فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👩🏻🍳آموزش #کوکوشو 😋😍
یک شوکوشیرینی بدون پخت، هلسی و خوشمزه
امروز قراره باهم یه شوکو شیرینی سلامت و خوشمزه و سریع درست کنیم.
مواد لازم:
موز رسیده ۱ عدد
پودر نارگیل چرب ۱ پیمانه
پودر کاکائو ۱ق غ
شکلات تلخ یا شیری ۵۰ گرم
کره کاکائو ۱ق غ
ترافل یا پودر پسته برای دیزاین مقداری
طرز تهیه:
ابتدا موز را پوره و با پودر نارگیل و کاکائو مخلوط می کنیم و به شکل دلخواه در می آوریم و به مدت ۱ ساعت یا تا زمانی که خوب سرد شود درون فریزر می گذاریم می توانیم با شکلات ذوب شده و پودر پسته یا هر ترافلی که دوست داریم دیزاین کنیم
کوکوشو طبیعی و سلامت ما آمادست امیدوارم درست کنید و از خوردنش لذت ببرید.
نکته ۱:
طبق معمول اگر براتون مقدوره پیشنهاد من استفاده از شکلاتهای ریل هست
نکته ۲: پودر کاکائو اگر نچرال باشه بهتر هست
نکته۳: اگر از پودر نارگیل چرب استفاده کنید شیرینی لطیفتر و خوش طعمتری دارید
نکته۴: چون در این شیرینی پختی صورت نمی گیره و از میوه تازه استفاده می کنیم پیشنهاد میدم هر دفعه همون مقداری که دوست دارید آماده و میل کنید.
نکته۵: جایگزین کاکائو باتر می تونه روغن زیتون یا روغن نارگیل یاانواع روغنهای سلامت دیگه هم باشه چون فقط برای رقیقتر کردن شکلات به مقدار کم استفاده میشه.
نکته۶: کاکائو باتر یا روغن های سلامت را درهنگام ذوب کردن شکلات به اون اضافه و شکلات را در ماکروویو یا به روش غیر مستقیم یا بن ماری ذوب می کنیم و برای کاور یا دیزاین کوکوشو استفاده می کنیم😊
هنر آشپزی و کیک پزی 🍔🎂👇
@ashpazi_cakepazi
@ashpazi_cakepazi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
•املت فرانسوی🍳•
#صبحانه
یکبار که این صبحانه رو درست کنی میبینی خوشمزه ترین مدل املت همینه🫠🤩
هنر آشپزی و کیک پزی 🍔🎂👇
@ashpazi_cakepazi
@ashpazi_cakepazi
#شیرینی_گرهای :
مواد لازم :
🧆ماست نصف پیمانه
🧆 تخم مرغ ۲عدد
🧆بکینگ پودر ۱ق س
🧆نمک یک پنس
🧆روغن مایع ۱چهارم پیمانه
🧆آرد سفید به اندازه ای که خمیر به دست نچسبد
🧆وانیل ۱هشتم ق م
🧆شربت
طرز تهیه:
❌ماست,نمک,بکینگپودرراباهم مخلوط کنید تخم مرغ وروغن مایع رااضافه کرده ومخلوط کنید سپس آرد رااضافه کنید تامقداری که به دست نچسبد یک ساعت خمیر رااستراحت دهید روی سطح کار آرد پاشی کنید وبا وردنه باز کرده سپسنوارهایی به باریکی یک سانت وطول ۱۰سانت می بریم وآنهارا گره میزنیم ودر روغن داغ سرخ میکنیم بعد داخل شربت ولرم بیندازید تا شیره داخل آن برودزیاد زمان نمیبرد با کمی چشیدن هم متوانید به مقدارشیرینی وجذب آن پی برد بعد از شربت درآورده وداخل آبکش قراردهید تاشربت اضافی آن گرفته شود.
