eitaa logo
آشپزی خاص
99.5هزار دنبال‌کننده
13.8هزار عکس
39.3هزار ویدیو
50 فایل
🌹❁ ﷽ ❁🌹 بنام پرودگاری که بی منت روزی میدهد⚘ تعرفه تبلیغات👇 🔜 eitaa.com/joinchat/3238592526Cd9dc51293f
مشاهده در ایتا
دانلود
برای درست کردن این ژله اول ۳ تا کاسه می خوایم. کاسه هاتون پلاستیکی باشه خیلی خوبه یا فلزی. خوب من از اونجا که هولم تحمل نکردم که حداقل برم خونه مامانم ببینم اونجا چیزی می تونم پیدا کنم. دو تا کاسه مسی و یکی هم کاسه یکبار مصرف پیدا کردم. این کاسه ها باید از بزرگ به کوچیک باشن. ابتدا ژله انار رو با یک و نیم لیوان آب جوش روی حرارت غیر مستقیم حل کردم، گذاشتم توی محیط خنک بشه و یه کم در حد ۲ ق شیر بهش اضافه کردم تا یه مقدار مات بشه. توی کاسه اول که بزرگتره کمی کفش از این ژله ریختم و گذاشتم فریزر در حد ۵ تا ۱۰ دقیقه تا از نیم بند کمی سفت تر بشه بعد بیرون آوردم کاسه دومی که از کاسه اولی کوچیکتره رو دور بیرونیش رو یه خرده چرب کردم، داخلش قرار دادم توی کاسه دومی یخ ریختم تا از جاش تکون نخوره و بعد مابین دو تا کاسه رو از همون ژله انار ریختم و گذاشتم فریزر بعد که بسته شد بیرون آوردم و یخ هاش رو در آوردم و داخل کاسه دومی کمی آب ولرم ریختم و دورش رو آزاد کردم تا بیرون بیارم. بعد دقیقا ژله شکل کاسه در اومده. یه بسته ژله آلوررا رو با یک لیوان آب جوش حل کردم و گذاشتم خنک بشه توی محیط بعد بهش ۳ ق بستنی وانیلی نرم شده ریختم. حالا کفش کمی ژله آلووورایی که با بستنی درست کرده بودم ریختم و دوباره کمی فریزر قرار دادم و بعد دوباره بعد از اینکه کمی بست بیرون آوردم و اون کاسه کوچولو تره رو مابین قرار دادم و دوباره برای اینکه از جاش تکون نخوره یخ انداختم توی کاسه کوچیکه و مابینش رو از ژله آلوورا با بستنی پر کردم باز گذاشتم یخچال وقتی بست یخ ها رو بیرون آوردم و آب ولرم ریختم و کاسه کوچیکه رو برداشتم. بعد انار دون شده داخل محوطه خالی ریختم و بعد از همون ژله آلوورا با بستنی توش ریختم و گذاشتم یخچال تا کلا چند ساعتی بمونه و خوب ژله بسته بشه. دور ژله رو با چاقو آزاد کردم و کاسه ام رو توی آب ولرم قرار دادم و روش یه دیس قرار دادم و برگردوندم. بعد روش تاج انار گذاشتم طبیعی تر بشه. برش هم دادم و یه کمی هم انار توی کف ظرف ریختم. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
آرد 170 گرم از آرد قنادی سه صفر استفاده کنید پودر قند 40 گرم(حدود 1/3 پیمانه) زرده تخم مرغ 1 عدد کره 100 گرم از کره حیوانی(صبحانه)یا کره گیاهی(مارگارین که سوپر مارکتها دارن استفاده کنید) میتونید به جای کره ،80 گرم روغن صاف قنادی(روغن 50)جایگزین کنید دقت کنید روغن نیمه جامد که در منزل صاف شده اصلا مناسب این دستور نیست وانیل 1/4 قاشق چایخوری . حتما از قبل کره را در دمای محیط قرار بدید تا نرم بشه سپس با پودر قند 7 دقیقه با دور تند بزنید تا کاملا سبک و حجیم و روشن بشه. زرده و وانیل را هم اضافه و 2 دقیقه دیگر با دور تند همزن بزنید حالا کم کم آرد الک شده را اضافه و با قاشق یا لیسک هم بزنید تا آرد به خورد مواد برود. به هیچ عنوان با دست ورز ندید چون کره با دمای دست ذوب میشه و خمیر روغن انداخته و باعث سفت و خشک شدن شیرینی میشه حتما آرد کم کم اضافه میشه چون جنس آرد ها و میزان جذب رطوبت در اونها فرق داره...