🛑 یادداشت اختصاصی/ تیترهای یاس آفرین؟!
در حالی که خبرهایی از ورود برخی دلارهای بلوکه شده به ایران منتشر شده است؛
در حالی که خبر همسان سازی حقوق بازنشستگان با شاغلین از مهرماه امسال منتشر شده؛
در حالی که بحث ودیعه مسکن در میان است؛
در حالی که خبرهای خوبی از تولید داروهای ضد کرونایی به گوش می رسد؛
در حالی که امید به تعادل قیمت دلار در هفته آتی رونق گرفته،
هستند روزنامه ها و رسانه هایی که همچنان اختلاس، رشوه و دزدی فلان مسئول بانکی، یا فاجعه انسانی کرونا در پائیز را تیتر یک خود می کنند .
یا وام اجاره مسکن را که هنوز نیامده، مینویسند به آن هم امیدی نیست!
تعجب از آن است این حجم از اخبار ناامید کننده در حالیکه اخبار امیدبخش کم نداریم، چطور به عنوان تیتر یک برخی از رسانهها که دست بر قضا انقلابی هم هستند، انتخاب میشوند.
مطالبهگری و نقد مسئولان امری لازم و ضروری است ، ولی آیا باید به قیمت ناامید کردن مردم تمام شود. اکنون که مردم درگیر مشکلات معیشتی خود هستند و دیگر تمایز چندانی بین حکومت و دولت قائل نیستند، اربابان جراید در چه افقی سیر می کنند که این امر بدیهی را درک نمی نمایند که نیاز اول جامعه امیدآفرینی است . البته کسی نباید به دنبال اغواگری باشد، اما آیا نظام اسلامی آنقدر از تلاش های امید بخش تهی شده است که روزنامه نگاران و رسانه ها نمیتوانند چند تیتر امیدبخش انتخاب کنند؟
حتماً هست؛ فقط باید منظومه گفتمانی امامین انقلاب را بازخوانی کنند و کمی هم دوراندیشی خود را تقویت نمایند.
هدایت شده از pedarefetneh | پدر فتنه
⭕️ چه خبر از سهمیه ۱۲۰ لیتر بنزین شب عید؟؟
مگر قرار بود در تابستان واریز گردد؟
🔻برابر کمیسیون تلفیق بودجه سال ۹۹ کل کشور طی مصوبه ای ۱۲۰ لیتر بنزین به هر کارت سوخت در ایام نوروز اختصاص داد .
بنابر مصوبه کمیسیون تلفیق مجلس وقت مقرر شد درتعطیلات نوروز به ازای هر کار سوخت ۱۲۰ لیتر بنزین اختصاص یابد که این ۱۲۰ لیتر بنزین در دو نوبت شارژ خواهد شد .
🔻البته با توجه به شیوع بیماری کرونا در اسفند ماه ۹۸ مقرر گردید که این سهمیه محفوظ و برای خودرو های شخصی در تابستان ۹۹ واریز گردد که این امر تا کنون محقق نشده است!
آیا هم اکنون که بخاطر شیوع بیماری کرونا از ناوگان حمل و نقل عمومی اعم از ( مترو ، اتوبوس، تاکسی ) استفاده نمیشود و همچنین در فصل تابستان به جهت گرمای شدید با استفاده از کولر خودرو هم مجبوریم که بیشتر از خودروهای شخصی استفاده کنیم و هم در این شرایط باکمبود سوخت مواجه هستیم .
