هدایت شده از شیخ فرهاد فتحی
8.63M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
👈 سال ها در گوش جوانان اهل سنت کردند که شیعیان به قران بی توجهی میکنند چون اعتقاد دارند قران تحریف شده است!!!
🔻 اما وقتی به قران هتاکی شد این شیعیان بودند که تجمعات گسترده علیه هتاکین برگزار کردند و حتی روابط دیپلماتیک کشور شیعه ایران با سوئد هتاک قطع شد؛ اما تا امروز مولوی عبدالحمید و مسجد مکی حتی یک تجمع چند نفره علیه هتاکی به قران برگزار نکردند.
✅ خدا اینگونه منافقین را رسوا می کند.
💢کانال شیخ فرهاد فتحی👇❌
http://eitaa.com/joinchat/1246560365Ca5e65155c1
🏷️ عضو شوید☝️💢
هدایت شده از علیرضا زادبر
9.69M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
طبق آن استدلال بی اساس که در دستگاه امام حسین(ع) دخالت نکنید و هرکس هرطور میخواهد عزاداری کند! الان به این سخنان آقامیری در مراسم دهه اول محرم نباید پرداخت!؟
.
متن را بخوانید:
https://eitaa.com/Politicalhistory
هدایت شده از علیرضا زادبر
.
.
چرندگویی
مزخرف نویسی
میتواند حد و مرز داشته باشد.
نواندیشی
ارائه نظریات جدید
می تواند مستند به اسناد عرضه شود.
اما این سخنان جناب تناقض، اوج و فراتر از حد چرندگویی است. مزخرف است. آنقدر سخیف و بی مایه است که شما برای نقدنویسی برای آن هم نمیتوانید چارجوب تعیین کنید. اگر بخواهید تاریخ بنویسید تا این چرندیات را نقد کنید جفاست. اگر عقاید اهل بیت(ع) و تاکیدات شان را بر دشمنی ورزیدن علیه دشمن را توضیح دهید خطاست. اصلا به این شبهه بی مایه جواب دادید، با شبهه بعدی آقامیری چه خواهید کرد! اسلامِ آقامیری، دینِ مورد نظر او، دین جدید نیست. دیگرانی در طول تاریخ معاصر به مانند او سعی داشته اند چنین حرفهایی را به عنوان نواندیشی و تفاوت در اندیشیدن ارائه نمایند. صد البته آقامیری فقط به دلیل سلطه دوره رسانه در حال دیده شده اند. اگر در هشتاد سال پیش، کسروی، حکمی زاده، یا علی دشتی رسانه امروزی را داشتند قطعا مایه و اصالتشان بسیار بیشتر از آقامیری بود.
نقد محتوا چاره رد این دین سازی نیست.
چون هیچ چارچوب ثابتی ندارند.
تاریخ را رد می کنند
تاریخ را براساس برداشت مورد نظرشان می سازند. یعنی با تاریخ به نتیجه نمی رسند، ابتدا به نتیجه می رسند و سپس تاریخش را می سازند. چاره فقط نشان دادن تناقضات این افراد است. در ماجرای مهسا امینی، وقتی هنوز معلوم نبود چه رخ داده است همین جناب آقامیری در حکم دادخواه و ولی دم آن دخترجوان مقابل دوربین حاضر شد، روضه خواند. با هیجان و فن سخنوری جامعه را تحریک کرد. اما اینجا می گوید: برای جنایات کربلا دادگاه بین المللی تشکیل دهید! به شما چه؟ مگر ولی دم هستید!؟
.
.
فقط یک سوال: طبق آن استدلال بی اساس که در دستگاه امام حسین(ع) دخالت نکنید و هرکس هرطور میخواهد عزاداری کند! الان به این سخنان آقامیری در مراسم دهه اول محرم نباید پرداخت!؟
.
#علیرضا_زادبر
https://eitaa.com/Politicalhistory
هدایت شده از علیرضا زادبر
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مهرماه سال گذشته به دروغ گفتند
تا دو روز دیگر اینترنت ماهواره ای در ایران در دسترس خواهد بود. بعد از یکسال باز همان را می گویند!
