.
﷽؛
💠 #حديث_روز سه شنبه ۵ بهمن ۱۴۰۰
🏷 دوست و دشمن!
🔅 #امام_رضا_علیه_السلام :
🔸« دوست هر انسانى، خِرد اوست و دشمن او، نادانىاش».
🔹«صَديقُ كُلِّ امرِئٍ عَقلُهُ و عَدُوُّهُ جَهلُهُ».
📚 المحاسن : ج ١ ص ٣٠٩ ح ٦١٠
•❀• ذکر امروز : یا ارحم الراحمین (۱۰۰ مرتبه)
🥀غربت حضرت ولی عصر عجل الله فرجه🥀
🌾امام زمان از ياد رفته
🔶نعمت امام زمان عليه السلام از همه جهت، عام و فراگير است و همه مخلوقات از آن بهره جسته اند. اما با يك نگاه كلي به مردم جهان، ميبينيم كه اكثر مردم دنيا اصلاً به وجود امام عصر عليه السلام واقف نيستند و ايشان را به عنوان ولي نعمت خويش نمي شناسند، تا بخواهند شكر حضرتش را به جاي آورند.
🔷از اين رو، براي بيشتر مردم دنيا، ياد كردن از امام زمان عليه السلام به طور كلي منتفي است، چرا كه شناخت حضرت اصلاً براي آنها مطرح نيست، تا نوبت به ياد قلبي و زباني برسد.
🔶پس نعمت حضرت ولي عصر ارواحنا فداه با وجود اين كه فرگير است، ولي از غير شيعه توقع ياد حضرتش نمي رود، بنابراين مسئله ی ياد شدن امام زمان عليه السلام براي همه مردم جهان غير از اقليت شيعيان، منتفي است.
اين نكته ی مهم، يكي از ابعاد غربت آن حضرت را نشان ميدهد.
🔷اما اقليتي كه حضرتش را ميشناسند، آيا حق ايشان را از حيث ياد كردن به جاي ميآورند؟
🔶 بسياري از اين گروه، در معرفت به اسم امام عليه السلام هم كمبودهايي دارند و از جهت معرفت به وصف نيز وضعيت مناسبي ندارند. طبيعتاً وقتي در مرحله معرفت دچار چنين نقصاني باشند، هنگام «ياد كردن» هم نارسايي ايشان نمايان ميگردد.
🔷در نهايت، عده ی بسيار كمي باقي ميمانند – يعني اقليتي از آن اقليت – كه به طور نسبي، معرفتي به اسم و وصف حضرت مهدي عليه السلام دارند.
🔶حال ببينيم اين زير مجموعه ناچيز، چگونه ياد امام عليه السلام را در نقل و زبان خويش، زنده نگاه ميدارند؟ و آيا امام زمان عليه السلام براي اين عده بسيار اندك، فراموش شده نيستند؟!
🔷متأسفانه مسئله غيبت امام عليه السلام و غفلت از ايشان، مشكلات بسياري بر سر راه اين عده معدود به وجود آورده و امتحان دينداري را دشوارتر ساخته است، چرا كه مردم نمي توانند امام خود را ببينند، با ايشان تماس عادي و اختياري برقرار كنند و مسائل و مشكلات خود را مستقيماً با ولي نعمت خويش در ميان بگذارند.
🔶اگر راه تماس عادي و معمولي با ايشان داشتند، شايد در ياد كردن امام زمان عليه السلام توفيق بيشتري پيدا ميكردند.
🔷البته وقتي غربت ائمه پيشين عليه السلام را – حتي در ميان دوستدارانشان – در زمان حضورشان ميبينيم، در مييابيم كه روح توجه به امام عصر عليه السلام و ذكر ايشان، معرفت است و بدون معرفت، اين غربت و غفلت، هم چنان باقي و برقرار است، چنان كه با بودن معرفت، حضور و غيبت امام عليه السلام يكسان است.
🔶اما به هر حال، غيبت امام عصر عليه السلام امتحاني بزرگ است، كه گاهي افراد سست ايمان، به دليل نديدن حجت خدا، كم كم در ذكر امام خويش سهل انگار و بي توجه ميگردند.
🔷بدين ترتيب ياد آن امام حتي، از دل و زبان آنها كم رنگ ميشود و حضرت مهدي عجل الله تعالي فرجه الشريف براي آنها نيز از ياد رفته و غريب ميگردند.
🔶 با اين همه مدعيان، عده بسيار بسيار اندكي باقي ميمانند كه امام كاظم عليه السلام در توصيف آنها ميفرمايند:
يغيب عن ابصار الناس شخصه و لا يغيب عن قلوب المؤمنين ذكره.
شخص امام عليه السلام از چشمهاي مردم پنهان ميشود، ولي ياد او از دلهاي مؤمنان پنهان نمي گردد.
🔷اين گروه از مؤمنان همواره به ياد مولاي خويش هستند. شايد با چشم سر، امام زمان عليه السلام را نبينند، ولي با ديده دل، پيوسته حضرتش را
مدنظر دارند و قلب خود را جايگاه معرفت و محبت ايشان قرار داده اند. اين است كه درد هجران و ياد مشكلات و سختيهاي آن امام همام، همواره قلب آنها را متأثر ميدارد و چشمهايشان را اشكبار ميسازد.
🔶امام صادق عليه السلام ميفرمايند:
اما و الله ليغيبن امامكم شيئاً من دهركم... و لتدمعن عليه عيون المؤمنين. توجه داشته باشيد! قسم به خدا، امام شما سالياني از روزگارتان در غيبت خواهد بود... و چشمهاي مؤمنان بر آن حضرت گريان ميشود.
