#نوشیدنی_هلو😋
مواد لازم
هلو ۳یا ۴عدد
بستنی وانیلی. ۱پیمانه
خامه ۱/۲ پیمانه
سیروپ کارامل یا عسل. مقداری
پاستیل ، ترایفل ، شوکو رول و... جهت تزیین
طرز تهیه : هلو ها را پوست گرفته دو قسمت کرده و در فریزر قرار میدهیم تا کاملا خنک شود سپس بستنی را در دمای محیط نرم کنید و خامه فرم گرفته و هلوها در میکسر میریزیم تا کاملا با هم مخلوط شوند سپس اطراف لیوان سرو را با سس کارامل یا عسل و لبه لیوان را با ترایفل دکور کرده و نوشیدنی را در آن میریزیم
┏━━━••🍃🍊🍃••━━━┓
@kdbnooasil
@ashpazi_bano
┗━━━••🍃🍎🍃••━━━┛
#بادمجان_لاکچری
گوشت چرخ شده: ۳۵۰ گرم
بادمجان: ۳ عدد
پیاز: ۱.۵ عدد
فلفل قرمز: ۱ عدد
فلفل سبز: ۲-۳ عدد
حبه سیر: ۳-۴ عدد
رب گوجه فرنگی: ۱.۵ قاشق غخوری
پوره گوجه فرنگی: ۴-۵ قاشق غخوری
روغن زیتون: ۱ قاشق
جعفری
فلفل سیاه، زیره، پاپریکا، نمک
طرز تهیه:
بادمجانها را از وسط مانند شکل نصف کنید و روی سینی فر قرار دهید و در فر کباب کنید یا روی گاز سرخ کنید.
پیاز را نگینی خرد کرده و تفت دهید. سپس سیر رنده شده را اضافه کنید. حالا گوشت را اضافه کنید و خوب تفت دهید. نمک، فلفل و سایر ادویه ها را اضافه کنید. فلفل دلمه ای و فلفل سبز را نگینی خرد کنید و اضافه کنید. اجازه دهید تا نرم شوند.
برای سس، رب گوجه فرنگی را با روغن زیتون تفت. عید. پوره گوجه فرنگی را هم به آن اضافه کنید و باز تفت دهید. یک و نیم لیوان آب اضافه کنید و اجازه دهید تا روی حرارت به قوام نسبی برسد.
بادمجان ها را در ظرف مناسب بچینید. مواد را روی آن بریزید. سس را هم به ظرف اضافه کنید. به اندازه ده دقیقه در فر قرار دهید.
┏━━━••🍃🍊🍃••━━━┓
@kdbnooasil
@ashpazi_bano
┗━━━••🍃🍎🍃••━━━┛
#پیراشکی_نان_تست
مواد لازم پیراشکی نان تست😋نان تست تازه۱ بسته🔸شیر۱ پیمانه🔸پودر سوخاری به مقدار لازم🔸مواد لازم برای داخل فینگر فودسینه مرغ پخته و ریز شده۱ عدد🔸ذرت پخته۱ پیمانه🔸زیتون نصف پیمانه🔸فلفل دلمه ای۲ عدد🔸پنیر رنده شده نصف پیمانه🔸سبزیجات معطر (جعفری یا شوید)به میزان لازم
برای تهیه پیراشکی خوشمزه و مخصوص با نان تست ابتدا سینه مرغ را به همراه ۱ پیاز کوچک، کمی زردچوبه و ۲ لیوان آب درون یک قابلمه مناسب می ریزیم و روی حرارت متوسط قرار می دهیم تا مرغ به طور کامل پخته شود.
در این مرحله مرغ را پس از پختن به صورت ریش ریش خرد می کنیم و کنار می گذاریم. در صورت تمایل می توانیم سوسیس یا کالباس را جایگزین گوشت مرغ کنیم. حالا یک تابه مناسب روی حرارت قرار می دهیم و کمی روغن اضافه می کنیم.
در این مرحله گوشت مرغ را به تابه اضافه می کنیم و به خوبی تفت می دهیم تا کمی سرخ شود، سپس ذرت، زیتون و فلفل دلمهای را به تابه اضافه می کنیم و جعفری و پنیر را به آن افزوده و همه را با هم، مخلوط می کنیم.
