eitaa logo
طبع و مزاج غذاها
36هزار دنبال‌کننده
2.2هزار عکس
1.7هزار ویدیو
25 فایل
🥣کانال تخصصی طبع و مزاج مواد غذایی🍁 ✨زیر نظر استاد سید روح الله حسینی🔅 🔸️مدرس،مشاور،درمانگر در مسائل تخصصی طبع و مزاج💫 ایدی جهت ارتباط با 👇 🆔 @Rahnama_Javaher 💠کانال اصلی(جواهرالحیاة): 💠 @Javaher_Alhayat
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
هدایت شده از طبیبِ جان
🔰مدیریت تغذیه روزه دار 🍱مصرف زیاد ترشیجات و شوری ها( مثل خیارشور) در وعده سحری، باعث تشنگی زیاد در طول روز خواهد شد ◣@Javaher_Alhayat ◢ ࿐❁☘❒◌🌙◌❒☘❁࿐
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔰یکی از خوشمزه ترین و راحتترین حلواهایی که میتونید درست کنید همین بوشهری که میدونم عاشقش میشید. 🍛طبع غذا: 🥧 مقوی ▪️نکته ای که باید رعایت کنید: ◾️از موقعی که شروع به هم زدن حلوا می کنید باید دقت کنید که جهت هم زدن فقط از یک جهت باشه (مثلاً اگر در جهت عقربه ی ساعت هم میزنیم تا آخر پخت حلوا همون جهت هم بزنیم). 🥣مواد لازم برای شربت👇 🥧شکر قهوای طبیعی یک لیوان 🥧آب یک سوم لیوان 🥧گلاب یک سوم لیوان 🥧زعفران غلیظ یک قاشق 🥧روغن ارده کنجد؛ یک و یک چهارم لیوان شکر و آب و گلاب را روی حرارت خیلی کم حل می کنیم به مقداری که دست رو نسوزونه. آرد رو در روغن سرد حل می کنیم تا صاف بشه، بعد روی شعله کم هم میزنیم تا زمانی که کَفِش بخوابه بعد از روی شعله براشته، شربت رو با زعفران در سه مرحله اضافه کرده و دوباره روی شعله گذاشته و دو دقیقه (برای آرد زیر یک کیلو) و ۴ـ۵ دقیقه (برای آرد بیشتر از یک کیلو) هم میزنیم. بعد چند دقیقه استراحت روغن پس میده. مقداری از روغن رو می گیریم و اونقدر هم میزنیم تا کشدار بشه. نوش جان. در تمام مراحل، جهت هم زدن ها یکی باشه. اینطوری اونقدر کش میاد که تا یک ذره تو قاشق هست بریده نمیشه و مثل عسل پیوسته کش میاد. با مزه عالی https://eitaa.com/joinchat/3658612752C778c1803ba ࿐❁🍀❒◌🦋◌❒🍀❁࿐
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🔰 🍉مصرف میوه های سرد و تر(طبعی) در افطار ممنوع است. کمترین ضرر آن، سردی و فساد معده است. 🔸یک ساعت بعد از شام اگر مصرف کردید، باید همراه با مصلح آن باشد ✅مصلحات این میوه ها قسمتی(به اندازه یک حبه) از پوست آن است. کمی نمک مصلح خوبی برای هندوانه و گرمک است. https://eitaa.com/joinchat/3658612752C778c1803ba ࿐❁🍀❒◌🦋◌❒🍀❁࿐
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
اینم از حلوای خرمای من که با استفاده از دستور کانال درست کردم. البته من به جای آرد، سویق گندم ریختم و یه مقدار گلاب هم در آخر کار اضافه کردم. بعد هم به صورت توپک درآوردم. ممنونم از دستوراتتون. عالی شد.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
8.25M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
رول فيله مرغ اناری 🔹طبع غذا: گرم و خشک رو به سودا 🍗مواد لازم فيله مرغ ٨ عدد روغن زیتون يك ق غ فلفل قرمز نمك زنجبيل براي مرينيت فيله‌ها استفاده كنيد ‌ 🍃مواد لازم براي مواد داخلي سبزي شمال (يا سبزي هاي معطر دلخواه) گردو ٧٠ گرم رب انار دو ق غ ادويه‌هايي مثل زردچوبه، نمك، آويشن، فلفل سياه، سير له شده يك عدد اين مواد براي مايه‌ي داخل فيله لازم هست . 🔸مواد لازم براي سس انار: آب انار تازه يك ليوان آرد يك ق غ روغن زیتون يك ق غ دانه انار تازه يك چهارم ليوان رب انار يك ق غ رب انار ، شكر قهوه‌اي ٢ ق غ ، فلفل و نمك 🍜🌿🍜🌿🍜🌿🍜🌿🍜 https://eitaa.com/joinchat/1793851412C5eae7704ff 🌯 ⃟✧✦━━━━━━━━━━━
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
هزاران آفرین بر جانت ای ماه روان عاشقان قربانت ای ماه مبارک باد ماه عشق بازان که بنشینند در ایوانت ای ماه مبارک باد عید روزه داران نکویان جهان مهمانت ای ماه . . . عید سعید فطر بر همه عزیزان مبارک باد🦋 https://eitaa.com/joinchat/1793851412C5eae7704ff