eitaa logo
آشپزی خاص
99.4هزار دنبال‌کننده
13.7هزار عکس
39.3هزار ویدیو
50 فایل
🌹❁ ﷽ ❁🌹 بنام پرودگاری که بی منت روزی میدهد⚘ تعرفه تبلیغات👇 🔜 eitaa.com/joinchat/3238592526Cd9dc51293f
مشاهده در ایتا
دانلود
خووشمزههه😋 ۵ عدد بادمجان ۱ ق غ کره ۱ ق غ آرد شیرینی پزی شیر یکو نیم لیوان نصف لیوان پنیر پیتزا نمک و فلفل سیاه برای مایه گوشتی: ۴۵۰ گرم گوشت خورشتی ۱ عدد پیاز ۱ حبه سیر ۱ ق غ رب گوجه ۲ عدد گوجه فرنگی نمک و فلفل ۲ لیوان آب جوش نصف فنجان روغن ابتدا بادمجان رو روی گاز یا منقل کبابی کنید و وقتی مقداری خنک شد پوستش رو بکنید و ساطوری خورد کنید، داخل تابه، کره و آرد رو تفت میدیم و بعد بادمجان‌رو اضافه و شیر میریزیم و بعد نمک و فلفل و پنیر پیتزا ریخته و خوب هم میزنیم ، برای مایه گوشتی: پیاز نگینی و سیر رنده شده رو تفت میدیم و گوشت رو اضافه و رب گوجه و گوجه پوره شده ریخته و آب جوش رو میریزیم و میذاریم بپزه سپس نمک و فلفل رو اضافه میکنیم و داخل ظرف ابتدا بادمجان سپس مایه گوشتی رو میریزیم نووووش جااان😘 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مواد لازم: شکر نصف لیوان تخم مرغ ۱ عدد روغن مایع نصف لیوان شیر نصف لیوان آرد ۸ ق غ سر پر پودر کاکائو ۲ ق غ وانیل نوک ق بکینگ پودر ۱ ق م شکلات تخته ای ۸۰ گرم پودر شکر ۱/۴ لیوان(برای روی کیک) نکته:در صورت دلخواه میتونید از شکلات سفید هم استفاده کنید. طرز تهیه:داخل قابلمه بزرگی به اندازه حدودا سه بند انگشت آب بریزید و بزارید بجوشه. تخم مرغ و شکر رو بزنید تا کف کنه،و بعد از اون،روغن مایع،شیر،آرد،بکینگ پودر وانیل،پودر کاکائو اضافه کنید و هم بزنید. مواد کیک رو داخل فنجانها بریزید.(پر نکنید)شکلاتهارو نصف کنید و روی مواد کیک بزارید.فنجانهارو داخل ظرف آب در حال جوش قرار بدید.آب باید تا نصف ارتفاع فنجانها بیاد.در قابلمه رو بزارید و ده دقیقه زمان بدید.بعد از پخت از داخل قابلمه در بیارید پودر شکر بپاشید و داغ سرو کنید،نوش جان😋 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
برای لایه اول : ۱٫۵ لیوان شکرقهوه ای و ۲ لیوان آب . مقداری گلاب و ابلیمو زعفران لایه دوم : ۳ تا ق س پر تخم شربتی و آب لایه سوم : چند قاشق گل ختمی خبازی و اب سرد چون شربت زعفرونی غلیظه با لایه های دیگه مخلوط نمیشه فقط نکته شربت در اینه که اولا همونطور که گفتم غلیظ باشه و دوما بزاریدش داخل یخچال تا کاملا خنک بشه برای هر پارچ ۱٫۵ پیمانه شکر با دولیوان و مقداری گلاب و زعفرون و ابلیمو استفاده کنید. لایه دوم که تخم شربتی و خاکشیر نکته اش اینه که میزان تخم شربتی باید زیاد باشه و بزارید کاملا لعاب بده در این دستور از ۳ ق تخم استفاده کرده. لایه بعدی هم که گل ختمی یا بنفشه هست که میتونید از عطاری ها تهیه کنید و فوق العاده برای رفع عطش خوبه رو داخل اب سرد خیس کنید و اجازه بدین تا رنگ ابی زیباش رو پس بده وبعد به لایه اخر اضافه کنید واگر دردسترس نداشتید یا دوست نداشتید میتونید به سلیقه خودتون از رنگها و دمنوشهای متفاوت استفاده کنید. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مواد لازم🔻 500 گرم گوشت چرخ کرده 1 هویج بزرگ خرد شده 1 پیاز خرد شده 500 گرم پوره گوجه فرنگی(گوجه فرنگی رنده شده) 1 فلفل دلمه قرمز 4 تا 5 نان لواش یا نان پیتا 150 گرم پنیر پیتزا نمک،فلفل آویشن به میزان لازم مواد سس سفید🔻 50 گرم کره 2 قاشق غذاخوری سر پر آرد 500 میلی لیتر شیر طرز تهیه🔻 ابتدا پیاز و روغن را در ماهیتابه روی حرارت متوسط تفت دهید سپس گوشت را اضافه کنید و هم بزنید سپس هویج و فلفل خرد شده را اضافه کنید تفت دهید و در آخر پوره گوجه و نمک و فلفل ریخته و کامل مخلوط کنید در ظرف رو گذاشته و اجازه دهید بجوشد و گوشت پخته و سس غلیظ شود(ترجمه از پیج آشپزی_خلاق)،همزمان در یک قابلمه کوچک کره را ذوب کنید آرد را اضافه کنید هم بزنید و سپس کم کم شیر را اضافه کنید و مرتب هم بزنید تا آرد گوله نشود،سپس کف ظرف پخت سس بریزید و یک نان لواش گذاشته و لایه به لایه مواد را مانند فیلم اضافه کرده و در لایه آخر پنیر پیتزا بریزید و ظرف را در فر از قبل گرم شده با دمای 180 درجه برای حدود 20 تا 30 یا تا زمانی که روی پنیر طلایی شود،نوش جان ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
﷽ فیلم طرز تهیه شیرینی پفکی گردویی 👆🏻 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
﷽ فیلم طرز تهیه کامل قطاب 👆🏻👆🏻👆🏻 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
﷽ فیلم طرز تهیه مافین شکلاتی👆🏻👆🏻👆🏻 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌹صـــــبح💜🌸 یعنے " عشق " 💜 "عشق " یعنی حس خوب "زندگے " ❤❤❤❤
⛱ 🔴مواد لازم🔻 🍧 ▫️ ژله آلوورا یک بسته، ▫️خامه صبحانه 100 گرم، ▫️ژله انار یک بسته، ▫️انار دون شده ▫️ژله آلوورا یک عدد 🔴طرز تهیه🔻🍷 🔸ژله آلوورا رو با یک و نیم پیمانه آبجوش هم می زنیم تا کاملا حل بشه .دونه های انار رو داخل ليوان می ریزیم(ميتونيد از قالب هم استفاده كنيد) نصف ژله آلوورا رو به آرامی و با قاشق داخل ليوان می ریزیم .بعد ميزاريم داخل يخچال تا ببنده . 🔸50 گرم خامه رو با ویسک می زنیم .بعد با قاشق و کم کم نصف دیگه ژله آلوورا رو داخل خامه می ریزیم . بعد از بسته شدن لایه اول روی اون می ریزیم و در یخچال قرار می دیم تا ببنده. بعد ژله انار رو با یک و نیم پیمانه آبجوش مجددا هم می زنیم .وقتى خنك شد مى ريزيم روى لايه دوم و ميزاريم داخل يخچال تا ببنده. 📤فوروارد یادتون نره 🍔👇 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
📤فوروارد یادتون نره 🍔👇 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
اسپرینگ رول با مواد مختلفی میتونه درست بشه مثل سبزیجات یا مرغ و گوشت ...و من نوع گوشتی اون رو درست کردم... اول مواد گوشتی رو آماده کنید به این صورت که پیاز رو نگینی ریز کنید و کمی تفت دهید ،شفاف که شد گوشت چرخکرده رو اضافه کنید و خوب تفت بدید در اواسط کار فلفل دلمه نگینی و قارچ(که با آبلیمو و کمی روغن جدا تفت میدم) رو به همراه نمک و فلفل و زردچوبه اضافه و بذارید آب گوشت کشیده بشه و مواد خوب بپزه،میتونید یک قاشق رب یا دو قاشق سس کچاپ به این مواد اضافه کنید(من همیشه دو قاشق سس کچاپ اضافه میکنم و خوش طعم میشه) بعد حرارت رو خاموش کنید و بذارید مواد خنک بشه. ⬅️مایه گوشتی نباید روغن زیادی داشته باشه وگرنه باعث پاره شدن خمیر یوفکا میشه. ⬅️میتونید به مواد گوشتی کمی پودر آویشن هم اضافه کنید. بعد از مایه گوشتی روی