* عدالتخواهی یا عدالت سواری؟ *
سنت عدالتخواهان انس با صحیفه #امام بود و مستفیض شدن از چشمه زلال حضرت روح الله... خصوصا آنجا که از جنگ #فقر_و_غنا و #مستضعف_و_مستکبر میگفت... و یا کوبیدن استخوان شتر #توسعه_و_تضاد فرامرز رفیع پور بر سر اسب تروای #توسعه که کارگزاران زین اش کرده بودند... و یا پخش #نامه-ای_به_پیشگاه_تاریخ #حیدر_رحیمپور و جزوات فرزند خلفش، و تحصن و اعتراض در دانشگاه و مجلس و وزارت خانه و ... به #فساد و #تبعیض و بی عدالتی و بی تدبیری و ... و یا صدها مجله و نوشته و فیلم و سخنرانی در بازخوانی #انقلاب_اسلامی و #عدالت_خواهی.
در تمام این دوران هم جز رهبر انقلاب که نفس گرمش مشوق و انگیزه بخش عدالتخواهان بود، عموم سیاسیون و مسوولان، این جریان را مغضوب درگاه خود کرده بودند و همچنین مطرود ساختارهای مدیریتی نظام...
در آن دوران که جریان عدالتخواه پیگیر آرمانهای انقلاب بود و هزینه انقلابی گری و عدالتخواهی را می داد برخی در شهرداری و بنیاد و نهاد و امثالهم مشغول امور مباح و مستحب خود بودند و کاری با انقلاب و عدالت نداشتد...
ولی امروز با کمال تعجب میبینم که همان کسانی که هیچ سابقه ای در عدالتخواهی ندارند، و حتی مبانی، سابقه و عملکردشان مغایر با عدالت و انقلاب اسلامی بوده، بنا به اقتضای نسیمهای سیاسی، بناگاه عدالتخواه شده اند.
در آن ایام که دوستان ما مشق عدالتخواهی و رفع #فساد_در_حاکمیت میکردند و هزینه اش را میدادند امثال مجید حسینی در کفا و شهرداری و همشهری و امثالهم مشق #مدیریت_لاکچری می¬کردند و کوچکترین اثری از مفهوم و مصادیق عدالتخواهی و #ساده_زیستی در تفکر و منش و رفتارشان نبود و در سایر امور انقلاب اسلامی مثلا در فرهنگ هم شهره به منش #لیبرالی بودند (و هستند) ولی امروز که اوضاع #تدبیر و #سلامت مدیریت کشور به واسطه همت مشترک جریان #اعتدال و #اصلاحات به وخامت رفته، امثال ایشان جهت وزش #نسیم_قدرت را درست تشخیص داده و دم از عدالت میزنند
علی ای حال، من چون سابقه و تفکرات و منش این دوستان را میدانم و میشناسم هشدار میدهم که بوی #نفاق می آید... عدالتخواهی نباید به دست #عدالت_سواران مصادره شود
ممکن است برخی بگویند که آقا اگر کسی از گذشته خودش توبه کند و برگردد شما ایشان را نمی پذیرید؟.... پاسخ من این است که بله.. با آغوش باز هم ایشان را میپذیریم ولی عَلم خودمان را هم به دستش نمیدهیم و امیرِ لشگرش هم نمی کنیم.
https://www.instagram.com/p/B8Y1uaQlsxy/
* مروری بر انقلاب اسلامی *
نامه * سیدمرتضی آوینی * به برادرش در سال 58:
بسمالله الرحمن الرحیم
برادر:
دلم میخواست امروز که ایران، این پسر گمشده، بعد از قرنها میرود که به آغوش خانوادهی خویش بازگردد، در کنارم بودی و با هم زیر لوای اسلام عزیز و در کنار امام خمینی این فرزند راستین محمد و این نشانهی خدا بر زمین، جهاد میکردیم.
گرفتار تاریکی بودیم که امام خمینی از قلب تاریخی که میرفت تا فراموش شود، چون محمد فریاد برآورد که «واعتصموا بحبلالله جمیعا و لاتفرقوا» - همه به ریسمان خداوند چنگ بزنید و بیاویزید و پراکنده نشوید - و ما که هنوز دست و پا میزدیم تا به خویشتن خویش بازگردیم. از این سخن تازه شدیم و دریافتیم که آنچه میجستیم، یافتهایم و به یقین رسیدیم و حتی من که همواره بویی از محمد در مشام داشتم در آغاز باور نمیکردم که در این ظلمتکدهی زمین بتوان نقبی به سوی نور زد - که ابعاد آنچه روی داد، آن هم گسترده بود که زمین را دربر میگرفت و خدا این تردید را که جز لمحهای به طول نینجامید بر من ببخشاید - و برق یقین بیهیچ واسطهای بر دلم نشست. همانگونه که بر کوه سینا، و ایمان آوردم و برادر!
زمان گم شد و مکان و کویر بود و آن که دعوت به حق میکرد محمد بود و خدا را شکر که گوش ایمان من به آوای الله آشنا بود و نمیدانی که چه خوش بود.
با همان عشقی که اباذر با محمد بیعت کرد، ما به امام خمینی پیوستیم و برادر، او را ندیدهای: دست خداست بر زمین؛ آن همه به صفات خداوندی آراسته است که هنگامی که دست محبتش را بر سر شیفتگان بالا میآورد، سایهاش زمین و آسمان را میپوشاند و آن زمان که از حکمت و عرفان سخن میگوید، میبینی که او خود نفس حقیقت است.
من بوی خوشش را از نزدیک شنیدهام و صورتش را دیدهام که قهر موسی را دارد و لطف عیسی را و آرامش سنگین محمد را برادر!
ایران، مادر تمدن نوینی است که معیارها و مقیاسهایی دیگر دارد و حکمت و فلسفهای دیگر و هنری دیگر و... ادبیاتی دیگر. من هرگز نمیتوانم وسعت مکتبی و فرهنگی این انقلاب را در این نامه تصور کنم. اما برایت باز هم خواهم نوشت، هر چند که وقتم بسیار تنگ است.
