eitaa logo
آشپزی خاص
103.3هزار دنبال‌کننده
13.6هزار عکس
37.9هزار ویدیو
45 فایل
🌹❁ ﷽ ❁🌹 بنام پرودگاری که بی منت روزی میدهد⚘ تعرفه تبلیغات👇 🔜 eitaa.com/joinchat/3238592526Cd9dc51293f
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
خوشمزهه😍😋 ۱ و نیم لیوان آرد(اندازه هر لیوان ۲۰۰ میلیلیتر) ۲ ق غ آرد برنج ۱ لیوان آب ولرم ۱ ق غ بکینگ پودر ۲ ق غ ماست نصف ق چ دارچین برای شربت: یکو نیم لیوان آب یکو نیم لیوان شکر چند قطره آب لیمو ابتدا آب ولرم،ماست و آرد برنج و‌ دارچین و با هم مخلوط میکنیم و‌آرد الک شده و بکینگ پودر رو ریخته (قوام موادتون باید مثل فیلم باشه ،نه زیاد شل باشه نه سفت،اگه شل بود نصف لیوان دیگه آرد بریزید)برای شربت هم آب و شکر و آب لیمو رو روی حرارت قرار میدیم تا شربت یکدست بشه و شکرت هایی که دور قابلمه جمع میشه با قاشق جدا کنید که وارد شربت نشه و شربت شکرک بزنه، داخل قابلمه روغن رو مقداری گرم میکنیم (نباید داغ شه) و موادو داخل قیف میریزیم و با قیف ریخته و با حرارت کم زیرو رو میکنیم تا سرخ شه و بعد وقتی داغه داخل شربت خنک (حتما باید شربت خنک باشه که نرم نشه ترد شه)میریزیم و با پودر پسته تزیین میکنیم ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
بادمجان سه الی چهار عدد روغن مایع برای سرخ کردن گوشت چرخ کرده نیم کیلو تخم مرغ یک عدد پیاز یک عدد خمیر داخل نان باگت دو عدد نمک و فلفل و زردچوبه و زیره مواد سس: گوجه فرنگی رنده شده دو عدد روغن سیر دو حبه نمک آب یک استکان رب گوجه یک ق غ برای تزیین روی کبابها،گوجه گیلانی و فلفل دلمه ای بادنجانها را بشویید و در آب نمک کمی استراحت بدهید و بعد مانند کلیپ نازک برش بزنید و سرخ کنید. مواد کوفته را خوب مخلوط کنید و ورز بدهید. کوفته هایی به نارنگی بردارید و در روغن دو طرف کوفته ها را سرخ کنید. مانند کلیپ بادنجانها را ضربدری روی هم بگذارید و یک عدد کوفته وسط آن بگذارید.و کناره های بادمجان را جمع کنید و یک برش فلفل و گوجه گیلاسی بذارید و با خلال دندان سفت کنید. سس را مخلوط کنید و روی بادنجانها بریزید و د فر ۲۰۰ درجه به مدت نیم ساعت الی ۴۵ دقیقه بپزید تا سس غلیظ شود. ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
بدون دخالت دست🤩 1 فنجان چایخوری شیر ولرم 1 فنجان چایخوری آب ولرم 1 ق غ شکر 1 بسته پودر خمیر فوری نصف فنجان چایخوری روغن 1 عدد سفیده ی تخم مرغ 1 ق غ ماست 1 ق چ نمک 4 الی 4 و نیم لیوان آرد شیرینی پزی الک شده برای رومال: 1 عدد زرده ی تخم مرغ مقداری روغن کنجد شیر ولرم، آب ولرم ، شکر وپودر خمیر فوری رو داخل کیسه زیپ دار بریزین و زیپ رو ببندین و مخلوط کنین، سپس زیپ رو باز کنین و روغن و سفیده ی تخم مرغ و ماست رو اضافه و دوباره زیپ رو ببندید و مخلوط کنین و بعد نمک و آرد الک شده رو ریخته ( آرد رو به تدریج اضافه کنین) و بعد زیپ رو ببندین و ده دقیقه ورز بدین یکساعت در جای گرم استراحت بدین، سپس داخل سطحی که آرد پاشی کردین بدون دخالت دست بریزین و بالیسک حسابی ورز بدین