«میخواهی
خورشید سحر با تو رفیق شود
ماه مغرب
به تو سلام کند؟
و اشیاء و انسانها
تو را ببوسند؟
بسان سالکان
در تمام رنگهای «علی»
استحاله شو!
رنگهای خاص خداست»
(از خود پیادگان، عبدالعظیم صاعدی، ص۶۵)
#امیرمؤمنان
@Ahmadhoseinsharifi
🌹
◻️«اعتکاف»، «معنویت انقلابی» و «علوم انسانی»
🖊احمدحسین شر یفی
ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
اعتکاف وقوفی دستکم سهروزه در خانه خدا و به یاد خدا است.
اعتکاف نوعی خلوت میان خود و خدا است؛ برای بازخوانی و مواظبت از داشتههای بیبدیلی که ممکن است در زندگی روزمره مورد غفلت واقع شده باشند؛
اعتکاف هرگز به معنای عزلت و دوری از جامعه نیست؛ چرا که باید در «مساجد بزرگ و جامع» انجام گیرد.
اعتکاف نوعی وقوف و اقامت و ایستادن و نَفَسگیری برای شرکت در مسابقه خدمت و تعالی است؛
اعتکاف نوعی محبوس کردن خود است؛ محبوس کردن در مکانی مقدس و البته مملو از جمعیتهای ایمانی!
اعتکاف نوعی اقبال و رویآوری است؛ اقبال به خوبیها و رویآوری به فضیلتها؛
اعتکاف تمرینی برای مقاومت در همه عرصههای زندگی است؛
اعتکاف نوعی ایستادگی است؛ ایستادگی در برابر خواهشهای نفسانی و اغوائات شیطانی؛ ایستادگی بر سر آرمانها و ارزشهای اسلامی؛
اعتکاف عین سیاست و مدیریت است؛
اعتکاف تمرینی برای سبک زندگی معنوی در جامعه ایمانی است.
🔸بر اساس آمار اعلامی از سوی ستاد کشوری اعتکاف، جمعیت حداکثر ۳۰۰ نفری معتکفین در پیش از انقلاب، هماکنون در سال ۱۴۰۳ به بیش از یک میلیون نفر رسیده است! و افزون بر آن، به برکت انقلاب اسلامی، هماکنون در ۱۱۰ کشور دنیا نیز مراسم اعتکاف برگزار میشود!
بر اساس آمار اعلامی از سوی ستاد کشوری اعتکاف در سال گذشته ۴۵۰ هزار نفر از جمعیت یک میلیونی معتکفین را دانشآموزان دهه هشتادی تشکیل میدادند! و در مجموع ۸۰درصد معتکفین، جوانان زیر ۳۰ سال بودند.
♦️با این همه، کمافی السابق، متخصصان علوم انسانی غربزده در کشور ما، که در همهی صحنههای سیاهنمایی علیه ایران و انقلاب اسلامی حضوری چشمگیر دارند! از کنار این جریان معنوی بیسابقه و بینظیر در تاریخ بشر، صمٌ بکمٌ عبور میکنند! فقط کافی است که نوجوانی در گوشهای از روستایی دورافتاده آن هم تحت القائات احزاب شیطانی، سخنی علیه اسلام و انقلاب بگوید، آنگاه خواهید دید که هم جماعت صمٌ بکم چگونه زبان میگشایند و چه تحلیلهای جامعهشناختی و روانشناختی و فرهنگشناختی مشعشعی درباره آن ارائه میدهند!
🔹بارها گفتهام که در کنار همه حقارتها و خودکمبینیها و ذلتهای درونی چنین افرادی، عامل اصلی این وضعیت همان «ذات مسموم» علوم انسانی غربی است که به رگ و ریشه این افراد نفوذ کرده است؛ علومی که نه تنها نسبت و تناسبی با فرهنگ و ارزشهای متعالی انسانی و اسلامی ندارند؛ که اساساً هدفی جز «حیوانیسازی انسان» ندارند. طبیعی است که دلدادگان این علوم عقلانیت لازم جهت فهم حقایق معنوی بزرگی مثل اعتکاف و اربعین و امثال آن را نداشته باشند.
