اوقات شرعي شهر ورزنه3.pdf
584.4K
اوقات شرعی شهر ورزنه در ماه مبارک رمضان(نسخه چاپی)
✅#یادداشت ✅#فرهنگ_شهروندی
🗒 موضوع: زن، زندگی، آزادی
🔵اول: تبلیغات برخی چهرهها(سلبریتیها)، فیلمهای سینمایی، مجموعههای تلویزیونی و حتی رفتار برخی دادگاهها، در ذهن مردم جا انداخته که مردم عادی باحجاب، فکری بسته دارند و از زندگی لذت نمیبرند و مسؤولان باحجاب، به غارت بیتالمال مشغولند و نسبت به دیگر ناهنجاریها حساس نیستند. برعکس، افراد بیحجاب را اندیشمند و مخالف با ناهنجاریهای اجتماعی(مثل اعتیاد، کارتنخوابی، تنفروشی و...) اقتصادی(فقر، تبعیض، فساد، گرسنگی و ...) فرهنگی(موسیقی، سینما، نمایش و...) زیستمحیطی(شکار، حیوانآزاری، قطع درختان، آلودگی هوا و...) نشان میدهند.
🔵علاوه بر این، طوری تبلیغ میشود که خانوادههای متدین و محجبه، از شادی، تفریح و روابط عاطفی و خانوادگی، بهره ندارند و با اخم و عصبانیت، زندگی میگذارنند؛ اعضای خانوادهی دینداران در چهاردیواری خانه زندانی هستند و فقط با اوامر پدر خانواده مجوز دارند برای کار ضروری مثل عزاداری، بیماری یا تشییع جنازه! از خانه بیرون بروند.
🔵این دروغها در تبلیغات که البته نه به صورت پیامهای واضح، که به صورت پیامهای پنهان در رسانهها منتشر میشود(و البته اندک رفتارهای افراطی برخی کجاندیشان آن را تثبیت نموده) برخی دختران امروزی را از حجاب روگردان کرده است.
🔵حال آن که خانوادههای باحجاب هم مثل دیگر خانوادهها، به تفریح و مسافرت و پارک میروند؛ با هم روابط عاطفی و صمیمی دارند؛ زن را نه کلفت و پیشخدمت(قهرمانة) که «ریحانه» میدانند؛ در خانه به بچهها سواری میدهند؛ اگر اقتصاد خانه اجازه دهد، بیرون از خانه غذا میخرند و میخورند؛ مهمتر این که اغلب، روابط خانوادگی دینداران، صمیمیتر، گرمتر، عاطفیتر و لذتبخشتر از روابطی است که با نگاه به چهرهها و بدنهای بزککرده و آراسته(البته اغلب ناخواسته و گاه با میل و رغبت و خواسته) «تنوعطلب» میشوند و با دیدن بدنها و صورتهایی که ساختگی و با زور آرایش و لیزر و رنگ و لعاب و...، «مطلوب» شدهاند، از بدن خود یا همسر خود، ناراضی میشوند و برای کسب رضایت از بدن خود یا همسر خود، به هر نوع هزینهای برای مطلوبشدن بدن خود، تن میدهند و در آخر، از اقتصاد مینالند.
با پوزش از مخاطبان عزیز، که به علت عمومی بودن کانال، از باز کردن بیشتر موضوع در بند آخر، معذورم.
📝#محمدحسین_یزدانی_بخش
✅ارزیابیها، دیدگاهها، پیشنهادها:
🌐https://eitaa.com/yazdanibakhsh
🔰دیگر یادداشتها:
🌐https://eitaa.com/aghamoalem
در این حساب کاربری جعلی با جایگزینی حرف I(آی) به جای حرف l(ال) در نام Ali که در نمایش ظاهری آن را نمیتوان دید، مطالبی به دبیر شورای عالی امنیت ملی نسبت داده شده که واقعی نیست.
علاوه بر این راهکار، با استفاده از نویسه(Charachter)های ندیدنی(مثل Alt+0157) هم(در صورت پشتیبانی سکو) میتوان یک حساب کاربری در ظاهر کاملا شبیه حساب کاربری یک شخص معروف ساخت.
چطور یک حساب کاربری جعلی را از حساب کاربری اصلی تشخیص دهیم؟
کافی است تعداد دنبالکنندگان را ببینید؛ یا شناسهID حساب را کپی و با حذف حرف به حرف آن، از وجود نویسههای نادیدنی در آن آگاه شوید.