🔷شدت معرفت و محبت اين عده بسيار كم، سبب ميشود كه دلهايشان به «ياد» محبوب دردناك شود و آثار ذك قلبي بر زبان و ساير اعضاء و جوارح ايشان جاري گردد. اما اين گروه از مؤمنان، بسيار اندك اند، تا آن جا كه خودشان نيز به تبعيت از مولاي غريبشان همواره غريب هستند و مورد توجه قرار نمي گيرند. صرف نظر از اين عده كه ميتوان آن را «استثناء» دانست، بقيه آن اقليت شيعه، در ياد كردن امام زمان عليه السلام واقعاً كوتاهي ميكنند. لذا آن امام همام، براي امت ناسپاس خود، غريب «از ياد رفته» است.
📚 #غربت_امام_عصر
✍محمد بنی هاشمی
. 👇تقویم نجومی چهارشنبه👇
✴️چهارشنبه
☀️ 6 بهمن /دلو 1400
🌙23 جمادی الثانی 1443
❄️26 ژانویه2022
🏛 مناسبت های دینی و اسلامی.
⚫️ وفات محقق حلی " 176 هجری".
🌙⭐️ احکام دینی و اسلامی.
📛قمر در برج عقرب است.
👶 زایمان خوب و نوزادش خوب تربیت گردد و روحیات پاکی دارد و خوشبخت و در آسایش زندگی خواهد کرد. ان شاالله.
🚘مسافرت :خوب نیست و درصورت ضرورت همراه صدقه باشد.
🔭 احکام نجوم.
🌗 امروز قمر در برج عقرب و از نظر نجومی روز مناسبی برای امور زیر است:
✳️ استعمال دارو.
✳️ استحمام.
✳️تحقیق و تفحص و جستجو.
✳️ معجون گذاشتن بر زخم.
✳️ بذر افشانی و کاشت.
✳️ آبیاری.
✳️ از شیر گرفتن کودک.
✳️ جراحی چشم.
✳️کشیدن دندان.
✳️خارج ساختن دمل های چرکی.
✳️بیرون آوردن زگیل و خال.
✳️ و درختکاری نیک است.
📛 ولی امور زیر بنایی خوب نیست.
💉💉 حجامت خون دادن فصد باعث شادی دل می شود.
💇♂💇 اصلاح سر وصورت باعث روبراه شدن امور می شود.
😴🙄 تعبیر خواب خوابی که (شب پنجشنبه) دیده شود تعبیرش طبق ایه ی 24 سوره مبارکه " نور"است.
یوم تشهد علیهم السنتهم و ایدیهم....
و مفهوم آن این است که خواب بیننده را با شخصی خصومتی پیش آید و دلیل و برهان بیاورد و بر وی غلبه کند.ان شاءالله و شما مطلب خود را در این مضامین قیاس کنید.
✂️ ناخن گرفتن
🔵 چهارشنبه برای #گرفتن_ناخن، روز مناسبی نیست و باعث بداخلاقی میشود.
👕👚 دوخت ودوز
چهارشنبه برای بریدن و دوختن #لباس_نو روز بسیار مناسبی است و کار آن نیز آسان افتد و به سبب آن وسیله و یا چارپایان بزرگ نصیب شخص شود.ان شاالله
✴️️ وقت #استخاره در روز چهارشنبه: از طلوع آفتاب تا ساعت ۱۲ ظهر و بعداز ساعت ۱۶عصر تا عشای آخر( وقت خوابیدن)
❇️️ #ذکر روز چهارشنبه : یا حیّ یا قیّوم ۱۰۰ مرتبه
✳️️ ذکر بعد از نماز صبح ۵۴۱ مرتبه #یامتعال که موجب عزّت در دین میگردد.
💠 ️روز چهارشنبه طبق روایات متعلق است به #حضرت_امام_موسی_کاظم_علیه_السلام#امام_رضا_علیه السلام_#امام_جواد_علیه_السلام و #امام_هادی_علیه_السلام . سفارش شده تا اعمال نیک و خیر خود را در این روز به پیشگاه مقدس ایشان هدیه کنیم تا ثواب دوچندان نصیبمان گردد
📚 منابع مطالب ما:
📔تقویم همسران
نوشته ی حبیب الله تقیان
📖 تقویم شیعه
☀️ امروز:
شمسی: چهارشنبه - ۰۶ بهمن ۱۴۰۰
میلادی: Wednesday - 26 January 2022
قمری: الأربعاء، 23 جماد ثاني 1443
🌹 امروز متعلق است به:
🔸امام موسي بن جعفر حضرت كاظم عليه السّلام
🔸السلطان ابالحسن حضرت علي بن موسي الرضا عليهما السّلام
🔸جواد الائمه حضرت محمد بن علي التقي عليهما السّلام
🔸امام هادي حضرت علي بن محمد النقي عليهما السّلام
❇️ وقایع مهم شیعه:
ا 🔹امروز مناسبتی نداریم
📆 روزشمار:
▪️6 روز تا وفات حضرت ام کلثوم علیها السلام
▪️7 روز تا ولادت امام باقر علیه السلام
▪️9 روز تا شهادت امام هادی علیه السلام
▪️16 روز تا ولادت امام جواد و حضرت علی اصغر علیهما اسلام
▪️19 روز تا ولادت امیرالمومنین حضرت علی علیه السلام
✅ با ما همراه شوید...
