کانال رسمی وابسته به آیت الله العظمی جوادی آملی
💠 دیدار رئیس سازمان صدا و سیما با آیت الله العظمی جوادی آملی 🔹 به گزارش خبرنگار پایگاه اطلاع رسانی
💠 لزوم توجه برنامه های صدا و سیما به انعکاس مشکلات مردم/ باید مردم را با #عمل، امیدوار کرد نه با حرف!
🔸 پایگاه اطلاع رسانی اسراء: #آیت_الله_العظمی_جوادی_آملی در دیدار با رییس سازمان صدا و سیما با اشاره به رسالت های فرهنگی و اجتماعی سازمان صدا و سیما، خواستار توجه هر چه بیشتر برنامه های این سازمان به انعکاس مشکلات مردم و دغدغه های آنان به ویژه در بخش #معیشت_و_اقتصاد شدند.
▫️ ایشان خاطرنشان کردند: این مملکت به لطف الهی همه چیز دارد، با وجود این همه منابع و #سرمایه_های_مادی_و_معنوی فراوانی که در این کشور وجود دارد، مردم را کمیته امدادی اداره کردن ننگ است!
▫️ معظم له همچنین با اشاره به رسالت های فرهنگی و اجتماعی سازمان صدا و سیما، خواستار توجه هر چه بیشتر برنامه های این سازمان به انعکاس #مشکلات_مردم و دغدغه های آنان به ویژه در بخش #معیشت_و_اقتصاد شدند.
▫️ آیت الله العظمی جوادی آملی ابراز داشتند: #فرهنگ_دین به ما می گوید همین زنجیری که در روز عاشورای حسینی (علیه السلام) وسیله عزاداری است باید از روز یازدهم وسیله بستن دست دزدان و متخلفان باشد. این چنین فرهنگی باید به وسیله #صدا_و_سیما اشاعه یابد.
▫️ایشان تاکید داشتند: نباید انتظار داشت با چند برنامه طنز، جامعه شاداب و بانشاط شود، باید بدانیم جامعه گرسنه با برنامه طنز شاداب نمی شود، گرچه وجود این برنامه ها مانعی ندارد لکن اگر مشکلات اساسی مردم برطرف شود قطعا #امید_و_نشاط به جامعه باز خواهد گشت.
▫️معظم له خاطرنشان کردند: باید مردم را با #عمل، امیدوار کنید نه با حرف، حرف بی عمل نتیجه ای جز ناامیدی جامعه در پی ندارد، هرگز بدون تفکر، کاری را شروع نکنید و همواره خود را #امانت_دار_مردم بدانید.
مشروح خبر:
http://news.esra.ir/
https://b2n.ir/f96819
#آیت_الله_العظمی_جوادی_آملی
🆔 @a_javadiamoli_esra
💠 تعالی زن
🔹 عظمت زن مثل عظمت مرد، در گروِ شناخت #عظمت_انسان است، چون بین زن و مرد در انسانیت انسان، فرقی نیست. حرف اسلام این است که هویت انسان به روح اوست، یک؛ روح مجرّد است، دو؛ موجود مجرّد نه مذکر است نه مؤنث، نه زن است و نه مرد؛ سه. زن و مرد خود را در #محور_روح که بیندیشند و بیازمایند، می بینند تفاوتی ندارند. یک سلسله تغایر اوصافی است که در حد یک تغایر صنفی است و نه بیش از آن که این هم برای تنظیم روابط صحیح زندگی است، وگرنه در اسلام هیچ کمالی مشروط به مرد بودن نیست و زن بودن مانع هیچ کمالی نیست.
