✅جلوی عطسه را نگیرید!
هیچوقت جلو عطسه رونباید گرفت درهرشرایطی کودک وبزرگسال فرقی نمی کند، اگه جلوعطسه گرفته شد اگه بعد مدتی بیماری سخت دچارشدید مثل مثل صرع ویاتشنج مثل سکته ویا… کسی روجز خود ملامت نکنید!!!
🌺 امام علی(علیه السلام)
عطسه کننده را سه بار بایـــــد دعا کرد واگر از سه بار بیشتر عطسه زد آن باد است.
و در حدیث دیگر است که اگر از سه بار بیشتر عطسه زد به او باید گفت: « شفاک الله» خــدا شفایت دهد زیرا که منشأ عطسه ی زیاد مرضی است در مزاج
🌺 امام صادق(علیه السلام) :
بسیارعطسه کردن ایمن می گرداند پنج درد را
اول خوره ،دوم لقوه، سوم دردچشم، چهارم صلابت وخشونت پرهای بینی و پنجم بیرون آمدن مودرچشم
✅اهمیت گرم نگه داشتن کلیه ها، مخصوصا در فصل زمستان
✍کلیه ها همیشه باید گرم باشند، زیرا گرما و حرارت سبب کارکرد بهتر کلیه می شود. کلیه، عضوی از بدن می باشد که بیش از حد گرم نمی شود و مشکلی در کارکرد آن بوجود نمی آورد. اما مثلا معده هم می تواند از شدت گرما و هم از شدت سرما دچار مشکل شود. بهترین راه برای گرم نگهداشتن کلیه ها بصورت فیزیکی، استفاده از شال یا کمربند پشمی، مخصوصا در فصل زمستان می باشد.
کلیه یکی از عضو های حیاتی بدن است و آسیب دیدن آن عواقب جبران ناپذیری را به دنبال دارد. از دیگر روش های گرم نگهداشتن کلیه ها، افزایش دادن پی قلوه گاه ( چربی دور کلیه) می باشد. استفاده همیشگی از "نوره درمانی" سبب تقویت کلیه ها و رویش پی قلوه گاه می شود.
🥩 آشنایی با خواص و مزاج انواع گوشت
1⃣ گوشت گوسفند و بره گرم و تر و از نظر طب سنتی بهترین نوع گوشت برای مزاج انسان است.
2⃣ گوشت بز سرد و خشک و از لحاظ خواص و کیفیت مشابه گوشت گوسفند است.
3⃣ گوشت بوقلمون گرم و تر است و با مزاجهای مختلف سازگاری دارد.
4⃣ گوشت شتر گرم و خشک است و در تقویت عمومی بدن بویژه قوای جسمی و جنسی مفید است.
5⃣ گوشت شترمرغ هم مانند گوشت شتر، گرم و خشک و بدون کلسترون است.
6⃣ گوشت مرغ و خروس جوان به شرطی که محلی بوده و تغذیه مناسبی داشته باشند، سبک و زودهضم است. مزاج گوشت مرغ گرم و تر و مزاج گوشت خروس گرم و خشک است.
7⃣ گوشت گاو گرمی و رطوبت کمتری نسبت به گوشت گوسفندی دارد از این رو گفته میشود دارای مزاج سرد و خشک است.
8⃣ گوشت گوساله گرم و تر و تا حدودی به گوشت گوسفند نزدیک است.
9⃣ گوشت ماهی سرد و تر است. اگر خوب پخته شود لطیف و زودهضم است.
🔟 گوشت میگو بر خلاف سایر جانداران دریایی که دارای مزاج سرد و تر هستند، داری مزاج گرم و تر است.
♻️چگونه کسی که با قرص مسموم شده را نجات دهیم؟
🔸هرکدام از انواع سمها و مسمومیتها، نشانهها و خطرات و روشهای درمان خاص خودش را دارد، ولی مراحل اصلی درمان برای همه آنها یکسان است.
🚨در افرادی که دچار مسمومیت های گوارشی شده اند :⬇️⬇️⬇️
🚦 اولین و مهم ترین درمان اورژانسی ، راه اندازی تخلیه ها در بدن برای جلوگیری از جذب سم است .
🚒علائم مسمومیت گوارشی:
تهوع، استفراغ، دل درد، اسهال، ترشح زیاد بزاق، کاها احساس نفس تنگی
چگونه سم را از بدن وی خارج کنیم؟
۱-استفراغ
۲- اسهال
۳- حجامت
۴- جلوگیری از انتشار سم در بدن
#اسعافات_طبی
#درمان_اورژانسی
🚨استفراغ:
اگر کسی غذای مسموم ، زهر و یا قرص های شیمیایی خورده، باید به هر وسیله ای استفراغ کند تا سم وارد بدنش نشود.
