#سبزِ_فسنجون
طرز تهیه:
گردو 300 گرم
پیاز یک عدد متوسط
سبزی شامل گشنیز و جعفری و تره و نعناع از هر کدوم یک دسته کوچیک اگه چوچاق و وارنبو(بادرنجبویه) دارید به اندازه یه مشت کافیه سبزی خنش که همون اوجی هست هم خیلی خوش طعم میکنه این خورشتو. سعی کنید سبزی های معطر رو کمتر بریزید چون زیادش ممکنه تلخ کنه خورشتو. از هرکدوم اگه داشتید یک قاشق کافیه.
رب انار چهار قاشق غ ممکنه کمتر یا بیشتر نیاز بشه ، بسته به ذائقه خودتون داره ترش یا ملس
نمک و فلفل و زردچوبه به مقدار لازم
رب گوجه دوقاشق
گلپر یک قاشق چ
گوشت چرخ شده نیم کیلو. میتونید از مرغ چرخ شده بشکل قلقلی هم استفاده کنید.
اول گردوی آسیاب شده رو با یک عدد پیاز رنده شده و سبزی اسیاب شده داخل یکی دو قاشق روغن تفت میدیم تا خامی گردو وسبزی و پیاز گرفته بشه ده دقیقه تفت بدید.اگه نعناع و یا خنش تازه نداشتید از نعناع خشک هم میتونید استفاده کنید.دو قاشق رب گوجه و رب انارهم اضافه کنید پنج دقیقه دیگه تفت بدید تا رب خوشرنگ بشه.مواظب باشید گردو نسوزه.مدام هم بزنید.سه چهار لیوان آب بریزید تا جوش بیاد شعله رو خیلی کم کنید تا کم کم بجوشه و روغن پس بده هر از چندی دوسه قاشق آب سرد به کناره هاش اضافه کنید تا روغن بیشتری بده. میریم سراغ قلقلی ها
یک عدد پیاز رنده کنید و آبشو دور بریزید کمی نمک و فلفل و زردچوبه بهش بزنید و چند دقیقه ورز بدید دستتونو آب بزنید و گوشت و یا مرغ رو قلقلی کنید و داخل یخچال بزارید تا خودشو بگیره داخل تابه با یک قاشق روغن فقط تفت بدید و به خورشت اضافه کنید و اجازه بدید تا خورشت جا بیافته.میتونید همون قلقلی ها رو بدون تفت دادن اضافه کنید ولی من ترجیح میدم یکم تفت بخوره درنهایت وقتی خاموش کردید روش گلپر بپاشید. .
👈 اگه گردو رو خوب اسیاب کنید روغن زیادی پس میده
پ.ن : گردو از دست ما شمالیها اسیره
از فسنجون و گمج کباب و کال کباب و بادمجون شکم پر( همون گودَی) و مرغ شکم پر و کباب ترش و زیتون پروده و سس انار آغوز و ماهی شکم پر و ... دیگه؟🤔
لینک کانال آشپزی اسلامی
https://eitaa.com/joinchat/3157721094Cc338390b93
#سبزِ_فسنجون
لینک کانال آشپزی اسلامی
https://eitaa.com/joinchat/3157721094Cc338390b93
5.34M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#کشک_خشک_خانگی
طرزتهيه
ابتدا ماست درست كردم بعد بيرون از يخچال بمدت يك روز گذاشتم كمي ترش شد داخل قابلمه ريختم تا زماني كه بجوش امد نمك كمي ريختم بعد ازجوش امدن كشك داخل كيسه ريختم وبمدت چهارساعت بهش زمان دادم تا ابش خوب كشيده بشه اين زمان بسته به ماست داره شايد پنج ساعت نياز داشته باشه بعد از اين كه ابش خوب كشيده شد از كيسه خارج كرده وسيني در نظر بگير پارچه نخي روي اون پهن كنيد وكشك به هراندازي كه دلبخواه دربياريد من داخل قيف ريختم واز ماسوره شكوفه استفاده كردم دقت داشته باشيد وقتي جلوي افتاب ميذاريد خشك ميشه وقطعا سايزشون كوچكتر ميشه پس هرمدلي كه درست ميكنيد كمي درشتر بزنيد بعد از شكل دادن داخل سيني بچينيدبه مدت سه روز درهواي ازاد روبه افتاب بگذاريد تا خشك بشن .اين مدت بسته به اندازه كشك ها دارن .