#سوادرسانه
✅#یادداشت ✅#فرهنگ_شهروندی
🗒 موضوع: برابری برای همه(قسمت اول)
🔵آقای یعقوبزاده چندی پیش، آقای بهارزاده، مدیرعامل شرکت کشت و زرع و دام خود را برکنار کرد. آقای مدیرعامل، موجب شده بود تقریبا تمام محصولات کاشته شده از بین برود و بیشتر دامها هم بیمار شده بودند و بسیاری تلف. هنوز کارشناسان، علت مشکلات شرکت کشت و زرع و دام آقای یعقوبزاده را نیافتهاند.
🔵آقای بهارزاده، همان کسی بود که ده سال پیش، گاوداری یکصد رأسی آقای یعقوبزاده را، با خرید یک مجمتع بزرگ دولتی در واگذاریهای دولت، به یک مجمتع عظیم کشت و زرع و دام تبدیل کرد و هر سال، بر عظمت آن افزود.
🔵آقای یعقوبزاده، در یک سخنرانی در مراسم بزرگداشت روز عاشورا در یک محفل خاص(!)، گفته بود: «امروز روز قتل حسین بن علی(ع) است؛ او نماد اسلام بود. اسلامی که در آن، بین زن و مرد، هیچ فرقی نیست؛ اگر قرار باشد زن حجاب داشته باشد، مرد هم باید مثل زن، موی خود را بپوشاند و اگر قرار است مردها موی سر خود را نپوشانند و لباس آستینکوتاه بپوشند، خانمها هم حق دارند با همین ترتیب از خانه خارج شوند. اگر مرد حق دارد چند همسر داشته باشد، زن هم حق دارد با چند مرد ازدواج کند. اگر مرد باید مخارج خانه را تأمین کند، زن هم باید در تأمین مخارج خانه شریک باشد و «نفقه» و «مهریه»، نه مبنای عقلی دارد، نه مبنای شرعی... برابری برای همه، برابری برای همه، برابری برای همه». شنوندگان سخنرانی، در روز عاشورا، برای آقای یعقوبزاده، کف زدند و سوت و هورا کشیدند.
📝#محمدحسین_یزدانی_بخش
✅ارزیابیها، دیدگاهها، پیشنهادها:
🌐https://eitaa.com/yazdanibakhsh
🔰دیگر یادداشتها:
🌐https://eitaa.com/aghamoalem
✅#یادداشت ✅#فرهنگ_شهروندی
🗒 موضوع: برابری برای همه(قسمت دوم)
🔵علت برکناری آقای بهارزاده، مشخص شد. آقای بهارزاده، پس از سخنرانی روز عاشورای آقای یعقوبزاده، مبنی بر «برابری برای همه» دستور داده بود به تمام زمینهای زیر کشت(ذرت و گندم و جو و کلزا و آفتابگردان و نخود و لوبیا و ...) یک نوع کود و یک میزان آب دهند تا برابری را بین این زمینها رعایت کرده باشد. همچنین خوراک همهی دامها را از گاو شیری و گاو پرواری و مرغ و بلدرچین و گوسفند و شتر و اسب، مثل هم و با سهمیهی برابر تعیین کرده بود؛ برابری برای همه.
🔵آقای مدیرعامل، با این کار، ضمن پاسخ به توهین و دروغ آقای یعقوبزاده نسبت به مراسم روز عاشورا و اسلام، به آقای یعقوبزاده با زبان بیزبانی اعلام کرد: «عدالت، برابری نیست؛ عدالت، قرار گرفتن هر چیزی در جای خودش است؛ زن و مرد، در اندام و خُلق و خو، برابر نیستند؛ فقط در انسانیت با هم برابرند؛ و نباید «عدالت» را «برابری» تعریف کنیم».
🔵خبر مثل توپ، در شبکههای اجتماعی منتشر شد و آقای بهارزاده که پیشتر کسی او را نمیشناخت، به عنوان یک انسان شریف و طرفدار عدالت و مقید به اصول اسلامی و قاطع در برابر توهین به مقدسات، در بین بچههای حزبالهی معروف شد و کم-کم برخی گروهها و چهرهها، از او به عنوان نامزد انتخابات مجلس نام بردند.