مادر به تو گفت (در پشت تلفن) که من کار پیدا کردهام. این چنین نیست؛ من زندگی یافتهام. عشق خمینی بزرگ و عظمت فرهنگی آنچه میگوید، مرا آنچنان شیفتهی خود ساخته است که نمیتوانم جز به حکمتی که در حال تدوین آن هستم بیندیشم و و جز به فرهنگی که در حال احیای آن هستیم... و این فرهنگ آن همه با آن فرهنگ کهنه و منحط غرب متفاوت است و آن همه با آن فاصله دارد که نمیتوان گفت. کارم در راه خداست (فیسبیلالله) و برای آن پولی دریافت نمیکنم. تنها سهمی اندک از بیتالمال میبرم که خورد و خوراک را بس باشد و بس. جهادی را که آغاز کردهایم، امام خمینی «جهاد سازندگی» نام نهاده است. شمشیرمان قلم است و بیل و کلنگ و در راه سازندگی ایرانی آزاد گام نهادهایم؛ ایرانی که منشا حرکت نوین تاریخ و خاستگاه فرهنگ نوینی است که دنیای تاریخ را سراسر دربر خواهد گرفت.
والسلام
برادرت مرتضی (1358)
از کلیت لیست #وحدت حمایت میکنیم ولی با اندکی جرح و تعدیل... تشخیص مصادیق با خود هر کس
ولی از همین الان باید به فکر اصلاح و ارتقای سازوکارهای مشارکت و همکاری روشمند همه طیفهای انقلاب در فرایند تصمیم سازی و تصمیم گیری و عمل سیاسی و اجتماعی بود... #جبهه_انقلاب_اسلامی نیازمند #تشکیلات و #شبکه ای شفاف و نظام مند است
https://www.instagram.com/p/B80Dtr_l6sn/
روضه ای برای انقلاب اسلامی
گزارش سردار #عبدالفتاح_اهوازیان از مصیبتی که بر سر انقلاب اسلامی رفته است
امام روح الله:
«ما از شر رضاخان و محمدرضا خلاص شدیم؛ لیکن از شر #تربیت_یافتگان_غرب_و_شرق به این زودیها نجات نخواهیم یافت. اینان برپادارندگان #سلطه_ابرقدرتها هستند و سرسپردگانی هستند که با هیچ منطقی خلع سلاح نمیشوند...»
#تداوم_انقلاب_اسلامی نیازمند توامان ایمان و #عقلانیت_انقلابی است
فرزندان انقلاب... تدبیری دیگر بباید
https://www.instagram.com/p/B83YyW3l2aB/
* به بهانه آیین نکوداشت علمی دکتر مهدی گلشنی *
* پدر فلسفه علم در ایران و از نظریه پردازان علم دینی *
دکتر #مهدی_گلشنی را به دلیل تحصیلات لیسانسم در رشته #فیزیک، در گام اول یک فیزیکدان بزرگ میشناختم. علم فیزیک خالص-ترین علم نزدیک به ماهیت #علم_جدید و مدرنیته است و جریانهای ضد دین در حوزه علم فیزیک بسیار قدرتمند هستند
در همان ایام با اثری از ایشان به نام #دیدگاههای_فلسفی_فیزیکدانان_معاصر برخورد کردم که کلا نگاه من به علم فیزیک و متعاقبا به ماهیت علم را تغییر داد. بدین معنا که فلسفه در تفسیر از واقعیت و متعاقبا تعیین نظریه علم فیزیک تاثیر جدی ای دارد. یعنی حسب فلسفه مختار میتوان نظریات علمی متفاوتی در تبیین و پیشبینی ها ارائه کرد. کشف نگاه فلسفی به علم فیزیک برای بنده پاسخ آن ابهامات و دشواری ها و بی معنایی هایی بود که در علم فیزیک خصوصا در فیزیک جدید برخورد میکردم.
طبعا رویکرد علمی استاد بزرگوار در این مرحله متوقف نشده و به علم مطلوب هم پرداخته و سعی کرده ادبیات #علم_دینی مختار خودش را تقریر کند و در این تقریر هم تسلط خودش را به تاریخ علم و همچنین به مبانی دینی نشان داده است و التزام خودش را به اصولیون دینی نشان داده و از اخباری گری فاصله گرفته و به عقل و تجربه انسانی در کنار وحی احترام میگذارد و مغتنم میشمارد.
کتاب #از_علم_سکولار_تا_علم_دینی ایشان اثر مهمی است که خواندن آن را به همه دانشجویان و پژوهشگران علوم دقیقه و مهندسی و علوم انسانی توصیه میکنم.
ورود دکتر گلشنی در ساحت #سیاستگذاری_علم_و_فناوری هم محور مهم دیگری از شخصیت علمی استاد است و حضور ایشان در شورای عالی انقلاب فرهنگی و تمرکز بر این حوزه موضوعی و پیشبرد ایده های عالمانه توسعه علم و فناوری بر اساس مبانی دینی و بومی از افتخارات این استاد بزرگوار است. سهم این استاد در شکل گیری اقدامات نظام در تعریف، سیاستگذرای و مدیریت #تحول_علوم_انسانی و علوم انسانی اسلامی بسیار پررنگ است. دور جدید تحول علوم انسانی و اسلامی شدن دانشگاهها که از کمیته ارتقای متون درسی شورای اسلامی شدن دانشگاهها در سال 85 شروع شد.(من دبیر اجرایی کمیته مذکور بودم) شروعی بر شکل گیری شورای تحول علوم انسانی بود و طبعا اگر مدیریت دکتر بر شورای مذکور تامین میشد امروز شاهد کارآمدی و اثربخشی بیشتری از شورای مذکور بودیم. البته اقدامات مذکور مسبوق به شورای بررسی متون علوم انسانی باید دانست که استاد در سال 75 در پژوهشگاه علوم انسانی بنیان گذاشته بود که دکترین و سیاست کلی آن مبتنی بر فهم عمیق از ماهیت علم جدید بود که مدعی بود که علم جدید را باید شناخت و #نقد کرد تا فرصت #نظریه_پردازی علم بدیل مهیا شود.