نكته👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻
اب كشك دور نريزيد باهاش قرقروت درست كنيدبه شرطي كه نمك زياد نباشه .درپست بعد اموزش ميدم
ميتونيد داخل مايع كشكتون زيره يا نعنا ياشويد بريزيد سليقه اي
اين دستور يكي از هزاران مدل كشك به روشهاي ديگه هم درست ميشه اين روش من😍نظربديدچجوري دوست داشتيد؟
خانومی میگفت از وقتی رو سرقابلمه دعا میخونم و دلم میشکنه واقعا هم مزه ش عوض شده خوشمزه میشه هم بحثهای خانوادگیم کم شده
لینک کانال آشپزی اسلامی
https://eitaa.com/joinchat/3157721094Cc338390b93
#حلوای_هویج
نیم کیلو هویج تمیز شده را با کمی آب پخته آب آن کاملا کشیده شود سپس آنرا میکس کنید.من با کوشتکوب برقی اینکار رو انجام میدم.یک پیمانه گلاب و یک پیمانه شکر و زعفران دمکرده غلیظ ونصف قاشق چایخوری پودر هل با هم مخلوط کنید.یک و نیم پیمانه آرد سفید را تفت دهید تا جایی که خامی آرد گرفته شود.رنگ آن زیاد تغییر نکنه چون حلوا تیره میشه.آرد را الک کنید سپس یک پیمانه روغن کنجد را به آن اضافه کرده کمی که تفت خورد بعد از یکی دو دقیقه هویج را بریزید مخلوط کنید و سپس گلاب و شکر و هل را و خوب مخلوط کنید تا جایی که حلوا از ظرف جدا شود بعد درون ظرف سرو ریخته و آنرا تزیین کنید.
-اگر تمایل دارید حلوا رو با ماسوره تزیین کنید کمی شربت(ترکیب گلاب و شکر که در حد حل شدن شکر روی حرارت گذاشتین) اضافه تر داشته باشید و مصرف کنید تا حلوا شلتر باشه و بتونید ماسوره بزنید.
-حلوای بسیار خوشمزه و خوش طعمی هست.با وجود گلاب و هل و زعفران، مزه هویج رو حس نمی کنید.
-نیازی نیست از قبل شربت درست کرده و مصرف کنید در نهایت دونه های شکر با حرارت آرد و روغن ذوب میشه ولی میتونید شکر و گلاب رو روی حرارت بزارین تا فقط شکر حل بشه بعد به آرد و روغن اضافه کنید فرقی نداره.
╰━━═━━⊰❀👨🍳👩🍳❀⊱━━═━**
💥💥💥💥💥💥💥💥💥💥
👶 تاثیر غذا بر جنین
✍ پیامبر مهربانی (ص):
تربیت فرزند را از زمانی که کودک در رَحِم مادر است، شروع کنید"
سوال شد: چگونه یا رسول الله!؟
فرمودند: با دادن غذای حلال به مادرش.
📚 جنگ مهدوی، ص۱۳۲
لینک کانال آشپزی اسلامی
https://eitaa.com/joinchat/3157721094Cc338390b93
9.21M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#غذای_بدون_گوشت
#آش_ماش
ماش 1 پیمانه
برنج 1/2 پیمانه
سبزی خرد شده 400 گرم
که شامل تره و شوید هر کدوم 150 گرم
و مرزه و ترخون هرکدوم 50 گرم تازه باشه بهتره
زردچوبه 1 قاشق چ
نمک و فلفل به میزان دلخواه
پیاز داغ برای روی آش
✅ برای پخت ماش حتما از آب جوش استفاده کنید.
لینک کانال آشپزی اسلامی
https://eitaa.com/joinchat/3157721094Cc338390b93
6.02M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
طرز تهیه کباب تابه ای (سیخی)
مواد لازم:
جعفری
گوشت چرخ کرده 500 گرم
پونه کوهی خشک،نمک،پاپریکا،فلفل چیلی(قرمز) و فلفل سیاه (ادویه ها به دلخواهه)
اگر خواستین بهش پیاز رنده شده هم بزنین حتما آب اضافی پیاز رو بگیرین،
اگر کبابتون انسجام کافی رو نداشت،میتونین یکم بهش آرد گندم اضافه کنین.
با استفاده از فشار بطری به سمت پایین (مثل کلیپ) ، کباب ها رو به سیخ بزنید.
میتونین مثل کباب تابه ای درستش کنید و یا کبابش کنید.
