eitaa logo
☆هنر آشپزی و خانه داری☆
4.3هزار دنبال‌کننده
825 عکس
8.4هزار ویدیو
0 فایل
﷽ بهترین و کاملترین کانال آموزش آشپزی و ترفندهای خانه داری 🥰😍 #تبلیغات کانال های برتر بانوان https://eitaa.com/joinchat/175243613C47870cc00c تبلیغات شما در ۷ کانال قرار میگیرد؛
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👩🏻‍🍳 موادلازم 18 ورقه لازانیا برای ملات داخلی: گوشت چرخ کرده 280 گرم اسفناج 150 گرم 1 عدد پیاز 2 حبه سیر 1 هویج فلفل کاپیا 1 عدد 400 گرم گوجه فرنگی کنسرو شده 200 میلی لیتر آب داغ 1 قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی 3 قاشق غذاخوری روغن زیتون 1.5 قاشق چایخوری نمک، پودر فلفل قرمز 1 قاشق چایخوری فلفل سیاه 1 قاشق چایخوری ریحان یک پیمانه شکر برای سس بشامل: 2 قاشق غذاخوری کره 2 قاشق غذاخوری آرد برای پر کردن 3.5 فنجان شیر سرد فلفل سیاه، نمک، جوز هندی برای موارد فوق: پنیر چدار رنده شده ‎‏ 🎂🍔 هنر کیک پزی و آشپزی 🍔🎂 @ashpazi_cakepazi @ashpazi_cakepazi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مینی تارت شکلاتی مواد لازم: آرد سفید ۱۷۰ گرم (حدودا ۱/۵ پ) شکر آسیاب شده ۵۰ گرم (۲ ق غ سرپُر) پودر کاکائو ۱۵ گرم (۱/۵ ق غ) کره ۶۰ گرم زرده تخم مرغ ۲ عدد بزرگ مواد لازم برای گاناش: خامه صبحانه ۱۵۰ گرم شکلات سکه ای ۶۰ گرم نکات:❌ ☑️بجای شکر آسیاب شده میتونید از پودر قند استفاده کنید ☑️دمای فر ۱۸۰ درجه به مدت ۱۵ دقیقه میباشد. فر رو از قبل گرم کنید ☑️با این مقدار مواد حدودا ۷-۶ عدد تارت خواهید داشت ☑️برای تزئین تارت میتونید از مغزیجات،پودر کاکائو و پودر قند استفاده کنید ☑️من برای گاناش از شکلات تلخ استفاده کردم. شما میتونید از شکلات شیری استفاده کنید. 🎂🍔 هنر کیک پزی و آشپزی 🍔🎂 @ashpazi_cakepazi @ashpazi_cakepazi
کیک شکلاتی با سس مخصوص ❣️مواد لازم کیک: 🔸تخم‌مرغ:۵ عدد درشت 🔸شکر:۱۴۰ گرم 🔸آرد:۱۳۰ گرم 🔸پودر نشاسته ذرت:۱۰ گرم 🔸پودر کاکائو:۲۵ گرم 🔸شیر: ۵۰ گرم 🔸روغن مایع: ۵۰ گرم 🔸بیکینگ پودر:۱+۱/۲ ق‌چ 🔸وانیل:۱ ق‌چ ❣️مواد خامه‌ی شکلاتی: 🔸خامه قنادی:۶۰۰ گرم 🔸شکلات شیری: ۱۳۰ گرم 🔸پودر کاکائو: ۲۰ گرم 🔺پیشنهاد میکنم نشاسته رو حذف نکنید اما اگه در دسترس نداشتید بجاش از آرد استفاده کنید. 🔺پودر کاکائو بهتره ترکیب ترک و هلندی باشه 🔺قالب سایز ۱۸ 🔺برای فرم دادن سفیده ها و خامه حتما ظرفتون خشک کامل تمیز و بدون چربی باشه. 🔺برای مرطوب کردن میتوانید کیک از شیر کاکائو یا شیر نسکافه استفاده کنید 🎂🍔 هنر کیک پزی و آشپزی 🍔🎂 @ashpazi_cakepazi @ashpazi_cakepazi
