💠
گوهر صالح🔸 #آدم_خوب شدن كار بسیار سختی است كار هر كسی نیست؛ اما كارِ خوب كردن خیلی دشوار نیست. انسان یك وقت میخواهد كار خوب انجام بدهد، نمازی بخواند, روزه ای بگیرد, اطاعتی كند، احسانی كند، این خیلی سخت نیست؛ اما اگر بخواهد #گوهر_ذات خود را صالح كند این كار آسانی نیست. 🔸 بسیاری از افراد خوب كسانی اند كه ﴿جاءَ بِالْحَسَنَةِ﴾؛ اینها كارِ خوب را به پیشگاه خدا عرضه می كنند که ﴿مَنْ جاءَ بِالْحَسَنَةِ فَلَهُ عَشْرُ أَمْثالِها﴾ و مانند آن؛ اینها یك طَبق كار خیر را به پیشگاه خدا می آورند، آدم متوسطی هستند و هدیه اینها كار خیر است؛ اما آنچه بهره اوحدی از موحّدان است، این است كه گوهر ذاتشان سالم است و این گوهر ذات را در طَبق اخلاص، به هدیه الهی میبرند. 🔸 خیلی فرق است بین كسی كه ﴿مَنْ جاءَ بِالْحَسَنَةِ فَلَهُ عَشْرُ أَمْثالِها﴾ است و كسی كه ﴿إِذْ جاءَ رَبَّهُ بِقَلْبٍ سَلیمٍ﴾! از #قلب_سلیم جز حسنات اعتقادی و اخلاقی و فقهی و حقوقی كه نشأت نمی گیرد؛ اما ممكن است كسی كار خوب انجام دهد ولی گوهر ذات او هنوز اصلاح نشده باشد و ممکن است ـ خدای ناكرده ـ یك وقت عوض شود. كسانی كه عمل صالح دارند كم نیستند؛ اما كسانی كه گوهر ذاتشان #صالح باشد كم اند. #آیت_الله_العظمی_جوادی_آملی 📚 سوره مبارکه صافات جلسه 18 تاریخ: 1392/12/17 🌐 http://news.esra.ir 🆔 @a_javadiamoli_esra
جلد دوم کتاب المکاسب منتشر شد
🔸 پایگاه اطلاع رسانی اسراء: جلد دوم کتاب ارزشمند #کتاب_المکاسب اثر گرانقدر حضرت آیت الله العظمی جوادی آملی، با همکاری پژوهشگاه علوم وحیانی معارج و مرکز بین المللی نشر اسراء، منتشر شد.
🔸 این کتاب از مساله دهم بحث « حرمت رشوه» از کتاب مکاسب محرمه شیخ انصاری ره مجلد اول تا ابتدای مسأله پانزدهم؛ «حرمت قمار» در 464 صفحه توسط نشر اسراء به چاپ رسیده است.
علاقهمندان به تهیه آثار آیتالله العظمی جوادی آملی میتوانند به سایت www.nashresra.ir مراجعه کنند.
#آیت_الله_العظمی_جوادی_آملی
🌐 http://news.esra.ir
🆔 @a_javadiamoli_esra
تأکید بر حفظ وحدت میان مسلمین و پرهیز از اعمال اختلاف برانگیز
🔸 به گزارش خبرنگار پایگاه اطلاع رسانی اسراء: حضرت آیت الله العظمی جوادی آملی با تاکید بر #حفظ_وحدت میان مسلمین و پرهیز از اعمال اختلاف برانگیز اذعان داشتند: ما با داشتن این سرمایهها [اهل بیت عصمت و طهارت (ع)]، در ایام وحدت حرف هایی بزنیم که خدای ناکرده صف مسلمان ها را از هم جدا بکنند مغبونیت است... .