#اعتکاف
#علوم_انسانی
@Ahmadhoseinsharifi
🌹
◻️ایران آمریکاپسند!
🖊احمدحسین شریفی
ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
از سال ۱۳۲۰ تا پیش از انقلاب یعنی قریب به چهار دهه، آمریکا در ایران، همه کاره بود. بر همه شؤونات کشور تسلط داشت. حدود ۵۰ هزار مستشار آمریکایی با هزینه ملت، در ایران حضور داشتند، که هزینه آنها بیش از هزینه کل آموزش و پرورش کشور بود!
جیمی کارتر در تاریخ ۱۰ دی ۱۳۵۶ به ایران آمد و در سخنرانی خود، تعریف و تمجیدی زایدالوصف از محمدرضا پهلوی و جایگاه منطقهای ایران داشت!
در حالی که در آن روزگار:
یک. ایران استقلال و عزت سیاسی نداشت: مطیع و فرمانبر کامل آمریکا بود. پنجاه هزار مستشار آمریکایی در ایران بودند که بر همه شؤونات کشور تسلط داشتند. ایران در سیاستهای منطقهای و بینالمللی کاملاً دنبالهرو آمریکا بود.
دو. ایران مدافع و بلکه تأمین کننده منافع اقتصادی آمریکا و سرمایهداران آمریکایی بود.
سه. مناطق حاصلخیز ایران و منابع و معادن آن در خدمت منافع آمریکا و صهیونیستها بود. دشت ۴۰۰ هزار هکتاری حاصلخیز قزوین، در اختیار صهیونیستها بود.
چهار. یک نوع دیکتاتوری تمام عیار داخلی حکمفرما بود. هر حرکت ضد آمریکایی در داخل کشور، توسط مسؤولان کشور سرکوب و منکوب میشد. هزاران زندانی سیاسی در سیاهچالهای ساواک و با اطلاع کامل آمریکاییها، تحت شدیدترین شکنجهها قرار داشتند.
پنج. از نظر اقتصادی: شکاف عظیم طبقاتی در کشور حکمفرما بود. علیرغم آنکه روزانه ۶ میلیون بشکه نفت صادر میشد و جمعیت کشور ۳۵ میلیون بود اما جز مناطقی خاص، بقیه کشور در فقر و فلاکت به سر میبردند.
شش. از لحاظ علمی و فناوری، در قعر جدول کشورهای دنیا قرار داشت. یک دانشمند مطرح جهانی نداشتیم! دانشگاههای ما و دانشگاهیان ما هیچ جایگاهی در میان دانشگاههای دنیا نداشتند.
هفت. از لحاظ فرهنگی، غربزدگی و فساد و فحشا و شراب و قمار به صورت علنی رواج داشت.
هشت. برهنگی و هرزگی در میان زنان در ایران پیش از انقلاب، حتی بدتر از کشورهای اروپایی بود. زن در رژیم پهلوی صرفاً یک کالای جنسی و ابزاری برای بهرهبرداری مردان بوالهوس بود.
▪️این است ایران آمریکاپسند. و هنوز هم آنچه که آمریکا آرزوی آن را در سر میپروراند یک ایران نوکر و مطیع است و نه یک ایران مستقل و عزتمند و آزاد.
