بخشی از وصیتنامه شهید آیت الله آل هاشم
بخشی از وصیتنامهٔ شهید آلهاشم: خدایا تو شاهدی که در مدت خدمتگزاری اگر خیری به اسلام نرساندم، سعی کردم ضرر نرسانم و این را بهطور حتم اعتراف میکنم که سعی بر این داشتم کسی به جهت اعمال و رفتار و کردار من به روحانیت بدبین نباشد. فلذا بهموجب دستور شرع مقدس اسلام وصیّت میکنم: میدانم شهید میشوم که آرزوی دیرینۀ خودم است؛ اگر زندهبودنم به اسلام نفعی نداشت، بلکه شهادتم باعث ترویج اسلام باشد.
@ali_mahdiyan
🚩 #لولاحضورالحاضر ۱۷
🔰 نشستتخصصیمجازی منبریهای هیأتهایکشور
🔸 مشارکت حداکثری مهمتر از انتخاب اصلح؟
#انتخابات_ریاست_جمهوری
🗓 دوشنبه ۴ تیر ۱۴۰۳
⏰ساعت ۱۶:۳۰ تا ۱۷:۳۰
باحضور
- حجتالاسلام #علی_مهدیان
🌐 درگاه حضور در نشست:
🔗 1542.org/l/fxe
❇️@Resaalat1542
💠 جامعهایمانیمشعر
✅ @www1542org
آقای خضریان!
خیال میکنید در مناظره با محسن هاشمی، پیروز شدید. ولی در واقع شکست خوردید. نتیجه این دو قطبی و جدل نه در نتیجه انتخابات موثر در جهتی است که شما میپسندید، و نه در مجموع به نفع کشور است.در ضمن با اینکه کاملا همراه بودم با محتوای سخنان شما، اما به محسن هاشمی هم آفرین میگویم چون
هم مراقب بود به سعید جلیلی توهین نکنه، هم مراقب بود درباره فتنه چیزی مقابل رهبری نگه، هم مراقب بود احترام شهید رئیسی و دولتش رو حفظ کنه. امثال محسن هاشمی رو نباید هل داد به سمت غلط و تندروی.
به هر حال این راهش نیست.میشد شما هم مراقبت میکردید درباره احترام آقای هاشمی و حتی دولت روحانی.
میشد به نظرم
@ali_mahdiyan
بعد از مناظره چهارم
🔺امشب شب پر افتخار جلیلی بود. نه به خاطر تکه انداختنهایش به پورمحمدی، نه به خاطر آنکه کلام پورمحمدی درباره بیبرنامگی اش را به رویش آورد و اصطلاحا ضایعش کرد، نه به خاطر آنکه جگر خیلی ها را با سبک مناظره اش خنک کرد، که اساسا در فضای سیاسی از این دلخنک شدنها باید ترسید. اتفاقا همه اینها نشان میداد جلیلی بی شباهت هم به برخی از نزدیکانش در ستادش نیست، و همواره هم آن چهره معقول و متخلق با کلمات متفاوت را ندارد، بلکه وقتی عصبانی میشود، رفتارهایی میکند که میتواند یک نفر را کاملا داغان کند، در جمع و جلوی چشم همگان. اما و صد اما
🔺جلیلی امشب توانست چهره دو راهبرد کلان کشور را به چشم آورد، نشان دهد راهبرد طرف مقابل چقدر غیر واقعی است. همواره راهبرد انقلابیون آرمانی و راهبرد طرف مقابل واقع گرا به نظر میرسید، او نشان داد راهبرد طرف مقابل چقدر تخیلی و غیر واقعی است. راهبرد امید به قدرتهای دنیا، برای کسانی که به دقت مناظره را دیدند تبدیل شد به یک فهم بچگانه و بی مایه، نسبت این رویکرد را با فساد و وجود اختلاف در مدیران نشان داد. او نشان داد وحدت یک اتفاق واقعی است و نه بازی و ادا و اطوار. جلیلی این بار از گارد اندیشمند خارج شد و کنشگر شد. حالا فارغ از سخنانش میشد در دل کنشگری اش قوتها و ضعفهای او را فهمید. من البته از کنشگری اش راضی نیستم لکن در دل این رفتار او غیرتش را نسبت به واقعیت حس کردم، او بازی با لغات نمیکرد وقتی میگفت واقعیت را نمیفهمید، واقعا شما هم با او احساس میکردید که طرف چقدر صحنه را نمیفهمد. رفقا! بارها گفته ام و باز هم میگویم، سعید جلیلی ارزشمند است فوق العاده است، چه به او رای بدهیم چه نه.
🔺او وقتی گفت به جز رفع تحریم و به جز خنثی کردن تحریم، میشود در پی پشیمان کردن دشمن از تحریم هم بود. نشان داد دارای یک اندیشه رو به جلو و مهاجم است. به همه طرفداران جلیلی حق میدهم مجذوب این رویکرد باشند. رویکردی کاملا مناسب با گام دوم انقلاب.
🔺قالیباف بله خوب بود، اخلاقی و معقول بود، برنامه هایش را گفت، به کسی توهین نکرد، در بیانش مردانگی داشت، به دو قطبی دامن نزد و اینها همگی ارزشمند است، طرح و برنامه روشنی داشت که اساسش خنثی سازی تحریم بود در داخل. اما و صد اما
🔺قالیباف متوجه نیست که در قصه سیاست خارجه حرف از اجماع زدن چقدر فول است، چقدر خطا است. بحث از دو رویکرد متفاوت است که یکی حسابش را پس داده و الان دنبال بازگشت به همان مسیر است. مسیری که نه اینکه خوب اجرا نشد بلکه اساسا غلط بود. پزشکیان اگر این را بگوید میگوییم بازیچه شده اما از قالیباف انتظار نمیرود که اینگونه وسطبازی کند. ماجرا روشن است، دعوا سر اجرا نیست که بگوییم با مخالفت با قانون راهبردی چطور میخواهید پیش بروید، مشکل یک راهبرد و گفتمان و طرح و سوی متفاوت است. این اگر قابل حل بود در سطح رهبری و هاشمی حل میشد. قالیباف در این قصه دور از وادی بود. اینکه شنیدهاید سال ۹۲ به ظریف پیشنهاد داده وزارت خارجه را، مربوط به همین دوری او از وادی است، اینکه امشب وسط بازی میکرد هم باز به همین دلیل بود. من همین حس را درباره بحث فیلترینگ او در مناظره قبلی هم داشتم که بماند، او اما یک ویژگی مهم دارد که این کاستی اش را تا حدود زیادی در عمل جبران میکند و آن گوش به فرمان بودن و ولایی بودن او است، قانون مهم اقدام راهبردی که جزو افتخارات مجلس انقلابی است محصول همین ولایی بودن قالیباف است. او با این ویژگی صادقانه و مخلصانه اش ، حتما با جماعت غربگرا فرسنگها فاصله دارد، اشتباه نگیرید او را.
🔺من روش زاکانی و قاضی زاده را نمیفهمم اینها دعوای سیاسی بیربط میکنند، زیر سوال بردن تسخیر لانه جاسوسی، رفتار غلطی است که قاضی زاده چندین بار انجام داده و باز تکرار میکند، زاکانی هم بیشتر حس و حالش را منتقل میکند و راهی باز نمیکند، این دو روی نقطه دقیقی نمیایستند و صرفا بنایشان منکوب کردن طرف مقابل است. اما جلیلی نه، او راهبرد طرف را هوشمندانه هدف میگیرد و میزند. هر کس مناظره امشب را ندیده، برود تماشا کند، صحنه حرکت کشور را واقعی تدریس میکرد، جلیلی کنج کوچک برجام و راهبرد مفتضح قرارداد پشت قرارداد و اینکه راهی جز برجام نداریم را تمسخر کرد و صحنه وسیعی از قدرت مردم را تصویر کرد.