👇👇👇👇
🆔 @a_javadiamoli_esra
تأکید بر حفظ وحدت میان مسلمین و پرهیز از اعمال اختلاف برانگیز
🔸 به گزارش خبرنگار
پایگاه اطلاع رسانی اسراء:حضرت آیت الله العظمی جوادی آملی در یکی از جلسات درس فقه خود به مناسبت #هفته_وحدت اظهار داشتند: یک بیان نورانی در نهج البلاغه است که حضرت به یکی از آن افراد صدر اسلام می فرماید بدان در امت پیغمبر(ص) هیچ کس مثل من مردم را به وحدت دعوت نکرد و نمیکند: «وَ لَیسَ رَجُلٌ فَاعْلَمْ أَحْرَصَ النَّاسِ عَلَی جَمَاعَةِ أُمَّةِ مُحَمَّدٍ (صلّی الله علیه و آله و سلّم) وَ أُلْفَتِهَا مِنِّی»، برای اینکه من از مهم ترین حق خود گذشتم. آن هم حقی که حق شخصی نبود. 🔸 ایشان ادامه دادند: این روایت را مرحوم مجلسی (رضوان الله علیه) نقل کرده که فرمود: «مَا لِلَّهِ آیةٌ أَكْبَرُ مِنِّی»؛ خیلی این حرف بلند است! فرمود درست است سماوات و أرضین، انبیا، اولیا، بهشت، قیامت، دنیا، آخرت، همه آیات الهی اند؛ اما خدا از من بزرگ تر آیتی ندارد، از من بزرگتر در عالم کسی نیست. این حدیث را همه محدثین قبول کردند، حضرت یک حرفی زد که غیر از او کسی نگفت و آن مسئله «سَلُونِی قَبْلَ أَنْ تَفْقِدُونِی» است. از هیچ پیغمبری، از هیچ امامی و از هیچ ولی ای ذکر نشده که این جور که به صراحت به میدان بیاید و بگوید از عرش تا فرش هر چه بخواهید من می دانم، این جمله را غیر از حضرت امیر(ع) کسی نگفت. 🔸 معظم له با تاکید بر #حفظ_وحدت میان مسلمین و پرهیز از اعمال اختلاف برانگیز اذعان داشتند: ما با داشتن این سرمایه ها، در ایام وحدت حرف هایی بزنیم که خدای ناکرده صف مسلمان ها را از هم جدا بکنند مغبونیت است. حالا مسئله تولی و تبری آن بجای خود محفوظ است، اما آدم یک کاری کند که #جامعه_اسلامی را با وجود خطراتی همچون داعش ارباً اربا کند، این جفای به نظام است، این جفای به وحدت اسلامی است، لذا این همه اصرار کردند که باهم باشید، اختلاف نکنید و مواظب دشمن مشترک باشید از همین جهت است. مطالعه بیشتر: 🌐 esra.ir #هفته_وحدت #آیت_الله_العظمی_جوادی_آملی 📚 درس خارج فقه نکاح جلسه 379 تاریخ: 1397/08/30 🌐 http://news.esra.ir 🆔 @a_javadiamoli_esra
💠 مفاتیح الحیات
#شماره 463
#بخش_دوم
#تعامل_انسان_با_همنوعان
#فصل_یکم
#نیكی_به_شوهر
🔸 نیكی به شوهر
زنی به امام صادق (علیه السلام) عرض كرد: من زنی از دنیا بریده هستم. آن امام همام فرمود: مراد تو چیست؟ گفت: ازدواج نمی كنم. امام صادق (علیه السلام) پرسید: چرا؟ گفت: می خواهم به فضیلتی برسم. امام (علیه السلام) فرمود: [از این مرام] باز گرد؛ اگر در ترك ازدواج فضیلتی بود فاطمه (سلام الله علیها) به آن سزاوارتر از تو بود، زیرا هیچكس از او در فضیلت پیشی نگرفت.[1]
[1] . دَخَلَتِ امْرَأَةٌ عَلَی أَبِى عَبْدِ اللَّهِ ع فَقَالَتْ: أَصْلَحَكَ اللَّهُ، إِنِّى امْرَأَةٌ مُتَبَتِّلَةٌ. فَقَالَ: وَ مَا التَّبَتُّلُ عِنْدَكِ؟ قَالَتْ: لا أَتَزَوَّجُ. قَالَ: وَ لِمَ؟ قَالَتْ: أَلْتَمِسُ بِذَلِكَ الْفَضْلَ. فَقَالَ: انْصَرِفِى فَلَوْ كَانَ ذَلِكِ فَضْلاً لَكَانَتْ فَاطِمَةُس أَحَقَّ بِهِ مِنْكِ إِنَّهُ لَیسَ أَحَدٌ یسْبِقُهَا إِلَی الْفَضْلِ (الكافى، ج5، ص509).
