فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔷 خانوادهی مسیحی در حال نقل کرامتی از امام زمان هستند که اتفاق بسیار جالبی میافتد!
. 👇تقویم نجومی سه شنبه👇
✴️ سه شنبه 👈 5 بهمن /دلو 1400
👈22جمادی الثانی 1443👈25 ژانویه2022
🕌 مناسبت های دینی و اسلامی.
❌مرگ ابوبکر در 67سالگی " 13 ه".
🌙⭐️ احکام دینی و اسلامی.
📛 امروز ساعت 7:29بامداد قمر وارد برج عقرب می شود. و پنجشنبه ساعت 11:06 قمر از برج عقرب خارج می گردد.
🚘سفر:مسافرت مکروه و در صورت ضرورت همراه صدقه باشد
👶مناسب زایمان و نوزادِ زندگی پاکی دارد و مبارک و خوش قدم و خوشبخت و دوست داشتنی خواهد شد.
🤕 بیمار امروز زود خوب شود.
🔭 احکام نجوم.
🌓 امروز قمر در برج عقرب است و برای امور زیر نیک است:
✳️ استعمال دارو.
✳️ استحمام.
✳️ معجون گذاشتن بر زخم.
✳️ بذر افشانی و کاشت.
✳️ آبیاری.
✳️ از شیر گرفتن کودک.
✳️ جراحی چشم.
✳️کشیدن دندان.
✳️بیرون آوردن خال و زگیل و امثال آن.
✳️ و درختکاری خوب است.
📛 ولی امور زیربنایی خوب نیست.
💇💇♂ اصلاح سر و صورت طبق روایات،#اصلاح_مو(سروصورت)دراین روز از ماه قمری ، باعث فقر و بی پولی است.
💉💉حجامت خون دادن فصد و زالو انداختن
🔴 #خون_دادن یا #حجامت در این روز از ماهم قمری ، سبب قوت دل می شود.
✂️ ناخن گرفتن
سه شنبه برای #گرفتن_ناخن، روز مناسبی نیست و در روایتی گوید باید برهلاکت خود بترسد .
👕👚 دوخت و دوز.
سه شنبه برای بریدن،و دوختن #لباس_نو روز مناسبی نیست و شخص، از آن لباس خیری نخواهد دید( به روایتی آن لباس یا در آتش میسوزد یا سرقت شود و یا شخص، در آن لباس مرگش فرا رسد)(خرید لباس اشکال ندارد)(کسانی که شغلشان خیاطی است میتوانند در روزهای خوب بُرش بزنند و در روزهای دیگر ان را تکمیل کنند)
✅ وقت #استخاره در روز سه شنبه: از ساعت ۱۰ صبح تا ساعت ۱۲ ظهر و بعداز ساعت ۱۶ عصر تاعشای آخر( وقت خوابیدن)
😴😴 تعبیر خواب
تعبیر خوابی که شب " چهارشنبه " دیده شود طبق ایه ی 23 سوره مبارکه " مومنون" است.
ولقدارسلنا نوحا الی قومه فقال یا قوم .....
و از معنای آن استفاده می شود که خواب بیننده را خیر و خوبی از جانب بزرگی برسد که باور نکند یا نصیحتی به کسی کند و او باور نکند. و شما مطلب خود را در این مضامین قیاس کنید.
❇️️ ذکر روز سه شنبه : یا ارحم الراحمین ۱۰۰ مرتبه
✳️️ ذکر بعد از نماز صبح ۹۰۳ مرتبه #یاقابض که موجب رسیدن به آرزوها میگردد.
💠 ️روز سه شنبه طبق روایات متعلق است به #حضرت_امام_سجاد_علیه_السلام و #امام_باقر_علیه_السلام و #امام_صادق_علیه_السلام سفارش شده تا اعمال نیک و خیر خود را در این روز به پیشگاه مقدس ایشان هدیه کنیم تا ثواب دوچندان نصیبمان گردد.
🌸 زندگیتون مهدوی 🌸
📚 منابع ما👇
تقویم همسران
تالیف:حبیب الله تقیان
📖 تقویم شیعه
☀️ امروز:
شمسی: سه شنبه - ۰۵ بهمن ۱۴۰۰
میلادی: Tuesday - 25 January 2022
قمری: الثلاثاء، 22 جماد ثاني 1443
🌹 امروز متعلق است به:
🔸زین العابدین و سيد الساجدين حضرت علي بن الحسين عليهما السّلام
🔸باقر علم النبی حضرت محمد بن علی عليه السّلام
🔸رئيس مكتب شيعه حضرت جعفر بن محمد الصادق عليهما السّلام
❇️ وقایع مهم شیعه:
ا 🔹موت خلیفه اول ابوبکر بن ابی قحافه، 13ه-ق
📆 روزشمار:
▪️7 روز تا وفات حضرت ام کلثوم علیها السلام
▪️8 روز تا ولادت امام باقر علیه السلام
▪️10 روز تا شهادت امام هادی علیه السلام
▪️17 روز تا ولادت امام جواد و حضرت علی اصغر علیهما اسلام
▪️20 روز تا ولادت امیرالمومنین حضرت علی علیه السلام
✅ با ما همراه شوید...
