eitaa logo
☆هنر آشپزی و خانه داری☆
4.3هزار دنبال‌کننده
848 عکس
8.4هزار ویدیو
0 فایل
﷽ بهترین و کاملترین کانال آموزش آشپزی و ترفندهای خانه داری 🥰😍 #تبلیغات کانال های برتر بانوان https://eitaa.com/joinchat/175243613C47870cc00c تبلیغات شما در ۷ کانال قرار میگیرد؛
مشاهده در ایتا
دانلود
هدایت شده از تبلیغات‌ گسترده شهید‌ پلارک
میدونی سرد مزاج به کی میگن؟؟🤔 ❌شکم و پهلو پیدا کرده ❌نفخ و ورم شدید معده داره ❌مدام کسل و عصبانیه ❌با اضافه وزنش کبدش چرب شده... ❌دچار ریزش مو و ضعف حافظه شده... ❌سینوزیت و خلط پشت حلق داره... اگه یک یا چند مورد از این موارد رو داری وارد کانال زیر شو و مشاوره بگیر😊😍👇👇 https://eitaa.com/joinchat/966852956C88373ef8bb زود بیا تو کانال و پیوستن رو بزن تا پاک نشده🏃🏃‍♀
هدایت شده از ترفندکده خوب🌸
🔴تفاوت شهوت زن و مرد از زبان امام علی(ع) چهل تن از زنان عرب نزد مولا از شهوت مرد سوال کردند ، جواب گرفتند که از ۱۰ قسمت ۹ قسمت برای زن و ۱ قسم برای مرد می‌باشد. گفتند پس چگونه است که با این حساب دستور وارونه آمده .مردان میتوانند زنان متعددی اختیار کنند ولی زنان نمیتوانند. مولا علی (ع) رو به زنان کرد و به ایشان دستور داد. که هریک از زنان کاسه ای آب بیاورند و آوردند و دستور داد که همه آبها را در داخل یک ظرف بریزند و ریختند و سپس دستور داد..... ادامه داستان باز شود ادامه داستان بازشود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😍😋 خامه......۲۵۰ گرم پنیر ماسکارپونه......۲۵۰ گرم پودر قند.....۴قاشق غذا خوری پودر کاکائو......به مقدار لازم کرم شانتی .....۱پاکت کاپوچینو یا پودر نسکافه آب جوش......۱پیمانه ابتدا نسکافه با اب جوش مخلوط کنید.در صورت دلخواه کمی شکر یا پودر قند بزنید تا کمی شیرین بشه.بزارید کنار تا خنک بشه.خامه با پودر قند با همزن بزنید.(می تونید از خامه شیرین شده استفاده کنید.در این صورت پودر قند و کرم شانتی حذف کنید.بعد کامل خامه فرم بدید.جوری که پره های همزن روش بمونه)بعد پنیر ماسکارپونه اضافه کنید.(دوستانی که این پنیر در دسترس ندارن،می تون پنیر خامه ای ترجیحا مارکی که کم نمک استفاده کنن)من یک بسته کرم شانتی ریختم. اگه می خواین عین من بیسکویت دور بچینید.فقط یک طرف بیسکویت داخل نسکافه خنک شده بزنید و دور قالب بچینید.کف قالب هم از بیسکویت ها بچنید.از مواد پنیری روی بیسکویت ها بدهید.روشم دور کاکائو .دوباره بیسکویت و در انتها مواد کرمی.بزارید یخچال تا یکم سفت بشه.