در رویکرد علم دینی ایشان، شاهد جمع کردن بین ارزشباری علم و رئالیزم هستیم. برخی در تقریر علم دینی از رئالیزم فاصله میگیرند و برخی دیگر در دفاع از رئالیزم، با امکان دینی بودن علم مخالفت میکنند. دکتر گلشنی ایندو را تلفیق کرده که در جای خود باید مورد بررسی و گفتگو قرار گیرد.
#شاگردپروری استاد هم از نقاط برجسته شخصیتی ایشان است. ایشان به غیر از کار علمی و تدریس، همانند پدری مهربان در هدایت علمی دانشجویان اهتمام جدی داشته اند که امثال بنده از این منش ایشان فراوان بهره مند شده ایم. کافی است که یک پیام الکترونیکی به آدرس ایشان بفرستید و پاسخ سریع و دقیق علمی ایشان را دریافت کنید.
دکتر گلشنی ظاهرا #بازنشسته شده ولی رویکرد علمی ایشان بیش از هر زمان دیگری در فضای علمی کشور جریان دارد و امیدوارم همچنان #تداوم بیابد
https://www.instagram.com/p/B89jfDtlqxf/
* مواجهه عاقلانه و صبر مومنانه در قبال کرونا *
بلایا و سوانح طبیعی و بیماریها وامثالهم در عین اینکه بعد طبیعی و مادی دارند و اصولا باید طبق عقل و تجربه انسانی مورد پیشگیری، رفع و درمان قرار گیرند، یک بعد متافیزیکی هم دارند که در نگاه ماتریالیستی و مکانیکی دنیای جدید، مورد غفلت قرار گرفته است.
این حوادث و #بلا ها در سطح متافیزیکی، یا ناشی از سنت #امتحان_الهی و #تمحیص و رشد انسانی است یا ناشی از #عذاب_الهی ؛ و یا ترکیبی از این دو... فلذا انسان معناگرا در عین اتخاذ تمام تدابیر و اقدامات طبیعی و مادی در مواجهه با بلایای طبیعی، اولا باید به موازات از گناهانی که "تنزل البلا" هستند استغفار کند و ثانیا در مراحل سختی های بلایا، #صبر_مومنانه بکند و از رفتارهای غیر عقلی و غیر شرعی و غیر اخلاقی بپرهیزد تا رحمت و #گشایش و #شفای الهی شاملش شود و اگر هم حاصل نشد از غایت اصلی یعنی امتحان الهی و تمحیص و پاکیِ افکار، نیت و رفتار دور نماند. این صبر مومنانه چند محور دارد:
اول- عمل به قواعدی که عقل سلیم و تجربه انسانی در مواجهه با بلایا توصیه و تجویز میکند؛
دوم-پرهیز از گناه و رفتارهای غیر اخلاقی در خلال قشار بلایا ؛
سوم-ایمان به شفا و گشایش الهی و پرهیز از ناامیدی از خداوند
یکی دو هفته بیشتر از شیوع بیماری #کرونا در ایران نمی گذرد. نظام سلامت و بهداشت و درمان کشور که طبق آمارها جزو چند نظام سلامت توانمند دنیاست، طبق محور اول به جد در تلاشند که بعد مادی و طبیعی این بیماری را بر اساس عقل و تجربه و دانش بشری کنترل کنند.
ولی در باب محور دوم و سوم، مردم عاملیت پررنگتری دارند. علت العلل دیدن خداوند در فرآیند سلامت و شفا و متعاقبا ایمان و امید به فضل الهی و دعا و درخواست موحدانه از او، اصل مهمی است که انسان مومن باید در سطح اندیشه و نیت خود لحاظ کند و به جد بدان ملتزم باشد.
در خلال بلایا و حوادث، منابع کاهش می یابند و انسانها به صورت غریزی تلاش میکنند که به بیشترین امنیت دست بیابند و اینجاست که رقابت شکل میگیرد. این فضای رقابت، هم رعایت حدود اخلاقی و فقهی را سخت تر میکند و هم زمینه سوءاستفاده ها را فراهم تر میکند. مثلا افراد مثلا به دلیل نگرانی از ابتلا بعضا از رعایت آداب و اخلاق اجتماعی غافل میشوند و یا ماسک و مواد بهداشتی به دلیل کمبود گران میشود و از سویی دیگر برخی فرصت طلب اقدام به احتکار اقلام بهداشتی و سلامت مردم میکنند.
انسان مسلمان و موحد در این شرایط باید بیش از پیش به شناخت مصادیق اخلاقی و شرعی و رعایت آن دقت به خرج دهد. بیایید مثل یک انسان موحدِ با اخلاقِ عاقل رفتار کنیم
https://www.instagram.com/p/B9Kh9efFrH2/
* تعارض توامان هم با مبانی معرفتی تشیع هم با عرف شیعیان *
به نام شیعیان به کام انگلیس!
