فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سوزن ها و زخم زبانها
حاج آقا رنجبر
@Asemani_bashim
https://chat.whatsapp.com/CX1T9HwZujk0VVetUFPu9d
امام علی علیه السلام :
إستَنزلوا الرِّزقَ بِالصَّدَقَةِ
با صدقه دادن، روزی خود را فرود آورید.
✍کافی(ط-الاسلامیه) ج 4 ، ص 3 ، ح 5 - تحف العقول ص 60 - من لا یحضره الفقیه ج 2 ، ص 66 ، ح1730
@Asemani_bashim
شیطان در مرحله سکرات مرگ، هنوز قدرت وسوسه دارد و لذا بیكار نمینشیند تا بلكه بتواند دشمنیاش را به انتها برساند و انسان را دست خالی به معاد بفرستد، البته اگر انسان در قلب خود ایمان را نهادینه كرده باشد شیطان كاری از پیش نمیبرد ولی اگر ایمانش اساسی نبود و در دنیا با اندك فشاری ایمانش را رها میكرد، شیطان میتواند در این مرحله موفق گردد. از امام صادق(ع) هست كه:
«هیچ كس نیست مگر اینکه چون در آستانه مرگ قرارگرفت، ابلیس یكی از شیاطیناش را بر او میگمارد تا او را به كفر بكشاند و در ایمانش شك ایجاد نماید، آنكس كه بهواقع مؤمن است تحت تأثیر او قرار نمیگیرد».(حیات پس از مرگ، علامهطباطبایی(ره)، فصل اول به نقل از فروع كافی)
شیطان از راه تعلّقاتِ انسان وارد میشود و در خیالات انسان تصرف مینماید و آنكس را كه در دنیا صراط عبودیت را وِجهه همت خود قرار نداده است متأثر میكند و در واقع شخصیت اصلی دنیایی آن فرد را به او میدهد...
شرط جوابگویی به ملائكه عالم قبر، نقش بستن عقاید حقّه در لوح دل است، به نحوی كه آن عقاید، صورت باطن نفس شود این در صورتی است كه به شدت با آن عقاید حقّه مأنوس شده باشد.
✍🏻معاد؛ بازگشت به جدّیترین زندگی
نویسنده : اصغر طاهرزاده
@Asemani_bashim
بهلول از شیخ جنید بغدادی پرسید: آداب طعام خوردن خود را می دانی؟ گفت: آری.
چگونه می خوری؟
جنید بغدادی پاسخ داد: اول بسم الله می گویم و از جلوی خود می خورم و لقمه کوچک بر می دارم و به طرف راست دهانم می گذارم و آهسته می جوم و به لقمه دیگران نظر نمی کنم و در خوردن از یاد حق غافل نمی شوم و هر لقمه که می خورم، الحمدلله می گویم و در اول و آخر غذا دست می شویم.
بهلول گفت:
اینها که تو گفتی، فرع است و اصل در خوردن، آن است که لقمه حلال باید خورد و اگر غذای حرام را صدها نوع از این آداب که گفتی به جای بیاوری، فایده ای ندارد و سبب تاریکی دل شود.
✍️ از کتاب رازقیت خالق نوشته اسماعیل صدیقی
@Asemani_bashim
فرزندشیخ رجبعلی خیاط:
یک خیاطی به اسم «آقا صمد» در بازار کار میکرد که یک چرخ خیاطی داشت و آن چرخ، همه زندگیاش بود. او از شاگردهای پدرم بود، با همان کسب ضعیف و درآمد کم همیشه بازارچه را ایام محرم خرج میداد.
همین آقا صمد میگفت: یکی از دوستانم حدود 75 روز برای خودسازی جایی برای ریاضت و این نوع کارها رفته بود و بعد که برگشت به من گفت: صمد! برو ببین جناب شیخ درباره من چه میگوید؟ میگفت: وقتی که من وارد کارگاه جناب شیخ شدم، گفت: برو بیرون! گفتم: جناب شیخ، من آمدهام فیضی ببرم!
گفت: به دوستت بگو بدبخت، تو مشرک شدهای! در آن مدت تو خودت را گذاشته بودی جلو که «من چشم برزخیام باز شود!» «من!» ببینم، پس خدا کو؟! برای خدا چه کردهای؟ بعد جناب شیخ گفت: به او بگو برو نمازت را بخوان! زنت هم از تو ناراضی است، برو دو حلقه النگو بگیر و او را راضی کن!
✍🏻 پایگاه اطلاع رسانی مشرق
کد خبر: ۱۵۳۴۶۲
@Asemani_bashim
آیت الله قرهی:
همانطور که میدانید حسادت با غبطه فرق میکند. «حسادت»؛ یعنی این که چرا او دارد، من ندارم، «غبطه»؛ یعنی او دارد نوش جانش، ولی به من هم بده.