احکام عداوت با اهلبیت (ع) .mp3
2.14M
✅ #گلبرگ_احکام
مناسبت: «سالروز مرگ خلیفه اول»
موضوع:
#احکام_عداوت_با_اهلبیت(ع)
❓اگر شوهر نسبت به پیامبر و ائمه اطهار (علیهم السلام) توهین کند و آنها را قبول نداشته باشد چه حکمی دارد و چگونه میتوان طلاق گرفت؟
✅ مسلمان اگر از دین خود برگردد و یا به پیامبر (ص) و ائمه اطهار توهین نماید، مرتد محسوب و احکام ارتداد درباره او جاری است از جمله اینکه همسرش از او جدا میشود و در مورد مذکور میتواند به دادگاه شکایت کند.
📚 استفتاء از دفتر امام خامنهای (مدظلهالعالی)
❓اگر شخصی به معصومین علیهم السلام دشمنی ورزد یا ناسزار گوید کافر است؟
✅ هرگاه کسى- پناه بر خدا- به خدا، یا پیامبر(ص) یا یکى از ائمّه معصومین(ع) یا فاطمه زهرا (س) دشنام و ناسزا گوید یا با آنها عداوت داشته باشد، کافراست.
📚 استفتائات آیت الله العظمی مکارم شیرازی (دامتبرکاته)
✅ اگر مسلمانی به يكی از دوازده امام عليهم السلام دشنام دهد، يا با آنان دشمنی داشته باشد، نجس است.
📚 استفتائات آیتالله العظمی صافی گلپایگانی (دامت برکاته
✅ #روزبرگ_شیعه
بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِیمِ
السَّلاَمُ عَلَى مَهْدِيِّ الْأُمَمِ وَ جَامِعِ الْكَلِم
موضوع امروز: «مرگ خلیفه اول»
روز سهشنبه، ١۴٠٠/١١/٠۵
مناسبت روز: امروز سالروز وفات خليفه اول است؛ او که از اولین مسلمانان صدر اسلام پس از امیرالمؤمنین (ع) و حضرت خدیجه (س)؛ و از مهاجرین و اصحاب رسول خدا بود، ولی متأسفانه پس از درگذشت پیامبر (ص)، علیرغم توصیههای مکرر ایشان درباره خلافت و امامت امیرالمؤمنین حضرت علی(ع)، در ماجرای سقیفه بنی ساعده، خلافت مسلمین را غصب نمود!
ابوبكر به مدت دو سال و سه ماه و پنج روز خلافت، حوادث بحثبرانگیز را در تاریخ اسلام رقم زد، که از آن جمله میتوان به غصب فدک، حمله به خانه حضرت زهرا (س) و گرفتن بیعت با تهدید و تطمیع و... اشاره نمود!
اما در روزبرگ امروز به دنبال بیان این حوادث تلخ تاریخی و قضاوت در رابطه با آنها نیستیم! بلکه فقط میخواهیم به یکی از نکاتی که خلیفه اول قبل از مرگ خود به آن اعتراف نموده، بپردازیم و قضاوت را به شما واگذار نماییم!
در کتب معتبر تاریخی اهلسنت آمده است كه عبدالرحمن بن عوف (يكی از صحابه كبار) در آخرين روزهای زندگی خلیفه اول، به نزد او رفت و ابوبكر به وی گفت: من از چيزی حسرت نمیخورم، مگر از سه کاری كه مرتكب شدم و ای كاش آنها را انجام نمیدادم! و سپس یکی از آن موارد را اینچنین بیان نمود که «ای كاش خانه فاطمه (س) دختر رسول اكرم (ص) را مورد تفتيش و هجوم قرار نداده و افراد (بيگانه) را وارد بر آن نمیكردم، اگر چه در را بر رويم میبستند!» (تاريخ اليعقوبی، ج٢، ص١٣٧؛ تاریخ طبری، ج٣، ص٢٣۶؛ مروج الذهب، ج٢،ص٣٠١؛ المعجم الكبير، ج١، ص۶٢؛ تاريخ الإسلام، ج٣، ص١١٧؛ و... )
❓حالا با توجه به اعتراف و ندامت خلیفه اول، برای حمله به خانه حضرت زهرا (س) و رنجیده خاطر نمودن ایشان، سؤال این است که آیا حضرت در دوران عمر شریفشان، ابوبکر را بخشیدهاند و یا کماکان تا پایان عمر از خلیفه اول خشمگین و ناراضی بودند؟
✅ برای پاسخگویی به این سؤال، ابتدا باید بدانیم که موضوع نارضایتی و خشم حضرت فاطمه (س) از ابوبکر از جمله مسائل غیر قابل انکار تاریخی است! چنانچه بخارى در صحیحترین کتاب اهلسنت؛ بیهقی در السنن الکبری؛ ذهبی در کتاب تاریخ الاسلام و...، از غضب و قهر فاطمه(س) بر ابوبکر، سخنها گفتهاند! که در این مجال کوتاه به برخی از آنها اشاره مینمائیم:
⬅️ بخاری مىنویسد: «فاطمه دختر رسول خدا (ص) از ابوبکر خشمگین و از وى روى گردان شد و این ناراحتى ادامه داشت تا از دنیا رفت!» (صحیح بخاری، ج٣، ص١١٢۶)
⬅️ بیهقی نیز مینویسد: «فاطمه (س) بر ابوبکر غضب کرد و از او اعراض نمود و با او صحبت نکرد تا اینکه وفات یافت، پس علی (ع)، ایشان را شبانه دفن کرد!» (السنن الکبری، ج۶، ص٣٠٠)
علاوه بر این موارد، در کتاب اَلْاِمامَةُ وَ السّیاسَة آمده که عمر به ابوبکر گفت: بیا با هم به پیش فاطمه (س) برویم؛ زیرا ما او را غضبناک کردیم، پس از فاطمه اذن ورود خواستند، ولی ایشان اجازه نداد! لذا به نزد علی (ع) رفتند و او آنها را به داخل خانه آورد و چون نزد فاطمه نشستند، آن حضرت، صورتش را به طرف دیوار برگرداند و جواب سلام آنان را نداد... و سپس فرمود: «شما را به خدا سوگند مىدهم، آیا شما دو نفر از رسول خدا(ص) نشنیدید که فرمودند: خشنودى فاطمه، خشنودى من؛ و ناراحتى او، ناراحتى من است... هر کس فاطمه را خشنود نماید، مرا خشنود کرده است؛ و هر کس فاطمه را ناراحت کند مرا ناراحت کرده است!»