ورقه خمیر یوفکا مثلثی بریزید و لوله کنید. ⬅️در بسته خمیر رو که باز میکنید،ورقه های خمیر رو تک تک از داخل بسته دربیارید چون خیلی سریع خمیر خشک شده و میشکنه. ⬅️هر کدوم از اسپیرینگ رولها رو که لوله کردید بلافاصله در ظرف در دار کنار هم لچینید و در فاصله پیچیدن رولها درب ظرف رو ببندید تا رولها خشک نشه. ⬅️بعد هم در روغن سرخ و در آخر روی دستمال حوله ای قرار بدید تا روغن اضافی اونها کشیده بشه. ⬅️⬅️اسپرینگ رول با بورک متفاوته البته هر دو در یوفکا پیچیده میشن ولی برای بورک حتما قبل از پیچیدن مواد در خمیر روی خمیر رو با ماست یا شیر و روغن رومال میکنن و بعد مواد رو در خمیر میپیچن ولی برای اسپرینگ رول نیازی به رومال کردن خمیر نیست.و اینکه بیشتر اسپرینگ رول رو به صورت سرخ شده سرو میکنن ولی بورک رو در فر بیشتر میپزن. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مواد لازم🔻 ⬅️سیب زمینی نگینی ۲ لیوان. ⬅️قارچ خرد شده ۱ لیوان. ⬅️فلفل دلمه ای خرد شده نصف لیوان ⬅️نخود فرنگی پخته نصف لیوان ⬅️ذرت پخته نصف لیوان ⬅️کالباس خرد شده یک لیوان(به جاش میتونید مرغ پخته نگینی شده بریزید) ⬅️تخم مرغ سه عدد کوچک یا دو عدد بزرگ. ⬅️پنیر پیتزا رنده شده یک لیوان ⬅️فلفل یک ق چ.پودر سیر یک ق چ.آویشن یک ق چ(من فراموش کردم ولی عالیه).نمک دو ق چ ⬅️آرد دو ق غ طرز تهیه🔻 آب رو جوش بیارین سیب زمینی خرد شده رو مدت پنج تا هشت دقیقه داخلش بریزیدبعد آبکش کنید. مواد کوکو باید خشک بشن با دستمال تمیز هم می تونید خشک بشه تو یه ظرف تخم مرغ رو بشکونید و با چنگال یا همزن دستی بزنید بعد آرد و ادویه و نمک رو اضافه کنید و خوب با چنگال بزنید تا یکدست بشه بعد هم پنیر رو اضافه کنید آخر سر هم مواد کوکو رو اضافه کنید و مخلوط کنید (سیب زمینی و نخود و آخر ریختم که تو همزدن له نشه)حالا کف تابه رو یکج روعن بریزید حتما تابه نچسب باشه و بهتره چدنی باشه من از گرانیت استفاده کردم طرف صاف تابه رژیمی هم خیلی خوبه بزارید روغن که خوب داغ شد بعد مواد کوکو رو داخلش بریزید و پخش کنید و با پشت قاشق صافش کنید یکی دو دقیقه شعله رو زیاد کنید تا تخم مرغ بسته بشه بعد شعله رو کم کنید در تابه رو بزارید بعد نیم ساعت وقتی یک طرف برشته شد برگردانید تا طرف دیگه هم خوب سرخ بشه (برای برگردوندونش مثل من از یه ظرف گرد کمک بگیرید) ⬅️👈این کوکو رو داخل فر هم میشه درست کنید کف قالب یا سینی فر رو چرب کنید مواد کوکو رو داخلش بریزد و داخل فر ۱۸۰ مدت نیم ساعت بزارید حدود پنج دقیقه هم گریل رو روشن کنید تا طلایی بشه ⬅️👈برای این کوکو روغن کف تابه زیاد نریزید حتما هم از تابه چدنی ،سرامیک یا گرانیت ویا هر تابه نچسب دیگه ای استفاده کنید( طرف صاف تابه رژیمی هم عالیه) ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مواد لازم🔻 بادمجون سه عدد فلفل دلمه رنگي نصف هر كدام گوجه دوعدد گوشت چرخ كرده يك پياله پياز يك عدد ماست چكيده يك ليوان سير چهار حبه نمك،فلفل قرمز،زردچوبه طرز تهیه🔻 بادمجون،فلفل دلمه اي،گوجه رو روي شعله ي گاز يا زغال كباب كنيد، وقتي خنك شد پوست بكنيد، پياز رو خلالی کنید و داخل تابه بریزید و یکم روغن بهش اضافه کنید یکم که شفاف شد و یه کوچولو طلایی شد ،گوشت چرخ كرده رو اضافه