اخیرا فیلمی از یک بچه در حال لیس زدن دیوار یکی از امکان متبرکه منتشر شده و فردی هم که ظاهرا کارگردان اصلی فیلم است، حرفهایی میزند که محل تامل است:
1- در نگاه تشیع، احکام منابع معرفتِ عقلی و تجربی محترمند و وقتی احکام #عقل_قطعی و #تجربه_قطعی با احکام #ظنی_شرعی تعارض پیدا میکند طرف عقل و تجربه را باید گرفت... وقتی عقل و تجربه قطعی میگوید ویروس #کرونا بر در و دیوار میچسبد دیگر ظن شرعی مبنی بر شفای احتمالی امکانی که متبرک به وجود ائمه هستند، جایگاهی ندارد. یادمان باشد که #کرامات ائمه خارق رفتار دائمی طبیعت نیستند بلکه در برخی اوقات بعضا خرق طبیعت میکنند که اگر غیر این بود میخ در سینه حضرت زهرا را نمی شکافت و شمشیر بر راس مبارک حضرت امیر اثر نمیکرد و گلوی مبارک امام حسین را نمیبرید و زهر جگر ائمه بعدی را پاره پاره نمیکرد و مهمتر از همه، اینهمه توصیه بهداشتی و سلامت از طرف پیامبر و ائمه صادر نمی شد و مثلا کافی بود یک پارچه متبرک به دست شیعیان بدهند و همین از همه گونه درد و مرض استحمام و مسواک و ... کفایت بکند
2- در عرف تشیع لیس زدن امکان متبرکه هیچوقت وجود نداشته است!... این رفتار نشان میدهد که این افراد با عرف شیعیان فاصله دارند و یحتمل از هزاران جریان انحرافی هستند که بوده و هستند و خواهند بود... جریان شیرازی ها، جریان احمدالحسنی و سایر فرقه های دست ساخته #انگلیس_خبیث ما را هم خسته و کلافه کرده اند
لطفا آزاده باشید و غلطهای آنها را به اسم ما ننویسید
https://www.instagram.com/p/B9LoS9DFY7L/
* پایتخت باید مردمی بماند *
امسال شاهد پخش ششمین سری از سریال #پایتخت هستیم. سریالی که بی شک یکی از پرمخاطب ترین سریالهای تلوزیون در دهه های گذشته بوده است. دلیل اقبال مردم به این سریال را در گام اول باید #مردمی بودن آن دانست. پایتخت از همان سری اول سعی کرده است بدور از افکار و خیالات و بعضا شطحیات نویسندگان و کارگردانان شایع در آثار سینمایی، به نوعی زندگی واقعی مردم را که حول نهاد مقدس #خانواده قوام می یابد، تصویر کند و در این تصویر گری، فضایی فرهنگی و صمیمی و دوست داشتنی و صاف و صادق روایت نماید. همین مردمی بودن، صداقت و البته فرهنگی و تربیتی بودن این سریال عامل جذابیت آن در بین مردم بوده است. طنزهای مردمیِ پاک و بی آلایش، یکی دیگر از عوامل جذابیت این سریال بوده است.
پایتخت 6 در همین ابتدای کار و در دو قسمت نخست، نشانه هایی از عدول از روح حاکم بر پایتخت را نشان داده است. طنز عموما ناشی از جابجایی برخی عناصر یک اکوسیستم معنایی و حذف و اضافه یا بزرگ نمایی و کوچک نمایی برخی عناصر در کنار کلیت آنهاست. این جابجایی برخی عناصر نباید کیان کل اکوسیستم معنایی را تهدید کند. فرهنگ مردم #ایران و اکوسیستم خانواده برای خندیدن و شاد بودن نیازی به ارجاعات و برجسته سازی های مکرر جنسی ندارد. اینگونه طنز آفرینی راحت ترین روش و البته سخیف ترین نوع طنز است که بیشتر ناشی از ضعف درک نویسنده از روح اکوسیستم معنایی و ضعف خلاقیت ایشان در آفرینش #هنری و متعاقبا دست یازیدن به #هزل و هجو است... هنرمندان سابق چه نیکو گفته اند که: چون قافیه تنگ آید شاعر به جفنگ آید.
عاقبت اینگونه #طنز_هزل هم مشخص است... بعد از چندبار تکرار، جذابیت خود را از دست می دهد و ملال خاطر می آورد.
مردم ایران و خانواده های ایرانی هرسال در ایام نوروز به دیدن سریال مردمی پایتخت می نشینند... بیایید پایتخت را از مردم نگیریم.
عزیز نجف پور آقابیگلو
https://www.instagram.com/p/B-BZqaDgSKr/
* لعنت بر این فهم #اقتصاد محور که اینگونه #وحشیگری را تجویز میکند *
تاملی در باب زنده به گور کردن جوجه های طیور توسط مرغداری ها
این #بی_اخلاقیِ سیستماتیک دنیای مدرن است که از ذات #مدرنیته برمیخیزد. وقتی #دکارت گوهر انسانی را اندیشندگی او گزارش داد و هرچیزی که به زعم او نتواند فکر کند، فاقد شعور شمرد، متعاقبا حیوانات به عنوان موجوداتی غیر اندیشنده، فاقد شعورند فلذا تشریح زنده زنده آنها همانند تشریح یک تکه چوب است و مشکل اخلاقی ندارد.
#فرانسیس_بیکن ( مشهور به پدر #علم_جدید) هم رسالت علم را نه سودای حقیقت و کسب فضیلت و...، بلکه تسخیر طبیعت و ارتقای رفاه بشری برشمرد و... بدین ترتیب #رفاه_مادی بشر موضوعیت و اصالت می یابد و تمام نگاهها و تلاشها بدین مساله متمرکز میشود و از این رو اقتصاد موضوعیتی صدچندان می یابد و تمام عناصر دیگر اعم از سیاست و فرهنگ و جامعه را در ذیل چتر خود سامان میدهد و به نوعی مهندسی اقتصادی میکند و نظام و سیستمی می سازد که غایتش کسب سود اقتصادی است و انسانها بعد از طبیعت در میام چرخ دنده های این نظام اقتصادی محکوم جبر سیستماتیک آن هستند... سو اقتصادی و حفظ منافع اقتصادی همه چیز را توجیه میکند... چه کشتن حیوانات و بهره کشی ظالمانه از آنها باشد چه قطع کردن درختان و نابودی طبیعت و چه کشتن انسانهای ضعیف تر...
مطامع و نیازهای اقتصادی انسان مدرن مرز اخلاقی نمیشناسد. با همین منطق میلیونها نفر را از سرخپوستان امریکا تا ویتنامی ها تا عراقی ها و افغانها و سوری ها را کشته اند... چرا که طرح کلان اقتصادی شان چنین حکم میکرد...
https://www.instagram.com/p/B_HaFXtgrm5/
امام صادق ع فرمود: «وقتی #خدیجه از دنیا رفت، #فاطمه کودکی خردسال بود، نزد پدر آمد و گفت: یا رسول الله امی؛ مادرم کجاست؟ #پیامبر صلی الله علیه و آله سکوت کرد. جبرئیل نازل شد و گفت: خدایت سلام میرساند و میفرماید: به زهرا بفرما، مادرت در بهشت و در کاخ طلایی که ستونش از یاقوت سرخ است و اطرافش #آسیه و #مریم هستند، جای دارد».
https://www.instagram.com/aziznajafpoor/
مداح محترم!