پس ابوبکر و عمر، هر دو گفتند: «آرى ما از رسول خدا(ص) اینگونه شنیدیم!»
در این حال، حضرت فرمود: «پس من، خدا و فرشتگان را شاهد مىگیرم که شما دو نفر، مرا اذیت و ناراحت کردهاید و در ملاقات با پدرم از شما دو نفر شکایت خواهم کرد!» و سپس اضافه نمودند: «به خدا قسم پس از هر نماز بر شما نفرین میکنم!» (الإمامة والسیاسة، ج١، ص١٧)
✍️ و این در حالی است که طبق روایات صحیح السندى که در صحیحترین کتابهاى اهل سنت آمده است، پیامبر (ص) درباره حضرت زهرا (س) فرمودند: «فاطمه پاره تن من است، هر کس او را بیازارد من را آزرده است»: «انما فاطمه بضعه منی یؤذینی ما آذاها» (صحیح مسلم، ج۴، ص۹۰۳)؛ «فاطمه بضعه منی، فمن أغضبها فقد أغضبنی» (صحیح بخاری، ج۴، ص۲۱۰ و ۲۱۹؛ و ج ۵، ص۳۶)
👈 و همچنین طبق آیه ۵٧ سوره احزاب، هر کس پیامبر(ص) را بیازارد در دنیا و آخرت ملعون و مستحق عذاب خوار کننده است: «إِنَّ الَّذِینَ یُؤْذُونَ اللَّهَ وَ رَسُولَهُ لَعَنَهُمُ اللَّهُ فِی الدُّنْیَا وَ الْآَخِرَهِ وَ أَعَدَّ لَهُمْ عَذَابًا مُهِینًا»
💠 در پایان نتیجهگیری و قضاوت را به شما عزیزان واگذار مینمائیم که آیا با توجه به موارد فوقالذکر، باز هم میتوان ابوبکر را به عنوان خلیفهی مسلمین پذیرفت؟؟؟!!!
👈 «قضاوت با شما» 👉
🗒 امروز #سه_شنبه
✅ امروز متعلق است به:
💚امام سجاد،امام باقر،امام صادق💚
💠 اذکار روز:
- یا اَرْحَمَ الرّاحِمین (100 مرتبه)
- یا الله یا رحمان (1000 مرتبه)
- یا قابض (903 مرتبه) برای رسیدن به حاجت
🌟🌟در روز سه شنبه، سلام و زیارت بر امام سجاد(ع) امام باقر(ع) و امام جعفر صادق(ع) 🌟🌟
🍀🍀🍀🍀🍀
✨✨✨السَّلامُ عَلَيْكُمْ يَا خُزَّانَ عِلْمِ اللَّهِ السَّلامُ عَلَيْكُمْ يَا تَرَاجِمَةَ وَحْيِ اللَّهِ السَّلامُ عَلَيْكُمْ يَا أَئِمَّةَ الْهُدَى السَّلامُ عَلَيْكُمْ يَا أَعْلامَ التُّقَى السَّلامُ عَلَيْكُمْ يَا أَوْلادَ رَسُولِ اللَّهِ أَنَا عَارِفٌ بِحَقِّكُمْ مُسْتَبْصِرٌ بِشَأْنِكُمْ مُعَادٍ لِأَعْدَائِكُمْ مُوَالٍ لِأَوْلِيَائِكُمْ بِأَبِي أَنْتُمْ وَ أُمِّي صَلَوَاتُ اللَّهِ عَلَيْكُمْ اللَّهُمَّ إِنِّي أَتَوَالَى آخِرَهُمْ كَمَا تَوَالَيْتُ أَوَّلَهُمْ وَ أَبْرَأُ مِنْ كُلِّ وَلِيجَةٍ دُونَهُمْ وَ أَكْفُرُ بِالْجِبْتِ وَ الطَّاغُوتِ وَ اللاتِ وَ الْعُزَّى صَلَوَاتُ اللَّهِ عَلَيْكُمْ يَا مَوَالِيَّ وَ رَحْمَةُ اللَّهِ وَ بَرَكَاتُهُ السَّلامُ عَلَيْكَ يَا سَيِّدَ الْعَابِدِينَ وَ سُلالَةَ الْوَصِيِّينَ السَّلامُ عَلَيْكَ يَا بَاقِرَ عِلْمِ النَّبِيِّينَ السَّلامُ عَلَيْكَ يَا صَادِقا مُصَدَّقا فِي الْقَوْلِ وَ الْفِعْلِ يَا مَوَالِيَّ هَذَا يَوْمُكُمْ وَ هُوَ يَوْمُ الثُّلاثَاءِ وَ أَنَا فِيهِ ضَيْفٌ لَكُمْ وَ مُسْتَجِيرٌ بِكُمْ فَأَضِيفُونِي وَ أَجِيرُونِي بِمَنْزِلَةِ اللَّهِ عِنْدَكُمْ وَ آلِ بَيْتِكُمْ الطَّيِّبِينَ الطَّاهِرینَ.🍀
🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀
.