ممکنه 1 تا 2 قاشق بیشتر یا کمتر آرد مصرف بشه... بنابراین قبل از ریختن همه آرد کمی از خمیر را بردارید و در دست گلوله کنید هر وقت گلوله صاف و بدون ترک بود یعنی آرد کافیه و دیگه آرد نریزید. خمیر آماده از کف ظرف جدا میشه ولی کاملا لطیف و بدون ترک بوده به دست نمیچسبه از خمیر هر بار مقداری بردارید و گلوله کنید و بعد به صورت لوله ای خمیر را در دست فرم دهید. بهتره هر بار حتما کف دست رو چرب کنید بین کار روی خمیر را بپوشانید تا خشک نشه خمیر را با فاصله در سینی فر بذارید و به صورت اشکی یا نعلی شکل بدید سینی فر نیازی به چرب شدن یا کاغذ روغنی نداره سپس سینی را در فر از قبل گرم شده با دمای 180 درجه سانتیگراد به مدت 12 تا 15 دقیقه قرار بدید...کف شیرینی آماده حدود نیم درجه تغییررنگ میدهد. دقت کنید اگه بیشتر شیرینی در فر بمونه خشک و سفت میشه...شیرینی در فر کمی نرم هست و وقتی از فر در میارید صبر کنید تا خنک بشه و خودشو بگیره بعد از سینی خارج کنید. بعد از خنک شدن شیرینی ها را در شکلات تخته ای ذوب شده و سپس در پودر نارگیل،پودر پسته یا... به سلیقه خودتون بعلتانید. حدود 28 تا 30 عدد بسته به سایز شیرینی خواهید داشت. در ظرف دربسته در یخچال تا دوهفته و اگر از روغن صاف قنادی استفاده کردید خارج از یخچال یک ماه قابل نگهداری هست. در تابه دو طرفه یا در فر دستساز خانگی این شیرینی رو میتونید تهیه کنید. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مرغ را بپزید و ریش ریش کنید. بهتره برای پخت مرغ علاوه بر پیاز و ادویه از چند حبه سیر استفاده بشه تا مرغتون خوش عطرتر و در نهایت کیک مرغ خوشمزه تری داشته باشید. خیار شور نگینی،پیازچه خورد شده را به مرغ ریش ریش اضافه و مقداری ماست غلیظ و مایونز بریزید. بهتره نسبت مایونز به ماست ،دو یا سه برابر باشه یعنی به ازای هر قاشق ماست غلیظ،2 تا 3 قاشق مایونز استفاده بشه. در پایان مقداری گردوی نگینی(به دلخواه)اضافه و مواد رو هم بزنید تا مخلوط بشن. حتما ماست غلیظ و کم آب استفاده کنید تا کیکتون خمیری نشه. مقدار خیارشور و پیازچه رو بنا به سلیقه خودتون کم و زیاد کنید. میتونید به مواد کیک مرغ مقداری جعفری ساطوری اضافه کنید. حالا دور قهوه ای نان تست رو بگیرید و نانها رو کنار هم به صورت مستطیل بچینید یا مطابق ویدئو دایره ای برش بدید. من برای برش از رینگ استفاده کردم،ولی میتونید با کمک بشقاب گرد و کارد نانها رو دایره ای ببرید. ردیف اول نانها رو در ظرف سرو قرار بدید و مقداری از مواد مرغ را روی نانها پهن کنید. میتونید اول کمی مخلوط ماست و مایونز روی نانها بمالید و بعد مواد مرغ رو پهن کنیدکه البته من معمولا این کارو نمیکنم چون دوست ندارم کیک مرغ زیاد سُسی باشه. این مراحل رو تا سه ردیف ادامه بدید. در پایان دور تا دور کیک مرغ رو با مخلوط ماست و مایونز کاور و به دلخواه تزئین کنید. من دور کار رو فقط با مایونز کاور کردم تا بیسکوئیتها نرم نشن. از بیسکوییت ترد نمکی استفاده کردم در حالت عادی لایه آخر کیک مرغ با نان تست به اتمام میرسه که بعد هم با سس کاور میشه،ولی برای این تزئین حتما لایه آخر باید مواد مرغ باشه تا بتونید ورقه های تربچه رو به شکل گل فرم بدید. بقیه مراحل تزئین هم کاملا در ویدئو مشخصه. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
