.
🔖کمی دخترانه
✍آمنه عسکری منفرد
نازنینم میخواهم کمی دخترانه با تو نجوا کنم، با من همراه میشوی؟!
دخترم هویتت را چگونه یافتی؟ میدانی که چرا دختر را «ریحانهی خلقت» نامیدهاند؟ چون که پروردگار عالمیان برای خلقتش سنگ تمام گذاشته! آنجا که زیبایی، لطافت، ظرافت، حیا و عفت، قدرت و نفوذ کلام، آرامش و آسایش را در گوهر ناب وجودش به امانت گذاشته تا چون آیینهای جلوهگر جلال و جمال و شکوه الهی گردد.
آرام جانم! دختر باب رحمت و برکت برای پدر و مادر است و خواهر همراه و همدل برادر. زن مایهی آرامش و عشق همسر میشود و چون تاج مادری بر سر نهد، پرورندهی پاکترین مخلوقات هستی است. پس وقتی با آگاهی و عشق، فرزندانش را پرورش میدهد و بذر ایمان و اخلاق، حیا و عفت، غیرت و حمیّت را در وجودشان میکارَد، در پیِ انجامِ رسالتِ تکوینی خویش است.
گلبرگ طوبایم! این روزهای هجمهی شیاطین جن و انس که شاخهچینان هوسباز و هوسناک برای شکستن اینهمه حرمت و کرامت، دست دراز کردهاند و با شعارهای دروغین، هویت و اصالت پاک برخی دختران و زنان خودفریب و غافل را نشانه رفتهاند، تنها در «پردهی حجاب فاطمی » محفوظ و مصون خواهی ماند. پس مروارید گرانقدر وجودت را در صدف حجاب به امانت نگاه دار تا دستِ آلودهی دغلبازانی که برای پرپر کردن عصمت و دزدیدن بزرگی روحت دندانِ طمع تیز کردهاند، کوتاه گردد.
عزیزم! دختر برگزیده شده است برای مأموریت عظیم انسانسازی؛ پس با روحی بزرگ و بزرگوار، قلبی پرمهر و لبریز از عشق الهی، سرشار از عقلانیت و آگاهی برای برداشتن قدمهای بزرگ آماده باش که امروز دنیا در بستر آزمایشی بزرگ و سرنوشتساز است و دشمن در کمین. اینک مهمترین و اصلیترین نقش دختران و زنان این سرزمین، هویت بخشی و تمدن سازی نسل مهدوی خواهد بود.
دستم را بگیر! هادی و همراهت میشوم.
#دهه_کرامت
#امام_رضا
#حضرت_معصومه
#مجله_افکار_بانوان_حوزوی
@AFKAREHOWZAVI
✊️ادبیات پایداری، جلوه موعود
✍️زهرا سعادت
ملت ما در جریان برپایی انقلاب اسلامی آموختند که در این مسیر دشوار باید نقشه ایستادگی را در کوله بارشان داشته باشند و در وقت از دست دادنها تسلیم نشده و مقاومت را سرلوحه تلاشهای خود قرار دهند!
سنگ نشانی که "مرحوم مهرداد اوستا" پدر ادبیات پایداری بنا نهادند و جان قلم را زنده کردند از نفس نیفتاد و شالوده
تجربه ماندگار هشت سال دفاع از کیان وطن ،مقوله ادبیات پایداری و مقاومت را در قالب زندگینامه و بیان خاطرات شهدا و جانبازان و آزادگان و خانواده های جنگ زده با جدیت بیشتری به دنیای ادبیات ایران وارد نمود!
در سالهای اخیر که تجربه تلخ قانون گریزی و هنجار شکنیهای تحت امر دشمنان در برابر امنیت کشورمان تحمیل شد این ادبیات رنگ تازه ای در القای امید و هویت یابی نسل جدید در برابر جریانهای ضد آزادی به خود گرفته و در چارچوب اشعار و متون منثور، بخشی از مبارزات آزادیخواهانه مبتنی بر ولایت را به تصویر میکشد!
جنبش های مقاومت لبنان و فلسطین و کشورهایی که قدم در راه دشوار پایداری تا رسیدن به پیروزی و رهایی از سلطه دشمنان گذاشته اند نیز در اعتلای این ادبیات فاخر کوشیده و خون تازه ای در رگهای آن تزریق نموده اند!