لطفا حاشیه نرو و عین دعا را بخوان... خداوند در آیه ۱ سوره حجرات می فرماید: "یا ایها الذین آمنوا لاتقدموا بین یدی الله و رسوله واتقوا الله ان الله سمیع علیم "
ای کسانی که ایمان آورده اید ( در هیچ کار ) بر خدا و رسول تقدّم مجویید و از خدا پروا کنید ، که خدا شنوا و داناست.
معصوم در دعای جوشن کبیر تمام آن چیزی که من باید بگویم را گفته است لطفا تکمله ها و گریزهای خودت را حذف کن و فقط خود دعا را بخوان
https://www.instagram.com/p/CALh6u8Ajdq/?igshid=gy496p8rqzra
جا زدن همجنس بازی به جای خانواده!
عکسهای ردیف دوم که مصداق #همجنس_بازی است توسط معاون سابق رئیس جمهور در امور زنان و خانواده به عنوان مصادیق خانواده معرفی شده است... ادامه👇👇
تداوم انقلاب اسلامی
جا زدن همجنس بازی به جای خانواده! عکسهای ردیف دوم که مصداق #همجنس_بازی است توسط معاون سابق رئیس جمهو
جا زدن همجنس بازی به جای خانواده!
عکسهای ردیف دوم که مصداق #همجنس_بازی است توسط معاون سابق رئیس جمهور در امور زنان و خانواده به عنوان مصادیق خانواده معرفی شده اند...
وقتی از #تهاجم_فرهنگی حرف میزنیم یعنی این عکس
وقتی از جریان #نفاق و #نفوذ حرف میزنیم یعنی امثال این خانم
وقتی از #دیاثت_مدیریتی حرف میزنیم یعنی دولتی که امثال این خانم را به سمت معاونت زنان و امور خانواده منصوب کرده است
این خانم از زیر بوته به عمل نیامده و یک شبه هم به این ایده ها و تفکرات مشعشع نایل نشده است... ، بر دولت نفاق که حرجی نیست، ولی پرسش من از دوستان واجا و نهادهای نظارتی این است که چطور صلاحیت این خانم را برای تصدی مسوولیت در سطح معاونت دولت جمهوری اسلامی تایید کردند؟
https://www.instagram.com/p/CAQPDN7ABiP/?igshid=1ilhqg9hf8c8c
تداوم انقلاب اسلامی
* التقاط عدالتخواهانه، مسلخی برای عدالت واقعی * ... "محور دیگری که موجب نگرانی جدی می¬شود، ضعف دانش و اندوخته سیاستگذاری این دوستان بر اساس مبانی انقلاب و عدالتخواهی است. ما هم در کشور با فقر ادبیات و مطالعات و تولیدات سیاستی با رویکرد انقلابی و عدالت¬گستر مواجهیم و هم مروری بر سوابق عدالتخواهان مذکور نشان می¬دهد که در این حوزه دچار ضعف جدی هستند و توانایی ایشان بیشتر در صحنه رسانه و ژورنالیزم و حرکتهای تبلیغی و ترویجی بوده است ولی در حوزه سیاستگذاری و قانونگذاری¬ای که منجر به تامین و تحقق مبانی و شاخصهای انقلاب اسلامی و عدالت اسلامی شود واجد تجربه و دانش لازم نیستند و همین منجر به وادادگی جدی در رقابت با عناصر سیاستی موجود ( که عموما مبتنی بر علم و شاخصهای مدرن که نسبتی با انقلاب اسلامی و عدالت اسلامی ندارد عمل میکنند) خواهد شد. غرض اینکه در صورت راهیابی لیست مذکور به مجلس، متن قوانین به نام عدالتخواهی و به کام سرمایه داری و لیبرالیزم خواهد شد."
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
* اصل مشکل را باید در ناکارآمدی دانشگاه در تربیت #متخصص_کارآمد و متعاقبا تحریف عبارت نخبه جستجو کرد. *
تداوم انقلاب اسلامی
* اصل مشکل را باید در ناکارآمدی دانشگاه در تربیت #متخصص_کارآمد و متعاقبا تحریف عبارت نخبه جستجو کرد.
* اصل مشکل را باید در ناکارآمدی دانشگاه در تربیت #متخصص_کارآمد و متعاقبا تحریف عبارت نخبه جستجو کرد. *
#نخبه ای که با داشتن مدرک ارشد #اقتصاد مجبور به کولبری در مرز باشد بیش از اینکه نشان از رشد #بیکاری و وخامت اقتصادی و یا #بیعدالتی در کشور باشد، نشانه ضعف #نظام_آموزش_عالی در تربیت نیروی انسانی #کارآمد است.
دانشگاهی که فارغ التحصیل کارشناسی ارشد آن نتواند حسب تخصص اش کارآفرینی کند و یا حداقل برای خودش کار پیدا کند، باید درش گل گرفته شود.
فارغ التحصیل چنین دانشگاهی هم لزوما نخبه نیست.... باید در تعریف عبارت نخبه تجدید نظر کرد
https://www.instagram.com/p/CAdwa5ZA_ys/?igshid=g28st05dykti
* قتل رومینا، کشتار خانواده: جلوی هردو را باید گرفت *
در قتل #رومینا چند محور را باید از هم تمییز داد: 1- #غیرت_جاهلی 2- #غیرت_دینی 3- #بی_غیرتی
غیرت امری ذاتی برای انسان است. غیرت ورزی انسان به خانواده اش به نوعی تلاش برای حفظ حریم خانواده از گزندها و آسیب ها و فروپاشی هاست. خانواده هویت بخش و حافظ و راهنمای فرد برای زیست فردی و اجتماعی است. پس بی غیرتی زمینه ساز اضمحلال خانواده و متعاقبا بروز بحرانهای فردی و اجتماعی است. با فروپاشی خانواده ها رومیناها قربانی خواهند شد... تجربه غرب در نفی غیرت و ترویج بی غیرتی و فروپاشی خانواده و اضمحلال فرد و جامعه، پیش روی دیدگان ماست.
