eitaa logo
☆هنر آشپزی و خانه داری☆
4.3هزار دنبال‌کننده
821 عکس
8.4هزار ویدیو
0 فایل
﷽ بهترین و کاملترین کانال آموزش آشپزی و ترفندهای خانه داری 🥰😍 #تبلیغات کانال های برتر بانوان https://eitaa.com/joinchat/175243613C47870cc00c تبلیغات شما در ۷ کانال قرار میگیرد؛
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👩🏻‍🍳آموزش 😋😍 خوشمزه ترین شیرینی بدون فر و با ماندگاری بالا و کمترین هزینه تو ۲۰دیقه به راحتی درست کنید😍🤌 حتما پست و سیو‌کنید و‌بسازیدش😋😍 مواد لازم: کره هم دمای محیط : ۱۲۰گرم آرد قنادی : ۱و‌نیم پیمانه(۲۰۰گرم) زرده تخم مرغ:۲عدد پودر قند:نصف پیمانه (۶۰گرم) بکینگ پودر:۱ق م سر صاف پودر هل:۱ق چ وانیل:نصف ق چ کره و پودر قند و با همزن می زنیم حجیم و کرم رنگ بشه بعد زرده ها و پودر هل و وانیل و‌ مخلوط میکنیم حالا بکینگ پودر و آرد الک شده رو‌کم کم اضافه میکنیم و خمیر و با انگشت ها جمع میکنیم (خمیر نیازی به ورز دادن و استراحت نداره) برای خمیر گیری آردو به یکباره اضافه نکنید چون بستگی ب جنس آرد ممکنه آرد کمتر تر بخواد از خمیر اندازه های حدود ده گرمی برمیداریم و شکل میدیم و داخل کنجد میغلطوتیم‌ و داخل تابه که کاغذ روغنی انداختیم با فاصله از هم میزاریم و روی شعله پخش کن داغ میزاریم واشر تابه رژیمی برمیداریم اکر تابه معمولی بود دم کنی بزارید بمدت ۱۵الی ۲۰دیقه میپره،وقتی ‌پخت نیازی ب پخت اضافی نداره خشک میشه ، تا شیرینی ها داغ و نرم هستن بهشون دست نزنید ‎‏ 🎂🍔 هنر کیک پزی و آشپزی 🍔🎂 @ashpazi_cakepazi @ashpazi_cakepazi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
اینو درست نکنی پشیمون میشی❗️ فک کن کباب و نون چربش با پیازجعفری و ریحون تازه🍃مستقیم میری بهشت🤤 ✨ادویه ها: نمک، فلفل سیاه، زردچوبه، پاپریکا ✅نکته:گوشت با پیاز و ادویه ها و جعفری خوب ورز میدیم و یکساعت میزاریم یخچال استراحت کنه ‎‏ 🎂🍔 هنر کیک پزی و آشپزی 🍔🎂 @ashpazi_cakepazi @ashpazi_cakepazi
ماهی شکم پر رستورانی مواد لازم: ماهی 🐟یک عدد روغن زیتون🫒 دوقاشق غذا خوری آب لیمو ترش تازه 🍋دو قاشق غذا خوری نمک🧂 یک قاشق مربا خوری زردچوبه یک قاشق مربا خوری زغفرون دم کرده غلیظ💛 سه قاشق غذا خوری با این مواد ماهی رو مزه دار کن و بذار داخل یخچال دو ساعت بمونه . مواد داخل شکم ماهی : پیاز درشت🧅 یک عدد دو قاشق روغن مایع 🥃 نمک و فلفل سیاه و زردچوبه 🌶🧂هر کدام یک قاشق چایخوری ادویه ماهی دو قاشق مربا خوری تره خشک آسیب شده🌱 یک قاشق غذا خوری پودر تخم گشنیز🍀 یک قاشق غذا خوری زرشک سه قاشق غذا خوری گردو خرد شده سه قاشق غذا خوری گشنیز و جعفری ☘️تازه خرد شده هر کدام صد گرم سبزی خشک (اورگانو