#چالش #پنجشنبه های زمستونی ، نتیجه گیری از مطالبی که دیروز جمع بندی کردین 🥰
تو چالش ها شرکت کن و واسمون عکسبفرس تا بقیه ام جذب بشن واسه فعالیت و انرژیبگیرن😘🙏👇🏻
@m_haydarii
بهت اطمینان میدم اگر یه نفر با برنامه و عکسای تو حالش خوب بشه ، کلی برکت داره برات🌸
برنامه امروزمون چی باشه؟😌
🌿صبحانه آب جوش و عسل و پودر زنجبیل و کمی لیمو🍋
🌿نهار اسفناج پلو با سالاد کاهو و کمی اسفناج رنده شده🥬
🌿میان وعده چهارمغز🫒
🌿میوه آلبالو یخ زده🥶
🌿نوشیدنی شکلات داغ با نوتلا خرما🍯
🌿شام تن ماهی و برنج + ماست و نعنا 🧆
غذای امروز بیمه و نذر امام محمد تقی و امام علی نقی ع میکنیم🤩
افرادی ک در اوج سختی ها همچنان در حال یاد دهی علم و کمک به دیگران بودن💠
واسه همینه ک پنجشنبه ها رو به یاد این دو امام میذاریم و غذاها رو نذرشون میکنیم تا الگوی راهمون باشن😊
برکت مهمون زندگیمون💯
🥗روش تهیه آش جو مخصوص
🔸مواد لازم🥣:
🔹جو پوست کنده ۲پیمانه
🔹گندم با پوست ۱پیمانه
🔹بقیه حبوبات ( نخود، عدس، ماش ) از هر کدام نصف پیمانه
🔹یک کیلو سبزی آش
🔹یک عدد پیاز متوسط
🔹۲قاشق غذا خوری پونه کوهی
🔹ادویه و نمک به مقدار خیلی کم
🔹پودر گردو ۱قاشق غذا خوری برای هر بشقاب.
📝طرز تهیه:
همه حبوبات را صبح خیس گذاشته، بعد از ظهر بار بگذارید، بعد پیاز را اضافه کرده تا به مرور بپزد. اندکی بعد سبزی را افزوده تا بپزد و در آخر پونه و نمک را اضافه کرده و به آرامی هم بزنید تا آش جا بیفتد و لعاب دهد.
نوش جان😋😋
#آشپزی #خوشمزه #غذا
🍔↝•|@ashpazi_day_gah
🌺در فصل سرد خوردن شیره انگور را فراموش نکنید !
◽️یکی از بهترین زمانهای استفاده از شیره انگور فصل زمستان است بخاطر خواص زیادی که در درمان و تسکین بیماریهای فصل سرما دارد !
◽️همچنین از خواص شیره انگور اثر ضدالتهابی و نرم کنندگی گلو است به همین دلیل به کسایی که در زمستان سرفه میکنند و دچار التهاب حلق میشوند توصیه میشود شیره و آب را ترکیب و غرغره کنند !
+ شیره انگور به قرص آهن خانگی معروف است
درمان افسردگی و رفع غم و غصه :
مصرف شیره انگور با دمکرده زعفران داروی رفع غم و غصه وضد افسردگی و کاهش خلق است.
این ترکیب ،خونساز و تقویت کننده قلب و مغز و افزایش دهنده هوش هم می باشد.
🍔↝•|@ashpazi_day_gah
آشپزی پولسازِ دی گاه🤤🍓
دیزاین بشقاب کودک 🍔↝•|@ashpazi_day_gah
بفرمایید تزئین و خوشگلی 😍
13.35M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#آموزش تهیه#رب نارنج چاشنی پرکاربرد و خوشمزه
مواد لازم:
نارنج: به مقدار دلخواه صافی
قابلمه روحی یا مسی
ملاقه
ظرف شیشه ای
طرز تهیه
ابتدا نارنج ها را از وسط به دو نیم کنید و آب آنها را با هر دستگاهی که در اختیار دارید (برقی یا دستی) بگیرید.آب نارنج را از صافی رد کنید تا هیچ پالپ یا هسته ای در آن باقی نماند.آب نارنج صاف شده را در قابلمه روحی یا مسی بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید.در تمام طول مدت پخت، رب نارنج را هم بزنید تا ته نگیرد.کفی که روی رب نارنج جمع می شود را با ملاقه بردارید.رب نارنج را تا زمانی که غلیظ شود، بپزید.وقتی رب نارنج به غلظت فرنی رسید، حرارت را خاموش کنید.رب نارنج را در ظرف شیشه ای در بسته در یخچال نگهداری کنید.
نکات:
هر ۱۰ لیتر آب نارنج، حدود ۱ کیلوگرم رب نارنج می دهد.اگر نارنج ها تازه چیده شده اند، بهتر است چند روز در دمای محیط قرار بگیرند تا اسید آنها کم شود.رب نارنج را می توانید به صورت صاف یا زبر تهیه کنید. اگر می خواهید رب نارنج شما صاف باشد، آن را از صافی رد کنید.رب نارنج را می توانید به صورت مستقیم به غذا اضافه کنید یا آن را در فریزر نگهداری کنید و در زمان نیاز از آن استفاده کنید.
#آشپزی
#رب_نارنج
#رب_خونگی
#چاشنی
🍔↝•|@ashpazi_day_gah