ادبیاتی که دشمنان ما آن را شناخته و در صدد مقابله با انتشار آنها برآمده اند غافل از اینکه طیر ابابیل قلم پایداری به زودی لشگر سجّیل در مقابل قابیل ظلمت اندیشان خواهد بود و "آزادی قدس شریف" را نشانه گرفته ایم!
#ادبیات_پایداری_و_مقاومت
#مجله_افکار_بانوان_حوزوی
@AFKAREHOWZAVI
.
خرمشهرها نماد تغییر معادلات حیاتی
✍کبرا خالقی
۱] ملتها در مقابل تحمیل و زورگویی واکنشهای متفاوتی از خود نشان میدهند. اگر ملتی در مقابل زور و ستم بیگانگان ایستادگی نکند؛ دچار حرمان و ذلت خواهد شد و اگر مقاومت کند؛ شرافت و آزادگی را معنا خواهد کرد. راستی مقاومت یعنی چه؟ چرا ایستادگی در برابر دشمن ستیزهگر عزت و سربلندی را در پی خواهد داشت؟ اگر آن را در کلام امام خامنهای بجوییم؛ «معنای مقاومت این است که انسان یک راهی را انتخاب کند که آن را راه حق میداند، راه درست میداند، و در این راه شروع به حرکت کند و موانع نتواند او را از حرکت در این راه منصرف کند و او را متوقّف کند؛ این معنای مقاومت است». ( سخنرانی به مناسبت ارتحال حضرت امام خمینی ۱۴ خرداد۱۳۹۸)
۲] امام خامنهای، در رهبری مقتدرانهی خود به تأسی از امام خمینی عظیم، با رمزِ« مقاومت»، نظام اسلامی را چنان پیش برد که اکنون به اذعان دوست و دشمن، تبدیل به درخت تناوری شده است. توصیه رهبری نظام به تمام جوانان نیز این است؛ که نگاه به مقاومت هم در تئوری به معنای روشنگریِ و تبیین مرام و مسلک جبهه حق و باطل و هم در عمل یعنی تقویت تمام جریانات منطقه که در برابر آمریکا و استکبار ایستادهاند در دستور کار قرار دهند؛ چرا که دشمن قدّارِ تا بُن دندان مسلح با دستگاههای تبلیغی خود میخواهد ترس و وحشت را به ملتها القا کند تا به وسیلهی توپ و تشر و تهدید راه را برای ورود و نفوذ خود به کشورهای دیگر باز نماید.
۳] امام خامنهای میفرماید؛ « تجربهی خود ما در جمهوری اسلامی نشان میدهد که مقاومت در مقابل دشمن جواب میدهد؛ هر جا ما مقاومت کردیم جواب گرفتیم: در دفاع مقدّس، در بخشهای گوناگون، در تحریکات امنیّتی که علیه ما میکردند.» ( در دیدار با مسئولان و کارگزاران نظام ۲۴ اردیبهشت ۱۳۹۸). این مقاومت در عرصه نظامی مانند فتح خرمشهر است؛ که امام خامنهای میفرماید؛ «واقعه خرمشهر از دور فقط یک حادثه تاریخی است که برای ملت ایران هیجانآور و افتخارآمیز است؛ ولی از نزدیک، این قضیه شبیه یک معجزهی بزرگ بود.»(در دیدار جمعی از ایثارگران و خانوادههای شهدا ۱خرداد ۱۳۸۱). ایستادگی در برابر دشمن، به فرمودهی امام خامنهای «روز فتح خرمشهر است که برای همه ما و برای تاریخ و آینده ما یک نمونه درس آموز و عبرت آموز است». (بیانات در جمع دانشآموختگان دانشگاه امام حسین _علیهالسلام_۳ خرداد ۱۳۸۹)
۴] البته تا سخن از مقاومت میشود نباید اذهان فقط به سمت مقاومت نظامی برود؛ در حالیکه مهمتر از مقاومت نظامی، باید دربارهی مقاومت در جبههی فرهنگی فکر کرد؛ تا از این دریچه، دشمن بر ما مسلط نشود. از آنجا که هستهی اصلی مقاومت در نظام اسلامی، ایمان دینی مردم است، باید این خاکریز را مستحکم نمود؛ تا آماج حملات جبههی باطل نشود. استحکام این خاکریز نیز به عوامل متعددی نیاز دارد تا در برابر باطل سقوط نکند. از آنجا که دشمن در آوردگاه فرهنگی میخواهد بر ذهنهای مردم مسلط شود؛ با رواج دروغ و یا ایجاد رعب و گاهی با تصمیم سازی یا نفوذ در مدیریتهای تصمیمگیری، میخواهد؛ دستگاه محاسباتی را مختل کند؛ باید این منافذ را با افزایش بصیرت و روشنبینی بسته نگاه داشت؛ تا دستگاه محاسباتی خود جبههی مشرکین و منافقین گرفتار اختلال شود.