🚒(البته مواردی استثنا شده در صورتی که مسمومیت به وسیله نفت یا اسید باشد و یا فشارخون بالا باشد بهتر است مدتی بگذرد)
🚨داروهای قی آور:
🚥 ترکیب (یک استکان گلاب داغ + یک استکان آب ولرم + ۲ قاشق غذاخوری نمک دریا) بخورد تا بیمار بالا بیاورد و معده و کبدش از وجود عامل مسمومیت زا پاکسازی گردد.
🚥شیر و نمک نیز همان خاصیت بالا را دارد .
🚨اسهال:
🚥اگر مدت زیادی در حدود سه ساعت از مسمومیت میگذرد بهتر است که فرد داروی مسهل مانند چهار قاشق روغن زیتون با یک استکان گلاب گرم بخورد تا زهر با روغن مخلوط شود و بعد خارج شود.
🚥سنا و گلسرخ به دوز زیاد
به طور مثال : ۵ ق غ سنا +۲ق غ گلسرخ
🚥شیر
به این صورت که دو کیلو شیر را بجوشانید و هر یک ساعت یک استکان میل کنید
🚥ملین مبارک ( دمکرده فلوس داخل گلاب)
🚨جلوگیری از انتشار سم در بدن :
🔴 نخوردن آب. زیرا آب انتشار سم در بدن را تسریع میکند، البته مواردی هم بلامانع است.
🔺در بعضی موارد گفته شده حتی روغن هم خورده نشود.
🔴 انجام ندادن فعالیت بدنی چون مواد ناصالح و سموم توسط بافتها جذب میشوند.
🔴 دراز نکشیدن و نخوابیدن چون باعث باقی ماندن مواد سمی در روده میشود.
🚨ادرار کردن:
نیم ساعت پس از اسهال جهت پاکسازی بافتها از مدرات استفاده شود.
🔴خوردن هر شش ساعت یک لیوان دمکرده غلیظ آویشن با عسل.
🔴 مصرف شیر با مخلوطی از گلاب و عسل جهت پاکسازی و بازیافت قوت از دست رفته بدن.
🚨حجامت:
🚥 اگر مدت زمان نسبتا زیادی ( بیش از ۳ ساعت) از خوردن سم میگذرد ، بلافاصله باید بیمار را حجامت کرد تا به حالت عادی بازگردد.
📝زهر در خون ایجاد لخته میکند و حجامت علاوه بر کم کردن مقدار زهر در بدن، این لختهها را نیز خارج میکند.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
∞♥∞
❣ #سلام_امام_زمانم ❣
#یاصاحبالزمـــــان ❤️
😍 منـم عـاشق منم دیوانہ ے تو
تویی شمع و منم پروانہ ے تو 🦋
تویی یوسف منم یعقوب راهت
ڪجـایی تا بگیرم من سراغت
❣#لَـیِّن_قَـلبی_لِوَلِیِّ_اَمرِک ❣
دعای عهد.mp3
21.59M
🌸🍃🌸🍃🌸
🍃🌸🍃🌸
🌸🍃🌸
🍃🌸
تجدید عهد روزانه با امام زمان (عج) 🤍
#دعای_عهد ❤️
با صدای استاد : 👤 سید حجت بحرالعلومی
🌤 الّلهُـمَّ عَجِّــلْ لِوَلِیِّکَـــ الْفَـــرَج 🌤
🍃🌸
🌸🍃🌸
🍃🌸🍃🌸
🌸🍃🌸🍃🌸
🌺#نشر_پیام_صدقه_جاریست🌺
✨💥#دیابت
♨️✨توصیه هایی درباره کنترل قند خون↯↯
◻️حذف نــــهار
◻️خوب جویدن غذا
◻️مصرف سویق جــو
◻️استفاده از نان سبوسدار
◻️استفاده از جو محلی در غذا
◻️میل کردن شام بعد از نماز عشا
💥✨اول شب خوابیدن « قندی ها دیر نخوابند» چون بدن در اول شب انسولین تولید میکند.
تقویت کننده سیستم ایمنی بدن با بادام !