این غذا با نان و یا برنج قابل سرو هستش
خانومی میگفت من چرا هر چی به نیت نذری درست میکنم غذام خیلی خوشمزه نمیشه ؟دوستش گفت عزیزم مزه مهمه اما چیزی که مهمتره اینه که غذایی به شوهر و بچت میدی که توش دعا خوندی قران خوندی ،،این کجا اینکه معمولی غذا بپزی؟😊
لینک کانال آشپزی اسلامی
https://eitaa.com/joinchat/3157721094Cc338390b93
9.44M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#فیلم_آموزشی
#آموزش_بلدرچین_تنوری
هرروز غذامو به نیت یکی از ائمه میپزم هرروز سر سفره یکی از ائمه مهمونیم😍
#وضو_بگیر
#به_نیت_نذری_غذا_بپز
لینک کانال آشپزی اسلامی
https://eitaa.com/joinchat/3157721094Cc338390b93
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کلیپ بالا رو ببینید حتما رودر یخچال روسطل برنج وهرجای دیگه الهم بارک لمولانا یاصاحب آلزمان روبنویسید و بچسبانید آثارش رو می بینید انشاالله
لینک کانال آشپزی اسلامی
https://eitaa.com/joinchat/3157721094Cc338390b93
هدایت شده از چکیده طب اسلامی
⚜ امام صادق (ع) میفرمایند :
از شانه کردن در حمام بپرهیز، که بیخ مو را سست میکند
✅🔬 و اما اثبات علمیش : 👇
💥وقتی ایستادید مقدار زیادی از خون به سمت پایین بدن حرکت میکنه
💥 و وقتی ایستاده شونه میکنید مقدار کمی خون تو اون قسمت وجود داره که باعث ضعیف شدن موها میشه
⬅️ در اینجا به فقر مالی اشاره نشده و
منظور از فقر، فقر مو یا ریزش مو و فقر عناصر و مواد غذایی در رگهای کف سر در حالت ایستاده هست
لینک کانال چکیده طب اسلامی
https://eitaa.com/joinchat/772734978Cec618ea4c7
#کوکوی_کاهو 🥬 😋
▫️کاهو 1 عدد
▫️تخم مرغ 4 عدد
▫️آرد 1 قاشق غذا خوری
▫️نمک و فلفل به مقدار لازم
▫️گردو 50 گرم
1- کاهو را بشویید و سپس خرد کنید.
2- تخممرغها را با کاهو مخلوط کنید و خوب هم بزنید.
3- گردوها را اضافه کنید و سپس نمک و فلفل را بیفزایید.
4- روغن را داغ کنید و مواد را داخل آن سرخ کنید.
5- بعد از اینکه یک طرف کوکو سرخ شد طرف دیــگر را هم سرخ کنید
نذری پزی و ادعیه به غذا خوندن به مرور نوری وارد قلبهایتان میکند که باعث روابط خانواده و سلامت روح و جسم است.#جدی_بگیرید_لطفا
#وضو_بگیر
#به_نیت_نذری_غذا_بپز
لینک کانال آشپزی اسلامی
https://eitaa.com/joinchat/3157721094Cc338390b93
#آش_عدس_با_آلو 🍜 😋
عدس دو پیمانه
لپه یک پیمانه
گوشت: 150 گرم به صورت چرخکرده
سبزی 300 – سبزی سوپ یا آش
پیاز: یک عدد
زردچوبه: به مقدار مورد نیاز
نمک به مقدار مورد نیاز
سیب زمینی: 1یک عدد به صورت نگینی شده
هویج: یک عدد – به صورت نگینی شده
فلفل: به مقدار مورد نیاز
برنج نصف پیمانه
روغن: به مقدار مورد نیاز
آلو: پنج عدد (تعداد اختیاری)
🔸در قابلمهای مناسب پیاز را خرد می کنیم و در روغن سرخ میکنیم و سپس لپه های شسته شده را اضافه می کنیم و بعد از مقداری کمی تفت دادن آب ریخته سپس سبزی خرد شده و هویج خرد شده و عدس و برنج را اضافه کرده و زردچوبه نمک و فلفل میزنیم در انتها شعله را زیاد میکنیم تا غذا به جوش بیاید. گوشت را با کمی ادویه مخلوط کرده و بعد از ورز دادن به صورت کوفته ریزه در می آوریم و زمانی که غذا به جوش آمد کوفته ریزهها را اضافه کرده سپس سیبزمینی نگینی شده و آلوها را اضافه میکنیم و با حرارت ملایم میپزیم
لینک کانال آشپزی اسلامی
https://eitaa.com/joinchat/3157721094Cc338390b93
🏵
#ترفند_آشپزی
#دم_کردن_سریع_برنج
🔴 تا بحال پیش آمده ڪه نزدیک صرف شام مهمان براتون بیاد یا به هر علتے تعداد مهمانها اضافه بشه؟ آیا شده ڪه فرصت بسیار ڪمے براے پخت غذا داشته باشید و حتما هم باید پلو بپزید؟
🔴دو قابلمه را آب ڪنید و بگذارید جوش بیاید. در یڪے برنج ها را بحوشانید و آبڪش ڪنید. نمک آنرا اندازه ڪنید (اگر شور است آب سرد بریزید تا شورے را ببرد)
آبکش را روے قابلمه دیگر ڪه در حال جوشیدن است قرار دهید و در آنرا بگذارید. بخار با شدت زیاد به برنجها برخورد مے ڪند... اینطورے در ڪمتر از پنج دقیقه برنج دم ڪشیده و آماده است
در رستورانها ڪه تعداد دقیق غذا معلوم نیست معمولا به این روش عمل مے ڪنند. یعنے تعداد تقریبے برنج آبڪش مے ڪنند و براے هر سفارش یک آبڪش روے بخار مے گذارند. اگر دقت ڪرده باشید غذاے رستوران با ڪره سرو میشه چون تو این روش نمیشه روغن زد و همینطور ته دیگے هم وجود نداره
#خیرات_پولی_نیست_صلوات_فاتحه_کاملا_پرثواب_ورایگانه
لینک کانال آشپزی اسلامی
https://eitaa.com/joinchat/3157721094Cc338390b93