پس دولت کی به فکر مردم هست تا نسبت به انجام دستور مجلس عمل نماید ؟
چرا در این شرایط که مردم مشکلات اقتصادی دارند دولت به وعده خود عمل نمی نماید ؟
🆔 @pedarefetneh 🔜 #پدرفتنه
🆔 @pedarefetneh2 🔜 #پدرفتنه
هدایت شده از 🌹تلاوت روزانه یک صفحه قرآن، هدیه به شهیدان آن روز🌹
صفحهی ۳۶۶
جزء #۱۹
#سوره_مبارکه_الفرقان
#تلاوتروزانهیکصفحهقرآن🕊👇
┏━━━🍃═♥️━━━┓
@tartilvathdir96
┗━━━♥️═🍃━━━┛
هدایت شده از 🌹تلاوت روزانه یک صفحه قرآن، هدیه به شهیدان آن روز🌹
366-menshavi-tah.mp3
6.99M
تلاوت تحقیق استاد منشاوی ص۳۶۶
#تلاوتروزانهیکصفحهقرآن🕊👇
┏━━━🍃═♥️━━━┓
@tartilvathdir96
┗━━━♥️═🍃━━━┛
هدایت شده از 🌹تلاوت روزانه یک صفحه قرآن، هدیه به شهیدان آن روز🌹
#ترجمهی_سورهی_مبارکهی_فرقان
و بندگان واقعى خداى رحمان كسانىاند كه با وجود خدا معبود ديگرى نمىخوانند و انسان را كه خدا كشتن او را حرام كردهاست نمىكشند، مگر اينكه قتل او به حق باشد، و زنا نمىكنند، و هر كس اين كارها را انجام دهد با وزر و وبال گناهانش روبهرو خواهد شد. (68)
عذابش در روز قيامت دو چندان مىشود و براى هميشه با خفّت و خوارى در آن عذاب مىماند. (69)
مگر كسانى كه از شرك توبه كنند و به يكتايى خدا ايمان بياورند و كار شايسته كنند، كه اينان را خدا بدىهاى برخاسته از گناهانشان را از دل و جانشان مىزدايد و آنها را به آثارى نيكو تبديل مىكند، چرا كه خداوند آمرزنده و مهربان است. (70)
هر كس از گناهانش توبه كند و كار شايسته انجام دهد، قطعا او چنانكه بايسته است به سوى خدا بازآمده و درخور اين است كه خداوند بدىهاى او را به نيكىها مبدّل سازد. (71)
و بندگان واقعى خداى رحمان كسانىاند كه در مجلس لهو و آوازهخوانى حاضر نمىشوند، و چون بر مردمى كه به گناه و كار بيهوده مشغولند، بگذرند، از آنان روى مىگردانند و مىگذرند و خود را گرامىتر از آن مىدانند كه در محفلشان حضور يابند و با آنان همنشين شوند. (72)
و كسانىاند كه چون آيات پروردگارشان به آنان يادآورى شود، چشم و گوش بسته با آنها روبهرو نمىشوند، بلكه در آنها مىانديشند و آنها را از روى بصيرت باور مىكنند. (73)
و كسانىاند كه مىگويند: پروردگارا، از همسران و فرزندانمان نسلى پرهيزگار به ما ببخش كه مايه خرسندى و روشنى چشم ما باشد، و چنان كن كه در كارهاى پسنديده و دستيابى به رحمت تو از همگان سبقت گيريم و پيشوا و مقتداى تقواپيشگان باشيم. (74)
اينانند كه به پاس آنكه بر اطاعت خدا و دورى از گناهان صبر كردند، درجه رفيع بهشت را به آنها پاداش مىدهند و در آنجا همواره با امورى مسرتبخش و سلامتآميز روبهرويشان مىسازند. (75)
در بهشت كه جايگاه و اقامتگاهى نيكوست، جاودانهاند. (76)
بگو: خدا به شما كافران اعتنايى نمىكند، چرا كه پيام او را دروغ شمرده و پيامبرش را تكذيب كردهايد. اگر لازم نبود كه خدا براى اتمام حجّت، شما را به ايمان فراخواند، اين اندازه هم به شما توجه نمىكرد. پس زود است كه اين تكذيب شما دامنگيرتان شود و به عذابى دائمى گرفتار شويد. (77)
#تلاوتروزانهیکصفحهقرآن🕊👇
┏━━━🍃═♥️━━━┓
@tartilvathdir96
┗━━━♥️═🍃━━━┛
هدایت شده از 🌹تلاوت روزانه یک صفحه قرآن، هدیه به شهیدان آن روز🌹
نکته تفسیری صفحه ۳۶۶
«اثم» گناه است.
«اثام» کیفر گناه است.