تا حباب خمیر گرفته شه و داخل سینی فر بذارین و با لیسک پهن کنین و یک لیوان وسط آن قرار و فشار بدین تا شکل بگیره و مطابق فیلم اطرافشو برش بزنین و 30 دقیقه با پارچه روش رو بپوشانید و در جای گرم استراحت بدین سپس زرده تخم مرغ و روغن رومال کنید و سیاه دانه و کنجد بپاشید و در فر 180 درجه از قبل گرم شده بپزید تا قهوه ای مایل به طلایی شه (حدود یک ربع الی بیست دقیقه)پس از بیرون اومدن از فر ،5 دقیقه آنرا با پارچه بپوشانید ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🥘 گوشت چرخ کرده ۱۵۰ تا ۲۰۰ گرم پیاز ۲ عدد برنج نصف پیمانه لپه نصف پیمانه سبزی معطر خشک ۲ تا ۳ ق غ (سبزی تازه هم میشه )( مرزه ، پیازچه ،تره ، جعفری ، ترخون و...) رب گوجه ۲ ق غ فلفل دلمه ای ۴ تا ۶ عدد (فلفل دلمه ای هایی که وفشون ۳ تا برجستگی داره مناسبه) نمک و فلفل و زردچوبه به میران لازم آب لیمو یا سرکه شکر یا شیره زرشک ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
39.08M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
﷽فیلم طرز تهیه شیرینی نارگیلی👆🏻 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
30.52M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
﷽فیلم طرز تهیه خورشت قیمه👆🏻👆🏻 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌼سلام به 🌷شنبه 22 آذرماه خوش‌آمدید 🌼مهربانان 🌷اول هفتتون گلباران 🌼فردایتان قشنگ 🌷صبحتان پرازمحبت 🌼الــــهـــی 🌷سهم امروزتان شادی 🌼سهم زندگیتون عشق 🌷سهم قلبتون مهربانی 🌼سهم چشمتون زیبایی و 🌷سهم عمرتون عزت باشه 🌼هفته خوبی پیش رو داشته باشید ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
یک ژله با آب انار طبیعی 😍 . درست کردنش خیلی راحته و خیلی هم خوشمزه است . مزه اش هم همین طور با پودر ژله کاملا فرق می کنه و خیلی برای آدم این طعم طبیعی بودنش خوشاینده 🙂. جای انار هم از هر نوع میوه و اب میوه می تونین استفاده کنین . آب انار 1.5 لیوان پودر ژلاتین 20 گرم ( 2 ق غ) شکر 1 تا 2 ق غ آب سرد نصف لیوان بستنی 2 تا 3 ق غ برای تهیه آب انار می تونین از آب میوه گیری و یا هر ابزاری استفاده کنین . من دونه های انار رو داخل غذاساز می اندازم و بعد از صافی رد می کنم . طوری که هیچ ذره ای داخلش نبلشه و صاف و یکدست بشه . این که انارتون ترش یا شیرین باشه بستگی به خودتون داره و میزان شکر هم کاملا مربوط به همین قضیه است. روی آب سرد پودر ژلاتین رو ریختم و روی حرارت غیر مستقیم (بن ماری) قرار دادم تا ذراتش حل بشه و بعد گذاشتم که از دما بیفته . آب انار رو با یکی دو قاشق شکر مخلوط کردم و ژلاتین حل شده خنک رو اضافه کردم . از هر ظرف و جام و لیوانی می تونین استفاده کنین . من برای اینکه کج بزارم از قالب مافین کمک گرفتم و کج قرار دادم و از ژله داخلش ریختم و به همین شکل کج توی یخچال گذاشتم تا بسته بشه حواستون باشه خیلی زمان نمونه همین که از نیم بند یه کم سفت شد کافیه که لایه بعدی رو بریزین و الا دو لایه به هم نمی چسبه . مابقی رو هم دو سه قاشق