امّا در این زمینه های مادّی، غبطه معنا ندارد. او دارد که دارد! به من چه که دارد؟! دیگر این که: خدا! او چه خانه بزرگی دارد، چه ماشین فلانی دارد، نوش جانش امّا به من هم بده؛ غبطه نمیشود! اصلاً غبطه را در مسائل دنیوی مصرف نمیکنند که بخواهد تاریخ مصرفش بگذرد - توجّه! توجّه! این یک کد است که دارم به شما عرض میکنم– بلکه انسان در مسائل معنوی، غبطه میخورد که او چه مقام معنوی خوبی دارد، خوشا به سعادتش امّا ای کاش میشد من هم اینطور بشوم، ای کاش من هم آدم میشدم، ای کاش من هم به این مقامات الهی که بزرگانی مثل بهجت القلوب، مثل آیتالله العظمی بهاءالدّینی، مثل ابوالعرفا، آیتالله العظمی ادیب، مثل آیتالله مولوی قندهاری، مثل آیتالله شاه آبادی، مثل آیتالله حق شناس(اعلی اللّه مقامهم اجمعین) و مثل حضرت شیخنا الاعظم، حضرت مفید عزیز(روحی له الفداء و سلام اللّه علیه) و ... دارند، میرسیدم. لذا غبطه را در اینجا خرج میکند و حسادت نمیورزد.
عزیز دلم! وقتی کسی خود را از مردگان دانست و طمع نداشت و قانع بود؛ درّ شناس و گوهرشناس میشود و میداند غبطه، یک درّ است؛ پس غبطه را برای مسائل دنیا نمیخورد. وقتی میبیند کسی اموال زیادی دارد، میگوید: دارد که دارد، اصلاً قانع میشود، دیگر حریص نیست ولو به طریق حلالش!
✍🏻227 مین جلسه درس اخلاق
@Asemani_bashim
خاطره ای از امیرالمومنین علیه السلام:
(فرزندم) حسن بشدت بیمار شد. مادرش او را در آغوش گرفت و نزد پدر برد و وی رادر برابر دیدگان پدر بر زمین نهاد و با حال زار و پریشان به او پناه برد و گفت: ای پدر! فرزندم حسن بیمار گشته، از خدا بخواه تا سلامتی از دست رفته را به او بازگرداند!
رسول خدا(ص) نزدیکتر آمد و بر بالین فرزند نشست. و فرمود:
دخترم! همان خدایی که وی را چون تحفه ای به تو بخشیده است بر درمان او نیز تواناست. در این بین جبرئیل فرود آمد و گفت:
ای محمد! خداوند متعال هر سوره از قرآن را که بر تو نازل کرده حرف فا را در آن به کار برده است. - و فا از آفت است - غیر از سوره حمد که فا ندارد. (بنابراین برای شفای بیمار خود) ظرف آبی برگیر، و سوره حمد را چهل مرتبه بر آن بخوان سپس قدری از آن آب را بر کودک بپاش (به خواست خدا) شفاخواهد یافت.
پیامبر خدا(ص) چنین کرد و همانجا کودک، چونان کسی که از بند رهیده باشد، بهبودی یافت (چندانکه گویی بیمار نبوده است).
✍🏻بحار، ج 62، ص 104.
@Asemani_bashim
30.98M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
ادامه زیارت مجازی پریشب
به نیت آزادی زندانیان
شفای مریضان
آسان شدن کارها
@Asemani_bashim
https://chat.whatsapp.com/CX1T9HwZujk0VVetUFPu9d
امیرالمومنین امام علی علیه السلام فرمودند: اى بندگان خدا از مرگ و نزديك بودنش بترسيد، و آمادگى هاى لازم را براى مرگ فراهم كنيد، كه مرگ جريانى بزرگ و مشكلى سنگين به همراه خواهد آورد: يا خيرى كه پس از آن شرّى وجود نخواهد داشت، و يا شرّى كه هرگز نيكى با آن نخواهد بود.
پس چه كسى از عمل كننده براى بهشت، به بهشت نزديكتر و چه كسى از عمل كننده براى آتش، به آتش نزديكتر است.
شما همه شكار آماده مرگ مى باشيد: اگر توقّف كنيد شما را مى گيرد، و اگر فرار كنيد به شما مى رسد. مرگ از سايه شما به شما نزديكتر است...
✍🏻«نهج البلاغه، نامه 27»
@Asemani_bashim
باید بپذیریم که؛
حب دنیا سر منشاء همه خطاهاست
@Asemani_bashim
https://chat.whatsapp.com/CX1T9HwZujk0VVetUFPu9d
حاج آقا فاطمی نیا رحمت الله علیه :
موعظه ی امیرالمومنین علیه السلام برای جهانیان کافی است که فاعملوا والاحوال هادئه عمل کنید،کار خیر بکنید الان که اوضاع آرام است.هدوء به معنای آرامش است.
عافیت دنیا را مقدمه عافیت آخرت قرار بدهیم.یک موقع وارد منزل می شوید عافیت دارید،همسر و فرزندان نشستند .الحمدالله؛ خبری نیست،اوضاع آرام است.عمل کنید.یک کار خوب انجام دهید. وَ الْأَقْلَامُ جَارِیَه عمل کنید در حال که اوضاع آرام است و عمل کنید درحالی که قلم ها جاری است می نویسد. ای مردم، عمل کنید در حالی که قلمها جاری است، هر کاری کنید نوشته میشود. چرا میگوید؟ به این دلیل که بعد از مرگ دیگر قلم جاری نیست، بعد از مرگ دیگر قلمی نیست، شخص مرد و همه چیز تمام شد. یک تلفنی بزنید،گره ای باز کنید،نوشته می شود.
✍️پایگاه اطلاع رسانی وارث
@Asemani_bashim
@saatibarayagha