eitaa logo
آشپزی پولسازِ دی گاه🤤🍓
5.4هزار دنبال‌کننده
6.3هزار عکس
12.4هزار ویدیو
4 فایل
ادمین : @m_haydarii 🌿برای عکس ها و مطالب بیشتر وارد گروه آشپزی شوید: eitaa.com/joinchat/757727287C531571fd80 🍓اینجا یاد میگیری با #آشپزی پول دربیاری😎 🌿تبلیغات و خدمات: @hich_club
مشاهده در ایتا
دانلود
مواد لازم📝 نخوديك چهارم پيمانه لوبيا سفيديك پيمانه، عدس کوهی يك پيمانه خامكوب (گندم سبوسدار نيم كوب شده يك و نيم پيمانه درصورتى كه به خامكوب دسترسى نداشتيد از بلفور گندم استفاده كنيد) برنج نيم دانه معطر يك و نيم پيمانه گوشت مغز ران گوساله يك كيلو گرم پياز داغ يك و نيم تا دو پيمانه روغن كرمانشاهى به دلخواه پياز خام يك عدد طرز تهیه 📝 گوشت را با آب و يك عدد پياز پخته،حبوبات و غلات را جداجدا پخته گوشت را با نيمى از حبوبات كوبيده،همه حبوبات و گوشت رو به همراه پياز داغ نمك زردچوبه فلفل قرمز و سياه براى شما به مقدار لازم براى من فراوان، مخلوط كرده چهار تا پنج ساعت با حرارت كم هم زده تا آش جابيافتد و كاملا"كشدار و لعابدارشود. در تمام اين مدت حواستون باشه به دليل وجود گوشت و حبوبات له شده آش سريع ته مى گيره. اين آش بايد تند و نيز و چرب و چيلى باشه. حتما از فلفل سياه بيشتر از فلفل قرمز استفاده كنيد چون معطر هستش و روى عطر و بوى آشتون خيلى تأثير داره. حتما از روغن كرمانشاهى مرغوب كه بازهم در معطر شدن آش تأثير فوق العاده اى داره استفاده كنيد. حتما از همين مقدار پياز داغ استفاده كنيد چون علاوه بر گوشت پياز داغ هم تأثير مستقيم روى كشدار شدن آش داره. 🍔↝•|@ashpazi_day_gah
برنج 1 لیوان سبزی آش ( تره.جعفری.گشنیز.نعناع ) 1 کیلو لپه نصف لیوان دانه انار 2 کیلو پیاز سرخ کرده 4 قاشق غذاخوری گوشت چرخ کرده نیم کیلو گلپر 2 قاشق غذاخوری روغن 3 قاشق غذاخوری نمک و فلفل به مقدار لازم طرز تهیه : لپه را با پیاز سرخ کرده و 5 لیوان آب و کمی نمک و فلفل درون ان بریزید و بگذارید تا لپه کمی بپزد سپس برنج شسته شده را داخل لپه هایی که کمی پخته شده بریزید و اجازه دهید برنج کاملا بپزد. گوشت چرخ کرده را با 2 پیاز رنده شده و کمی نمک و فلفل مخلوط کرده و قلقلی درست کنید و پس از سرخ کردن داخل آش بریزید. سبزی را تمیز کرده و بشویید و خرد کنید سپس به مایه آش اضافه نمائید و بگذاریم آهسته بجوشد تا آش جا بیفتد ، باید برنج آش کاملا بپزد و لعاب بیندازد. دانه های انار را داخل آش بریزید و در انتها گلپر را اضافه کنید ، برای سرو کردن آش را در ظرف ریخته و با کمی دانه انار روی ان را تزئین کنید. نکته ها : میتوانید روی اش را با نعناع داغ تزئین کنید ( 1 قاشق سوپخوری نعناع خشک نرم را با 3 قاشق سوپخوری روغن کمی روی حرارت ملایم تفت دهید تا رنگ ان کمی تغییر کند اما مراقب باشید نعنا نسوزد ) ، میزان له شدن مواد بستگی به خودتان دارد ، میتوانید مواد را تا حدی که له شوند نیز بپزید. بجای دانه های انار از رب انار نیز میتوانید استفاده کنید و در اینصورت بجای 2 کیلو دانه انار از نصف پیمانه رب انار استفاده کنید ، انار هرچه ترش تر باشد اش شما خوشمزه تر خواهد شد. 🍔↝•|@ashpazi_day_gah