بستنی نرم داخلش ریختم و اضافه کردم . به دلخواه هم روش دونه انار ریختم و گذاشتم یخچال تا بسته بشه ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مرغ پیری پیری پخته شده با قوطی با سس مخصوص 🍴مواد مورد نیاز🍴 1 عدد مرغ 1 قاشق چای خوری نمک 1 قاشق چای خوری پاپریکا 1 قاشق چای خوری پونه ½ قاشق چای خوری زیره 1 قاشق چای خوری شکر 1 قاشق غذاخوری روغن زیتون 3 عدد فلفل دلمه ای قرمز خرد شده 1 عدد پیاز خرد شده 1 قاشق چای خوری روغن زیتون ¼ قاشق چای خوری نمک 1 قوطی نوشابه 3 عدد فلفل قرمز خرد شده بدون هسته پوست لیمو 1 حبه سیر له شده آب 1 عدد لیمو آب مرغ پخته شده ½ قاشق چای خوری شکر 1 قاشق چای خوری نمک سیب زمینی سرخ کرده برای سرو . ♨طرز تهیه♨ . 1. فر را در دمای 200 درجه سانتی گراد یا 400 درجه فارنهایت گرم کنید. 2. داخل یک کاسه کوچک نمک، پاپریکا، پونه، زیره و شکر را ترکیب کنید. مرغ را با روغن زیتون چرب کرده مخلوط ادویه را روی آن بریزید. کاملا با دستتا ن ادویه را روی مرغ پخش کنید. 3. فلفل های دلمه ای خرد شده را به همراه پیاز خرد شده روی یک سینی فر قرار دهید و به روغن زیتون آغشته کنید. سپس کمی نمک اضافه کرده و دور سینی پخش کنید، یک فضای خالی در مرکز سینی ایجاد کرده و قوطی نوشابه را داخل قرار دهید سپس مرغ را روی قوطی قرار دهید. 4. به مدت 40 دقیقه داخل فر بپزید. 5. مواد داخل سینی را داخل یک مخلوط کن ریخته و فلفل قرمز، پوست لیمو، سیر، آب لیمو، شکر، نمک و آب مرغ پخته شده داخل سینی را به آن اضافه کرده و مخلوط کنید. 6. مرغ را خرد کنید به همراه سس درست شده و سیب زمینی سرخ کرده سرو کنید. نوش جان ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
طرز تهیه .... شما میتونید از همه جای مرغ استفاده کنید ران یا سینه فرقی نداره با پوست یا بدون پوست فقط سعی کنید اگر از ران استفاده می کنید مرغ کوچک باشه تا مغز پخت بشه وگرنه حتما از قبل نیم پز کنید من از فیله استفاده کردم نیازی هم نیست که بکوبید تا نازک بشه اینطوری فیله خشک می شه مزه دار کردن مرغ....... یه پیاز بزرگ را رنده ریز کنید وابش را کاملا بگیرید با یک قاشق سرکه سفید و یک قاشق ابلیموی تازه و پودر سیر وپودر پیاز و پودر پاپریکا ونمک و فلفل سیاه و ادویه کاری و اگر داشتید ادویه تندوری کمی واسه خوشرنگ شدن مرغ همه را مخلوط کنید ومرغ را درون سس بذارید ومن از شب قبل اینکارو کردم ولی حداقل چهار ساعت بمونه تا خوش طعم بشه ظرفی نسبتا بزرگی را پر از ارد کنید اردی که بهاش کیک درست می کنیم ارد گندم منظورم نیست بعد یک قاشق مربا خوری زردچوبه و یه قاشق مرباخوری بکین پودر و فلفل سیاه و یه قاشق هم ادویه مرغ ونمک با ارد خوب مخلوط کنید بعد یه کاسه را پر از اب کاملا یخ کنید همراه با تکه های یخ باشه کاملا سرد سرد ادامه کار..... مرغ مزه دار شده را ابتدا توی ارد زده حتما دونه دونه مرغ را توی مواد بزنید تا همه جای مرغ به ارد اغشته بشه بعد با انبر توی اب یخ زده سریع بر دارید مجددا توی ارد زده وباز توی اب یخ وبعد توی