﷽؛
💠 #حديث_روز سه شنبه ۵ بهمن ۱۴۰۰
🏷 دوست و دشمن!
🔅 #امام_رضا_علیه_السلام :
🔸« دوست هر انسانى، خِرد اوست و دشمن او، نادانىاش».
🔹«صَديقُ كُلِّ امرِئٍ عَقلُهُ و عَدُوُّهُ جَهلُهُ».
📚 المحاسن : ج ١ ص ٣٠٩ ح ٦١٠
•❀• ذکر امروز : یا ارحم الراحمین (۱۰۰ مرتبه)
🥀غربت حضرت ولی عصر عجل الله فرجه🥀
🌾امام زمان از ياد رفته
🔶نعمت امام زمان عليه السلام از همه جهت، عام و فراگير است و همه مخلوقات از آن بهره جسته اند. اما با يك نگاه كلي به مردم جهان، ميبينيم كه اكثر مردم دنيا اصلاً به وجود امام عصر عليه السلام واقف نيستند و ايشان را به عنوان ولي نعمت خويش نمي شناسند، تا بخواهند شكر حضرتش را به جاي آورند.
🔷از اين رو، براي بيشتر مردم دنيا، ياد كردن از امام زمان عليه السلام به طور كلي منتفي است، چرا كه شناخت حضرت اصلاً براي آنها مطرح نيست، تا نوبت به ياد قلبي و زباني برسد.
🔶پس نعمت حضرت ولي عصر ارواحنا فداه با وجود اين كه فرگير است، ولي از غير شيعه توقع ياد حضرتش نمي رود، بنابراين مسئله ی ياد شدن امام زمان عليه السلام براي همه مردم جهان غير از اقليت شيعيان، منتفي است.
اين نكته ی مهم، يكي از ابعاد غربت آن حضرت را نشان ميدهد.
🔷اما اقليتي كه حضرتش را ميشناسند، آيا حق ايشان را از حيث ياد كردن به جاي ميآورند؟
🔶 بسياري از اين گروه، در معرفت به اسم امام عليه السلام هم كمبودهايي دارند و از جهت معرفت به وصف نيز وضعيت مناسبي ندارند. طبيعتاً وقتي در مرحله معرفت دچار چنين نقصاني باشند، هنگام «ياد كردن» هم نارسايي ايشان نمايان ميگردد.
🔷در نهايت، عده ی بسيار كمي باقي ميمانند – يعني اقليتي از آن اقليت – كه به طور نسبي، معرفتي به اسم و وصف حضرت مهدي عليه السلام دارند.
🔶حال ببينيم اين زير مجموعه ناچيز، چگونه ياد امام عليه السلام را در نقل و زبان خويش، زنده نگاه ميدارند؟ و آيا امام زمان عليه السلام براي اين عده بسيار اندك، فراموش شده نيستند؟!
🔷متأسفانه مسئله غيبت امام عليه السلام و غفلت از ايشان، مشكلات بسياري بر سر راه اين عده معدود به وجود آورده و امتحان دينداري را دشوارتر ساخته است، چرا كه مردم نمي توانند امام خود را ببينند، با ايشان تماس عادي و اختياري برقرار كنند و مسائل و مشكلات خود را مستقيماً با ولي نعمت خويش در ميان بگذارند.
🔶اگر راه تماس عادي و معمولي با ايشان داشتند، شايد در ياد كردن امام زمان عليه السلام توفيق بيشتري پيدا ميكردند.
🔷البته وقتي غربت ائمه پيشين عليه السلام را – حتي در ميان دوستدارانشان – در زمان حضورشان ميبينيم، در مييابيم كه روح توجه به امام عصر عليه السلام و ذكر ايشان، معرفت است و بدون معرفت، اين غربت و غفلت، هم چنان باقي و برقرار است، چنان كه با بودن معرفت، حضور و غيبت امام عليه السلام يكسان است.
🔶اما به هر حال، غيبت امام عصر عليه السلام امتحاني بزرگ است، كه گاهي افراد سست ايمان، به دليل نديدن حجت خدا، كم كم در ذكر امام خويش سهل انگار و بي توجه ميگردند.
🔷بدين ترتيب ياد آن امام حتي، از دل و زبان آنها كم رنگ ميشود و حضرت مهدي عجل الله تعالي فرجه الشريف براي آنها نيز از ياد رفته و غريب ميگردند.
🔶 با اين همه مدعيان، عده بسيار بسيار اندكي باقي ميمانند كه امام كاظم عليه السلام در توصيف آنها ميفرمايند:
يغيب عن ابصار الناس شخصه و لا يغيب عن قلوب المؤمنين ذكره.
