✅#یادداشت ✅#فرهنگ_شهروندی
🗒 موضوع: شاه خدا بیامرز(قسمت ششم)
🔵بدون شرح
✅#یادداشت ✅#فرهنگ_شهروندی ✅#قرآن
🗒 موضوع: جاهلیت قدیم، جاهلیت نوین
🔵در آیهی 33 سورهی احزاب، از واژهی «جاهلیت الأولی» یا «نادانی نخستین» سخن آمده که معنا و مفهوم آن را به مفسران وامیگذارم. ولی آیا جاهلیت، ادامه دارد؟ دوران جاهلیت چه ویژگیهایی داشته است؟ زنده به گور کردن فرزندان دختر و ننگ و عار دانستن فرزند دختر تا جایی که سیاه شدن چهره را موجب میشد(ظل وجهه)، رباخواری، بتپرستی، ستمکاری، نحس(تَطَیُّر) یا مبارک(تَفَأُّل) دانستن برخی روزها، بستن آتش به دم گاو برای باریدن باران و...
🔵متأسفانه نمادهای جاهلی، همچنان در دورانی که به دوران علم و دانش و عقل شهره است، رواج دارد. تو را به خدا لحظهای بیندیشید زدن ترقه و صدای انفجار، کجای عقل و منطق و انسانیت قرار دارد؟ نه نمادین است(مثل پریدن از روی آتش) نه منطقی است(مثل عید نوروز) نه سودی دارد. فقط خطر است و خطر است و خطر. بیایید امسال به صورت مردمی و با کمک به نیروهای نظامی و انتظامی و بسیج، از این جاهلیت نوین(مدرن) پیشگیری کنیم.
📝#محمدحسین_یزدانی_بخش
✅ارزیابیها، دیدگاهها، پیشنهادها:
🌐https://eitaa.com/yazdanibakhsh
🔰دیگر یادداشتها:
🌐https://eitaa.com/aghamoalem
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
آنچه میبینیم، آنچه هست...
#سوادرسانه
هدایت شده از پیامهای قرآنی
✅ بسم الله الرحمن الرحیم
🌼موضوع: بهار و یادآوری معاد🌼
🔵وَمِنْ ءَايَٰتِهِۦٓ أَنَّكَ تَرَى ٱلْأَرْضَ خَٰشِعَةً فَإِذَآ أَنزَلْنَا عَلَيْهَا ٱلْمَآءَ ٱهْتَزَّتْ وَرَبَتْۚ إِنَّ ٱلَّذِيٓ أَحْيَاهَا لَمُحْيِ ٱلْمَوْتَىٰٓۚ إِنَّهُۥ عَلَىٰ كُلِّ شَيْءٍ قَدِيرٌ ٣٩
🔴و از نشانههایش این است که زمین را خشک میبینی؛ ولی وقتی بر روی آن، آب میبارانیم، به جنب و جوش درمیآید و رشد میکند. همان کسی که آن (زمین مرده) را زنده میکند، زندهکنندهی مردگان هم هست؛ او از عهدهی هر کاری برمیآید.
🔶سورهی مبارکهی فصلت، آیهی 39
🔍مِنْ: از؛ ءایاتِ: آیات، نشانهها؛ هِ: او؛ أَنَّ: که؛ کَ: تو؛ تَریٰ: میبینی؛ الْأَرْضَ: زمین؛ خاشِعَةً: خشک، فروافتاده، افسرده؛ فَ: پس، درنتیجه؛ إِذا: هنگامی که؛ أَنْزَلْنا: فرومیفرستیم، میبارانیم؛ عَلیٰ: بر؛ ها: آن؛ الْماءَ: آب؛ اهْتَزَّتْ: سبز کرد، تکان خورد، رویاند؛ رَبَتْ: بلند شد، رشد کرد؛ إِنَّ: همانا؛ الَّذی: که؛ أَحْیا: زنده کرد؛ لَ: حتما؛ مُحْیی: زندهکننده؛ الْمَوْتیٰ: مردگان؛ کُلِّ: هر؛ شَیْءٍ: چیزی؛ قَدیرٌ: توانا.
✅طرح ضحی(تعمیق فرهنگ و معارف اجتماعی قرآن)
🌐https://www.eitaa.com/quranicmessages
نظر، پیشنهاد، انتقاد:
🗒@yazdanibakhsh
اوقات شرعي شهر ورزنه.pdf
661.5K
نسخه نهایی اوقات شرعی شهر ورزنه در سال 1402 هجری خورشیدی
پیشاپیش، سال نو مبارک.
اوقات شرعي شهر ورزنه3.pdf
584.4K
اوقات شرعی شهر ورزنه در ماه مبارک رمضان(نسخه چاپی)
✅#یادداشت ✅#فرهنگ_شهروندی
🗒 موضوع: زن، زندگی، آزادی
🔵اول: تبلیغات برخی چهرهها(سلبریتیها)، فیلمهای سینمایی، مجموعههای تلویزیونی و حتی رفتار برخی دادگاهها، در ذهن مردم جا انداخته که مردم عادی باحجاب، فکری بسته دارند و از زندگی لذت نمیبرند و مسؤولان باحجاب، به غارت بیتالمال مشغولند و نسبت به دیگر ناهنجاریها حساس نیستند. برعکس، افراد بیحجاب را اندیشمند و مخالف با ناهنجاریهای اجتماعی(مثل اعتیاد، کارتنخوابی، تنفروشی و...) اقتصادی(فقر، تبعیض، فساد، گرسنگی و ...) فرهنگی(موسیقی، سینما، نمایش و...) زیستمحیطی(شکار، حیوانآزاری، قطع درختان، آلودگی هوا و...) نشان میدهند.
