فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کرم چیز فراستینگ
دوستای عزیزم که مشکل دارید و مدام شکایت میکنید که بعد از فرم دادن خامه،خیلی زود خامه تون شل میشه ...
پیشنهاد میکنم از این کرم برای تزئین کیکهاتون استفاده کنید....
فوق العاده خوش طعمه و حتی برای آسترکشی کیک هم مناسبه👌
بهتره از پنیر ماسکارپونه برای این کرم استفاده کنید(ماسکارپونه طعم خاصی نداره فقط بافت خامه رو منسجم تر میکنه) ولی اگه در دسترس نبود از هر مدل پنیر خامه ای که نمک کمی داره میشه استفاده کرد...
◀مراحل و میزان مواد در ویدئو مشخصه...اگه نکته ای دوباره به ذهنم رسید همینجا اضافه میکنم...
پنیر ماسکارپونه 200 گرم
خامه قنادی 200 گرم
پودر قند به میزان دلخواه
ابتدا ماسکارپونه و پودر قند را با همزن بزنید تا کاملا لطیف و یکست شود.
200 گرم از خامه منجمد قنادی را جدا کرده و کمی که نرم شد با دور تند همزن 7 دقیقه بزنید تا کاملا فرم گرفته و سبک شود.
ماسکارپونه و خامه قنادی و رنگ ژله ای را در حد یکدست شدن رنگ با همزن بزنید. .
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#گل_رز_سیب_زمینی
آب ولرم و نمکرو باهم مخلوط کرده و سیب زمینیا رو پنج دقیقه داخل آبنمک قرار دادم تا نرم بشن و انعطاف پذیر, بعد آبکش کردم.
سیب زمینی رو با هر وسیله ای که دلتون خواست برش بزنید.
بعد از گل شدن حتما سیب زمینی رو بشورید بزارین آبش بره بعد سرخ کنید.اینجوری هم شوریش میره .هم تمیز میشه .هم موقع سرخ شدن خوب چیپسی میشه.
بعد از سرخ شدن و قبل از سرو خلال دندونها رو درمیارمنگران نباشین از همجدانمیشن.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#کیک_رژیمی☝️☝️😍
بدون شکر بدون فر بدون همزن😳
خوشمزه و عالی
#با_رسپی_های_امتحان_شده
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌸میگن سلام سلامتی میاره
☘ولی من میگم که
🌸سلام صمیمیت میاره
☘سلام دل بی کینه و
🌸عشق و شادی میاره
☘دوستان عزیزم سلام و درود بر شما
🌸صبح #آدینهتون عاشقانه و زیبا😊☕🔥
#با_رسپی_های_امتحان_شده
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#دسر_موز_شکلاتی
#دسر_میوه_ای
شیر ۳ لیوان
پودر ژلاتین ۳۰ گرم (۳ ق غ)
شکر ۱ تا ۲ ق غ (میزان شیرینی دست خودتون هست)
موز ۲ عدد
پودر کاکائو ۱ تا ۲ ق غ
خامه صبحانه یا قنادی ۱۰۰ گرم
روی نصف لیوان شیر سرد ژلاتین رو پاشیدم و گذاشتم روی حرارت غیر مستقیم تا ذراتش خوب حل بشه .
دو و نیم لیوان شیر رو با موز ها داخل مخلوطکن میوس کردم داخل قابلمه ریختم ، پودر کاکائو و شکر رو اضافه کردم و روی حرارت ملایم قرار دادم تا گرم بشه و شکر حل بشه و بعد ژلاتین حل شده رو بهش اضافه کردم و مخلوط کردم و از حرارت برداشتم .
وقتی که از دما افتاد خامه رو با کمی چنگال زدم تا نرم بشه و بعد داخلش ریختم و مخلوط کردم .
داخل قالب (قالب من جنسش پلاستیکی هست) چون دسر خامه داره و چربی داره نیاز به چرب کردن قالب هم نیست نهایتا با یکی دو قطره روعن مایع چرب بشه ، مواد رو ریختم و داخل یخچال حداقل ۷ الی ۸ ساعتی بمونه .