یک قاشق یا اویشن خشک یک قاشق تره خرد شده یک قاشق شوید خشک یک قاشق نعناع خشک یک قاشق شنبلیله خشک یک قاشق مرزه خشک یک قاشق همشون یک قاشق غذا خوری مواد سبزی پلو : برنج🍙 به مقدار دلخواه نمک قند برای هر سه پیمانه یک حبه یک لیوان یخ 🧊 کره یا روغن محلی 🧈 سبزی گشنیز و جعفری و شوید تره و سیر تازه 🌱 ‎‏ 🎂🍔 هنر کیک پزی و آشپزی 🍔🎂 @ashpazi_cakepazi @ashpazi_cakepazi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍮🍮🥥 نرم و ژله‌ای این دسر خوشمزه رو حتما امتحان کنید. 🥥🥥🍮🍮 پارت1⃣ ‎‏ 🎂🍔 هنر کیک پزی و آشپزی 🍔🎂 @ashpazi_cakepazi @ashpazi_cakepazi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🥥🍮🍮 دسر نرم و ژله‌ای این دسر خوشمزه رو حتما امتحان کنید. 🍮🍮🍮 پارت2⃣ ‎‏ 🎂🍔 هنر کیک پزی و آشپزی 🍔🎂 @ashpazi_cakepazi @ashpazi_cakepazi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
آموزش تمام فوت و فن درجه یک آبادانی 😍 ادویه ها:نمک ۱.۵ ق غ،فلفل سیاه،زردچوبه،پودر انبه،فلفل قرمز،پودر زیره،پودر تخم گشنیز از هرکدوم ۱ ق چ ‎‏ 🎂🍔 هنر کیک پزی و آشپزی 🍔🎂 @ashpazi_cakepazi @ashpazi_cakepazi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
رولت گوشت و بادمجان مواد لازم بادمجان:3عدد(روي منقل ، تا تو فر كبابى شود) گوشت چرخ كرده:300گرم پياز كوچك:1عدد جعفرى ساتورى شده :2 ق غ خ نمك و ادويه:به مقدار لازم براى وسط بادمجون كبابى شده (سير و كره:به مقدار لازم مواد لازم براي سس:👇 كره ،مقدارى رب گوجه فرنگي:1ق غ آب:نصف استكان چ طرز تهيه: همه مواد گوشتى را باهم خوب مخلوط كنيد از مواد كمي برداريد گرد كنيد روي ، ي لايه از سلفون گذاشته و دوباره ى لايه سلفون روى گوشت گذاشته و پخش كنيد و بادمجان را روي ان قرار بديد، وسط بادمجانرا باز كرده و سير،كره و ادويه بزنيد و به صورت رولت بپيچيد و در سينى فر يا ظرف پيركس قرار داده و روي ان را با قلمو روغن مايع بزنيد،در فر 180درجه قرار دهيد تا وقتى كه پخته بشه ، زمان پخت 20 دقيقه كافيه ، يعنى تا وقتى روش سرخ بشه ‎‏ 🎂🍔 هنر کیک پزی و آشپزی 🍔🎂 @ashpazi_cakepazi @ashpazi_cakepazi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
خوشمزه‌ترین سوپ شیر مجلسی😍 مواد لازم : جو پرک ۲۰۰ گرم پیاز ۱ عدد نصف فلفل دلمه قارچ ۲۰۰ گرم خامه صبحانه ۱ بسته شیر ۱ لیوان هویج ۱ عدد جعفری ۲-۳ ق غ ‎‏ 🎂🍔 هنر کیک پزی و آشپزی 🍔🎂 @ashpazi_cakepazi @ashpazi_cakepazi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
اگر عاشق انبه ای ترفند دومو حتما ببین که نمیزاره یه ذره ام ازش حیف بشه ‎‏ 🎂🍔 هنر کیک پزی و آشپزی 🍔🎂 @ashpazi_cakepazi @ashpazi_cakepazi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
