#خاگینه_قالبی
تخم مرغ: ۳ عدد
ماست: ۲ قاشق غذاخوری
آرد سفید: ۵ قاشق غذاخوری
روغن مایع : ۵ قاشق غذاخوری
بکینگ پودر : ۱ قاشق چایخوری
وانیل : نوک قاشق چایخوری
مواد لازم برای شربت:
آب: ۱ لیوان
شکر: ۱ لیوان
گلاب : ۲ قاشق غذاخوری
زعفرون آبشده : ۲ قاشق غذاخوری
📝 ابتدا آب و شکر را در قابلمه ای ریخته و روی شعله ملایم بزارید تا شکر در آب حل بشه وقتی شکر حل شد گلاب و زعفران را اضافه کرده حرارت و خاموش کنید اجازه بدین تا شربت کاملا خنک بشه.
تخم مرغ و وانیل را با همزن خوب هم بزنید تا کرم رنگ بشه ماست و اضافه کنید بعد روغن مایع رو هم بهش اضافه کنید آردو بکینگ پودر الک شده را اضافه کرده وبا لیسک هم بزنید.
قالب مورد نظر را با روغن جدا کننده یا روغن جامد چرب کنید از مایه تا دو سوم قالب بریزید قالب رو بزارید روی سینی فر و بعد داخل فر که از قبل گرم کردین با درجه حرارت ۱۸۰ بمدت ۴۵ دقیقه بزارید تا بپزه و طلایی بشه(دمای فرها متفاوته ممکنه کمتر زمان ببره)وقتی پخت داخل همون قالب شربت سرد شده را روی خاگینه داغ بریزید اجازه بدین چند دقیقه بمونه بعد از قالب جدا کنید.
نکته :
شیره حتما باید خنک باشه و خاگینه داغ😍
#با_رسپی_های_امتحان_شده
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مواد لازم🔻
رشته شعیریه ۱ بسته
شیر عسلی ۲۰۰ گرم
کره ۵۰ گرم
خامه صبحانه ۲ ق.غ
زعفران دم کرده ۲ ق.غ
هل سابیده شده ۱ ق.چ
گلاب در صورت تمایل ۱ ق.غ
دارچین کمی
مغز دلخواه به میزان لازم.
طرز تهیه🔻
رشته ها رو خرد میکنیم و داخل تابه روی حرارت کم بین ۵ تا ۱۰ دقیقه تفت میدیم تا خامی رشته ها گرفته شه و کمی رنگش عوض بشه.
بعد کره رو اضافه میکنیم و حدود ۵ دقیقه تفت میدیم و حسابی مخلوط میکنیم تا یکدست بشه.
بعد خامه،گلاب،زعفران و هل و دارچین رو اضافه میکنیم و مخلوط میکنیم.
در آخر شیر عسلی رو اضافه میکنیم و مخلوط میکنیم تا یکدست بشه.
و به محض اینکه یکدست شد از روی شعله برمیداریم که سفت نشه.
میتونید مثل من داخل قالب بریزید و داخلش رو گردوی پودر شده بریزید.
و روش رو دوباره با رشته بپوشونید و داخل یخچال یا فریزر بذارید.