احکام عداوت به اهلبیت (ع) ٢.mp3
2.3M
✅ #گلبرگ_احکام
مناسبت: «آغاز خلافت خلیفه دوم»
موضوع:
#احکام_عداوت_با_اهلبیت(ع)
❓شخص مسلمانى به طور مکرّر و در حال عصبانیّت به رسول اکرم (صلى الله علیه وآله) و ائمّه معصومین (علیهم السلام) (نعوذ بالله) توهین مىکند... وظیفه همسر، فرزندان و بستگان او چیست؟
✅ اگر حال او حال عادى باشد، از اسلام بیرون رفته است و همسرش باید از او جدا بشود؛ ولى اگر از حال طبیعى خارج شده و یا مشکوک است که از حال طبیعى خارج شده یا نه، محکوم به اسلام است و در صورت اوّل نیز اگر توبه کند و دوباره آن زن به عقد آن مرد درآید، عقدش صحیح است.
❓اگر شخصی (به ظاهر) مسلمان، عاقل، بالغ، رشید، غنی از نظر اقتصادی، لطیفه یا جوکهایی را آزادانه و به اختیار کامل خود با مضامین و حاوی توهین، ناسزاگویی و فحش (نعوذ بالله) به پیامبر اسلام (صلی الله علیه و آله) و ائمه اطهار (علیهم السلام) نسبت بدهد، حکم شرعی وی چیست؟
✅ اگر در عرف مصداق اهانت و اسائه به معصومین (علیهم السلام) محسوب شود و او از این مطلب آگاه است، سبب ارتداد او می گردد و احکام مرتد با نظر حاکم شرع درباره او جاری میشود.
📚 استفتائات آیت الله العظمی مکارم شیرازی (دامتبرکاته)
✅ #روزبرگ_شیعه
بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِیمِ
السَّلاَمُ عَلَى مَهْدِيِّ الْأُمَمِ وَ جَامِعِ الْكَلِم
موضوع امروز: «خلافت عمر بن خطاب و چند سؤال بزرگ!»
روز چهارشنبه، ١۴٠٠/١١/٠۶
مناسبت روز: امروز ٢٣ جمادی الثانی، اولین روز خلافت خلیفه دوم، عمر بن خطاب است که بلافاصله پس از مرگ ابوبکر، بدون رأی و اجماع بزرگان و مردم!؟ و با وصیت و انتصاب مستقیم خلیفه اول، به کرسی خلافت، تکیه زد!
چنانچه در کتب اهلسنت چنین آمده: «در اواخر عمر خلیفه اول؛ ابوبکر، عثمان را فرا خواند تا برای او وصیت بنویسد، چون وصیت را آغاز کرد، پیش از آنکه نامی از کسی برای جانشینی ببرد، بیهوش شد و عثمان، خود نام «عمر بن خطاب» را به عنوان خلیفه پس از او نوشت! چون ابوبکر به هوش آمد از عثمان پرسید: چه نوشتی؟ عثمان گفت: از حالیکه به شما دست داد، ترسیدم و چون از خواست شما آگاه بودم، نام عمر بن خطاب را نوشتم! در این هنگام ابوبکر تکبیر گفت و تأیید کرد و سپس سؤال کرد: «ترسيدی من بميرم و مردم به اختلاف افتند؟» عثمان گفت: «آری»، پس ابوبكر گفت: «خدا تو را از جانب اسلام و مسلمين جزای خير دهد!» (کامل ابن اثیر، ج٢، ص۴٢۵؛ تاریخ مدینه دمشق، ج٣٩ ص١٨۶؛ و...)
و البته در ادامه همین ماجرا در منابع دیگر اهل سنت از جمله تاریخ طبری، ج٢ ص٣۵٣ آمده است که: «اسماعیل بن قیس میگوید عمر بن خطاب را دیدم که نوشتهای در دست داشت که در آن، خليفه اول به جانشینی او وصیت کرده بود و گروهی نیز گرد او را گرفته بودند و میگفت: ای مردم بشنوید و از وصیت جانشین پیامبر خدا (ابوبکر) اطاعت کنید!»
❓حالا در اینجا چند سؤال بزرگ مطرح میگردد، که امیدواریم همه عزیزان و مخصوصاً عزیزان اهلسنت بدون تعصب و با نگاه عقل و منطق به این سؤالات توجه نموده و جواب آنها را از علمای بزرگ خود طلب نمایند:
1️⃣ آیا به راستی «خلیفه اول» از اختلاف میان امت اسلامی نگران بوده و همین موضوع باعث شده تا با نوشتن وصيتنامه و معرفی جانشین خود، از تفرقه و ایجاد فتنه میان مسلمانان جلوگیری نماید! اما (العِيَاذُ بِاللّه)، پیامبر خدا (ص) که وصل به وحی الهی بودهاند، از این موضوع غفلت نموده و امت اسلامی را به حال خود رها کردند و جانشینی برای خود تعيين ننمودند!!! و آیا به راستی پیامبر خدا که طبق آیات قرآن از مقام عصمت کبرای الهی برخوردارند (العِيَاذُ بِاللّه)، اشتباه کردهاند و خليفه اول این اشتباه را متوجه و اصلاح نموده است!!!