بعد که خوب بسته شد دورش رو با چاقو آزاد کردم به طرف مرکز کشیدم دیدم که خوب از جاش آزاد شده روش یه دیس مرطوب قرار دادم و برگردوندم .
نکات : میزان خامه بستکی به علاقه خودتون داره می تونین حذف کنین با وجود خامه دسر خوشمزه تر و لطیف تر میشه و در اوردنش هم از قالب راحت تر .
در صورت استفاده از خامه قنادی ، توجه به میزان شکر بشه چون این خامه شیرین هست .
پودر کاکائو قابل حذف هستش در این صورت به دلیل وجود موز در دسر بعد از خارج کردن دسر از قالب زود مصرف بشه چون زود رنگش تغییر رنگ میده .
#با_رسپی_های_امتحان_شده
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#اشکنه_گوجه_فرنگی
برای اشکنه گوجه فرنگی باید از گوجه فرنگی رسیده وکمی ترش مزه استفاده کنید گوجه فرنگهایی که وسطشون کال ونارس هست خوشمزه نمیشه.
گوجه فرنگی رو پوست بگیرید وریز خورد کنید وکنار بزارید. بعضیا رنده میکنن ولی ریز خرد کنید خوشمزه تره
یک عدد پیاز نسبتا بزرگ رو ریز خورد کنید وسرخ کنید زردچوبه وفلفل قرمز رو بزنید و یه تفت کوچولو بدید گوجه فرنگی ریز خورد شده رو بهش اضافه کنید .نمکبزنید شعله متوسط باشه درشو بزارید تا گوجه فرنگی بپزه و کاملا سرخ شه گاه گاهی با پست قاشق بزنید تا تکه هاش له بشن گوجه فرنگی که کاملا سرخ شد وبه روغن افتاد آب گرم بهش اضافه کنید وبزارید جوش بیاید وقتی جوش آومد کمی لپه که گذاشتیم نیم پز شه بهش اضافه میکنیم ودرشو میزاریم لپه بپزه چند قاچ سیب زمینی رو میریزیم میزارم تا سیب زمینی کلمه بپزه
اگر دوست داشتی یکی دو عدد تخم مرغ بزنیدمن گاهی وقتا میزنم خیلی خوشمزس تخم مرغا رو با چنگال نزنید درسته باشه خوشمزه تره(با پوست نباشه😁) وشعله متوسط تا خوب بپزه زیاد آبکی نباشه باید لپه لعاب پس بده حدود دوساعت شایدم بیشتر باید بپزه گوجه فرنگهایی انتخاب کنید تپل ورسیده باشن گوجه فرنگهایی که نوک تیزی دارن وتو پر نیستن خوشمزه نیستن
سیب زمینی که نیم پز شد تخم مرغ بزنید
این اشکنه رقیقیش به اندازه آبگوشت باشه کافیه
یک دونه فلفل تند بندازید توش خیلی خوشمزه میشه ☺
عزیزان تو این اشکنه نباید رب بزنید
آگه تخم مرغ رو دوست ندارید میتونید نزنید
همه اختیاریه دوست ندارید نریزید
#با_رسپی_های_امتحان_شده
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#چیزکیک_انار
ابتدا 125 گرم کره رو در ظرف روی بخار کتری قرار بدید تا کره ذوب بشه.
250 گرم بیسکوئیت ساده(من همیشه پتی بور استفاده میکنم که این مقدار معادل دو بسته بیسکوئیت پتی بور هست)را پودر کنید.
پودر بیسکوئیت و کره مذاب رو با هم مخلوط و کف قالب کمربندی بریزید و صاف و خوب پرس کنید.
قالب رو حداقل برای 30 دقیقه در یخچال قرار بدید تا کِراست چیز کیک(مخلوط کره و بیسکوئیت)سفت بشه.
اگه قالب کمربندی ندارید میتونید کف قالب مورد نظرتون رو دو لایه کیسه فریز یا سلفون بکشید و حتما کیسه فریز از اطراف قالب بیرون بیاد تا بعدا مثل دستگیره بتونید ازش برای در آوردن چیزکیک از قالب کمک بگیرید.