🔵علاوه بر این، طوری تبلیغ میشود که خانوادههای متدین و محجبه، از شادی، تفریح و روابط عاطفی و خانوادگی، بهره ندارند و با اخم و عصبانیت، زندگی میگذارنند؛ اعضای خانوادهی دینداران در چهاردیواری خانه زندانی هستند و فقط با اوامر پدر خانواده مجوز دارند برای کار ضروری مثل عزاداری، بیماری یا تشییع جنازه! از خانه بیرون بروند.
🔵این دروغها در تبلیغات که البته نه به صورت پیامهای واضح، که به صورت پیامهای پنهان در رسانهها منتشر میشود(و البته اندک رفتارهای افراطی برخی کجاندیشان آن را تثبیت نموده) برخی دختران امروزی را از حجاب روگردان کرده است.
🔵حال آن که خانوادههای باحجاب هم مثل دیگر خانوادهها، به تفریح و مسافرت و پارک میروند؛ با هم روابط عاطفی و صمیمی دارند؛ زن را نه کلفت و پیشخدمت(قهرمانة) که «ریحانه» میدانند؛ در خانه به بچهها سواری میدهند؛ اگر اقتصاد خانه اجازه دهد، بیرون از خانه غذا میخرند و میخورند؛ مهمتر این که اغلب، روابط خانوادگی دینداران، صمیمیتر، گرمتر، عاطفیتر و لذتبخشتر از روابطی است که با نگاه به چهرهها و بدنهای بزککرده و آراسته(البته اغلب ناخواسته و گاه با میل و رغبت و خواسته) «تنوعطلب» میشوند و با دیدن بدنها و صورتهایی که ساختگی و با زور آرایش و لیزر و رنگ و لعاب و...، «مطلوب» شدهاند، از بدن خود یا همسر خود، ناراضی میشوند و برای کسب رضایت از بدن خود یا همسر خود، به هر نوع هزینهای برای مطلوبشدن بدن خود، تن میدهند و در آخر، از اقتصاد مینالند.
با پوزش از مخاطبان عزیز، که به علت عمومی بودن کانال، از باز کردن بیشتر موضوع در بند آخر، معذورم.
📝#محمدحسین_یزدانی_بخش
✅ارزیابیها، دیدگاهها، پیشنهادها:
🌐https://eitaa.com/yazdanibakhsh
🔰دیگر یادداشتها:
🌐https://eitaa.com/aghamoalem
در این حساب کاربری جعلی با جایگزینی حرف I(آی) به جای حرف l(ال) در نام Ali که در نمایش ظاهری آن را نمیتوان دید، مطالبی به دبیر شورای عالی امنیت ملی نسبت داده شده که واقعی نیست.
علاوه بر این راهکار، با استفاده از نویسه(Charachter)های ندیدنی(مثل Alt+0157) هم(در صورت پشتیبانی سکو) میتوان یک حساب کاربری در ظاهر کاملا شبیه حساب کاربری یک شخص معروف ساخت.
چطور یک حساب کاربری جعلی را از حساب کاربری اصلی تشخیص دهیم؟
کافی است تعداد دنبالکنندگان را ببینید؛ یا شناسهID حساب را کپی و با حذف حرف به حرف آن، از وجود نویسههای نادیدنی در آن آگاه شوید.
#سوادرسانه
✅#یادداشت ✅#فرهنگ_شهروندی
🗒 موضوع: برابری برای همه(قسمت اول)
🔵آقای یعقوبزاده چندی پیش، آقای بهارزاده، مدیرعامل شرکت کشت و زرع و دام خود را برکنار کرد. آقای مدیرعامل، موجب شده بود تقریبا تمام محصولات کاشته شده از بین برود و بیشتر دامها هم بیمار شده بودند و بسیاری تلف. هنوز کارشناسان، علت مشکلات شرکت کشت و زرع و دام آقای یعقوبزاده را نیافتهاند.
🔵آقای بهارزاده، همان کسی بود که ده سال پیش، گاوداری یکصد رأسی آقای یعقوبزاده را، با خرید یک مجمتع بزرگ دولتی در واگذاریهای دولت، به یک مجمتع عظیم کشت و زرع و دام تبدیل کرد و هر سال، بر عظمت آن افزود.
🔵آقای یعقوبزاده، در یک سخنرانی در مراسم بزرگداشت روز عاشورا در یک محفل خاص(!)، گفته بود: «امروز روز قتل حسین بن علی(ع) است؛ او نماد اسلام بود. اسلامی که در آن، بین زن و مرد، هیچ فرقی نیست؛ اگر قرار باشد زن حجاب داشته باشد، مرد هم باید مثل زن، موی خود را بپوشاند و اگر قرار است مردها موی سر خود را نپوشانند و لباس آستینکوتاه بپوشند، خانمها هم حق دارند با همین ترتیب از خانه خارج شوند. اگر مرد حق دارد چند همسر داشته باشد، زن هم حق دارد با چند مرد ازدواج کند. اگر مرد باید مخارج خانه را تأمین کند، زن هم باید در تأمین مخارج خانه شریک باشد و «نفقه» و «مهریه»، نه مبنای عقلی دارد، نه مبنای شرعی... برابری برای همه، برابری برای همه، برابری برای همه». شنوندگان سخنرانی، در روز عاشورا، برای آقای یعقوبزاده، کف زدند و سوت و هورا کشیدند.
📝#محمدحسین_یزدانی_بخش
✅ارزیابیها، دیدگاهها، پیشنهادها:
🌐https://eitaa.com/yazdanibakhsh
🔰دیگر یادداشتها:
🌐https://eitaa.com/aghamoalem