کیک چای با سس شکلاتی🍵🍰🍫 مواد لازم برای کیک 3عدد تخم مرغ 1لیوان شکر نصف لیوان روغن مایع 1لیوان چای دم شده سرد(حتما باید تازه دم باشد) 3 قاشق غذاخوری پودر کاکائو 1پاکت وانیل(5گرم یا مقدار کمی وانیل شکری) 1پاکت بگینک پودر(2/5 قاشق چای خوری یا 10 گرم) 2لیوان آرد (لیوان استفاده شده در این دستور 200 ml) شکر وتخم مرغهارا در ظرفی بریزید و با همزن برقی 3 تا 4 دقیقه بزنیدو روغن مایع و چای را نیز اضافه کنید و هم بزنید. سپس مواد خشک را الک کرده و اضافه کرده و با لیسک یا همزن دستی هم بزنید.من قالب کمربندی 24 سانت استفاده کردم.در قالبهای متفاوت میتوانید درست کنید.مایه کیک را در قالب چرب شده با کره بریزید و در فر از قبل گرم شده با دمای 175 درجه بپزید.(تست پخت را با خلال دندان بعد از 30 دقیقه انجام دهید)و بعد از اینکه کیک را از فر خارج کردید بزارید سرد شود. برای بین کیک 2 پاکت پودر کرم شانتی(هر پاکت حاوی 75 گرم پودر خامه است) را با 1 لیوان شیر سرد با همزن برقی هم بزنید تا فرم بگیرد و سپس روی کیک سرد بریزید و خامه را روی کیک صاف کنید.(به جای ترکیب پودر کرم شانتی و شیر میتوانید از 4لیوان خامه قنادی فرم گرفته استفاده کنید مقدار خامه را هم میتونید بنا به ذائقتون کم یا زیاد کنید) برای سس شکلاتی 2لیوان شیر 3قاشق غذاخوری شکر 2قاشق غذاخوری پودر کاکائو 2قاشق غذاخوری نشاسته ذرت همه مواد را در یک قابلمه بریزید و مداوم هم بزنید و با مراقبت که ته نگیرد بپزید .بعد از اینکه قوام گرفت و غلظت پیدا کرد زیر آن را خاموش کنید و 1قاشق غذاخوری کره را اضافه کرده و و با همزن دستی هم بزنید و هر مقدار که دوست دارید میتوانید شکلات هم در آن بریزید.من 80 گرم اضافه کردم شکلات برای این سس مناسبه توصیه میکنم در ان شکلات بریزید. شکلات را اضافه کرده و هم بزنید تا شکلات آب شود و سس صاف و یکدست شود.در آخر 2 قاشق غذاخوری آب سرد در سس بریزید و با همزن 3 تا 4 دقیقه بزنید. و روی کیک بریزید و کیک را 2 ساعت در یخچال استراحت دهید و سپس سرو کنید. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
"سوفله گوشت و گل کلم" گل کلم 1 عدد گوشت چرخکرده 500 گرم میتونین مقداری از گوشت رو با سویای خیس کرده جایگزین کنین من نصف گوشت میریزم و نصف سویا پیاز 2 عدد رب گوجه فرنگی 1 تا 2 قاشق غذاخوری نمک فلفل و ادویه های دلخواه سس بشامل : شیر 2 پیمانه آرد سفید 3 قاشق غذاخوری روغن مایع و یا کره 4 تا 5 قاشق غذاخوری پنیر پیتزا به میزان دلخواه دوستان برای مایه ی گوشت میتونین از سبزیجات دیگه هم استفاده کنین مثل قارچ ، ذرت ، هویج ، نخود فرنگی و غیره گل کلم رو تکه تکه کنین و خوب بشورین یک قابلمه آب رو به جوش بیارین و توش کمی نمک بریزین وقتی آب به جوش اومد گل کلم هارو تکه تکه کنین بشورین و به قابلمه اضافه کنین و بزارین چند دقیقه بجوشن و نرم شن مراقب باشین له نشن همینکه نرم شن کافیه حالا