#آیت_الله_العظمی_جوادی_آملی
#هر_روز_با_مفاتیح_الحیات
📚 مفاتیح الحیات ص 287
مرکز بین المللی نشر اِسراء
🌐 https://nashresra.ir
🆔 @a_javadiamoli_esra
تأثیر تفاوت جنسیتی بر فعلیت انسانی و فعالیت اجتماعی از نظرگاه امامیه و وهابیت با محوریت اندیشه های آیت الله جوادیآملی و بن باز
🔸 به گزارش خبرنگار پایگاه اطلاع رسانی اسراء: در یکی از مقالات دو فصلنامه علمی ـ پژوهشی حکمت اسرا (شماره 38) که به همت پژوهشگاه علوم وحیانی معارج به چاپ رسیده است می خوانید؛
... تفاوت جنسیتی،نوع انسان را به دو صنف بزرگ زن و مرد، تصنیف می کند.باوجودتمام اختلاف ها، زن و مرددرذیل نوعی واحد قرارمی گیرند،با این حال، اختلاف های وابسته به جنسیت، نگاه های متفاوتی را نسبت به فعلیت انسانی زن و فعالیت های اجتماعی او سبب شده. برخی، مرد بودن را نوعی کمال انسانی برشمرده و معتقدند زن به دلیل نوع خلقت و جنسیتش نمی تواند انسانی کامل به شمار رود و فعالیت اجتماعی او تنها مانعی درمقابل تعالی مرد است.... ؛اما آنچه ضرورت دارد، مشخص شدن نگاه اصیل اسلامی است و این مهم جز با عرضه این دو دیدگاه بر آیات و سنت ممکن نخواهد بود.
مطالعه کامل این مقاله:
http://hikmat.isramags.ir/article_155417.html
#آیت_الله_العظمی_جوادی_آملی
🌐 http://news.esra.ir
🆔 @a_javadiamoli_esra
نظر آیت الله العظمی جوادی آملی درباره غزل های حافظ / خواندن غزل و مناجات با صدای خوب، خصیصه ما ایرانیان است
🔸 پایگاه اطلاع رسانی اسراء: آیت الله العظمی جوادی آملی می فرماید: «ترانه لذتی کاذب ایجاد می کند؛ اما #غزل_شهدی_است که لذت صادق را به همراه دارد و تا پایان عمر با انسان همراه است. غزل های حافظ و سعدی چنین است»... .
👇👇👇👇
🆔 @a_javadiamoli_esra
نظر آیت الله العظمی جوادی آملی درباره غزل های حافظ / خواندن غزل و مناجات با صدای خوب، خصیصه ما ایرانیان است
🔸 پایگاه اطلاع رسانی اسراء: آیت الله العظمی جوادی آملی می فرماید: «ترانه لذتی کاذب ایجاد می کند؛ اما #غزل_شهدی_است که لذت صادق را به همراه دارد و تا پایان عمر با انسان همراه است. غزل های حافظ و سعدی چنین است».
🔸 معظم له در پاسخ به پرسش "موسیقی های متداول چه تأثیری بر روان آدمی می گذارد؟" از سخنان ابن سینا بهره گرفته و می گوید: «#ابن_سینا (رحمهالله) در نمط نهم اشارات و تنبیهات می نویسد: گاهی عارف به #نغمه_رخم، یعنی آهنگ ملایم نیاز دارد تا او را متّعظ كند. در درس مرحوم #الهی_قمشه_ای (قدسسرّه)، وقتی به این قسمت از شرح اشارات رسیدیم (سه نفر در آن درس حاضر بودیم)، پس از درس، از استاد اجازه گرفتیم تا جناب آقای ربانی خراسانی كه از علمای بزرگ تهران بود (یكی از آن سه نفر)، هر شب پس از درس، یكی از غزل های استاد را برای ما بخوانند كه ایشان هم اجازه دادند.