بامیه مواد لازم:✏️ 📌پیاز:۱عدد بزرگ🧅 📌گوشت قرمز :۱۵۰گرم🥩 📌رب گوجه فرنگی:۱/۵ق غ🥫 📌لپه نصف لیوان به دلخواه🫘 📌بامیه:به میزان دلخواه🥒 📌ادویه ها(نمک،فلفل سیاه،فلفل قرمز،زردچوبه،پودر دارچین):به میزان لازم🫙🧂 📌سیر تازه :۲حبه(من حریره سیر زدم)🧄 📌زعفران:۲ق غ✨ 📌لیمو عمانی۲عدد🍋 🎂🍔 هنر کیک پزی و آشپزی 🍔🎂 @ashpazi_cakepazi @ashpazi_cakepazi
ای کتلت ترکیه‌ای خوردی؟ اگه نه امتحانش کن😋 ✅مواد لازم: گوشت چرخ کرده ۷۰۰ گرم پیاز دو عدد متوسط تخم مرغ دو عدد برنج ۳/۴ پیمانه آب سه لیوان آرد سوخاری یک پیمانه آرد سفید یک پیمانه کتلت ترکی تخم مرغ و خیلی کم هم بزنید تا کف نکنه کتلت رو‌ نازک نکنید این کتلت باید ضخیم باشه شعله ملایم باشه که مغزپخت بشه روغن داغ و فراوون باشه هر ۳۰ ثانیه یکبار کتلت ها رو‌ زیرورو کنید تا کامل پخته بشن. پیاز رو‌ حتما حتما خیلی ریز خرد کنید. ‎‏ 🎂🍔 هنر کیک پزی و آشپزی 🍔🎂 @ashpazi_cakepazi @ashpazi_cakepazi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👩🏻‍🍳آموزش 🥐😍 هم هزینه کمتری داره هم سالمتر و یه عصرونه جذابه😋 🌼مواد لازم برای خمیر روغن مایع نصف لیوان آب گرم ۱ لیوان شیر گرم ۱ لیوان شکر ۱ ق چ نمک ۱ ق چ خمیر مایع خشک ۱ ق غ سفیده تخم مرغ ۱ عدد آرد ۴_۵/۵ لیوان (کنترل شده اضافه بشه) شکلات تخته ای ،برای وسط نان(دلخواهه میتونه ساده باشه) 🌼مواد لازم برای رویه زرده تخم مرغ ۱ عدد گلاب ۱ ق غ زعفران کمی. دلخواه 🌼 همه مواد و به جز آرد باهم ترکیب کنید ، در آخر ارد و کم کم اضافه کنید تا خمیر لطیفی بدست بیاد ،🥰 یک ساعت خمیر و استراحت بدین ، طوری که تو ظرف چرب شده بزارید و درش و ببندید یا حوله بندازید روش ، بعد از اینکه خمیر عمل اومد 💪دو برابر شد ، روی میز کار کمی ورز بدین تا پف خمیر گرفته بشه ، خمیر رو به ۹_۱۲ قسمت تقسیم کنید و هر چونه رو به صورت دایره ای پهن کنید و روی خمیر کره بمالید ، و روی هم قرار بدین لایه هارو🥰 اخرین لایه نیاز به کره ندارد ، دوباره با وردنه خمیر رو انقدر باز کنید تا نازک شود ، و به دوازده قسمت مثلثی برش بزنید و وسط هر کدوم رو شکلات بزارید و بپیچید ، در سینی فر یک ربع استراحت بدین و رویه زرده بمالید و تو فر ۱۸۰ درجه به مدت ۲۰ دقیقه بپزید 😋 🌼 این نام چون کره داره تو یخچال نگداری بشه ، کمی سفت میشه ولی بیست دقیقه بعد از اینکه بیرون بیاد نرم میشه 🌼 دوازده تا با این روش نان کروسان دارید 🌼 شیر و آب ، در حدی گرم باشه که دست و نسوزونه ‎‏ 🎂🍔 هنر کیک پزی و آشپزی 🍔🎂 @ashpazi_cakepazi @ashpazi_cakepazi
هدایت شده از لقمه 🌯
