کیک مغزدار پنیری
برای کیک::::::
عدد3 تخم مرغ
نصف لیوان روغن
1لیوان شکر
3 ق غ کاکائو
از 1لیوان یه انگشت کمتر شیر
1 ق غ ماست
2.5 لیوان آرد الک شده
1 بسته پودر بیکینگ یا 2.5 ق غ(10 گرم)
1 ق چ وانیل شکری ترک یا مقدار کمی وانیل شکری ایرانی(یک چهارم ق غ)
برای مخلوط کیک پنیر::::::
نصف لیوان شکر
200 میلی لیتر پنیر لبنه (200گرم)
1 عددتخم مرغ
1 پاکت وانیل5گرمی یا مقدار کمی وانیل شکری
2 ق غ نشناسته ذرت
طرزتهیه::::::
برای کیک::: شکر ، تخم مرغ و وانیل را در ظرفی بریزید و با همزن برقی هم بزنید تا کف کند و کرم رنگ شود سپس روغن و ماست و شیر را اضافه کرده و کمی دیگر هم بزنید سپس آرد و پودر کاکائو الک کرده و بگینک پودر را اضافه کرده و به صورت دورانی هم بزنید.
برای مغز پنیری::::::
شکر،تخم مرغ ،پنیر، وانیل و نشاسته را با همزن دستی هم بزنید تا مواد به خوبی با هم مخلوط شوندسپس کمی بیشتر از نصف مایه کیک را در قالب کیک بریزید(قالب چرب شده و آرد پاشی شده) و بعد مخلوط پنیری را روی مایه کیک ریخته (مثل کلیپ) و باقی مانده مایه کیک را مخلوط پنیری بریزید و در فر از قبل گرم شده با دمای 180درجه به مدت 45دقیقه بپزید. 10دقیقه بعد از اینکه کیک پخت و خنک شد کیک را در ظرف پذیرایی برگردانید و بزارید کاملا سرد شود و به دمای اتاق برسد و بعد بدلخواه تزیین کنید.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#قطایف_عربی
لطفا حتما دستور رابخونید تا نتیجه مطلوب را بدست بیارید
مواد لازم .... اب ولرم یک ونیم لیوان
شیر یک لیوان
شکر یک قاشق غذاخوری
خمیر مایه فوری یک قاشق غذاخوری
اردشیرینی پزی یک ونیم لیوان
سمید یا سمولینانصف لیوان قابل حذف نیست باید حتما استفاده بشه
بیکینگ پودریک قاشق مرباخوری
نمک یک قاشق چایخوری
مواد میانی .....گردو ریز خرد شده حدودنصف لیوان وسه قاشق پودرنارگیل وسه قاشق پودرقند ودرصورت تمایل کمی پودردارچین وپودر هل را مخلوط وکم کم گلاب اضافه تا مثل خمیر بشه یا
میتونید از هرنوع پنیری هم استفاده کنید ولای خمیر بذارید یا از کرم وانیلی استفاده کنید یا قطایف را سرخ نکنید وتا نصف لبه خمیر را بهم بچسبونید مثل قیف تقریبا با خامه پرکنید وعسل سرو کنید
طرز تهیه..... هم می تونید توی مخلوط کن موادرا بریزید هم توی ظرف وبا هم زن دستی مخلوط کنید هر کدوم راحترهستید
اب وشیروخمیر مایع وشکرونمک و اردوسمید و بیکینگ پودرونمک همه را توی مخلوط کن بریزید ومخلوط کنید تا موادتون یکدست بشه یا با هم زن دستی خوب مخلوط کنید بعد مایع را نیم ساعت استراحت بدین حجم مواد دوبرابر می شه
تابه ای که باید حتما نچسب باشه را بذارید بادحرارت ملایم کمی گرم بشه مایع قطایف را توی جاسسی بریزید یابا ملاقه کوچکی عین پنکیک که میخواید درست بریزید اندازه دست خودتان است که دوست قطایف بزرگ یا کوچک باشه وصبر کنید حبابهایی روی خمیر ظاهر می شه وهمینکه خودش را گرفت وزیرش کمی طلایی شد بردارید اگر زیاد بمونه وبرشته بشه خشک می شه ونمی شه بهاش کار کردسریع لای پارچه نخی بذارید وبعد از مواد گردویی توی خمیر بذارید طرف طلایی خمیر روبه بیرون باشه ولبه خمیر را محکم فشار بدین تا بچسبه میتونید لبه خمیر را کمی مرطوب کنید وبهتر چسبندگی ایجادبشه وتوی روغن داغ سرخ کنید وسریع تا داغه توی شهد ولرم بذارید وخوب به شهد که اغشته شد دربیارید وتوی صافی بذارین
نکته...... میتونید توی شهد نریزید وباعسل میل کنید یا شیره خرما وانگور
مشکلی که ممکنه واستون پیش بیاد........