مواد را پس از اینکه به خوبی تفت دادیم، از روی حرارت کنار می گذاریم. در ادامه چهار طرف نان های تست را با چاقو برش می دهیم. در ادامه قسمت مرکزی نان تست را از مواد مرغ قرار داده و با ساندویچ ساز دستی دو طرف آن را کاملا به هم محکم می کنیم.
برای راحتی کار می توان روی نان ها را با وردنه کمی نازک کرد. در صورتی که پیراشکی ساز دستی در دسترس نداشتیم، میتوانیم با آغشته کردن آب به لبه های نان تست و فشار چنگال دو طرف آن را به هم بچسبانیم.
نان ها را ابتدا در شیر زده بعد با پودر سوخاری آغشته در روغن سرخ کن
#پنیر_خامه_ای_با_طعم_کارخانه_ای
مواد لازم:
شیر محلی پر چرب ۲ کیلو
آبلیمو یا سرکه سفید ۸ قاشق غذاخوری
کره ۲۵ گرم
آب پنیر نصف فنجان(آبی که از دلمه شدن بدست آماده)
نمک در صورت دلخواه
طرز تهیه:
شیر را روی حرارت قرار بدید تا بجوش بیاد.وقتی جوش آمد،بهش آبلیمو یا سرکه اضافه کنید.شیر شروع به بریده شدن میکنه.دلمه دلمه میشه.
بعد از ۲ دقیقه شیر را خاموش کنید و تکه های دلمه شده را داخل آبکش یا پارچه نخی بزارید. احتیاجی نیست که فشار بدید.
تکه های پنیر را داخل خرد کن یا غذا ساز یا مخلوط کن بریزید.بهش کره و آب پنیر اضافه کنید و به طور کامل چرخ کنید.
اگر برای دسر استفاده میکنید،به پنیر خامه ای نمک نزنید.
اگر برای صبحانه مصرف میکنید،نمک بزنید.
به مدت ۴ ساعت در یخچال بزارید تا منسجم بشه.
نوش جان
┏━━━••🍃🍊🍃••━━━┓
@kdbnooasil
@ashpazi_bano
┗━━━••🍃🍎🍃••━━━┛
#ران_مرغ_پفکی
#ران_مرغ_سوخاری
#ران_مرغ_دروغین
#فینگرفود
مواد لازم:
شش عدد ساق ران
دو عدد سیب زمینی نسبتا بزرگ
پنیر پیتزا ۵ قاشق غذاخوری برای مخلوط مرغ و سیب زمینی
نمک وفلفل و پودر سیر برای مخلوط مرغ و سیب زمینی
مقداری پنیر پیتزا برای مابین مواد
برای سوخاری:
یک عدد تخم مرغ و پنج قاشق شیر
آرد سفید یک لیوان
آرد سوخاری یک لیوان
طرز تهیه:
ساق ران را با نمک، فلفل، زردچوبه،یک لیوان آب ویک پیاز چهار قاچ ویک حبه سیر و یک تکه چوب دارچین به مدت یک ساعت بپزید.
دو عدد سیب زمینی متوسط رو اب پز کنید
وقتی ران پخت ،گوشت رو از استخوان جدا کنید بوسیله غذا ساز چند ثانیه بزنید. البته مواظب باشید تا خمیر نشه.
من با دست ریش ریش کردم و با گوشتکوب کوبیدم.
سیب زمینی رو با گوشتکوب له کردم.
سیب زمینی ، ۵ قاشق پنیرپیتزا،نمک،فلفل،پودر سیر به مرغ له شده اضافه کنید وبا دست مخلوط کنید.
مواد را به ۶ قسمت تقسیم کنید.
از مواد برداشته کف دست باز میکنیم. استخوان ران، وسطش گذاشته .مقداری پنیر پیتزا وسطش بزارید و با دست به شکل ران مرغ، شکل بدید.
در آرد سفید میغلتیانیم .
سپس در تخم مرغی که با ۵ قاشق شیر مخلوط کردیم ،با چنگال خوب بزنید و بغلتانید.