🔸 ایشان درباره #تفاوت_غزل_و_ترانه و اهمیت غزل های شعرای ایرانی می گوید: «گاه مناجات یك جوان را اداره می كند. گاه نیز یك غزل یا قصیده، كمبودهای درونی او را ترمیم می كند؛ اما لذت غزل هرگز در ترانه یافت نمی شود. ترانه لذتی كاذب ایجاد می كند؛ اما غزل شهدی است كه لذت صادق را به همراه دارد و تا پایان عمر با انسان همراه است. غزل های حافظ و سعدی چنین است. به هر حال، اگر كسی خود را با ترانه سرگرم كند، در سنین بالاتر، خود متوجه می شود كه با ذائقه او هماهنگ نیست، در حالی كه انسان با مناجات و غزل انس دیگری دارد. #غزل_حافظ همیشه می ماند و هرچه سن بالاتر برود، انسان با آن بیشتر مأنوس می شود.»
🔸 معظم له موسیقی ها را به چند دسته تقسیم کرده و توضیح می دهد: «همه می دانیم كه آهنگ های طرب انگیز خوی حیوانی را در ما زنده می كند. آهنگ هایی كه فرشته مَنِشی را در آدم احیا می كند، به انسان سبكباری می دهد و بشر را از شهوت و غضب دور می كند نیز می شناسیم. به آهنگی مشكوك گوش نمی دهیم. از این نظر موسیقی بر سه قسم است:
1️⃣ موسیقی هایی كه حالتی روحانی در انسان ایجاد می كند كه اشكال ندارد.
2️⃣ موسیقی هایی كه به مجالس لهو و لعب اختصاص دارد و شهوت را تحریك می كند كه این دسته نامشروع است.
3️⃣ دسته ای از موسیقی ها هم مشكوك است، پس با داشتن راه صحیح، دیگر به دنبال مشكوك نمی رویم.»
🔸 حضرت استاد در پایان درباره #ویژگی_ما_ایرانی_ها در مواجه با موسیقی می گوید: «خواندن غزل ها و مناجات ها با صدای خوب، خصیصه ما ایرانیان است. ما ایرانیان به آواز بیش از نواختن علاقه داریم كه بسیار خوب است و بیش از آن هم نیاز نیست. در #فرهنگ_شیعی ما، مستحب است كسی كه اذان می گوید، «صیت»، یعنی خوش صوت باشد تا نیاز قوه سامعه تأمین شود. اشعار خوبی وجود دارد كه اگر با صدای خوش خوانده شود، این نیاز انسان را تأمین می كند. از طرفی، اشعاری كه در اثر پیمودن این راه فرا گرفته، همه عمر برای او می ماند و هرچه سن بالاتر می رود، بهره او از این اشعار بیشتر می شود.»