شخص امام عليه السلام از چشمهاي مردم پنهان ميشود، ولي ياد او از دلهاي مؤمنان پنهان نمي گردد.
🔷اين گروه از مؤمنان همواره به ياد مولاي خويش هستند. شايد با چشم سر، امام زمان عليه السلام را نبينند، ولي با ديده دل، پيوسته حضرتش را
مدنظر دارند و قلب خود را جايگاه معرفت و محبت ايشان قرار داده اند. اين است كه درد هجران و ياد مشكلات و سختيهاي آن امام همام، همواره قلب آنها را متأثر ميدارد و چشمهايشان را اشكبار ميسازد.
🔶امام صادق عليه السلام ميفرمايند:
اما و الله ليغيبن امامكم شيئاً من دهركم... و لتدمعن عليه عيون المؤمنين. توجه داشته باشيد! قسم به خدا، امام شما سالياني از روزگارتان در غيبت خواهد بود... و چشمهاي مؤمنان بر آن حضرت گريان ميشود.
🔷شدت معرفت و محبت اين عده بسيار كم، سبب ميشود كه دلهايشان به «ياد» محبوب دردناك شود و آثار ذك قلبي بر زبان و ساير اعضاء و جوارح ايشان جاري گردد. اما اين گروه از مؤمنان، بسيار اندك اند، تا آن جا كه خودشان نيز به تبعيت از مولاي غريبشان همواره غريب هستند و مورد توجه قرار نمي گيرند. صرف نظر از اين عده كه ميتوان آن را «استثناء» دانست، بقيه آن اقليت شيعه، در ياد كردن امام زمان عليه السلام واقعاً كوتاهي ميكنند. لذا آن امام همام، براي امت ناسپاس خود، غريب «از ياد رفته» است.
📚 #غربت_امام_عصر
✍محمد بنی هاشمی
. 👇تقویم نجومی چهارشنبه👇
✴️چهارشنبه
☀️ 6 بهمن /دلو 1400
🌙23 جمادی الثانی 1443
❄️26 ژانویه2022
🏛 مناسبت های دینی و اسلامی.
⚫️ وفات محقق حلی " 176 هجری".
🌙⭐️ احکام دینی و اسلامی.
📛قمر در برج عقرب است.
👶 زایمان خوب و نوزادش خوب تربیت گردد و روحیات پاکی دارد و خوشبخت و در آسایش زندگی خواهد کرد. ان شاالله.
🚘مسافرت :خوب نیست و درصورت ضرورت همراه صدقه باشد.
🔭 احکام نجوم.
🌗 امروز قمر در برج عقرب و از نظر نجومی روز مناسبی برای امور زیر است:
✳️ استعمال دارو.
✳️ استحمام.
✳️تحقیق و تفحص و جستجو.
✳️ معجون گذاشتن بر زخم.
✳️ بذر افشانی و کاشت.
✳️ آبیاری.
✳️ از شیر گرفتن کودک.
✳️ جراحی چشم.
✳️کشیدن دندان.
✳️خارج ساختن دمل های چرکی.
✳️بیرون آوردن زگیل و خال.
✳️ و درختکاری نیک است.
📛 ولی امور زیر بنایی خوب نیست.
💉💉 حجامت خون دادن فصد باعث شادی دل می شود.
💇♂💇 اصلاح سر وصورت باعث روبراه شدن امور می شود.
😴🙄 تعبیر خواب خوابی که (شب پنجشنبه) دیده شود تعبیرش طبق ایه ی 24 سوره مبارکه " نور"است.
یوم تشهد علیهم السنتهم و ایدیهم....
و مفهوم آن این است که خواب بیننده را با شخصی خصومتی پیش آید و دلیل و برهان بیاورد و بر وی غلبه کند.ان شاءالله و شما مطلب خود را در این مضامین قیاس کنید.
✂️ ناخن گرفتن
🔵 چهارشنبه برای #گرفتن_ناخن، روز مناسبی نیست و باعث بداخلاقی میشود.
👕👚 دوخت ودوز
چهارشنبه برای بریدن و دوختن #لباس_نو روز بسیار مناسبی است و کار آن نیز آسان افتد و به سبب آن وسیله و یا چارپایان بزرگ نصیب شخص شود.ان شاالله
✴️️ وقت #استخاره در روز چهارشنبه: از طلوع آفتاب تا ساعت ۱۲ ظهر و بعداز ساعت ۱۶عصر تا عشای آخر( وقت خوابیدن)
❇️️ #ذکر روز چهارشنبه : یا حیّ یا قیّوم ۱۰۰ مرتبه
✳️️ ذکر بعد از نماز صبح ۵۴۱ مرتبه #یامتعال که موجب عزّت در دین میگردد.