قطر قالب من 25 سانت هست.
در این فاصله نصف پیمانه شیر(حتما به دمای محیط رسیده باشه)در ظرفی بریزید و 4 قاشق مرباخوری پر پودر ژلاتین روی شیر بپاشید و صبر کنید تا ژلاتین حالت اسفنجی پیدا کنه و بعد ظرف رو روی بخار کتری قرار بدید تا ژلاتین در شیر حل شود.
سپس از روی حرارت بردارید و نصف قاشق چایخوری وانیل در مخلوط شیر و ژلاتین بریزید.
در یه کاسه بزرگ 400 گرم پنیر خامه ای یا پنیر ماسکارپونه و 400 گرم(2 بسته)خامه صبحانه و 3/4 پیمانه پودر قند بریزید(پودر قند رو ابتدا الک و بعد پیمانه کنید)و با همزن با دور کند مخلوط کنید.
سپس مخلوط شیر و ژلاتین را هم اضافه و هم بزنید تا مخلوط یکدست شود.
این مخلوط را در قالب روی کراست بیسکوئیت بریزید و دوباره در یخچال بگذارید تا ببندد.
.حتمااااا پنیر خامه ای و خامه رو از یک ساعت قبل از یخچال خارج کنید تا به دمای محیط برسند در غیر اینصورت وقتی ژلاتین رو اضافه کنید،لخته میشه.
در این فاصله یک بسته پودر ژله انار را با یک و نیم لیوان آب جوش مخلوط و روی بخار کتری قرار بدید و هم بزنید تا ژله کاملا حل و شفاف بشه...چند دقیقه در یخچال بذارید تا کمی خنک و به غلظت سفیده تخم مرغ برسه ولی مواظب باشید ژله نبنده،سپس 2/3 ژله رو روی کرم پنیری که بسته بریزید و بذارید یخچال تا نیم بند بشه.(من 2بسته ژله استفاده کردم)
بعد روی ژله نیم بند دانه انار بریزید و در انتها 1/3 باقی مانده ژله را روی دانه های انار ریخته و قالب را در یخچال قرار بدید تا چیز کیک ببندد.
برای خارج کردن از قالب ابتدا با کارد نوک تیز دور تا دور چیزکیک رو آزاد و بعد کمربند قالب رو باز کنید.
ربع ساعت قبل از سرو چیزکیک رو از یخچال خارج کنید تا کراست چیزکیک کمی نرم بشه و تمیز برش بخوره و کراست نشکنه.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
دلمه پیاز
مواد لازم برای چهار نفر
پیاز متوسط 4 عدد
برنج نیم دانه یا بلغور1 پیمانه
گوشت چرخکرده 250 گرم
لپه نصف پیمانه
نمک،فلفل، زردچوبه به میزان لازم
سبزی دلمه نصف پیمانه
سماق1-2 ق غذاخوری
کره 1 ق غذاخوری
رب گوجه فرنگی1-2 ق غذاخوری
آب نصف پیمانه 📍طرز تهیه دلمه پیاز
برای تهیه دلمه پیاز مثل بقیه انواع دلمه ابتدا باید لپه و برنج را از شب قبل خیس کنید.
فردای آن، برنج (یا بلغور) و لپه خیسخورده را در ظروفی جداگانه نیمپز کنید.
دو قاشق سماق را با یک لیوان آب جوش مخلوط کنید و کنار بگذارید.
سپس مواد میانی دلمه را تهیه کنید. برای این کار ابتدا؛ یک عدد پیاز را رنده کرده و با کمی روغن تفت دهید.
مقداری زردچوبه و فلفل به آن اضافه کنید و تفت دهید.
گوشت چرخکرده را به مواد اضافه کنید و خوب تفت دهید.
حدود 1 ق غذاخوری از رب گوجه را اضافه کرده و صبر کنید تا مواد کمی پخته شوند.
در انتها برنج و لپه نیمپز شده، نمک و سبزی دلمه را اضافه کنید و با بقیه مواد مخلوط کنید.