@ali_mahdiyan
کمک به مشارکت در انتخابات کمک به جبهه مقاومت و ضربه به اسرائيل است.mp3
31.41M
مشارکت در انتخابات مدد به جبهه مقاومت و ضربه به اسرائیل
امروز در قسمت یازدهم ویژه برنامه انتخابات چهاردهم حجت الاسلام والمسلمین علی مهدیان نکات مهمی پیرامون مبنا انقلاب اسلامی و تاثیر مشارکت در انتخابات ریاست جمهوری چهاردهم ارائه کردند:
🔹انقلاب در دنیا به واسطه یک اتفاق انفسی در جان انسان ها رخ می دهد و انسان ها با اختیار و انتخاب خود به سمت خدا و ارزش های انسانی بر می خیزند و در این راستا انقلاب اسلامی پیشرو و یک جامعه الگو است.
🔹مردم سالاری دینی صورت انقلاب است تعریف اندیشمندان ما از ولایت است.
🔹اندیشهای که زمینه ساز ظلم و زمینه ساز جامعه غربی است را باید ازبین برد.
🔹انتخابات ظهور و بروز مبنای مردم سالاری دینی است. بیخیالی نسبت به امور سیاسی، ایجاد جنگ و دو قطبی سازی مرم سالاری دینی را از بین می برد.
🔹وقتی بواسطه انتخابات مردم مشارکت می کنند، نگاه سیاسی در جامعه رشد پیدا می کند. عدم مشارکت در انتخابات موجب می شود که در جامعه نظارت کاهش پیدا کند و قدرت اجتماعی جامعه کم شده و ناامنی ایجاد شود.
🔹نگاه دینی و مشارکت در انتخابات باعث می شود نظارت بیشتر شود فساد کاهش یابد قدرت افزایش پیدا کند و امنیت فراهم شود
🔹قدرت دادن به ایران قدرت دادن به جبهه مقاومت است، کمک کردن و مشارکت در انتخابات مدد به جبهه مقاومت و ضربه به اسرائیل است.
#انتخابات #انتخاب_چهاردهم
🔻#حسینیه_هدایت | اینجا انقلاب جریان دارد...
@hoseinie_hedayat
هدایت شده از کشکول|محسن مهدیان
✅سخنی با نامزدهای جبهه انقلاب
✅نام تان در تاریخ خواهد ماند
خداقوت به نامزدهای انقلابی انتخابات ریاست جمهوری. مجاهدت و روزهای پرتلاشی را پشت سرگذاشتید. در مناظره ها و دیگر برنامه های رسانه ای از ایده و برنامه ها و دغدغه ها و نگرانی های تان گفتید. احساس مسئولیت شما ستودنی است.
اما سرنوشت این انتخابات خارج از دو گزینه نخواهد بود. یا دولت سوم روحانی یا دولت دوم رئیسی. نامزدهای جبهه انقلاب در صورت پیروزی، با همه اختلاف منطقی و طبیعی شان دولت دوم رئیسی را شکل می دهند. اما اگر شکست بخورند چه؟ قهرا بازگشت به دهه نود؛ با همه تلخی هایش.
آرای سه نامزد اول مطابق همه نظرسنجی به هم نزدیک است. از سویی بخش معناداری از آرا هنوز مردد است. تصمیم آرای مردد به برنده نظرسنجی ها و کمپین سازی های روزهای آخر وابسته است. عدم اجماع بی شک باعث قدرت رقیب در جذب آرای مردد می شود.
با این توضیح حرف روشن است؛ تکلیف همواره در ماندن نیست. خیلی وقت ها تکلیف در رفتن است. تعلل نکنیم و تصمیم بگیرم. سمت درست تاریخ بایستیم که آیندگان درباره تصمیم امروز ما قضاوت خواهند کرد.
ادامه راه شهید جمهور تنها در دولت و قدرت نیست. در اخلاق و ایثار و فداکاری و مردانگی و وحدت آفرینی آن شهید بزرگوار هم هست.
روح مرحوم آیت الله مهدوی کنی و مرحوم حاج حبیب الله عسگراولادی و دیگر بزرگان عرصه مودت و وحدت شاد. امروز جبهه انقلاب خالی از این ریش سفیدان خوش طینت و مدبر است که برای اجماع و وفاق عرق می ریختند و خون دل می خوردند.
با این حال ایمان داریم نامزدهای انقلابی جای خالی آن بزرگان را پر می کنند. هر چهار بزرگوار اهل جبهه و از خود و آبروگذشتن و ایثارند. در موارد متعدد نشان دادند اهل جوانمردی سیاسی اند. امروز نیز یقین داریم بهترین تصمیم را خواهند گرفت. تصمیمی که برای جوان ترها و جامعه انقلابی آموزنده و فخرآفرین است و برای مردم عزیزتر از جانمان تاریخ ساز است.
فرآیند نیز روشن است. در ساعات باقی مانده یک نهاد معتبر علمی در نظرسنجی را شناسایی کنند. نهادی که عاری از هرگونه سوگیری سیاسی و جناحی است و حتی در مظان آن هم قرار ندارد. هم عهد و هم قسم شوند و فرآیند نظرسنجی و افکارسنجی را امضا و همه گزینه های مرتبط به این تصمیم را به این نهاد معتبر واگذار کنند و نتیجه را بپذیرند.
و یقین کنیم این تصمیم مومنانه سراسر برد است و حسنه و عبادت؛ چه رئیس جمهور انقلابی شویم و چه رئیس جمهور انقلابی بسازیم.
@mahdian_mohsen
این متن را مینویسم که بعدها فراموش نکنم در این ایام چه دیدم، و چه فهمیدم.
از اول انتخابات نسبت به جریان جدی بداخلاقی حول آقای جلیلی، هشدار دادم. خیلی ها خیال کردند من میخواهم او را تخریب کنم. اشتباه میکنند، برای من رشد و بلوغ انقلابی خودمان مهم است، که امیدوارم بتوانم درش نقشی ایفا کنم.
رفقا!
امروز مساله ما با این جریان حول جلیلی این نیست که اینها اجازه نمیدهند جلیلی به نفع قالیباف کنار رود، آن که هیچ، مشکل این است که اینها با کنار رفتن قالیباف هم به نفع جلیلی مخالفند چرا؟
۱.اگر جلیلی پیروز نهایی انتخابات شود اینها دو لذت میبرند، شکست پزشکیان و شکست قالیباف
۲.اگر جلیلی پیروز انتخابات نشود اینها یک لذت میبرند و آن شکست قالیباف.
۳.اگر قالیباف کنار رود به نفع جلیلی، و جلیلی شکست بخورد، قالیباف به عنوان سردار قهرمان باقی میماند، اینها در واقع هم نتیجه نگرفته اند و هم متهم خواهند شد، برای این جماعت اینکه چنین چهرهای از قالیباف ساخته شود، یک شکست است.
۴.اگر قالیباف کنار برود و جلیلی پیروز شود، قالیباف هم یک قهرمان بوده و هم در پیروزی جلیلی نقش داشته، و اینها از اینکه قالیباف در پیروزیشان نقش داشته باشد، متنفرند.