ویتامین E در پیشگیری و مبارزه با سرماخوردگی، به ویتامین C کمک میکند. با این حال، یک کلید اصلی برای سیستم ایمنی سالم است. این ویتامین محلول در چربی است، این به این معنی است که به حضور چربی برای برای جذب بهتر و درستتر نیاز دارد. بادام سرشار از ویتامینها و چربیهای سالم هستند. نصف پیمانه از بادام، ۱۰۰٪ از ویتامین E مورد نیاز روزانه شما در یک وعده تامین میکند
🌿 #طب_شفا_بخش
آیا خوردن روزانه یک عدد سیب ما را از بیمار
دور میکند؟
سیب به کاهش وزن کمک میکند؛ به دلیل محتوای بالای فیبر نشان داده شده است که باعث افزایش احساس سیری، کاهش کالری دریافتی و درنتیجه کاهش وزن میشود.
سیب سلامت استخوان را بهبود ببخشید؛ خوردن مقدار بیشتری میوه میتواند با افزایش تراکم مواد معدنی استخوان و کاهش خطر پوکی استخوان همراه باشد.
سیب عملکرد مغز را ارتقا میدهد؛ خوردن سیب میتواند به کاهش استرس اکسیداتیو کمک کند؛ همچنین از افت روانی و علائم کند پیری نیز جلوگیری میکند.
سیب در برابر آسم محافظت میکند؛ افزایش مصرف این میوه ممکن است با کاهش خطر ابتلا به آسم مرتبط همراه باشد.
سیب خطر دیابت را کاهش میدهد؛ خوردن یک عدد سیب در روز با ۲۸ ٪ کاهش خطر ابتلا به دیابت نوع ۲ در مقایسه با نخوردن آن همراه است.
#طب_سنتی_اسلامی_ایرانی
#خواص_سیب
🦋 اَللّهُمَّ صَلِّ عَلَىٰ مُحَمَّدٍ وَآلِ مُحَمَّدٍ 🦋
🤲 اَللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج 🤲
🔹دانههای ریحان و فواید آن برای سلامتی
از دانههای ریحان همیشه به طور سنتی در طب هند و آسیا برای درمان اختلالات #گوارشی استفاده میشود. معروف است که دانههای گیاه #ریحان سرشار از پروتئین، کربوهیدرات و چربیهای ضروری بوده و حاوی مقدار زیادی فیبر غذایی هستند، بنابراین فواید فوق العادهای برای سلامتی دارند.
اگرچه تحقیقات کمی در مورد دانههای ریحان انجام شده است، اما آنها دارای خواص آنتی اکسیدانی، ضد ویروسی و ضد باکتری هستند و همچنین از تشنج و رشد #قارچها جلوگیری میکنند. در این گزارش مهمترین مزایای بالقوه دانههای ریحان معرفی میشود:
🍃 قند خون را تنظیم میکند
طبق گزارش بنیاد پزشکی Sutter Gold، دانههای ریحان به کنترل #قند خون در افراد مبتلا به #دیابت نوع ۲ کمک میکند.
🍃به هضم غذا کمک میکند
دانههای ریحان حاوی #فیبر در لایه خارجی خود هستند. این فیبرها دارای اثر ملین بوده و گرفتگی #معده و شکم و نیز #یبوست را برطرف میکنند.
🍃کنترل اشتها
فیبر موجود در دانههای #ریحان باعث ایجاد احساس سیری بیشتری میشود؛ بنایراین آن را در آب خیسانده و سپس به صورت #دمنوش میل کنید؛ این کار به کاهش #اشتها و کاهش وزن کمک میکند.
.
🔹چگونه از دانههای ریحان استفاده کنید؟
اگر عجله دارید میتوانید بلافاصله از دانههای ریحان خیسانده استفاده کنید =، اما توصیه میشود قبل از استفاده دانههای ریحان را حداقل چند ساعت خیس کنید، زیرا این امر ترشح آنزیمهای گوارشی را تضمین میکند.
🔹روشهای مختلفی برای مصرف دانههای ریحان وجود دارد. از جمله:
🍃آنها را به نوشیدنیهایی مانند آب میوه، شیر نارگیل یا چای اضافه کنید.
🍃آن را روی سالاد خود بپاشید.
🍃آن را با پنیر وگان یا سسهای خامهای مخلوط کنید.
🍃از آن در کنار شیرینیها استفاده کنید.
🍃میتوانید آن را با ماست یا میوه میل کنید.
بهتر است از دادن نوشیدنی یا شیرینی با دانههای ریحان به کودکان یا کسی که در بلعیدن مشکل دارد خودداری کنید؛ زیرا ممکن است این دانههای آنها را خفه کند.
شما میتوانید دانههای ریحان را در فروشگاههای مواد غذایی پیدا کنید و همچنین ممکن است دسرها و نوشیدنیهای منجمد، کنسرو شده یا تازه برای آن وجود داشته باشد