در این آیات در کنار کارهای مثبتِ بندگان ویژۀ خدا، کارهای منفی که از آن دوری می کنند نیز ذکر شده است. در این آیه شرک، قتل و زنا مطرح شده است که در روایات از بزرگ ترین گناهان شمرده شده اند. (تفسیر کنز الدقائق و نمونه)
قتل نفس، از گناهان کبیره است، ولی جملۀ «إِلَّا بِالْحَقِّ» می گوید: قتل، در مواردی لازم و حقّ است از جمله: ۱. قصاص قاتل. ۲. زنای با محارم. ۳. زنای کافر با زن مسلمان ۴. زناکاری که زن را مجبور کند. ۵. زنای کسی که همسر دارد. ۶. مدعی نبوّت.۷. سَبّ و توهین و دشنام به پیامبر (صلوات اللَّه علیه) و ائمۀ اطهار (علیهم السلام). ۸. مسلمان ساحر. ۹. مُفسد و محارب. ۱۰.مرتد. ۱۱. کسی که بر امام عادل زمان خروج کند. ۱۲. مشرکِ محارب. (سیمای عباد الرحمن در قرآن، کریمی جهرمی)
پیامهای سورۀ فرقان - آیۀ ۶۸:
۱. خطرناک ترین غریزه ای که انسان را به گناه وادار می کند، غریزۀ غضب و شهوت است و مؤمن باید بر غرائز خود مسلط باشد. «لا یَقْتُلُونَ لا یَزْنُونَ»
۲. خداوند در برخی از موارد به قتل و کشته شدن بعضی از انسان ها راضی است. «إِلَّا بِالْحَقِّ» ولی به هیچ عنوان و در هیچ شرایطی رضایت نمی دهد که فردی به شرک و زنا آلوده شود. «لا یَزْنُونَ»
۳. دستور قرآن در زمینۀ دوری از شرک، زنا و قتل، تنها یک موعظه نیست، قانونی است که تخلّف از آن کیفری شدید دارد. «وَ مَنْ یَفْعَلْ ذلِکَ یَلْقَ أَثاماً»
۴. کیفرهای الهی استثنابردار نیست، هر کس تخلّف کند کیفر می شود. «وَ مَنْ یَفْعَلْ ذلِکَ یَلْقَ أَثاماً»
نکتههای سورۀ فرقان - آیۀ ۷۷:
کلمۀ «عبأ» به معنای وزن و سنگینی است.
جملۀ «ما یَعْبَؤُا بِکُمْ رَبِّی» یعنی خداوند برای شما وزن و ارزشی قائل نیست، مگر در سایۀ دعا و عبادت شما.
کلمۀ «دُعاؤُکُمْ» دو نوع معنا شده است:
الف: دعا کردن شما به درگاه خداوند، که همین ناله ها و تضرّع ها و دعاها سبب عنایت خداوند به شماست. چنان که در حدیث می خوانیم: کسی که اهل دعا باشد، هلاک نمی شود. (کافی، ج ۴، ص ۲۲۸) بعد خداوند از گروه مقابل که اهل دعا نیستند شکایت می کند که شما حقّ را تکذیب کردند و به جای نیایش به سراغ بت ها و هوسها و طاغوت ها رفتید و حقّ را تکذیب نمودید که کیفرتان را خواهید دید.
ب: دعوت خداوند از مردم، زیرا سنّت الهی دعوت از مردم برای پذیرفتن حقّ و اتمام حجّت بر آنان است و اگر این دعوت نباشد «لَوْ لا دُعاؤُکُمْ» مردم ارزشی ندارند. آنچه آنان را موجود برتر و ارزشمند می کند، همان پذیرش دعوت خداوند می باشد، ولی شما دعوت الهی را نپذیرفتید و تکذیب نمودید، پس امید خیری در شما نیست و به کیفر عملتان می رسید.
