eitaa logo
☆هنر آشپزی و خانه داری☆
4.3هزار دنبال‌کننده
816 عکس
8.3هزار ویدیو
0 فایل
﷽ بهترین و کاملترین کانال آموزش آشپزی و ترفندهای خانه داری 🥰😍 #تبلیغات کانال های برتر بانوان https://eitaa.com/joinchat/175243613C47870cc00c تبلیغات شما در ۷ کانال قرار میگیرد؛
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سس مایونز😍 مواد لازم : روغن مایع ۱ و ۱/۴ پ نمک نصف ق چ سس خردل ۲ ق غ شکر ۱ ق چ شیر ۲/۳ پ آبلیمو ۱ ق غ ‎‏ 🎂🍔 هنر کیک پزی و آشپزی 🍔🎂 @ashpazi_cakepazi @ashpazi_cakepazi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😍😋 مواد لازم: بادمجان 4 عدد پیاز🧅 2 عدد متوسط سیر🧄 2 حبه فلفل سبز 🌶1 عدد گوجه فرنگی 🍅1 عدد گوشت چرخ کرده 🥩200 گرم رب گوجه فرنگی🥫 نصف قاشق غذاخوری سس چیلی نصف قاشق غذاخوری (دلخواه) مواد میانی: سیب‌زمینی🥔 بزرگ 1 عدد فلفل سیاه، فلفل قرمز، نمک🌶🧂 برای سس: رب گوجه فرنگی🥫 1 قاشق غذاخوری آب 💧1 لیوان نمک🧂 ‎‏ 🎂🍔 هنر کیک پزی و آشپزی 🍔🎂 @ashpazi_cakepazi @ashpazi_cakepazi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
روش کپک نزدن رب با این روش دیگه نگران کپک زدن و سمی شدن رب نباشید. ‎‏ 🎂🍔 هنر کیک پزی و آشپزی 🍔🎂 @ashpazi_cakepazi @ashpazi_cakepazi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
اینجوری سالاد الویتون رو شیک تزیین کنید😍👌 چقدرم سفره مهمونی رو جذاب میکنه🥰 🎂🍔 هنر کیک پزی و آشپزی 🍔🎂 @ashpazi_cakepazi @ashpazi_cakepazi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
یه و کلی طرفدار👌😋 این دسر به این خوشمزگی مگه میشه انقد راحت درست بشه😉 ‎‏ 🎂🍔 هنر کیک پزی و آشپزی 🍔🎂 @ashpazi_cakepazi @ashpazi_cakepazi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👩🏻‍🍳آموزش 😋😍 مواد لازم : تخم مرغ : 4 عدد شکر : 300 گرم(۱/۵ پیمانه) شیر : 200 گرم ( یک پیمانه) روغن مایع : 100گرم (نصف پیمانه) آرد : ۳۷۵ گرم (سه پیمانه) بکینگ پودر : یک قاشق غذاخوری وانیل : یک چهارم قاشق غذاخوری پودر بادام : 3 قاشق غذاخوری کشمش : یک دوم پیمانه (اختیاری) ترکیب تخم مرغ و شکر و وانیل افزودن روغن و شیر اضافه کردن ارد و ب پ افزودن پودر بادام و کشمش دمای ۱۸۰ فر گازی و ۱۶۰ فر برقی مدت زمان ۴۵-۵۰ ( بسته به اندازه قالب و دمای دستگاهتون‌ متغیره) ❌اگر قصد افزودن کشمش را داشتید باید کشمش ها رو با دو قاشق آرد خوب مخلوط و سپس به مایه کیک اضافه کنید و با لیسک هم بزنید تا یکدست شوند. مایه کیک را در قالب توخالی 25 سانتی یا لوف ۱۰/۳۰ یا جرد‌ساده ۲۲ سانت که چرب و آردپاشی شده بریزید . 🎂🍔 هنر کیک پزی و آشپزی 🍔🎂 @ashpazi_cakepazi @ashpazi_cakepazi
کارمندی⁉️ بچه مدرسه ای داری⁉️ دغدغه اینو داری که چی بپزی یا چی واسه َش بزاری‼️🤯 بیا تا ۷ تا لقمه ی و خوشمزه و راحت یادت بدم که روی هر کدومشونم بتونی یه جمله ی عشقولانه و پرانرژی واسش بنویسی‼️😍🤗 👇👇 https://eitaa.com/joinchat/1654063142Cfe83ef8beb آموزشش اینجاست🤩☝️
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
شربت کهکشانی🤩 خیلی خوشگل و خوشمزه‌اس🤤 مواد لازم : شربت طعم دلخواه خاکشیر آبلیمو ۱ ق غ تخم شربتی گل پنیرک یخ 🎂🍔 هنر کیک پزی و آشپزی 🍔🎂 @ashpazi_cakepazi @ashpazi_cakepazi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
غذای خوشمزه و جدید😍😋 سه سوته بدون گوشت👌 🎂🍔 هنر کیک پزی و آشپزی 🍔🎂 @ashpazi_cakepazi @ashpazi_cakepazi
کیک دارک چاکلت کافی شاپی ♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡ مواد لازم: شیر ولرم🥛 ٣/۴ پیمانه سرکه سفید🍇 ١ ق غذاخوری باهم ترکیب کنید کنار بذارید تا قشنگ بریده بشه. آرد سفید 🥡١/۵ پیمانه پودر کاکائو🍫 ٣/۴ پیمانه جوش شیرین🥄 ١/٢ قاشق غذاخوری بیکینگ پودر🥄 ٣/۴ قاشق چایخوری نمک🧂 نوک قاشق چایخوری باهم سه مرتبه الک کنید بعد بهش شکر 🍚١/۵ پیمانه روغن مایع🥃 ١/٢ پیمانه آب گرم💧🔥 ٣/۴ پیمانه باترمیلک یا همون شیر بریده شده تخم مرغ🥚 ٢ عدد وانیل🌸 ١/٢ قاشق چایخوری اضافه کنید و پنج دقیقه با همزن بزنید. کاملا که ترکیب شد داخل قالب مستطیل که کاغذ روغنی گذاشتید بریزید در فر گازی از قبل گرم شده ١٨٠ درجه به مدت ٣۵ تا ۴٠ دقیقه بمونه تا بپزه. خامه قنادی🧁 ٢٠٠ گرم پودر کاکائو🍫 ١ قاشق غذاخوری فرم بدید و بین لایه های کیک بریزید. فوروارد یادتون نره😉 🎂🍔 هنر کیک پزی و آشپزی 🍔🎂 @ashpazi_cakepazi @ashpazi_cakepazi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👩🏻‍🍳آموزش 😋😍 یه مدل شیرینی براتون آوردم که هم خیلی خوشگله هم خیلی خوشمزه س و هم خیلی آسون درست میشه دیگه چی میخواین👌 تمام توضیحات رو دادم کامل ویدئو هارو ببینید😍 مواد لازم برای خمیر : کره:۱۰۰گرم روغن جامد:۵۰گرم پودرقند:۲ق غ ماست :۱۲۰گرم تخم مرغ:یک عدد آرد نخودچی:۲۰۰ گرم(اول الک کنید بعد وزن کنید) آرد سفید :۲۰۰ گرم این خمیر یک ربع استراحت داره❤️❤️❤️ مواد میانی: خرما پوست گرفته شده :۲۵۰ گرم روغن مایع:یک قاشق گردو خوردشده:نصف پیمانه هل: یک ق م گلاب:۲تا۳ قاشق برای درست کردن مواد میانی خرما هارو که پوست گرفتید و دونه ش درآوردید با یک قاشق روغن مایع بذارید روی حرارت کمی تفت بدین تا خرما نرم بشه و بعد مابقی مواد رو بهش اضافه کنید و هم بزنید بعد بذارید یخچال تا کامل خنک بشه بعد دستتون رو با روغن مایع چرب کنید و به مقدار ۱۰گرم از مواد بردارید و گرد کنید. حتما حتما مهرکلمپه رو آغشته به آرد کنید و بعد با چند ضربه آردهای اضافه ش رو بگیرید برای هربار استفاده باید اینکار رو انجام بدین برای سایز بزرگ کلمپه ۵۰گرم از خمیر و برای سایز کوچکتر۲۰ گرم بردارید. دمای فر۱۶۰ به مدت۲۵ دقیقه بازم چک کنید زیره شیرینی ها که طلایی شد کافیه و نوش جان😊 🎂🍔 هنر کیک پزی و آشپزی 🍔🎂 @ashpazi_cakepazi @ashpazi_cakepazi
ببین عاخه دلبریای این دسرو😍❤️ نگاه به قیافه ش نکن،خیلی راحته . مواد لازم: یک بسته ژله ی دلخواه برای پاناکوتا: یک لیوان آب سرد چهار قاشق غذاخوری سر پر پودر ژلاتین یک بسته دویست گرمی خامه صبحانه چهار لیوان شیر گرم(حتما حتما گرم باشه) یک لیوان شکر نصف قاشق چای خوری وانیل طرز تهیه🍃 پودر ژله رو‌با یه لیوان آبجوش کامل حل کنین و بعد نصف لیوان آب سرد اضافه کنین و بذارین کنار پودر ژلاتینو روی آب سرد بپاشین و مخلوط کنین تا اسفنجی بشه حالا خامه رو تو قابلمه روی حرارت کم بذارین تا آب بشه بعد شیر گرم رو اضافه کنین و وقتی یکدست شد شکر رو اضافه کنین و تا وقتی شکر حل بشه هم بزنین(نباید بجوشه) حالا ژلاتین حل شده رو اضافه کنین و وقتی حل شد شعله رو خاموش کنین و وانیلو اضافه کنین پاناکوتا و ژله باید کاملا خنک بشن قالب رو با چند قطره روغن مایع و دستمال کاغذی چرب کنین(خیلی کم) ژله رو بریزین و بذارین تو یخچال وقتی نیمبند شد پاناکوتا رو روش بریزین(نباید سفت بشه وگرنه لایه ها از هم جدا میشن هربار باید نیمبند بشه) میتونین کل ژله رو یه دفعه بریزین و بعد کل پاناکوتا رو بریزین یا مثل من چندلایه تکرار کنین آخر سر بذارین دسر تو یخچال چند ساعت بمونه و کامل ببنده قالبو چند ثانیه تو آب داغ نگهدارین راحت دسر جدا میشه 🎂🍔 هنر کیک پزی و آشپزی 🍔🎂 @ashpazi_cakepazi @ashpazi_cakepazi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👩🏻‍🍳آموزش 😋😍 چرا همه فک میکنن درست کردن دلمه سخته؟؟؟