🔹 #کمال در فراگیری علم است، در تقرّب به خداست، در فرشته خوی شدن است، در اوصاف برجسته داشتن است؛ شما یک نمونه پیدا نمی کنید که اسلام بگوید این کمال برای مرد است و برای زن نیست. مسئله جهاد و امثال جهاد، اگر مطرح است یک کار بدنی است؛ اما اصل مبارزه با استکبار و صهیونیسم و مانند آن، مشترک بین زن و مرد است یا اگر مسئله مرجعیت و مانند آن است بر فرض تمامیت این تفکیک، مرجعیت یا امامت یا رسالت، کمالات اجرایی است؛ مشترک بین نبوت، رسالت، امامت و خلافت، #مقام_والای_ولایت است که این ولایت مشترک بین زن و مرد است.
#روز_جهانی_رفع_خشونت_علیه_زنان
#انسانیت_انسان
#مقام_ولایت
#آیت_الله_العظمی_جوادی_آملی
📚 نخستین همایش بین المللی زنان و زندگی شهری
تاریخ: 1395/09/18
🆔 @a_javadiamoli_esra
💠 اولین جلسه از سلسله نشست های با موضوع«#منزلت_زن در آثار و اندیشه آیت الله العظمی جوادی آملی» برگزار شد
پایگاه اطلاع رسانی اسراء: اولین نشست از این سلسله نشست ها، روز یکشنبه 2 آذر ماه با حضور دکتر خراسانی معاون فرهنگ و دین بنیاد بین المللی علوم وحیانی اسراء به صورت وبینار برگزار گردید.
◀️ دکتر خراسانی بر لزوم شناخت اصل انسانیت و هویت صنفی زن در ترسیم حقوق زن اشاره کرد و بیان داشت: برای ترسیم حقوق زن دو عنصر لازم است، یکی شناخت #اصل_انسانیت که حقیقت مشترک بین زن و مرد است و دیگری هویت صنفی زن که واقعیت مختص به اوست و مبدأ تشخیص هر دو خداوند است.
▫️ ایشان بر منزلت جایگاه انسان اشاره کرد و بیان داشت: انسان خواه زن و خواه مرد، ابزار فراوانی برای تکامل در اختیار دارد و هرگز خودش ابزاری برای کالاهای دنیا و متاع زودگذر آن نخواهد بود. بنابر این نگرش انسان به زن، نگرش ابزارگونه نیست، زن وجود وابسته نیست.
مشروح خبر:
http://news.esra.ir/
https://b2n.ir/h70896
🆔 @a_javadiamoli_esra
💠 مفاتیح الحیات
#شماره182
#فصل_پنجم
#نظافت_و_بهداشت
#بهداشت_روان
🔸 عوامل سلامت و بهداشت دل
در قرآن و روایات اموری زنده كننده قلب و مایه بهداشت آن شناسانده شده اند: قرائت قرآن، موعظه، یاد خدا، یاد مرگ، اندیشه ورزی، نور حكمت، معاشرت با صاحبان فضیلت و خرد، گفت و گوی علمی، دیدار با نیكوكاران، د یدار با صاحبان معرفت، اطعام درماندگان، مهرورزی با یتیمان، طهارت از گناه، تقوا، دوری از عشق غیر الهی و... .
خدا ی متعال می فرماید: ای مردم! برای شما از جانب پروردگارتان پندی هشیار كننده و درمانی برای آنچه از صفات نكوهیده در سینه هاست... آمده است.[1]
امیرمؤمنان (علیه السلام) فرمود: قرآن را بیاموزید... و در آن بیندیشد، زیرا بهار دل هاست و از نورش شفا بجویید كه شفای دل هاست.[2]
[1] . ﴿... مَوعِظَةٌ مِن رَبِّكُم و شِفاءٌ لِما فِى الصُّدورِ﴾ (سورهٴ یونس، آ یهٴ 57).
[2] . تَعَلَّمُوا الْقُرْآنَ، فَإِنَّهُ أَحْسَنُ الْحَدِ یثِ وَ تَفَقَّهُوا فِیهِ، فَإِنَّهُ رَبِیعُ الْقُلُوبِ وَ اسْتَشْفُوا بِنُورِهِ، فَإِنَّهُ شِفَاءُ الصُّدُور (نهج البلاغة، خطبه 110).