خداوند در یک جا می فرماید: «وَ ما خَلَقْتُ الْجِنَّ وَ الْإِنْسَ إِلَّا لِیَعْبُدُونِ» (ذاریات، ۵۶) بشر را برای عبادت آفریدم و در این آیه می فرماید: اگر دعای انسان نبود، او ارزشی نداشت، بنا بر این دعا روح و مغز عبادت است. چنان که در روایت می خوانیم: «الدعاء مخ العبادة» (غررالحکم)
پیامهای سورۀ فرقان - آیۀ ۷۷:
۱. تکذیب دین، باعث سقوط ارزش انسان است. «قُلْ ما یَعْبَؤُا بِکُمْ ... فَقَدْ کَذَّبْتُمْ»
۲. دعا وسیلۀ تحصیل ارزش هاست. «ما یَعْبَؤُا بِکُمْ ... لَوْ لا دُعاؤُکُمْ»
۳. انسان منهای هدایت و عبادت ناچیز است. «ما یَعْبَؤُا بِکُمْ ... لَوْ لا دُعاؤُکُمْ»
۴. دعوت به حقّ، از شئون ربوبیّت خداوند است. «رَبِّی لَوْ لا دُعاؤُکُمْ»
۵. محور هستی معنویات است. «ما یَعْبَؤُا بِکُمْ ... لَوْ لا دُعاؤُکُمْ» زیرا هستی برای انسان آفریده شده است و انسان برای پذیرش حقّ و عبادت خداوند.
۶. انسانِ منهای هدایت و عبادت، در حقیقت انبیاء و دستورات آنان را تکذیب نموده است. «لَوْ لا دُعاؤُکُمْ فَقَدْ کَذَّبْتُمْ»
منبع: محسن قرائتی، تفسیر نور، ج۸، صفحات ۲۸۰ - ۲۸۸.
#تلاوتروزانهیکصفحهقرآن🕊👇
┏━━━🍃═♥️━━━┓
@tartilvathdir96
┗━━━♥️═🍃━━━┛
هدایت شده از دانستنی های مهدوی
4_5828065535983616592.mp3
6.26M
#مناجات با امام زمان(عج)
🎵بانگ جاءالحقت..
🎤حاج مهدی #سلحشور
┈┈•✾🌿🌺🌿✾•┈┈
💠 #پرسمان_مهدوی
⚜️ @P_Mahdavi
هدایت شده از دانستنی های مهدوی
#سلام_مولای_مهربانم 💗
دلماڹ بہ روزے خوش است
ڪہ توسایہ سرماڹ باشي
بہ انتظـار،ميایستیـم
وچشم بہ راه
وجودنازنیڹات هستیم
#اللهم_عجل_لولیک_الفرج ☘️
┈┈•✾🌿🌺🌿✾•┈┈
💠 #پرسمان_مهدوی
⚜️ @P_Mahdavi
هدایت شده از دانستنی های مهدوی
📚 #معرفی_کتاب
📙نشانه هایی از مهدی
✍️ نویسنده : احمد سعیدی
💎درباره امام زمان (عجل الله تعالی فرجه) در موضوعات مختلف، سؤالات و شبهات فراوانی مطرح شده و جواب آن نیز داده شده و کتاب های متعدّدی نیز در این زمینه چاپ شده است، لکن آنچه در این کتاب دنبال شده، فقط سؤالاتی است که اصحاب پیامبر (صلی الله علیه و آله) و امامان (علیهم السلام) از آن حضرات پرسیده اند و ایشان نیز پاسخ داده اند.
┈┈•✾🌿🌺🌿✾•┈┈
💠 #پرسمان_مهدوی
⚜️ @P_Mahdavi
هدایت شده از دانستنی های مهدوی
#وظایف_منتظران ۳۷
👌🏻 اطاعت پذیری
✅ ابوحمزه از امام باقر پرسید حق امام بر مردم چیست؟ فرمودند: اینکه سخنش را بشنوند و از او اطاعت کنند.
📚اصول کافی، کتاب الحجه
🌷 امام صادق: شنیدن و اطاعت کردن درهای خیر هستند، کسیکه بشنود و فرمان ببرد، حجت و دلیلی بر علیه او نیست، ولی کسیکه بشنود و فرمان نبرد، عذری از او پذیرفته نخواهد شد... ما گروهی هستیم که خدا اطاعت از ما را واجب کرده است.
📚اصول کافی، کتاب الحجه، باب وجوب اطاعت از امام
هیچ قاضی ای برای بررسی اطاعت پذیری ما، مانند نفس و وجدان خودمان نیست. اگر میخواهیم یار باشیم و نه سربار، باید اطاعت پذیر باشیم. امام زمان از ما چه میخواهد و ما در قبالش چندبار لبیک گفته ایم و چه کرده ایم؟
┈┈•✾🌿🌺🌿✾•┈┈
💠 #پرسمان_مهدوی
⚜️ @P_Mahdavi