یا کف یه پیرکس کیسه فریزر بندازین و مواد رو داخلش پهن کنید و بذارید داخل یخچال و بعدم در بیارید و برش بزنید.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#کیک_هویج_گردو
با سس کارامل گردویی
اول مقداری هویج رو شستم پوست کندم رنده ریز کردم و ابشونو خوووب گرفتم تاجاییکه دولیوان فرانسوی پوره هویج بدون اب داشتم
بعد ۴ تاتخم مرغ و یه لیوان شکر و نوک ق چ وانیل رو پنج دیقه باهمزن زدم کرمی وکشدار شد بعد سه چهارم لیوان روغن مایع ریختم کمی همزدم مخلوط بشه و دولیوان آرد،یه ق م بکینک پودر،یه ق چ دارچین رو الک کردم و تو سه مرحله به مایه اضافه کردم و هربار دورانی همزدم در اخرهم هویجها رو ریختم و یک سوم لیوان گردو رو که با یه ق ارد مخلوط کرده بودم اضاف کردم و دورانی مخلوط کردم ریختم داخل قالب تو فر دست ساز حدود۱ ساعت
برای سس: نصف لیوان شکررو گذاشتم روحرارت ملایم بدون همزدن آب شد تغییر رنگ داد سریع برداشتم نسوزه نصف پاکت خامه صبحونه ریختم تند همزدم کمی هم گردونگینی اضاف کردم
میشه دوباذه روحرارت گذاش البته کم
گردو رو قبلا بودادم
به اب هویجها همکمی شکر اضاف کردم روشم بستنی ریختم
کیک خوش طعم و بافت عالی داره😍👍
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#گز_آردی اصفهان
شکر نصف پیمانه
گلاب یک چهارم پیمانه
گلوکز یک چهارم پیمانه
سفیده تخم مرغ یک عدد
پسته خام 50 گرم .
طرز تهیه:
سفيده را با همزن بزنید تا فرم بگیرد.
شکر +گلاب روی حرارت ملايم قرار دهید تا بجوشد و شکر حل شود.
گلوکز را اضافه کنید..پنج دقيقه هم بزنيد..بعد يک قاشق از مواد را به سفيده اضافه کنيد خوب هم بزنید تا دماي سفيده بالا رود.
سپس سفیده را به مواد اضافه کنید و با همزن هم بزنید.
بايد اينقدر با همزن برقی هم بزنيد تا مواد سفت شوند.وقتی کاملا سفت شد پسته را اضافه و حرارت رو خاموش کنید... صبر کنید تا مواد کمی سرد شود....روی سطح کار آرد بريزید با کمک دو قاشق از مواد بردارید و روی آرد بریزید و به شکل گز گرد شکل بدهید.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#مرباانار
2 عددانار بزرگ (ترش یا شیرین فرقی نمی کند)
1 و نیم فنجان شکر
3/4 قطره آب لیمو
نصع فنجان آب یا حتی آب انار
انارها رادون کرده و در طرف مناسبی میریزیم.
شکرها را اضافه کرده. و روی اجاق گاز میزاریم. نصف فنجان بزرگ آب را اضافه کرده . هنگامی که شروع به جوش زدن روی حرارت متوسط کرد ، آب لیمو را ب ان اضافه کنید . 8/10 دقیقه دیگر بجوشانید. با خنک شدن ، قوام پیدا می کند. مربای انار ما آمادست.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#کیک_خیس_گاتوشا🍰🍰
شیر نصف پیمانه
شکر 3/4 پیمانه
روغن مایع یک پیمانه
پودر کاکائو نصف پیمانه
تخم مرغ دو عدد
آرد یک پیمانه
بکینگ پودر یک قاشق غذاخوری سر صاف
#با_رسپی_های_امتحان_شده
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
﷽ فیلم طرز تهیه کامل شیرینی اُسکار 👆🏻👆🏻
#با_رسپی_های_امتحان_شده
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
چیکن پای😍
مواد لازم:
1 پیاز ریز خرد شده
2 حبه سیر رنده شده