دین هم این میل و نیاز ذاتی انسانی را به خوبی تبیین کرده و حد و حدود و احکام آن را مشخص نموده است. چرا که دین به دنبال صلاح و فلاح فردی و اجتماعی انسان است و از این رو به حفظ حریم خانواده توجه جدی دارد.
غیرت جاهلی صورت تحریف یافته غیرت ذاتی انسانی است که به دلیل نداشتن آموزش و عقلانیت کافی منجر به رفتارهای افراطی و غلط میشود. اعراب جاهلی هم حسب آن نیاز و میل انسانی غیور بودند ولی الگو و راه غیرت ورزی را در زنده به گور کردن دختران میدیدند. دین اسلام با صحه گذاشتن به میل و نیاز فطری انسانی، الگو و راهکار درست غیرت ورزی را نشان داده است.
چند روزی از قتل رومینا می گذرد. واقعیت این است که پدر رومینا دچار غیرت جاهلی است. برخی از بی غیرتان عالم هم اشتباه این مرد جاهل را بهانه کرده و به میل فطری انسانی حمله کرده اند و مدافع بی غیرتی شده اند. در حالی که در مقابل غیرت جاهلی باید غیرت دینی را توسعه داد نه بی غیرتی را. حال پرسش این است که ما برای آموزش و توسعه غیرت دینی چه کرده ایم؟ دستگاههای فرهنگی و آموزشی ما برای آموزش غیرت دینی و مهارت افزایی مردم در مواجهه با مسائل ناموسی چه کرده اند؟ نظام مشاوره کشور و رسانه ها و قوه قضائیه و ... میتوانند در این باب دو صفحه برنامه آموزشی به ما گزارش بدهند؟ متعاقبا اینکه چه کسانی در طی سالها با هجمه به دین و غیرت دینی فرآیند آموزش غیرت ورزی دینی را مختل کرده اند؟ آیا مقداری از تقصیر این پدر جاهل را نباید در کسانی جستجو کرد که مانع از آموزش درست این مرد شده اند؟
کم کاری نهادهای رسمی در آموزش که مشخص است و باید که بازخواست شوند. مروجان بی غیرتی و مانعان آموزش صحیح غیرتورزی دینی هم در جامعه ما مشخص هستند... این مروجان در چند دسته قرار میگیرند. اول کسانی که مستقیما به دین و رفتارهای دینی و شرعی هجمه میکنند. دوم کسانی که زیرساختهای رفتارهای بی دینی و غیر شرعی را ایجاد میکنند. مثلا اینستاگرام زیرساخت توسعه بی دینی در جامعه ماست. عاملان حفظ و توسعه این پلت فوروم هم مشخص هستند. باید یقه ایشان را هم گرفت.
باید جلوی قتل رومیناها را گرفت، ولی برای این مهم نباید خانواده را کشتار کرد. کسانی که به بهانه قتل رومینا به جنگ غیرت اصیل انسانی که مقوم نهاد خانواده است رفته اند، دارند خانواده را سلاخی میکنند.
تنها راه حل مشکلات فوق هم آموزش و ترویج غیرت دینی است و لاغیر...
https://www.instagram.com/p/CAzyk6bA8tR/?igshid=1fscdhxdyvbb0
تداوم انقلاب اسلامی
#وکلای_ملت از طریق شبکه ای که برای ملت #فیلتر شده، لابد دارند اقداماتشان را در حل مسایل و مشکلات #ملت گزارش میدهند!
آقایان! اگر #توییتر چیز خوبی است پس چرا فیلترش کرده اید؟ بر بستر یک پلت فورم غیرقانونی اصلا برای چه کسی حرف میزنید؟ برای ملت؟!
وقتی از ضعف #سواد_حکمرانی_فضای_مجازی حرف میزنیم مصداقش میشود این مورد...
مسوولان ما بیش از مردم نیازمند #آموزش حکمرانی فضای مجازی هستند...
https://www.instagram.com/p/CBGd2xrAfdB/?igshid=1h84tyb0j4mqn
#مهدی_نصیری نوشت:
خلاصه:
..." در حسرت کمبود *حاج حیدر* های شجاع و وفور انقلابیون محافظه کار و اشعری مسلک..."دهها نفر از سرشناسان و غیر سرشناسان سالهاست که نسبت به فاجعه فساد اقتصادی در کشور و قوه قضاییه هشدار می دهند اما تحلیل و دریافت نظام این بود که اینها سیاه نمایی است و فساد سیستماتیک نیست و تضعیف نظام است و ... اگر پس از انقلاب، انقلابیون بیشتری از سنخ حاج حیدر پرورش داده بودیم و نه انقلابیون محافظه کار، شعاری، فاقد تحلیل، اشعری مسلک، ذوب در ولایت و .... اکنون شاهد این نکبتها نبودیم."....اله
شاه بیت این نوشته تکریم حاج حیدر نیست بلکه اثبات * فساد سیستماتیک * در قوه قضائیه و نظام است... همان چیزی که رهبری صراحتا با آن مخالف است. اصل نقد نصیری هم به خطاب به رهبری است نه کسانی که ذوب در ولایت می نامد..
ولی نصیری توجه ندارد که #فساد_سیستماتیک توسط خود سیستم قابل اصلاح نیست. فلذا وقتی خود سیستم قوه قضائیه خودش دارد خودش را نظارت و اصلاح میکند همین کفایت میکند که بفهمیم سیستم دچار فساد سیستماتیک نیست هرچند که عمیقا دچار فساد باشد که هست... شاه بیت موضع رهبری هم همین است: سیستم به صورت سیستماتیک میتواند خودش را #نظارت و #اصلاح کند فلذا به جای آیه یاس خواندن (همان کاری که نصیری نظرا و عملا انجام میدهد)، به فرآیند اصلاح کمک کنید.