#آیت_الله_العظمی_جوادی_آملی
#هر_روز_با_مفاتیح_الحیات
📚 مفاتیح الحیات ص 148.
🆔 @a_javadiamoli_esra
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💠 هجرت الهی
🔸 قرآن كریم نسبت به دو كوچ و دو #بسیج دستور رسمی داد _ «نَفْر» یعنی بسیج شدن و كوچ كردن _ فرمود یك عدّه باید بروند به دانشگاه ها درس بخوانند، یک عدّه باید بروند به حوزه ها درس بخوانند: ﴿فَلَوْ لا نَفَرَ مِنْ كُلِّ فِرْقَةٍ مِنْهُمْ طائِفَةٌ لِیتَفَقَّهُوا فِی الدِّین﴾، این نَفْرِ علمی است، باید بروند یاد بگیرند؛ به یك عدّه هم فرمود نَفْر نظامی كنید تا كشورتان محفوظ باشد.
🔸 همان تعبیری كه قرآن درباره #علما دارد، درباره #مجاهدان هم دارد؛ فرمود نَفْر کنید. خب به کدام طرف نَفْر کنید؟ این کلمه طیبه «نَفْر»، هم درباره #حوزویان آمده است که فرمود: ﴿فَلَوْ لا نَفَرَ مِنْ كُلِّ فِرْقَةٍ مِنْهُمْ طائِفَةٌ لِیتَفَقَّهُوا فِی الدِّین﴾ و هم درباره #مجاهدان آمده است که فرمود: ﴿انْفِرُوا خِفافاً وَ ثِقالاً وَ جاهِدُوا بِأَمْوالِكُمْ وَ أَنْفُسِكُمْ فی سَبیلِ اللَّه﴾؛ سبک بال، سنگین بال، پیاده و سواره به طرف خدا #بسیج شوید. خب او كه گفته بروید، یاری می كند یا نمی كند؟ بنابراین ما دو كار داریم: یكی اینكه باید برویم، یكی اینكه بدانیم، #محاط_به_نصرت_الهی هستیم.
#روز_بسیج_مستضعفان
#هجرت
#نصرت_الهی
#آیت_الله_العظمی_جوادی_آملی
📚 سخنرانی در جمع بسیجیان و نظامیان
تاریخ: 1396/06/06
🆔 @a_javadiamoli_esra
💠 مانعِ مقصود
🔹 شما این معدن کاوها را می بینید گاهی چند متر زمین را حفّاری می کنند با چه زحمتی زیر زمین می روند، آنجایی که نفس کشیدن دشوار است تا طلا گیرشان بیاید و این کار، کار عاقلانه است؛ خروارها خاک را جمع می کنند و دور می ریزند تا یک تکه طلا گیرشان بیاید.
🔹 #تمام_دستورهای_دینی ما شمش طلاست. هر کار خیرِ اجتماعی، سیاسی، اخلاقی، کمک به دیگران، کمک به همسایه، کمک به وامانده، از نماز شب گرفته تا کمک به افراد عادی همه اینها شمش طلاست؛ منتها برای این معدن کاوی می خواهد، آدم باید خروارها خاک را کنار بزند تا آن را بگیرد. در هر کاری که آدم وارد بشود این خروارها خاک هست؛ یکی میگوید من مقدّم هستم تو مؤخّر هستی، یکی میگوید اسم مرا باید ببری، یکی می گوید اسم مرا باید با آن لقب ببری، اینها بازی است!
🔹 شما اگر به دنبال شمش هستی، خاک را باید بشناسی و دور بیندازی! حالا این اسم را به شما دادند دادند، ندادند هم ندادند، اینکه شمش نیست، شمش جای دیگر است.