مرا ببخشید برای گفتن این تحلیلهای مشمئز کننده این جماعت. اما باید بگویم که لجن بودن این جریان مکشوف همه شود.
برای اینها شکستن قالیباف از هر چیزی مهمتر است.
دوست ندارم بگویم در این صحنه خطرناکی که به لحاظ تاریخی، بین المللی و قصه مقاومت، قرار داریم این تحلیلها چه آثاری دارد. من از این جریان متنفرم.
قالیباف بماند یا نماند مهم نیست، هر کس در این میان ، پیروز شود یا شکست بخورد مهم نیست، از این پس این جریان را معرفی خواهم کرد، نمیگذارم این سیاست ورزی احمقانه و غیراخلاقی پشت ریش و تسبیح یا عبا و عمامه پنهان بماند.
امیدوارم البته صحنه این انتخابات بیش از قبل تبلور "صدق" و "اخلاص" باشد، امیدوارم کاندیداهای محترم مخلصانه و هوشمندانه تصمیم بگیرند، اما در هر صورت این روحیه و این جنس سیاستورزی باید در بین ما کشف و رسوا شود.
@ali_mahdiyan
وحدت نکردند
با اینکه میدانستند اجماعشان مرددین را که درصد آرایشان از هر سه نفر بیشتر است، سوق میداد، امید و اعتماد و عزم واحد در جبهه ایجاد میکرد. صحنه را به پیروزی سوق میداد.
اینها میخواستند در جامعه اجماع درست کنند، اینها میخواستند ظرفیتها و فرصتها را استفاده کنند و جهش و نقش پرشکوه درست کنند، اینها خودشان را کارآمد و با برنامه میدانستند. اینها دم از مدد به جبهه مقاومت میزدند، اینها وحدت نکردند.
وحدت نکردند، تماشا کردند وحدت جمعیت رنگارنگ غربگرایان را، عرق ریختنشان را، دیدند نگرانی غزه و مقاومت را، دیدند و وحدت نکردند.
تقصیر کاندیداها است. نه عزیزان نه خدا میداند.
جریانی در انقلابیون بود که میگفت قالیباف سال ۹۶ هم روغن ریخته را خرج امامزاده کرد، میگفت این با غربگرایان فرقی ندارد، از تهمت علنی فساد کرسنت به زنگنه و روحانی قبل از اثبات در دادگاه، در تلویزیون، لذت برد و دست و کف و جیغ و هورا کشید، از شکسته شدن قالیباف در انتخابات مجلس و امروز لذت برد و خودش دروغ فساد قالیباف را به هزار مصداق پخش کرد و بعد گفت مردم به انقلابی فاسد و کارآمدی فاسد رای نمیدهند، اینها که بودند، اینها موفقیتهای رییسی شهید را هم فریاد نمیزدند چون در دولتش با مخبر و بذرپاش و که و که مشکل داشتند و آنها را هم متهم به دروغ و فساد میکردند، اینها دستآوردهای دولت رییسی را هم تقسیم میکردند برخی را نمیگفتند، اینها مجلس انقلابی را متهم کردند به دزدی و سکه و ماشین دنا و چه و چه، که هر چه رهبر بگوید کسی باور نکند. اینها حاج قاسم را هم الگوی عدالتخواهی نمیدانستند چون رابطه اش با هاشمی و لاریجانی و ظریف و روحانی خوب بود، به این کار میگفتند لابی بازی، همین را در قالیباف هم میگویند که متهمش کنند به وسط بازی، اینها آمده اند با پرچم نه به قالیباف، این هویتشان است، اینها اگر قالیباف کنار برود میگویند قهرمان نبود از ترس برملا شدن شکستش کنار رفت چنانکه گفتند همین را در ۹۶ .
اشتباه نکنید، هواداران جلیلی همه را نمیگویم، ولی این جریان پر قدرت با گفتمانی که سالها روی آن کار کرده اند، هستند، موثرند در فضای عمومی و هیچ کس مانعشان نشد. هر کس از آنها دفاع کرد شد مایه قدرتشان و هر کس از قالیباف دفاع کرد شد نماد بی اخلاقی و دست به یکی کردن حاکمان.
جایی گفتم در انتخابات مجلس، قالیباف هم اصلح است در تهران، از لیدرهایشان که به انصاف و اخلاق معروف است، نوشت "مهدیان به اسلام تو کافرم من"
اینها اینن.
از اینکه رهبری بگوید"کارآمدی" دندان به هم میفشرند، از اینکه چرا رهبری گفت "شهید خدمت" و کلمه خدمت را برجسته کرد، اذیت شدند. خدا میداند از موثرترینهای این جماعت یک ساعت با من بحث میکرد که ثابت کند رییسی دولتش انقلابی نیست. خدا میداند سال ۱۴۰۰ تا لحظه های آخر در حال تلاش بودند که جریان انقلاب به سمت جلیلی برود نه رییسی چون رییسی با خیلی ها کار میکند و آغوش بازی دارد در کار.
دنبال چه میگردید؟
سال ۸۷ بود، رهبری در قصه مرحوم کردان و نامردی های نسبت به او گفت، ناشکری میکنید و سیلی اش را میخورید.
ناشکری مان بیچارهمان میکند، خیال میکنید من در این بازی پرسپولیس استقلالیتان با قالیباف، مقابلتان هستم، باشد اینگونه فکر کنید. خدای من شاهد است این دردی که پنهانش میکنید این کثافتی که با جارو زیر قالی و قالیباف پنهانش میکنید همه مان را در بر میگیرد و میسوزاند و نابود میکند.
لجن پراکنی این جماعت سالها است که هست بگذار برچسب این و آن به پیشانی ام بزنند، خدا میداند اگر غربگرایان دوباره بر این کشور حاکم شوند همه ما مسوولیم. ما که دیدیم بی اخلاقی و لجن پراکنی ها را ، و در دهان کسی زدیم که بر ملایش کرد. دیدیم بی اخلاقی و بی عقلی عادی شده در کف مجازی و هواداری ها را و با آن کنار آمدیم.
نگویید از بداخلاقی دیگران هم بگو، اشتباه نکنید موضوع سخنم اخلاق نیست، موضوع سخنم جریانی است که بارها رهبری در خفا و علن تذکر بهشان داد و سوت زدند و رد شدند و به جای پخش سخنان او بیانیه های خود مقابل رهبری را پخش کردند همه جا، اینها همانهایی هستند که پایش برسد قوه قضائیه را هم محکوم میکنند که رفیق کذابشان زندان نرود. اینها یک خرده فرهنگند، یک جریانند و خروجی حضورشان فقط مظلومیت رییسی نبود بلکه وضعیت کاریکاتوری و دردآوری است که امروز درباره وحدت و اجماع مشاهده میکنیم.
حالا هی متوسل شوید به آسمانها. وقتی بنای بر اصلاح نیست. میبازیم چه ببریم چه ببازیم.
@ali_mahdiyan
چرا قالیباف.mp3
12.72M
چرا قالیباف را اصلح میدانم
شیخ علی مهدیان
۱۴۰۳_۴_۶
@ali_mahdiyan
چند نکته در این ساعات آخر
🔺این چند ساعت خیلی ها تلاش میکنند، حامیان آقای قالیباف را راضی کنند که به مصلحت به آقای جلیلی رای بدهند. استدلال عمده هم این است که ما نظر سنجی ها را دیده ایم، جلیلی بیشتر رای دارد، حالا که اجماع نشده رای خود را به ایشان بدهید. این استدلال اشکالات بسیار دارد:
🔺اول آنکه خلط بین کنشگری خرد و کلان انجام شده، قبلا هم گفته بودم جای این مصلحت سنجی ها در عرصه کلان تصمیم گیری است، حالا که اجماع حاصل نشده متاسفانه، و جریان تبلیغی واحدی هم شکل نگرفته، با این رفتارهای فردی موردی چیزی تغییر نمیکند، دم صندوق فقط به اصلح فکر کنید و حجتی که پیش خدا دارید. پای صندوق جای این مصلحت سنجی ها نیست. اما اساسا مصلحت سنجی ایشان هم خلل جدی دارد، که در ادامه میگویم
🔺دوم آنکه فاصله ها اصلا معنا دار نیست و با محاسبه دامنه خطای نظر سنجی ها و تفاوت آنها نمیشود تشخیص درستی هم داد.
🔺سوم اینکه با توجه به اینکه اکثر مرددین بین قالیباف و جلیلی مرددند و منتظر اجماع بوده اند، این احتمال هست که همین دور اول پزشکیان حذف شود. این اتفاق از جهت شکست جبهه غربگرا مهمتر هم هست.
🔺چهارم اینکه فرض کنیم رای های قالیباف را کندیم به این روش و همه را در سبد جلیلی ریختیم و آقای جلیلی رای بیشتری پیدا کرد، همه متفقند که رای گیری به دور دوم کشیده میشود، شما از کجا میدانید آقای جلیلی اگر به دور دوم برود مقابل غربگرایان موفق میشود یا آقای قالیباف؟ اگر کسی بگوید بر اساس همه نظر سنجی ها در دوگانه قالیباف با پزشکیان احتمال پیروزی ایشان بیشتر از جلیلی است، نباید توصیه کنیم اتفاقا رای های جلیلی به سبد قالیباف بریزد؟ من که بالکل البته با این چرتکه انداختنها مخالفم اما چرتکه هم درست نمیاندازیم.
🔺خلاصه آنکه برخی با شیطنتهای لحظه آخری، بسیاری هم با محاسبات اشتباه، شما را به خطا نیندازند. به قول استاد عابدینی عزیز سفت پای رای خود بایستید و تبلیغش کنید و از تخریب رقیب هم به شدت بپرهیزید. رای منفی نسبت به جلیلی و قالیباف برای جبهه انقلاب سم است، چون دور دوم باید به نحو حداکثری، آرای یکی بتواند به سبد دیگری منتقل شود.
🔺در نهایت رفقا! خیلی دعا کنید. خیلی، متضرعانه دعا کنید. کشور به دست جریان غربگرا نیفتد. و اگر هم به دست جریان انقلاب افتاد هر کدام که رای آورد، از عهده اداره کشور بر بیاید چون اگر توان اداره کشور نداشته باشند، مردم سالها از شعارهای انقلاب زده میشوند و زحمات شهید رئیسی عزیز و سرمایه اجتماعی که به یمن صدق و اخلاص او شکل گرفته از بین میرود. دعا کنید خیلی دعا کنید، این ساعات آخر.
@ali_mahdiyan
هدایت شده از همه با هم
تبلیغ فامیلی
🔺روز عید غدیر مهمونی دعوت بودیم خونه فامیلمون، وارد جمع که شدیم دیدم به به، یک جمع رنگارنگ از جهت علاقهمندیهای سیاسی نشسته اند. تو دلم گفتم جو انتخابات راه بندازم که اگر کسی نمیخواد رای بده ترغیب بشه، البته نگران بودم بحث بین فامیل بالا بگیره. دل رو به دریا زدم و از کسی که حدس میزدم رای نمیده، با صدای بلند پرسیدم فلانی به کی رای میدی؟ گفت معلومه دیگه، چهار نفر یک طرفند و پزشکیان یک طرف، فهمیدم الحمدلله او رای میده ولو به پزشکیان. این رو که گفت یک نفر از اون طرف مجلس از کسایی که یا به جلیلی رای میداد یا قالیباف گفت، پزشکیان؟ او که همون روحانیه به اون رای بدیم؟ تو دلم گفتم یا خدا شروع شد، من آخوند الان چطوری بحث رو جمع کنم، یک دفعه یکی از این بچه های چهار پنج ساله داشت عبور میکرد، گفتم به به آقا پسر گل ماشالا چقدر آقا شدی؟ سعی کردم شیرین و با صدای بلند حرفبزنم که ذهنها را بتونم جابجا کنم.
🔺 چند بار دیگه بحث اومد در بگیره، سعی کردم ذهنها را به یه سمت دیگه جهت بدم، ولی خیلی وقتها موفق نبودم، البته همه هم انصافا مراقب بودند، احساس میکردم همه حال مرا دارند هم بحث سیاسی میکنند هم مراقب روابط فامیلی هستنند،بعضیها بزرگتر بودن نمیشد تو حرفشون پرید، برای اینکه بحث رو جهتش رو عوض کنم از یکی از بزرگترهای فامیل که تا اون موقع ساکت بود پرسیدم حاج آقا شما به کی رای میدید؟ همه ساکت بودن. اون بنده خدا بازنشسته وزارت خارجه بود، میدونستم ظریف رو قبول داره، ولایتی رو قبول داره و البته بسیار تو فامیل عزیز و دوست داشتنی بود؟ چاره ای نداشتم، گفتم ذهنها نره تو جدل یه وقت، او کمی تامل کرد و بعد گفت اینها چهارتاشون که مرخصن برنامه قوی ندارن، تو دلم گفتم منظورش کدوم چهارتا است؟ خودش ادامه داد، میمونه جلیلی و قالیباف ، برام جالب بود. گفت من جلیلی رو قبلا تو وزارت خارجه دیده بودم، آدم پر مطالعه و اهل فکریه، خوش اخلاق و خوش تعامل هم بود اما برای اینکار... بقیه شروع کردند نظر دادن.
🔺جالب بود برام، هر کس نظری داشت، من هم سعی میکردم گاهی یکی دو جمله اضافه کنم یا یک حرفی رو ضریب بدم، از یک طرف هم نگذارم بحثها بالا بگیره کدورتی شکل بگیره، نمیدونم چقدر موفق بودم، ولی برام از همه چیز ارتباط فامیلیمون مهم تر بود. بعد، نماز جماعت خوندیم. بعد نماز هم من آخوند چند دقیقه برای فامیل صحبت کردم، دو تا نکته گفتم
🔺یکی اینکه غدیر درس "امتداد یافتن سیاست الهی و معنوی" است ، گفتم کلا زندگی و روابط اجتماعی سیاسی ما همزمان میتونه یک سلوک معنوی و اخلاقی باشه. آداب روز غدیر رو اشاره کردم، دوم اینکه روابط ولایی و فامیلی ما عمقش الهی است و با این اختلاف نظرهایی که داریم نباید از بین بره، حتی امر به معروف هم نباید این رشته پیوند رو پاره کنه بلکه باید اون رو تقویت کنه.
🔺این بود یک تبلیغ فامیلی و با نمک. شاید کسی خیلی متوجه نشد ولی من استرس داشتم که هم بحث سیاسی مطرح بشه، هم به اندازه خودم جهت بدم به گفتگوها، هم مراقب پیوندهای فامیلیمون باشم، هم امر اهل بیت رو بتونم احیا کنم. فکر کنم بقیه هم البته به همین نکات توجه داشتند. کشور رو رفقا اینطوری باید نگاه کنیم. مراقب باشیم جریانهایی که مانع این اتفاق میشن رو معرفی کنیم نگذاریم موفق بشن چه قیافه حزب اللهی داشته باشن چه قیافه غیر مذهبی. این ها اگر مجال پیدا کنن، انتخابات و غیر انتخابات رو تبدیل میکنن به فضای تضعیف قدرت ایمانیمون. به قول رهبری بعد همین انتخابات اخیر مجلس، کام ملت رو اینها تلخ میکنن.
@ali_mahdiyan
هدایت شده از کشکول|محسن مهدیان
◀️چرا اکیدا قالیباف؟
◀️تا ساعات آخر جمعه تلاش کنیم
صبر کردیم تا آخرین تلاش ها برای وحدت انجام شود. اما نشد. بماند به وقتش باید درباره اش نوشت.
اما به این فهم، قالیباف اصلح است و اکیدا باید تلاش کرد رای بیاورد.
از بین ویژگی های قالیباف پنج شاخص برای من اهمیت بیشتری دارد.
1⃣اول توان اجرایی قالیباف است. مهمترین مشکل کشور برخلاف تصور رایج ضعف در مدیریت است. قدر مدیر کارآمد را باید دانست. اغلب کسانی که برای مدیریت وزنی در ارزیابی شاخص ها قائل نیستند افرادی اند که کمتر کار اجرایی کردند و این عرصه را از دور نظاره گرند.
در این باره حرف بسیار است و اجمالا تعاریف رهبری انقلاب از ایشان کافیست. پس از این بخش عبور می کنم.
2⃣دوم قدرت تحول خواهی قالیباف است. قالیباف اهل تغییر است. در هر پست و سمتی هم بوده سطح تحولات کاملا چشمگیر است.
3⃣سوم. جامعیت قالیباف. قالیباف به جهت حضورش در راس مجلس در حوزه های مختلف مسلط است و از این جهت می توان انتظار داشت نگاه جامع به مسائل داشته باشد و مسائل حساس کشور را تک وجهی نبیند.
4⃣چهارم توان اجماع سازی. کشور امروز بی اندازه به فردی نیاز دارد که بتواند بین مردم وفاق ملی و بین کارشناسان اجماع ایجاد کند. قالیباف در ریاست مجلس توانست اجرا و تحول را از طریق همدل و همراه کردن نماینده ها با گرایش های مختلف پیش ببرد؛ آنهم بدون تنش و درگیری . خاصیت ریاست مجلس همین است. قالیباف اهل تنزیل و تعامل است. اهل انعطاف و از خودگذشتن است.
همین بند باعث میشود قالیباف اهل وحدت و همراهی با دیگر سران قوا و نهادها و گروه ها باشد.
5⃣پنجم مشارکت است. قالیباف از جمله سیاستمدارانی است که توانست مدیریت را مردمی سازی و مشارکت مردم را جلب کند. نمونه اش 110 در پلیس و 137 در شهرداری. قالیباف از جمله مدیرانی بود که برای حل آسیب های اجتماعی تهران سراغ گروه های مردم نهاد رفت و کار را به آنها سپرد. برای مدیریت محله سراغ شورایاری ها و مساجد و هیات ها رفت.
درباره فهرست توانمندی های قالیباف حرف بیشتر است. اما اجمالا این پنج شاخص را برای این روزهای جمهوری اسلامی کلیدی می دانم.
◀️در نهایت اینکه به یک دلیل آشکار نیز نباید به جناب جلیلی عزیز رای داد و آنهم ریسک بالا در بازگشت به دولت سوم روحانی است. اگر جلیلی و پزشکیان به دور دوم راه یابند دوقطبی هایی از جنس دوقطبی های سال 92 ایجاد می شود و حتمن به ضرر جبهه انقلاب خواهد بود.
◀️خلاصه اینکه متاسفانه وحدت ایجاد نشد. همه ما نگران بازگشت به دهه نود هستیم. تا جمعه شب فرصت هست. هرچقدر می توانید تلاش کنید آرای مردد به سمت قالیباف متمایل شود. خدا را خوش نمی آید شهید رئیسی را از دست دهیم و روحانی و خاتمی تحویل بگیریم.
@mahdian_mohsen
آقای قاسمیان شب آخر ، قبل رای گیری چرا باید نظرش برگرده؟ چی شده مگه؟
قبلش متنهایی از ایشون میآمد، با دلایل خودش معتقد بود که این بار به قالیباف رای نمیده، اما الان لحظه آخری چی شد واقعا؟ خودش اعلام کرده به تبع آیت الله جاودان، خوب آقای جاودان چرا باید ایشون رو لحظه آخر منصرف کنه؟ نروید به بحثهای معنوی و ماورایی خواهشا، واقعا دنبال عقلانیت ماجرا باشیم.
پناهیان هم که به صورت غیر عادی برای قالیباف وسط افتاده و از هر چی دستش میرسه مایه میگذاره حتی حاج قاسم.
دقت کنید من هم با این روشها موافق نیستم. اما الان بحثم این نیست سوالم این است که چرا اینطور به آب و آتش میزنند؟ آقای حاجی زاده و باقری و که و که چه دیده اند که رسما نظر میدهند؟ آقای قاآنی چرا وسط اومده؟ چرا سید حسن تو مراسم شهید رئیسی نگرانیش رو رک به مردم میگه؟ رهبری در سخنرانی آخری خود در تعامل با انتخابات خیلی روشن سخن گفت، چرا؟ قصه چیه؟ آقایون خواهشا یک لحظه از گاردی که دارید و داریم خارج بشید. هی نگید از این و اون خرج نکن. باشه خرج نکنیم، فقط مساله به نظرم کمی غیر عادیه، قصه چیه؟ یک پاسخ ساده اینه که همه این آدمها قدرت طلبند و دست به یکی کردند، میخوان نتیجه ای که میخوان زور کنن به مردم. یک پاسخ هم میتونه این باشه که ظاهرا نکته ای وجود داره و البته جلیلی اون نکته را نپذیرفته.
چند روز پیش رائفی توییت زد که همه قوای نظامی و امنیتی و دینی و زمینی و آسمانی را به خط کردید که قالیباف رای بیاره، نمیگذاریم. او از چه نکته ای خبر داشت؟ بعد نوشت قالیباف سال ۹۶ هم روغن ریخته را خرج امامزاده کرده بود این بار باید بماند تا له شدنش را ببینیم. چرا؟ چه شده؟ این شخص از چه نکته و پشت پرده ای مطلع شده؟
شواهد نشون میده که فشار اجماع روی جلیلی بوده که کنار بره، ظاهر امر اینه که جلیلی زیر بار این اجماع نرفته.
منطق بخشی از اطرافیان جلیلی رو میدونم لجاجت از نوع رائفی پوریش. منطق جلیلی هم احتمالا حضور مردم و رای بالا و احتمالا دلیل دیگران در نهایت قانعش نکرده لابد.
اما اون دلیل چه بوده؟ بالاخره در طرف مقابل هم به نظر میرسه منطقی وجود داره و البته حساسیت فوق العاده ای هم ظاهرا وجود داره بیش از آنچه فکرش را میکنیم.
رفقا وسط شایعات و دروغها و خالی بندیها، روی نکات روشن صحنه بایستید و کمی تامل کنید. حدس میزنم این بار حساسیت ماجرا بسیار بالا باشد.
حالا چه کنیم ؟
هیچ.
اولا روی نقاط روشن بایستیم.
یعنی باید رای بالا برود همه سعیمان را بکنیم.
باید همه تلاش ها معطوف به این شود که غربگرایان رای نیاورند. کاش اجماع میشد. نشد.
ثانیا ملاک رهبری در انتخاب اصلح را جدی بگیریم هم تعلق واقعی به انقلاب هم کارآمدی.
این از این.
اما روی این نکته هم فکر کنیم که مانع اجماع چه بود؟ دلیل این حجم تغییر نظر و سبک رفتار آدمهای سلیم النفس چیست؟ دلیل حساسیت ماجرا چه بود؟
خدا نکند تقاص ناشکری ها و خاله زنک بازیها و بی اخلاقیها و زرنگ بازها و تهمت فساد زدنها و سکوتها و تبیین و تبلیغ نکردنهامون رو با رفتن رییسی و امیرعبداللهیان و بازگشت روحانی، پس بدهیم. خدا نکند آه غزه دامنمان را بگیرد. خدا نکند.
پایان متن
ساعت ۱:۲۰ دقیقه پنج شنبه شب
به وقت حاج قاسم
@ali_mahdiyan
نظر آقای قاسمیان درباره حمایتشون از آقای قالیباف را در کانال رسمیشون ببینید
@Qasemian_ir
سخنان خاله زنکها و دروغگوها را کنار بگذارید.
این جماعت سالها است از دو قطبی ساختن بین انقلابیها نان میخورند.
کلا هم حمایت آقای قاسمیان یا هر بزرگوار دیگری از هر شخصیتی برای من مهم نیست.
برای من مهم تغییر نظر ایشون در شب قبل انتخابات بود و این سوال که تغییر نظر ناگهانی بسیاری از بزرگان چه دلیلی داشت.
توکل به خدا، با نیت الهی رای بدهید.
سخن خناسان و بداخلاقها و لجن پراکنها از هر طیفی را گوش ندهید، ما به انسجام بین خودمان و بین مردم ، از هر چیز دیگری بیشتر نیاز داریم. خصوصا در این شرایط.
@ali_mahdiyan
هدایت شده از زینبیه رسانه
🔻هیات جهاد تبیین در زینبیه تهران
❇️سخنرانان:
اساتید حوزه و دانشگاه
✳️با حضور ذاکرین اهل بیت علیهم السلام
✳️معرفی و تکریم از فعالان اجتماعی دروازه غار تهران (در حوزه ترک اعتیاد و آموزش کودکان کار و بدسرپرست)
⏰زمان: جمعه ۸ تیر از نماز مغرب و عشاء
🔻آدرس:خیابان ۱۷ شهریور، بعد از تقاطع خشکبارچی، پلاک پرچم رسانه زینبیه
❇️هیئت مکتب الزهرا سلام الله علیها
رسانه زینبیه سلام الله علیها
#رسانه_زينبيه_تهران
سردار
❤️میشد کنار بکشی، هم قهرمان میشدی، هم با آبرو به مجلس بر میگشتی، چرا ماندی؟ میشد در مناظرات تو هم فقط آبروی دولت روحانی را ببری، تو هم با زدن دیگران خود را مطرح کنی، همدلی نکنی طعنه بزنی و تکه بیندازی، اما از طرحت و عزمت گفتی، چرا سردار؟
❤️تو عادت داری، سالها است جریان هرزهفکر بیخاصیت و لجنپراکن تو را به هزار گناه و فساد متهمت میکند، آنهم وقتی با همه وجود میدویدی برای این نظام، سالها است آنچه لایق خودشان بود به تو نسبت دادند و تو سکوت کردی و دویدی؟ راستی واقعا شما چرا اینگونه اید؟ نسل شما چرا خسته نمیشود؟ چقدر راحت آبرویتان را خرج میکنید برای نظام، چقدر راحت سینه سپر میکنید که تیر جهالتها و بیماریهای ما به سینه تان بخورد نه سینه نظام. خسته نباشی سردار.
❤️ماندی که اگر رای آوردی در دور دوم احتمال قوت گرفتن غربگراها کمتر باشد، ماندی که اگر رای نیاوردی هم باز در همین دور از سبد رای تو غربگراها بهرهای نبرند و کار به دور بعد بکشد، ماندی اما وسط استهزا کنندگان و تهمت زنندگان و مظلومانه برایشان جنگیدی، چقدر لجن پراکنی دیدیم چقدر دروغ شنیدیم چقدر تهمت خوردیم، خیلی ها جرات نمیکردند از ترس این جریان بی اخلاق رایشان را بگویند، آنها هم که گفتند چه تهمتها که نشنیدند، اینها مهم نیست، من با همه وجود عاشق سیاست در مکتب امام هستم، چقدر سیاست در این کشور جذاب است، چقدر سیاست را در ایران دوست دارم. به قول همسر شهید سید ابراهیم در مراسم اربعینش، سیاست در اینجا همه اش برای رضای خدا است، یعنی عین معنویت است، شما مشهدیها خیلی امام رضایی هستید اهل رضایید، رضای او.
❤️خسته نباشی سردار، عکس رای رهبری نباید منتشر میشد، حرام بود، غیر قانونی بود، اما شاید حکمت و لطافتی هم در بر ملاشدنش برای برخی از ما نهفته بود، هم کمی مرهم قلبت باشد و هم آنکه خیلی از دوستان پاک انقلابی کمی به فکر فرو روند و فاصلههایشان را ببینند و به آن بیندیشند، بیندیشند به تهمتهایی که زدند و به تشخیصی که ندادند، ببینند در این فضای مجازی یله و رها چه بر سر سرمایههایشان آورده اند، ببینند پشت چه کسانی راه افتاده اند، از کجا اندیشه مینوشند، فلینظر الانسان الی طعامه.
❤️حرفها زیاد است، اما هر چه میگذرد من بیشتر افتخار میکنم به ایرانی بودنم.
@ali_mahdiyan
سعید
🔺تلاش برای رای آوردن سعید جلیلی، به دلیل رد و نفی پزشکیان و جریان غربگرا نیست فقط. این فروکاستن ماجرا است. اساسا این رویکرد را مضر هم میدانم. من دور اول به قالیباف رای دادم اما به جد معتقدم، سعید جلیلی را نه با رای منفی به پزشکیان بلکه با رای مثبت به همه توانمندیهای خودش باید انتخاب کرد.
🔺اولا گفتمان او و طرح و برنامه او رو به آینده است، طرح او منفعل نیست، از منظر ضعف و پر کردن خلأها نیست، بلکه فعال است، او امید حقیقی و ایمانی را تبدیل به طرح عملیاتی کرد از مختصات ویژه او است و اتفاقی مهم و ارزشمند است.
🔺دیگر اینکه او راه نجات بخش عمده ای از آرمانجویان است. آرمانجویی در این دو دهه اخیر ابتدا با شخصیت احمدی نژاد و سپس جریان عدالتخواهی خوارجی و تخیلی آسیبهای جدی دیده بود، بارها گفته ام که ما دو نوع گفتمان عدالتخواهی داریم، گفتمان مثبت و امیدبخش پر از مسئولیت، پر از عقلانیت و اخلاق، و گفتمان غلط عدالتخواهی. سعید جلیلی و وحید جلیلی و بسیاری از نزدیکان این دو جزو جریان اول هستند، البته به طور طبیعی جریان عدالتخواهی منفی هم در این انتخابات حول او جمع شد، لکن او با اقتدار در تصمیم و با عقلانیتش، در همین مدت کوتاه گفتمان هوادارانش را به نفع جریان اول ویرایش کرد و این ارزشمند است، این نکته ای است که معتقدم او اگر رای هم نمیآورد یا کنار میکشید برای جریان انقلابی یک فرصت ارزشمند بود و هست و باید ادامه دهد.
🔺نکته دیگر آنکه به جد معتقدم تبدیل مردمسالاری دینی به یک طرح اجرایی که در آن ظرفیتهای مردمی شناخته میشوند و به همه یک ماموریت و یک نقش پرشکوه هماهنگ با نظام اولویتهای کشور و مناسبات جهانی و فرصتهای متفاوت امروز ، داده میشود، گفتمان و طرح او را حتی از دولت شهید رئیسی هم از این جهت جلوتر قرار داده است. امیدوارم که او در عمل هم موفق شود به اجرای این طرح، اما این، آن اندیشه ای است که به خوبی "عدالت" را بر بستر "پیشرفت" مینشاند یعنی در جای درست خود و میتواند "اقتصاد مقاومتی" و بر پایه "مشارکت مردم" را که سالها است مورد تاکید رهبری است چند گام جلو ببرد.
🔺سیمای او اتفاقا برای عموم مردم هم جذاب است اگر مراقب باشیم، و او را وارد دو قطبی با پزشکیان نکنیم، اگر وارد دو قطبی شویم و بر نفی دیگری، بدمیم عملا چهره ای عبوس و جنگطلب و خشک و خطرناک و بی ربط به مردم از او ساخته خواهد شد، حال آنکه جلیلی را با ویژگی عقلانیت، با ویژگی توجه به روستا، با ویژگی مبارزهی غیرتمند با فساد، با ویژگی معنویت انقلابی، با ویژگی آمدن حلقه جوانان در عین استفاده از "ظرفیت" پیرمردها و امثالهم میتوان به چشم آورد. این ها ارزشهایی است که او را مطلوب عموم مردم قرار میدهد.
🔺کشور ما پر از سرمایه است، کلا صحنه انتخابات را از بستر حیدری نعمتی باید خارج کرد تا انقلاب پیش برود و پیروز شود. باید فضای عاطفی احساسی تبدیل به فضای عقلانیت و معنویتی شود که با خون شهدای خدمت شکل گرفت، صحنه هم امروز صحنه خطیری است. به هر دلیلی در مدد کردن به آقای سعید جلیلی کوتاهی کنیم، در برابر خون شهدای غزه و در برابر مظلومیت مردم کریم ایران، مسوولیم.
@ali_mahdiyan
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
آنانکه به دو قطبی و اختلاف دامن میزنند مانع پیشرفت و سلوک جامعهاند.
سوره عصر، عیدغدیر
شیخ علی مهدیان
هیات مکتب الزهرا س
زینبیه رسانه
۸تیر ۱۴۰۳
@ali_mahdiyan
هدایت شده از گروه هنری رسانهای سپهر هفتم
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⛔️نه به فراموشی!
🔰ما دهه هشتادیا قصه رجاییها رو فقط شنیده بودیم؛ ولی اینبار...
🔺لطفا منتشر کنید
#انتخابات
#گروه_هنری_رسانهای_سپهر_هفتم
@Sepehre7
مشارکت و جلیلی ۱
🔺سال ۶۸ و ۷۲ مشارکت حدود ۵۴ و ۵۱ درصد بوده، از سال ۷۶ تا ۹۶ یعنی بیست سال و ۶ دوره انتخابات، مشارکت بالای ۷۰ درصد بوده، چرا؟ به دلیل اینکه در این سالها بستر اصلی فضای سیاسی کشور بر دو قطبی سوار شد. سفید و سیاه، نفی و اثبات، رسما جنگ اقلیت و اکثریت.
🔺این صحنه اولا اخلاق و تربیت خاصی را در سیاسیون باعث میشود ثانیا عملا این مشارکت ، قدرت افزا نیست بلکه ضعف آور است، اوج آن در ۸۸ و تحریمهای ما بعدش بود، ثالثا ضعفهای میزان حضور سیاسی حقیقی مردم را میپوشاند مثل پول نفت که ضعفهای مدیریتی را میپوشاند. برخی دنبال دو قطبی کردن صحنه اند تا مشارکت بالا رود، خطا میکنند.
🔺انتخابات ۱۴۰۰ و ۱۴۰۳ در فضای دو قطبی انجام نشد، لذا دوباره آمار مشارکت پایین آمد. در انتخابات ۱۴۰۰ ، حدود ۵۰ درصد( با محاسبه کرونا و بی عرضگیهای دولت روحانی در اجرا و غیره یکی دو درصد باید عدد بیشتری برای مشارکت لحاظ کرد)، اما انتخابات ۱۴۰۳ میزان مشارکت درش حدود ۴۰ درصد بود. یعنی ده درصد ریزش آرا. این ده درصد در طول سه سال آنهم از جمعیت حلقه سخت نظام مهم است. چرا؟ این مساله ای نیست که از کنارش به سهولت عبور کنیم.
🔺دو ملیون نفر افزایش واجدین شرایط داریم یعنی نوجوانان که حدود ۳ درصد از کلند. چهار ملیون نفر یعنی حدود ۷ درصد دیگر دلیلشان چه بوده که نیامدند؟ بیشترین تاکید دلایل در نظر سنجی ها دو مورد است یکی" ناامیدی از تغییر وضعیت" دوم "احساس فساد و بی اعتمادی به مدیران و کارگزاران"، یعنی احساس یأس و انسداد.
تازه ظاهرا با توجه به آمار این وضعیت بدتر هم بوده که با شهادت شهدای خدمت تا حدود زیادی جبران شده.
🔺این را اضافه کنید به سبک رای دادن مردم، عملا کسانی رای آورده اند که به آنها میآمده که بیشترین توان تغییر را داشته باشند. حالا این یعنی چه؟ و چه آثاری دارد؟ و چه باید کرد؟ و نسبت آقای جلیلی و رای به او و آینده دولت احتمالی او با این موضوع چه خواهد بود؟ در ادامه و بخشهای بعد، خواهم گفت.
پایان بخش اول
@ali_mahdiyan
مشارکت و جلیلی ۲
🔺ریزش ۸ تا ۱۰ درصد آرا، از ۱۴۰۰ تا ۱۴۰۳، در حالیکه فضای انتخابات سیاسی تر شده بود و این را در کاهش هفتاد درصدی آرای سفید و باطله میشد دید، همینطور در تلاش حداکثری جریان های مختلف، یک عدد معنا دار است. این عدد غیر از ریزش بیست سی درصدی است که با دوقطبی شدن کشور دوباره برمیگردد. و تاثیر چندانی هم در قدرت کشور ندارد وقتی با وحدت شکنی رخ میدهد.
🔺سه درصد از این آمار را میشود به سبک زندگی جوان و نوجوان ما در فضای مجازی مربوط کرد. او اساسا در جایی زیست میکند که ما نیستیم، بر اساس الگوریتمهای فنی و حقوقی که در دست ما نیست، او اساسا پیرامونش را نمیبیند و نشئه شده. در دنیای دیگری است، یک جمله فقط بگویم که "او را رها کردهایم چون حکمرانی مجازی را رها کردهایم." همین.