📝#محمدحسین_یزدانی_بخش
✅ارزیابیها، دیدگاهها، پیشنهادها:
🌐https://eitaa.com/yazdanibakhsh
🔰دیگر یادداشتها:
🌐https://eitaa.com/aghamoalem
چقدر بد است که ورزنه با این نوع اخبار در خبرگزاریها به شهرت برسد تا این لحظه ۱۶۵۰۰ بازدید از یک خبرگزاری سراسری.
فاین تذهبون؟ به کجا میرویم؟
هدایت شده از خبرگزاری تسنیم
دستگیری عاملان ضرب و شتم آمرین به معروف
رئیس کل دادگستری استان اصفهان:
🔹در یکی از مراکز گردشگری شهرستان ورزنه آمرین به معروف در چهارچوب قانون و با هماهنگی قبلی در حال انجام وظیفه قانونی بودند که برخی از افراد فعال در مرکز گردشگری برای آمرین به معروف ایجاد مزاحمت کرده و از انجام ماموریت آنها جلوگیری کردند.
🔹بعد از اینکه آمرین به معروف محل را ترک میکردند، افراد فعال در مرکز گردشگری اقدام به تعقیب آنها کرده و در سطح شهر اقدام به ضرب و شتم آمرین به معروف میکنند.
🔹با دستور ویژه قضایی و اقدامات فراجا، ۵ نفر از عاملان ضرب و شتم آمرین به معروف در شهرستان ورزنه دستگیر شدند.
@TasnimNews
✅#یادداشت ✅#فرهنگ_شهروندی
🗒 موضوع: برابری برای همه(قسمت سوم)
🔵آقای بهارزاده با کمک بچههای دوآتشهی انقلابی و با وجود سوابق حضور در دستگاه آقای یعقوبزاده و خرید مشکوک و پرشائبهی مجتمع کشت و صنعت دولتی و نقش او در این خرید، و با وجود مخالفت عقلای انقلابی، به عنوان نامزد مورد تأیید جناح انقلابی مجلس انتخاب شد و هر دو جناح به واسطهی شناختی که از او داشتند، به او رأی دادند و او به مجلس راه یافت.
🔵بعدها معلوم شد هزینهی تبلیغات انتخاباتی مردمی(!) و انبوه آقای بهارزاده را آقای یعقوبزاده پرداخت کرده و در عوض، مجوز تبدیل مجتمع کشت و زرع و دام به عمد ورشکسته را به زمینهای تجاری و مسکونی قول گرفته است.
🔵آقای یعقوبزاده با فروش زمینهای کشاورزی مجتمع خود به عنوان زمینهای مسکونی و تجاری، دو مجتمع بسیار بزرگ فروشگاهی ایجاد کرد که اسامی آنها را «شهر همراه» و «شهر خودرو» گذاشت و شعار فروشگاهش بود: «خورد خورد پول بدی، بُردی».
🔵گذشت زمان بود که انتخاب احساساتی و برنامهریزی شدهی آقای بهارزاده و برخی از خسارتهای انبوه آن را به مرور برای مردم آشکار کرد. نه آقای یعقوبزاده دنبال برابری برای همه بود، نه آقای بهارزاده دنبال انتقام از سخنان هنجارشکنانهی آقای یعقوبزاده. هر دو همدست بودند برای بردن مال مردم به اسم آزادی و برابری.
📝#محمدحسین_یزدانی_بخش
✅ارزیابیها، دیدگاهها، پیشنهادها:
🌐https://eitaa.com/yazdanibakhsh
🔰دیگر یادداشتها:
🌐https://eitaa.com/aghamoalem
✅#یادداشت ✅#فرهنگ_شهروندی
🗒 موضوع: گفتم، گفت...
🔵گفتم: «آقای دکتر! سالهاست ورزنه مسؤول بومی کمتر دیده. شما با این سابقهی خدمت و حضور در بنیاد نخبگان و شرکتهای دانشبنیان، تشریف بیاورید یک مسؤولیت بپذیرید».
🔴گفت: «سابقهی برخورد مردم با مسؤولان بومی، تعریف ندارد».
🔵خودم را به ناآگاهی زدم و گفتم: «مردم بسیار قدرشناس هستند».
🔴رایانهی روپاییاش را روشن کرد و با یک جستجوی ساده در اسناد بایگانی شدهاش، انبوهی از شبنامهها و نامههای منتشر شده ضد مسؤولان بومی را در دورههای مختلف نشان داد و گفت: «این هم اسناد و مدارک».