🔸خدا رحمت کند #امام_خمینی را که میفرمود: «به یقین آنان مرزی جز عدول از همه هویتها و ارزشهای معنوی و الهیمان نمیشناسند. ... ما چه بخواهیم و چه نخواهیم صهیونیستها و امریکا و شوروی در تعقیبمان خواهند بود تا هویت دینی و شرافت مکتبیِمان را لکهدار نمایند. ... آری، اگر ملت ایران از همه اصول و موازین اسلامی و انقلابی خود عدول کند و خانه عزت و اعتبار پیامبر و ائمه معصومین - علیهم السلام - را با دستهای خود ویران نماید، آن وقت ممکن است جهانخواران او را به عنوان یک ملت ضعیف و فقیر و بیفرهنگ به رسمیت بشناسند؛ ولی در همان حدی که آنها آقا باشند ما نوکر، آنها ابرقدرت باشند ما ضعیف؛ آنها ولیّ و قیّم باشند ما جیرهخوار و حافظ منافع آنها؛ نه یک ایران با هویت ایرانی – اسلامی.» (صحیفه، ج۲۱، ص۹۰-۹۱)
#غرب
@Ahmadhoseinsharifi
🌹
◻️سلام بر مادر مصیبتها، زینب کبری
در بخشی از زیارتنامه آن حضرت چنین میخوانیم:
السَّلامُ عَلیکِ یا أُمُّ المَصائِبِ یا زَینَب وَ رَحمَةُ اللهِ وَ بَرَکاتُهُ؛ سلام و رحمت و برکات الهی بر تو باد ای مادر مصیبتها ای زینب؛
السَّلامُ علیکِ أَیّتُهَا الصِّدیقَةِ المَرضِیَّة؛ سلام بر تو ای بانوی بسیار راستگو و پسندیده؛
السَّلامُ علیکِ أَیَّتُهَا الفاضِلَةُ الرَّشیدَة؛ سلام بر تو ای بانوی فاضل و عاقل؛
السَّلامُ عَلَیکِ أَیَّتُهَا الکامِلَةُ العالِمَةِ العامِلَةُ؛ سلام بر تو ای بانوی کامل دانای عامل؛
السَّلامُ عَلیکِ أَیَّتُها الکَریمَةُ النَّبیلة؛ سلام بر تو ای بانوی گرامی بزرگوار
السَّلامُ علیکِ أَیَّتها التَّقِیةُ النَّقِیَّةُ؛ سلام بر تو ای بانوی با نجابت و شریف؛
السَّلامُ علیکِ یا مَن ظَهَرَت مَحَبَّتُها لِلحُسَینِ المَظلوم فِی مَوارِدِ عَدیدةٍ وَ تَحَمَّلَت المَصائِبَ المُحرِقَةَ لِلقُلوبِ مَعَ تَحَمُّلاتٍ شَدیدَةِ؛ سلام بر تو، ای آنکه آشکار شد دوستی او با حسین مظلوم در موارد متعدد و بیشمار و بر دوش کشید و تحمل کرده مصیبتهای آتش زنندۀ قلبها ا به همراه تحمل کردنهای بسیار سخت؛
السَّلامُ علیکِ یا مَن حَفِظَتِ الإِمامَ فِی یَومِ عاشُوراءَ فی القَتلا وَ بَذَلَت نَفسَها فی نَجاةِ زَین العابِدین فِی مَجلِسِ أَشقَی الأَشقِیاءِ وَ نَطَقَت کَنُطقِ عَلِیٍّ علیه السلام فِی سَکَکِ الکوفةِ وَ حَولَها کَثیرٌ مِنَ الأَعداءِ؛ سلام بر تو، ای کسی که سرکشی میکرد به امام حسین در روز عاشورا در گودی قتلگاه و فداکرد جانش را در نجات امام زین العابدین در مجلسِ بدبختترین بدبختها و سخنرانی کرد مانند سخنرانی پدرش علی (علیه السلام) در کوچههای کوفه در حالی که در اطراف او بودند بسیاری از دشمنان؛
السَّلامُ علیکِ یا مَن نَطَحَت جَبینَها بِمُقَدَّمِ المَحمِل إِذ رَأَت رَأسَ سَیِّدِ الشُّهداءِ وَ یَخرُجُ الدَّمُ مِن تَحتِ قِناعِها وَ مِن مَحمَلِها بِحَیثُ یَری مِن حَولِها الأَعداءُ؛ سلام بر تو ای کسی که پیشانیش را به جلو کجاوه محمل کوبید آنگاه که دید سر مطّهر سیدالشهدا را و بیرون میآمد خون از زیر مقنعه او و از کجاوۀ او به طوری که میدیدند از اطراف او دشمنان؛