خط دهی رسانه ای برای آشوب
https://eitaa.com/Politicalhistory
هدایت شده از علیرضا زادبر
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
طبری برای تحمل مدت قطعی محکومیت به زندان بازگشت. این خبر و تصاویر را خبرگزاری قوه قضاییه منتشر کرده است. آن روزی که خبر مرخضی او به همراه بررسی پرونده در دیوان عالی منتشر شد خبر برای جامعه ناامیدکننده بود. آن بررسی ها هم فرآیندی بود که در قانون پیش بینی شده بود. حال خبر نهایی و محکومیت قطعی و بازگشت طبری به زندان باید برهم زننده آن تحلیل های ناامیدکننده باشد. انتقاد به قوه قضاییه نباید به معنای نفی کامل جریان ضدفساد باشد. اگر آن روز خبر بیرون آمدن طبری را منتشر کردیم امروز نیز باید این خبر را بازتاب دهیم. تولید ناامیدی برای جامعه سم است. وظیفه ما دمیدن در ناامیدی نیست.
https://eitaa.com/Politicalhistory
هدایت شده از علیرضا زادبر
چرا خبر مرخصی طبری
از خبر بازگشت او به زندان
و محکومیت قطعی جذابتر است؟
چرا خبر محکومیت قطعی او بازتاب ندارد! چرا خبر منفی و تلخ خواهان بیشتری دارد؟
https://eitaa.com/Politicalhistory
هدایت شده از سید احمد رضوی | صراط
🔴 این بساط را زودتر جمع کنید‼️
🔻دوستانه و برادرانه و دلسوزانه به برخی دوستان عزیز انقلابی و کنشگران رسانه ای عرض میکنم:
🔹چند نکته درباره این تعابیر و کُری خوانی هایی که این روزها در دایره المعارف برخی دوستان بیشتر مُد شده مثل مذهبی #صورتی یا آخوند صورتی:
1⃣ در شان خود بزرگواران نیست
2⃣ مصداق توهین است
3⃣ خلاف وحدت و مصداق کوبیدن بر طبل اختلاف است
4⃣ خلاف سیره سیاسی امامین انقلاب است(جذب حداکثری)
5⃣ بر خلاف مصلحت جامعه دینداران و برابچه های انقلابی است.
6⃣ مرضی دشمنان جبهه انقلاب است و موجب لبخند آنان.
7⃣ گاهی توهین به شعور اعضای فرهیخته تان است.
8⃣ موجب وهن و بی توجهی به دیگر مطالب عالمانه تان میشود
9⃣ گاهی از آن بوی رقابت مسموم و حسادت و لجبازی های کودکانه استشمام میشود
🔟 عزیزان دلم ؛ نهایتا دود این کری خوانی های ناصواب به چشم خودتان و خودمان خواهد رفت
🔹 اختلاف سلائق امری طبیعی است (گرچه نیک آگاهم ، برخی از عزیزان فوری این موضوع را فراتر از اختلاف سلیقه قلمداد خواهند کرد!!!) ؛ با مطالعه و همت و سخنان عالمانه و سنجیده تر خود را اثبات کنیم نه با برچسب زنی های سخیف، سطحی و نازل و دور از شان عزیزان.
🌴 به عنوان یک برادر کوچک تر عرض میکنم :
به احترام خودتان و مخاطبان محترم تان ، بساط این مرزبندی های کذایی و دسته بندی های دشمن شاد کن را لطفا زودتر جمع کنید.
🖌 دوستدارتان :
#محمدصادق_سلطانزاده_بشرویه
🔰 صراط؛ مروج گفتمان اصیل انقلاب
@s_a_razavi
هدایت شده از سید احمد رضوی | صراط
🟢 نقطه قوت اول
🔻 یکی از نقاط قوت لایحه، تعیین یک متولی برای موضوع عفاف و حجاب است که در ماده 3 لایحه به آن پرداخته است.
🔹 یکی از چالشهای ما در حوزه عفاف و حجاب تاکنون، عدم متولی داشتن آن بود. عفاف و حجاب مانند یک بچه یتیمی بود که در زمان بودجه،همه مدعی سرپرستی آن بودن و در هنگام پاسخگوئی، از زیر بار مسئولیت شانه خالی میکردند.
🔸 در ماده 3 عملا وزارت کشور را مکلف به مدیریت و پاسخگوئی در حوزه عفاف و حجاب شده است و در تبصره آن، تمام دستگاهها و نهادها را نیز مکلف نموده تا به وزارت کشور بصورت سالیانه گزارش عملکرد ارسال نمایند.