آموزش 😋😍 اسلایس کارامل پرک بادام درست کردنش خیلی راحته برای پایه شیرینی ۸۵گرم کره + ۷۰گ پودر قند هم زده نرم شه کمی وانیل و نصف یک عدد تخم مرغ هم زده رو بهش اضافه کنید مخلوط میکنیم ۱۷۰گ ارد اگه چسبنده بود یکی دو ق بیشتر ارد ریخته مخلوط میکنیم یکدست شد نیم ساعت داخل یخچال استراحت داده بعد قالب ۲۰در۱۶ ،(اگه قطر خمیر میخواید نازکتر باشه باید کارامل رو بیشتر در نظر بگیرید)، رو کاغذ روغنی انداخته خمیر رو پهن کرده داخل فر ۱۸۰ ب مدت ۲۰دقیقه اگه خمیر نازکتر پهن شد مدت پختش کمتره بادام پرک رو ۵ دقیقه داخل فر برشه کرده هواستون باشه نسوزه برا کارامل : ۱۶۰گ شیر عسلی (لوازم قنادی ها دارن) + عسل یک ق+ ۴۰گ کره رو حرارت مرتب هم زده تا غلیظ شه در اخر ۴۰گ خامه صبحانه اضافه روی خمیر ک خنک شده ریخته صاف کنید و بادام پرک روش پخش کرده چن ساعتی بزارید داخل یخچال بعد ب سایز دلخواه برش بزنید میتونیدتو قالبهای تکنفره هم درست کنید امیدوارم خوشت اومده باشه و درست کنید🤗 ‎‏ 🎂🍔 هنر کیک پزی و آشپزی 🍔🎂 @ashpazi_cakepazi @ashpazi_cakepazi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مواد لازم : سیب زمینی ۱ عدد سینه درسته ۱ عدد پیاز ۱عدد سیر ۲ حبه آویشن پودر سوخاری پودر پانکو تخم مرغ ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ ‎‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‌‌‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‍‌‎‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‎‌‎‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌ ‎‏ 🎂🍔 هنر کیک پزی و آشپزی 🍔🎂 @ashpazi_cakepazi @ashpazi_cakepazi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
املت سفید، 😍😋 مواد لازم: سوسیس🌭 کره🧈 نمک و فلفل سیاه 🌶🧂 تخم مرغ🥚 آویشن🍃 خامه ی صبحانه 🥣 زعتر پولبیبر 🌶 ‎‏ 🎂🍔 هنر کیک پزی و آشپزی 🍔🎂 @ashpazi_cakepazi @ashpazi_cakepazi
نان کشمش گردو 🥐🫓🥐🫓🥐 مواد لازم ارد فانتزی یک و نیم لیوان دسته دار شکر ۲۰ گرم خمیر مایه ۱ ق م تخم مرغ ۱ عدد سفیده برای داخل خمیر زرده برای رومال کره نرم ۳۵ گرم شیر یا اب ولرم ۹۰ میلی‌لیتر،نصف لیوان نمک یک هشتم ق چ کشمش و گردو ۴۰ گرم ⚜یه صبحانه عالی یا تغذیه عالی برای مدرسه بچه‌ها ‎‏ 🎂🍔 هنر کیک پزی و آشپزی 🍔🎂 @ashpazi_cakepazi @ashpazi_cakepazi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👩🏻‍🍳آموزش 😋😍 قرابیه ی نوتلای فوق العاده خوشمزه و ترد آوردم براتون کنار چای نگم براتون 😋 مواد لازم کره نرم شده ۲۵۰ گرم تخم مرغ ۱ عدد روغن مایع ۱/۲ لیوان پودر قند ۱ لیوان