#روز_حافظ
#آیت_الله_العظمی_جوادی_آملی
📚 نسیم اندیشه دفتر اول ـ ص 113 الی 116
🌐 http://news.esra.ir
🆔 @a_javadiamoli_esra
💠
حجاب شهود🔸 #حجاب همیشه سه ضلعی است: یک محجوب داریم، یک محجوب عنه داریم، یک حاجب. ما هر چه از حجاب شنیدیم این است که یک «الف» است یک «باء» است و یک «جیم»، این وسطی حاجب است؛ اما اینجا فرمود شما یک «الف» دارید و یک «باء»، خود این «باء» حجاب است و نمی گذارد «الف» را ببیند! «لَیسَ بَینَهُ وَ بَینَ خَلْقِهِ حِجَابٌ غَیرَ خَلْقِهِ احْتَجَبَ بِغَیرِ حِجَابٍ مَحْجُوبٍ وَ اسْتَتَرَ بِغَیرِ سِتْرٍ مَسْتُورٍ لَا إِلَهَ إِلَّا هُوَ الْكَبِیرُ الْمُتَعالِ»؛ #انسان تا خودش را می بیند #خدا را نمی بیند. میان عاشق و معشوق هیچ حائل نیست ٭٭٭ تو خود حجاب خودی حافظ از میان برخیز اینها این را از کجا یاد گرفتند؟ حالا آیا او متوجه شد و به عمق این روایت #امام_کاظم_سلام_الله_علیه پی برد یا نبرد ولی به هر حال تا به اینجا رسید و گفت: «تو خود حجاب خودی حافظ از میان برخیز». 🔸 یک وقت انسان اهل مدرسه است درس خواندن لازم است، آن شاید مقدور همه نباشد؛ اما یک وقت راه #تهذیب_نفس است. این نماز برای همه ماست؛ حضرت فرمود نماز #زیارتنامه_خدا است، شما داری به زیارت الله می روی! #آیت_الله_العظمی_جوادی_آملی 📚 سوره مبارکه غاشیه جلسه 4 تاریخ: 1398/11/21 🌐 http://news.esra.ir 🆔 @a_javadiamoli_esra
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💠
پرسش الهی🔸 وجود مبارك پیغمبر(صلّی الله علیه و آله و سلّم) فرمود: همان طور كه از #چشم_تان سؤال می شود، ــ از #گوش_تان سؤال میشود ــ از #دلتان سؤال می شود ــ از این #مردم و جوان های بیكار هم سؤال می شود «كُلُّكُمْ رَاعٍ وَ كُلُّكُمْ مَسْئُولٌ عَنْ رَعِیتِه»، این حرف بوسیدنی نیست؟! 🔸 این حرفِ همان كسی است كه قرآن را آورده! آن كه قرآن را آورده! فرمود #چشم_تان را مواظب باشید، #گوش_تان را مواظب باشید، #دل_تان را مواظب باشید، #جوان_ها را هم مواظب باشید: «كُلُّكُمْ رَاعٍ وَ كُلُّكُمْ مَسْئُولٌ عَنْ رَعِیتِه». ↙️ آپارات: https://aparat.com/v/ZkKAQ #آیت_الله_العظمی_جوادی_آملی #باز_نشر 📚 سوره مبارکه فصلت جلسه 3 تاریخ: 1393/12/25 🌐 https://esra.ir 🆔 @a_javadiamoli_esra
💠 با مشارکت بنیاد بین المللی علوم وحیانی اسراء: مراسم نکوداشت علامه حسن زاده آملی در قم برگزار می گردد
🔹 مراسم نکوداشت مرحوم علامه حسن زاده آملی (ره) با پیام تصویری آیت الله العظمی جوادی آملی برگزار خواهد شد.
▫️ تاریخ: 1401/07/21 ساعت ۹ تا ۱۱:۳۰
▫️ مکان: مرکز همایش های مدرسه دارالشفا قم
#آیت_الله_العظمی_جوادی_آملی
🌐 http://news.esra.ir
🆔 @a_javadiamoli_esra
💠 مفاتیح الحیات
#شماره 464
#بخش_دوم
#تعامل_انسان_با_همنوعان
#فصل_یکم
#نیكی_به_شوهر
🔸 نیكی به شوهر
تعجیل در ازدواج دختران نیز از آموزههای دینی است، چنانكه امام رضا (ع) می فرماید: جبرئیل بر پیامبر (ص) فرود آمد و گفت: ای محمد! پروردگارت به تو سلام می رساند و می فرماید: دوشیزگان چونان میوه بر درخت اند. هرگاه میوه برسد اگر چیده نشود خورشید آن را تباه می سازد و بادها آن را به اطراف می پراكنند. دوشیزگان نیز هرگاه بالغ شوند بهترین چیز برای آنان شوهر است وگرنه از فتنه و تباهی در امان نخواهند بود.[1]
[1] . نَزَلَ جَبْرَئِیلُ عَلَی النَّبِىِّص، فَقَالَ: یا مُحَمَّدُ! إِنَّ رَبَّكَ یقْرِئُكَ السَّلامَ وَ یقُولُ: إِنَّ الأَبْكَارَ مِنَ النِّسَاءِ بِمَنْزِلَةِ الثَّمَرِ عَلَی الشَّجَرِ، فَإِذَا أَینَعَ الثَّمَرُ فَلا دَوَاءَ لَهُ إِلاّ اجْتِنَاؤُهُ وَ إِلاّ أَفْسَدَتْهُ الشَّمْسُ وَ غَیرَتْهُ الرِّیحُ وَ إِنَّ الأَبْكَارَ إِذَا أَدْرَكْنَ مَا یدْرِكْنَ النِّسَاءُ فَلا دَوَاءَ لَهُنَّ إِلاّ الْبُعُولُ وَ إِلاّ لَمْ یؤْمَنْ عَلَیهِنَّ الْفِتْنَة (عیون اخبار الرضاع، ج1، ص289).