🔸 وزارت کشور نیز مکلف است بصورت سالیانه، گارش عملکرد خودش را به شورای عالی انقلاب فرهنگی و مجلس ارائه کند.
✍️ سید احمد رضوی
🔰 صراط؛ مروج گفتمان اصیل انقلاب
@s_a_razavi
هدایت شده از سید احمد رضوی | صراط
🟢 نقطه قوت دوم
🔻 یکی دیگر از نقاط قوت لایحه، مرکز ثقل و راهبری عفاف و حجاب رو شورای عالی انقلاب فرهنگی تعیین کرده است.
🔹 برای پی بردن به اهمیت جایگاه شورای عالی انقلاب فرهنگی و نقش آن در حوزه فرهنگی میتوانیم به بیانات مقام معظم رهبری در دیدار با اعضاء شورای عالی انقلاب فرهنگی در تاریخ ۱۴۰۱/۰۹/۱۵ مراجعه کنیم که فرمودند:
▪️"ساختار فرهنگی کشور یک بازسازی انقلابی لازم دارد. اوّلاً مراد، «ساختار فرهنگیِ کشور» است، یعنی جامعه؛ نه ساختار فرهنگی دولت...یعنی ذهنیّت جامعه، فرهنگ جامعه...
▪️ اگر ما بتوانیم مهندسی فرهنگی را به معنای واقعی کلمه انجام بدهیم، میتوانیم گزارههای غلط را از فضای جامعه برطرف کنیم؛ نتیجهی حتمیاش، زدودن گزارههای غلط از فضای ذهنیّت جامعه و رواج گزارههای درست است...
▪️ شورایعالی انقلاب فرهنگی باید با رصد و شناخت دقیق ضعفها و گزارههای غلط فرهنگی در عرصههای مختلف، راهحلهای عالمانهای برای رواج گزارههای صحیح و پیشبَرنده، ارائه کند....
▪️ مهمترین نقش و وظیفه این شورا، هدایت فرهنگی کشور و جامعه است...
▪️ شورایعالی انقلاب فرهنگی میتواند با هدایت صحیح هزاران تشکل مردمی که در کارهای فرهنگی متنوع و گستردهای فعالیت دارند، زمینهساز شکلگیری حرکت عمومی در مقولههای مهمی همچون گسترش فرهنگ قناعت و عدم اسراف شود."
🔹 کاملا محرز و مشخص است که وقتی رهبری میفرمایند: "مهمترین نقش و وظیفه این شورا، هدایت فرهنگی کشور و جامعه است..." باید هدایتگری عفاف و حجاب که یکی از شاخص ترین گزاره های فرهنگی کشور است برعهده این شورا باشد و الحمدلله در این لایحه بخوبی این جایگاه در نظر گرفته شده است.
✍️ سید احمد رضوی
🔰 صراط؛ مروج گفتمان اصیل انقلاب
@s_a_razavi
هدایت شده از سید احمد رضوی | صراط
🟢 نقطه قوت سوم
🔻 از نقاط قوت لایحه، مکلف کردن وزارت امور خارجه و مسئولیت دادن به آن است، آن هم یک مسئولیت بسیار مهم و حیاتی.
🔹 در ماده 8 لایحه ذکر شده است: "وزارت امور خارجه موظف است با همکاری سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی مقدمات انعقاد پیمانها و تأسیس و تقویت جنبشهای جهانی برای حفظ و دفاع از کیان خانواده در برابر جریان انحرافات جنسی و اخلاقی در میان کشورهای جهان را فراهم نماید."
🔸 برای فهم اهمیت این مسئولیت میتوانیم رجوع کنیم به فرمایشات رهبری در دیدار با بانوان مورخ ۱۴۰۱/۱۰/۱۴ که فرمودند:
▪️"در مسئلهی زن، موضع ما در قبال مدّعیان ریاکار غربی، موضع مطالبه است، موضع دفاع نیست.
▪️در قضیّهی زن این جوری است؛ دنیا مقصّر است. «دنیا» که میگویم یعنی همین دنیای غرب و فلسفهی غربی و فرهنگ غربی موجود؛ البتّه غرب متجدّد و به قول خودشان مدرنیته
▪️غرب متجدّد یعنی همین که از حدود دویست سال پیش به این طرف در همهی شئون زندگی یک حرفی ابراز کرده؛ ما در قبال اینها مطالبهکنندهایم، اینها نسبت به مسئلهی زن جدّاً گناهکارند، مقصّرند؛ ضربه زدند، جنایت کردند.