مایع قطایف نه بایدسفت باشه ونه زیادی رقیق اگر سفت بود اب اضافه کنید واگر شل بود ارد طوریکه راحت از جا سسی خارج بشه
#با_رسپی_های_امتحان_شده
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#کیک_حلوا
برای درست کردن کیک حلوا یه کیک به عنوان پایه لازم دارید و یه حلوای خوشمزه. جفتش کاملا به سلیقه خودتون بستگی داره.
من کیک هل و گلاب و حلوای زعفرانی رو انتخاب کردم خیلی با هم متناسب هستن در پست قبل طرز تهیه شونو گذاشتم.
بهتره کیک رو روز قبل یا حداقل چند ساعت قبل درست کنید، بزارید توی قالب خنک بشه. سلفون بکشید و بزارید تو یخچال.
کیک رو از یخچال دربیارید، کاغذ روغنیشو جدا کنید و روشو با شهد مرطوب کنید(من دو سه قاشق از شهد حلوا رو نگه داشتم و استفاده کردم)
حلوا رو تا گرمه روی کیک پهن کنید و صافش کنید. بعد از اینکه خنک شد سلفون بکشید و چند ساعت یا بهتره یک شب تا صبح تو یخچال بمونه و بعد با کاتر دلخواه برش بدید یا بوسیله چاقو به اندازه دلخواه برش بزنید.
موقع خارج کردن کیک از کاتر دقت کنید حلوا آسیب نبینه و ظاهرش خراب نشه.
به دلخواه کیک حلوا رو تزئین کنید
#با_رسپی_های_امتحان_شده
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#مافین_قارچ_پنیر
فینگر فود خوشمزه این فینگر فود واسه تولد ودورهمی عصرانه بسیار مناسبه عزیزان به بجای خمیر میتونید از کپسولهای مافین استفاده کنید دیگه نه خمیر میخواد نه قالب
خیلی هم عالی میشه کپسولهای کیک یزدی بسیار نازکه از اونا استفاده نکنید
مواد لازم
کره یک قاشق سوپ خوری
قارچ ۲۰۰ گرم
تخم مرغ ۳ عدد
خامه صبحانه نصف لیوان کمی کمتر
پنیر پیتزا نصف لیوان
پیازچه تازه خرد شده نصف لیوان
فر را با دمای ۱۸۰ درجه گرم میکنیم
خمیر که عمل اومده رو تخته کار کمی آرد میپاشیم وبا وردنه باز میکنیم قالب میزنیم از لیوان هم میتونید استفاده کنید
قالب مافین را چرب کرده وخمیر که قالب زدیم میزاریم داخل قالبها وبا نون انگشتان باز میکنیم با چنگال به ته خمیر میزنیم تا موقع پخت وسط خمیر بالا نیاد میزاریم تو فر از قبل گرم شده به مدت ده الی ۱۵ دقیقه برای پخت اولیه
تو این فاصله قارچ رو شسته وخرد میکنیم وبا کره تفت میدیم نمک وفلفل سیاه اضافه وباهاش تفت میدیم پیازچه هم اضافه کرده هم میزنیم وگاز رو خاموش میکنیم ودرشو میزاریم تا با گرمای قارچ پیازچه نرم بشه
در کاسه ای نسبتا بزرگ تخم مرغ رو زده خامه صبحانه اضافه کرده کمی نمک میزنیم با چنگال ویا همزن دستی بزنید تا یکدست بشه
پنیر پیتزا اضافه کرده و قارچ وپیازچه تفت داده شده همه مواد رو با هم خوب مخلوط میکنیم
خمیر رو از فر درآورده و با قاشق خمیر را از مواد قارچی پر کرده کمی پنیر پیتزا روش میریزیم ودوباره میزاریم تو فر تا روی پنیر طلای بشه روی پنیر که طلای شد درش بیارید لبه های مافین از کناره های قالب جدا کرده وبیرون میاریم وبا سس قرمز نوش جان کنید
عزیزان خامه اختیاریه دوست ندارید نریزید
توجه کنید قارچ خنک شده باشه به تخم مرغ اضافه کنید
عزیزانی که فر ندارن از روش بدون فر استفاده کنن عالی میشه طبق این روش توجه کنید وقتی بدون فر درست میکنید تو تک قالب باشه چون این قالبها تو بدون فر جا نمیشه
#با_رسپی_های_امتحان_شده
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#نان_پنبه_ای
نونی بسیار نرم و لطیف و پنبه ای . همون طور که از اسمش معلومه و برای صبحونه و عصرونه عالی عالی 🤗 .