روشم من خامه فرم گرفته ماسوره کردم و پودر کاکائو ریختم 🎂🍔 هنر کیک پزی و آشپزی 🍔🎂 @ashpazi_cakepazi @ashpazi_cakepazi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کوکو پیازچه 😍😋 باورتون میشه ۲۰ دقیقه درست میشه😋 کوکی پیازچه از اون غذاهاییه که ما جنوبیا اکثرا درست میکنیم و از طعش نگم که بینظیره😍 اول از همه پیازچه یه دسته رو همراه یه دسته جعفری و یه دونه سیبزمیمی همه رو پوره میکنیم و با نمک نصف قاشق فلفل سیاه نصف قاشق زردچوبه نصف قاشق با هم مخلوط میکنیم سه دونه تخم مرغ و سه قاشق زعفرون دم شده رو بهش اضافه میکنیم و خوب مخلوط میکنیم و کف تا به پهن میکنیم و دو طرفش رو میزاریم بپزه برای هر طرف ۳ تا ۴ دقیقه کافیه به همین سادگی این کوکی پیازچه خوشمزه رو درست میکنیم 🎂🍔 هنر کیک پزی و آشپزی 🍔🎂 @ashpazi_cakepazi @ashpazi_cakepazi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😍😋 ۴ پیمانه شیر ۴ قاشق غذاخوری نشاسته ذرت نصف پیمانه شکر کمی پوست پرتقال رنده شده یک دوم فنجان آب پرتقال(ترجیحا بازاری باشه که تلخ نشه)ازداخل قابلمه بریزین و مخلوط کنین روی حرارت بذارین تا غلیظ بشه داخل ظرف مناسب بریزین و بذارین کنار تا خنک شه ولی داخل یخچال نذارین برای لایه بعدی، ۲ پیمانه آب پرتقال بازاری (که تلخ نشه) رو به همراه دو قاشق غذاخوری نشاسته ذرت خوب هم بزنین تا یکدست شه روی حرارت بذارین تا غلیظ بشه مواد رو روی لایه اول بریزین و چند ساعت داخل یخچال بذارین تا خودشو بگیره با پودر نارگیل تزیین کنین 🎂🍔 هنر کیک پزی و آشپزی 🍔🎂 @ashpazi_cakepazi @ashpazi_cakepazi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😍😍😋 مواد لازم برای ۱ پیتزای ۲ نفره ۳۰۰ گرم ماکارونی سینه مرغ ۱ عدد قارچ ۱۰۰ گرم فلفل دلمه ای ۱/۲ پنیر پیتزا رنده ۳۰۰ گرم پیازچه ۳ عدد سیر ۴ حبه ادویه مواد : نمک ۱ ق چ فلفل سیاه ۱ ق چ پودر سیر ۱ ق چ اویشن ۱ ق چ ادویه ماکارونی : نمک ۲ ق چ فلفل سیاه نصف ق چ پودر سیر ۲ ق چ اویشن ۲ ق چ 🎂🍔 هنر کیک پزی و آشپزی 🍔🎂 @ashpazi_cakepazi @ashpazi_cakepazi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😋😍 ۱عدد کلم چینی ۴/۵لیتر آب ۲۵۰ گرم نمک برای فرنی ۳۰۰میلی لیتر آب ۳۱ ق چ خ آرد برنج برای سس ۱/۲کاسه کره برش خورده ۱پیمانه پیاز خرد شده ۱۵ ق غ خ پودر فلفل قرمز سس ماهی(یا سویا) عصاره آلو ۱ق غ خ(نبود حدف کنید) شکر ۱ ق غ خ سیر رنده شده ۲ ق غ خ نمک ۱ ق غ خ تربچه خرد شده ۱/۳کاسه پیازچه ۱کف دست کلم را از وسط نصف کرده در مخلوط آب و ۲۰۰گرم نمک قرار دهید...مقداری نمک لای برگ ها بپاشید.اجازه دهید ۲ ساعت خیس شود مجددا در اب گذاشته تا شوری آن از بین برود آب کلم را کاملا گرفته. طرز تهیه فرنی ۳۰۰میلی لیتر آب و آرد برنج را مخلوط کرده روی حرارت قرار دهید تا غلیظ شود.