2️⃣ اگر طبق گفته علمای عزیز اهلسنت، واقعاً پیامبر خدا (ص) به دستور الهی برای خود جانشین معلوم نکردهاند و این موضوع را به رأی و اجماع بزرگان و مردم واگذار نمودهاند و بر همین اساس خلافت خلیفه اول را مشروع دانستهاند؛ پس چگونه «خلیفه اول» برخلاف دستور الهی و سنت نبوی و با وجود مخالفت بسیاری از مردم و صحابه بزرگ، برای خود جانشین تعیین نموده است! و آیا این انتصاب از نگاه عزیزان اهلسنت، مشروعیت دارد؟
3️⃣ در معتبرترین کتب اهلسنت آمده که پیامبر اکرم (ص) در آخرین روزهای حیات خود و در حضور صحابه بزرگ فرمودند: «قلم و دواتی برای من بیاورید تا برای شما چیزی (وصیتی) بنویسم که پس از آن، هرگز گمراه نشوید!»: «ائْتُونِى بِدَواهٍ وَ کَتِفٍ لِأکْتُبَ لَکُمْ کِتَاباً لَا تَضِلّوا بَعْدَهُ أبَداً»؛ ولی متأسفانه با مخالفت و ممانعت و جسارت خليفه دوم، به محضر پیامبر معصوم الهی (که طبق شهادت قرآن کریم در آیهی ٣ و ۴ سورهی نجم، تمام سخنان و رفتار و کردار ایشان از وحی الهی نشأت میگیرد)، روبرو شدند و عمر گفت: رسول خدا (العِيَاذُ بِاللّه)، هذیان میگویند: «اِنَّ نَبیَّ اللهِ لَیَهجُر!!!» و کتاب خدا برای ما کافی است: «حسبنا كتابالله»
حال چگونه در اینجا، وصیت خلیفه اول که طبق شهادت بزرگان اهلسنت در حال احتضار بوده و به علت بیماری بسیار شدید او، با بیهوشی ابوبکر، وصیت ناتمام مانده و ادامه آن توسط عثمان نوشته شده، معتبر است و هذیانگویی نیست!!!
✍️ البته در این موضوع، سخن بسیار است که ما در این مجال کوتاه، به همین سه سؤال بسنده کرده و قضاوت را به شما واگذار مینمائیم! و سخن امروز را با بخشی از خطبه شقشقیه امیرالمؤمنین (ع) در نهجالبلاغه به پایان میبریم:
«آگاه باشيد! به خدا سوگند پسر ابی قُحافه، پيراهن خلافت را در حالی به تن كرد كه میدانست جايگاه من در خلافت و جانشينی رسول خدا، همانند جايگاه محور و گردونهی سنگ آسيابست... پس، در حالی كه خار در چشم و استخوان در گلو داشتم... شكيبائی ورزيدم! تا آنگاه كه اولی به پايان راه رسيد...و شگفتا! که بااینکه در زمان حیاتش مىخواست حکومت را واگذارد، ولى براى بعد خود عقد خلافت را جهت دیگرى بست! و چه سخت هر کدام به یکى از دو پستان خلافت چسبیدند... به خدا قسم مردم در زمان او، دچار اشتباه و ناآرامى،و تلوّن مزاج و انحراف از راه خدا شدند...»
✅ قضاوت با شما
۶ بهمنماه ، سالروز حماسه مردم آمل در مقابله با منافقین ضد انقلاب گرامی باد .
ششم بهمنماه ۱۳۶۰ مصادف است با شورش مسلحانهی گروهی از معارضین و افراد ضدانقلاب در آمل با هدف فتنهانگیزی علیه انقلاب نوپای اسلامی. در این روز تاریخی مردم آمل با بصیرت و شجاعتی مثالزدنی به مبارزه با آنها پرداخته و در کمترین زمان ممکن سرکوبشان کردند.
🥀غربت حضرت ولی عصر عجل الله فرجه🥀
🔴فراموشي فراگير
🔶امام عصر عليه السلام از دلها و زبانها فراموش شده اند و اين مسئله حتي در مورد اقليت شيعيان نيز صادق است.
🔴پدر و مادر از ياد رفته
🔶براي ملموس تر شدن اين واقعيت تلخ، يكي از روشن ترين اوصاف امام عليه السلام را تذكر ميدهيم تا هر كس خود به داوري بپردازد.
🔶در مباحث حلقههاي پيشين اشاره شد كه امام رضا عليه السلام در وصف امام معصوم فرموده اند:
الامام الوالد الشفيق و الامام البرة بالولد الصغير.امام (در مهرباني مانند) پدر دلسوز و مادر نيكوكار به بچه كوچك است.
🔶حال ببينيم مؤمناني كه امام زمان خود را به اين وصف ميشناسد،
آيا ذكر و ياد مناسب با اين وصف را دارند؟
🔶فرض كنيد پدر مهربان و يا مادر فداكاري هستيد كه فرزندان آنها به هر دليل نمي توانند مستقيماً با ايشان ارتباط داشته باشند و نسبت به آنها غايب هستند. مثلاً مسافرت رفته، يا گرفتار زندان شده، يا به هر دليلي از دسترس ايشان خارج ميباشند.
🔶در اين صورت آنها چقدر از اين پدر و مادر به سفر رفته و يا در بند خويش ياد ميكنند، خصوصاً اگر والدين خيلي دلسوز و فداكار بوده، فرزندان هم با وفا باشند، واقعاً در زماني كه پدر و مادر غايب هستند، آنها را از ياد نمي برند و جاي خالي آنها را هر لحظه حس ميكنند.
🔶هر قدر كه اين دوري و جدايي طولاني شود، نديدن پدر و مادر براي فرزندان، طبيعي و عادي نمي شود، بلكه در هر مناسبت تلخ يا شيرين و در هر اجتماع خانوادگي، بيش از هر كس به ياد آنها هستند. عكس آنها را در گوشه و كنار خانه قرار ميدهند، همواره وجود پدر و مادر خويش را به ديگران گوشزد كرده، متذكر ميشوند كه آنها به سفر رفته اند، ولي بالاخره «مي آيند». هر كس هم كه به طريقي با آنها ارتباط برقرار كند، ابتدا از احوال پدر و مادر غايب آنها جويا م شود و سپس آنها را با عبارات مختلف تسلي ميبخشد.