1 قاشق چایخوری پودر پاپریکا
1 گوجه فرنگی خرد شده
300_500 گرم سینه مرغ پخته و ریش ریش شده
200 گرم سس گوجه فرنگی
100 میلی لیتر خامه ترش (اختیاری،میتونید حذف کنید)
چند عدد زیتون خرد شده
جعفری خرد شده
1 رول خمیر هزار لا
300 گرم پنیر خامه ای(یا پنیر پیتزا،و یا موزارلا رنده شده )
نمک،فلفل و ادویه های دلخواه طبق ذائقه
طرز تهیه:
در یک ماهیتابه روغن ریخته و روی حرارت متوسط گرم کنید پیاز و سیر را اضافه کنید و تفت دهید بعد پودر پاپریکا بزنید و گوجه فرنگی خرد شده را اضافه کنید،هم بزنید بعد از چند دقیقه مرغ پخته و ریش ریش شده را اضافه کرده و مخلوط کنید بعد سس گوجه و خامه ترش را بریزید هم بزنید تا کامل با هم ترکیب شوند،بعد زیتون و جعفری خرد شده را اضافه کرده و بعد چند دقیقه از روی حرارت بردارید،تا خنک شود، کف ظرف پخت را چرب کنید (خمیر هزارلا را با وردنه باز کنید تا نازک تر شود)و یک برش خمیر را کف و دیواره ظرف پهن کنید،(ترجمه از آشپزی_خلاق)مواد میانی را بگذارید و بعد پنیر خامه ای را اضافه کنید و با لیسک سطح روی آن را صاف کنید(میتونید به جای پنیر خامه ای از پنیر پیتزا یا موزارلا رنده شده استفاده کنید)سپس یک برش دیگر خمیر را بگذارید دو لایه خمیر را کامل به هم بچسبانید و با زرده ی تخم مرغ رومال کنید،روی پای را کمی سوراخ کنید (برای خارج شدن هوا)سپس ظرف را به مدت 35 دقیقه یا تا زمانی که روی آن طلایی شود در فر از قبل گرم شده با دمای 200 درجه قرار دهید،نوش جان🤗
#با_رسپی_های_امتحان_شده
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مانی پلو 😋
برنج سه لیوان
لپه دو سوم لیوان
رشته پلوی ۱۰۰ تا ۱۵۰ گرم
کشمش پلویی دو سوم لیوان
زرشک یک چهارم لیوان
گوشت حدود ۳۰۰ تا ۴۰۰ گرم
پیاز یک عدد بزرگ
لپه رو با مقداری آب بزارید رو گاز تا بپزه مواظب باشید دونه های لپه وا نره
پیاز رو خلالی خرد کرده وبا چند قاشق روغن تفت بدید گوشت تکه ای رو بهش اضافه کنید رنگ گوشت که برگشت فلفل وزردچوبه بزنید وباهاش تفت بدهید آب جوش بریزید درشو بزارید تا گوشت کاملا بپزه
برنج رو از قبل خیس کنید.
آب رو بزارید رو گاز تا بجوش بیاد نمک بزنید
برنج خیس شده اضافه کرده حدود ۸ دقیقه بزارید جوش بزنه لپه ورشته رو اضافه کرده سه الی چهار دقیقه با هم بپزن کافیه گاز رو خاموش کرده وابکش کنید
#با_رسپی_های_امتحان_شده
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
قابلمه رو شسته بزارید رو گاز داغ که شد یکی الی دو قاشق روغن بریزید ته دیگ مورد نظر بزارید.
چند ملاقه برنج مخلوط سپس مخلوط پیاز وگوشت کمی زیره روش بپاشید این کار رو ادامه بدید تا تموم بشه مقداری زعفران دم کرده روش بریزید دم کنی گذاشته بزارید رو گاز با شعله کم تا بخار ازش بلند بشه مقداری روغن حیوانی ویا کره روش بریزید اگه هیچ کدوم نداشتید روغنی که استفاده میکنید بریزید.
دوباره دم کنی گذاشته بزارید نیم ساعت بمونه تا دم بکشه.
تو این فاصله کشمش رو یک الی دو دقیقه تفت داده زرشک بریزید چند ثانیه باهاش تفت بدید
پلو که دم کشید پلویی زعفرانی روشو با کفگیر جدا کرده وبا کشمش وزرشک مخلوط کنید .