ارد زده ودر این مرحله با دست خوب چنگ بزنید تا کاملا ارد به سطح مرغ بچسبد طبق فیلم☝حالت ورز دادن خمیر چطوریه به همون حالت ولی نه اینکه مرغ را له کنیم با نرمی 😀 روغن را از قبل توی تابه یا قابلمه دیواره بلند بذارید خوب داغ بشه اگر سرد باشه مرغ پولکی نمی شه طوریکه همینکه مرغ را توی روغن انداختید شروع به سرخ کردن کنه حتما روغن شناور باشه سطح مرغ که طلایی شد کافیه وروی دستمال بزارید تا روغن اضافه گرفته بشه سطح روی مرغ کاملا کرسپی است بعنی حالت ترد وخشکی داره ولی خود مرغ نرم است وکاملا پولکی می شه تا داغ است سرو کنید اگر در ظرف در دار بذارید سطح مرغ نرم می شه اگر دوست دارید سطح مرغ نرمتر باشه مرغ سوخاری درست کتید نکته.... اضافه اردرا نگهداری کنید واسه دفعه بعد که خواستید درست کنید ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
ساندویچ مرغ و قارچ و پنیر مواد لازم سینه ی مرغ قارچ پیاز پنیر پیتزا مقداری نمک فلفل آویشن آبلیمو آب پیاز طرزتهیه اول سینه ی مرغ رو با بیفتک کوب بکوبید تا پهن و نازک شه بعد بهش، آب یک عدد پیاز رنده شده، آب لیموی تازه کمی نمک و فلفل سیاه بزنید و بزارین یکی دو ساعتی بمونه بعد داخل تابه ای روغن بریزین و دو طرف سینه ی مرغ رو سرخ کنید قارچ ها رو جدا در تابه ای که کمی کره ریختین بریزین و تفت بدین موقع سرخ شدن کمی نمک بپاشید سپس از تابه خارج کنید پیازها رو درشت خورد کنید و اول با یک سوم لیوان آب نیم پز کنید وقتی آبش خشک شد کمی روغن بریزین و صبر کنید تا کمی تفت بخورن مرغ ها رو اندازه ی بند انگشت خورد کنید و همراه قارچ به پیازها اضافه کنید حالا مقدار کمی نمک، فلفل سیاه و آویشن اضافه کنید و بزارین چند دقیقه ای روی شعله ی کم تا طعم مواد به خورد هم برن وقتی حسابی گرم شد پنیر پیتزا رو اضافه کنید و وقتی پنیر آب شد زیر شعله رو خاموش کنید با همون تابه سرو کنید (داااااغش خوشمزه س) اگه نگران کالریش هستین میتونید پنیر رو حذف کنید اگه فلفل دلمه ای داشتین خیییلی کم تفت بدین تا سبک شه و به مواد اضافه کنید ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
تخم مرغ 3 عدد شکر 220 گرم (یک لیوان) پوره لبو ( لبو پخته شده و رنده شده) 140 گرم (نصف لیوان) روغن مایع 110 میلی (نصف لیوان) آب لبو 50 میلی ( تقریبا یک چهارم لیوان) آرد سفید 225 گرم ( یک و نیم لیوان) بیکینگ پودر 5 گرم (1 ق م) وانیل 1/4 ق چ برای سس لبو آب لبو 250 میلی ( یک لیوان) شکر 100 گرم ( تقریبا نصف لیوان ) نشاسته ذرت 20 گرم ( 2 ق غ) آب لیمو نصف ق غ رنده پوست پرتقال نصف ق غ همه مواد به دمای محیط برسه . برای پخت لبو :برای این مقدار تقریبا یک لبو کافیه . چغندر رو شستم سر و ته اش رو نگرفتم این مهم هست و با مقداری آب گذاشتم بپزه . بعد از پخت پوستش رو گرفتم و رنده کردم و اندازه گرفتم . آب لبو هم همونی آبی که چغندر رو گذاشتم بپزه و بعد که لبو آماده شد از آبش برداشتم . تخم مرغ و شکر رو با همزن 3 ،4دقیقه زدم . وانیل ریختم . پوره لبو رو داخلش ریختم و یک دقیقه با همزن