#آیت_الله_العظمی_جوادی_آملی
#هر_روز_با_مفاتیح_الحیات
📚 مفاتیح الحیات ص 288
مرکز بین المللی نشر اِسراء
🌐 https://nashresra.ir
🆔 @a_javadiamoli_esra
💠
شخصیت وحدت آفرین🔸 قرآن كریم به صراحت از پیامبر (صلی الله علیه و آله و سلم) به عنوان #محور_وحدت و رفع اختلاف امت یاد كرده است: ﴿فَاِن تَنزَعتُم فی شیءٍ فَرُدّوهُ اِلَی اللهِ والرَّسول﴾. 📚 روابط بین الملل - صفحه 93 #هفته_وحدت #آیت_الله_العظمی_جوادی_آملی 🌐 https://esra.ir 🆔 @a_javadiamoli_esra
تقوای رسولانه.mp3
2.3M
💠 روز شانزدهم ماه #ربیع_الاول 1444
🔸 تقوای رسولانه
#آيت_الله_العظمی_جوادی_آملی
🆔 @a_javadiamoli_esra
💠
تقوای رسولانه🔸 اینكه فرمود: ﴿یا أَیهَا النَّبِی اتَّقِ اللَّهَ﴾، با اینكه خود حضرت #عالی_ترین_درجه_تقوا را داشت، این یا برای دعوت به ادامه تقواست یا برای رعایت آن مرحله عالیه تقواست؛ یعنی تو كار مهمّی داری، این كار مهم با تقوای عادی حل نمی شود، این كار مهم با آن #قله_تقوا حل می شود، برای اینكه جنگ در پیش داری جنگ هایی علیه تو تحمیل می كنند عده ای از اصحاب تو را شهید می كنند، تو هم ناچاری دفاع بكنی. سخن از خونریزی است سخن از اسیر دادن است سخن از اسیر گرفتن است، این كارهای مهم با تقوای عادی حل نمی شود، با #قله_تقوا باید این مشكلات را حل كنی؛ عزیزترین بستگانت را شهید می كنند عده ای را هم اسیر می كنند، شما هم از آنها می كُشی از آنها اسیر می گیری، باید مواظب باشی! 🔸 مطلب دیگر این است كه شما دینی دارید كه هم برای داخله حجاز خوب است هم برای منطقه خوب است هم یك #دین_جهانی داری كه در آیه هشت سوره مباركه «ممتحنه» است كه با كفار زندگی #مسالمت_آمیز داشته باشید؛ آن كفاری كه با شما كاری ندارند نه در تحریم نه در فشار اقتصادی نه در تبعید هیچ سهمی ندارند و یك زندگی معتدلی با شما داشتند ﴿لَا ینْهَاكُمُ اللَّهُ عَنِ الَّذِینَ لَمْ یقَاتِلُوكُمْ فِی الدِّینِ﴾؛ با اینها با مدارا رفتار كنید، بلكه عادلانه رفتار كنید: ﴿إِنَّ اللَّهَ یحِبُّ الْمُقْسِطِینَ﴾. این پیامبر اگر بخواهد با روش عادی با جامعه برخورد كند كار سختی است، این باید #قله_تقوا را داشته باشد. 