨زیر نظر استاد سید روح الله حسینی🔅 🔸️مدرس،مشاور،درمانگر در مسائل تخصصی طبع و مزاج💫 ایدی جهت ارتباط با 👇 🆔 @Rahnama_Javaher 💠کانال اصلی(جواهرالحیاة): 💠 @Javaher_Alhayat
مشاهده در ایتا
دانلود
طبع و مزاج غذاها
حمیس دزفولی موادلازم:🍱 ۱کیلو باقلای سبز ۱بوته سیر متوسط🧄 ۲عددپیاز🧅 نمک و زردچوبه و فلفل سیاه🧂 روغن
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
باقالی مواد لازم: باقالی پخته روغن کنجد رب انار: ۳ ق غ نمک: ۳ ق غ گل پر: ۳ ق غ سماق: ۳ ق غ سرکه: ۳ ق غ بعضی جاها بارون میاد و هوا دوباره یه کمی سردتر شده، مثل طرف ما😍 تو هوای سرد واقعا می چسبه، مخصوصا اگه خودتون درستش کنید👌 باقالی پخته رو می ریزیم داخل ماهیتابه و با کمی روغن کنجد هم می زنیم. بعد هم رب انار، نمک، گل پر، سماق و سرکه( سیب یا سرکه طبیعی) رو اضافه همه رو با هم مخلوط می کنیم. و کمی تفت می دیم. الان آماده است😊 نوش جان البته برای بعد از افطار مثلا اگر خواستین با خانواده یه دوری بزنید😊 البته به شرط اینکه سماق و سرکه خیلی زیاد نباشه و رب هم ترش نباشه، سردی و خشکی‌اش بالا می ره طبع:👇 نکات: بیش از حد تفت ندهید❌ از سرکه طبیعی استفاده کنید.✔️ به کانال طبع و مزاج غذاها بپیوندید☺️👇 @Taghzieh_tabaie_amzaj
سبزیجات را حداکثر تا دو روز پس از خرید مصرف کنید. طعم غذا به تازگی موادش هست نه چاشنی‌های مضر مثل پابریکا و رنگ دهنده‌های غیر مجاز مثل رب و گوجه🔥 حتی اگر مجبور به فریز کردن سبزیجات هستید، بیشتر از یکماه طول نکشه، نه تنها خاصیت و طعم و تازگیش رو از دست می ده، می تونه تولید فساد در بدن بکنه. سرخ کردن و آب پز کردن سبزیجات دو روش نادرست است که باعث فاسد شدن آن می‌شود، مثل گوجه که با پختن تبدیل به یک غذای مانده و فاسد می‌شود. سعی کنید حتما در وعده های سحری و افطاری از سبزیجات و کاهو استفاده و آب ذخیره کنید✌️ به کانال طبع و مزاج غذاها بپیوندید☺️👇 @Taghzieh_tabaie_amzaj
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
طبع و مزاج غذاها
به نظرتون کدوم یکی از آبگوشت‌هایی که معرفی می کنند، سالم‌تر است؟ و چرا؟ #آبگوشت به این آیدی نظرتون
15.46M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
باغ دیگ مسی لب رودخونه اجاق کلوخی عجب غذایی بشه😋 اما دو تا ایراد داره 🍃اول اینکه آبگوشت اصیل ایرانی لوبیا نداره 🍃دوم اینکه سبزی هم جز مواد اصلی آبگوشت اصیل نیست و اینکه داخل آب هم پخته بشه، درست نیست. در باره سبزیجات توی پست بیشتر توضیح دادیم. تو این کلیپ گویا هنوز آبگوشتمون به گوجه🍅 و رب🥫 آلوده نشده اما آبگوشت اصیل نخود و گوشت بوده🥩 با چاشنی نمک و زردچوبه🧂 و پیاز هم کنارش🧅 این آبگوشت واقعا توی طبیعت و باغ می چسبه😋 دقت کنید آبگوشت غذای مفید و مقوی‌ای خواهد بود مخصوصا در این ماه عزیز، به شرط اینکه موادش اصیل، چاشنیش مفید و طبخش صحیح باشه👌 به کانال طبع و مزاج غذاها بپیوندید☺️👇 @Taghzieh_tabaie_amzaj
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
هدایت شده از طبیبِ جان
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
☘ 💫خدایا مرا در این ماه به خاطر نزدیک شدن به نافرمانی‌ات وامگذار، و با تازیانه های انتقامت عذاب مکن، و از موجبات خشمت دورم بدار، به فضل و عطاهایت، ای نهایت دلبستگی دل شدگان. به طبیبِ جان بپیوندید:👇 @Javaher_alhayat ✨🌙●•▬▬▬▬▬▬
animation.gif
1.06M
✨سپاس مخصوص خداوندی است که غیر او را نخوانم و اگر غیر او را می‌خواندم خواسته ام را پاسخ نمی‌داد✨ سلام و نور و رحمت🌸 صبح زیبای شما بخیر و پربرکت😊
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✍🏻مواد لازم كدوسبز:4-5عدد جعفري:1/2پيمانه پيازچه:1/2 پيمانه شويد:1/3 پيمانه تخم مرغ:2عدد آرد:1/3 پيمانه پل بيبر(فلفل تركيه):1ق چ خ فلفل سياه:1ق چ خ بكينگ پودر: 1 ق م خ نمك:به مقدار لازم ✍🏻طرزتهيه كدو ها را پوست كنده و رنده می كنيم و با دست فشار می‌دهيد تا آبش گرفته شود، همه مواد لازم را به آن اضافه کرده و با دست خوب مخلوط می‌کنیم و داخل ماهیتابه دو در آب پزش می کنیم. اگر تمام کوکوها رو به این روش طبخ کنید و سرخشان نکنید سالم تر است😊 پس در اینجا با طبخ نادرست سرخ‌کردنی مواجه هستیم. چرا که غذاهای سرخ کردنی مخصوصا الان در ماه مبارک آب زیادی صرف هضمشون می‌شه و بدن دچار کم آبی می‌شه، چون غذا گرم و خشک است. اشتباه دیگر در سرو غذا اتفاق افتاد و اون هم قرار دادن در کنار غذا است که قبلا در کانال و در پست در موردش صحبت کردیم.😊 طبع غذا:👇 به کانال طبع و مزاج غذاها بپیوندید☺️👇 @Taghzieh_tabaie_amzaj
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا