#بادمجان رولی😋😋
موادلازم
3 بادمجان
2 گوجه فرنگی
4 فلفل.
ماده مورد نیاز برای داخل بادمجان
250 گرم گوشت چرخ کرده
نصف فنجان روغن
فلفل سیاه،فلفل سفید،زیره،نمک. برای سس
1 قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی
1.5 لیوان آب گرم
نمک
5 قاشق غذاخوری روغن.
آماده سازی: گوشت ، روغن، فلفل سیاه فلفل سفید و نمک در یک کاسه بزرگ خوب مخلوط کنید، 30 دقیقه در یک یخچال قرار دهید... بادمجان پوست کنده، نازک برش داده شده، در آب و نمک قرار دهید ... فلفل و گوجه فرنگی به قطعات بریده شده .از آب نمک خارج کنید شسته روی حوله کاغذی گذاشته تا اب بادمجان ها گرفته شه
با توپ های گوشتی، بسته رول کنید. و به ترتیب بادمجان گوجه فلفل را چند مرحله به سیخ بکشید در ظرف قراردهید سس را ریخته در فر برای 35 تا 40 دقیقه با درجه حرارت ۱۸۰ طبخ کنید... با برنج و ماست نوش جان کنید.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ژله هندوانه
ژله انار این ژله هم میتونید تو قالب بزرگتر وهم تک نفره درست کنید.
عزیزانی که قالب ندارن تو فنجون هم میتوننن درست کنن
برای اینکه ژله از قالب در بیاد قالب رو خیس کرده حدود دو ساعت بزارید فریزیر سپس ژله سرد شده بریزید.
اگه میخواید قالبی در بیارید برای یک بسته پودر ژله یک ونیم لیوان اگر قالبی نمیخواید برای یک بسته پودر ژله دو لیوان آب
من اینجا میخوام قالبی در بیارم یک لیوان ونیم آب میزارم رو گاز تا بجوش بیاد جوش که اومد پودر ژله میریزم با قاشق بزنید تا پودر حل بشه یک الی دو جوش زد گاز رو خاموش کنید بزارید کنار تا سرد سرد بشه
قالب رو از فریزیر در بیارید ،دو سوم قالب رو ژله سرد شده بریزید. هر کدام یک قاشق پر انار دون شده بریزید وبزارید یخچال. برای اینکه انار داخل ژله یکدست پخش بشه تا ژله میبنده گاه گاهی انار و ژله رو با قاشق مخلوط کنید. من اومدم سر گوشی تا رفتم اینکار رو بکنم ژله سفت شده بود😁
ژله قرمز رنگ رو میزارید یخچال لایه سفید رنگ و سبز رو آماده کنید.
برای لایه سفید دوسوم لیوان شیر .یک چهارم لیوان آب با هم مخلوط کنید بزارید رو گاز تا بجوش بیاد
#با_رسپی_های_امتحان_شده
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
جوش اومد نصف پاکت ژله الورا رو اضافه کرده بزنید تا پودر ژله حل بشه گاز رو خاموش کنید بزارید کنار تا سرد بشه
انگشت بزارید رو ژله قرمز اگه به انگشت نچسبید آماده س لایه سفید رنگ بریزید توجه کنید لایه سفید رنگ حتما سرد باشه وگرنه ژله زیر آب میشه ورنگها قاطی میشه
لایه سفید رنگ چون نازکه و ژله قرمز سرد فوری میبنده.
لایه سبز رنگ رو طبق ژله انار آماده کنید وبریزید رو لایه سفید ضخامت لایه سبز دو برابر لایه سفید رنگ باشه. یک شب بزارید یخچال
سپس با کارد کناره ها رو از قالب جدا کنید و طبق فیلم پیش برید.
اگه قالب سیلکونی ندارید. کناره های ژله رو از قالب جدا کنید. قالب رو چند ثانیه داخل آب گرم بزارید وفوری برگردونید رو ظرف مورد نظر
میتونید با سشوار هم ژله رو از قالب جدا کنید.
قالب رو ،رو ظرف برگردونید چند ثانیه سشوار بگیرید روش براحتی از قالب جدا میشه فقط توجه کنید زیاد سشوار رو بگیرید ژله اب میشه
این ژله دو روز قبل از شب یلدا میتونید آماده کنید بزارید یخچال.
برای ژله سبز من از ژله کیوی استفاده کردم یک قطره رنگ خوراکی زدم که پررنگتر بشه.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#کیک_شربتی
کیک باقلوا یا کیک شربتی کیکی بسیار مجلسی و خوشمزه و عالی
آرد ۳ لیوان
شکر۱.۵ لیوان
روغن ۱.۵ لیوان (من یه کوچولو از این مقدار کمتر ریختم) (فرقی نداره مایع یا جامد)
ماست ۱.۵ لیوان( ترش نباشه)
تخم مرغ ۶ عدد
بیکینگ پودر ۳ ق چ
پودر هل ۱ ق چ
زعفران غلیظ به میزان لازم و به دلخواه
برای شربت
آب ۱.۵ لیوان
شکر ۱.۵ لیوان
گلاب کمتر از نصف لیوان
زعفران به میزان لازم
روغن و شکر رو با هم مخلوط کردم . با همزن کمی زدم . پودر هل رو هم اضافه کردم .تخم مرغ ها رو دونه دونه به موادم اصافه کردم و هر سری خوب با همزن زدم . بعد ماست رو ریختم و کمی هم زدم .( من این بار داخل مواد هم کمی زعفران ریختم به دلخواهه)
آرد و بیکینگ پودر رو الک کردم و داخل موادم ریختم و دیگه با قاشق هم زدم ، زیاد هم نزنین .
قالب ۳۰ در ۴۰ ( قالب من ۳۴ در ۴۴ بود) رو انتخاب کردم و توش کاغذ روغنی انداختم .
اگه قالب کوچیکتر باشه ارتفاع کیک بیشتر و اگه قالب بزرگتر باشه ارتفاعش کمتر میشه . بستکی به علاقه خودتون داره
موادم رو داخلش ریختم و در فر از پیش گرم شده با درجه ۱۸۰ به مدت ۲۵ دقیقه قرار دادم . از اونجا که دمای فرها فرق داره زمانش رو حتما خودتون چک کنین .
برای شربت هم آب و شکر و زعفران رو روی حرارت قرار دادم . ده دقیقه که جوشید ، گلاب رو اضافه کردم و از روی حرارت برداشتم . اگه دوست داشتین توی شربت میتونین هل هم بریزین .
بعد از اینکه کیک پخت ، از فر بیرون آوردم و خنک شد برگرددوندم و کاغذ روغنی رو کندم و دوباره توی قالب گذاشتم و توی خود قالب برش دادم ، من به شکل لوزی برش دادم و بعد شربت خنک رو روش ریختم . روی کیک هم کمی پودر نارگیل و پودر پسته ریختم .
بعد کیک رو داخل یخچال گداشتم تا خنک بشه و موقع سرو خوشمزه تر بشه .
نکته : وقتی میخواین شربت رو روی کیک بریزین ، حتما هم کیک و هم شربت خنک باشه .
با این مقدار و در این قالب برای من بین ۸۰ تا ۹۰ برش شد . البته بستگی به خودتون داره چه اندازه برش بدین .
#با_رسپی_های_امتحان_شده
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کوردن پلو
مواد لازم🔻
۳ عدد سینه مرغ
۱۰۰ گرم کره
۳ ورق ژامبون
یک بسته پنیر گودا
دو عدد تخم مرغ
نمک و فلفل
یک کاسه آرد سفید
یک کاسه آرد سوخاری
طرز تهیه🔻
ابتدا سینه ی مرغ رو از وسط برش میزنیم و میکوبیم تا پهن و نازک شه سپس نمک و فلفل و کره میزنیم و ژامبون و پنیر گذاشته و میبندیم و داخل آرد سفید بعد تخم مرغ و نمک و آرد سوخاری میزنیم و از دوطرف با شعله کم سرخ میکنیم.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍉ژله هندوانه🍉
همیشه قبل از شب یلدا هیجان و شور و شوق زیادی به سراغم می آید، شور و شوقی از جنس روزهای پایانی سال و نزدیک شدن به نوروز،
مگر می شود رسم و رسوم های این شب را ندید و اجرا نکرد، این ها همه بهانه های کوچک دور هم بودن و با هم خندیدن است. این شب ها و روزها یادآور می شوند که زندگی کوتاه است و حتی یک دقیقه بیشتر با هم بودن را باید جشن گرفت
#با_رسپی_های_امتحان_شده
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
بورک گوشت
مواد لازم برای خمیر
آرد
آب
نمک
طرز تهیه:
به هر اندازه ای که بخوایید میتونید آماده کنید.
من 2 لیوان آب ولرم، 1 قاشق دسرخوری نمک 6 لیوان آرد استفاده کردم.
مواد لازم برای داخلش:
برای این خمیر، موادی که برای ویدئو استفاده کردم کافی نیست. برای این خمیر حدودا 500 گرم گوشت چرخ کرده کافیست. 1 پیاز بزرگ که نگینی کوچک خرد شده و یا رنده شده، پودر فلفل سیاه، پودر فلفل قرمز، خیلی کم فلفل تند حدودا 1 لیوان آب
طرز تهیه:
مواد خمیر را مثل هر خمیر نرمال دیگری مخلوط کرده و آماده میکنیم.
خمیرمان را با قطعات دلخواه برش داده و باز میکنیم.
مواد داخلش را هم تفت داده و آماده میکنیم. به اندازه ای که میخواهیم داخل خمیر گذاشته و نصف دیگر خمیر را رویش برمیگردانیم.
در روغن زیاد سرخش میکنیم.
نوش جان😋😍 . .
#با_رسپی_های_امتحان_شده
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
نان سیمیت
مواد لازم:
* ۱ لیوان شیر گرم ( داغ نباشد )
* ۱ لیوان آب گرم
* ۱ عدد تخم مرغ
* ۲ ق غ شکر
* ۲ ق غ سرکه انگور یا سیب * ۱ پاکت خمیر مایه فوری ( ۱۰ گرم ) * نصف استکان روغن مایع
* ۱۰۰ گرم کره آب شده
* ۱ ق م نمک
* ۶/۵ لیوان آرد
مخلوط شیره انگور: * نصف استکان شیره انگور
* ۳ استکان آب
برای روی سیمیت : * کنجد
طرز تهیه:
ابتدا شیر و آب را داخل ظرفی ریخته سپس خمیر مایه و شکر را اضافه کنید کمی مخلوط کنید تا شکر و خمیر مایه حل شوند. سپس روغن مایع، سرکه، تخم مرغ، و کره آب شده را اضافه کرده و مخلوط کنید. حالا نمک را اضافه کرده سپس آرد را کم کم و کنترل شده اضافه کنید چون مقدار آرد ممکن است تغییر کند. خمیر را حداقل ۵ دقیقه ورز دهید سپس رویش را سلفون کشیده و ۱ ساعت بگذارید در دمای اتاق بماند.
خمیر را به تکه های کوچک تقسیم کنید. هرتکه را برداشته و روی سطح صاف مانند فیلم دراز کنید. توجه کنید! روی سطحتان اصلا آرد نریزید چون کار دراز کردن خمیر را سخت می کند. حالا هر سه نوار را باهم گرفته و مثل فیلم ببافید. اگر شکل کلاسیک سیمیت را میخواهید دو نوار را باهم گرفته و بهم بپیچید. اگر به شکل بافت درست کنید تقریبا ۵ عدد سیمیت درست می شود و اگر به شکل کلاسیک درست کنید ۸ عدد.
سیمیتها را به کمک کفگیر ابتدا داخل مخلوط شیره و آب کرده و سپس داخل ظرف کنجد بگذارید تا کنجد به همه جای آن آغشته شود. سپس داخل سینی فر بچینید و در فر ۱۸۰ درجه که از قبل گرم شده قرار دهید تا بپزد.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
خورشت خلال
این مقدار برای پنج نفره
گوشت ۴۰۰ گرم
خلال بادوم ۹۰ الی ۱۰۰ گرم
زرشک سه قاشق
رب یک قاشق پر
لیمو عمانی دو عدد
پیاز یک عدد بزرگ
یک تکه چوب دارچین
روغن وزعفران وزردچوبه ونمک وفلفل به میزان لازم
ابتدا گوشت رو داخل اب جوش بریزد یکی دو جوش که زد وکفش بالا اومد کفشو بگیرید وابکش کنید
پیاز رو تفت بدید شیشه ای وسبک که شد گوشت رو بریزید وباهاش تفت بدید آخر سر زردچوبه وفلفل سیاه ورب اضافه وباهاش تفت بدید،آب جوش بریزید به اندازه ای که دوباره مجبور نشید آب بریزد .درشو بزارید تا گوشت نیم پز بشه
خلال بادوم رو چند ساعتی با چند قاشق گلاب واب گرم خیس کنید
گوشت که نیم پز شد خلال بادوم ویک تکه چوب دارچین وکمی زعفران به خورش اضافه کنید.
نیم ساعت آخر پخت دو عدد این عمانی با چنگال سوراخ کرده واضافه کنید
حال که گوشت و خلال بادوم پخته شده نمک میزنیم تکه چوب دارچین رو بیرون اورده و زرشک رو که شسته وبا کمی کره تفت داده ایم به خورش اضافه میکنیم ودرشو میزاریم آروم آروم قل بزنه حدود ده الی پانزده دقیقه زیادی بپزه زرشک له میشه
اگر به جای چوب دارچین از پودر دارچین استفاده کنید رنگ خورش تیره میشه اگر هم چوب دارچین نداشتید ده دقیقه آخر پودر دارچین بزنید تا زیادی خودش تیره نشه
#با_رسپی_های_امتحان_شده
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#ساندویچ_هات_داگ_به_روش_جدید
#با_رسپی_های_امتحان_شده
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
✅ ساندویچ هات داگ به روش جدید 😊
مواد لازم :
خمیر یوفکا به تعداد نفرات
پودر سوخاری به میزان لازم
پنیر گودا به تعداد نفرات
سوسیس به تعداد نفرات
طرز تهیه :
سوسیس ها را مقداری آب پز کنید.
خمیر یوفکا را پهن کنید.
یک لایه پنیر گودا روی خمیر بگذارید.
روی پنیر یک عدد سوسیس پخته شده را بگذارید.
مانند شکل زیر خمیر را بپیچید.
روی سطح خمیر کمی روغن زیتون با قلمو بزنید.
خمیر را درون پودر سوخاری بغلطانید.
خمیر را تا زمانی که طلایی شود درون فر بگذارید.
⭐️نکته: می توانید این ساندویچ ها را درون روغن هم سرخ کنید.
#ساندویچ #هات_داگ #سوسیس
#با_رسپی_های_امتحان_شده
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#ژله_انار
برای درست کردن این ژله اول ۳ تا کاسه می خوایم. کاسه هاتون پلاستیکی باشه خیلی خوبه یا فلزی. خوب من از اونجا که هولم تحمل نکردم که حداقل برم خونه مامانم ببینم اونجا چیزی می تونم پیدا کنم. دو تا کاسه مسی و یکی هم کاسه یکبار مصرف پیدا کردم.
این کاسه ها باید از بزرگ به کوچیک باشن.
ابتدا ژله انار رو با یک و نیم لیوان آب جوش روی حرارت غیر مستقیم حل کردم، گذاشتم توی محیط خنک بشه و یه کم در حد ۲ ق شیر بهش اضافه کردم تا یه مقدار مات بشه.
توی کاسه اول که بزرگتره کمی کفش از این ژله ریختم و گذاشتم فریزر در حد ۵ تا ۱۰ دقیقه تا از نیم بند کمی سفت تر بشه بعد بیرون آوردم کاسه دومی که از کاسه اولی کوچیکتره رو دور بیرونیش رو یه خرده چرب کردم، داخلش قرار دادم توی کاسه دومی یخ ریختم تا از جاش تکون نخوره و بعد مابین دو تا کاسه رو از همون ژله انار ریختم و گذاشتم فریزر بعد که بسته شد بیرون آوردم و یخ هاش رو در آوردم و داخل کاسه دومی کمی آب ولرم ریختم و دورش رو آزاد کردم تا بیرون بیارم. بعد دقیقا ژله شکل کاسه در اومده.
یه بسته ژله آلوررا رو با یک لیوان آب جوش حل کردم و گذاشتم خنک بشه توی محیط بعد بهش ۳ ق بستنی وانیلی نرم شده ریختم.
حالا کفش کمی ژله آلووورایی که با بستنی درست کرده بودم ریختم و دوباره کمی فریزر قرار دادم و بعد دوباره بعد از اینکه کمی بست بیرون آوردم و اون کاسه کوچولو تره رو مابین قرار دادم و دوباره برای اینکه از جاش تکون نخوره یخ انداختم توی کاسه کوچیکه و مابینش رو از ژله آلوورا با بستنی پر کردم باز گذاشتم یخچال وقتی بست یخ ها رو بیرون آوردم و آب ولرم ریختم و کاسه کوچیکه رو برداشتم.
بعد انار دون شده داخل محوطه خالی ریختم و بعد از همون ژله آلوورا با بستنی توش ریختم و گذاشتم یخچال تا کلا چند ساعتی بمونه و خوب ژله بسته بشه.
دور ژله رو با چاقو آزاد کردم و کاسه ام رو توی آب ولرم قرار دادم و روش یه دیس قرار دادم و برگردوندم. بعد روش تاج انار گذاشتم طبیعی تر بشه. برش هم دادم و یه کمی هم انار توی کف ظرف ریختم.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#شیرینی_نعلی
آرد 170 گرم
از آرد قنادی سه صفر استفاده کنید
پودر قند 40 گرم(حدود 1/3 پیمانه)
زرده تخم مرغ 1 عدد
کره 100 گرم
از کره حیوانی(صبحانه)یا کره گیاهی(مارگارین که سوپر مارکتها دارن استفاده کنید)
میتونید به جای کره ،80 گرم روغن صاف قنادی(روغن 50)جایگزین کنید
دقت کنید روغن نیمه جامد که در منزل صاف شده اصلا مناسب این دستور نیست
وانیل 1/4 قاشق چایخوری
.
حتما از قبل کره را در دمای محیط قرار بدید تا نرم بشه سپس با پودر قند 7 دقیقه با دور تند بزنید تا کاملا سبک و حجیم و روشن بشه.
زرده و وانیل را هم اضافه و 2 دقیقه دیگر با دور تند همزن بزنید
حالا کم کم آرد الک شده را اضافه و با قاشق یا لیسک هم بزنید تا آرد به خورد مواد برود.
به هیچ عنوان با دست ورز ندید چون کره با دمای دست ذوب میشه و خمیر روغن انداخته و باعث سفت و خشک شدن شیرینی میشه
حتما آرد کم کم اضافه میشه چون جنس آرد ها و میزان جذب رطوبت در اونها فرق داره...ممکنه 1 تا 2 قاشق بیشتر یا کمتر آرد مصرف بشه...
بنابراین قبل از ریختن همه آرد کمی از خمیر را بردارید و در دست گلوله کنید هر وقت گلوله صاف و بدون ترک بود یعنی آرد کافیه و دیگه آرد نریزید.
خمیر آماده از کف ظرف جدا میشه ولی کاملا لطیف و بدون ترک بوده به دست نمیچسبه
از خمیر هر بار مقداری بردارید و گلوله کنید و بعد به صورت لوله ای خمیر را در دست فرم دهید.
بهتره هر بار حتما کف دست رو چرب کنید
بین کار روی خمیر را بپوشانید تا خشک نشه
خمیر را با فاصله در سینی فر بذارید و به صورت اشکی یا نعلی شکل بدید
سینی فر نیازی به چرب شدن یا کاغذ روغنی نداره
سپس سینی را در فر از قبل گرم شده با دمای 180 درجه سانتیگراد به مدت 12 تا 15 دقیقه قرار بدید...کف شیرینی آماده حدود نیم درجه تغییررنگ میدهد.
دقت کنید اگه بیشتر شیرینی در فر بمونه خشک و سفت میشه...شیرینی در فر کمی نرم هست و وقتی از فر در میارید صبر کنید تا خنک بشه و خودشو بگیره بعد از سینی خارج کنید.
بعد از خنک شدن شیرینی ها را در شکلات تخته ای ذوب شده و سپس در پودر نارگیل،پودر پسته یا... به سلیقه خودتون بعلتانید.
حدود 28 تا 30 عدد بسته به سایز شیرینی خواهید داشت.
در ظرف دربسته در یخچال تا دوهفته و اگر از روغن صاف قنادی استفاده کردید خارج از یخچال یک ماه قابل نگهداری هست.
در تابه دو طرفه یا در فر دستساز خانگی این شیرینی رو میتونید تهیه کنید.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#کیک_مرغ
مرغ را بپزید و ریش ریش کنید.
بهتره برای پخت مرغ علاوه بر پیاز و ادویه از چند حبه سیر استفاده بشه تا مرغتون خوش عطرتر و در نهایت کیک مرغ خوشمزه تری داشته باشید.
خیار شور نگینی،پیازچه خورد شده را به مرغ ریش ریش اضافه و مقداری ماست غلیظ و مایونز بریزید.
بهتره نسبت مایونز به ماست ،دو یا سه برابر باشه یعنی به ازای هر قاشق ماست غلیظ،2 تا 3 قاشق مایونز استفاده بشه.
در پایان مقداری گردوی نگینی(به دلخواه)اضافه و مواد رو هم بزنید تا مخلوط بشن.
حتما ماست غلیظ و کم آب استفاده کنید تا کیکتون خمیری نشه.