گل کلم هارو آبکش کنین و بگیرین زیر آب سرد که له نشه و بزارین کنار مایه گوشت رو حاضر کنین پیاز رو خرد کنین و کمی تفتش بدین وقتی طلایی شد گوشت رو اضافه کنین و کمی تفت بدین وقتی رنگش عوض شد ادویه هارو اضافه کنین و مرتب با شعله ملایم تفت بدین تا بپزه و کم کم آبش کشیده بشه و حسابی سرخ شه و حالا رب گوجه رو اضافه کنین با مواد سرخ کنین بعد از سرخ شدن رب مقدار کمی آب به مواد اضافه کنین در تابه رو بزارین و اجازه بدین 20 دقیقه بمونه و خوب بپزه و جا بیفته تو این فاصله سس بشامل رو حاضر میکنیم آرد و روغن رو تو یه تابه کوچیک نچسب باهم تفت میدیم تا خامی آرد گرفته شه و کمی تغییر رنگ بده سپس کم کم شیر رو اضافه کنید و با همزن مفتولی مرتب هم بزنین تا ارد گلوله نشه و به خوبی حل شه وقتی مواد یکدست شد کمی نمک و فلفل سیاه اضافه کنید و مرتب هم بزنین تا سس غلیظ شه مراقب باشین ته نگیره وقتی به غلظت فرنی برسه سس حاضره یه ظرف پیرکس و نشکن بردارین کفش رو کمی چرب کنین گل کلم ها و مایه گوشت رو اضافه کنین روش سس بشاملتون رو بریزین و در آخر کمی پنیر پیتزا اضافه کنین حالا ظرف رو بزارین تو فر با دمای 180 درجه سانتیگراد 20 تا 30 دقیقه بمونه نوش جان😍 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
"خوراک جوجه چوبی" ☝ سینه مرغ 1 کیلو گرم شیر سرد نصف پیمانه روغن کنجد یا روغن مایع نصف پیمانه نمک ، فلفل سیاه و ادویه های دلخواه دوستان ادویه کاملا سلیقه ای هست اینجا از زیره سبز و آویشن و فلفل قرمز هم استفاده شده شما میتونین به دلخواه از ادویه های دیگر مثل زعفران و ... استفاده کنین سیب زمینی به تعداد دلخواه سیخ چوبی به میزان لازم سینه هارو به قسمت های مساوی تکه کنین شیر و روغن و ادویه هارو اضافه کنین و مواد رو باهم مخلوط کنین در ظرف رو بپوشانید و برای 2 الی 3 ساعت بزارین تو یخچال تا مواد به خرد مرغ بره و طعم دار بشه حالا کف سینی فر کاغذ رو غنی پهن کنین و فر رو با حرارت 180 درجه سانتیگراد گرم کنین جوجه هارو به سیخ بکشید و روی سینی فر بچینین سیب زمینی هارو تو آب جوش نیم پز کنین پوست کنده تکه تکه کنین و بچنین روی سینی و از مواد سس که ته ظرف مرغ باقی مونده با قلمو روی جوجه ها و سیب زمینی ها بزنین و سینی رو داخل فر قرار بدین تا کم کم بپزه و گریل شه با برنج و نون میتونین سرو کنین ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
پنکیک پفکی😍😍 ✍مواد لازم: 2 تخم مرغ نصف پیمانه شکر نصف پیماته روغن 2 پیمانه شیر 1 ق چ پودر بیکینگ 1 ق م وانیل 3 پیمانه آرد 🥣 طرز تهیه: تخم مرغ و شکرو وانیل را به مدت 1 دقیقه با همزن بزنید. سپس روغن را اضافه کرده تا مخلوط شود. سپس شیر را اضافه کرده،بکینگ پودر و آرد را الک کرده اضافه کنید و آن را با همزن مخلوط کنید. ماهیتابه را روی حرارت کاملا گرم کنید یک قاشق از ملات بریزیم و وقتی روی پنکک حباب زد به طرف دیگه برمیگردانیم و همه را به همین روش کامل کنید ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