۵] نگرانی ما در جبههی فرهنگی از آن رو است که لایحهی جدیدی که در قوه قضائیه به عنوان «لایحهی عفاف و حجاب» آماده و توسط دولت به مجلس شورای اسلامی ارائه شده است سبب مشکلات بیشتری در جامعه از حیث حیاء و عفت برای مردم، به خصوص زنان و دختران ما شود. نکند خدای ناکرده؛ افرادی که پای نوشتن این لایحه نشستهاند؛ بر اثر سادهانگاری یا ترس یا نفوذ در مراکز تصمیمگیری و یا تصمیمسازی، دچار اختلال محاسباتی شده باشند؛ به ما حق بدهید که نگران باشیم از آن جهت که هرکسی که اندک دغدغهی زندگی سالمی برای خانواده را داشته باشد؛ میداند که دشمن درصدد است تا نگذارد مسئولان برای ایمان دینی و غیرت مردم، مصونیتهای هویتی و فرهنگی ایجاد کنند؛ تا دستش در این قتلگاه فرهنگی باز گذاشته شود.
🔗متن کامل را از اینجا بخوانید
#جهاد_روایت
#پویش_نوشتن
#مجله_افکار_بانوان_حوزوی
@AFKAREHOWZAVI
.
از اولین آگهی تا...
✍زینب نجیب
شاید در نظر بسیاری از ما تبلیغات و پیامهای بازرگانی یک امر مدرن و پدیدهی جدید جهانی باشد و آن را زاییدهی عصرجدید بدانیم اما به قول خانم نانسی لی دموس، نویسندهی کتاب "دروغهایی که زنان باور میکنند"، در ابتدای خلقت انسان نیز، شیطان با بهکارگیری ترفند مکر و حیله و تصمیم بر تغییر تفکر آدم و حوا درباره خدا و راه راست اولین آگهی را طراحی کرد." البته شاید این امر از ابتدای خلقت تا امروز با یک هدف طراحی میشده اما بهطور قطع در طول تاریخ بشریت از لحاظ روش و تاکتیک، فرازونشیبهای بسیار داشته است.
به نظر میرسد ابزار تبلیغات و آگهی در قالبهای گوناگون تنها برای تغییر عالم ذهن انسانها است، بهطوریکه سبک زندگی آنها را با آن سبک زندگیِ تبلیغشده، همجهت میکند و بدینترتیب اندیشه، کالا و خدمات مورد نظر، پذیرش میشود. برای موفقیت در این کار، فعالانِ عرصهی تبلیغات به صورت کاملاً جدی به این امر پرداختند اما با گذر زمان با رشد عقل و اندیشهی بشر و از سوی دیگر به دلیل کیفیت و کمیت پیامها، روشهای گذشته دیگر پاسخگو نیست. بهعنوان مثال به علت تعداد بالای پیامها، بسیاری از آن مغفول میمانند و یا به دلیل بزرگنمایی بیش از حد، از باورپذیری آن کاسته میشود و ...
بنابراین امروز برای بهبود وضع امر تبلیغات، از علوم روانشناسی و علوم شناختی استفاده میشود و با بهکارگیری نتایج و دستاوردهای این علوم، این امر وارد عرصههای رقابتی بسیار جدی شده است زیرا رقابت بر سر تحقق اهدافی نظیر نفوذ در ذهن مشتریان، سوق دادن هدفمند آنها به انجام رفتارهایی مانند خرید کالا و ایجاد حس وفاداری نسبت به کمپانیهاست.