تخم مرغ ۱ عدد
شکر ۶۰ گرم (۴ ق غ)
پودر خمیر مایه ۶ گرم (۱ ق م سرپر یا ۲ ق چ)
خامه صبحانه ۷۵ گرم (۲ ق غ)
کره آب شده ۸۰ گرم
شیر ولرم ۸۰ میلی (یک سوم لیوان)
آرد نون فانتزی یا آرد سفید قنادی تقریبا ۳۰۰ تا ۳۷۵ گرم (حدودا ۲ تا ۲ و نیم لیوان)
نمک نصف ق چ
داخل شیر ولرم یک قاشق چایخوری شکر ریختم و مخلوط کردم و بعد پودر خمیر مایه رو بهش اضافه کردم و در ظرف رو قرار دادم تا ده دقیقه تا به عمل بیاد .
داخل ظرف بزرگتری یه تخم مرغ رو کمی با چنگال زدم ، کره آب شده ، شکر ، خامه ، نمک رو اضافه کردم . خمیر مایه به عمل اومده رو هم ریختم و مخلوط کردم . آرد رو الک کردم و داخلش ریختم . میزان آرد خیلی تقریبی هست کم کم ریختم و شروع کردم خمیر رو به ورز دادن . آرد تا جایی که خمیر به دست نچسبه . این جا خیلی مهمه وقتی ارد زیادی اضاقه بشه لطافت نون رو می گیره نون رو سنگین می کنه و سفت میشه و حتی نونتون زود بیات میشه .
ده دقیقه ورز بخوره یا یکی دو دقیقه ورز بدین و ۱۰۰ بار روی صفحه کار بکوبین .
داخل ظرف تمیز که خیلی کوچولو کف و دیواره اش چرب کردم قرار دادم . روش رو خوب پوشوندم و توی محیط نسبتا گرم قرار دادم (قبلا هم بارها گفتم که می تونبن فر رو روشن کنین دو سه دقیقه بعد خاموش کنین داخلش که گرم هست ظرف حاوی خمیر رو بزارین برای استراحت) تا حدودا یه ساعت استراحت داشته باشه .
بعد استراحت پف خمیر رو با ورز دادن گرفتم .
طرح دادن و پیچیدنش دل به خواهی هست من شش تا چونه کردم و به این روش توی ظرفم چیدم .
دوباره روش پارچه تمیز انداختم و حدودا ۲۰ تا ۲۵ دقیقه استراحت دوم داشته باشم .
توی این مدت فر رو روشن کردم .
برای رومال هم یه زرده تخم مرغ و یه کم خامه و و زعفران غلیظ رو با هم مخلوط و با قلمو رومال زدم .
توی فر ۱۹۰ درجه به مدت ۲۰ دقیقه قرار دادم .
یه ظرف حاوی آب هم در فر قرار دادم تا رطوبت ایجاد بشه و به نرمی و لطافت کمک کنه .