چند کفگیر پلو تو دیس بکشید مابیتش از مخلوط برنج زعفرانی ,کشمش وزرشک 😍نوووووش جان امتحان کنید خیییلی لذیده
#با_رسپی_های_امتحان_شده
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کیک باقلوا
سپس بریزید تو قالب که کاغذ روغنی انداختیم وکناره ها رو چرب کردیم میریزیم روی خمیر رو صاف کرده با مواد رومال روی خمیر رو رومال میکنیم وبزارید تو فر از قبل گرم شده با دمای صد و هشتاد درجه به ۴۰ تا ۴۵ دقیقه روی شیرینی که طلای شدخارج کرده بزارید خنک بشه از قالب خارج کرده کناره های کیک رو برش زده وکیک رو لوزی ویا مربعی برش بزنید وآروم برگردونید داخل قالب وشربت ولرم رو به گرمی بریزید روش وبزارید شربت به خورد کیک بره
یک لیوان آب رو میزاریم رو گاز تا بجوش بیاد یک قاشق چایخوری جوهر لیمو ویا یک قاشق اب لیمو بهش اضافه کرده آب که جوش اومد یک لیوان پر شکر میریزیم هم نزنید شکر با حرارت ملایم تو آب حل بشه شکر که حل شد ته استکان گلاب وکمی زعفران اضافه کرده حدود ده الی پانزده دقیقه آروم جوش بزنه وقوام بیاد .
عزیزان نگران نباشید کیک شیرین نمیشه وعصرانه با چای لب سوز ولبریز عالی میشه پاشید دست بکار شید ودرست کنید.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کیک باقلوا
قالب ۳۰ در ۴۰ کافیه ۴۰ در ۵۰ هم عالیه
این کیک بدون فر هم عااالی میشه
آرد ۵۲۰ گرم هر لیوان آرد ۱۴۰ گرم
تخم مرغ سه عدد درشت
شکر ۳۵۰ گرم هر لیوان شکر ۲۰۰ گرم
ماست۲۴۰ گرم یک لیوان سر خالی
روغن مایع صد گرم و یا یک دوم لیوان یه ذره کمتر
روغن جامد ۷۵ گرم( یک سوم لیوان ) آب کرده از روغن صاف قنادی ویا جامد پخت وپز هم میتونید استفاده کنید.
بیکینگ پودر یک قاشق غذا خوری
زعفران دم کرده غلیظ یک قاشق غذاخوری
نمک میوه یک قاشق چایخوری نداشتید مشکلی نیست نریزید
شربت بار ویا عسل دو قاشق غذاخوری
مواد لازم برای رومال خمیر کیک
ماست یک قاشق تخم مرغ یک عدد زعفران غلیظ یک قاشق خوب بزنید تا یکدست بشه
کیک باقلوا
آرد وبیکینگ پودر رو مخلوط والک کنید
تخم مرغ رو بزنید تا از لختگی در بیاد سپس شکر رو بهش اضافه کنید حدود چهار تا پنج دقیقه بزنید روغن جامد آب کرده وروغن مایع مخلوط وبهش اضافه کنید ماست هم اضافه کرده اینجا شربت بار زعفران وپودر هل رو آضافه کرده در حد مخلوط کردن بزنید آرد رو در سه مرحله اضافه میکنیم چند ثانیه با سرعت کند دستگاه بزنید تا مخلوط بشه
#با_رسپی_های_امتحان_شده
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#شامی_هویج
دوستان عزیز طرفداران غذاهای نونی کجا هستند 🙋♂️. .
یه شامی راحت و خوشمزه و عالی . من که خودم خیلی خوشم اومد . به نظرم برای بچه ها عالیه . اصلا هم شیرین نمیشه چون هویج داره فکر کنید خیلی شیرین هست . خیلی راحت و سریع هم آماده میشه .
برای ۹ تا ۱۰ عدد شامی
گوشت چرخ کرده ۲۵۰ گرم
هویج متوسط ۳ تا ۴ عدد
پیاز متوسط ۱ عدد
آرد نخودچی ۲ ق غ
تخم مرغ ۱ عدد
نمک و فلفل و زردچوبه به میزان لازم .
.
پیاز رو رنده کردم و آبش رو گرفتم .
هویج رو پوستش رو گرفتم و رنده ریز کردم . همراه با گوشت چرخ کرده و آرد نخودچی و تخم مرغ و نمک و فلفل و زردچوبه خوب ورز دادم .
می تونید تخم مرغ نریزین اگر دیدن مایه تون سفت هست و انسجام نداره تخم مرغ بزنین . اگر دیدن مایه تون شل هستش آرد نخودچی بزنید .