در صورت تمایل کمی سماق نیز به مواد اضافه کنید و ظرف را از روی حرارت بردارید. یا رب انار بریزید.
کمی صبر کنید تا از حرارت بیفتند.
در این فاصله، 3 عدد پیاز متوسط را داخل آب جوش بیندازید و با کمی نمک بپزید تا اندکی نرم شوند.
وقتی مواد میانی دلمه آماده شد، پیازهای پخته شده را از ته فشار بدهید تا لایهلایه بیرون بیاید سپس داخل هر لایه را با موادی که آماده کردید، پر کنید و آنها را کف قابلمه بچنید.
حالا سماق خیسشده را صاف کنید و آب آن را روی پیازها بریزید.
حالا کره را با یک قاشق رب گوجه فرنگی و نمک تفت بدهید و روی پیازها بریزید.
در نهایت نصف لیوان آب روی پیازها ریخته و صبر کنید تا دلمهها بپزند.
دلمه پیاز خوشمزه شما آماده است. طعم این دلمه با هر دلمه دیگری که تابحال خوردهاید متفاوت است و بسیار خوشمزه و لذیذ است. امیدواریم این نوع دلمه خوشمزه را امتحان کنید و از خوردن آن لذت ببرید. نوش جان.
چند نکته
شما برای تهیه دلمه پیاز میتوانید به جای سبزی دلمه فقط از ریحان خردشده استفاده کنید.
همچنین برنج و لپه را حذف کرده و بلغور را جایگرین کنید.
اضافه کردن رب گوجه فرنگی و سماق به مواد میانی دلمه دلخواه است اما برای تهیه سس نباید آنها را حذف کرد.
سعی کنید پیازها را زیاد آبپز نکنید زیرا در این صورت خیلی له میشوند و قابل پرکردن با مواد میانی نخواهند بود.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
پیتزا با خمیر چند طبقه!
مواد لازم برای خمیر:
۱ استکان شیر
۱ استکان آب
۱ و نیم قاشق غذا خوری کره یا مارگارین
۱ پاکت کوچیک خمیر مایع خشک
۱ قاشق مربا خوری نمک
۱ قاشق غذا خوری شکر
۴-۳ لیوان آرد
۳-۲ قاشق غذا خوری کره
جهت مالیدن بین لایههای خمیر
مواد لازم برای سس:
۳ عدد گوجه
۱ قاشق غذا خوری رب گوجه
۲ قاشق غذا خوری کره
۱ قاشق مربا خوری شکر
۱ قاشق چایخوری نمک
۱ قاشق چایخوری پودر فلفل قرمز
کمی فلفل سیاه
کمی آویشن
مواد روی پیتزا:
پنیر پیتزا
قارچ
سوسیس
ژامبون
فلفل سبز (دلمهای)
ذرت
برای خمیر شکر و مخمر رو با آب و شیر ولرم مخلوط کنین ۵ دقیقه صبر کنین و بقیه مواد رو اضافه کرده و هم بزنین تا به یک خمیر نرم برسین که به دستاتون نچسبه. خمیرمون رو بگذارین توی یک کاسه بزرگتر و روی کاسه رو با دستمال نم یا سلفون بپوشونین. حدود یک ساعت صبر کنین تا قشنگ ور بیاد
خمیر رو به ۴ قسمت تقسیم میکنیم هر کدوم رو به اندازه سینی فرمون با وردنه قشنگ باز میکنیم (دقت کنین لایه ها خیلی کلفت نباشن وگرنه لایه های وسطی خوب نمی پزن!)
روی هر لایه کره و بعد سس گوجه رو مالیده و پنیر پیتزای رنده شده میریزیم، لایه بعدی رو روش میگذاریم و
در آخر تمام لایهها رو یکجا با وردنه صاف و کمی باز کرده و توی سینی فر میگذاریم (اضافاتش رو با چاقو مناسب با سینیمون میبریم)
خمیر و توی سینی به قسمت های مساوی تقسیم کرده و در آخر مواد پیتزامون رو اضافه و در روی دمای ۱۹۰-۲۰۰ میپزیم
#با_رسپی_های_امتحان_شده
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مواد لازم:
گوشت ۵۰۰ گرم
هویج پخته نگینی خرد شده یک عدد
جعفری خرد شده دو قاشق غذا خوری
تخم مرغ یک عدد
آرد سوخاری نصف لیوان
کره ۵۰ گرم
اودیه(نمک فلفل زردچوبه پاپریکا پودر سیر....)