السَّلامُ علیکِ یا تالِی المَعصوم؛ سلام بر تو ای تالیتلو معصوم؛
السَّلام علیکِ یا مُمتَحَنَةً فِی تَحَمُّلاتِ المَصائِبِ کَالحُسَینِ المَظلُوم وَ رَحمَةُ اللهِ وَ بَرَکاتُهُ؛ سلام و رحمت و برکات الهی بر تو ای آزمایششده در بردباری مصیبتها همانند حسین مظلوم؛
السَّلامُ علیکِ أَیَّتُهَا البَعیدةُ عَن الأَوطانِ؛ سلام بر تو ای، بانوی دور از وطن؛
السَّلامُ علیکِ أَیَّتُهَا الأَسیرَةُ فِی البُلدان؛ سلام بر تو ای بانوی به اسارت رفته در شهرها و سرزمینها؛
السَّلامُ علیکِ أَیَّتُها المُتَحَیِّزَةُ فِی خَرابَةِ الشّام؛ سلام بر تو ای بانویی که جای گرفتی در ویرانه شام؛
السَّلامُ علیکِ أَیَّتُها المُتَحَیِّرَةُ فِی وُقُوفِکَ عَلی جَسَدِ سَیِّدِ الشُّهَداءِ وَ خاطَبَتِ جَدَّکِ رَسولَ اللهِ (صَلّی الله علیهِ وَآلِهِ) بِهذا النِّداءِ: سلام بر تو ای بانوی سرگردان به هنگام توقف نمودن و ایستادنت بر بالای بدن سرور شهیدان در حالی که خطاب کردی به جدّت پیامبر خدا که درود خدا بر او و خانواده اش باد به این نداء:
صَلَّی عَلیکَ مَلیکُ السَّماءِ هذا حُسَینٌ بِالعَراءِ مَسلُوبُ العِمامَةِ وَ الرِّداءِ مُقَطَّعُ الأَعضاءِ وَ بَناتُکَ سَبایا وَ إِلَی اللهِ المُشتَکی؛ درود فرستادند بر تو فرشتگان آسمان این حسین است که در بیابان عمامه و عبا از تنش ربودهاند و اعضای او را قطعه قطعه کردهاند و دختران تو را به اسارت میبرند و به سوی خداست شکایت و گله.
#زینب
#زیارت
@Ahmadhoseinsharifi
🌹
◻️فتنه سیاه و سیاهنمایی!
🖊احمدحسین شریفی
ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
🔹«تحقیقات شاهدمحور» نشاندهنده تلاش گسترده دشمنان بیرونی و فتنهگران داخلی برای ایجاد فتنهای بزرگ در کشور است. این فتنه لزوماً از سنخ «فتنههای سخت» مثل فتنه سال ۸۸ یا فتنه سال ۱۴۰۱ نیست؛ بلکه ممکن است فتنهای نرم و ترکیبی باشد. فتنهای که عزت و استقلال و هویت ایرانی اسلامی ما را هدف بگیرد؛ فتنهای که با نادیده گرفتن پیشرفتهای خیرهکننده کشور، و بزرگنمایی مشکلات، وضعیتی سیاه و تاریک از اکنون و آینده کشور ترسیم کند. هدف اصلی این فتنه، نخست «بدبین کردن و متنفر کردن مردم نسبت به اسلام و انقلاب و جمهوری اسلامی و آرمانها و شعارهای متعالی آن» و در وهله بعد، «آمادهسازی ذهن و ضمیر مردم برای تن دادن به هر گونه ذلتی»، از جمله ذلت نوکری آمریکا و صهیونیستها، است!
♦️توضیح آنکه،
✔️از طرفی، عدهای از مسؤولان سادهدل و تازهکار، به دلیل ناآشنایی با جایگاهی که در آن قرار گرفتهاند، فریب عدهای از نفوذیهای کارشناسنما را خورده و دائماً از «نداریم» و «نمیتوانیم» و «راهی جز مذاکره نداریم» و «تا مشکل ما با آمریکا حل نشود نمیتوانیم آب و برق و گاز مردم را تأمین کنیم» و .... سخن میگویند! و در عمل نیز کارهایی انجام میدهند که این گزارهها را در ذهن مردم تأیید کنند!
✔️از طرف دیگر، رسانههای غربی و اذناب داخلی آنها نیز به صورت روزانه تلاش میکنند با استفاده از ابزار رسانه و با وارونهنمایی تمام، تصویری سراسر سیاه و تاریک از وضعیت فعلی و آینده کشور نشان دهند!