#آیت_الله_العظمی_جوادی_آملی
📚 درس خارج فقه ثمار جلسه 4
تاریخ: 1393/11/08
🆔 @a_javadiamoli_esra
💠 مفاتیح الحیات
#شماره183
#فصل_پنجم
#نظافت_و_بهداشت
#بهداشت_روان
🔸 عوامل سلامت و بهداشت دل
در قرآن و روایات اموری زنده كننده قلب و مایهٴ بهداشت آن شناسانده شده اند: قرائت قرآن، موعظه، یاد خدا، یاد مرگ، اندیشه ورزی، نور حكمت، معاشرت با صاحبان فضیلت و خرد، گفت و گوی علمی، دیدار با نیكوكاران، دیدار با صاحبان معرفت، اطعام درماندگان، مهرورزی با یتیمان، طهارت از گناه، تقوا، دوری از عشق غیر الهی و... .
خدای متعالی می فرماید: ای مردم! برای شما از جانب پروردگارتان پندی هشیار كننده و درمانی برای آنچه از صفات نكوهیده در سینههاست... آمده است.[1]
امیرمؤمنان (علیه السلام) فرمود: قرآن را بیاموزید... و در آن بیندیشد، زیرا بهار دل هاست و از نورش شفا بجویید كه شفای دل هاست.[2]
[1] . ﴿... مَوعِظَةٌ مِن رَبِّكُم و شِفاءٌ لِما فِى الصُّدورِ﴾ (سورهٴ یونس، آیهٴ 57).
[2] . تَعَلَّمُوا الْقُرْآنَ، فَإِنَّهُ أَحْسَنُ الْحَدِیثِ وَ تَفَقَّهُوا فِیهِ، فَإِنَّهُ رَبِیعُ الْقُلُوبِ وَ اسْتَشْفُوا بِنُورِهِ، فَإِنَّهُ شِفَاءُ الصُّدُور (نهج البلاغة، خطبه 110).
#آیت_الله_العظمی_جوادی_آملی
#هر_روز_با_مفاتیح_الحیات
📚 مفاتیح الحیات ص 148.
🆔 @a_javadiamoli_esra
پيام آوران رسالت.mp3
790.5K
💠 روز بیست و یکم ماه #ربیع_الثانی 1443
🔹 پيام آوران رسالت
#آيت_الله_العظمی_جوادی_آملی
🆔 @a_javadiamoli_esra
💠 پیام آوران رسالت
🔹 در آیه سوره مباركه «توبه» كه فرمود به #حوزه_های_علمیه بروید ﴿لِیتَفَقَّهُوا﴾، بعد فرمود چه كار بكنید؛ حالا فقیه شدید، در دین تفقّه پیدا كردید، حكیم شدید، مسئله دان شدید چه كار باید بكنید؟ كتاب بنویسید, درس بگویید, سخنرانی بكنید, با نوشتن مقاله سخن خوانی بكنید؟ اینها را ما نمی خواهیم، ما می خواهیم آن قدر عرضه پیدا كنید كه مردم را #انذار كنید؛ وقتی گفتید جهنم هست مردم باور كنند! این از هر معمّمی ساخته نیست كه مردم حرفش را باور كنند؛ #باور_كردن, كسی را لازم دارد كه عمری در محلّ خودش تجربه نشان داده باشد، سابقه خوب داشته باشد، علم و عمل داشته باشد تا وقتی گفت جهنم, مردم باور كنند. نفرمود شما بروید درس بخوانید و كتاب بنویسید و استاد بشوید؛ ﴿لِیتَفَقَّهُوا فِی الدِّینِ﴾ بعد «و لیدرّسوا» یا «لیصنّفوا» یا «لیؤلّفوا»؟ اینها نیست، بلکه ﴿لِینذِرُوا قَوْمَهُمْ﴾.
🔹 این را مطمئن باشید این #هنر و عُرضه نصیب هر كس نیست كه مستمعان پای منبر او جهنم را باور كنند! تا #باور نكردند وضع همین است كه می بینید، اگر باور كردند دنیا یك بهشت نقد است. مردم تا از قیامت هراس نداشته باشند تا ندانند عمل زنده است و عامل را رها نمی كند به هوش نمی آیند.