آخر سر در آرد سوخاری. تو روغنی که با حرارت ملایم داغ شده میزاریم تا همه جاش یکنواخت سرخ بشه .سعی کنید روغن تا نصف ران رو بگیره. تو قابلمه یا تابه کوچک ونسبتا گود سرخ کنید اینجوری روغن کمتری مصرف میشه.
سرخ که شد رو دستمال تمیز بزارید تا روغن اضافی گرفته بشه. استخوان رو بیرون بکشید وبا سس نوش جان کنید.
#گبولی_پلو_با_گوشت_هرمزگان
#گوبولی_پلو_با_گوشت_جنوبی
مواد لازم:
گوشت گوسفند با استخوان ۸۰۰ گرم یا گوشت بدون استخوان ۴۰۰ گرم
برنج ۳پیمانه
نخود ۱ پیمانه
پیاز ۲ عدد
سیب زمینی ۲عدد
کشمش نصف پیمانه
ادویه ها شامل:
پودر دارچین،پودر زیره،پودر هل،پودر لیمو،ادویه کاری،زردچوبه،فلفل،پودر سیر
نمک و روغن به میزان لازم
طرز تهیه:
یک دونه پیاز را ریز خرد کرده و با روغن تفت بدین تا کاملا سبک بشه و بعد گوشت رو بهش اضافه کنید تا تغییر رنگ دهد.ادویه ها رو اضافه کرده و تفت میدیم. وقتی عطر ادویه ها بلند شد آب جوش اضافه و میذاریم به مدت ۳ ساعت بپزه.آب تا جایی بریزید تا روی گوشت رو بگیره.بعد از ۳ ساعت نمک میزنیم و ۱۰ دقیقه دیگر زمان میدیم تا بپزه و مزه دار بشه.سپس گوشت رو بیرون میاریم و با آب گوشت، برنج رو دم میدیم.آب گوشت رو از صافی عبور بدید و بعد به برنج اضافه کنید(آب گوشت زیاد نباشه چون برنج شفته میشه).آب گوشت به اندازه یک بند انگشت ،از برنج بالاتر باشد.به مدت ۲۰ دقیقه دم میزاریم که ته دیگ نگیره.
گوشت پخته رو ریش کنید و بزارید کنار. سیب زمینی خلالی شده رو هم سرخ کنین و بهش نمک و زردچوبه بزنیدو کنار بذارید.
داخل تابه یه دونه پیاز ریز خرد کرده وبا روغن خوب سرخ میکنیم.نخود را از شب قبل خیس کنید و با آب و نمک و فلفل و زردچوبه به مدت ۲ ساعت بپزید و به پیاز سرخ شده اضافه کنید و تفت بدید.کشمش اضافه کنید و تفت بدید. بهش نمک و فلفل و زردچوبه بزنید و کمی تفت بدید و گاز رو خاموش کنید.
و در آخر برنج رو تو ظرف بکشید و روش رو با نخود،کشمش،گوشت ریش ریش شده و سیب زمینی تزیین کنید.
نوش جان
دسر_تیرامیسو_نسترن_پز_تایید_هانی_فود_تبریز🍰🍰🍰
مواد لازم:
لیدی فینگر ایرانی ۲ بسته(۲۶تایی) میتونین از بیسکویت پتی پور هم استفاده کنین
خامه صبحانه ۲ عدد
پنیر لبنه ۱ عدد(۳۰۰ گرم میتونین پنیر ماسکارپونه هم استفاده کنین یا پنیر خامه ای بدون نمک حتما ۳۰۰ گرم باید باشه)
پودر شکر ۱۰ قاشق سوپ خوری
آب جوش ۱ لیوان فرانسوی
نسکافه ۵ قاشق چایخوری
پودر ژلاتین ۲ قاشق سوپ خوری
آب سرد یک چهارم پیمانه برای پودر ژلاتین
طرز تهیه:
اول نسکافه ها رو با یک لیوان آب جوش حل کرده در ظرفی کنار میزاریم و بعد پودر ژلاتین را با یک چهارم آب سرد در کاسه ای ریخته روی کتری بماری میکنیم تا شفاف شود و سپس ۲ قوطی خامه سرد و پنیر لبنه و ۱۰ قاشق پودر شکر را همه باهم در ظرفی با دور تند همزن به مدت ۱۰ دقیقه هم میزنیم تا کاملا صاف و یکدست شود بعد ژلاتین بماری شده را از روی کتری برداشته و میزاریم تا هم دما شود و سپس به مواد پنیری اضافه کرده و یک دور با همزن هم میزنیم
من در قالب کمربندی درست کردم اول کف قالب کمربندی نایلون کشیدم بعد از مواد پنیری دو قاشق ریختم کف قالب با لیستک کامل صاف کردم بعد دونه دونه بیسکویت لیدی فینگرها رو به نسکافه زده روی مواد پنیری چیدم و به این صورت تا آخر که مواد پنیریم تموم شه و در آخر روی مواد پنیری باز بیسکویت لیدی فینگر که باز به نسکافه زدم چیدم و روشم نایلون کشیدم به مدت ۳ساعت در یخجال گذاشتم تا کاملا خودشو بگیره
و بعد ۳ ساعت تو ظرف سرو برگردوندم و تزیین کردم و سپس نوش جان
امیدوارم درست کنین و نوش جان کنین خیلی راحت و بینهایت خوشمزه حتما امتحان کنین
#سالاد_مرغ_و_کاهو
مواد لازم:
کاهو ۱ بوته خیلی کوچک
خیار شور ۳ عدد
ذرت پخته شده نصف لیوان
هویج ۲ عدد
سینه مرغ آبپز و ریش ریش شده ۱ تکه
برای سس:
ماست ۲ قاشق غذاخوری
سس مایونز ۲ قاشق غذاخوری
آب لیمو ۱ قاشق غذاخوری
نمک و فلفل سیاه و آویشن به میزان لازم
شوید خشک ۱ قاشق غذاخوری(اگر شوید تازه میریزید ۳ قاشق غذاخوری لازمه)
روغن زیتون ۲ قاشق غذاخوری(به دلخواه )
طرز تهیه:
هویج ها رو رنده کنیدو داخل کاسه ای بریزید.خیار شورها و کاهو رو ریز خرد کنیدو به هویج اضافه کنید.ذرت پخته شده هم بریزید.
سینه مرغ را به همراه ۱ لیوان آب،نمک،فلفل،زردچوبه،چوب دارچین و پیاز به مدت ۱ ساعت بپزید و بعد از پخت ریش ریش کنید و به مخلوط کاهو اضافه کنید.
برای سس:
سس مایونز،ماست،آبلیمو،روغن زیتون ،نمک،فلفل ، آویشن و شوید را باهم مخلوط کنید و به مخلوط کاهو اضافه کنید.
نوش جان
┏━━━••🍃🍊🍃••━━━┓
@kdbnooasil
@ashpazi_bano
┗━━━••🍃🍎🍃••━━━┛
#کیک_شکلاتی_گردویی 🥮 😋
تخم مرغ ۳ عدد
شکر نصف لیوان
شیر نصف لیوان
آرد سفید 1.5 لیوان
روغن مایع نصف لیوان
پودر کاکائو ۱ ق غ
گردو خرد شده ۲ ق غ
چیپس شکلاتی ۲ ق غ
بیکینگ پودر ۲ ق چ
وانیل نوک ق چ
🔸ابتدا قالب را با روغن جداکننده چرب کنید. تخممرغها را با وانیل و شکر مخلوط کنید و با همزن خوب هم بزنید تا کشدار شود. سپس شیر را اضافه کنید. سپس روغن مایع را به مواد اضافه کنید و کمی هم بزنید. آرد، پودر کاکائو و بیکینگپودر قاطی کنید و دوبار الک کنید و کمکم به مواد اضافه کنید و با لیسک به صورت دورانی مخلوط کنید. گردو و چیپس را به مایه کیک اضافه کرده و مخلوط کنید. مایه را داخل قالب ریخته و روی کیک کمی گردوی خرد شده بریزید. در فر از قبل گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه به مدت ۴۵ دقیقه قرار دهید تا بپزد.