✔️از طرفی پیروزی مقطعی دشمن صهیونیستی در یکی از بخشهای محور مقاومت نیز موجب شکلگیری یک فضای رسانهای بسیار سنگین علیه عزت و اقتدار ملت شده است.
🔸در این میان، وظیفه واجب همه دوستاران ایران و انقلاب آن است که با تمام قوا این «فتنه سیاه» را در نطفه خاموش کنند. و راه ناکام گذاشتن فتنهگران آن است که
اولاً، نقاط قوت بینظیر و پرشمار جمهوری اسلامی را به گونههای مختلف و بیوقفه در رسانهها برای مردم تبیین کنند؛
ثانیاً، خشکیدگی و بیحاصلی «باغ آمریکا و اروپا» را نمایان کنند؛ آفتها و آسیبهای پرشمار اخلاقی و خانوادگی و اجتماعی و سیاسی و اقتصادی لیبرالیسم و نئولیبرالیسم را آشکار کنند؛ الگوی برنامه پاورقی شبکه دوم سیمای جمهوری اسلامی باید به گونههای مختلف و در حجمی بسیار گسترده، تکثیر شود.
ثالثاً، با تکیه بر راه طی شده، آینده روشنِ «حرکتِ مجاهدانه» و «مقاومتِ عزتمندانه» ملت را در رسانهها ترسیم کنند.
#غرب
#کارآمدی
#فتنه
@Ahmadhoseinsharifi
🌹
صاحب این توئیت آقای ابراهیم نبوی بود.
او دیروز خودکشی کرد.
یکی از کارهای او در این دنیا تمسخر پاکی و پاکان بود، درباره سرنوشت آن جهانی چنین افرادی نیز به این نصوص قرآنی و روایی توجه کنید:
قرآن کریم میفرماید:
يا أَيُّهَا الَّذينَ آمَنُوا ... لا تَقْتُلُوا أَنْفُسَكُمْ إِنَّ اللَّهَ كانَ بِكُمْ رَحيماً وَ مَنْ يَفْعَلْ ذلِكَ عُدْواناً وَ ظُلْماً فَسَوْفَ نُصْليهِ ناراً وَ كانَ ذلِكَ عَلَى اللَّهِ يَسيراً (نساء، ۲۹-۳۰)
#امام_باقر علیه السلام فرمودند:
«إِنَّ الْمُؤْمِنَ يُبْتَلَى بِكُلِّ بَلِيَّةٍ وَ يَمُوتُ بِكُلِّ مِيتَةٍ إِلَّا أَنَّهُ لَا يَقْتُلُ نَفْسَهُ؛ به درستی که مومن به هر بلایی مبتلا میشود و به هر گونهای میمیرد؛ اما هرگز خودکشی نمیکند.»
#امام_صادق علیه السلام میفرمود:
«مَنْ قَتَلَ نَفْسَهُ مُتَعَمِّداً فَهُوَ فِي نَارِ جَهَنَّمَ خَالِداً فِيهَا؛ کسی که عمدا خود را بکشد تا ابد در آتش جهنم خواهد ماند.»
#خودکشی
@Ahmadhoseinsharifi
🌹
🟡«اعتکاف» و «شبکه جهانی معرفت و معنویت انقلابی»
🖊احمدحسین شریفی
ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
🔹اعتکاف یکی از نمودها و نماهای معنویت انقلابی و اسلامی است که رفتهرفته کمند جاذبه عشق و زیباییهای آن بر جانهای حقیقتجوی جوانان و نوجوانان بیشتری در سراسر جهان اسلامی افکنده خواهد شد.
🔸به مدت سه شبانهروز متوالی صدها هزار نفر، که بیش از ۸۰ درصد آنان جوانان زیر ۳۰ سال بودند، در هزاران مسجد در ۱۱۰ کشور دنیا، به ویژه در ایران اسلامی، بریده از دنیای مادی، در اجتماعاتی معنوی و الهی در خانه خدا بیتوته داشتند: روزها «روزه» گرفتند و شبها به راز و نیاز و «مناجات» با خدا و «تفکر» درباره چگونگی انجام رسالت فردی و اجتماعی خود سپری کردند!