🔸 به وجود مبارك پیامبر فرمود مواظب باش، از طرفی #كفار و #منافقین در كمین اند، از طرفی #مرجفون در داخل، رجفه و اراجیف پخش می كنند، تو باید آن قله تقوا را داشته باشی تا بتوانی #حكومت_اسلامی تشكیل بدهی؛ فرمود: ﴿یا أَیهَا النَّبِی اتَّقِ اللَّهَ وَلاَ تُطِعِ الْكَافِرِینَ﴾. #هفته_وحدت #میلاد_رسول_رحمت_محمد_مصطفی_صلی_الله_علیه_و_آله_و_سلم #آیت_الله_العظمی_جوادی_آملی 📚 سوره مبارکه احزاب جلسه 1 تاریخ: 1392/01/17 🌐 http://news.esra.ir 🆔 @a_javadiamoli_esra
معرفی کتاب پیامبر رحمت (صلی الله علیه و آله و سلم) اثر ارزشمند آیت الله العظمی جوادی آملی
🔸 پیامبر مكرم اسلام (صلی الله علیه و آله و سلم) نقطه عطفی است كه آغاز خلقت را به انجام آفرینش متصل می كند. نام زیبا و دیبای او دل ها را تسخیر و جان ها را تطهیر می كند.... .
👇👇👇👇
🆔 @a_javadiamoli_esra
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
معرفی کتاب پیامبر رحمت (صلی الله علیه و آله و سلم) اثر ارزشمند آیت الله العظمی جوادی آملی
🔸 پیامبر مكرم اسلام (صلی الله علیه و آله و سلم) نقطه عطفی است كه آغاز خلقت را به انجام آفرینش متصل می كند. نام زیبا و دیبای او دل ها را تسخیر و جان ها را تطهیر می كند. جایگاه ممتاز #حبیب_الله نسبت به سایر انبیا (علیهمالسلام) جدا بوده، بلكه همگان در سایه قرب او به قرب حق مقرب اند.
🔸 #پیامبر_رحمت خلاصه ای از مجموع مباحث گفتاری و نوشتاری از آثار حضرت #آیت_الله_العظمی_جوادی_آملی است كه پیرامون شخصیت پیامبر اكرم (صلی الله علیه و آله و سلم ) در سه بخش و نُه فصل به مباحثی همچون: ویژگی های مشترك پیامبران (علیهم السلام)، عصمت، پیامبر افضل، منزلت رسول اعظم (صلی الله علیه و آله و سلم)، اعجاز پیامبر (صلی الله علیه و آله و سلم )، سیره توحیدی پیامبر، سیره پیامبر در یاد معاد، سیره احتجاجی رسول اعظم (صلی الله علیه و آله و سلم) و... می پردازد.
▫️ علاقه مندان به تهیه آثار آیتالله العظمی جوادی آملی می توانند به سایت www.nashresra.ir مراجعه کنند.
#معرفی_آثار
#هفته_وحدت
🆔 @a_javadiamoli_esra
💠 مفاتیح الحیات
#شماره 465
#بخش_دوم
#تعامل_انسان_با_همنوعان
#فصل_یکم
#نیكی_به_شوهر
🔸 مسئولیت زن در برابر شوهر
پيامبر اكرم (صلی الله علیه و آله و سلم) فرمود: زن نگهبان خانواده شوهر و فرزندان اوست و او در اين نگهباني مسئول است.[1]
[1] . وَ المَرْأَةُ رَاعِيَةٌ عَلَي أَهْلِ بَيْتِ بَعْلِهَا وَ وُلْدِهِ وَ هِىَ مَسْئُولَة عَنْهُم (ارشاد القلوب، ص184).