ویژه مواد لازم بیسکویت ساقه طلایی شکلات تخته‌ای تارت کاسه‌ای یا سبدی شکل دانه انار و خلال پسته اول از همه شکلات رو خرد کرده و روی بخار کتری میزاریم وقتی نصفش ذوب شد اونو برمیداریم و کاملا هم میزنیم تا یکدست بشه حالا نان تارت رو با ظرفت و با چاقو اره ای برش میزنیم و به دو قسمت تقسیم میکنیم بیسکویت را داخل شکلات میزنیم و با دست دیگر لبه های تارت رو هم به شکلات آغشته میکنیم و روی بیسکویت قرار میدهیم و در آخر با انار و خلال پسته تزیین میکنیم بعدم اجازه میدیم شکلات خودشو بگیره به همین راحتی و سادگی ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
همه مراحل و مقادیر در ویدئو واضح هست... در پف پفی فقط پودر ژله استفاده میشه و منظور از ژلاتین؛ژلاتین داخل پودر ژله ست. به جای نشاسته ذرت میتونید پودر نارگیل استفاده کنید. بیشتر از 10 دقیقه پف پفی رو هم نزنید ...چون سفت میشه و دیگه نمیتونید توی ظرف پهن کنید. 10 دقیقه با دور تند همزن پف پفی رو هم بزنید. پف پفی با مارشمالو از نظر دستور متفاوت هست،مارشمالو دستور پیچیده تر و متفاوت تری داره...ولی اکثر جاها پف پفی رو به عنوان مارشمالو معرفی میکنن. پف پفی تا یک ماه در ظرف دربسته و در یخچال قابل نگهداری ست ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
39.51M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
﷽ فیلم طرز تهیه کامل کیک تولّد👆🏻 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💖 دوشنبه تون 💫عالی و پراز سلامتی 🍁الـــهي 💖امروزتـــون 💫پر از بهترينها 🍁و غــرق خوشبختی باشيد 💖الهی بی دلیل 💫دلِ مهربونتون شاد بشه 🍁الهی کاراتون 💖راس و ريس بشه 💫الهی تنتون سالم 🍁و عاقبتتون بخیر باشه روزتون زیبا و در پناه خدا 💐 🍃☕️🍃☕️🍃☕️🍃☕️🍃 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مواد لازم برای ۴ تا ۵ نفر🔻 مرغ....پانصد گرم فلفل دلمه...سه عدد پیاز....یک عدد خامه....صد گرم ،میتوتید حذفش کنید ولی باشه خوشمزه تر میشه بادمجان....سه عدد پنیر پیتزا....ب مقدار دلخواه(من حدود دویست گرم ریختم) طرز تهیه🔻 مرغها رو با مقداری اب و پیاز و سیر و نمک وادویه ی دلخواه میزاریم تا بپزه ،بعدواز پخت استخونهاشو جدا میکنیم و به صورت خلالی خردش میکنیم. بادمجانهارو پوست گرفته و حلقه کنید ودروغن دو طرفش رو سرخ کنید. پیاز رو خرد کنید و کمی سرخش کنید بعد فلفل دلمه هارو هم ب شکل خلالی خرد کنید و به همراه پیاز با حرارت ملایم تفت بدین تا تقریبا پخته بشه، وبعد مرغ رو باهاش مخلوط کنید و از حرارت بردارید و در ظرف بریزید بعد بادمجان هارو روش بچینید. خامه رو روش پخش کنید و در اخر پنیر پیتزا رو روش بریزید و کمی فلفل و پودر اویشن روش بپاشید و میره داخل فر ک از یک ربع قبل با دمای صد و نود وپنج درجه گرم شده ،تا زمانی ک روی پنیر برشته بشه وبعدش امادس. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