از اینرو امروز بیش از پیش امر تبلیغات به سمت روشهای نگرانکننده در حرکت است از جمله بهکارگیری علوم بازاریابی عصبی که به ناخودآگاه بشر ورود کرده و در واکنشها و تصمیمگیریهای او دخالت میکند، بدینترتیب میتوان اذعان داشت که انسان امروز تنها در معرض تبلیغات قرار نمیگیرد بلکه گاهی با ورود به ناخودآگاه او، دستگاه محاسباتیاش تحت تاثیر قرار میگیرد تا آنچیزی را انتخاب کند که دیگری میخواهد.
ورود به مهمترین عضو بدن انسان و در خدمت گرفتن آن برای مقاصدی چون بازاریابی و فروش، هرگز پسندیده نبوده و نیست اما متاسفانه امروزه با وجود انبوهی از پیامها و محتوای تبلیغاتی، به وفور شاهد این امر ناپسند هستیم بهطوری که در یک برآیند آماری، یک انسان چیزی حدود ۱۵ ساعت در ماه در معرض تبلیغات قرار دارد و بسیار انسانهایی که در طول عمرشان بارها دچار فریب و تخریب دستگاه محاسباتی و تصمیمگیری شدهاند و به علت مصرف کالایی اشتباه و یا ورود به کلاس و دورهای ناشایست، هزینههای گزافی را متحمل شدهاند. از طرف دیگر گاهی این هزینهها یک نفر را تهدید نمیکند بلکه یک جامعه را با تغییر در فرهنگ و سبک زندگیاش مورد تهدید قرار میدهد بهعنوان مثال همین اسراف، تجملگرایی و تنوعطلبی مخصوصاً در میان بانوان یک جامعه میتواند پایههای جامعه را سست کند چرا که زنان یک جامعه به دلیل محوریت خانواده نقش بسیار موثری در عمق بخشیدن به فرهنگ جامعه دارند و این ابتذال زنان به ابتذال جامعه منتهی میشود.
آری، نگرانی اصلی درباره این مسئله وقتی رخ مینماید که متوجه باشیم این مسئله یک مسئلهای صرفا بازاری و اقتصادی نیست بلکه میتوان این موضوع را از یک امر مادی به یک امر فرهنگی و اعتقادی تعمیم داد و یا آن را به یک امر انسانی در همه ابعاد مربوط دانست، آنجا که رفتارهای انسانی مبتنی بر سیستم عصبی و مغزی با نقشه برداری و رمزگشایی مورد تهدید انسان های دیگر قرار گیرد تا جایی که افراد به تدریج به گونهای بیندیشند که دیگری میخواهد، موتور اراده آنها، تا آنجایی روشن باشد که دیگری امر میکند و این یک محاصره تبلیغاتی بزرگ است که شکستن آن قطعاً عزمی جدی میطلبد و غفلت از آن نابودی آزادی و انسانیت را رقم خواهد زد.
#جهاد_روایت
#پویش_نوشتن
#مجله_افکار_بانوان_حوزوی
@AFKAREHOWZAVI
.
«نشانههای خدا بر زمین»
✍فاطمه شکیب رخ
آنقدر سبکبال دل از تمام امور این دنیا بریدید که گویی هیچ مهر و محبتی را از بدو ورود به دنیا در سینه نداشتید!
و آنقدر تمام عوامل دلبستگی روزگارتان را به سادگی رها کردید که انگار هیچ احساسی در برابر آنان در خویش نمییافتید!
حال آنکه در هر قسمت از این صحنه آفرینش که بودید، شاگرد اول پروردگاری بودید که بی همتاییاش را به عمق وجود باور داشتید، او را قدرت مطلق عالم هستی میدیدید که چه باشید و چه نباشید حافظ و همراه همیشگی تمام یادگارهای شما خواهد ماند.
ای نشانههای ملکوت خدا بر زمین، حال ما را به حال خویشتن مبتلا کنید و جای ما نزد سید الشهدا (علیهالسلام) سلام کنید!
#شهدا
#سیدالشهدا
#عند_ربهم_یرزقون
#مجله_افکار_بانوان_حوزوی
@AFKAREHOWZAVI
📣چهارمین همایش ملی کتاب سال بانوان از سوی معاونت پژوهش جامعهالزهرا علیهماالسلام برگزار می شود.