مقدار خیارشور و پیازچه رو بنا به سلیقه خودتون کم و زیاد کنید.
میتونید به مواد کیک مرغ مقداری جعفری ساطوری اضافه کنید.
حالا دور قهوه ای نان تست رو بگیرید و نانها رو کنار هم به صورت مستطیل بچینید یا مطابق ویدئو دایره ای برش بدید.
من برای برش از رینگ استفاده کردم،ولی میتونید با کمک بشقاب گرد و کارد نانها رو دایره ای ببرید.
ردیف اول نانها رو در ظرف سرو قرار بدید و مقداری از مواد مرغ را روی نانها پهن کنید.
میتونید اول کمی مخلوط ماست و مایونز روی نانها بمالید و بعد مواد مرغ رو پهن کنیدکه البته من معمولا این کارو نمیکنم چون دوست ندارم کیک مرغ زیاد سُسی باشه.
این مراحل رو تا سه ردیف ادامه بدید.
در پایان دور تا دور کیک مرغ رو با مخلوط ماست و مایونز کاور و به دلخواه تزئین کنید.
من دور کار رو فقط با مایونز کاور کردم تا بیسکوئیتها نرم نشن.
از بیسکوییت ترد نمکی استفاده کردم
در حالت عادی لایه آخر کیک مرغ با نان تست به اتمام میرسه که بعد هم با سس کاور میشه،ولی برای این تزئین حتما لایه آخر باید مواد مرغ باشه تا بتونید ورقه های تربچه رو به شکل گل فرم بدید.
بقیه مراحل تزئین هم کاملا در ویدئو مشخصه.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
کیک چای با سس شکلاتی🍵🍰🍫
مواد لازم
برای کیک
3عدد تخم مرغ
1لیوان شکر
نصف لیوان روغن مایع
1لیوان چای دم شده سرد(حتما باید تازه دم باشد)
3 قاشق غذاخوری پودر کاکائو
1پاکت وانیل(5گرم یا مقدار کمی وانیل شکری)
1پاکت بگینک پودر(2/5 قاشق چای خوری یا 10 گرم)
2لیوان آرد
(لیوان استفاده شده در این دستور 200 ml)
شکر وتخم مرغهارا در ظرفی بریزید و با همزن برقی 3 تا 4 دقیقه بزنیدو روغن مایع و چای را نیز اضافه کنید
و هم بزنید. سپس مواد خشک را الک کرده و اضافه کرده و با لیسک یا همزن دستی هم بزنید.من قالب کمربندی 24 سانت استفاده کردم.در قالبهای متفاوت میتوانید درست کنید.مایه کیک را در قالب چرب شده با کره بریزید و در فر از قبل گرم شده با دمای 175 درجه بپزید.(تست پخت را با خلال دندان بعد از 30 دقیقه انجام دهید)و بعد از اینکه کیک را از فر خارج کردید بزارید سرد شود.
برای بین کیک 2 پاکت پودر کرم شانتی(هر پاکت حاوی 75 گرم پودر خامه است) را با 1 لیوان شیر سرد با همزن برقی هم بزنید تا فرم بگیرد و سپس روی کیک سرد بریزید و خامه را روی کیک صاف کنید.(به جای
ترکیب پودر کرم شانتی و شیر میتوانید از 4لیوان خامه قنادی فرم گرفته استفاده کنید مقدار خامه را هم میتونید بنا به ذائقتون کم یا زیاد کنید)
برای سس شکلاتی
2لیوان شیر
3قاشق غذاخوری شکر
2قاشق غذاخوری پودر کاکائو
2قاشق غذاخوری نشاسته ذرت
همه مواد را در یک قابلمه بریزید و مداوم هم بزنید و با مراقبت که ته نگیرد بپزید .بعد از اینکه قوام گرفت و غلظت پیدا کرد زیر آن را خاموش کنید و 1قاشق غذاخوری کره را اضافه کرده و و با همزن دستی هم بزنید و هر مقدار که دوست دارید میتوانید شکلات هم در آن بریزید.من 80 گرم اضافه کردم شکلات برای این سس مناسبه توصیه میکنم در ان شکلات بریزید.
شکلات را اضافه کرده و هم بزنید تا شکلات آب شود و سس صاف و یکدست شود.در آخر 2 قاشق غذاخوری آب سرد در سس بریزید و با همزن 3 تا 4 دقیقه بزنید.
و روی کیک بریزید و کیک را 2 ساعت در یخچال استراحت دهید و سپس سرو کنید.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