#آش_میوه 🍲 😋
🔸نخودو لوبیا (یک پیاله بزرگ)که از قبل خیس کردیم میذاریم بپزه،پیاز سرخ کرده تقریبا سه عدد متوسط رو به نخود و لوبیامون اضافه میکنیم حدود یک پیاله بزرگ بادوم ویک پیاله بزرگ گردو هم به آشمون اضافه میکنیم وقتی همه ی مواد پخت بیست دقیقه آخر همراه سبزی آلبالو و آلو و گوجه سبز داخل آش میریزیم ودر آخر رشته آش رو اضافه میکنیم ،کمی فلفل و زردچوبه فراموش نشه،این آش باید ترش باشه و میزان ترشی آش بستگی به سلیقه تون داره،اگه ترشی آش کم بود بهش سرکه یا آبغوره اضاف میکنیم من خودم طعم آبغوره بیشتر میپسندم،روی آش رو هم با پیاز داغ میتونیم تزیین کنیم 😊 پ ن:من دو قاشق آرد رو هم با کمی آب باز کردم و داخل آش ریختم تا موقعی که دوباره آش بجوشه هم زدم تا آرد گوله نشه
💖 (✪‿✪) 💖
@ashpazi_bano
#نکات_ریز_آشپزی
چطوری بوی #سوختگی_برنج رو ازبین ببریم
کافیه یه پیاز پوست بکنید و داخل برنج قرار بدین، پیاز بوی سوختگی را به خود میگیرد
💖 (✪‿✪) 💖
@ashpazi_bano
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#آموزش_دسر_رژیمی
مواد لازم
جو پرک ۱ پیمانه
ڪره بادام زمینے ۱/۲ پیمانه
سیروپ ڪارامل ۱/۳ پیمانه
سان ماس به میزان لازم
میوه به دلخواه
💖 (✪‿✪) 💖
@ashpazi_bano
🔴شاید دیده باشید که بعضیا غذایی که میپزن واقعا مزه ی بی نظیری داره و عین غذای رستورانه یا عین نذری ها خوشمزه اس. راز غذا و ترشی خوشمزه ادویه اشه. اگه میخواین غذاتون بین المللی باشه و از رستورانها هم بهتر باشه، لطفا این مطالب را به یاد داشته باشید.
🔻ادویه پلو: گل سرخ یا گل محمدی، زیره، دارچین، میخک، هل (همه رو مخلوط کنید و آماده داشته باشید)
🔻ادویه آبگوشت: زردچوبه، دارچین، فلفل سیاه، جوز هندی، بادیان، میخک
🔻ادویه ترشی مخلوط و لیته: نعنا خشک، گلپر، تخم گشنیز، تخم سیاه دانه، زیره سیاه و سبز، کاری، زردچوبه.
🔻ادویه ترشی بادنجان: گلپر، زردچوبه
🔻ادویه ماست و خیار: فلفل سیاه،نعناخشک، ریحان، مرزه، ترخون خشک و پودر گل سرخ
🔻ادویه فلافل: زیره سبز، کاری، زنجبیل، فلفل قرمز،گشنیز و شنبلیله
🔻ادویه کوکوسبزی: پودر گل محمدی، کاری، دارچین، فلفل سیاه
🔻ادویه هویج پلو،کلم پلو و لوبیا پلو: ادویه پلویی و مقداری دارچین
🔻ادویه مرغ و ماهی: بهترین ادویه زعفران، زنجبیل، برگ بو، و پودر سیر
🔻ادویه کباب تابه: فلفل سیاه، پودر لیمو عمانی، زردچوبه و سماق
🔻ادویه گوشت: جوز هندی ولی بیش از ۴گرم جوز هندی اگه استفاده بشه باعث توهم میشه
🔻ادویه سوپ: پودر آویشن و یک یا دو عدد برگ بو
🔻ادویه قیمه پلو: دارچین، زیره سبز، پودر گل محمدی
بفرستین تو گروهاتون 😍
💖 (✪‿✪) 💖
@ashpazi_bano
خیلی مفيده بخونید و برای بقیه هم بفرستید 👌🏻
- بامیه بهترین دارو دیابت است.
- گردو ازلخته شدن خون جلوگیری می کند.
- هل تقویت کننده قلب بوده وسرماخوردگی رامعالجه میکند.
- گشنیز تشنگی رابرطرف می کندوبرای دهان ودندان بسیارمفیداست.
- انگور باعث پاکسازی معده و روده میشود
- لوبیاچشم بلبلی کم چرب و بدون کلسترول وحاوی سدیم است.
- کلم بروکلی،به دلیل داشتن کلیسم فراوان باعث تقویت استخوان ها میشه
- گل گاوزبان باعث کاهش تب دربیماری های سرخک، آبله وکهیر میشود.