شعله را خاموش کنید اجازه دهید فرنی سرد شود.کره و پیاز خرد شده را میکس کنید فرنی سرد شده،فلفل،سس ماهی،عصاره آلو،شکر،نمک و سیر رنده شده را اضافه کنید.هم برنید.تربچه و پیازچه را بریزید مجدد هم بزنید در اخر کلم ها را ریخته و سس را لابه لای برگ ها خوب قاطی کنیددر ظرفی گذاشته در یخچال بگذارید بعد از ۲ روز کیمچی آماده است 🎂🍔 هنر کیک پزی و آشپزی 🍔🎂 @ashpazi_cakepazi @ashpazi_cakepazi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍗 😋😍 ▫️گوشت_چرخ_شده : ۵۰۰ گرم ▫️پیاز رنده شده: ۱ عدد ▫️سیر رنده شده: ۱ پر ▫️آرد_سوخاری: ۴ قاشق غذاخوری ▫️روغن : ۱ قاشق غذاخوری ▫️شیر : ۱ قاشق غذاخوری ▫️آب : ۱ قاشق غذاخوری ▫️نمک، فلفل_سیاه، فلفل_سفید ، فلفل_قرمز پرک شده، زیره ، آویشن ، ادویه_کباب ▫️سیخ_چوبی 🛑ابتدا سیخ های چوبی را در آب گذاشته تا خیس و مرطوب شوند. تمام مواد و ادویه جات را در کاسه ریخته و خوب مخلوط کنید تا حالت چسبندگی پیدا کند. روی مواد را پوشانده و نیم ساعت استراحت بدهید. کنار دستتان مقداری آب بگذارید و برای به سیخ کشیدن گوشت کمی دستتان را خیس کنید و طبق فیلم گوشت ها را به سیخ بکشید و در سینی فر که کاغذ روغنی انداخته اید بگذارید و با فرچه کمی روغن یا کره روی کباب ها کشیده و در فر با دمای ۲۰۰ درجه سانتیگراد بپزید. برای کنار کباب می توانید از سیب زمینی کبابی استفاده کنید. سیب زمینی را با نمک، فلفل سیاه، پاپریکا و کمی رزماری یا اورگانو و روغن زیتون مزه دار کنید و در فر بزارید تا کبابی شوند. 🎂🍔 هنر کیک پزی و آشپزی 🍔🎂 @ashpazi_cakepazi @ashpazi_cakepazi
هدایت شده از گسترده تبلیغاتی راز
زن که نباید مثِ فیتیله فقط بسوزه و بسازه ! اینجا استاد میشی😉👇 کِی با اخم و جذبه😑 کِی سرسنگین و متین☺️ و کِی با لوندی🙃 با همسرتون صحبت کنید که بی برو برگرد جواب بگیرید☺️ بیا❤️👇 https://eitaa.com/joinchat/3022913797Cc3780da804 اینجا هیچ مردی به خانمش بی تفاوت نیست بیا☺️✅
هدایت شده از ترفندکده خوب🌸
هیچ زنی وِر وِره جادو نیست! یه عمر همسر هرچی گفت یا خندیدیم ، یا رد کردیم ، یا ریختیم تو دلمون و تهِ قُلدر بازیمون شد یکم غُر زدن... آخرم لقبمونو گذاشتن وِر وِره جادو!!!!😏 غافل ازینکه میشه با همین زبونِ تند و تیزشون چپ و راست چیزی جز چشم نشنوی ازشون😐😅 منم اولا ساده بودم لج مینداختمش😢😑 اینجا استادم کرده😁🙈👇 https://eitaa.com/joinchat/3022913797Cc3780da804
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