🔶فرزندان نيز، هر بار با يكديگر تماس داشته باشند، در هر برخوردي درباره درد هجران خود سخن ميگويند، پيش از هر كلام و بيش از هر چيز، از پدر و مادر خود صحبت ميكنند و از يكديگر ميپرسند كه آيا نامه اي دريافت نكره ايد؟! تماس تلفني نداشته ايد؟ حالشان چطور است؟ فلان خبر ناگوار و يا خوشحال كننده وقتي به آنها رسيد، چه حالي داشتند؟
🔶خلاصه، به هر مناسبت و بهانه اي، ياد قلبي خويش را به صورتهاي گوناگون به زبان ميآورند. هر كدام از آنها آرزو ميكنند كه بتوانند حداقل صداي پدر و مادر خويش را بشنوند، اگر تماس تلفني برقرار شود، هر يك از اعضاء خانواده در شنيدن صداي آنها از ديگري سبقت ميگيرند. حتي اگر بفهمند كه آنها كاملاً سالم هستند، باز هم راضي نمي شوند و ميخواهند كه آنها را ببينند و يا لااقل صدايشان را بشنوند و....
🔶گاهي مجلس سرور و خانوادگي برگزار ميشود، مثلاً روز عيدي فرا ميرسد و يا جشن عروسي پيش ميآيد و... وقتي همه دور هم گرد آمده اند، غيبت آن عزيزان در اين مجلس شادي، ناراحتي آنها را افزوده، دائماً با دل و زبان، متذكر ياد پدر و مادر شده، اين سخنان را به زبان ميآورند، اگر پدر بود...! اگر مادر بود...!
🔶اگر پدر و مادرشان گرفتار باشند، لازم نيست كسي به آنها بگويد كه برايشان دعا كنيد. فرزندان، به طور طبيعي از هيچ كاري براي رهايي والدين خود مضايقه ندارند. در انجام انواع دعاها و توسلات كوتاهي نمي كنند، اگر بشنوند كه عمل يا نذري در رفع گرفتاري آنها اثر دارد، فوراً به انجام آن اهتمام ميورزند، هر كاري را كه احتمال اثر داشته باشد، انجام ميدهند و در دعا و خواستن حوائج، آنها را بر خويش مقدم ميدارند.
🔶بي خبر ماندن از وضعيت پدر و مادر، براي فرزندان سخت و دردناك است. اگر مدتي نامه اي دريافت نكرده ا تماس تلفني نداشته باشند، رنج و ناراحتي زيادي متحمل ميشوند و... اين وضعيت فرزندان مهربان در مقابل والدين دلسوز و فداكارشان است.
🔶حال ببينيم آن چه در اين مثال بيان شد، چقدر بر حضرت مهدي عجل الله تعالي فرجه الشريف – كه امام زمان ما هستند – تطبيق ميكند و سپس وضعيت مؤمنان را نسبت به ايشان بسنجيم.
🔶آيا ايشان پدر مهربان و دلسوزي براي شيعيان و دوستدار انسان نيستند؟! آيا ايشان به اندازه يك پدر خوب و دوست داشتني و يك مادر نيكوكار نسبت به فرزند كوچكش، به دوستان خود لطف و محبت ندارند؟ آيا ايشان گرفتار و در بند زندان غيبت نيستند؟! آيا از خبرهاي ناراحت كننده ما آگاهي ندارند؟! ايشان با آگاهي از اين خبرها، چه حالي پيدا ميكنند؟!
📚 #غربت_امام_عصر
✍محمد بنی هاشمی
🔶واقعيت اين است كه همه ما فرزندان كوچك – و اغلب ناسپاس – امام عليه السلام هستيم كه در هر لحظه و هر حالت – آساني يا سختي، شادي يا غم، غنا يا فقر، و در هر آن، و هر دم – به دستگيري و رسيدگي ايشان نياز داريم.
🔶اما چقدر مانند يك فرزند با وفا با ايشان برخورد كرده ايم؟ چند درصد از مؤمنان – همان گونه كه به پدر و مادر خويش توجه ميكنند – با حضرت بقية الله عليه السلام ارتباط قلبي دارند؟
🔶چقدر جاي خالي امام زمان عليه السلام براي ما مشهود است؟ چند بار پيش آمده كه از عمق دل بگوييم: اگر مولاي ما حاضر بود، چنين و چنان ميشد؟ درخوشيها و ناخوشيهاي خود، چقدر به ياد ايشان بوده ايم؟ آيا از بي خبري نسبت به ايشان هيچ احساس ناراحتي كرده ايم؟ خداي ناكرده امر غيبت براي ما عادي نشده است؟ آيا براي ما واقعاً سخت است كه با همه نشست و برخاست داشته باشيم و در هر محفلي شركت كنيم، ولي جمال زيباي
ايشان را نبينيم؟! چند در صد از شيعيان، اين فراز دعاي ندبه را از اعماق دل خود زمزمه ميكنند.
🔶عزيز علي ان اري الخلق و لا تري، و لا اسمع لك حسيساً و لا نجوي. براي من سخت است كه همه را ببينم، ولي شما ديده نشوي، و هيچ صدا و نجوايي از شما نشنوم.
📚 #غربت_امام_عصر
✍محمد بنی هاشمی
تقویم نجومی اسلامی
✴️ پنجشنبه
☀️ 7 بهمن /دلو 1400
🌙 24 جمادی الثانی 1443
❄️27 ژانویه 2022
🕋 مناسبت های دینی و اسلامی.
🎇 امور دینی و اسلامی.
📛 امروز ساعت 11:6قمراز برج عقرب خارج می شود.
🤒 مریض امروز زود خوب می شود.
👶 زایمان خوب نیست.
🔭احکام نجوم.
🌗 امروز قمر در برج عقرب و از نظر نجومی روز مناسبی برای امور زیر است:
✳️ استعمال دارو.
✳️ استحمام.
✳️ معجون گذاشتن بر زخم.
✳️ بذر افشانی و کاشت.
✳️ آبیاری.
✳️ از شیر گرفتن کودک.