- نخودفرنگی منبعی از فولیک اسیدو ویتامینB۶است
- ویتامینC موجود درجعفری افزایش جذب آهن میشود
- پونه اشتهاآور بوده وباعث سهولت هضم وبه درمان معده کمک میکند.
- کنجدبرای رفع ناراحتی کیسه صفرا مفیداست.
- خوردن موزخطرمرگ دراثرسکته مغزی راکاهش می دهد.
- انگورخون سازبوده وبه تصفیه خون نیزکمک میکند.
- شکلات برای سلامت قلب مفیدبوده ومانع لخته شدن خون میشود.
- مصرف زغال اخته باعث کاهش چربی شکمی وکاهش کلسترول میشود.
- گوجه فرنگی بدن را دربرابر امراض وبیماری های عفونی حفظ میکند.
- اسفناج بهترین دارو برای کسانی که مبتلابه کم خونی هستند.
- روغن کنجد برای رفع تنگی نفس،سرفه خشک وزخم ریه مفید است
💖 (✪‿✪) 💖
@ashpazi_bano
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مزهی دورهمی😎
یا پیش غذا😉
.
چیا لازم دارین!؟
۳ عدد کدو متوسط
۱،۲ پیمانه روغن زیتون
۱ مشت گردو
۱ ق م نعنا خشک
۱ ق م پول بیبر ترکی
۵۰۰ گرم ماست چکیده
۲ حبه سیر(اگر دوست داشتین بیشتر هم میشه)
کمی نمک
.
بهترین پول بیبری که تاحالا تست کردم👌🏼
.
.
گردو کمی با حرارت ملایم حرارت ببینه، نسوزه که تلخ نشه.
- نعنا خشک و پول بیبر بعد از خاموش شدم روغن اضافه بشه که نسوزه، کنار بزارین تا کاملا رنگ روغن قرمز بشه.
- کدو حتما از دا بیفته بعد اضافه بشه.
.
💖 (✪‿✪) 💖
@ashpazi_bano
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کتلت 🍆
.
.
عشاق بادمجون بیاین وسط 😋
.
.
چی میخوایم!؟
۲ عدد بادمجان دلمه ای درشت
۳۰۰ گرم گوشت چرخ شده
۱ عدد پیاز متوسظ
۲ حبه سیر
ادویه: زردچوبه، فلفل سیاه، نمک
سبزی خشک معطر
۱ عدد تخم مرغ
پودر پانکو(پودر سوخاری) نصف پیمانه
.
- تنها نکته این غذا همینه که آب بادمجونو حسابی بگیرین، و با رنده درشت رنده کنید که له و خمیر نباشه.
.
💖 (✪‿✪) 💖
@ashpazi_bano
11.85M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
کیک قهوه از اون پرطرفدارای روزگاره که یه بار پختنش مساویه با همیشه پختنش 😋
یک قاشق غذاخوری قهوه گلد رو داخل یک چهارم پیمانه آب جوش بریزین و بزارین کنار تا خنک بشه.
سه عدد تخم مرغ
یک پیمانه شکر
نصف قاشق چایخوری وانیل
پنج دقیقه با همزن بزنین تا کرم رنگ بشه.
دو قاشق غذاخوری ماست
مخلوط آب و قهوه سرد شده
یک چهارم پیمانه روغن
بریزین و هم بزنین.
یک و نیم پیمانه آرد سفید و یک و نیم قاشق چایخوری بکینگ پودر رو در دو مرحله روی مواد الک و یکدست کنین.
کف قالب مورد نظر رو چرب و آرد پاشی کنین و مواد رو بریزین .
داخل فر با دمای ۱۸۰ بمدت ۵۰ دقیقه بزارین .
وقتی پخت از قالب در بیارید و شکلات صبحانه یا سس شکلاتی روش بریزید و با تکه های بادوم یا فندق تزیینش کنین.