اينم ويدئو غم بر پلو (قنبر پلو)شيرازي😍😋 خيلي راحت و متنوع ست، گردو نصف لیوان کشمش نصف استکان پياز يك عدد رب انار سه ق غ محلول زعفران براي گوشت قلقلي گوشت ٣٠٠ گرم پياز رنده و آب گرفته يك عدد آرد نخودچي ١ ق غ نمك،فلفل،زردچوبه برنج سه پيمانه ‌ نوش جان 🎂🍔 هنر کیک پزی و آشپزی 🍔🎂 @ashpazi_cakepazi @ashpazi_cakepazi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
6⃣مدل مهمونی و فوری🥗 👌 ✨سالاد زمستانی ✨سالاد اندونزی ✨سالاد آلمانی ✨سالاد مرغ ✨سالاد کلم سالادپاستا ‎‏ 🎂🍔 هنر کیک پزی و آشپزی 🍔🎂 @ashpazi_cakepazi @ashpazi_cakepazi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
چیز کیک شکلاتی😍 مواد لازم : بیسکوییت اورئو ۱۰ عدد پنیر خامه‌ای ۲۰۰ گرم خامه صبحونه ۲۰۰ گرم شکلات بن ماری ۱۰۰ گرم بیسکوییت خرد شده ۴ عدد پودر قند ۳ ق غ پودر ژلاتین ۱ ق غ آب سرد ۳ ق غ وانیل ۱/۴ ق چ خامه ۵۰ گرم شکلات ۵۰ گرم کره ۳ ق غ ‎‏ 🎂🍔 هنر کیک پزی و آشپزی 🍔🎂 @ashpazi_cakepazi @ashpazi_cakepazi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
صبحانه ی عاشقانه😍😋 مواد لازم: سوسیس🌭 تخم مرغ🥚 فلفل دلمه ای 🫑 جعفری 🍀 ‎‏ 🎂🍔 هنر کیک پزی و آشپزی 🍔🎂 @ashpazi_cakepazi @ashpazi_cakepazi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ژله دلبر خوشمزه رنگ😎🍭🍬 چطور بود پسندیدی؟🍡 🎂🍔 هنر کیک پزی و آشپزی 🍔🎂 @ashpazi_cakepazi @ashpazi_cakepazi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
آموزش 😋😍 دلت یه کوکی خوش مزه و خوش بافت میخواد حتما اینو امتحان کن عالیه 🤤 ✅ جو دوسر پرک با جو پرک که باهاش سوپ درست میکنید فرق داره ها ، حواستون باشه. ✅ از هر نوع شکر قهوه ای میتونید استفاده کنید.  شکر سفید هم میشه اما من پیشنهاد نمیدم ✅ سیب سفت و سبز استفاده کنید که داخل کوکی آب نندازه ✅ خمیر چسبنده هست اصلا بهش آرد نزنید . من چون از دستکش استفاده کردم به دستم نچسبید. شما میتونید بزارید داخل یخچال تا خمیر کمی خودش رو بگیره و راحت باهاش کار کنید کره به دمای محیط رسیده  110 گرم شکر قهوه ای 120 گرم تخم مرغ بزرگ  1 عدد آرد  180 گرم جو دو سر پرک  120 گرم دارچین  1 ق چایخوری جوش شیرین  1/2 ق چایخوری سیب نگینی خرد شده   120 گرم وانیل  نصف ق چایخوری نمک  یک پنس آبلیمو تازه  2 قاشق چ گردو  ( به میزان دلخواه ) در فر از قبل گرم شده طبقه وسط بزارید حدودا ۱۵ تا ۲۰ دقیقه تا کاملا کوکی ها مغز پخت بشه . بیشتر از این زمان نباید زمان پخت بدید ، چون کلا کوکی تا وقتی داخل فر هست کاملا نرم هست بعد از خنک شدن بافت اصلی رو بهتون نشون میده . اگه خیلی پخته بشه بعد از خنک شدن خشک میشه . کوکی رو تا چند روز