🔹حقیقتی که برای ذهنها و دلهای مادهپرست، قابل درک نیست! اذهان متدانی و افکار لیبرالی و قلبهای دنیازده، توانایی درک این حقیقت را ندارند. آنان نه تاب دیدن چنین نورها و ستارگان درخشانی از معنویت و تقوا را دارند؛ و نه توان گفتگو یا قلمزدن درباره این عظمت بینظیر را.
🔻وظیفه همه ماست که در حفظ و حراست و بهرهمندی درست از این «شبکه عظیم معرفت و معنویت انقلابی» در مسیر فردسازی، جامعهپردازی و تمدنسازی کوشا باشیم.
🔸انتظار میرود، اعضای محترم، فرهیخته، جهادی و مخلص ستاد کشوری اعتکاف بتوانند برای «حفظ» این شبکه عظیم و بینظیر ایمانی و «تقویت همبستگی» میان اعتکافیان در طول سال، «برنامهریزی» دقیق و حسابشدهای داشته باشند.
#اعتکاف
#معنویت
@Ahmadhoseinsharifi
🌹
11.46M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
اثر ماندگار «پایانِ فریب»
یک شاهکار بینالمللی در سه زبان:
فارسی، انگلیسی و عبری.
موضوع: تحریم همه برندهای حامی رژیم صهیونیستی.
این اثر با هوش مصنوعی ساخته شده است.
#غزه
#غرب
@Ahmadhoseinsharifi
🌹
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🖊احمدحسین شریفی
🔸پیروزی از آن کسی است که بدون توجه به وضعیت رقیب یا هیاهوی دشمن، تا آخرین ثانیهها امیدوارانه و با تمام توان در راه تحقق هدف تلاش میکند.
#امید
#مقاومت
@Ahmadhoseinsharifi
🌹
هدایت شده از روابط عمومی مؤسسه آموزشی و پژوهشی امام خمینی ره
🔅 همایش بین المللی گرامیداشت علامه مصباح یزدی(ره) | ترویج و توسعه علوم انسانی- اسلامی
🔹با سخنرانی:
▫️آیتالله محمود رجبی
رئیس مؤسسه آموزشی و پژوهشی امام خمینی ره
▫️آیتالله عباسی
رئیس جامعةالمصطفی العالمیه
🔺 برگزاری میزگرد ویژه همایش با حضور
🔹 پروفسور محمد لگنهاوزن
عضو هیئت علمی موسسه آموزشی و پژوهشی امام خمینی ره
🔹 حجتالاسلام دکتر خسروپناه
دبیر محترم شورای عالی انقلاب فرهنگی
🔹حجتالاسلام دکتر پارسانیا
رئیس دانشکده علوم اجتماعی دانشگاه باقرالعلوم ع
🔹حجتالاسلام دکتر شریفی
ریاست محترم دانشگاه قم
⏰زمان: پنجشنبه ۴ بهمن ۱۴۰۳ ساعت ۹ الی ۱۲
🏢مکان: سالن قدس | مجتمع جامع امام خمینی ره استان قم
ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
روابطعمومی مؤسسه آموزشی و پژوهشی امام خمینی(ره)
🖥 @iki_ac_ir
🔸حضور ۱۷ کشور در اجلاس مدیران مراکز مطالعات اسلامی
🔻نخستین اجلاس بینالمللی مدیران مراکز آموزشی و پژوهشی حوزه علوم و مطالعات اسلامی با حضور نزدیک به ۴۰ نفر از مدیران مراکز آموزشی و پژوهشی از ۱۷ کشور جهان و دهها نفر از رؤسای دانشگاهها و مدیران مراکز مطالعات اسلامی ایران برگزار میشود.
https://defapress.ir/fa/news/721394
#دانشگاه
@Ahmadhoseinsharifi
🌹
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🖊احمدحسین شریفی
🔸در زمین مسطح و بیمانع حرکت کردن، لزوماً دلیل پیروزی و موفقیت نیست؛ گاهی پستی و بلندیها و فراز و فرودها، موجب رشد و سرعت بیشتر در وصول به هدف میشوند.
#رنج
@Ahmadhoseinsharifi
🌹