پنیر ورقه ای گودا دو عدد
سس دیپ چدار
پیاز رنده ی آب گرفته یک عدد
گوشت و پیاز و هویج و تخم مرغ و آرد سوخاری و جعفری و ادویه ها رو با هم مخلوط کردم و ورز دادم گذاشتم نیم ساعت تو یخچال استراحت کنه . بعد کف سینی رو سلفون پهن کردم و گوشتم رو به ضخامت یک سانتی متر روش پهن کردم و دوتا ورق پنیر گودا روش گذاشتم و به آرامی رول کردم( حتما استوری ها رو ببینین تا ملموس تر بشه واستون) در نهایت دو طرف رول رو سرخ کردم و سس اش رو آماده کردم ،
واسه سس اش چهارتا تا گوجه رو پوره کرده به همراه ۱۰۰ گرم کره و نمک و فلفل و زردچوبه و یه پیاز رنده شده هم زدم و رول گوشت رو توی سس قرار دادم گذاشتم تو فر با دمای ۱۷۰ درجه به مدت نیم ساعت( طبقه ی وسط فقط المنت پایین و فن روشن باشه)
واسه تزیین روش هم دیپ چدار رو حرارت گرم کردم و ریختم روش🙌🏻
بسیار غذای راحت و آسون و خوشمزه و شیک چشمنوازی هست واسه سفره هاتون❤️
روزگارتون خوش و لبخندتون براه 🌻
پ.ن:
این غذا رو روی گاز هم میتونین درست کنین به این صورت که سس رو روی حرارت قرار بدین و رولت رو داخلش بذارین ، بع از نیم ساعت کمی که سس قوام اومد رولتتون آمادست
#با_رسپی_های_امتحان_شده
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#نان_لواش_خانگى
مواد لازم براى خمير:
شير گرم يك ليوان
آب گرم يك ليوام
روغن مايع نصف ليوان
نمك يك ق چ
شكر يك ق چ
خمير مايه فورى يك ق چ
بيكينگ پودر نصف ق چ
آرد به مقدار لازم
طرز تهيه :
مواد بالا رو همه رو تو كاسه نسبتا بزرگى مى ريزيم و ده دقيقه كنار ميگذاريم
بعد از اين مدت آرد رو كم كم اضافه مى كنيم و با قاشق چوبى هم مى زنيم
بعد با دست تا جايى كه خمير بدست نچسبه و حالا مياريم روى ميز كار با دست خوب ورز ميديم حدود ده دقيقه ...، به خمير شكل ميديم و تو كاسه ميذاريم و روى آنرا سلفون مى كشيم و در جاى گرم خونه به مدت يك ساعت استراحت ميديم تا حجمش دو برابر بشه
خمير رو مياريم رو ميز كار اگر لازم بود كمى آرد پاشى كنيد
من آرد پاشى نكردم
خمير بسيار لطيف و خوبيه براحتى باز ميشه ، نازك ميشه و خيلى هم خوشمزه است
خمير رو به چونه هايى اندازه نارنگى تقسيم مى كنيم ، به كمك وردنه باز مى كنيم و ماهى تابه اى رو از قبل رو حرارت قرار داده تا گرم بشه ،
خمير رو به آرامى تو ماهى تابه پهن مى كنيم وقتى حباب زد اين رو آن رو مى كنيم تا كاملا مغز پخت بشه ، اين مقدار خمير هشت تا نون متوسط ميده درست كنيد و با خيال آسوده ميل كنيد.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
پاناکوتا ژله انار
بهترین قالب برای ژله قالب پلاستیکیه البته این نظر شخصی بنده س😎
قالب رو با یک دستمال کاغذی با چند قطره روغن مایع چرب کنید ودوساعتی بزارید فریزیر
پاناکوتا رو آماده کنید پودر ژله انار رو با یک لیوان ونیم آب جوش حل کنید تا ذرات پودر حل شه(اب سرد نمیخواد)البته من همیشه یک جوش بزنه شفاف تر میشه
کنار میزاریم تا خنک شه
مقداری انار رو دون میکنیم
الانه که همه مواد آماده شدن دم دست میزاریم .