خورش مرغ خورش مرغ با پوره گوجه فرنگی بسیار خوش مزه 😉 اگه دوست داشتید با برنج سرو کنید غلظت سس به همین غلظتی باشه که تو فیلمه اگه دوست داشتید با نون وسبزی سرو کنید کمی رقیقتر باشه اگه با نون سرو میکنید هنگامی تکه های مرغ به سس اضافه میکنید چند قاچ سیب زمینی هم اضافه کنید تا باهاش بپزه خیلی خوشمزس تکه مرغ به اندازه تعداد نفرات این مقدار واسه پنج الی شش نفره تکه مرغ پنج تکه گوجه فرنگی رسیده یک کیلو رب یک قاشق غذاخوری کره حدود۵۰ گرم پیاز دو عدد( یک دونه خام با مرغ پخته میشه یک دونه رنده وسرخ میکنیم ) سیر دوحبه نمک وفلفل سیاه وفلفل قرمز وزردچوبه و زعفران دم کرده به میزان لازم آبغوره یا آب لیمو در صورت نیاز من همیشه قبل از اینکه مرغ رو فریزیر بزارم چند ساعتی تو اب ونمک میزارم سپس خوب میشورم ومیزارم ابش کاملا بره وبسته بندی میکنم از فریزیر که در آوردم یخ زدای که شد همراه آب میزارم رو گاز تا کفش بالا بیاد اما جوش نزنه آبشو دور میریزیم دوباره خوب میشورم و آماده پخته، این روش مرغ اصلا بو نمیده تکه های مرغ رو با پیاز چهار قاچ نمک وفلفل سیاه وفلفل قرمز وکمی زردچوبه ونمک میزاریم بپزه نزارید زیادی بپزه که گوشت واستخوان از هم جدا بشه . مرغ که پخت از آب خارج کرده تکه ای کره رو ذوب کرده وتکه های مرغ رو همراه زعفران دم کرده باهاش سرخ میکنیم مرغ سرخ شده رو از ماهی تابه خارج کرده تو همون ماهی تابه یک عدد پیاز رنده شده میریزیم وتفت میریم یک دو عدد سیر رنده کیک قاشق رب هم باهاش تفت میدیم پوره گوجه فرنگی رو اضافه کرده درشو میزاریم تا سرخ بشه وبه روغن بیفته،سپس آب مرغ رو اضافه ومیزاریم سس به جوش بیاد تکه های مرغ رو به ارومی تو سس میزاریم شعله رو کم میکنیم تا سس غلیظ بشه اگه دوست دارید ترش مزه باشه اواخر پخت کمی ابغوره یا آب لیمو بزنید من گوجه فرنگیم ترش مزه بود هیچی نزدم ده دقیقه آخر چند عدد گوجه گیلاسی اضافه کردم پوره گوجه فرنگی: گوجه فرنگی رو خوب نشسته با رنده ریز رنده کنید واز صافی رد کنید تا تخماش ازش جدا بشه خیلیا فقط رنده میکنن واز صافی رد نمیکنن به نظر من تخماش جدا بشه خورش مجلسی تره طعم کره دوست ندارید از روغن استفاده کنید یا نصف نصف استفاده کنید سیر اختیاریه دوست ندارید نریزی ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
والک_پلو 😍مواد لازم: سبزی والک: ۵۰۰ گرم برنج: ۱ کیلوگرم مرغ: ۱ کیلوگرم 🍗ادویه مرغ: زردچوبه، ادویه کاری، فلفل سیاه و دارچین: هر کدام یک قاشق مرباخوری سیب زمینی: ۴ عدد 🥔ادویه سیب زمینی: پودر انارترش: ۳ قاشق مرباخوری زردچوبه و فلفل سیاه: هر کدام ۱ قاشق مرباخوری پیاز: ۲ عدد ترشی انار: ۲ قاشق غذاخوری نمک: به مقدار لازم طرز تهیه: سیب زمینی ها را بصورت نگینی بزرگ ریز می کنیم. پیاز ها را هم بصورت نگینی ریز می کنیم. مرغ ها را داخل روغن به همراه مقداری نمک و نصف ادویه ها سرخ می کنیم و برمی داریم، نصف پیاز نگینی ریز شده را می ریزیم، پس از کمی سبک شدن ترشی انار و مابقی ادویه ها را اضافه می کنیم و تفت می دهیم، زیر شعله را خاموش کرده و مرغ های سرخ شده را با این مواد مزه دار می کنیم. سیب زمینی ها را با بقیه پیازها داخل روغن سرخ می کنیم، پودرانار، زردچوبه و فلفل سیاه را ریخته و تفت می دهیم. برنج را داخل آب جوش و نمک می ریزیم، قبل آبکش کردن سبزی والک را اضافه کرده، بعد از جوش آمدن آب، برنج و سبزی آبکش می کنیم. داخل قابلمه کمی روغن ریخته و نان لواش قرار می دهیم، نصف مخلوط برنج و سبزی را داخل قابلمه می ریزیم، مرغ ها، سیب زمینی و مابقی مخلوط برنج و سبزی را می ریزیم و غذا رو حداقل برای