#با_رسپی_های_امتحان_شده
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#برنج_بوقلمون
.مواد لازم:
1 قاشق چایخوری رب گوجه فرنگی
2 قاشق غذاخوری ماست
3-4 قاشق غذاخوری روغن زیتون
آویشن فلفل نمک
4 حبه سیر
1 قاشق غذاخوری کره.
مواد لازم برای برنج
1،5 فنجان برنج
1 پیاز خشک کوچک
1 قاشق غذاخوری کره
3-4 قاشق غذاخوری روغن زیتون
کشمش
نمک ، فلفل سیاه ، دارچین خیلی کم ، آرد ادویه
بادام
1 لیوان آب (مایع گوشتی یا گوشت بوقلمون)
1،5 لیوان آب گرم
طرز تهیه بوقلمون:
ران بوقلمون را برش زده و حجه های سیر را گذاشته به مواد سس آغشته کرده در فویل پیچیده(دوستان فویلتون از اینایی باشه که از داخل کاغذی هستن) در فر از قبل گرم شده با درجه حرارت ۱۸۰ به مدت نیم ساعتی بپزید. سپس بیرون آورده سیب زمینی گذاشته و مجدد در فر گذاشته تا ران و سیب زمینی ها بپزند.
طرز تهیه برنج:
برنج را در روغن و کره تفت دهید ادویه جات و کشمش را اضافه کنید ۱لیوان آب بوقلمون یا اب مرغ اگه از قبل دارین رو به همراه ۱/۵لیوان آب گرم به برنج اضافه کرده اجازه دهید برنج کته ای دم بکشه.
در اخر با سبزی دلخواه و بادام تزیین و نوش جان کنید
#با_رسپی_های_امتحان_شده
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مرغ کازرونی
اول مرغ بدون روغن با تیکه های هویج ، پیاز ، گوجه درسته ، ادویه جات ( نمک ، زردچوبه ، فلفل ، پودر دارچین ، پودر لیمو عمانی ، پودر شنبلیله ) رب گوجه ۲ قاشق و در اخر ابجوش میزاریم با شعله کم خوب بپزه .
وقتی پخت👇
.
مرغو تو ابکش میزاریم که آبش گرفته شه.
ابگوشت از صافی رد میکنیم و با یک قاشق رب گوجه ، یک قاشق آبلیمو تازه ، آب نارنج میزانش سلیقه ایه من تقریبا نصف استکان ریختم (چشمی😁) و زعفرون ، فلفل سیاه و آویشن خوب قاطی میکنیم.
سیب زمینی رو چیپسی ریز برش بدین ، بشورین نشاستش بره ، خشک و سرخ کنید.
من از یه دستمال حوله ای استفاده میکنم ، مخصوص همین کار گذاشتمش ، دستمال حوله خوشم نمیاد
مرغو سرخ کنید روغنشو بریزید دور ، سیب زمینیارو بچینید دورش و سس اضافه کنید.
شعله رو کم کنید درب ماهیتابه رو بزارید و نیم ساعت بعد آمادس😋😋
#با_رسپی_های_امتحان_شده
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#لقمه_نان
۵۰ گرم کره ذوب شده
۱ فنجان چایخوری آب ولرم
۱ فنجان چایخوری شیر ولرم
۱ ق غ شکر
۱ ق چ نمک
۱ ق چ پودر خمیر فوری
۱ عدد تخم مرغ
۴ الی ۵ لیوان آرد سفید
آب ولرم و شیر ولرم و شکر و نمک و پودر خمیر فوری و تخم مرغ و آرد سفید الک شده رو با هم مخلوط کنین، حدود ده دقیقه ورز بدین و روش رو بپوشانید و در جای گرم ۱ ساعت استراحت بدین، سپس پهن کنید و برش بزنید و بپیچونید و حدود ده دقیقه دیگه هم استراحت بدین و در روغن داغ سرخ کنین.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
پاستا قالبی
روغن زیتون ۱ق غ
گوشت چرخکرده ۴۵۰ گرم
سیر ۲حبه
نمک ۱ق چ
فلفل ۱/۴ق چ
گوجه بدون پوست خرد شده ۷۰۰گرم
پاستای لوله ای ۴۵۰ گرم
پنیر پارمژان ۱پ
پنیر موزارلا ۱پ
میتونید بجای گوجه از رب گوجه استفاده کنین ولی به میزان کمتر
#با_رسپی_های_امتحان_شده
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#پودر_لبو
لبو رو بصورت ورقه های نازک برش بدین و روی بخاری یا شوفاژ حتی مایکروویو خشک کنید.