توی تابه روغن ریختم و توی دستم فرم دادم کمی دستتون رو آب بزنید و توی دستتون فرم بدین هر طور دوست دارین و بعد با حرارت ملایم سرخش کردم
#با_رسپی_های_امتحان_شده
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
ماکارونی پیتزایی
ماکارونی یه بسته نیم کیلویی هر فرمی که دوست دارین من از پنه استفاده کردم طبق معمول ابکش کنید نذارید زیاد نرم بشه بعدخوب با سس بشامل مخلوط کنید حدود یک نیم تا دولیوان سس باشه
مواد میانی ..... از هر چیزی که دوست دارین میتونید استفاده کنید فقط چرب وپر روغن نباشه من پیاز راتفت دادم با کمی روغن سینه مرغ را ریز خرد واضافه کردم وتفت دادم پوره دوحبه سیر اضاف کردم وتفت دادم فلفل وزردچوبه ونمک و کمی پودر اویشن و ادویه مخلوط زدم وتفت دادم فلفل دلمه وقارچ بلانچ شده که دستورش توی پیجمه را اضافه ومخلوط کردم واماده است
ادامه کار...... قالب بهتره کمر بندی باشه تا راحت ماکارونی را دربیارید با روغن جامد چرب کنبد سایز متوسط فالب است بین 22تا 24سانت باشه قطر قالب نصف ماکارونی را بریزید خوب فشرده کنید سس پیتزا بربزید بعد پنیر بریزید مواد مرغی را اضافه وپنیر بریزید ومجداد ماکارونی ومراحل را تکرار کنید تا قالب پر بشه در اخر پنیر پیتزا بریزید وفویل بکشید بین فویل وپنیر فاصله باشه تا نچسبه وچند سوراخ ایجاد کنید و در طبقه وسط فر 180درجه از قبل گرم شده بمدت یکساعت در اخر فویل را بردارید وگریل کنید تا روی پنیر طلایی بشه تا گرم است اطراف قالب را جدا کنید وبذارید کمی سردتر بشه بعد برگردونید با سالاد فصل میل کنید حرف نداره 😋
#با_رسپی_های_امتحان_شده
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#ماهی_تنوری
ماهی ۱ عدد
سیب زمینی (ورقه شده) ۲ عدد
آبلیمو ۳ قاشق غذا خوری
روغن زیتون ۱/۴ پیمانه(لیوان)
زعفران آب کرده (غلیظ) ۱ قاشق چای خوری
سیر (پوره شده) ۲ حبه
سبزیجات (برای تزیین و اختیاری) به مقدار لازم
رب انار به مقدار لازم
نمک و فلفل و زرد چوبه به مقدار لازم
لیموترش ورقه ای ۱ عدد
#ماهی
طرز تهیه :
1. در ظرفی مناسبی نمك ، فلفل ، پوره سیر ، زردچوبه ، آبلیمو ، نصف روغن زیتون و زعفران را مخلوط كرده و داخل شكم و سطح روی ماهی را با آن مزه دار كنید.
2. سپس ماهی را برای یك ساعت در یخچال قرار دهید. سینی فر را با فویل بپوشانید ، روی فویل را چرب نموده و ورقههای سیبزمینی را روی فویل قرار دهید و سطح روی سیبزمینی را چرب كنید سپس ماهی را روی سیبزمینی چرب شده قرار دهید تا با این روش از چسبیدن ماهی جلوگیری كنید.
3. سطح روی ماهی را با بقیه روغن زیتون چرب نمایید و قبل از قرار دادن ماهی در فر چند عدد لیمو ترش تازه را ورقه كرده و آن را داخل شكم ماهی بگذارید. سینی ماهی را روی پنجره وسط فر قرار دهید و برای 45 دقیقه تا یك ساعت در دمای ۱۸۰ درجه بپزید بعد از طبخ ماهی را از فر خارج نموده و به ظرف سرو منتقل كنید.
4. پس از كمی سرد شدن سطح روی ماهی را با رب انار پوشانده و با سایر سبزیجات تزیین كرده و سرو کنید
#با_رسپی_های_امتحان_شده
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