برخی را نگاه کردم. خاطرات شیطنتهای سالهای پیش افرادی پیش چشمم زنده شد که هکتار هکتار زمین و میلیون میلیون کالای تعاونی گرفتند و در پایان، ...
🔵گفتم: «اینها از دوران گذشته است؛ مردم امروز آگاه شدهاند».
🔴گفت: «همین چند روز پیش، به آن آقای سادهپوش که میلیاردها تومان وام قرضالحسنه با سرمایهی خود مردم به مردم داد، توهین کردند».
🔵گفتم: «فقط چند نفر بودند».
🔴گفت: «اگر مردم از این کار ناراضی بودند، پاسخ میدادند».
🔵گفتم: «این طور نیست».
🔴گفت: «آقایانی که داستان زمینهای ...(اسمش را یادم رفته) را درست کردند، مورد احترام مردمند و علیه آن آقایی که این زمینها را در خطبههای نماز جمعه یادآوری و زنده کرد، راهپیمایی کردند و میخواستند او را بزنند».
خواستم اسم زمینها را بگویم، اما خودم را به تغافل زدم.
🔵گفتم: «مردم شهر، با غیرت هستند و حمیت دارند».
🔴گفت: «بارها، آنها را در بوستانها، بازارها، تفرجگاهها و نقاط دیدنی دیگر شهرها دیدهام. کسی که نسبت به همسر و دخترش غیرت ندارد، نمیتواند نسبت به کشور و دینش غیرت داشته باشد».
🔵گفتم: «مردم اینجا همگی مسلمان و متدین هستند».
🔴گفت: «دین مردم، «کاریکاتوری» شده؛ نماز و زیارت در آن پررنگ و عمل به قرآن و احکام مالی اسلام و از همه مهمتر، امر به معروف و نهی از منکر در آن یا بیفروغ است، یا کمفروغ. مثل کاریکاتور شخصی که بینی و شکم او را خیلی بزرگ کشیده باشند»!
🔵گفتم: «علما و روحانیون بزرگ شهر شما را پشتیبانی خواهند کرد».
🔴گفت: «علما اگر وجهه یا جایگاهشان به خطر بیفتد، هیچ نمیکنند؛ حتی اگر دینی را که وظیفه دارند حفظ کنند، شخم بزنند».
🔵گفتم: «آقای دکتر! اشتباه میکنید».
🔴گفت: «یک واکنش خنثی نسبت به حوادث اخیر و کشف حجابها و بیبند و باریها از آقایان، مثال بزن، قانع میشوم».
خیلی جستجو کردم. بیفایده بود. کسی از بزرگان علما و به اصطلاح «خواص» موضع نگرفته بود. دوست داشتم آب شوم و از این رو در رویی و مباحثه بگریزم. خدا را شکر. مؤذن اذان گفت.
🔵گفتم: «برویم برای نماز».
🔴گفت: «برویم».
تنها چیزی که بر سر آن توافق داشتیم.
📝#محمدحسین_یزدانی_بخش
✅ارزیابیها، دیدگاهها، پیشنهادها:
🌐https://eitaa.com/yazdanibakhsh
🔰دیگر یادداشتها:
🌐https://eitaa.com/aghamoalem
✅#یادداشت ✅#سوادرسانه
🗒 موضوع: اخراج نمایندگان مخالف حجاب اجباری
🔵خبر رسیده امروز، سه نمایندهی مخالف حجاب اجباری از مجلس شورای اسلامی، اخراج شدند. گرچه منابع رسمی این خبر را تأیید نکردهاند، خبر دور از ذهن و انتظار هم نیست.
📝#محمدحسین_یزدانی_بخش
✅ارزیابیها، دیدگاهها، پیشنهادها:
🌐https://eitaa.com/yazdanibakhsh
🔰دیگر یادداشتها:
🌐https://eitaa.com/aghamoalem
یادداشتهای آقامعلم
✅#یادداشت ✅#سوادرسانه 🗒 موضوع: اخراج نمایندگان مخالف حجاب اجباری 🔵خبر رسیده امروز، سه نمایندهی
پوزش و تصحیح
خبر اخراج سه نمایندهی مخالف، گرچه درست بود، ولی آن نمایندگان، از مجلس ایالت «تنسی» در آمریکا بودند که با «قانون آزادی حمل سلاح در آمریکا» مخالف بودند.
این نمایندگان، پس از مرگ شش نفر در تیراندازی، فقط به قانون آزادی حمل سلاح در آمریکا، اعتراض کردند؛ همین.