📚آثار علمی :
🔸 آثار منتشر شده بانوان در عرصه علوم انسانی اسلامی اعم از تألیف، ترجمه و تصحیح
🔸 رسالههای سطح چهار و دکتری بانوان
🔸 مقالات علمی پژوهشی منتشر شده بانوان در عرصه علوم انسانی اسلامی
🔆محور ویژه:
آثار منتشر شده (بانوان و آقایان) با موضوع زن و خانواده
آثاری که در سالهای 1400 و 1401 تألیف و منتشر شدهاند، پذیرفته میشوند.
📆مهلت ارسال آثار به دبیرخانه همایش : پایان خرداد 1402
📪ارسال آثار به نشانی: www.ketabebanovan.ir و info@ketabebanovan.ir
💎مراکز همکار:
مرکز مدیریت حوزه های علمیه
مرکز مدیریت حوزه های علمیه خواهران
جامعه المصطفی العالمیه
پژوهشگاه حوزه و دانشگاه
پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی
دانشگاه قم
دانشگاه فرهنگیان
مؤسسه آموزشی و پژوهشی امام خمینی(ره) پژوهشگاه فرهنگ و اندیشه اسلامی
پژوهشکده زن و خانواده
جهاد دانشگاهی
موسسه علمی فرهنگی دارالحدیث
دانشگاه علامه طباطبایی ره
دانشگاه تفرش
دانشگاه اصفهان
دانشگاه کردستان
دانشکده هدی
☎️علاقهمندان میتوانند جهت کسب اطلاعات بیشتر به سایت کتاب سال بانوان مراجعه کنند و یا با دبیرخانه این همایش به شماره ۳۲۱۱۲۱۸۶_۰۲۵ یا ۳۲۱۱۲۱۸۹_۰۲۵ تماس بگیرند.
🌐کانال معاونت پژوهش
🆔https://eitaa.com/jz2602
.
🔖 رمز پیروزی ارادههای تمدنساز در خرمشهرها
✍آمنه عسکری منفرد
در دوردست ترین نقطهی کیهان، بالاتر از ستارههای افلاکی، گویی آسمانی پهناورتر از آسمانِ زمین با ستارههایی نورانیتر یافت میشود که نور خیرهکنندهی آن، نه تنها برای اهل زمین که برای اهل آسمان نیز جلوهای یگانه دارد.
حکیم فرزانهی انقلاب که با اهل آسمان سنخیتی دیرین دارد، آن آسمان را به تابلوی نقاشی باشکوهی تفسیر کرده که برای اهل زمین، نماد قدرت الهی و پیروزی حق بر باطل است. «ایشان با جملات حکیمانهای روزهای خاطرهانگیز و پرالتهاب دفاع مقدس را به تابلوی نقاشی باشکوه و زیبایی تمثیل میکند که هرچه از قدمت آن میگذرد، با نگاه به آسمانِ پهناور میتوان همهی عظمت و شکوهش را در قاب بزرگی به تماشا نشست. به تعبیر ما که از این پایین روی زمین، به آن همه شکوه مینگریم، هرچه هست تحسین و تقدیر است، اما اگر بال گشوده به آسمان نزدیک شویم؛ جزئیات، هنرمندیها، بههمآمیختگیهای رنگی و نقشهای مختلف هوش از سَرِمان خواهد برد. آنهمه دلاوری و رشادت و ازخودگذشتگی، آنهمه عاشقانه در عملیاتهای مختلف از عملیات (الی بیتالمقدس) که به فتح خرمشهر منتهی شد تا عملیات (فتح المبین)، ستارههای پرنور کهکشانی در این تابلوی حیرتانگیز هستند. اگر کمی نزدیکتر برویم، پرنورترین ستارهی این کهکشان در این تابلو، «روز فتح خرمشهر» است که خودنمایی میکند. همانجا که مجاهدتها به بار نشسته، زحمات خونهای شهدا ثمر داد و به فرمودهی خمینی عظیم «خرمشهر را خدا آزاد کرد.» ( اقتباسی از بیانات رهبر انقلاب، مورخ ۹۵/۳/۳ )
درست شبیه معجزهی جنگ بدر، آنگاه که دست قدرت خدا به یاری صحابهی رسولالله (صلی الله علیه و آله) آمد. همان روزها که بین تعداد اندک مسلمانان مجاهد و خیل عظیم کفار، جنگی نامتقارن رخ داد، اما لشکر فرشتگان فوج فوج به یاری مجاهدان آمدند. اینبار اما در روزهای ابتدایی انبعاث و انقلاب خمینی کبیر، بار دیگر دست قدرت پروردگار به یاری سربازان مجاهدی آمد که همهی قدرتهای نظامی، تبلیغاتی و اقتصادی دنیای مسخر استکبار، برای به زانو درآوردنش متحد شده بودند، اما لشکر خدا که متکی به قدرت لایزال الهی گشته بود، پیروز میدان شد (ذلک بأنَّ الله مولیَ الذین آمنوا و أنَّ الکافرین لا مَولی لهم. سوره محمد/۱۱) و در مقابل چشمان متحیر همهی دنیا، خرمشهر آزاد گشت.