✳️ جراحی چشم.
✳️کشیدن دندان.
✳️بیرون آوردن خال و زگیل.
✳️تحقیق و تفحص.
✳️کندن و انواع حفاری ها.
✳️ و درختکاری نیک است
📛 ولی امور زیر بنایی خوب نیست.
🚘سفر: مسافرت مکروه است در سورت ضرورت امراه صدقه باشد.
💇♂💇 اصلاح سر و صورت :
طبق روایات، #اصلاح_مو (سر و صورت)
در این روز ماه قمری، باعث اصلاح امور می شود.
💉💉حجامت فصد خون دادن .
#خون_دادن یا #حجامت و فصد باعث دفع صفرا می شود.
🙄 تعبیر خواب خوابی که (شب جمعه) دیده شود تعبیرش طبق ایه ی 25 سوره مبارکه "فرقان" است.
و یوم تشقق السماء بالغمام و نزل الملائکه تنزیلا...
و مفهوم آن این است که خواب بیننده را امری ناخوش و خصومت و گفت وگوی ناشایسته ببیند صدقه بدهد تا رفع بلا شود.ان شاءالله و شما مطلب خود را دراین مضامین قیاس کنید .
💅 ناخن گرفتن:
🔵 پنجشنبه برای #گرفتن_ناخن، روز خیلی خوبیست و موجب رفع درد چشم، صحت جسم و شفای درد است.
👕👚 دوخت و دوز:
پنجشنبه برای بریدن و دوختن #لباس_نو روز خوبیست و باعث میشود ، شخص، عالم و اهل دانش و علم گردد .
✴️️ وقت استخاره :
در روز پنجشنبه از طلوع فجر تا طلوع آفتاب و بعد از ساعت ۱۲ ظهر تا عشاء آخر ( وقت خوابیدن)
❇️️ ذکر روز پنجشنبه نیز: لا اله الا الله الملک الحق المبین
✳️️ ذکر بعد از نماز صبح ۳۰۸ مرتبه #یارزاق موجب رزق فراوان میگردد .
💠 ️روز پنجشنبه طبق روایات متعلق است به #امام_حسن_عسکری_علیه_السلام . سفارش شده تا اعمال نیک و خیر خود را در این روز به ایشان هدیه کنیم تا ثواب دوچندان نصیبمان گردد.
🌸 زندگیتون مهدوی 🌸
📚 منابع مطالب ما:
📔تقویم همسران
نوشته ی حبیب الله تقیان
📖 تقویم شیعه
☀️ امروز:
شمسی: پنجشنبه - ۰۷ بهمن ۱۴۰۰
میلادی: Thursday - 27 January 2022
قمری: الخميس، 24 جماد ثاني 1443
🌹 امروز متعلق است به:
🔸حضرت حسن بن علي العسكري عليهما السّلام
❇️ وقایع مهم شیعه:
ا 🔹امروز مناسبتی نداریم
📆 روزشمار:
▪️5 روز تا وفات حضرت ام کلثوم علیها السلام
▪️6 روز تا ولادت امام باقر علیه السلام
▪️8 روز تا شهادت امام هادی علیه السلام
▪️15 روز تا ولادت امام جواد و حضرت علی اصغر علیهما اسلام
▪️18 روز تا ولادت امیرالمومنین حضرت علی علیه السلام
✅ با ما همراه شوید
احکام امر به معروف .mp3
2.31M
✅ #گلبرگ_احکام
مناسبت: «سالروز رحلت فقیه پارسا و مجاهد حضرت آیتالله العظمی سید محمد رضا گلپایگانی (ره)»
موضوع:
#احکام_امربهمعروف_و_نهیازمنکر
✅ امر به معروف و نهی از منکر یعنی مردم را به کار نیک واداشتن و از کار زشت بازداشتن.
✅ امر به معروف و نهی از منکر نه تنها به اتفاق فقهای اسلام واجب است، بلکه اصل وجوب آن جزو ضروریات دین مبین اسلام به شمار میآید.
📚 رسالهی آموزشی امام خامنهای (مدظلهالعالی)
❓آیا امر به معروف حتماً باید به صورت دستوری باشد یا می توانیم با توصیه، خواهش و...، امر به معروف و نهی از منکر کنیم؟
✅ اگر با توصیه، موعظه، بیان حکم شرعی و مانند آن، اثر مطلوب حاصل شود، امر و نهی واجب نیست؛ در غیر این صورت اگر احتمال بدهد که امر و نهی اثر دارد، باید امر و نهی کند و در صورتی که امر و نهی با زبان نرم و اخلاق خوش تأثیر داشته باشد، جایز نیست با تندی و خشونت امر و نهی نماید.