كنيد وتفت بديد،سير،نمك،فلفل وزردچوبه رو هم اضافه كنيد، فلفل دلمه اي ها وگوجه ي كبابيِ پوست گرفته رو نگيني خورد كنيد واضافه كنيد واجازه بديد آب گوجه كشيده بشه، پوست بادمجون هاي كبابي رو هم وقتي سرد شده بكنيد، ريز خورد كنيد،داخل كاسه بريزين،دو حبه سير رنده شده،نمك ويك ليوان ماست چكيده رو اضافه كنيد هم بزنيد، داخل ظرف سرو اول بوراني بادمجون وروش مخلوط گوشتُ فلفل دلمه وگوجه رو بريزين و با گوجه گیلاسی و پاپریکای کبابی و جعفری تزیینش کنید و با نون نوش جان كنيد😋 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مواد لازم: ۳ عدد موز نیم کیلو خمیر هزار لا نصف پیمانه نوتلا یک چهارم پیمانه پودر دارچین سس شکلاتی برای تزئین روش تهیه موزها را خرد کرده بعد خمیر هزارلا را پهن میکنیم و مانند کلیپ برش میزنیم. نوتلا را روی خمیر اضافه مکنیم و بعد تکه های موز را قرار داده خمیر را رول میکنیم.پودر دارچین را روی رول ها پاشیده و آن را در فر با دمای ۱۸۰ درجه تا ۱۵ دقیقه حرارت میدهیم. 📤فوروارد یادتون نره 🍔👇 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مواد لازم🔻 سوسیس به تعداد لازم خلال دندان مایع خمیر🔻 ۱ پیمانه آرد ۱/۲ پیمانه شیر(در صورت موجود نبودن آب) ۲ ق‌چ بیکینگ پودر ۱/۲ ق‌چ نمک ۱/۲ ق‌چ شکر فلفل قرمز یک عدد تخم مرغ کمی آرد روغن داغ به مقدار لازم ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مواد لازم🔻 250 گرم کادایف تازه (کادایف نرم) 100 گرم گردو 2 ق غ کره برای سس🔻 2 عدد تخم مرغ 1 ق س نشاسته (ذرت یا گندم) نصف لیوان آب برای شربت🔻 1 لیوان شکر 1 لیوان آب 5_4 قطره آبلیمو روغن مایع برای سرخ کردن پسته برای تزیین طرز تهیه🔻 ابتدا شربت را آماده کنید. شکر ، آب و آبلیمو را داخل قابلمه بریزید و روی اجاق بذارید وقتی شروع به جوشیدن کرد با حرارت متوسط 8_7 دقیقه بجوشانید و سپس کنار بذارید سرد شود. مواد سس را داخل ظرفی بریزید و هم بزنید. کادایف را داخل ظرف بزرگی بذارید و کره آب شده و سرد شده را روی کادایف بریزید و تمام کادایف را به کره آغشته کنید دقت کنید کادایف ها گلوله گلوله یا خرد نشود. از کادایف به مقدار کم و کافی بردارید. مثل فیلم روی سطح کار باز کنید، مقداری گردو در یک طرف بذارید و مثل فیلم طوریکه که خیلی فشرده نشود رول کنید. تمام کادایف ها را به این شکل آماده کنید و در سس بزنید. کمی فشار بدید و کناره ها را درست کنید. داخل روغن داغ با حرارت متوسط پشت و رو سرخ کنید. بلافاصله بعد از بیرون آوردن از روغن داخل شربت سرد بذارید. 10 دقیقه داخل شربت نگه دارید سپس داخل ظرف سرو بذارید. روی کادایف پسته خرد شده بپاشید و سرو کنید. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
🔴طرز تهیه🔻🍛 🔸مرغ رو با دو قاشق روغن سرخ کردم باپیازونمک وفلفل وزردچوبه وزعفران میپزیم بعدبرنج روهم آبکش میکنیم دقیقه آخررشته پلویی رو میریزیم وآبکش میکنیم برای تهدیگش سیبزمینی استفاده میکنیم و دم میزاریم. 🔸یدونه پیاز کوچک ریزخلال میکنیم وتفت میدیم کشمش وخلال پسته وقیسی را هم تفت میدیم وروی برنج برای تزیین میریزیم درآخر من ازدونه های انارهم استفاده کردم. 📤فوروارد یادتون نره 🍔👇 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