وقتی کاملا خشک شد، اون رو پودر كنيد ودر ظرف مناسب و دربسته نگه داری کنین. بعد به عنوان رنگ غذا میتونین ازش استفاده کنین هم میتونین مثل زعفران دم کردشو استفاده کنید هم پودر و باروغن تفت بدین بعد با برنج مخلوط کنید.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
. 🌸🍃سلام صبح بخیر 🍃🌸
امروزِ تون سرشار 🌿
زالطاف خدا باد🍃
جان و دلت🌿
از هر غم و اندوه رها باد🍃
لبخند به لب،🌿
در دلت امید و پر از نور🍃
هر لحظه ات آمیخته☘
با مهر و صفا باد🍃
سلام صبحتون بخیر🍃🌼
بفرمایید صبحانه عزیزان😊☕️
#با_رسپی_های_امتحان_شده
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#دلمه_فلفل
یکی از غذاهای نونی که خودم خیلی غداهای نونی من من جمله دلمه ها رو خیلی دوست دارم
گوشت چرخ کرده ۱۵۰ تا ۲۰۰ گرم
پیاز ۲ عدد
برنج نصف پیمانه
لپه نصف پیمانه
سبزی معطر خشک ۲ تا ۳ ق غ (سبزی تازه هم میشه )( مرزه ، پیازچه ،تره ، جعفری ، ترخون و...)
رب گوجه ۲ ق غ
فلفل دلمه ای ۴ تا ۶ عدد (فلفل دلمه ای هایی که وفشون ۳ تا برجستگی داره مناسبه)
نمک و فلفل و زردچوبه به میران لازم
آب لیمو یا سرکه
شکر یا شیره
زرشک
لپه رو از قبل خیس کردم و آبش رو تعویض کردم و گذاشتم بپزه . برنج رو هم خیس کردم و با کمی نمک گذاشتم بپزه. کمی دون برداشته بشه .
پیاز رو خرد کردم و داخل تابه با کمی روغن تفت دادم .گوشت چرخ کرده رو هم اضافه کردم و تفت دادم . نمک و فلفل و زردچوبه ریختم . برنج و لپه رو هم اضافه کردم .رب گوجه رو هم ریختم و تفت دادم . آخر کار سبزی رو اضافه کردم و مخلوط کردم و ازحرارت برداشتم .
فلفل دلمه ای ها رو از سر برش دادم و جدا کردم داخلش رو خالی کردم .فلفل دلمه ای هایی که مناسب پخت پز هست در اصطلاح نر هستند اون هایی که کفشون سه تا برجستگی داره مناسبه . داخلش رو با مواد دلمه پر کردم . خیلی زیاد هم تا سر پر نکردم جا بمونه کمی .
برای تهیه سس : یه پیاز رو خرد کردم و تفت دادم . زردچوبه و فلفل و رب گوجه ریختم و تفت دادم آب اضافه کردم . بسته به ذایقه من از آب لیمو و کمی شیره استفاده کردم یک عده سرکه شیره می ریزن .یک عده شکر و اب لیمو 🙂 . کمی نمک هم ریختم . فلفل ها رو داخل قابلنه کنار هم چیدم .آب هم تا نصف ارتفاع فلفل ها باشه . حتما کنار هم باشه تا واژگون نشه و گذاشتم بپزه . حدودا یک و نیم ،دو ساعتی زمان می بره .وسط پخت از سس داخل دلمه ها ریختم تا خوشمزه تر بشه . مواظب باشید زیاد هم نپزه تا له نشه .