┏━━━••🍃🍊🍃••━━━┓
@kdbnooasil
@ashpazi_bano
┗━━━••🍃🍎🍃••━━━┛
#نان_برگر
نون برگر 😋
🍔یک ق غ خمیر مایه رو با نصف پیمانه اب ولرم و یک ق م شکر میزاریم جای گرم تا عمل بیاد ده مین بعد یدونه تخم مرغ ویک ق چ نمک و یک سوم پیمانه روغن مایع و یک ق چ (ب پ )و یک سوم پیمانه ماست )رو با هم مخلوط و به خمیر مایه عمل اومده اضافه و مخلوط ارد رو تا جایی اضافه میکنیم که خمیر به دست نچسبه ده مین خوب ورز بدید و خمیر رو بکوبید تا یک خمیر لطیفی حاصل بشه و کف کاسه ای رو چرب میکنیم وخمیر یکدستی حاصل شده رو یک ساعت تو جای گرم داخل کاسه استراحت میدیم بعد از یکساعت استراحت خمیر رو پانچ و هواگیری میکنیم چونه های یک اندازه میگیریم و کف سینی فر قرار میدیم ده مین دوباره استراحت میدیم و رومال زرده تخم مرغ میزنیم و روشون سیاه دونه میپاشیم و تو فر از قبل گرم شده با دمای صد و هشتاد درجه بیست مین میزاریم تا بپزه
┏━━━••🍃🍊🍃••━━━┓
@kdbnooasil
@ashpazi_bano
┗━━━••🍃🍎🍃••━━━┛
#نان_برگر
نون برگر 😋
🍔یک ق غ خمیر مایه رو با نصف پیمانه اب ولرم و یک ق م شکر میزاریم جای گرم تا عمل بیاد ده مین بعد یدونه تخم مرغ ویک ق چ نمک و یک سوم پیمانه روغن مایع و یک ق چ (ب پ )و یک سوم پیمانه ماست )رو با هم مخلوط و به خمیر مایه عمل اومده اضافه و مخلوط ارد رو تا جایی اضافه میکنیم که خمیر به دست نچسبه ده مین خوب ورز بدید و خمیر رو بکوبید تا یک خمیر لطیفی حاصل بشه و کف کاسه ای رو چرب میکنیم وخمیر یکدستی حاصل شده رو یک ساعت تو جای گرم داخل کاسه استراحت میدیم بعد از یکساعت استراحت خمیر رو پانچ و هواگیری میکنیم چونه های یک اندازه میگیریم و کف سینی فر قرار میدیم ده مین دوباره استراحت میدیم و رومال زرده تخم مرغ میزنیم و روشون سیاه دونه میپاشیم و تو فر از قبل گرم شده با دمای صد و هشتاد درجه بیست مین میزاریم تا بپزه
┏━━━••🍃🍊🍃••━━━┓
@kdbnooasil
@ashpazi_bano
┗━━━••🍃🍎🍃••━━━┛
#پاناکوتا_وانیلی
شیر......2لیوان
خامه صبحانه........ 1/2لیوان
شکر.....3/4 لیوان
پودرژلاتین....... 2 قاشق غذاخوری
وانیل...... 1/2قاشق چای خوری
نصف لیوان ازشیررادرون کاسه ای ریخته وپودر ژلاتین را روی آن پاشیده وزمانی که حالت اسفنجی شد آن راروی بخارآب بن ماری میکنیم تاذرات ژلاتین کاملا ذوب وحل شود. شیرراهمراه شکرروی حرارت ملایم قرارمیدهیم تا شکرحل شده وشیرکمی گرم شود.خامه رانیزبه روش بن ماری گرم میکنیم تا روان شود.وژلاتین را به شیرافزوده و هم میزنیم بعدخامه روان شده را نیزبه بقیه مواداضافه میکنیم خوب مخلوط کرده ودرآخروانیل راافزوده وازروی حرارت برمیداریم . (مواظب باشیدخامه وشیرنجوشند فقط درحد گرم شدن ومخلوط شدن مواد باهم کافی است) . من توی ظرفها اول پاناکوتا ریختم بعد گذاشتم یخچال وقتی خودشو گرفت یک بسته ژله انار درست کردم و روش ریختم و داخلش هم دونه های انار انداختم
┏━━━••🍃🍊🍃••━━━┓
@kdbnooasil
@ashpazi_bano
┗━━━••🍃🍎🍃••━━━┛