اما امروز اگر چه در صحنهی جنگ نظامی نیستیم، اما در صحنهی جنگ شناختی با دشمن و خرمشهرهای نوبه نو و میدان جهاد رو بروییم. جهادی شبیه جهادکبیر در عصر پیامبر اکرم (صلی الله علیه وآله)، آنگاه که خداوند فرمود «فلا تُطعِ الکافرینَ و جاهدهم ... و هِی جهاد کبیراً» ( سوره فرقان/ ۵۲) و این جهاد بزرگتر از جهاد اکبر( جهاد با نفس) و جهاد اصغر (مجاهدت با دشمن) است. این جهاد کبیر، عدم تبعیت از دشمن در تمامی میدانها از جمله در میدان فرهنگ و تبعیت از وحی الهی است که در اولین قدم، مرزهای هویتی ما را از هویت دشمن جدا میسازد. به فرمودهی امام خمینی (رحمت الله علیه) «حاشا که خلوص عشق موحدین، جز به ظهور کامل نفرت از مشرکین و منافقین حاصل نخواهد شد.» (صحیفه امام، جلد ۲۰). یعنی شرط قبول توحید، تحقق عینیِ تبری از جبههی کفر در تمام صحنههاست که باید از مرحلهی اعتقاد به عمل و از حوزهی امور فردی به امور اجتماعیِ جامعهی اسلامی منتقل شود، زیرا وقتی اذهان عموم جامعه، به خصوص جوانان و نوجوانان آیندهساز با عمق حقایق، شعارها، اهداف و آرمانهای انقلاب آشنا و سپس اقناع شوند و مفاهیم آن را از مرحلهی ذهن به مرحلهی عمل درآورند، انسانِ تراز انقلاب اسلامی و تمدنساز تربیت میشود و همو جامعهی ترازِ انقلاب اسلامی را به سمت تمدنسازی هدایت خواهد کرد.
در این زمینه نگارنده معتقد است برای تداوم و پاسداری از هویت انقلاب و تحقق چشمانداز و افق تمدن اسلامی، باید به دنبال فهم گفتمان انقلاب اسلامی بود و این مأموریت در وهلهی اول بر عهدهی آینده سازان یعنی جوانان مؤمن انقلابی است. پس ابتدا باید در ساحت اندیشه، آنان را به فهم درستی از گفتمان انقلاب اسلامی رساند تا حاصل این فهم و پذیرش، خروجیهای متعدد و کارآمد در همهی عرصهها و فتح خرمشهرهای پیشرو باشد. به این طریق بستر جامعه سرشار از ارزشها و معارف انقلاب اسلامی خواهد شد که با انس، فهم و پذیرش از جانب عموم مردم روبرو شده و در نتیجه گفتمان انقلاب اسلامی در جامعه محقق گشته و پایدار خواهد ماند و با این سیر به افق متعالی تمدن اسلامی خواهیم رسید.