زدم . آب لبو و روغن مایع رو هم ریختم یک دقیقه با همزن زدم . آرد و بیکینگ پودر رو 3 بار الک کردم . داخل مواد ریختم و آروم مخلوط کردم . دیگه بعد از ریختن آرد درحد مخلوط شدن هم بخوره. داخل قالب به قطر 23 سانت من کفش کاغذ روعنی انداختم و بعد مایه کیک رو ریختم . فر از یک ربع قبل روشن کردم . قالب رو در طبقه وسط با حرارت 170 درحه به مدت حدودا 50 دقیقه قرار دادم . با خلال دندون چک کردم که پخته یا نه . دمای فرها فرق داره حتما چک کنید . بعد خنک شدن دورش رو با چاقو آزاد کردم و از قالب بیرون آوردم . اگر بخواید رنگ کیک قرمزتر بشه ، رنگ خوراکی بریزید . سس هم دل به خواهی آب لبو ، نشاسته ذرت ، شکر رو با هم مخلوط و روی حرارت کم قرار دادم و مدام هم زدم . یه کم آب لیمو ریختم و بعد که به غلظت رسیده بود اواخرش رنده پوست پرتقال ریختم . می تونین وانیل هم بریزین جاش . بعد از حرارت برداشتم و از دما افتاد روی کیک ریختم . به دلخواه هم آناناس و کمی گردو خرد شده روی کیک ریختم . بدون فر توی فر دست ساز و یا تابه روی گاز میشه . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
امگشت پلو یا مِگِشِت پلو یک غذای خیلی خوشمزه ،غذای جنوبی که حتما حتما امتحان کنید پشیمون نمیشین این پلو بی نهایت خوشمزه هست و خیلی طعم و عطر عالی داره این پلو کمی تند هم طبخ میشه که خوب براساس ذایقه تون می تونین تنظیم کنین . البته که شما جنوبی های عزیز خیلی بهتر از من وارد تر هستید من کوچیک شمام . شما روش پختتون رو بفرمایید تا با انواع دستورهای مختلف و منطقه های مختلف و شهرها آشنا بشیم 🙂 . برنج 3 پیمانه تن ماهی 1 عدد (ماهی ) پیاز 2 عدد سیر 2 تا 3 حبه سبزی یک پیمانه (گشنیز و شنبلیله و یا شوید) رب گوجه 2 ق غ گردو خرد شده 2 تا 3 ق غ ( دل به خواه) کشمش پلویی 2 تا 3 ق غ گرد لیمو 1 ق غ لوبیا چشم بلبلی نصف پیمانه ( به دلخواه) نمک و فلفل و دارچین برنج رو در ابتدا خیس کردم . پیاز رو خرد کردم و با روغن کمی تفت دادم . سیر رو هم خرد کردم و داخلش ریختم و با هم تفت دادم . رب گوجه اصافه کردم ( البته این رب گوجه من رب گوجه خونگی هست و خیلی خوش طعم تر می کنه اتفاقا حالا جاش پوره گوجه فرنگی هم می تونین استفاده کنین ) . تن ماهی رو که طبق روش پختم و بعد روعنش رو گرفتم و بهش اضافه کردم . کشمش هم از قبل شستم و گداشتم خشک بشه و به همراه گردوی نیم کوب شده و لوبیا چشم بلبلی که از قبل پخته شده مخلوط کردم . لوبیا رو هم از شب قبل خیس کردم و روز بعد ابش رو تعویص کردم و پختم ) نمک و فلفل و گرد لیمو هم به دلخواه داخلش ریختم . برنج رو داخل آب جوش ریختم و وقتی که نیم پز شد سبزی رو داخلش ریختم و بعد از یکی دو دقیقه آبکش کردم . می تونین برنج رو هم آبکش کنید و لا به لا سبزی رو اضافه کنید . داخل قابلمه لا به لا برنج و از مواد ماهی همراه دارچین اضافه کردم و گذاشتم دم بکشه . نکات : لوبیا چشم بلبلی کاملا توی این دستور غذا به دلخواه هست یک عده می ریزن یک عده نمی ریزن و اما من میگم بریزین چرا که این لوبیا خیییییلی مفید هست و خیلی خوب و حیفه که در دستورهای عذایی استفاده نشه . سبزی اینجا شوید و یا سبزی ماهی که شامل گشنیز و شنبلیله هست که مقدار شنبلیله کم هست حدودا به نسبت یک به چهار . مثلا یک کیلو سبزی داشته باشید هشتصد گرمش گشنیز دویست گرمش شنبلیله ماهی مورد استفاده می تونه هم تن ماهی قوطی باشه و هم میشه از ماهی های دیگه ماهی تن تازه و انواع ماهی های جنوبی و یا دیگر نوع باشه . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
طرز تهیه این غذا و پلوی خوشمزه حالا مهم نیست که گوشت چه گوشتی باشه از مرغ و یا حتی گوشت چرخ کرده به هر صورتی که دوست دارید می تونید. برای 3 نفر گوشت 200 گرم پیاز 1 عدد نمک و فلفل سیاه و زردچوبه و چوب دارچین زعفران به میزان لازم برنج 2 پیمانه کشمش پلویی 4 تا 5 ق غ پیاز داغ 3 ق غ گوشت رو ریز خرد کردم . پیاز رو خرد کردم و تفت دادم و گوشت رو اضافه کردم و زردچوبه و فلفل سیاه و یه دونه چوب دارچین هم قرار دادم و کمی آب ریختم و گذاشتم بپزه اواخر پخت چوب دارچین رو بیرون آوردم و نمک و زعفران ریختم . داخل تابه ای گوشت پخته رو بدون آب و همراه کمی پیاز داغ و کشمش پلویی کمی تفت دادم یه کم هم زردچوبه ریختم . برنج رو که از قبل خیس کرده بودم و داخل آب جوش داخل قابلمه ریختم و اواخر بهش کمی زعفران ریختم و کمی نیم پز شد آبکش کردم . داخل قابلمه لا به لا برنج و مواد گوشتی رو ریختم و گذاشتم دم بکشه و بعد از پخت روغن داغ ریختم و توی دیس کشیدم . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😋 طرز تهیه🔻 ۳ الی ۴ عدد سیب زمینی خلالی شده را سرخ کنید یا داخل سینی فر بزارید تنوری بشه،سپس کف یک قالب سیب زمینی هارو یک ردیف در کنار هم بچینید و با یک لیوان کف قالب له و فشرده کنید سپس یک لایه پنیر درصورت موجود بودن پارمزان بهتره اما اگر نبود پنیر پیتزا بریزید و بزارید داخل فر ۲۰۰ درجه ۱۵ دقیقه یا در فر دستساز خانگی که در هایلایت پیج موجوده ۲۰ دقیقه بمونه تا فشرده و با هم ادغام بشه،سپس تر بیارید و لایه لایه پنیر و سس قرمز و سیب زمینی بریزید به دلخواه میتونید سوسیس و کالباس هم بینش بریزید و لایه آخر یک لایه پنیر بریزید و روش رو با سوسیس ورقه شده بزارید و داخل فر ۱۸۰ درجه نیم ساعت یا در فر دستساز خانگی نیم ساعت قرار بدین و نهایتا سرو کنید. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
پیتزاساندویچی طرزتهیه داخل نون باگت رو خالی کرده وکره و سبزی معطر(شوید یا نعناع) میزنیم و با پنیر موتزارلا و ژامبون و پنیر پیتزا پر کرده و روشون مقداری تخم مرغ زده شده میریزیم.و مجدد ژامبون و پنیر پیتزا میزاریم و با کره روشو چرب میکنیم.و به مدت ۲۰ /۲۵ دقیقه در دمای ۱۷۵ درجه قرار میدیم. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مواد لازم: ۱بسته ژله به دلخواه (شیرین باشه بهتره) ۵ق غ شکر ۱/۳ پیمانه اب جوش (۶۳گرم) یا ۷ق غذاخوری سرپُر پودرنارگیل به مقدار لازم توضیحات در ویدئو گفته شده ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