فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#كيك_موز
موز رسيده ٣عدد
تخم مرغ ٣ تا كوچيك يا ٢ تا بزرگ
آرد ٢١٥ گرم( ١ و ٣/٤ پيمانه)
كره ١٢٠ گرم(١/٢ پيمانه)
شكر قهوه اى ١٦٠ گرم(٣/٤ پيمانه سرپر)
وانيل ١/٢ ق چايخورى( يا يك بسته وانيل شكرى دكتر اتكر)
بكينگ پودر ١ ق چايخورى ( ١٠ گرم)
دارچين ١/٢ ق مرباخورى
نمك ١ پنس
فر ١٨٠ درجه به مدت ٤٠_٤٥ دقيقه
اندازه قالب:٢٥*١٠
#شیراز_تسلیت
#شاهچراغ
هنر آشپزی و کیک پزی 🍔🎂👇
@ashpazi_cakepazi
@ashpazi_cakepazi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#قند_تزیینی
🔷مواد لازم:
🔹شکر نصف لیوان
🔹گلاب یا عرق هل ۲ ق م
🔹طرز تهیه:
🔹شکر و گلاب رو با هم مخلوط کردم گلاب یا عرق هل تا جایی اضافه بشه که شکر به صورت ماسه ای در بیاد . زیاد نریزین که شل نشه.
از وانیل و یا هر اسانس دیگه ای هم می تونین استفاده کنین .
بعد برای اینکه به رنگ های مختلف دربیارین از رنگ خوراکی ، زعفران ، رنگ های طبیعی مثل آب البالو و لبوو ... می تونین استفاده کنین فقط زیاد نریزین که شل نشه . من تقسیم کردم به چند قسمت و هر کدوم رو به یه رنگی دراوردم .
بعد هم داخل قالب های فنری ریختم و منسجم کردم و توی یه ظرفی که کاغذ روغنی انداخته بودم قرار دادم
توی محیط خونه نیاز به جای خاصی نداره یکی دو ساعت بمونه خشک میشه و خیلی راحت جدا میشه
#شیراز_تسلیت
#شاهچراغ
هنر آشپزی و کیک پزی 🍔🎂👇
@ashpazi_cakepazi
@ashpazi_cakepazi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#دمی_گوجه خوشمزه باته اندازمرغ😋
هنر آشپزی و کیک پزی 🍔🎂👇
@ashpazi_cakepazi
@ashpazi_cakepazi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#پیتزا_قارچ_مرغ
مواد لازم
فیله مرغ ۷ ۶ عدد ،
قارچ متوسط تفت داده شده ورقه ای ۱۰ عدد،
پنیر تاپینگ پیتزا ،
گوجه گیلاسی ،
فلفل دلمه سبز ،
نمک پاپریکا هندی ، پودر سیر ، ادویه مخصوص مرغ ، زردچوبه، آویشن ،
روغن زیتون
قاشق آب
۲ عدد پیاز
مواد سس پیتزا :
سس خردل ۲ قاشق غذاخوری ،
سس مایونز چیلی ۲ قاشق غذاخوری ،
روغن زیتون ۲ قاشق غذاخوری ،
۵ حبه سیر کوچک ،
ریحون خرد شده تازه ۵ شاخه
هنر آشپزی و کیک پزی 🍔🎂👇
@ashpazi_cakepazi
@ashpazi_cakepazi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کیک شکلاتی خیلی خوشمزه 😍👌
#ترفند جذاب
#ایده
هنر آشپزی و کیک پزی 🍔🎂👇
@ashpazi_cakepazi
@ashpazi_cakepazi
آموزش کیک کافیشاپی دارک چاکلت💝
آرده:۲۳۰ گرم
شکر:۳۲۰ گرم
پودرکاکائو:۷۰ گرم
آب گرم:۱۸۰
شیر:۱۷۰گرم
روغن:۶۰ گرم
سرکه:۱ ق غ
نمک:۱ پینچ
بکینگ پودر:۲ ق چ
جوش شیرین:۷گرم
نسکافه :یک ق غ
تخم مرغ:۲ عدد
وانیل مرغوب:یک غ چ
طرزتهیه :👇
اول باید سرکه و شیر را با هم مخلوط کنیم تا باترمیلک به دست بیاید
بعد مواد خشک را با هم سه مرتبه الک کرده و با هم مخلوط میکنیم
مواد خشکمون شامل آرد بکینگ پودر جوش شیرین نمک با هم الک شده و بعد شکر را به آنها اضافه میکنیم
سپس تخم مرغها به همراه وانیل به مواد خشک اضافه میشود