💠 ️روز چهارشنبه طبق روایات متعلق است به #حضرت_امام_موسی_کاظم_علیه_السلام#امام_رضا_علیه السلام_#امام_جواد_علیه_السلام و #امام_هادی_علیه_السلام . سفارش شده تا اعمال نیک و خیر خود را در این روز به پیشگاه مقدس ایشان هدیه کنیم تا ثواب دوچندان نصیبمان گردد
📚 منابع مطالب ما:
📔تقویم همسران
نوشته ی حبیب الله تقیان
📖 تقویم شیعه
☀️ امروز:
شمسی: چهارشنبه - ۰۶ بهمن ۱۴۰۰
میلادی: Wednesday - 26 January 2022
قمری: الأربعاء، 23 جماد ثاني 1443
🌹 امروز متعلق است به:
🔸امام موسي بن جعفر حضرت كاظم عليه السّلام
🔸السلطان ابالحسن حضرت علي بن موسي الرضا عليهما السّلام
🔸جواد الائمه حضرت محمد بن علي التقي عليهما السّلام
🔸امام هادي حضرت علي بن محمد النقي عليهما السّلام
❇️ وقایع مهم شیعه:
ا 🔹امروز مناسبتی نداریم
📆 روزشمار:
▪️6 روز تا وفات حضرت ام کلثوم علیها السلام
▪️7 روز تا ولادت امام باقر علیه السلام
▪️9 روز تا شهادت امام هادی علیه السلام
▪️16 روز تا ولادت امام جواد و حضرت علی اصغر علیهما اسلام
▪️19 روز تا ولادت امیرالمومنین حضرت علی علیه السلام
✅ با ما همراه شوید...
احکام عداوت به اهلبیت (ع) ٢.mp3
2.3M
✅ #گلبرگ_احکام
مناسبت: «آغاز خلافت خلیفه دوم»
موضوع:
#احکام_عداوت_با_اهلبیت(ع)
❓شخص مسلمانى به طور مکرّر و در حال عصبانیّت به رسول اکرم (صلى الله علیه وآله) و ائمّه معصومین (علیهم السلام) (نعوذ بالله) توهین مىکند... وظیفه همسر، فرزندان و بستگان او چیست؟
✅ اگر حال او حال عادى باشد، از اسلام بیرون رفته است و همسرش باید از او جدا بشود؛ ولى اگر از حال طبیعى خارج شده و یا مشکوک است که از حال طبیعى خارج شده یا نه، محکوم به اسلام است و در صورت اوّل نیز اگر توبه کند و دوباره آن زن به عقد آن مرد درآید، عقدش صحیح است.
❓اگر شخصی (به ظاهر) مسلمان، عاقل، بالغ، رشید، غنی از نظر اقتصادی، لطیفه یا جوکهایی را آزادانه و به اختیار کامل خود با مضامین و حاوی توهین، ناسزاگویی و فحش (نعوذ بالله) به پیامبر اسلام (صلی الله علیه و آله) و ائمه اطهار (علیهم السلام) نسبت بدهد، حکم شرعی وی چیست؟
✅ اگر در عرف مصداق اهانت و اسائه به معصومین (علیهم السلام) محسوب شود و او از این مطلب آگاه است، سبب ارتداد او می گردد و احکام مرتد با نظر حاکم شرع درباره او جاری میشود.
📚 استفتائات آیت الله العظمی مکارم شیرازی (دامتبرکاته)
✅ #روزبرگ_شیعه
بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِیمِ
السَّلاَمُ عَلَى مَهْدِيِّ الْأُمَمِ وَ جَامِعِ الْكَلِم
موضوع امروز: «خلافت عمر بن خطاب و چند سؤال بزرگ!»
روز چهارشنبه، ١۴٠٠/١١/٠۶
مناسبت روز: امروز ٢٣ جمادی الثانی، اولین روز خلافت خلیفه دوم، عمر بن خطاب است که بلافاصله پس از مرگ ابوبکر، بدون رأی و اجماع بزرگان و مردم!؟ و با وصیت و انتصاب مستقیم خلیفه اول، به کرسی خلافت، تکیه زد!
چنانچه در کتب اهلسنت چنین آمده: «در اواخر عمر خلیفه اول؛ ابوبکر، عثمان را فرا خواند تا برای او وصیت بنویسد، چون وصیت را آغاز کرد، پیش از آنکه نامی از کسی برای جانشینی ببرد، بیهوش شد و عثمان، خود نام «عمر بن خطاب» را به عنوان خلیفه پس از او نوشت! چون ابوبکر به هوش آمد از عثمان پرسید: چه نوشتی؟ عثمان گفت: از حالیکه به شما دست داد، ترسیدم و چون از خواست شما آگاه بودم، نام عمر بن خطاب را نوشتم! در این هنگام ابوبکر تکبیر گفت و تأیید کرد و سپس سؤال کرد: «ترسيدی من بميرم و مردم به اختلاف افتند؟» عثمان گفت: «آری»، پس ابوبكر گفت: «خدا تو را از جانب اسلام و مسلمين جزای خير دهد!» (کامل ابن اثیر، ج٢، ص۴٢۵؛ تاریخ مدینه دمشق، ج٣٩ ص١٨۶؛ و...)
و البته در ادامه همین ماجرا در منابع دیگر اهل سنت از جمله تاریخ طبری، ج٢ ص٣۵٣ آمده است که: «اسماعیل بن قیس میگوید عمر بن خطاب را دیدم که نوشتهای در دست داشت که در آن، خليفه اول به جانشینی او وصیت کرده بود و گروهی نیز گرد او را گرفته بودند و میگفت: ای مردم بشنوید و از وصیت جانشین پیامبر خدا (ابوبکر) اطاعت کنید!»