پس انسان یا خودش باید عاقل باشد كه «مَا عُبِدَ بِهِ اَلرَّحْمَنُ وَ اُكْتُسِبَ بِهِ اَلْجِنَانُ» یا گوش به حرف عاقل بدهد. در قیامت هم آنها گیرشان این است می گویند ای كاش ما یا می فهمیدیم یا گوش به حرف نخبگان می دادیم: ﴿لَوْ كُنَّا نَسْمَعُ أَوْ نَعْقِلُ﴾.
#آیت_الله_العظمی_جوادی_آملی
📚 سوره مبارکه روم جلسه 7
تاریخ: 1391/11/11
🆔 @a_javadiamoli_esra
💠 مفاتیح الحیات
#شماره184
#فصل_پنجم
#نظافت_و_بهداشت
#بهداشت_روان
🔸 عوامل سلامت و بهداشت دل
همچنین [امیرمؤمنان (علیه السلام)] فرمود: معاشرت با صاحبان فضیلت موجب حیات دل هاست[1] و نیز فرمود: دیدار با نیكوكاران دل را آباد می كند[2] و فرمود: دیدار با اهل معرفت دل ها را آباد می كند.[3] در حدیث دیگر فرمود: آبادانی دل در همنشینی با خردمندان است.[4] در وصیت خود به امام حسن (علیه السلام) نیز فرمود: تو را سفارش می كنم به... آباد كردن دلت با #یاد_خدا.[5]
[1] . مُعَاشَرَةُ ذَوِى الْفَضَائِلِ حَیاةُ الْقُلُوب (غرر الحكم، ص429).
[2] . لِقَاءُ أَهْلِ الْخَیرِ عِمَارَةُ الْقُلُوب (تحف العقول، ص80).
[3] . لِقَاءُ أَهْلِ الْمَعْرِفَةِ عِمَارَةُ الْقُلُوبِ (غرر الحكم، ص430).
[4] . عِمَارَةُ الْقُلُوبِ فِى مُعَاشَرَةِ ذَوِى الْعُقُول (غرر الحكم، ص429).
[5] . أُوصِیك... عِمَارَةِ قَلْبِكَ بِذِكْرِه (نهج البلاغة، نامهٴ 31).
#آیت_الله_العظمی_جوادی_آملی
#هر_روز_با_مفاتیح_الحیات
📚 مفاتیح الحیات ص 148.
🆔 @a_javadiamoli_esra
لزوم توجه کاربران به اصالت منبع اخبار #آیت_الله_العظمی_جوادی_آملی
پایگاه اطلاع رسانی اسراء: اخیراً کلیپی از #حضرت_آیت_الله_العظمی_جوادی_آملی در فضای مجازی به صورت تقطیع شده و هدفمند منتشر گردیده که باعث سوء برداشت هایی در جامعه دینی و فرهنگی کشور شده است... .
اما اصل ماجرا چیست؟...
👇👇👇👇👇
💠 لزوم توجه کاربران به اصالت منبع اخبار #آیت_الله_العظمی_جوادی_آملی
سخن سردبیر؛
پایگاه اطلاع رسانی اسراء: اخیراً کلیپی از #حضرت_آیت_الله_العظمی_جوادی_آملی در فضای مجازی به صورت تقطیع شده و هدفمند منتشر گردیده که باعث سوء برداشت هایی در جامعه دینی و فرهنگی کشور شده است.
آنچه به صورت تقطیع شده، منتشر شده، به شرح زیر است:
«آیتالله جوادی آملی: خداوند به اندازه کافی به این ملت رزق داده، تو در اثر بی عُرضه گی نتوانستی این ملت را اداره کنی و به خزینه خودت سپردی و ما روی این اشکال داریم!
منظور آیت الله العظمی جوادی از این "تو" کیست؟»
پرسشی که در پایان این برداشت تقطیع شده، آمده است، نیت سوء کسانی که این مطلب را منتشر کرده و بازنشر داده اند، کاملاً مشخص می کند!