#جهاد_روایت
#پویش_نوشتن
#مجله_افکار_بانوان_حوزوی
@AFKAREHOWZAVI
81.pdf
10.97M
📰 #نشریه #عهد۸۱
🗞 ویژه نامه « حجاب »
📦 محصول #خانه_طلاب_جوان
🗃مشتمل بر :
💠 حجاب نماد هویتی زن مسلمان (در مصاحبه با حجت الاسلام حسین سوزنچی)
💠اولین پیشنهاد (استاد منذر)
💠جلوه بیرونی پذیرش جمهوری اسلامی(مهدی قریب)
💠آغاز و پایان قانون کشف حجاب (دکتر رمضان نرگسی)
💠درباره کشف حجاب (علی مهدیان)
💠رسانه در خدمت حجاب نیست(سیده ناهید موسوی)
💠نقشه راه( سجاد میرزایی)
💠حوزه قم را با خاک یکسان خواهد کرد( مرضیه عسگری)
💠آستین چین دار(فاطمه میری طایفه فرد)
💠 تذکر مستقیم نمیتواند متقاعد کند(محمدعلی قدس)
#نشریه_عهد
#عهد_۸۱
📢 لطفاً رسانه ما باشید
_ 🖇کانال نشریه عهد 🔰 __
https://eitaa.com/joinchat/3229286474Cc283d72f64
.
حل مسأله یا...
✍مرضیه سادات حمیدی
از نظر قرآن امر به معروف وظیفه مسئولان است:
الَّذِينَ إِنْ مَكَّنَّاهُمْ فِي الْأَرْضِ أَقَامُوا الصَّلَاةَ وَآتَوُا الزَّكَاةَ وَأَمَرُوا بِالْمَعْرُوفِ وَنَهَوْا عَنِ الْمُنْكَرِ ۗ وَلِلَّهِ عَاقِبَةُ الْأُمُورِ(41_ حج)
همان کسانی که هر گاه در زمین به آنها قدرت بخشیدیم، نماز را برپا میدارند، و زکات میدهند، و امر به معروف و نهی از منکر میکنند، و پایان همه کارها از آن خداست!
متاسفانه این روزها شاهد هستیم مسئولان جمهوری اسلامی با اینکه قدرت در دستشان است بنا به دلایلی عموما وظیفه خود را در امر به معروف و نهی از منکر به خوبی انجام نمیدهند و حتی به نظر میرسد خودشان دارند به قضیه بیحجابی دامن میزنند و درصدد عادیسازی هستند.
لذا از مصادیق فرمان آتش به اختیار مقام معظم رهبری حفظه الله همین امر به معروف و نهی از منکر است که مسئولین نفوذی از مصادیق منافق زیرک از مردم سیلی بخورند و مسئولین نادان و نا آگاه از مصادیق متحجر متنسک ادب شوند.
پ ن :مطمئنا ما مردم انقلابی این خیانتها چه آگاهانه و چه ناآگاهانه را فراموش نخواهیم کرد، بیدار و با بصیرت بر کنار کردن این مسئولان و روی کار آوردن به فرموده امام عزیز خمینی کبیر رحمت الله علیه مسئولان انقلابی با رویکرد نگاه آخر الزمانی و به فکر ایجاد حکومت جهانی حضرت مهدی عجل الله فرجه برای زمینه سازی ظهور نیز در دستور کارمان است. ان شاالله
اَلَیْسَ الصُّبْحُ بِقَرِیْبٍ
#جهاد_روایت
#پویش_نوشتن
#مجله_افکار_بانوان_حوزوی
@AFKAREHOWZAVI
.
میتوان از روند تاریخ درس گرفت اگر اهل یادگرفتن باشیم
✍فاطمه میری طایفهفرد
مسئول میراث فرهنگی مجموعه باستانی بیشاپور شروع میکند به گفتن:
اولین طاق قوسی جهان در قلعه دختر ساخته شد که در نوع خود بینظیر بوده است؛ هرچند که خطاهای ساختاری و معماری آن مشهود است. نکته قابل توجه، بهبود درست و حرفهای همین نوع معماری در کاخ شاپور ساسانی در فیروزآباد استان فارس است که با همتای معماری خود چند سال فاصله دارد و اثر تلاش و تجربه ناشی از بنای قبلی در این بنا به وضوح دیده میشود. نهایت امر میرسیم به طاق ایوان مدائن که اوج شکوه تمدن و معماری ایران باستان است. ایوان مدائن حدود ۳۰۰ سال از کاخ شاپور فاصله زمانی دارد، اما نتیجه این ۳۰۰ سال میشود، معماری پر شکوه ایران که در جهان بینظیر است.
تمام مولفهها درکنار هم، نشان از حرکت تمدنی روبهجلو است که این حرکت میتواند پویا باشد، پیشبرنده باشد و در عین حال نواقص را به نحو مطلوب مرتفع سازد.