❓حالا در اینجا چند سؤال بزرگ مطرح میگردد، که امیدواریم همه عزیزان و مخصوصاً عزیزان اهلسنت بدون تعصب و با نگاه عقل و منطق به این سؤالات توجه نموده و جواب آنها را از علمای بزرگ خود طلب نمایند:
1️⃣ آیا به راستی «خلیفه اول» از اختلاف میان امت اسلامی نگران بوده و همین موضوع باعث شده تا با نوشتن وصيتنامه و معرفی جانشین خود، از تفرقه و ایجاد فتنه میان مسلمانان جلوگیری نماید! اما (العِيَاذُ بِاللّه)، پیامبر خدا (ص) که وصل به وحی الهی بودهاند، از این موضوع غفلت نموده و امت اسلامی را به حال خود رها کردند و جانشینی برای خود تعيين ننمودند!!! و آیا به راستی پیامبر خدا که طبق آیات قرآن از مقام عصمت کبرای الهی برخوردارند (العِيَاذُ بِاللّه)، اشتباه کردهاند و خليفه اول این اشتباه را متوجه و اصلاح نموده است!!!
2️⃣ اگر طبق گفته علمای عزیز اهلسنت، واقعاً پیامبر خدا (ص) به دستور الهی برای خود جانشین معلوم نکردهاند و این موضوع را به رأی و اجماع بزرگان و مردم واگذار نمودهاند و بر همین اساس خلافت خلیفه اول را مشروع دانستهاند؛ پس چگونه «خلیفه اول» برخلاف دستور الهی و سنت نبوی و با وجود مخالفت بسیاری از مردم و صحابه بزرگ، برای خود جانشین تعیین نموده است! و آیا این انتصاب از نگاه عزیزان اهلسنت، مشروعیت دارد؟
3️⃣ در معتبرترین کتب اهلسنت آمده که پیامبر اکرم (ص) در آخرین روزهای حیات خود و در حضور صحابه بزرگ فرمودند: «قلم و دواتی برای من بیاورید تا برای شما چیزی (وصیتی) بنویسم که پس از آن، هرگز گمراه نشوید!»: «ائْتُونِى بِدَواهٍ وَ کَتِفٍ لِأکْتُبَ لَکُمْ کِتَاباً لَا تَضِلّوا بَعْدَهُ أبَداً»؛ ولی متأسفانه با مخالفت و ممانعت و جسارت خليفه دوم، به محضر پیامبر معصوم الهی (که طبق شهادت قرآن کریم در آیهی ٣ و ۴ سورهی نجم، تمام سخنان و رفتار و کردار ایشان از وحی الهی نشأت میگیرد)، روبرو شدند و عمر گفت: رسول خدا (العِيَاذُ بِاللّه)، هذیان میگویند: «اِنَّ نَبیَّ اللهِ لَیَهجُر!!!» و کتاب خدا برای ما کافی است: «حسبنا كتابالله»
حال چگونه در اینجا، وصیت خلیفه اول که طبق شهادت بزرگان اهلسنت در حال احتضار بوده و به علت بیماری بسیار شدید او، با بیهوشی ابوبکر، وصیت ناتمام مانده و ادامه آن توسط عثمان نوشته شده، معتبر است و هذیانگویی نیست!!!
✍️ البته در این موضوع، سخن بسیار است که ما در این مجال کوتاه، به همین سه سؤال بسنده کرده و قضاوت را به شما واگذار مینمائیم! و سخن امروز را با بخشی از خطبه شقشقیه امیرالمؤمنین (ع) در نهجالبلاغه به پایان میبریم:
«آگاه باشيد! به خدا سوگند پسر ابی قُحافه، پيراهن خلافت را در حالی به تن كرد كه میدانست جايگاه من در خلافت و جانشينی رسول خدا، همانند جايگاه محور و گردونهی سنگ آسيابست... پس، در حالی كه خار در چشم و استخوان در گلو داشتم... شكيبائی ورزيدم! تا آنگاه كه اولی به پايان راه رسيد...و شگفتا! که بااینکه در زمان حیاتش مىخواست حکومت را واگذارد، ولى براى بعد خود عقد خلافت را جهت دیگرى بست! و چه سخت هر کدام به یکى از دو پستان خلافت چسبیدند... به خدا قسم مردم در زمان او، دچار اشتباه و ناآرامى،و تلوّن مزاج و انحراف از راه خدا شدند...»
✅ قضاوت با شما
۶ بهمنماه ، سالروز حماسه مردم آمل در مقابله با منافقین ضد انقلاب گرامی باد .
ششم بهمنماه ۱۳۶۰ مصادف است با شورش مسلحانهی گروهی از معارضین و افراد ضدانقلاب در آمل با هدف فتنهانگیزی علیه انقلاب نوپای اسلامی. در این روز تاریخی مردم آمل با بصیرت و شجاعتی مثالزدنی به مبارزه با آنها پرداخته و در کمترین زمان ممکن سرکوبشان کردند.
🥀غربت حضرت ولی عصر عجل الله فرجه🥀
🔴فراموشي فراگير
🔶امام عصر عليه السلام از دلها و زبانها فراموش شده اند و اين مسئله حتي در مورد اقليت شيعيان نيز صادق است.
🔴پدر و مادر از ياد رفته
🔶براي ملموس تر شدن اين واقعيت تلخ، يكي از روشن ترين اوصاف امام عليه السلام را تذكر ميدهيم تا هر كس خود به داوري بپردازد.
🔶در مباحث حلقههاي پيشين اشاره شد كه امام رضا عليه السلام در وصف امام معصوم فرموده اند:
الامام الوالد الشفيق و الامام البرة بالولد الصغير.امام (در مهرباني مانند) پدر دلسوز و مادر نيكوكار به بچه كوچك است.
🔶حال ببينيم مؤمناني كه امام زمان خود را به اين وصف ميشناسد،
آيا ذكر و ياد مناسب با اين وصف را دارند؟
🔶فرض كنيد پدر مهربان و يا مادر فداكاري هستيد كه فرزندان آنها به هر دليل نمي توانند مستقيماً با ايشان ارتباط داشته باشند و نسبت به آنها غايب هستند. مثلاً مسافرت رفته، يا گرفتار زندان شده، يا به هر دليلي از دسترس ايشان خارج ميباشند.
🔶در اين صورت آنها چقدر از اين پدر و مادر به سفر رفته و يا در بند خويش ياد ميكنند، خصوصاً اگر والدين خيلي دلسوز و فداكار بوده، فرزندان هم با وفا باشند، واقعاً در زماني كه پدر و مادر غايب هستند، آنها را از ياد نمي برند و جاي خالي آنها را هر لحظه حس ميكنند.
🔶هر قدر كه اين دوري و جدايي طولاني شود، نديدن پدر و مادر براي فرزندان، طبيعي و عادي نمي شود، بلكه در هر مناسبت تلخ يا شيرين و در هر اجتماع خانوادگي، بيش از هر كس به ياد آنها هستند. عكس آنها را در گوشه و كنار خانه قرار ميدهند، همواره وجود پدر و مادر خويش را به ديگران گوشزد كرده، متذكر ميشوند كه آنها به سفر رفته اند، ولي بالاخره «مي آيند». هر كس هم كه به طريقي با آنها ارتباط برقرار كند، ابتدا از احوال پدر و مادر غايب آنها جويا م شود و سپس آنها را با عبارات مختلف تسلي ميبخشد.
🔶فرزندان نيز، هر بار با يكديگر تماس داشته باشند، در هر برخوردي درباره درد هجران خود سخن ميگويند، پيش از هر كلام و بيش از هر چيز، از پدر و مادر خود صحبت ميكنند و از يكديگر ميپرسند كه آيا نامه اي دريافت نكره ايد؟! تماس تلفني نداشته ايد؟ حالشان چطور است؟ فلان خبر ناگوار و يا خوشحال كننده وقتي به آنها رسيد، چه حالي داشتند؟
🔶خلاصه، به هر مناسبت و بهانه اي، ياد قلبي خويش را به صورتهاي گوناگون به زبان ميآورند. هر كدام از آنها آرزو ميكنند كه بتوانند حداقل صداي پدر و مادر خويش را بشنوند، اگر تماس تلفني برقرار شود، هر يك از اعضاء خانواده در شنيدن صداي آنها از ديگري سبقت ميگيرند. حتي اگر بفهمند كه آنها كاملاً سالم هستند، باز هم راضي نمي شوند و ميخواهند كه آنها را ببينند و يا لااقل صدايشان را بشنوند و....
🔶گاهي مجلس سرور و خانوادگي برگزار ميشود، مثلاً روز عيدي فرا ميرسد و يا جشن عروسي پيش ميآيد و... وقتي همه دور هم گرد آمده اند، غيبت آن عزيزان در اين مجلس شادي، ناراحتي آنها را افزوده، دائماً با دل و زبان، متذكر ياد پدر و مادر شده، اين سخنان را به زبان ميآورند، اگر پدر بود...! اگر مادر بود...!
🔶اگر پدر و مادرشان گرفتار باشند، لازم نيست كسي به آنها بگويد كه برايشان دعا كنيد. فرزندان، به طور طبيعي از هيچ كاري براي رهايي والدين خود مضايقه ندارند. در انجام انواع دعاها و توسلات كوتاهي نمي كنند، اگر بشنوند كه عمل يا نذري در رفع گرفتاري آنها اثر دارد، فوراً به انجام آن اهتمام ميورزند، هر كاري را كه احتمال اثر داشته باشد، انجام ميدهند و در دعا و خواستن حوائج، آنها را بر خويش مقدم ميدارند.
🔶بي خبر ماندن از وضعيت پدر و مادر، براي فرزندان سخت و دردناك است. اگر مدتي نامه اي دريافت نكرده ا تماس تلفني نداشته باشند، رنج و ناراحتي زيادي متحمل ميشوند و... اين وضعيت فرزندان مهربان در مقابل والدين دلسوز و فداكارشان است.
🔶حال ببينيم آن چه در اين مثال بيان شد، چقدر بر حضرت مهدي عجل الله تعالي فرجه الشريف – كه امام زمان ما هستند – تطبيق ميكند و سپس وضعيت مؤمنان را نسبت به ايشان بسنجيم.
🔶آيا ايشان پدر مهربان و دلسوزي براي شيعيان و دوستدار انسان نيستند؟! آيا ايشان به اندازه يك پدر خوب و دوست داشتني و يك مادر نيكوكار نسبت به فرزند كوچكش، به دوستان خود لطف و محبت ندارند؟ آيا ايشان گرفتار و در بند زندان غيبت نيستند؟! آيا از خبرهاي ناراحت كننده ما آگاهي ندارند؟! ايشان با آگاهي از اين خبرها، چه حالي پيدا ميكنند؟!
📚 #غربت_امام_عصر
✍محمد بنی هاشمی