هنر آشپزی و کیک پزی 🍔🎂👇
@ashpazi_cakepazi
@ashpazi_cakepazi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
چهار نکته مهم برای خوشمزه تر شدن #ماهی های سرخکردنی
#ترفند
هنر آشپزی و کیک پزی 🍔🎂👇
@ashpazi_cakepazi
@ashpazi_cakepazi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#ترفتد گرفتن تلخی لیموترش
حتما خودتون آب بگیرید
بااین روش یکسال لیموترشتون داخل یخچال سالم و تمیز و خوش عطر میمونه
❣حتما از پارچه تمیز یا روسری حریر تمیز استفاده کنید من از تنظیف آشپزخونه استفاده کردم
❣اصلا هیچ پالم یا تفاله ایی نباید داخل آب لیموبمونه
❣حتما یک شب تا صبح با در باز بمونه تا گاز لیموترش خارج بشه
❣هویج رو فراموش نکنید
هنر آشپزی و کیک پزی 🍔🎂👇
@ashpazi_cakepazi
@ashpazi_cakepazi
آموزش کیک کافیشاپی دارک چاکلت💝
آرده:۲۳۰ گرم
شکر:۳۲۰ گرم
پودرکاکائو:۷۰ گرم
آب گرم:۱۸۰
شیر:۱۷۰گرم
روغن:۶۰ گرم
سرکه:۱ ق غ
نمک:۱ پینچ
بکینگ پودر:۲ ق چ
جوش شیرین:۷گرم
نسکافه :یک ق غ
تخم مرغ:۲ عدد
وانیل مرغوب:یک غ چ
طرزتهیه :👇
اول باید سرکه و شیر را با هم مخلوط کنیم تا باترمیلک به دست بیاید
بعد مواد خشک را با هم سه مرتبه الک کرده و با هم مخلوط میکنیم
مواد خشکمون شامل آرد بکینگ پودر جوش شیرین نمک با هم الک شده و بعد شکر را به آنها اضافه میکنیم
سپس تخم مرغها به همراه وانیل به مواد خشک اضافه میشود
و بعد با ترمینک که ترکیب شیر و سرکه هست اضافه میشود و بعد روغن اضافه میشود و بعد ترکیب آب گرم و نسکافه اضافه میشود و کاملاً با هم ترکیب و مخلوط میشود
حالا مواد را داخل قالب سی در ۴۰ ریخته قالبی که کاغذ روغنی یا کاغذ تفلون پهن کردهایم و میره داخل فر به مدت ۳۵ الی ۴۵ دقیقه با دما۱۸۰ درجه فرگازی و ۱۶۵ درجه فر برقی
اگر بخواهی داخل قالب گرد درست بکنید باید در قالب ۲۵ سانت این مواد را درست بکنید
نکته مهم این هست که این کیک قابلیت برش دادن نداره و اگر میخواهید در قالب گرد درست بکنید باید در دو قالب درست بکنید
میتوانید این مواد را در دو قالب ۱۸ سانت تا ۲۰ سانت درست بکنید اگر میخواهید در قالب ۲۵ سانت این کیک را درست بکنید باید در دو قالب ۲۵ و مواد را دو برابر بکنید
هنر آشپزی و کیک پزی 🍔🎂👇
@ashpazi_cakepazi
@ashpazi_cakepazi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#کلیپ_آموزشی 🤗
#غذای_اسپایسی 🌶😋👆
حتما امتحان کنید
هنر آشپزی و کیک پزی 🍔🎂👇
@ashpazi_cakepazi
@ashpazi_cakepazi
#سالاد
هنر آشپزی و کیک پزی 🍔🎂👇
@ashpazi_cakepazi
@ashpazi_cakepazi
#کودکانه
هنر آشپزی و کیک پزی 🍔🎂👇
@ashpazi_cakepazi
@ashpazi_cakepazi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#شکلات_چیپسی
هنر آشپزی و کیک پزی 🍔🎂👇
@ashpazi_cakepazi
@ashpazi_cakepazi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#اسموتی رژیمی😋
📍یک ق غ قهوه فوری
یا به اصطلاح قهوه گُلد
📍یک ق غ کره بادوم زمینی
📍یک لیوان شیر سرد پر چرب
📍چند قالب یخ
(اگر تمایل داشتید نوشیدنی خنکی داشته باشید)
📍یک موز خورد شده
هنر آشپزی و کیک پزی 🍔🎂👇
@ashpazi_cakepazi
@ashpazi_cakepazi
آموزش ۳ مدل نوشیدنی #موهیتو
همش دنبال یه #نوشیدنی هستی که عطش تو کم کنه؟☺️
موهیتوی تمشک👇
🔺کمی تمشک تازه یا یخ زده
🔺کمی آب
🔺یک ق غ شکر
🔺نوک ق چ نمک
🔺چند برگ نعنا تازه🍃
🔺چند تیکه لیمو ترش🍋
🔺کمی آبلیموی تازه🍋
🔺آب گازدار
🔺یخ🧊
❗️طبق دستور توی ویدیو درست کنید.