و بعد با ترمینک که ترکیب شیر و سرکه هست اضافه میشود و بعد روغن اضافه میشود و بعد ترکیب آب گرم و نسکافه اضافه میشود و کاملاً با هم ترکیب و مخلوط میشود
حالا مواد را داخل قالب سی در ۴۰ ریخته قالبی که کاغذ روغنی یا کاغذ تفلون پهن کردهایم و میره داخل فر به مدت ۳۵ الی ۴۵ دقیقه با دما۱۸۰ درجه فرگازی و ۱۶۵ درجه فر برقی
اگر بخواهی داخل قالب گرد درست بکنید باید در قالب ۲۵ سانت این مواد را درست بکنید
نکته مهم این هست که این کیک قابلیت برش دادن نداره و اگر میخواهید در قالب گرد درست بکنید باید در دو قالب درست بکنید
میتوانید این مواد را در دو قالب ۱۸ سانت تا ۲۰ سانت درست بکنید اگر میخواهید در قالب ۲۵ سانت این کیک را درست بکنید باید در دو قالب ۲۵ و مواد را دو برابر بکنید
هنر آشپزی و کیک پزی 🍔🎂👇
@ashpazi_cakepazi
@ashpazi_cakepazi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#تهچین😋😍
این خوشمزه ترین دستور پخت تهچین هست که باید حتما امتحانش کنید 🥰
#آشپزی
هنر آشپزی و کیک پزی 🎂 👩🍳👇
@ashpazi_cakepazi💜🌸
@ashpazi_cakepazi💜🌸
هدایت شده از ☆هنر آشپزی و خانه داری☆
#کیک_دبل_چاکلت
مواد لازم:
۲ تا تخم مرغ🥚
نصف پ شکر🍚
۱ ق. چ وانیل 🌸
نصف پ آب ولرم💧
و نصف پ روغن
۳ ق. غ شکلات تخته ای ذوب شده 🍫
۱ پ آرد 🥡
۱ق. م بیگینک پودر
و ۲ ق. غ سر پر پودر کاکائو
هنر آشپزی و کیک پزی 🎂 👩🍳👇
@ashpazi_cakepazi💜🌸
@ashpazi_cakepazi💜🌸
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مرغ خوشمزه 🍗
مرغ ۲۰۰ گرم
نخود فرنگی یه قوطی
برنج ۴۰۰ گرم
نمک فلفل پاپریکا کاذی پودر سیر و شوید به میزان دلخواه
پیاز.متوسط
#ناهار
هنر آشپزی و کیک پزی 🍔🎂👇
@ashpazi_cakepazi
@ashpazi_cakepazi
30.45M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
کیک خامه ای نارگیلی 🥥🎂
کیک سبک اسفنجی نارگیلی همراه با خامه پنیری
🤩عزیزی که دوست داره کیک تولد متفاوت درست کنه و به نارگیل هم علاقه داره، این دستورو حتما استفاده کنه،
😍حتی اگه بدون نارگیل درست کنه، یک کیک شیفون بی نظیر داره.فیلینگ هم دست خودشه.
مواد لازم:
- تخم مرغ 3 عدد (متوسط هریک 50 گرم)
- شکر 180 گرم
- عصاره وانیل 1 ق چ یا پودر وانیل 1/8 ق چ
- شیر 180 میلی لیتر
- کره ذوب شده 55 گرم
- روغن مایع 55 گرم
می تونید همه رو روغن و یا همه رو کره ذوب شده بزنی(یعنی 110 گرم)
⬅️ولی از هر دوتاش استفاده کنی بهتره، روغن به لطافت بافت کیک کمک میکنه، کره به طعم کیک 😉
- آرد 188 گرم
- بیکینگ پودر 1 ق چ
- پودرنارگیل چرب 70 گرم
بهتره دونه هاش خیلی درشت نباشه
برای فیلینگ و آسترکش و خامه کشی و تزیین:
خامه قنادی 600 گرم
پنیر ماسکارپونه 300 گرم
#کیک_نارگیلی
هنر آشپزی و کیک پزی 🍔🎂👇
@ashpazi_cakepazi
@ashpazi_cakepazi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🧊#یخ_اکلیلی
🪴 چیا لازم داریم:
نوشیدنی گازدار بلوبری
اکلیل خوراکی صدفی و طلایی
نوشیدنی گازدار باعث مات شدن یخ و در نتیجه باعث بیشتر نمایان شدن براقی اکلیل میشه.
هنر آشپزی و کیک پزی 🍔🎂👇
@ashpazi_cakepazi
@ashpazi_cakepazi