* در باب حضور مسوولان نظام در پلت فورمهای فیلتر شده خارجی و .... *
در مورد یادداشت انتقادی ای که بنده در باب حضور و فعالیت نمایندگان مجلس (و تمام مسوولان حکومتی) در پلت فورمهای فیلتر شده خارجی نوشتم، برخی تعریض هایی داشتند که لازم دیدم توضیحاتی چند ارائه بدهم:
اصل اشکال دو مقوله دارد:
الف- فعالیت در پلت فورم * فیلتر شده * خارجی (مثل توییتر، تلگرام و ...)
ب- فعالیت در پلت فورم * فیلتر نشده * خارجی (مثل اینستاگرام، واتس آپ، لینکدین و ...)
1- اصل اشکالی قبلی بنده در مقوله اول بود. بدین صورت که جمهوری اسلامی نمی¬تواند از سویی خودش یک سرویس (مثل توییتر و تلگرام) را فیلتر کند و از حضور مردم در آن ممانعت کند و از سویی دیگر مسوولان همین نظام و مدافعان آن (امت حزب الله) با استفاده از فیلترشکن در سرویس ممنوعه حضور بیابند و برای مخاطب مردم تولید محتوا کنند. این روند به غیر از اینکه غیرقانونی است واجد وجوهی از بلاهت و سفاهت هم هست و مهمتر اینکه مشوق مردم برای حضور بیشتر در سرویس های فیلتر شده غیرقانونی است. طبعا در این مقوله باید * مردم عادی * را از * مسوولان * جدا کرد... شاید مردم عادی را به طور کامل نتوان توجیه یا ممانعت کرد که در پلت فورم فیلتر شده و غیرقانونی فعالیت نکنند ولی مسوولان نظام و مدعیان انقلاب و اصول، مطلقا حق چنین قانون شکنی را ندارند.
2- البته فعالیت در پلت فورم خارجی (اعم از فیلتر شده و نشده) با هدف تبیین مواضع کشور برای مردم دنیا و پاسخ به هجمه ها و ... بحث دیگری است که سازوکارِ نداشتهء خودش را می طلبد. لازم به توضیح است که محتوای تولیدی مسوولان کشور ربط دقیقی به این محور ندارد و تحلیل محتوای تولیدات رسانه ای ایشان نشان میدهد که مخاطب اصلی تولیدی ایشان، مردم داخل کشور و همچنین سایر مسوولان نظام هستند. البته امت حزب الله در عین اینکه در تبیین مواضع کشور برای مردم دنیا و پاسخ به هجمه ها تولید محتوای زیادی دارند ولی حجم تولیدی آنها هم بیشتر برای مخاطب و مسائل داخلی است... این غلط است.
3- نکته مهم دیگر ابهامی است که بعد از فیلترینگ تلگرام رخ داده است. بدین صورت که تلگرام فیلتر شده ولی فرآیند مهاجرت به درستی شکل نگرفته است و صرفا قسمتی از جریانهای انقلابی و دینی و همچنین مردمی که دسترسی چندانی به فیلترشکن ندارند از آن خارج شده اند و بخش عمده ای از مردم همچنان در بستر تلگرام فعال هستند و طبعا عدم حضور فعالان انقلاب اسلامی در این بستر خسارتهای جدی¬ ای در پی خواهد داشت... دوستانی که مسوول مدیریت فیلترینگ تلگرام و مهاجرت مردم بوده و هستند باید بدین ابهام پاسخ بدهند.
4- در مقوله دوم، مسوولان فضای مجازی کشور اصولا باید فرآیند محدودیت سرویسهای خارجی و توسعه سرویسهای داخلی را در دستور کار قرار دهند. همان کاری که در ظاهر در باب جایگزینی تلگرام با پیام رسانهای داخلی سعی شد انجام شود (فعلا در ارزیابی صداقت و کارآیی این اقدام حرفی نمیزنم) ولی وقتی از منظر یک کارشناس و فعال فضای مجازی به موضوع مینگریم باید توجه داشته باشیم که وقتی به دلیل آزادی پلت فورم خارجی (مثل اینستا و واتس آپ و ... ) عملا نظام خودش مردم را به خارج از مرزهای مجازی خود هدایت کرده است و غالب مردم در آن حضور و فعالیت دارند، پس حضور کارشناسان و فعالان فضای مجازی انقلاب اسلامی در این بسترها لازم و ضروری است... البته در این حضور چند اصل را باید رعایت کرد. اول اینکه این حضور صرفا برای تولید محتوا برای کاربران و مردم است و دلیلی ندارد که ارتباطات فردی و گروهی کارشناسان با همدیگر در بستر پلت فورمهای خارجی باشد. مثلا گروه مجازی گفتگوی فعالان فرهنگی یا گروه هماهنگی دوستان مدرسه یا گروه هماهنگی هیات محله و... ضرورتی ندارد در بستر واتس آپ باشد. دوم اینکه اصولا بستر اصلی تولید محتوا باید پلت فورمهای داخلی باشند و متعاقبا محتوای تولید شده با لینک داخلی ها، در پلت فورم خارجی بازنشر شود.
5- مواردی که در بالا ذکر شد بیشتر از جنس * سواد حکمرانی * است تا *سواد کاربری * ... دوباره متذکر میشوم که #سواد_حکمرانی_فضای_مجازی مسوولان و فعالان فضای مجازی پایین است و باید آموزش ببینند.
https://ble.ir/aidinligh2
https://eitaa.com/aidinligh2
sapp.ir/aidinligh2
#حکمرانی_فضای_مجازی
🔶 از سوی #عزیز_نجف_پور رییس مرکز مطالعات #فضای_مجازی پژوهشگاه مطرح شد:
🔰 #مجلس شورای اسلامی در راستای تقنین و اجرایی شدن سیاستهای مصوب شورای عالی مجازی، باید اقدام به تشکیل #کمیسیون_تخصصی_فضای_مجازی نماید.
⚜️ مشروح خبر:
🌐 iict.ac.ir/ktfmajazi
https://ble.ir/aidinligh2
https://eitaa.com/aidinligh2
sapp.ir/aidinligh2
تداوم انقلاب اسلامی
#عضو_حقیقی #شورای_عالی_فضای_مجازی و #شورای_عالی_انقلاب_فرهنگی و رییس پیشین #صدا_و_سیما ی جمهوری اسلامی که #منصوب_رهبری است به صورت غیرقانونی در پلت فورم #فیلتر شده توییتر وارد شده و از همخوانی با #خوانندگی_زن توسط #کویتی_پور حمایت میکند.