👇 اصلنم اینطوری نیست😎 بیا باهم درستش کنیم تا ببینی اصلا سخت نیست و خیلی هم لذت بخشه راستی چرا وقتی از دلمه حرف میزنیم یاد دستپخت مامانا میوفدیم🥺😍 چیا لازم داریم:👇 کلم برگ بزرگ یک عدد گوشت چرخی ۳۰۰گرم برنج ۳پیمانه سبزی های معطر (نعنا جعفری گشنیز تره) تازه یا خشک شده نصف پیمانه لپه نصف لیوان پیاز بزرگ یک عدد رب گوجه ۳قاشق غ یک نصف پیمانه زعفران نمک فلفل زردچوبه به میزان لازم اینطوری درستش کردم👇 ریشه کلم برگ رو درمیاریم داخل اب به همراه چند قطره ابلیمو میزاریم نیم ساعت بپزه برگ ها خودش کم کم باز میشن و بعد ابکش میکنیم برنج رو نیم پز میکنیم لپه رو جدا میپزیم پیاز رو نگینی خورد و گوشت رو تفت میدیم زردچوبه میزنیم لپه رو بهمراه سبزی معطر و برنج اضافه میکنیم کره یا روغن هم اضافه و مخلوط میکنیم ساقه برگ کلم رو جدا و از مواد داخل برگ میریزیم و مثل کلیپ میپیچیم کف قابلمه از برگ‌های پاره میزاریم و دلمه ها رو کیپ میچینیم الو ها هم اضافه میکنیم میریم سراغ سس👇 رب گوجه رو داخل روغن تفت میدیم زعفران و نمک و اب اضافه میکنیم به جوش ک اومد به دلمه اضافه میکنیم یه بشقاب هم روی دلمه میزاریم تا موقع پخت از هم باز نشن بعد از ۴۵دقیقه زعفران رو به دلمه اضافه میکنیم و یه رب دیگه زمان میدیم تا جا بیوفته 🎂🍔 هنر کیک پزی و آشپزی 🍔🎂 @ashpazi_cakepazi @ashpazi_cakepazi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
رول ژامبون مواد لازم: برای سس سس رنچ🥣 ۱ ق.غ پنیر خامه‌ای 🧀۱ ق.غ سس کچاپ🍅 ۱ ق.چ ادویه ها: پودر سیر🧄 پودر گوجه🍅 نمک🧂 پاپریکا نصف ق.چ برای رول نان لواش🥖 ژامبون🥓 پنیر ورقه‌ای چدار به مقدار لازم🧀 🎂🍔 هنر کیک پزی و آشپزی 🍔🎂 @ashpazi_cakepazi @ashpazi_cakepazi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
• اینم ، یه کیک خوشمزه با بافت بسیار لطیف که عاشقش میشید😍 . مواد لازم👇 تخم مرغ همدمای محیط: ۳عدد کره همدمای محیط: ۱۰۰گرم شکر: دو سوم پیمانه وانیل: یک چهارم ق.چ بکینگ پودر: یک ق.غ آرد قنادی: یک و یک چهارم پیمانه شلیل(شبرنگ): ۲عدد پرک بادوم و خلال پسته برای تزئین . قبل از شروع کارمون فرو با دمای ۱۶۰درجه به مدت یکربع میذاریم تا گرم بشه(فر برقی)دمای فر گازی هم ده تا بیست درجه باید بیشتر باشه. کره و شکرو سه چهار دقیقه با همزن میزنیم تا کرم رنگ بشه بعد تخم مرغهارو دونه دونه اضافه میکنیمو هر تخم مرغو سی ثانیه با همزن میزنیم و همراه تخم مرغ اول وانیلو اضافه میکنیم در آخر آرد الک شده رو با بکینگ پودرو تو چند مرحله به مواد اضافه میکنیمو با لیسک مخلوط میکنیم تا مایه نسبتا غلیظی داشته باشیم. داخل قالبمونو کاغذ روغنی میندازیم و مایه رو میریزیمو سطح روشو صاف میکنیم.در آخر هم برشهای شلیلو روش میچینیم پرک بادوم و خلال پسته هم میریزیمو میره تو فر به مدت ۴۰ تا ۴۵ دقیقه😊 . کیک شلیل خوش بافتو خوشمزمون به همین راحتی آماده میشه درست کنیدو از خوردنش لذت ببرید😍😋 🎂🍔 هنر کیک پزی و آشپزی 🍔🎂 @ashpazi_cakepazi @ashpazi_cakepazi