🔺اما ۷ درصد دیگر را احساس ناامیدی و انسداد از صحنه سیاسی جدا کرده. جنس رای های آنانی که رأی داده اند نیز همین طعم را دارد. این در دو انتخابات اخیر مجلس و ریاست جمهوری به وضوح میتوان مشاهده کرد. در نسبت با این وضع سیاسیون دو وضعیت میگیرند
🔺یک وضعیت سوار شدن بر این موج و قدرت گرفتن. شما کافی است خودت را بر این موج سوار کنی دم از ناامیدی بزنی، سیاه نمایی کنی، دیگران را متهم کنی، به این ترتیب قدرت بدست آوری و صندلی مجلس یا ریاست دولت را مال خود کنی.
دوم کمک به درمان این وضعیت. کاری که شهید رئیسی آغاز کرد با "جهاد خدمت".
🔺راه حل این وضعیت چه بود؟ باید به موازات "جهاد خدمت" و حضور کارگزاران جوان گام دومی و طرحهای متناسب گام دوم، "جهاد تبیین" شکل میگرفت. همان که چهار، پنج سال پیش، رهبری در بیانیه گام دوم آن را "فوری ترین" و "ریشه ای ترین" جهاد نام میبرد و معتقد است "این کلید اساسی همه قفلها" است، بدون این قدم از قدم نمیشود برداشت. بعد به هر مناسبت آن را تکرار کرد و تکرار کرد.
🔺اینکه ما چه کردیم در این جهت، حضور جلیلی چه مددی به این حرکت میتواند بدهد؟ او در این جهت با چه مخاطراتی روبرو است؟ در ادامه و بخشهای بعد خواهم گفت.
پایان بخش دوم
@ali_mahdiyan
مشارکت و جلیلی ۳
🔺صحنه مجازی را بیطرف ندانیم. این زمین بازی با الگوریتمهایی که به لحاظ فنی و حقوقی دارد و ضریبی که به امور میدهد، ما را از هم جدا میکند، به گونه خاصی هم تربیت میکند، آنقدر پیش میرویم که دیگر گویا سرزمین واحدمان دچار فروپاشیدگی شده، هر کدام در شهری جدا زندگی میکنیم، در آن شهر، همه با هم مشغول ساختن یک داستان کلی و پارادایم و کلان روایتیم، که با شهر مجاور کاملا فرق میکند، حکمران مجازی میتواند این شهر را با داشتن اطلاعات و کلان روایتهایش بشناسد و آن را جهت بدهد. باید دید اطلاعات کجا جمع شده و در دست کیست. در این زمین بازی عموما به گونه ای سخن میگوییم که از هم جدا شویم و باز همین طور و همینطور به سمت یک تکثر فراگیر، از هم غایب میشویم بیشتر، همدیگر را نمیشناسیم و نمیتوانیم با هم همسخن شویم. در این صحنه چگونه میتوان جهاد تبیین کرد؟
🔺نیاز به سه اتصال مهم داریم، یکی اتصال به "فکر و اندیشه" دوم اتصال به "واقعیت و عینیت" و سوم اتصال شبکه ای و جبهه ای به هم. و ما از این هر سه جداییم. لذا حرکتهای زیکزاکی ، دوری از هم و دشمنی، زاویه نگاههای منفعل به امور و هزار دردسر دیگر در کارمان پیدا میشود و عملا بازیچه صحنه ایم نه حاکم بر آن. چه باید کرد؟ باید در عینیت و واقعیت به مردم وصل شویم و باید وارد مطالعات برای کسب نظام اندیشه شویم ، اندیشه ای که رویت درست به ما بیاموزد که بتوانیم روایت درست کنیم. و باید با هم متصل شویم، اتصالی ولایی و حقیقی.
🔺حتما دیده اید که در ایام انتخابات میخواهیم کاری کنیم، نمیتوانیم، میخواهیم اثر بگذاریم نمیشود، رابطه ای با مردم نساخته ایم، طرحی برای بیان محتوا نداریم. پس رو میآوریم به دو قطبی، به سیاه و سفید کردن صحنه، به فضایی عاطفی و احساسی، یعنی عملا هیچ. یعنی کم رنگ شدن عقلانیت و اخلاق که همه اش به نفع دشمن است چه انقلابی حاکم شود چه غربگرا. چون انقلابی در چنین صحنه ای کاری از پیش نمیبرد و عملا تصمیماتش نفوذی در مردم نخواهد داشت و کار قفل میشود. در یک دور باطل میافتیم.
🔺خوب است بعد از این مقدمات فرصتها و تهدیدهای حضور سعید جلیلی در این انتخابات را بررسی کنیم. این را در بخش نهایی بیان خواهم کرد.
پایان بخش سوم
@ali_mahdiyan
مشارکت و جلیلی ۴
🔺سعید جلیلی چند ویژگی دارد که در این صحنه میتواند کمک کننده باشد، او امید ایمانی را تبدیل به یک طرح کرده، برای مردمسالاری فکری کرده و این طرح کاملا امیدافزا است. پیشرفت در جان این طرح است و همزمان عدالت نیز. او میتواند فقط با این طرح، گفتمان امید را در کشور شکل داده و فکری جدی به حال حلقه بسته مدیریت کند چون صحنه را برای تربیت مدیر فراهم خواهد کرد.
🔺البته یک نگرانی مهم آن است که صحنه خدمت را نتواند در عمل پیش ببرد، حل مشکلات همین الان و عینی مردم، چیزی بود که قالیباف دنبال میکرد و از این جهت شبیه دولت رییسی بود و اگر جلیلی از عهده این کار بر نیاید، قدم از قدم نمیتواند بردارد.
🔺نکته و دارایی مهم دیگر، رویکرد جهانیِ درست است. او دنیا را پر از فرصت میبیند و از این جهت شبیه دولت رییسی است. آینه جهان امروز برای نشان دادن نزدیکی ایران به قله ها، آینه شفافی است. به شرط آنکه آن را مثل روحانی پشت و رو نگیریم. اطرافیان جلیلی چطور؟
🔺اطراف او جوانان و نخبگان جوان و انقلابی هستند که اساسا هویتشان حرکت و امیدافزایی است و از این جهت یک دارایی مهم به حساب میآیند. طرح جلیلی هم اگر درست اجرا شود ناگهان صحنه را پر از ایده های ناب میکند، او جلوی هدر رفت هوش و استعداد مردم را میگیرد و این بسیار مهم است. اگر عقل جمعی عمومی فعال شود یک جهش جدی در ایران رخ میدهد، اما در کنار این
🔺در کنار این یک نگرانی جدی هم هست و آن بخشی از نزدیکان و اطرافیان او هستند، اینها سالها است بر بستر ناامیدی سوار شده اند و از آن ارتزاق کرده اند، بر بستر مبارزه با فساد به روش خاله زنک بازی بزرگ شده اند، بر بستر دو قطبی سازی رشد کرده اند، او هنوز این جماعت را از حول خود دور نکرده و بعید است به این راحتی از آنها خلاص شود.
🔺به هر حال در مجموع کم شدن مشارکت در این انتخابات را نباید بی اهمیت جلوه داد، برای حل این مشکل، نیاز به جهاد خدمت جدی است، نیاز به طرح و الگوی استفاده از ظرفیتها خصوصا ظرفیتهای مردمی نیز لازم است. نیاز به جهاد تبیین و ایجاد "لشکر منسجم دارای اندیشه و متصل به عینیت" نیز ضروری است. وجود سعید جلیلی در این جهت مغتنم است، او حتی اگر رای هم نیاورد چه در انتخابات چه بعد آن در این جهت میتواند به نحو جدی نقش آفرین باشد.
پایان بخش چهارم
@ali_mahdiyan