📚 استفتائات امام خامنهای (مدظلهالعالی)
✅ #روزبرگ_شیعه
بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِیمِ
السَّلاَمُ عَلَى مَهْدِيِّ الْأُمَمِ وَ جَامِعِ الْكَلِم
موضوع امروز: «فقیه پارسا و مجاهد»
روز پنجشنبه، ١۴٠٠/١١/٠٧
مناسبت روز: امروز ٢۴ جمادی الثانی، سالروز رحلت فقیه پارسا و مجاهد حضرت آیتالله العظمی سید محمدرضا موسوی گلپایگانی (ره) از مراجع بزرگ شیعه در جهان معاصر است که علاوه بر فعالیتهای بیبدیل در عرصه علوم و فرهنگ اسلامی و تربیت عالمان بزرگ، خدمات ارزشمندی در عرصههای اجتماعی و سیاسی نموده و با همراهی امام امت، نقش به سزایی در روشنگری جامعه و پیروزی انقلاب اسلامی داشتهاند، لذا سخن امروز را با سلام و صلوات به روح مقدس این عالم ربانی آغاز مینمائیم؛
سید محمدرضا گلپایگانی در هشتم ماه ذیالقعده ۱۳۱۶ قمری در گلپایگان، پا به عرصه وجود نهاد؛ پدرش آقا سید محمدباقر، عالمی معروف به زهد و تقوا، و کوشا در امر به معروف و نهی از منکر بود که هم اینک مرقد ایشان مورد احترام و زیارت مردم است؛
سید محمدرضا در سه سالگی، مادر، و در نه سالگی پدر گرامیش را از دست داد و دوران کودکی را با یتیمی و مشکلات و سختیهای فراوان سپری کرد؛
او تحصیلات ابتدایی را در مکتبخانه گذراند و در نوجوانی به شوق تحصیل علوم اسلامی، زانوی ادب نزد اساتیدی همچون آیت الله محمدتقی گوگدی (ره) و آیت الله سید محمدحسن خوانساری (ره) زد؛
وی با سعی و تلاش و هوش سرشار، در نوزده سالگی، شایستگی حضور در درس خارج فقه و اصول حضرت آیتالله العظمی شیخ عبدالکریم حائری یزدی (ره) در اراک را پیدا کرد و سپس با تأسیس حوزه علمیه قم همراه با آیتالله مؤسس به شهر مقدس قم هجرت نموده و از محضر بزرگانی همچون حضرات آیات عظام میرزای نائینی و سید ابوالحسن اصفهانی، آیتالله بروجردی، آقا ضیاء عراقی بهرهها برد و موفق به اجازه اجتهاد از حضرت آیت الله العظمی حائری یزدی و اجازه نقل روایت از مرحوم شیخ عباس قمی و آقا شیخ محمدرضا اصفهانی شد؛
آیتالله العظمی گلپایگانی در طول بیش از هفتاد سال تعلیم و تعلم دانش اهلبیت عصمت و طهارت (ع)، و تألیف و تصنیف دهها اثر ارزشمند، نسبت به تربیت صدها تن از ستارگان درخشان آسمان علم و اندیشه همت گمارد که از مشهورترین آنها میتوان به بزرگانی چون حضرات آیات مرتضی مطهری، سید محمدعلی قاضی طباطبایی، سید اسدالله مدنی، محمد مفتح، سید محمد بهشتی، ناصر مکارم شیرازی، جعفر سبحانی، لطف الله صافی گلپایگانی، حسن حسن زاده آملی، رضا استادی، احمد جنتی و مرتضی حائری یزدی اشاره نمود؛
این فقیه مجاهد از بدو حرکت شجاعانه روحانیت به رهبری امام خمینی (ره)، به مبارزات پیگیر و بیامان با استبداد پرداخت و نخستین اعلامیه اعتراض به لایحه ننگین «انجمنهای ایالتی و ولایتی» در مهرماه ۱۳۴۱ شمسی از سوی ایشان صادر شد و به دنبال آن، همواره پشتیبان و یار امام راحل و یاور مردم مظلوم ایران تا سقوط رژیم منحوس پهلوی بود؛ چنانچه امام امت فرموده بودند: «آقای گلپایگانی عِزّ اسلام است و نقش بسیار زیادی در پیشبرد مبارزات ملت مسلمان دارند!»
پس از پیروزی انقلاب اسلامی نیز ایشان در جهت تأیید کامل مواضع حضرت امام و تقویت موقعیت ایشان به عنوان ولی فقیه و رهبر نظام اسلامی نقش بهسزایی داشته و تمامی مساعی خویش را برای تقویت نظام اسلامی و پیشبرد اهداف انقلاب به کار برد؛
این مرجع بزرگ جهان تشیع با وجود اشتغالات علمی فراوان، همواره در کنار مردم و یاور مستضعفان بود و نسبت به بنیان نهادن دهها مؤسسه عامالمنفعه همچون مسجد، مدرسه، کتابخانه، بیمارستان و مؤسسات خیریه در کشور و جهان همت گمارد؛
زهد و بی اعتنایی به جلوههای دنیا، تواضع، بهرهوری از فرصتها، تجلیل از مقام فقها و مراجع معاصر، تشویق عالمان و نویسندگان، اهتمام بسیار به حفظ و قرائت قرآن، و عشق به ساحت مقدس ائمه اطهار (ع)، بخشی از ویژگیهای اخلاقی این فقیه پارسا است؛ که بالاخره پس از ۹۶ سال عمر بابرکت در ۲۴ جمادی الثانی ۱۴۱۴ قمری، دار فانی را وداع گفت و پس از تشییع باشکوه در تهران و قم، در مسجد بالا سر در مرقد مطهر حضرت معصومه (س)، آرام گرفت؛
رهبر فرزانه انقلاب پس از رحلت این عالم عامل، در پیامی ایشان را «عالم بزرگ، فقیه نامآور، مرجع تقلید عظیمالشأن، عبدصالح و تقى نقى زکى» نامیده و فرمودند: «این شخصیت والاى علمى کهنسال در میان مراجع عظام تقلید، یکى از موفقترین و سعادتمندترینها بودند... اولین مدرسه علوم دینى به سبک جدید را ایشان در قم تأسیس کردند؛ اولین مؤسّسه بزرگ قرآنى را ایشان در قم بنیان نهادند؛ اولین فهرست بزرگ فقهى و حدیثى با استفاده از دانش و اختراعات جدید بشرى را ایشان پدید آوردند؛ صدها مدرسه، مسجد و مؤسّسه تبلیغ دین را در سراسر کشور و در کشورهاى دیگر بنیان کردند...»
✍️ روحش شاد، یادش گرامی نامش جاودان و راهش همواره پررهرو باد.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎬 #نماهنگ «عهد میبندم»
👤 حامد زمانی
🔸 عهد میبندم دیگه اشکاتو
درنیارم ولی سخته دووم بیارم...