🔹 اما اصل ماجرا چیست؟
آیت الله العظمی جوادی آملی در جلسه اجلاسیه اساتید سطوح خارج حوزه علمیه به تاریخ 1393/9/12 در نکوهش تفکر جبریه و سوء استفاده کردن حکام از این تفکر برای توجیه فاصله طبقاتی خود با مردم ضعیف، بیان می دارند:
«درباره یکی از این بزرگان دارد که #معاویه آمد خواست گرانی وضع را، کمیِ امکانات مردم آن روز را، توجیه کند، گفت خدا از مخزن غیب خود برای شما همین اندازه روزی نازل کرده است، شما چه اعتراضی دارید؟ همان تفکّر جبری که متفکّران اشعری منش به اموی یاد دادند یا خواسته خود اموی بود این را در آن صحنه ذکر کرد... این بزرگوار [احنف بن قیس] در بین جمع برخاست گفت معاویه «هاهنا مسائل ثلاثة» چرا مغالطه می کنی؟ در #مخزن_الهی هر چه خدا بخواهد هست: ﴿وَ إِنْ مِنْ شَیءٍ إِلاَّ عِنْدَنا خَزائِنُهُ﴾ [1] ذات اقدس الهی هر چه بخواهد به اندازه نیاز مردم نازل می کند، چون خدا فرمود مردم عائله من هستند، نه تنها مردم، تمام مار و عقرب عالَم عائله من هستند: ﴿ما مِنْ دَابَّةٍ فِی الْأَرْضِ إِلاَّ عَلَی اللَّهِ رِزْقُها﴾ [2] با ﴿عَلَی﴾ تعبیر کرده، فرمود تمام مارها، تمام عقرب ها، موجودات دریایی و غیر دریایی عائله من هستند. سوم اینکه ما درباره مخزن الهی حرفی نداریم، آنچه خدا نازل کرده است برای تأمین روزی مردم حرفی نداریم، در امر سوم نظر داریم می گوییم خدا به اندازه کافی به این ملت داد، تو در اثر بی عُرضه گی نتوانستی ملت را اداره کنی و به خزینه خودت سپردی، ما به این اشکال داریم...»[3]
در نتیجه، بیان کامل #آیت_الله_العظمی_جوادی_آملی، به یک جریان تاریخی اشاره دارد که این قضیه در منابع گوناگون ذکر شده و از جمله در کتاب الدر المنثور فی التفسیر بالماثور به این شرح نقل شده است: «... فَقَامَ الْأَحْنَف فَقَالَ یا مُعَاوِیة وَ الله مَا نلومک علی مَا فِی خَزَائِن الله وَ لَکِن إِنَّمَا نلومک علی مَا أنزلهُ الله من خزائنه فَجَعَلته أَنْت فِی خزائنک و أغلقت عَلَیهِ بابک ...». [4]
دفتر مرجعیت #آیت_الله_العظمی_جوادی_آملی در اطلاعیه خود همواره همگان خصوصاً اصحاب رسانه را به صدق و عدل و رعایت مناسبات صحیح اخلاقی و حقوقی دعوت نموده و اعلام داشته است که کلیه اخبار و اطلاعات در مورد محتوای دیدارها، جلسات و سخنرانی های آیت الله العظمی جوادی آملی تنها در صورتی مورد تایید است که از کانال های رسمی بنیاد اسراء منعکس شده باشد. [5]
🔸 در پایان لازم است تا بخشی از بیانات ارزشمند #حضرت_آیت_الله_العظمی_جوادی_آملی در جمع اصحاب رسانه را یادآور شویم که معظم له، «راستگو بودن» را بهترین فضیلت و سرمایه بیان دانسته و اظهار می دارند:
«آنچه برای همه ما لازم است هم #صدق_خبری است هم #صدق_مخبری... یک انسان راستگو می رود، می فهمد، درس می خواند، از راه صحیح پیدا می کند، تا چیزی برای او روشن نشد نمی گوید، زیرا معتقد است ائمه فرمودند: «كَفَى بِالْمَرْءِ كَذِباً أَنْ یحَدِّثَ بِكُلِّ مَا سَمِعَ» خبر فروشی یعنی #شرف_فروشی و خبر خریدن هم یعنی حیثیت دیگری را زیر سؤال بردن. بنابراین آقایان اساس کار این است که صدق مخبری را فراهم بکنید، #راستگو_بودن بهترین فضیلت و سرمایه است».[6]
[1]. سوره حجر، آیه21.