قالب رو از فریزیر در بیارید کفش چند قاشق انار بریزید و چند قاشق هم ژله رو انار ها بریزید(زیاد ژله نریزید که انارها توش شناور بشن) ؛ این کار فقط برای اینه که انار از کف قالب جدا نشه وبالا نیان
قالب رو به مدت پنج الی شش دقیقه فریزیر میزاریم تا ژله خودشو بگیره(یخچال میزارید کمی بیشتر بمونه)سپس دربیارید دوباره کمی انار وژله روش بریزید ودوباره بزارید فریزیر با انگشت اشاره به ژله بزنید آگه به نوک انگشت نچسپید در بیارید پاناکوتا خنک شده روش بریزید ودوباره بزارید فریزیر(یا یخچال)این کار رو ادامه دهید تا تموم بشه وبزارید یک شب بمونه وبرگردونید
عزیزان آگه ژله یا پاناکوتا ذره ای گرم باشه موقع ریختن با هم قاطی میشن
نباید بزارید لایه ها کاملا ببنده وسفت شن چون موقع برگردوندن از هم جدا میشن
سعی کنید با قاشق مواد رو روش بریزید
انار رو دوست ندارید از ژله ساده میتونید استفاده کنید خیلی هم خوشمزس 😊
عزیزان آگه دیدید تا ریختن مراحل بعدی ژله وپاناکوتا تو دمای محیط داره کمی سفت میشه بزارید رو بخار کتری یا شوفاژ یا سماور یکی دو دقیقه دوباره روان میشه😊
#با_رسپی_های_امتحان_شده
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#پاناکوتا_ژله_انار
پاناکوتا یک دسر خوشمزه 😋طعم این دسر عااالی👌بافتی نرم ولطیف داره 😍 بشرطی که نکات رو رعایت کنید ☺
شیر دو لیوان ونیم ☜نصف لیوان شکر☜یک ونیم قاشق غذاخوری پودر ژلاتین ☜نصف لیوان آب ☜نصف بسته خامه صبحانه(پاکت صورتی)☜یک چهارم قاشق چایخوری وانیل
پودر ژلاتین رو روی نصف لیوان آب میپاشیم تا اسفنجی شه سپس به صورت بن ماری(بخار کتری) روان میکنیم
خامه رو تو کاسه قابلمه می ریزیم وبا همزن میزنیم تا کمی باز شه سپس دونه دونه مواد رو بهش اضافه میکنم ومیزاریم رو گاز با شعله متوسط ومرتب میزنیم حدود ده دقیقه پودر ژلاتین که روان شده بهش اضافه میکنیم وقتی به نقطه جوش رسید وانیل اضافه کنید.( من اینجا یادم رفت فیلم بگیرم) گاز رو خاموش کنید نباید جوش بزنه تست کنید آگه شیرینیش کم بود شکر رو اضافه کنید به نظر من شیرینیش کافیه
وبزارید خنک خنک شه
عزیزان آگه میخواید رنگ پاناکوتا کمی به صورتی رنگ بزنه کمی پودر ژله انار بهش اضافه کنید زیاد نزنید که پاناکوتا سفت شه
آگه میخواید سفید رنگ باشه پودر ژله اضافه نکنید
عزیزان خامه صبحانه دوست ندارید خامه قنادی بزنید منتهی شکر کمتر بزنید چون خامه قنادی شیرینه
#با_رسپی_های_امتحان_شده
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#فیلم_اموزشی
#کیک_ساده_و_شیک و خوشمزه
با استفاده از پنکیک و خامه قنادی
#با_رسپی_های_امتحان_شده
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