#آیت_الله_العظمی_جوادی_آملی
#هر_روز_با_مفاتیح_الحیات
📚 مفاتیح الحیات ص 288
مرکز بین المللی نشر اِسراء
🌐 https://nashresra.ir
🆔 @a_javadiamoli_esra
بهترین سخن در خطبه های نماز جمعه، احادیث نورانی اهلبیت (ع) است / اگر به درد مردم برسید، تبلیغ عملی کردید
🔹 پایگاه اطلاع رسانی اسراء، آیت الله العظمی جوادی آملی در دیدار با حجت الاسلام و المسلمین حسینی امام جمعه و نماینده ولی فقیه در کاشان ابراز داشتند: بهترین سخن برای بیان در خطبه های نماز جمعه، #احادیث_نورانی_اهل بیت (علیهم السلام) است... .
👇👇👇👇
🆔 @a_javadiamoli_esra
بهترین سخن در خطبه های نماز جمعه، احادیث نورانی اهلبیت (ع) است / اگر به درد مردم برسید، تبلیغ عملی کردید
🔹 به گزارش پایگاه اطلاع رسانی اسراء، آیت الله العظمی جوادی آملی در دیدار با حجت الاسلام و المسلمین حسینی امام جمعه و نماینده ولی فقیه در کاشان ابراز داشتند: بهترین سخن برای بیان در خطبه های نماز جمعه، #احادیث_نورانی_اهل بیت (علیهم السلام) است.
ایشان با اشاره به حدیثی از امام صادق علیه السلام اذعان داشتند: امام صادق علیه السلام فرموده اند اگر #اراده_قوی شد بدن هم قوی می شود. معنای این حدیث این است که روح، اصل است نه بدن؛ لذا اگر روح همّت داشت بدن نیز او را یاری می کند.
🔹 مفسر برجسته قرآن کریم با تاکید بر لزوم ثابت قدم ماندن بیان داشتند: انسان باید از خدا بخواهد در مسیر دین #ثابت_قدم بماند طوری که نه حوادث او را بلغزاند نه شیطان او را فریب دهد. تاکید قرآن بر این است که فرد، ثابت قدم بودن را در نیت خود بیاورد. یک زمان فرد در طول مسیر استقامت می کند و ثابت قدم می شود، یک زمان قبل از شروع کار و هنگام #نیت این را از خدا می خواهد. شیوه دوم ارزشمندتر است.
🔹 ایشان افزودند: مومن نه کسی را بازی می دهد نه کسی می تواند او را بازی دهد چون او بر هوای نفسش غلبه کرده و در روایات داریم که سبک ترین بت ها، مجسمه های سنگی هستند و سنگین ترین بت ها #هوای_نفس!
مرجع تقلید جهان تشیع با اشاره به انواع تبلیغ بیان داشتند: تبلیغ یک زمان در قالب سخنرانی است، این اثر خودش را دارد؛ یک زمان تبلیغ عملی است. اگر به درد مردم برسیم #تبلیغ_عملی کردیم و این مؤثرتر است.
🔹 ایشان ادامه دادند: پیامبر اسلام (ص) فرموده اند که خدایا به نان ما برکت بده و بین ما و آن جدایی نیفکن! زیرا اگر نان نباشد ما نمی توانیم نماز بخوانیم و روزه بگیریم. نان در این حدیث به معنای #اقتصاد است. با اختلاس و نجومی، اقتصاد ساخته نمی شود و اگر اقتصاد سالم نباشد، خبری از دین نخواهد بود.
ایشان افزودند: در احادیث می خوانیم که هیچ تازیانه ای دردناک تر از #فقر نیست و امروز این #تازیانه پشت مردم را زخم کرده است و مسئولین باید برای رفع مشکلات تدبیری بیاندیشند.
▫️ شایان ذکر است که حجت الاسلام و المسلمین حسینی در ابتدای این دیدار گزارشی از فعالیت های نمایندگی ولی فقیه در کاشان، وضعیت ائمه جمعه و جماعات و حوزه های علمیه را ارائه دادند.
#آیت_الله_العظمی_جوادی_آملی
📚 دیدار حجت السلام حسینی امام جمعه کاشان با حضرت استاد
تاریخ: 1401/07/20
🌐 https://esra.ir
🆔 @a_javadiamoli_esra