#تربیت
#نادیده_گرفتن
🔹 نادیده گرفتن چگونه؟
یکی از راهکارها در مقابل رفتار ناپسند کودکان «نادیده گرفتن» است.
چند نمونه راهکار برای این نوع رفتار، خدمت شما همراهان عزیز ارائه می گردد:
🔹 به رفتاری که برای نادیده گرفتن انتخاب کردهاید چه زبانی و چه غیر زبانی واکنش نشان ندهید.
🔹 برای نادیده گرفتن از روشهایی مثل ترک کردن محل، گرداندن رو به سمت دیگر، تماشای تلویزیون، نگاه به بیرون پنجره، صحبت کردن با دیگری، و... ، استفاده کنید.
🔹 اگر کودک بعد از بی توجهی شما رفتار نامناسبش را بیشتر کرد به او توجه نکنید.
🔹 افزون بر نادیده گرفتن رفتار نامطلوب، رفتار مطلوب کودک را با تحسین تقویت کنید؛ برای مثال: تا کودک دست از گریه برداشت، بدون معطلی او را تحسین کنید، به او نزدیک شده و نوازشش کنید، اگر دوباره گریه کرد دوباره به او بیتوجه شوید.
‼️ رفتاری از کودک که برای خودش یا دیگری پر خطر است و یا زیان مالی دارد، نباید از روش «نادیده گرفتن» استفاده کنید.
#اَللهُمَّعَجـِّللِوَلیِّـکَالفَرَج
7.82M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔸 صد روز گذشت
🔹امروز، صدمین روز جنگ علیه مردم غزه
📡
🔴شرمندهایم این تصاویر را منتشر میکنیم
🔹بعد از قبح شکنیهای عجیب مصرف سیگار در زنان سریالهای نمایش خانگی، اینبار گناه فرشته متفاوتتر به عرصه وجود آمده است.
در این سریال زن وکیل ایرانی بر خلاف قوانین کشورش در حال موتور سواری است. در این سریال زن وکیل متشخص متاهل بر خلاف فرهنگ کشورش در حال رابطه با عشق سابقش است.
در این سریال بر خلاف تعهد زنان ایرانی به خانواده، این زن درکنار استخر با مرد نامحرمی که پوشش غیر قانونی دارد، خلوت کرده است.
هر کدام از اینها برای فرهنگ ما زشت است، به یقین برای زن وکیل غربی هم زشت است. چون لااقل، زن غربی قوانین کشورش را زیر پا نمیگذارد.
به گمان شما در میانهی چالش زن زندگی آزادی، که دشمن جنگ شناختی را متوجه زن وخانواده و تغییر ذایقههای زنان ایرانی کرده است ساخت و الگوسازی از چنین زنانی عامدانه است یا صرفا برای جذابتر کردن و فروش بیشتر فیلمهاست؟
و سوالی که بسیار بیشتر ذهن ما را درگیر کرده است، چرا در شبکه نمایش خانگی هیچ فیلمی با شخصیت پردازی از زن ارزشی و مطلوب تمدن ایرانی اسلامی ساخته نمیشود؟ و سوال مهمتر چرا کسی به دنبال کشف رابطه سوء این سریالها در تغییر ذائقه ملی مذهبی جوانان ما نیست؟
#سلاممغان
⭕️ روش مداخله در دعوای فرزندان
❎ آگاهی از نکات ریزِ تربیتی، تربیتِ بهتری را در فرزندان رقم میزند.
✍️ زمانیکه بچهها با هم دعوا میکنند و میخواهید برای حلّ آن مداخله کنید، بهجای واژۀ «چرا؟» از واژههای جایگزین استفاده کنید؛ مثلاً بهجای اینکه بگویید: «چرا برادرت رو زدی؟» بگویید: «میشه بگی چی شد که برادرت رو زدی؟»
🔆 استفاده از واژه «چرا؟» در تربیت فرزندان، معنای توبیخی دارد و باعث تخریب روابط والدین و فرزندان میشود.
💢دور از سیاست و درگیری های دنیوی...
هر روز یک نکته جالب برای تربیت فرزندان عزیزمان یاد بگیریم و عمل کنیم.
#اولین #دانشمند #شهید هسته ای ایران
#مسعود علی محمدی
🍃🌷🍃
در سوم فروردین 1340 در خانوادهای مذهبی و متدین در روستای کن از اطراف شهر تهران متولد شد.
سال 1346 تحصیلات ابتدایی خود را در دبستانی در شهر ایذه آغاز کرد، با آن سن کم و اراده قوی، هر روز مسیر محل زندگیشان را تا ایذه با پای پیاده طی میکرد.
🍃🌷🍃
دوره ابتدایی را با موفقیت و نمرات عالی سپری کرد و دوران راهنمایی را در مدرسه راهنمایی جلال آل احمد گذراند. غمخوار پدر و مادرش بود.