▪️ امید این هست که بتوانید روی افکار عمومی غربیها هم واقعاً اثر بگذارید؛ چون واقعاً زنهای آنها در رنجند؛ جامعهی زن غربی، امروز در یک رنج ناخودآگاه در مواردی، و آگاه در یک موارد دیگری است؛ روی آنها هم ممکن است اثر بگذارید.
▪️یکی از کارهای مهمّ شما همین است که فاجعهآمیزیِ نگاهِ فرهنگِ غربی به مسئلهی جنسیّت و مسئلهی زن را افشا کنید، به همه بگویید؛ بعضیها نمیدانند. در داخل کشور خودمان هم بعضیها نمیدانند، در بیرون هم خیلیها نمیدانند؛ در کشورهای اسلامی [خیلیها] نمیدانند. کشورهای اسلامی تشنهی فهمیدن این جور چیزها هستند."
🔹 خب، بدیهی است که تحقق این مطالبه رهبری، مکلف شدن و مسئولیت پذیرفتن وزارت امور خارجه است که الحمدلله در این لایحه به آن پرداخته شده است.
✍️ سید احمد رضوی
🔰 صراط؛ مروج گفتمان اصیل انقلاب
@s_a_razavi
هدایت شده از سید احمد رضوی | صراط
3.45M
🔴 نقطه ضعف اول
🔻 یکی از نقاط ضعف لایحه، مبهم بودن و اُپن بودن کارویژه های برخی از دستگاههاست. به شکلی که هیچ شاخصه و پارامتری برای سنجش میزان کارکرد و پیشرفت و اثرگذاری آن دستگاه را در اختیار ما قرار نمیدهد.
🔹 به عنوان مثال، وقتی ماده 8 که مختص به وظیفه وزارت امور خارجه هست را میخوانیم میبینیم بصورت کلی در دو سطر به تکلیفش اشاره کرده است!!! در حالی که باید حداقل 10 - 12 گزاره را مشخص میکرد و معیارهای اندازه گیری آن را نیز معین میکرد مانند ماده 18 که اختصاص پیدا کرده به شهرداریها
🎙 سید احمد رضوی
🔰 صراط؛ مروج گفتمان اصیل انقلاب
@s_a_razavi
هدایت شده از سید احمد رضوی | صراط
3.66M
🔴 نقطه ضعف دوم
🔻 یکی دیگر از نقاط ضعف لایحه که بسیار حائز اهمیت است، مجازات بازدارنده برای ترک فعل مدیران است.
🔹 در خصوص مجازات ترک فعل مدیران، صرفا در ماده 47 درج شده: "مسؤول مستقیم در دستگاههای موضوع این قانون، چنانچه وظایف تعیین شده را اجراء نکند مستنکف از اجرای
قانون تلقی شده و به انفصال موقت از خدمات دولتی و عمومی و اشتغال به حرفه مربوط به مدت شش ماه تا دو سال محکوم میشود. نظارت بر این امر و شکایت در محاکم به عهده سازمان بازرسی کل کشور است. این امر مانع از تعقیب مرتکب حسب مورد در هیأتها رسیدگی به تخلفات اداری، کمیته های انضباطی یا دادسراهای انتظامی نیست"
🔸 در اینجا صرفا مسئول مستقیم به مدت 6 ماه الی 2 سال محکوم به انفصال از خدمات دولتی و عمومی و اشتغال میشه!!! که عملا بازدارندگی قابل ملاحظه ای نیست.
🔸 در این لایحه وقتی به مجازات مردم میرسد احکام بسیار سنگین و ماده و تبصره ها بسیار شفاف و دقیق هست اما برای مدیران ترک فعل کننده به هیچ عنوان هم وزن مجازاتهای مردمی نیست.
🔸 اگر این لایحه بدون لحاظ مجازاتهای بازدارنده برای مدیران ترک فعل کننده به تصویب برسد عملا نباید انتظار اثربخشی قابل ملاحظه ای ار این لایحه داشته اشیم.
🎙 سید احمد رضوی
🔰 صراط؛ مروج گفتمان اصیل انقلاب
@s_a_razavi