[2]. سوره هود، آیه6.
[3]. سخنرانی آیت الله العظمی جوادی آملی در جلسه اجلاسیه اساتید سطوح خارج حوزه علمیه به تاریخ 1393/9/12
[4]. الدر المنثور فی التفسیر بالماثور، ج5، ص71.
[5]. پایگاه اطلاع رسانی اسراء news.esra.ir
[6]. سخنرانی آیت الله العظمی جوادی آملی در جمع اصحاب رسانه، 1383/5/15
منبع: news.esra.ir
🆔 @a_javadiamoli_esra
تبدیل اعمال.mp3
555.1K
💠 روز بیست و دوم ماه #ربیع_الثانی 1443
🔹 تبدیل اعمال
#آيت_الله_العظمی_جوادی_آملی
🆔 @a_javadiamoli_esra
💠 تبدیل اعمال
🔹 در ذیل آیات #غیبت ملاحظه بفرمایید، آنجا خیلی از افراد می بینند که کار خوب انجام دادند ولی آن اعمال را نمی بینند؛ عرض می کنند که ما این کارها را کردیم! می فرمایند شما بدهکار بودید دَینتان را به آن مُغتاب دادید؛ شما آبروی افراد را بُردید، غیبت کردید، توبه هم که نکردید، استحلال هم که نکردید، از اعمال شما گرفته شده و به او داده شده، پس ﴿مَن جَاءَ بِالْحَسَنَةِ﴾ نیست.
🔹 گاهی در قیامت سؤال می کنند که این گناهان را ما نکردیم اما در اعمال ما ثبت است؟! جواب این است که شما #آبروی_مردم را بردی، استحلال هم که نکردی، استغفار هم نکردی، سیئات آنها به نامه اعمال شما منتقل شده است؛ هر دو طایفه نصوص در ضمن آیات غیبت هست.
#آیت_الله_العظمی_جوادی_آملی
📚 سوره مبارکه زخرف جلسه 17
تاریخ: 1394/10/23
🆔 @a_javadiamoli_esra
💠 مفاتیح الحیات
#شماره185
#فصل_پنجم
#نظافت_و_بهداشت
#بهداشت_روان
🔸 عوامل سلامت و بهداشت دل
مردی نزد رسول خدا(صلی الله علیه و آله و سلم) از قساوت و سختی قلب خود شكایت كرد. آن حضرت فرمود: هرگاه خواستی دلت نرم شود، درمانده را اطعام كن و بر سر یتیم دست [نوازش] بكش.[1]
[1] . وَ رُوِىَ أَنَّ رَجُلاً شَكَا إِلَی النَّبِىِّ (صلی الله علیه و آله و سلم) قَسَاوَةَ قَلْبِهِ، فَقَالَ: إِذَا أَرَدْتَ أَنْ یلِینَ قَلْبُكَ فَأَطْعِمِ الْمِسْكِینَ وَ امْسَحْ رَأْسَ الْیتِیم (مشكاة الانوار، ص167).
#آیت_الله_العظمی_جوادی_آملی
#هر_روز_با_مفاتیح_الحیات
📚 مفاتیح الحیات ص 148 و 149.
🆔 @a_javadiamoli_esra
زیارت معبود.mp3
1.69M
💠 روز بیست و سوم ماه #ربیع_الثانی 1443
🔹 زیارت معبود
#آيت_الله_العظمی_جوادی_آملی
🆔 @a_javadiamoli_esra