کارمندی⁉️ بچه مدرسه ای داری⁉️ دغدغه اینو داری که چی بپزی یا چی واسه َش بزاری‼️🤯 بیا تا ۷ تا لقمه ی و خوشمزه و راحت یادت بدم که روی هر کدومشونم بتونی یه جمله ی عشقولانه و پرانرژی واسش بنویسی‼️😍🤗 👇👇 https://eitaa.com/joinchat/1654063142Cfe83ef8beb آموزشش اینجاست🤩☝️
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سس مایونز😍 مواد لازم : روغن مایع ۱ و ۱/۴ پ نمک نصف ق چ سس خردل ۲ ق غ شکر ۱ ق چ شیر ۲/۳ پ آبلیمو ۱ ق غ ‎‏ 🎂🍔 هنر کیک پزی و آشپزی 🍔🎂 @ashpazi_cakepazi @ashpazi_cakepazi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😍😋 مواد لازم: بادمجان 4 عدد پیاز🧅 2 عدد متوسط سیر🧄 2 حبه فلفل سبز 🌶1 عدد گوجه فرنگی 🍅1 عدد گوشت چرخ کرده 🥩200 گرم رب گوجه فرنگی🥫 نصف قاشق غذاخوری سس چیلی نصف قاشق غذاخوری (دلخواه) مواد میانی: سیب‌زمینی🥔 بزرگ 1 عدد فلفل سیاه، فلفل قرمز، نمک🌶🧂 برای سس: رب گوجه فرنگی🥫 1 قاشق غذاخوری آب 💧1 لیوان نمک🧂 ‎‏ 🎂🍔 هنر کیک پزی و آشپزی 🍔🎂 @ashpazi_cakepazi @ashpazi_cakepazi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
روش کپک نزدن رب با این روش دیگه نگران کپک زدن و سمی شدن رب نباشید. ‎‏ 🎂🍔 هنر کیک پزی و آشپزی 🍔🎂 @ashpazi_cakepazi @ashpazi_cakepazi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
اینجوری سالاد الویتون رو شیک تزیین کنید😍👌 چقدرم سفره مهمونی رو جذاب میکنه🥰 🎂🍔 هنر کیک پزی و آشپزی 🍔🎂 @ashpazi_cakepazi @ashpazi_cakepazi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
یه و کلی طرفدار👌😋 این دسر به این خوشمزگی مگه میشه انقد راحت درست بشه😉 ‎‏ 🎂🍔 هنر کیک پزی و آشپزی 🍔🎂 @ashpazi_cakepazi @ashpazi_cakepazi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👩🏻‍🍳آموزش 😋😍 مواد لازم : تخم مرغ : 4 عدد شکر : 300 گرم(۱/۵ پیمانه) شیر : 200 گرم ( یک پیمانه) روغن مایع : 100گرم (نصف پیمانه) آرد : ۳۷۵ گرم (سه پیمانه) بکینگ پودر : یک قاشق غذاخوری وانیل : یک چهارم قاشق غذاخوری پودر بادام : 3 قاشق غذاخوری کشمش : یک دوم پیمانه (اختیاری) ترکیب تخم مرغ و شکر و وانیل افزودن روغن و شیر اضافه کردن ارد و ب پ افزودن پودر بادام و کشمش دمای ۱۸۰ فر گازی و ۱۶۰ فر برقی مدت زمان ۴۵-۵۰ ( بسته به اندازه قالب و دمای دستگاهتون‌ متغیره) ❌اگر قصد افزودن کشمش را داشتید باید کشمش ها رو با دو قاشق آرد خوب مخلوط و سپس به مایه کیک اضافه کنید و با لیسک هم بزنید تا یکدست شوند. مایه کیک را در قالب توخالی 25 سانتی یا لوف ۱۰/۳۰ یا جرد‌ساده ۲۲ سانت که چرب و آردپاشی شده بریزید . 🎂🍔 هنر کیک پزی و آشپزی 🍔🎂 @ashpazi_cakepazi @ashpazi_cakepazi