#با_رسپی_های_امتحان_شده
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#کیک_کدو_حلوایی
این بار با کدوی پخته شده😁
آرد دو پیمانه
شکر یک ونیم پیمانه
پوره کدو حلوایی یک لیوان
بکینگ پودر دو ق م خ
وانیل نصف ق چ خ
دارچین یک ق چ خ
روغن یک دوم پیمانه
شیر نصف پیمانه
اول تخم مرغ و وانیل رو با همزن می زنیم تا یه کوچولو پف کنه بعد شکر رو بهش اضافه کرده و پنج دقیقه خوب هم می زنیم بعد روغن مایع رو اضافه کرده و درحد ترکیب شدن هم می زنیم بع پوره کدو رو اضافه کرده و ترکیب می کنیم بعد ارد و بکینگ پودر و دارچین رو سه بار الک کرده و به تناوب با شیر به مواد اضافه می کنیم و آروم هم می زنیم بعد داخل قالب ریخته و دردمای ۱۸۰ درجه به مدت تقریبی ۴۵ درجه می پزیم
برای سس من از ترکیب نصف لیوان پوره کدو حلوایی و نصف لیوان از آبی که کدو حلوایی رو داخلش پختم با دو قاشق شکر یه قاشق گلاب و یه قاشق نشاسته ذرت استفاده کردم همه رو باهم ترکیب کردم روی حرارت گذاشتم تا به غلظت فرنی برسه خنک شد روی کیک ریختم نوش جان❤️❤️
#با_رسپی_های_امتحان_شده
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#ته_چین_مرغ
برای ۳ نفر
سینه مرغ یا ران مرغ ۱ عدد
پیاز ۱ عدد
برنج ۳ پیمانه
زرده تخم مرغ ۳ عدد
زعفران دم کرده به میزان لازم
ماست سون کاله نصف لیوان
روغن مایع یک سوم لیوان
زرشک و خلال بادام و خلال پسته به میزان لازم
برنج را از قبل خیس کردم .
مرغ رو همراه با پیاز گذاشتم بپزه بهش نمک و فلفل و زردچوبه هم اضافه کنید. البته به مقدار از آب مرغ رو نگه داشتم . بعد از پختن مرغ ریش ریش کردم.
زرشک و خلال بادام و پسته رو هم کمی با روغن تفت دادم.
زرده های تخم مرغ را همراه با ماست ، روغن و زعفران مخلوط کردم. من یکی ، دو قاشق آب مرغ به این مواد اضافه کردم .
برنج را آبکش کردم. کف قابلمه و دیواره های آن را با روغن چرب می کنیم .
برنج رو با مواد ماست و تخم مرغی مخلوط کردم .
نصف از مواد رو کف قابلمه ریختم و با مشت قاشق صاف کردم . مرغ ریش ریش شده و زرشک و خلال پسته و بادام ریختم و بعد مابقی برنج رو ریختم و فشرده کردم .
روی برنج را کمی روغن که با یکی ، دو قاشق آب مرغ مخلوط کردم و روی برنج ریختم .
قابلمه رو روی حرارت ملایم به مدت ۴۰ دقیقه قرار دادم .
بعد از روی حرارت برداشته و روش دیس گذاشتم و برگردوندم .
#با_رسپی_های_امتحان_شده
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
دسری با کدو حلوایی
مواد لازم:
کدو حلوایی 400 گرم
پودر آگار-آگار 2 تا 3 قاشق چایخوری
عسل 4 تا 5 قاشق چایخوری
.
طرز تهیه:
ابتدا کدو را تمیز شسته و پوست بگیرید به صورت مکعبی خرد کنید. درون قابلمه ریخته یک لیوان آب روی آن بریزید و به مدت 20 تا 30 بذارید بپزه.
درون قابلمه دیگر حدود 300 میلیلیتر آب بریزید و بذارید تا جوش بیاد وقتی به جوش رسید پودر آگار-آگار را اضافه کرده و هم بزنید تا کامل حل شود.
کدو پخته شده را به همراه عسل و محلول آگار_آگار درون مخلوط کن بریزید و چند مرتبه مخلوط کنید. سپس درون قالب سیلیکونی ریخته و به مدت 20 تا 30 دقیقه درون فریزر بگذارید.
نوشجان 🌹
نکته:
پودر آگار-آگار یک ماده ژلاتین گیاهیه هست که میتونید از لوازم قنادی ها تهیه کنید.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