آرد 1 و 3/4 لیوان شیر ولرم 1/2 لیوان شکر سرخ یا عسل1/2 لیوان تخم مرغ 1 عدد پوره کدو حلوایی 3/4 لیوان وانیل مقداری روغن کنجد 1/3 لیوان پودر دارچین 2 قاشق چایخوری نمک 1/2 قاشق چایخوری طرز تهیه : داخل کاسه ای آرد ، بکینگ پودر ، نمک و دارچین را باهم مخلوط کنید ؛ برای تهیه پوره کدو حلوایی ابتدا کدو را پوست بکنید و خرد کنید سپس با چند لیوان آب بپزید و پس از پخت با پشت چنگال له کنید. تخم مرغ ، پوره کدو حلوایی ، شکر ، شیر ، روغن ، وانیل را داخل کاسه ای بریزید و با همزن بزنید تا یکدست شود سپس قاشق قاشق مخلوط آرد را به مایه دونات اضافه کنید. به آرامی و با استفاده از لیسک مواد را مخلوط کنید تا مایه دونات منسجم شود ، داخل قالب مخصوص دونات یا کاپ کیک را چرب کنید یا کاغذ روغنی بیندازید سپس داخل هر قالب را تا 2/3 از مایه دونات پر کنید ( برای راحتی کار میتوانید مایه دونات را داخل قیف بریزید ). قالب را داخل فری که از قبل با دمای 180 درجه سانتیگراد روشن کرده اید و گرم شده است به مدت 5 تا 10 دقیقه قرار دهید تا دونات ها پخته و طلایی شوند ( بسته به دما و مدل هر فر مدت زمان پخت دونات ها متفاوت میباشد ). پس از پخت قالب را از فر خارج کنید ، چند دقیقه صبر کنید تا دونات ها کمی خنک شوند سپس دونات ها را از قالب خارج کنید. برای تزیین دونات مقداری کره را ذوب کنید و دونات ها را داخل کره بغلطانید سپس در مخلوط شکر و پودر دارچین بزنید تا تمام سطح دونات ها شکری شود ، میتوانید از تزیینات مختلف دیگری مانند شکلات آب شده ، سس شکلاتی ، کرم کره ای و … استفاده کنید. 🍔↝•|@ashpazi_day_gah
برای درست کردن دسر یک پیمانه ارد گندم سبوس دار دو پیمانه شکر سرخ 6 پیمانه شی ر محلی نصف پیمانه گلاب نان تست(یا کیک اسفنجی ساده با قطر کم و میزان شیرینی کم) به میزان لازم برای لایه میانی آرد و شکر و شیر رو با هم مخلوط میکنیم و روی حرارت میگذاریم . مثل فرنی انقدر هم میزنیم تا جوش بیاد و سفت بشه. میتونید بهش زعفران هم اضافه کنید. ظرف مناسب انتخاب کنید اول یک لایه از مایع میریزید و لایه بعدی نان تست میگذاریم و لایه بعدی باز هم مایع دسر را میریزیم. میتونید چند رنگ درست کنید. و لایه های بعدی رو ترک یا فرنی درست کنید. در یخچال بگذارید تا سفت شود میتونید با مویز یا پودر پسته و گردو یا... تزیین کنید.. نوش جان. 🍔↝•|@ashpazi_day_gah
بسم الله الرحمن الرحیم ( استان مرکزی ) 🌸موادلازم : کشک طبیعی : یک لیوان برنج ایرانی : 1 پیمانه نخود : نصف پیمانه روغن زیتون یا کنجد : 2 قاشق غذاخوری زردچوبه و نمک دریا یا پودر سنگ نمک : به مقدار لازم 🌸خواص : این غذا حدود 20% انرژی مورد نیاز یک بزرگسال را تأمین میکند . مفید برای ناباروری. محتوای پروتئینی مطلوبی دارد و حاوی حبوبات مفید است . بهتر است از نمک کمی در این غذا به واسطه وجود کشک استفاده کنیم. 🌸دستور پخت برنج و نخود را جداگانه میپزیم . وقتی پخته شد ، آنها را با هم مخلوط کرده و کشک و روغن و نمک و زردچوبه را اضافه میکنیم . روی حرارت گذاشته و اجازه پخت میدهیم تا به غلظت مطلوب برسد . 🍔↝•|@ashpazi_day_gah
📝مواد لازم ارده یک قاشق غذا خوری سیر یک حبه نخود پخته شش قاشق غذا خوری نمک دریا یک قاشق غذا خوری فلفل قرمز یک قاشق مرباخوری روغن زیتون یک لیوان آب لیمو ترش تازه نصف لیوان طرز تهیه تمام مواد را در مخلوط کن کاملا مخلوط کنیدتا سس کاملا یکنواختی بدست آید. در صورت غلیظ شدن سس مقداری آب نخود به آن بیافزایید. و اگر رقیق بود نخود اضافه نمایید ✅نکته این سس برای غذاهای مشابهه و سالادهایی نظیر سالاد کلم نیز استفاده می شود ✅می توانید به جای سیر از پودر سیر استفاده نمایید 🍔↝•|@ashpazi_day_gah