🍃🌷🍃
#چهرهای #آرام و #خندان داشت، #گشادهرویی و #خوشخلقی، از ایشان شخصیتی #دوستداشتنی و #جذاب ساخته بود. همین امر سبب #جذب دوستان زیادی شده بود و اکثر همکلاسیهایش به یاد دارند که از دانش آموزان ممتاز و کوشا بود.
🍃🌷🍃
دوران تحصیلات متوسطه را در سال 1353 در دبیرستان آیت الله طالقانی شهرستان ایذه شروع کرد و با وجود مشکلات فراوان در کنار تحصیل، همگام و همراه پدر به فعالیتهای #کشاورزی میپرداخت.
🍃🌷🍃
دوران #دبیرستان ایشان همزمان با اوجگیری #تظاهرات و #مبارزات ملت ایران شد. با ایراد سخنرانی و برپایی نماز جماعت در دبیرستان به #مبارزه با #فعالیتهای سیاسی گروهها میپرداخت.
🍃🌷🍃
ایشان #فعال مسجد جامع بود. در برپایی کلاسهای عقیدتی و سیاسی همت میکرد و در #سنگر دبیرستان فعالانه ضمن #تبلیغ و #جذب نیروهای مومن به #مبارزه با افکار انحرافی رایج آن زمان میپرداخت.
🍃🌷🍃
پس از اخذ #دیپلم از دبیرستان شهریار قلهک در سال ۵۶، #تحصیلات کارشناسی خود را در #رشته فیزیک در دانشگاه شیراز آغاز و پس از #فارغ التحصیلی ایشان در سال ۶۴ در دوره کارشناسی #ارشد #فیزیک #دانشگاه صنعتی شریف پذیرفته شد.
🍃🌷🍃
در سال #۶۷ تحصیلاتش را در نخستین دوره #دکترای #فیزیک نظری دانشگاه صنعتی شریف پیگرفت و در مهر ماه سال #۷۱ بهعنوان #نخستین #دانشآموختۀ #دکترای #فیزیک داخل کشور و #نخستین #دانشآموخته# دکترا #دانشگاه شریف، #فارغالتحصیل شد.
🍃🌷🍃
از سالها پیش ایشان به #هیات علمی #دانشگاه تهران ملحق شد، #عضو هیئت ممیزه #دانشگاه تهران و #عضو شورای پردیس علوم و #معاون پژوهشی پردیس تا سال ۸۷ بود، همچنین در #سازمان #انرژی هستهای فعالیت داشت.
🍃🌷🍃
ایشان در طول سالها #فعالیت علمی و #تحقیقاتی خود، بیش از #۸۰ مقاله در #معتبرترین مجلات #علمی #جهان به #چاپ رسانده و در سال #۸۶ در #بیستویکمین #جشنواره بینالمللی خوارزمی #رتبه دوم #پژوهشهای بنیادی را کسب کرد.
🍃🌷🍃
#زمینه اصلی تحصیلات و تحقیقات ایشان، #ذرات بنیادی، خصوصا #نظریه ریسمان و به طور دقیقتر #نظریه میدانهای همدیس بود ،مدت #چهار سال بهعنوان #پژوهشگر #غیرمقیم در #پژوهشکده #فیزیکِ پژوهشگاه #دانشهای بنیادی #فعالیت داشت.
🍃🌷🍃
به روایت از همسر #شهید:
#شهید دوست برادرم بود. برادرم و #مسعود در #ستاد انقلاب فرهنگی کار میکردند. او فهمیده بود که برادرم، خواهری دارد و بالاخره به خواستگاری آمد.
#اولین جلسۀ خواستگاری که برگزار شد، #مسعود به #جبهه رفته بود و مادر و زندایی و خواهرش آمدند و عکسش را آورده بودند. پرسیدند که شما میپسندید یا نه؟ ما هم پسندیدیم.
🍃🌷🍃
لیسانسش را گرفت. برای فوقلیسانس دانشگاه شریف آمد، آزمونش شرکت کرد و قبول شد. همزمان برای #خارج از کشور #بورسیه شد. من خودم خیلی اصرار داشتم که برویم خارج کشور، به مسعود میگفتم آنجا بهتر میتوانی پیشرفت کنی؛ ولی او قبول نمیکرد. میگفت: «من تحقیق کردم، استادانی که من میخواهم با آنها کار کنم کمتر از استادان آنجا نیستند. چه دلیلی دارد که به آنجا برویم؟»
🍃🌷🍃
#مومن، #با اعتماد به نفس و #منطقی بود. در #زندگی مشترک بسیار #باگذشت بود؛ اما آن چیزی که باعث شد من به سرعت دلبسته او شوم، #جمیع این #ویژگیها در کنار #مهربانیش به من و خانواده بود.
🍃🌷🍃