طعمش بی نظیره
نوش جان😋🥰
#کیک #کیک_قهوه #کیک_شکلاتی #آموزش_کیک #آشپزی_آسان #کیک_خوشمزه_خونگی
💖 (✪‿✪) 💖
@ashpazi_bano
با این دستور دیگه قارچ سوخاریای بیرون به چشمت نمیان😍
قارچ هارو خورد کنید (۲۰۰ گرم)
آرد نصف پیمانه
ادویه (نمک،فلفل، زردچوبه، پاپریکا،آویشن)
بکینگ پودر ۱ ق چ
آب ¼ پیمانه
مخلوط کنید
غلظت مواد باید به این صورت باشه
قارچ هارو داخل خمیر بزنید و تو روغن دو طرفش رو سرخ کنید
اینم از قارچ سوخاریمون
ممنون که با ما همراه بودین🥰
#سوخاری #قارچ #فست_فود_خانگی #قارچ_سوخاری #فست_فود #غذای_ترد #فینگرفود #مرغ_سوخاری #آشپزی_ساده
💖 (✪‿✪) 💖
@ashpazi_bano
کیک اسفناج
✅مواد لازم :
تخم مرغ 4 عدد
شکر 1لیوان
روغن مایه نصف لیوان
پوره اسفناج 1 لیوان
وانیل 5 گرم
بکینگ پودر 20 گرم
آرد 3 لیوان
اسفناج 200 گرم
شیر 1 لیوان
✅برای رویه :
شکلات بنماری شده یا پودر قند و پودر پسته
✅طرز تهیه پوره اسفناج :
برگهای اسفناج را پاک کرده و بشوئید و با شیر داخل میکسر ریخته و پوره کنید.
✅طرز تهیه کیک :
شکر و تخم مرغ را با همزن بزنید تا کرم رنگ و پفی شود.روغن مایع و پوره اسفناج را اضافه کرده هم بزنید.
مواد خشک را اضافه کرده در یک جهت هم بزنید تا پف کیک از بین نرود.در حد مخلوط شدن هم بزنید کافیست)
کف قالب را چرب کرده آرد بپاشید و مواد را کف قالب بریزید و در فر از قبل گرم شده با دمای 180 درجه به صورت کنترل شده بپزید.پخت کیک را با خلال چوبی تست کنید.
✅نکته :
20 دقیقه اول پخت به هیچ عنوان در فر را باز نکنید.
زمان پخت کیک در فرهای مختلف متفاوت است بنابراین حتما کنترل شده بپزید.
همه ی مواد استفاده شده باید به دمای محیط رسیده باشد.
💖نوش جان💖
#کیک #کیک_یلدا #کیک_خونگی #دسرفوری #شب_یلدا #کیک_خاص #آشپزی #انار #غذا #آشپزی_ایرانی #آشپزی_آسان #شکلات #ژله #قنادی #شیرینی #کیک_خانگی #کیک_ساده #خوشمزه #آموزش #کیک_شکلاتی #دسر #یلدا #ترفند #ایده #کیک_اسفناج #ناهار #شام #کیک_بدون_فر #کیک_هندوانه
💖 (✪‿✪) 💖
@ashpazi_bano
کیک هندوانه🍉🍉🍉
♦️مواد لازم :
تخم مرغ 6 عدد
شکر 400گرم
بکینگ پودر 1 قاشق مرباخوری
آرد 500 گرم
شیر نارگیل یا شیر 400 m.l
رنگ ژلاتینی قرمز و سبز
وانیل 1 قاشق چایخوری
امولسیفایر 1 قاشق چایخوری(اختیاری)
روغن مایع نصف پیمانه
♦️کنجد سیاه بو داده برای تزیین
♦️طرز تهیه :
تخم مرغ را با همزن بزنید تا پف کند.
شکر و وانیل را به تخم مرغها اضافه کرده مخلوط کنید و خوب هم بزنید تا مخلوط حسابی پف کند.
اضافه کردن امولسیفایر اختیاری است و به بافت بهتر کیک کمک میکند. در این مرحله امولسیفایر را اضافه کنید و به مدت 5 دقیقه هم بزنید.
بکینگ پودر را اضافه کرده 5 دقیقه هم بزنید.
روغن آرد و شیر نارگیل را اضافه کنید و با همزن دستی در یک جهت خوب هم بزنید تا مواد یکدست شوند.
خمیر را به نسبت رنگ تقسیم کنید و رنگ ژله ای اضافه کنید و خوب مخلوط کنید.
قالب را چرب کرده 1 دقیقه داخل فریزر بگذارید سپس خمیر را داخل قالب بریزید.ابتدا رنگ قرمز سپس رنگ سفید و در انتها رنگ سبز را بریزید.
✅هر لایه کیک را که میریزید روی حرارت بگذارید کمی خودش را بگیرید سپس لایه ی بعدی را بریزید و به همین صورت لایه سوم را بریزید تا لایه ها با هم مخلوط نشوند.
تقریبا 60 دقیقه بخار پز کنید.سپس از قالب خارج کرده سرو کنید.
نکته: دلیل بخارپز کردن کیک حفظ زیبایی و شادابی رنگهاست.
✅اگر با فر درست میکنید دور قالب را کاغذ فویل بپیچید اینکار باعث سبز و خوشرنگ ماندن کیک میشود.کیک را در فر از قبل گرم شده با دمای 180 درجه به مدت 35_40 دقیقه بپزید .(پخت کیک را با سیخ چوبی تست کنید)
💖 (✪‿✪) 💖
@ashpazi_bano