✅ #امام_زمان
🗒 امروز #پنجشنبه
✅ امروز متعلق است به:
💚 امام حسن عسکری💚
💠 اذکار روز:
- لا اِلهَ اِلّا اللهُ الْمَلِكُ الْحَقُّ الْمُبین (100 مرتبه)
- یا غفور یا رحیم (1000 مرتبه)
- یا رزاق (308 مرتبه) برای وسعت رزق❤️💙
#اعمال_روز_پنج_شنبه
🔸خواندن دعای روز پنج شنبه
🔸خواندن زیارت امام حسن عسکری(ع)
🔸.روزه گرفتن
🔸 صد مرتبه صلوات
🔸 زيارت مزار شهيدان و مؤمنان
🔸نماز حاجت در روز پنج شنبه
🔸وخواندن دعای پایان روز
#خواندن_دعاي_زير_در_پايان_روز_پنجشنبه
اَسْتَغْفِرُ اللَّهَ الَّذِي لا اِلهَ اِلاَّ هُوَ الْحَيُّ الْقَيُّومُ وَاَتُوبُ اِلَيْهِ اِلهَ اِلاَّ هُوَ الْحَيُّ الْقَيُّومُوَ اَتُوبُ اِلَيْهِ تَوْبَةَ عَبْدٍ خاضِعٍ مِسْكينٍ مُسْتَكينٍ لا يَسْتَطيعُ لِنَفْسِهِ صَرْفاً وَ لاعَدْلاً وَ لا نَفْعاً وَلا ضَرّاً وَ لا حَيوةً وَ لا مَوْتاً وَ لا نُشُوراً وَ صَلَّي اللَّهُ عَلي مُحَمَّدٍ وَ عِتْرَتِهِ الطَّيِّبينَ الطَّاهِرينَ الْأَخْيارِ الأَبْرارِ وَ سَلَّمَ تَسْليماً. آمرزش خواهم از خدايي كه نيست پرستيده شايستهاي جز او. زنده وپاينده است و به او باز گردم، بازگشتنِ بنده فروتن گدا و بيچاره كهنتواند براي خود، كاري و دفاعي و سودي و زياني و زندگي و مرگي ورستاخيزي؛ و رحمت فرستد خدا بر محمّد و نژاد پاك و پاكيزه و نيكو خوش رفتارش و درود فراوان بر آنها باد!
🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀
🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀
🌹#دعای_روز_پنجشنبه
🌹بِسْمِ اللّهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِ،🌹
الْحَمْدُ لِلّٰهِ الَّذِى أَذْهَبَ اللَّيْلَ مُظْلِماً بِقُدْرَتِهِ، وَجَاءَ بِالنَّهَارِ مُبْصِراً بِرَحْمَتِهِ، وَكَسَانِى ضِياءَهُ وَأَنَا فِى نِعْمَتِهِ .
🌹 اللّٰهُمَّ فَكَمَا أَبْقَيْتَنِى لَهُ فَأَبْقِنِى لِأَمْثالِهِ، وَصَلِّ عَلَى النَّبِيِّ مُحَمَّدٍ وَآلِهِ، وَلَا تَفْجَعْنِي فِيهِ وَفِي غَيْرِهِ مِنَ اللَّيالِى وَالْأَيَّامِ، بِارْتِكَابِ الْمَحَارِمِ، وَاكْتِسَابِ الْمَآثِمِ، وَارْزُقْنِى خَيْرَهُ، وَخَيْرَ مَا فِيهِ، وَخَيْرَ مَا بَعْدَهُ، وَاصْرِفْ عَنِّى شَرَّهُ، وَشَرَّ مَا فِيهِ، وَشَرَّ مَا بَعْدَهُ، اللّٰهُمَّ إِنِّى بِذِمَّةِ الْإِسْلامِ أَتَوَسَّلُ إِلَيْكَ، وَبِحُرْمَةِ الْقُرْآنِ أَعْتَمِدُ عَلَيْكَ، وَبِمُحَمَّدٍ الْمُصْطَفىٰ صَلَّى اللّٰهُ عَلَيْهِ وَآلِهِ أَسْتَشْفِعُ لَدَيْكَ؛
فَاعْرِفِ اللّٰهُمَّ ذِمَّتِىَ الَّتِى رَجَوْتُ بِهَا قَضَاءَ حَاجَتِى، يَا أَرْحَمَ الرَّاحِمِينَ،
🌹اللّٰهُمَّ اقْضِ لِىفِى الْخَمِيسِ خَمْساً لَايَتَّسِعُ لَها إِلّا كَرَمُكَ، وَلَا يُطِيقُها إِلّا نِعَمُكَ، سَلَامَةً أَقْوىٰ بِهَا عَلَىٰ طَاعَتِكَ، وَعِبادَةً أَسْتَحِقُّ بِها جَزِيلَ مَثُوبَتِكَ، وَسَعَةً فِى الْحَالِ مِنَ الرِّزْقِ الْحَلَالِ، وَأَن تُؤْمِنَنِى فِى مَوَاقِفِ الْخَوْفِ بِأَمْنِكَ، وَتَجْعَلَنِى مِنْ طَوَارِقِ الْهُمُومِ وَالْغُمُومِ فِى حِصْنِكَ، وَ صَلِّ عَلَىٰ مُحَمَّدٍ وَآلِ مُحَمَّدٍ، وَاجْعَلْ تَوَسُّلِى بِهِ شَافِعاً، يَوْمَ الْقِيامَةِ نَافِعاً، إِنَّكَ أَنْتَ أَرْحَمُ الرَّاحِمِينَ.