میتوان از روند تاریخ درس گرفت اگر اهل یادگرفتن باشیم.
این معماری باستانی منحصربهفرد در طول بازه زمانی طولانی و یا شاید خیلی طولانی، به ثمری میرسد خیلی طولانیتر.
در این عصر و زمانی که مقدر شده ما در آن زندگی کنیم، اتفاقات فراوانی در حال وقوع است. این تمام نشده، بعدی از راه میرسد، اتفاقات عجیب در عصر آخرالزمانی و ما در این زمان عجیب و در جایگاهی عجیبتر ایستادهایم، جایگاهی که مردمان مسلمان جهان و رنجدیدههای عالم، چشمانتظار روزنی از ایران و از ما هستند. به قول یک عارفی شاید امام زمان(عج) هم منتظر ماست و بیش از ما انتظار میکشد، انتظار حرکتی به سوی جهانی شدن دین رسول مهربانی و به سوی تمدن نوین اسلامی و در نهایت به سوی ظهور.
اینروزها از پس فتنههای کوچک و بزرگ کنار هم جمع میشویم و مشق میکنیم برای ایجاد جهانی شایسته ظهور. گاهی خسته میشویم، گاهی کم میآوریم، گاهی هجمه هجوم انتقاد بیتابمان میکند، اما اگر به افقی دورتر نگاه کنیم این خستگی ناشی از جهاد کم میشود.
با نگاهی جدید میشود از تاریخ درس گرفت. درمییابیم که باید به هم در راستای هدف متعالی کمک کنیم، کارهای فرهنگی مختلف در جامعه کنونی، همه در راستای یک هدف هستند، اما گاهی یکی تندتر حرکت میکند و گاهی یکی کندتر. گاهی یک مدل کار فرهنگی کمی از مسیر دور میشود، گاهی یکی در راستای کار فرهنگی خسته میشود و نیاز به تزریق روحیه دارد. وقتی در راستای تمدنی خود ایستادهایم باید هم را بپذیریم، باید همه مراکز فرهنگی به هم کمک کنیم، اینجا دیگر جای رقابت نیست، جای ایراد نیست. الان وقت برای نزاع داخلی نیست، وقت، وقت مبارزه است، وقت جهاد است. وقت هم پوشانی بهسوی یک هدف مقدس است.
مثال طاق قوسی مثال ملموسی است برای گرفتن نتیجه اثر کارها در طول تاریخ. اما قطعا کارفرهنگی،علاوه بر ملموس بودن، به جان مخاطبان خود نفوذ میکند و اثر وضعی آن میشود ایران اسلامی پر از نشاط و پر از معنویت. معنویتی که در نهاد نسلهای بعدی ایران نفوذ میکند. نسلی که قرار است یاور یار غایب باشد.
#جهاد_روایت
#پویش_نوشتن
#مجله_افکار_بانوان_حوزوی
@AFKAREHOWZAVI
🔘#محفل ا #امام_خمینی
▪️«تجدد» و غربزدگی در حکومت شاهنشاهی، تنها مانع پیش ِ روی امام نبود که با انقلاب ۵۷ کنار زده شد. «تحجر» نیز به مثابهی غل و زنجیری سنگین که عقبهای به قدمت زیست متشرعین قشریمسلک داشت، حرکت امام خمینی را به عقب میراند.
▪️اما ایدهی فرهنگی و سیاسی امام خمینی(ره) چه بود که توانست این دو مانع عظیم را از میان بردارد؟
✅ در ششمین محفل گفتگومحور فکرت، به «بازخوانی ایدهی سیاسی و فرهنگی امام(ره) در مواجهه با تحجر و تجدد» میپردازیم.
با حضور:
👤 حجتالاسلام محسن قنبریان؛ استاد حوزه و دانشگاه
زمان: یکشنبه ۷ خرداد، ساعت ۱۷
مکان: قم، بلوار بسیج،موسسه شناخت
🔻جهت حضور در برنامه به آیدی زیر پیام دهید:
@fatemedadashi
♦️پخش زنده از کانال فکرت در ایتا
📮فکرت، رسانه اندیشه و آگاهی؛
وبگاه فکرت| فکرت |مدرسه فکرت | رادیو فکرت |
#نویسندگان_حوزوی
@HOWZAVIAN