حالا این خیلی مهم نیست... باید دید با این منطق، در صدا و سیما و شورای عالی فضای مجازی و انقلاب فرهنگی چه فاجعه ای بالا آورده و می آورند...
https://ble.ir/aidinligh2
https://eitaa.com/aidinligh2
sapp.ir/aidinligh2
* کرونا، مجازی شدن کشورها و چالش حکمرانی و الزامات مجازی سازی ایران *
....
نجف پور الزامات مجازی شدن جمهوری اسلامی ایران در شرایط فعلی را با تاکید بر ضرورت در اختیار گرفتن حکمرانی فضای مجازی در ۶ محور بیان کرد که شامل موارد زیر است:
اول: لازم است چشم انداز و اسناد کلان جمهوری اسلامی بر اساس آینده سایبری-فیزیکی بازطراحی شود. اگر حال فعلی و آینده محتوم کشور، مجازی-فیزیکی است معنی ندارد که در چشم انداز و اسناد بالادستی، فضای مجازی جایگاه درستی نداشته باشد و یا اینکه برنامه هفتم توسعه با رویکرد دو ساحتی سایبری-فیزیکی طراحی شود.
ما قبلاً در برنامه ششم توسعه بر اساس رویکرد دوساحتی، سیاستها و احکام برنامه ششم را به مرکز ملی فضای مجازی و مجلس پیشنهاد دادیم ولی متاسفانه فضای مجازی محدود به فناوری اطلاعات و ارتباطات شد و هیچ دلالت روشنی به سایر حوزههای راهبردی حکمرانی جمهوری اسلامی پیدا نکرد.
دوم: اصولاً باید ساختار حاکمیت بر اساس الزامات سایبری-فیزیکی بازطراحی و ارتقا یابد و ساختارهای موجود کفاف حکمرانی مجازی جمهوری اسلامی را نمیدهند. مثلاً لازم است کمیسیون تخصصی فضای مجازی مجلس شورای اسلامی ایجاد شود.
سوم: تسریع در راه اندازی شبکه ملی اطلاعات واقعی و به صورت غیرنمایشی و بر حسب تعاریف و مصوبات شورای عالی فضای مجازی، لازمه امکان تحقق حکمرانی جمهوری اسلامی است. در وقایع آبان ۹۸ بر همگان به صورت عینی و عملیاتی روشن شد که پیشرفت ۸۰ درصدی شبکه ملی اطلاعات یک دروغ بزرگ بوده است.
چهارم: مردمی سازی فضای مجازی و معماری فضای مجازی بر اساس جامعه ایرانی ضرورت و الزام دیگری است که باید رعایت شود. اگر فضای مجازی یک جامعه بر بستر فناوری اطلاعات است پس ساختار اجتماعی این جامعه نیز باید متناسب با ساختار اجتماعی جامعه فیزیکی و سبک زندگی و اهداف، نیازها، ارزشها، سلایق و فرهنگ جامعه ایرانی معماری و توسعه یابد.
اندرو فینبرگ در کتاب reinventing the internet به تفصیل این موضوع را توضیح داده است. مشارکت روشمند متخصصان داخلی در توسعه محصولات و سرویسهای داخلی و بها دادن به آنها هم یکی دیگر از شاخههای مردمی سازی است.
پنجم: اعمال حکمرانی صرفاً محدود به حوزه داده نیست؛ این در حالی است که چند وقتی است که نگاههای مهندسی صرفاً از حکمرانی داده حرف میزنند در حالی که حکمرانی باید در ساحات کلان، اجتماعی و داده انجام شود که لازمه این امر تعیین مرزهای مجازی و متعاقباً اعمال حاکمیت جدی بر آنها است.
ششم: امروزه خارجیها از طریق پلتفرمها اقدام به مداخله در امور جامعه ایرانی میکنند که طبعاً در کنار مواجهه و کنترل اینها، باید به طور جدی توسعه پلتفرمهای مختلف خدماتی و ارتباطی توسط مجموعههای داخلی در دستور قرار گیرد....
https://www.mehrnews.com/news/4983371/%D8%AA%D8%A8%D8%B9%D8%A7%D8%AA-%DA%A9%D8%B1%D9%88%D9%86%D8%A7-%D8%AF%D8%B1-%D9%85%D8%AC%D8%A7%D8%B2%DB%8C-%D8%B3%D8%A7%D8%B2%DB%8C-%D8%A7%DB%8C%D8%B1%D8%A7%D9%86
####
https://ble.ir/aidinligh2
https://eitaa.com/aidinligh2
sapp.ir/aidinligh2
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
این موجودات کثیف را در تاریخ با نام * آمریکایی * خواهند شناخت...
تداوم انقلاب اسلامی
#انقلاب_اسلامی با چالشهای متعددی در ساحات مختلف از ساحت نظریه و سیاستگذاری و برنامه ریزی گرفته تا ساحت سیاست و امنیت و ... مواجه است.
#جریان_انقلاب_اسلامی در ساحات مختلف نیروهای توانمندی دارد... ولی آن چیزی که هویت جریان انقلاب را می سازد آن ایمان و اخلاص دینی ای است که بیش از اینکه مورد حمله دشمنان انسی باشد مستقیما مورد تهاجم #شیطان است...
این فیلم هویت و راز قدرت جریان انقلاب را در ساحت دفاع و نظامی گری نشان میدهد... پرسش این است که آیا جریان انقلاب در عرصه های مدیریت و سیاست هم این ایمان و اخلاص دینی را حفظ و تداوم بخشیده اند؟... به نظر پاسخ خوبی بدین سوال نمیتوان داد.
غرض اینکه در گام دوم انقلاب از #ایمان و #اخلاص_دینی جریان انقلاب در ساحات مختلف سیاست و قدرت و مدیریت و ... باید مراقبت کرد.