نشاسته ذرت ۱ لیوان و نصف لیوان بکینگ پودر ۱ ق چ وانیل ۱ ق چ آرد ۳/۵ تا ۴ لیوان میتونه بیشتر یا کمتر ببره برا داخلش نوتلا (میتونید شکلات صبحانه و مارمالاد هم استفاده کنید) طرز تهیه تخم مرغ، وانیل، پودر شکر رو با دور کند همزن هم بزنید کرمی رنگ بشه بعد کره و روغن مایع رو اضافه کنید هم بزنید کره باز بشه بعد پودر قند و بکینگ پودر رو اضافه کنید هم بزنید در حد مخلوط شدن بعد نشاسته بیکینگ پودر رو اضافه کرده بازم هم زده آخر کم،کم آرد الک شده رو به مواد اضافه کرده آرد رو تا جای اضافه کنید خمیر نرم لطیفی بدست بیاد ورز بدید در حد مخلوط شدن(خمیر باید نرم باشه اگه سفت باشه ترک زیاد میخوره موقعی چنگال زدن) از خمیر به تکه های کوچیکه به اندازه ی گردو بردارید(زیاد بزرگ نباشه) با دست گرد کنید با فاصله داخل سینی فر که کف آن کاغذ روغنی انداختید قرار دهید. با چنگال شکل بدید بعد داخل فر ۱۷۰ درجه از قبل گرم شده قرار بدید باید تغییر رنگ نده رنگش باید مثل فیلم سفید باشه (حدود ۱۵ تا ۲۰ دقیقه زمان میبره بپزه) قرابیه ها بعد پخت ترد خوشمزه میشن وسطشون از نوتلا یا مارمالاد بمالید قرابیه ی دیگر رو به روش بچسبانید امیدوارم قرابیه ها را درست کنید کنار چای و از خوردنش لذت ببرید ‎‏ 🎂🍔 هنر کیک پزی و آشپزی 🍔🎂 @ashpazi_cakepazi @ashpazi_cakepazi
واسه تغذیه ی بچه ها عالیه 😍 این انرژی بار فوق العاده مقوی و خوشمزه رو درست کنین و نوش جوون کنین جو پرک ۱/۵ پیمانه کنجد ۱پیمانه مغز بادام ۱/۳پیمانه کره بادام زمینی نصف پیمانه خرما ۱پیمانه شیره انگور چند ق غ خ پودر دارچین ۱ق چ خ جو پرک کنجد ومغز بادام رو داخل ظرفی روی حرارت بزارین که کمی برشته بشه.(داخل فر هم میتونید بزارید)هسته خرما رو دربیارین وداخل غذاساز بریزید اگر خرماتون سفت بود درحد چند قاشق آب اضافه کنید که بهتر میکس بشه. بعد داخل ظرفی بریزید کره بادام زمینی رو اضافه کنید وروی حرارت کم بزارین انقد هم بزنید که مثل حلوا جمع بشه.بعد مغز بادام‌ها رو جداکنید وجو وکنجد روبا پودر داچین به مواد اضافه کنید وخوب مخلوط کنید توی ظرفی کاغذ روغنی پهن کنیدچرب کنید ومواد روداخلش پهن کنید صاف که شد رومال شیره انگور بزنید وبادامها رو روش قراربدین چند ساعت داخل یخچال بزارین وبعد به اندازه های دلخواه برش بزنید نوش جون😘 ‎‏ 🎂🍔 هنر کیک پزی و آشپزی 🍔🎂 @ashpazi_cakepazi @ashpazi_cakepazi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
رولت پنیری🤤 مواد لازم : سینه مرغ فلفل دلمه پیاز ١ عدد پنیر پیتزا قارچ بشامل : کره ٢ ق غ آرد هم ٢ ق غ شیر ۲ لیوان فلفل سیاه فلفل قرمز 🎂🍔 هنر کیک پزی و آشپزی 🍔🎂 @ashpazi_cakepazi @ashpazi_cakepazi