یک ساعت و نیم با یک لیوان آب و روغن دم می کنیم. نوش جان 😄😍 نکات: نحوه پخت این برنج با سبزی والک به صورت محلی بوده، شما می توانید سبزی پلو را جدا پخته و با هر نوع گوشتی مثل گوشت گوسفند، ماهی و مرغ جدا سرو کنید. سبزی والک و داخل آب جوش برنج می ریزیم، تا برنج شفته (شل) نشه. والک نوعی سبزی کوهی هست که در فصل بهار پیدا میشه، برای مابقی سال می توانید سبزی را بصورت خشک یا فریز شده استفاده کنید. سبزی والک جایگزین مناسبی برای سیر با توجه به خواص فوق العاده و مشابه ای که داره با این تفاوت که بوی تند سیر نداره. با توجه به ذائقه این سبزی داخل برنج، آش، کوکو، سبزی خوردن و ... استفاده میشه ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مواد لازم برای شش نفر🔻 لازانیا ده عدد گوشت چرخ کرده یک لیوان پیاز متوسط یک عدد کالباس خشک رنده شده نصف لیوان فلفل دلمه ای خورد شده نصف لیوان آویشن یک ق چ فلفل سیاه یک ق چ سرپر پنیر پیتزا به میزان لازم رب یک ق غ قارچ به میزان لازم مواد لازم سس سفید🔻 شیر یک لیوان آرد یک ق غ نمک و فلفل کمی برای تهیه سس🔻 شیر سرد و آرد رو مخلوط میکنیم تا گلوله های آرد باز بشه و حل بشه بعد نمک و فلفل رو اضافه روی حرارت ملایم هم میزنیم تا غلظت سس رو پیدا کنه(این روش کم کالری تره) مواد میانی لازانیا🔻 پیاز رو سرخ میکنیم وقتی طلایی شد گوشت چرخکرده رو اضافه میکنیم و تفت میدیم بعد هم بهش زردچوبه و رب و آویشن و فلفل سیاه رو اضافه میکنیم و خوب تفت میدیم وقتی آماده شد بهش فلفل دلمه ای و کالباس رو اضافه میکنیم و خاموش میکنیم بعد نمک رو اضافه میکنیم و مخلوط میکنیم..آب رو جوش میاریم لازانیاها رو میندازیم داخلش کمی هم نمک و روغن آضافه میکنیم میزاریم بیست دقبقه بجوشن بعد آبکش میکنیم و روش آب سرد میگیریم باید مراقب باشین به هم نچسبن من همیشه کف یک سینی بزرگ رو خیس میکنم کاملا خیس تا لازانیاها رو آبکش کردم و آب سرد گرفتم لازانیاها رو جدا جدا بدون اینکه به هم بچسبن داخل سینی میچینم چون بعد مدتی که لازانیاها خنک شدن اگر روی هم باشن به هم میچسبن روش اول برای رولی درست کردن🔻 روی لازانیا مثل عکس از مواد بریزید و پخش کنید روش پنیر بریزید رول کنید داخل تابه یا قالب چرب شده بزارید و همه رو چیدین روش سس سفید و بعد پنیر بریزید روش دوم🔻 کف تابه رژیمی نچسب یا ظرف پیرکس رو خوب چرب کنید حالا برای تابه هر ورق لازانیا کنار هم میزاریم از سس سفید اول می ریزیم بعد مواد میانی روش میرزیم بین هر لایه لازانیا خیلی موادنریزین لازانیا باکیفیت میشه و موقع برش مواد ازش بیرون نمی زنه پنیر هم بریزید وروش کمی فشار بدین بعد لایه بعدی رو بریزین تمام لایه ها رو به همین شکل درست کنیو در ِآخر روی لایه پایانی کمی پنیر پیتزا میرزیم ❗️روش پخت روی گاز حرارت رو روشن میکنیم دو ق غ آب کف تابه بریزید و درش رو بزارین و حرارت رو زیاد کنید وقتی بخار کرد شعله رو کم کم کنید و بزارید نیم ساعت بمونه تاآماده بشه ❗️روش پخت داخل فر.ظرف پیرکس رو درش رو با فویل بپوشونین و داخل فر 180درجه مدت نیم ساعت بزارین بعد این با گریل بزارید برشته بشه. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