#امام_زمان
یکی از بزرگان مراجع شیعه مرحوم آیةاللّٰه العظمی آقای «سید ابوالحسن اصفهانی» است.
او یکی از مراجع اعلای دینی و زعیم اعظم و فقیه مؤید و زمامدار تشیع، از آیات و مراجعی که بیواسطه به فیض ملاقات حضرت صاحب الامر ارواحنا فداه مشرّف گشته و مورد تأئیدات غیبی بودهاند و در طول تاریخ غیبت کبرای امام عصر (عجّل اللّٰه تعالی فرجه الشّریف) کمتر مرجعی و زعیمی به کیاست و فراست و سعه صدر و بخشندگی و مؤثّر آثار و خدمات آن بزرگوار و کرامات باهرات و سجایای گرانمایه و سخاوتها و احسانهای عجیبه و اخلاق نیکویش بوده است.
یکی از کرامتهای امام عصر ارواحنا فداه، به
این نایب بزرگوار و زعیم امّت توقیع شریفی است که برای آن بزرگوار، صادر میکنند و میفرستند و بدین ترتیب ایشان را تحت عنایات خاصّه خویش قرار میدهند و به الطاف و عنایاتشان مینوازند.
توقیعی که حضرتش ارسال میدارند، توسط مرحوم ثقهالاسلام والمسلمین، زین العلماء الصّالحین حاج شیخ «محمّد کوفی شوشتری» در نامهای واصل میشود که متن مبارک آن نامه عبارت از این است:
«قل له: ارخص نفسک و اجعل مجلسک فی الدّهلیز واقض حوائج النّاس نحن ننصرک».
یعنی (به او بگو: خودت را برای مردم ارزان کن، و خودت را در دسترس همه قرار بده، و محلّ نشستنت را دهلیز خانهات انتخاب کن تا مردم سریع و آسان با تو ارتباط داشته باشند، حاجتهای مردم را برآور ما یاریت میکنیم).
حضرت آیت اللّٰه سیّد حسن ابطحی
کتاب ملاقات با امام زمان/ ملاقات هجدهم
@alzekr_alhakim
#عکس_نوشته #امام_زمان
🔹عکس مرحوم آیت اللّٰه العظمی سیّد ابولحسن اصفهانی مدفون در حرم امیر المؤمنین علیه السّلام
@alzekr_alhakim
#امام_زمان
مرحوم آیةالله آقای سید «ابوالحسن اصفهانی»از مراجع معروف زمان ما است.
او مکرّر خدمت حضرت «بقیةاللّٰه» ارواحنافداه رسیده که منجمله قضیه زیر است.
در کتاب «گنجینهی دانشمندان» از علاّمهی متتبّع مرحوم آقای حاج سید «محمّد حسن میرجهانی» (قدّس سرّه) نقل میکند که او فرمود:
یکی از علماء زیدی مذهب، به نام «بحرالعلوم» که در یمن سکونت داشت و منکر وجود مقدس حضرت «ولی عصر» ارواحنا فداه بود، به علماء و مراجع آن وقت نامهها نوشت واز آنها برای اثبات وجود مقدّس آن حضرت دلیل میخواست.
آنها به او جواب میدادند، ولی او قانع نمیشد.
تا آنکه نامهای برای مرحوم سید «ابوالحسن اصفهانی» نوشت و از ایشان جواب خواست، مرحوم آقای آیة الله اصفهانی در جواب نامه نوشته بودند، که اگر شما به نجف بیائید پاسخ شما را شفاهی خواهم داد.
لذا «بحرالعلوم یمنی» با فرزندش سید ابراهیم و جمعی از مریدانش به نجف اشرف مشرّف شدند و بحرالعلوم به خدمت مرحوم آیة الله سید ابوالحسن اصفهانی رسید و به او گفت: من طبق دعوت شما به این مسافرت آمدهام، امید است جوابی را که وعده فرمودهاید به من بدهید، تا استفاده کنم.
مرحوم آیة الله اصفهانی فرمودند: فردا شب به منزل ما بیائید، تا جواب سؤال شما را بدهم.
بحرالعلوم و پسرش شب بعد به منزل مرحوم سید ابوالحسن اصفهانی رفتند، پس از صرف شام و نقل مطالبی دربارهی وجود مقدّس آن حضرت و رفتن میهمانان دیگر و متفرّق شدن آنها و گذشتن نیمی از شب.
مرحوم آیةالله اصفهانی به نوکرشان مشهدی حسین فرمودند: چراغ را بردار و به بحرالعلوم و فرزندش گفتند برویم تا خود آن حضرت را ببینیم.
آقای میرجهانی فرمودند: ما که آنجا حاضر بودیم، خواستیم با آنها برویم، آیةالله اصفهانی فرمودند: شما نیائید فقط بحرالعلوم با پسرش بیایند.
آنها رفتند ما نفهمیدیم که به کجا رفتند، ولی فردای آن روز که من بحرالعلوم یمنی و فرزندش را ملاقات کردم و از جریان شب قبل سؤال نمودم او گفت: بحمدالله ما مشرّف به مذهب شما شدیم معتقد به وجود مقدّس حضرت «ولی عصر» علیهالسّلام گردیدیم.
گفتم: چطور؟
فرمود: آقای آیةالله اصفهانی حضرت «ولی عصر» علیهالسّلام را به ما نشان داد.
پرسیدم: چگونه او حضرت «بقیةالله» را به شما نشان داد؟
گفت: وقتی ما از منزل بیرون آمدیم، نمیدانستیم به کجا میرویم، تا آنکه در خدمت آیة الله اصفهانی به «وادی السّلام» (۱) وارد شدیم در وسط وادی السّلام محلّی بود که آن را مقام حضرت «ولی عصر» علیهالسّلام میگفتند.
آیة الله اصفهانی وقتی به در مقام رسید چراغ را از مشهدی حسین گرفت و تنها مرا با خود به داخل مقام برد، در آنجا وضویش را تجدید کرد.
پسرم به اعمال او میخندید، آنگاه چهار رکعت نماز در آن مقام خواند و کلماتی گفت: که آن را نفهمیدیم، ناگهان دیدیم، آن فضا روشن شد در اینجا پسرش میگفت: در این موقع من بیرون مقام ایستاده بودم، پدرم با سید ابوالحسن اصفهانی داخل مقام بودند، پس از چند دقیقه صدای پدرم را شنیدم، که صیحهای زد و غش کرد.
نزدیک رفتم دیدم، آیةالله اصفهانی شانههای پدرم را میمالد، تابهوش بیاید وقتی از آنجا برگشتیم پدرم گفت: حضرت «ولی عصر» علیهالسّلام را دیدم و او مرا مشرّف به مذهب شیعه اثنی عشری فرمود و بیشتر از این، خصوصیات ملاقاتش را نگفت و پس از چند روز به یمن برگشت و چهار هزار نفر از مریدانش را شیعه دوازده امامی کرد.
حضرت آیت اللّٰه سیّد حسن ابطحی
کتاب ملاقات با امام زمان / ملاقات چهلم
@alzekr_alhakim
به قدری حضرت امام زمان مان (علیه السلام)مظلوم هستند، غریب هستند، که حساب ندارد. واقعا باید گفت «السلام علیک ایها الأمام الغريب» ای آقای غریب، ای امام غریب.
به جهت این که در دنیا کسی با این بدن راه برود، بین ما باشد، نفس بکشد، از بین ما بیرون نباشد، ولی کسی او را نمی شناسد با او ارتباط ندارد. این همه سهم امام (علیه السلام)یعنی مال امام (علیه السلام) است روایت است که خدای تعالی می فرماید: تمام کره زمین هر چه ثروت دارد مال امام (علیه السلام) است. «أَنَّ الْأَرْضَ يَرِثُهَا عِبَادِيَ الصَّالِحُونَ»
مازاد بر معونه تان، یک پنجمش را آن هم نصفش را به سادات مستحق بدهید، بقیه مال امام (علیه السلام)است. اما کسی به فکر حضرت امام زمان (علیه السلام)نیست.
امامت، سوال ۳۳۸
@alzekr_alhakim
4_5920044944982017011.mp3
2.36M
#سخنرانی #امام_زمان
🔹امتیازات زمانظهور و راه رسیدن به آن در قبل از ظهور
🔹حضرت آیة اللّٰه سیّد حسن ابطحی
@alzekr_alhakim
#اخلاق
كمصبري بزرگترين ضعف است براي انسان. شماهم اگر كم صبر باشید در راهتان باز ميمانيد!
استقامت، معنايش اين نيست كه انسان به خودش بگويد من استقامت دارم و تمام، نه! بايد روز به روز به كمالات او اضافه شود و صبرش زياد شود.
بهترين هديه را خداوند براي صابرين قرار داده؛ هر صبري هم فايده ندارد.
صبر بايد انسان را به جايي برساند!!
«إِنَّا إِلَيْهِ رَاجِعُونَ» هم خيلي معناي زيبايي دارد يعني آنقدر بروي، بروي تا به خدا برسي!
از چه راهي ميشود به اين حقيقت رسيد
از راه صبر!...
حضرت آیت اللّٰه سیّد حسن ابطحی
۲ ذی القعده/ ۱۴۲۳
@alzekr_alhakim