موهیتوی ساده👇
🔸چند تیکه لیمو ترش🍋
🔸چند برگ نعنا🍃
🔸کمی آب
🔸یک ق غ شکر
🔸یخ🧊
🔸آب گازدار
❗️طبق دستور توی ویدیو درست کنید.
موهیتوی توت فرنگی👇🍓
🔹چند عدد توت فرنگی🍓
🔹چند برگ نعنا🍃
🔹چند تیکه لیمو🍋
🔹یخ🧊
🔹یک ق غ شکر
🔹آب گازدار
❗️طبق دستور توی ویدیو درست کنید.
هنر آشپزی و کیک پزی 🍔🎂👇
@ashpazi_cakepazi
@ashpazi_cakepazi
32.11M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#ژله میوه ای توپی مناسب تابستون 😍
#ترفند
هنر آشپزی و کیک پزی 🍔🎂👇
@ashpazi_cakepazi
@ashpazi_cakepazi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
دسر شیک موزی😍😋
مواد لازم:
پودر بیسکوییت🧇 به مقدار لازم(اندازه پر شدن کف سینی)
کره ذوب شده🧈 دو قاشق غذاخوری
موز 🍌به تعداد لازم
برای کرم کاکائویی:
شیر 🥛یک لیتر(۴لیوان)
پودر کاکائو🍫 دو قاشق غذاخوری
شکر🍚 یک لیوان
آرد🥡 یک و نیم لیوان
وانیل🌸 یک ونیم قاشق چایخوری
کره🧈 یک قاشق غذاخوری
شکلات خرد شده🍫 حدود ۱۲۰ گرم(یک تکه کوچک یا اندازه دو قاشق)
برای کرم سفید:
یک پاکت خامه صبحانه
۷۰ گرم شکلات سفید
نکته: برای کرم سفید میتونید خامه قنادی هم جایگزین نموده و استفاده
هنر آشپزی و کیک پزی 🍔🎂👇
@ashpazi_cakepazi
@ashpazi_cakepazi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#شیرینی_خونگی🍰•
سه سوته این شیرینی خوشمزه رو درست کن🥰
هنر آشپزی و کیک پزی 🍔🎂👇
@ashpazi_cakepazi
@ashpazi_cakepazi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#ژله بستنى😍😋
ژله بلوبرى ١ بسته
ژله انار ١ بسته
بستنى وانيلى ١ ليوان
آب جوش ٢ ليوان
اول از همه بستنى رو بايد تو دماى محيط بزاريم تا كاملاً آب بشه ، حالا ميريم سراغ درست كردن ژله بلوبرى با يك ليوان آب جوش و خوب مخلوطش ميكنيم تا كاملاً صاف و شفاف بشه بعد ميزاريم بمونه و به دماى محيط برسه بعد نصف ليوان بستنى بهش اضافه و در حد مخلوط شدن هم ميزنيم و تو قالب ميريزيم و ميزاريم تو يخچال تا سفت بشه بعد ژله انار هم با همين روش درست ميكنيم و آروم روى لايه اول ميريزيم و ميزاريم خوب ببنده ، بعد از قالب خارج ميكنيم و به دلخواه تزيين ميكنيم به همين راحتى يه دسر خوشمزه و قشنگ درست ميكنيم
نكته؛ ميتونيد از هر طعم و رنگ ژله اى استفاده كنيد ، زياد هم نزنيد كه دسرتون لايه لايه بشه با اين روش يك لايه از دسر شيشه اى و يك لايه كرمى ميشه ، لايه اول زياد تو يخچال نمونه چون در اين صورت موقع برگرشتن از قالب لايه ها ازهم جداميشه ، ميتونيد به صورت تكنفره و ليوانى درست كنيد
هنر آشپزی و کیک پزی 🍔🎂👇
@ashpazi_cakepazi
@ashpazi_cakepazi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
آسان ترین روش مرغ سوخاری🍗
#مرغ_سوخاری
#آشپزی
هنر آشپزی و کیک پزی 🍔🎂👇
@ashpazi_cakepazi
@ashpazi_cakepazi
هدایت شده از 🍡Mukbang time🍡
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#خورشت گردو و آلو
مواد لازم
فیله مرغ چهار عدد
پیاز نگینی یک عدد
آلو ده عدد
رب انار یک قاشق
گردو پنج عدد
زعفران
نمک و فلفل و زردچوبه و پودر سیر
هنر آشپزی و کیک پزی 🍔🎂👇
@ashpazi_cakepazi
@ashpazi_cakepazi