میتونید توی یخچال داخل ظرف دربسته  نگه داری کنید . بسیار خوش خوراک و خوشمزه هست ‎‏ 🎂🍔 هنر کیک پزی و آشپزی 🍔🎂 @ashpazi_cakepazi @ashpazi_cakepazi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👩🏻‍🍳آموزش 😋😍 اینم از طرزتهیه تارت کاسترد 😋🤌 طرزتهیه و رسپی خانگی🌹 👇👇👇 ✅️ ۲۰۰ گرم مارسبان کم شیرین ✅️ ۱۰۰ گرم آرد برنج ✅️ ۵ عدد تخم مرغ ✅️ ۱۰۰ گرم روغن مایه ✅️ ۳۰ گرم خامه قنادی ✅️ نارگیل دلخواه ✅️ زعفران دل خا طرزتهیه ✅️ مارسبان و آرد برنج با سیم مفتول دور۳ می‌بندیم دستگاه تا خوب پودر بشه بعدش تو چند مرحله‌ تخم مرغ بهش اضافه میکنیم و بعد روغن مایه بلافاصله خامه قنادی در آخر زعفران یا رنگ زد مایه آماده است 🤝 با این رسپی میتونید هر مدل تارتی بزنید مذش فوق‌العاده است😋 ✅️ درجه فر ۱۸۰ آلی ۲۰۰ رسپی کارگاهی مارسبان ۲کیلو آرد برنج ۱کیلو روغن مایه ۱ کیلو خامه فرم گرفته ۵۰۰ گرم تخمه مرغ ۲۴ عدد رنگ زعفران به اندازه کافی طرز تهیه آرد برنج و مارسبان ببندید دستگاه باسیم مفتول دنده سه بزنه تا قشنگ پودر بشه مرحله ۲ وقتی پودر شد یواش یواش تخمه مرغ رو مجازش میکنیم تخمه مرغ که تموم شد مراحل آخر روغن مایه رو میریزیم بعدش خامه اخرشم یکم رنگ زد درجه فر۲۰۰ت الی ۱۸۰ رسپی مارسبان یا مارسپان ۲۰۰ گرم بادام درختی ۲۰۰ گرم شکر کارگاهی ۲ کیلو ۲‌کیلو طرزتهیه آب ولرم داخلش بادام رو بریزید و ۱ آلی ۲ ساعت استراحت کنه بعدش بادام رو از آب جدا کنید و پوستش رو بکنید و رویه دستمال کاغذی بزارید تا رطوبتش گرفته باشه بعدش شکر و بادام خورد بشه تا مثل داخل ویدیو به شکل خمیر در بیاد آماده شد نایلون بکشید و بزارید ۱۲ ساعت استراحت کنه بعدش آماده هست 🎂🍔 هنر کیک پزی و آشپزی 🍔🎂 @ashpazi_cakepazi @ashpazi_cakepazi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍰🍰 بی‌نقص با پف فوق‌العاده عالی یکی از بهترین و خوش‌ترین کیک‌ها👌 مواد لازم : تخم مرغ ۴ عدد شکر ۱ پیمانه + ۱/۴ پیمانه شیر ۱ پیمانه کره ۱۰۰ گرم آرد ۲ پیمانه + ۱/۴ پیمانه وانیل ۱/۴ ق چ پودر هل ۱/۴ ق چ بکینگ پودر ۲ ق چ 🎥آموزش کامل با تمام نکات 🎂🍔 هنر کیک پزی و آشپزی 🍔🎂 @ashpazi_cakepazi @ashpazi_cakepazi
هدایت شده از ترفندکده خوب🌸
💖پروفایل های جذاب رسید 💖 📆❤️‍🔥برای دیدن مناسب ترین پروفایل روی ماه تولدتون بزنید پیشنهاد میشه 😳👌👇 💓ابتدا نيت كنيد و ٣ صلوات بفرستيد 💞 فروردين ❤️‍🔥آبان 💞 ارديبهشت ❤️‍🔥 آذر 💞 خرداد ❤️‍🔥اسفند 💞 تير ❤️‍🔥شهریور 💞 مرداد ❤️‍🔥 بهمن 💞 مهر ❤️‍🔥 دی 💞 بزنید رو 😍😍☝️🏼 "💌 پیوستن 💌" 🖼 ❤️‍🔥با پروفایلت حرف دلتو بزن😏
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا