eitaa logo
آشپزی خاص
103.3هزار دنبال‌کننده
13.6هزار عکس
37.9هزار ویدیو
45 فایل
🌹❁ ﷽ ❁🌹 بنام پرودگاری که بی منت روزی میدهد⚘ تعرفه تبلیغات👇 🔜 eitaa.com/joinchat/3238592526Cd9dc51293f
مشاهده در ایتا
دانلود
این ته چین خیلی عالی و خوشمزه و خوش خوراکه . برای 3 نفر برنج 3 پیمانه لوبیا سبز 1/5 پیمانه گوشت چرخ کرده 200 گرم پیاز 1 عدد زرده تخم مرغ 3 عدد ماست چکیده نصف لیوان روعن مایع یک سوم لیوان زعفران به میزان لازم نمک و زردچوبه و دارچین و رب گوجه به میزان لازم لوبیا سبز رو پختم . یه پیاز رو خرد کردم و تفت دادم . گوشت چرخ کرده رو اضافه کردم و تفت دادم و بعد بهش لوبیا رو اضافه کردم و نمک و زردچوبه و دارچین و رب گوجه ( و هر ادویه ای که دوست دارین گلاب و یا پودر گل محمدی و زنجفیل و کلا دل به خواهی هست بر طبق ذایقه خونواده تون و علاقه مندی تون تنظیم کنین ) ریختم و بعد کمی تفت از حرارت برداشتم . برنج رو هم از قبل با کمی نمک خیس کردم و داخل آب جوش ریختم و وقتی نیم پز شد آبکش کردم . زرده تخم مرغ و زعفران و ماست و روغن مایع و کمی نمک رو با هم مخلوط کردم و برنج رو بهش اضافه کردم و مخلوط کردم . قابلمه رو کف و دیواره اش رو کمی با روعن چرب کردم و نیمی از برنج زعفرانی رو ریختم و فشرده و صاف کردم . از مواد گوشت و لوبیا ریختم و بعد مابقی برنج رو خوب فشرده کردم و کمی روغن آب روش ریختم و در رو گذاشتم و روی حرارت به مدت 40 دقیقه قرار دادم تا بپزه و دم بکشه . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
یک کیک فوق العاده خوشمزه با بافتی بسیار نرم و لطیف😀😍. یک نکته هم در مورد کیک ها و ... توش کره داره بعد از گذشت زمان که یخچال میزارید سفت میشه . موقعی که می خواید سرو کنین نیم تا یک ساعت بزارید محیط بیرون تا برگرده به حالت اولیه 😊 و مثل روز اولش بشه . . تخم مرغ 2 عدد شکر (پودر شکر) 100 گرم (تقریبا نصف لیوان) کره 150 گرم ماست شیرین 150 گرم ( دو سوم لیوان) آرد سفید( همون آرد شیرینی پزی هست) 200 گرم (یک و یک سوم لیوان) بیکینگ پودر 5 گرم (1 ق م) وانیل 1/4 ق چ نمک میوه 1/4 ق چ( مناسب کیک های کوچک برای ایجاد هوادهی است ندارید نریزید) مواد کرامبلی بیسکویت سبوس دار 100 گرم ( هر نوع بیسکویتی فقط شیرین نباشه) شکر قهوه ای ( یا پودر شکر و یا پودر قند ) 50 گرم (2 تا 3 ق غ) کره سرد 50 گرم پودر دارچین 1 ق م ( قابل حذفه) پودر گردو 50 گرم (نصف لیوان) سیب رنده شده 1 عدد برای مواد کرامبلی : بیسکویت هر نوعی میشه فقط شیرین نباشه ، خرد کردم ریز هم خیلی نشه . بیسکویت ، گردو ، شکر قهوه ای ، کره سرد رو با هم مخلوط کردم . برای مایه کیک : مواد به دمای محیط برسه . کره و شکر رو با همزن 3 ، 4 دقیقه خوب هم زدم . تخم مرغ ها رو دونه دونه اضافه کردم و هر بار یک دقیقه با همزن زدم . وانیل هم اضافه کردم . ماست رو اضافه کردم (ماست خیلی شل نباشه ، هر نوع ماستی میشه فقط شیرین باشه ). آرد و بیکینگ پودر و نمک رو 3 بار الک کردم و کم کم داخل مواد ریختم و مخلوط کردم . مایه کیک کمی سفت هست و طبیعیه . سیب رو هم رنده کردم و یک کم پودر دارچین ریختم . داخل قالب به قطر 18 تا 20 سانت ، کفش کاغذ روغنی انداختم می تونین کمی چرب کنین . نصف از مایه کیک ریختم و با پشت قاشق صاف کردم .نصف از مواد کرامبلی و سیب رو اضافه کردم . دیگه فشار ندادم تا به لایه زیری نره فقط پخش کردم . مابقی مایه کیک رو ریختم و دوباره روی اون از مواد کرامبلی ریختم . فر رو از یک ربع قبل گرم کردم . با دمای 170 درجه طبقه وسط 50 تا 60 دقیقه قرار دادم . دمای فرها فرق داره حتما چک کنید . بعد از پخت به دلخواه کمی پودر کاکائو روش پاشیدم . وقتی خنک شد برش دادم . پ.ن : در مورد دستگاه های دیگه اطلاع ندارم . بدون فر توی تابه دو طرفه و فر دست ساز هم می تونید درست کنید . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
"مرنگ" سفیده تخم مرغ 2 عدد هر سفیده حدودا 30 تا 35 گرمه بستگی به اندازه تخم مرغتون داره شکر 130 گرم شکر همیشه وزنش باید دو برابر سفیده ها باشه بهتره از ترازو استفاده کنین شکرتون حتما باید دانه ریز باشه اگر شکرتون دانه درشت بود آسیابش کنین یا از لوازم قنادیا شکر دانه ریز بگیرین اب لیمو ترش تازه بدون لرد و پالپ از صافی رد شده یک قاشق چایخوری وانیل شکری 1/4 قاشق چایخوری میتونین از اسانس های روغنی وانیل هم استفاده کنین اگر از اسانس های روغنی استفاده کردین مقدارش رو کم کنین چون رگ تلخی دارن قیف و ماسوره کاغذ روغنی برای رنگ کردن حتما از رنگهای پودری و یا ژله ای باید استفاده کنین اول ازهمه از سفیده های تازه استفاده کنین و حتما 30 دقیقه سفیده را در دمای محیط قرار بدین تا با محیط هم دما بشه مواظب باشین که اصلا زرده قاطی سفیده ها نباشه ظرف و پره های همزن حتما تمیز و خشک و عاری از چربی باشند سفیده هارو داخل ظرف پیرکس یا ظرف خود همزنتون بریزین فر را با کمترین درجه حدود 100 تا 120 روشن کنین از 1 ساعت قبل بزارین گرم شه در فرتون نباید بسته باشه یه قاشق چوبی چیزی بزارین لاش که کامل بسته نباشه به این کار میگن فر سرد خب حالا سفیده هارو ابتدا با دور کند بعد با دور تند همزن خوب میزنیم تا پف کنه به حدی که وقتی ظرفتون رو برگردوندین سفیده ها ازش نریزن بعد شکر را کم کم به صورت بارانی اضافه میکنیم در تمام مراحل یک لحظه هم نباید همزن خاموش بشه وقتی خوب کشدار و فومی شکل شد وانیل و آبلیمو را اضافه کرده و به همزدن ادامه میدیم تا حدی که عین خامه فرم گرفته قنادی که اماده تزئینه بشه توی قیف میریزیمش و روی کاغذ روغنی شکوفه میزنیم نیاز به چرب کردن نداره و در فر قرار میدیم حواستون باشه در فر رو کیپ نکنین و سینی فر در دور ترین طبقه از شعله فر باشه حدودا 1 ساعت باید بمونه بعد از یکساعت بدون اینکه در فر رو باز کنین شعله فر رو خاموش کنین و بزارین 30 دقیقه شیرینی ها تو همون حالت تو فر بمونه و بعد خارج کنین و بزارین خنک شه از کاغذ جدا کنین در جای خشک و خنک در ظرف در بسته نگهدارین که هوا نکشه ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
"سمبوسه با خمیر خونگی" مواد خمیر آرد 4 پیمانه تخم مرغ 1 عدد ماست 1 قاشق غذاخوری نمک 1 قاشق چایخوری آب گرم به میزان لازم میزان نداره بستگی به مواد و جنس آرد داره قاشق قاشق تو خمیر اضافه میشه تا خمیر جمع شه و به دست نچسبه سرکه 1 قاشق غذاخوری مواد داخل سمبوسه گوشت چرخکرده نیم کیلو متونین از مقداری سویا هم استفاده کنین پیاز بزرگ 1 عدد رنده شده ادویه جات فلفل دلمه ای و قارچ به دلخواه رب گوجه فرنگی به میزان دلخواه برای مواد میانیی دوستان من فقط مقدار گوشت رو دادم که بدونین برای این مقدار خمیر چقدر مواد لازمه ولی شما مواد میانیشو به دلخواه خودتون میتونین سیب زمینی ، سبزیجات یا هر چیزی که دوست دارین بزارین مواد رو از قبل خوب سرخ کنین بزارین کنار و درضمن سعی کنین موادتون خیلی چرب و چیلی نباشه و روغن اضافی موادتونو بگیرین که تو خمیر سمبوستون پس نده حالا آرد ، تخم مرغ ، نمک ، ماست و سرکه رو مخلوط کنین و کم کم آب اضافه کنین و با دست مخلوط کنین تا کم کم خمیر منسجم و جمع شه آب رو یکدفعه اضافه نکنینا😁 فقط در حدی که خمیر لطیف و خوبی به دست بیاد ممکنه حدودا یک پیمانه یا بیشتر و یا کمتر آب ببره بستگی به جنس آرد داره حسابی ورز بدین که مواد خوب مخلوط شه و چسبنده نباشه حالا روی خمیر رو سلیفون بکشین و حوله بندازین بزارین نیم ساعت در جای گرم استراحت کنه بعد از این مدت خمیر رو به گلوله های دلخواه جدا کنین آرد پاشی کنین و با وردنه پهن کنین از مواد میانی یک لایه نازک پهن کنین روی نصف خمیر و نصفه دیگه رو روش ببندین و خمیر اضافه دورش رو با چاقو برش بدین حالا تو روغن داغ با حرارت ملایم سرخ کنین نوش جان ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مواد لازم : 125 گرم کره (در دمای محیط) 1 عدد تخم مرغ 1 استکان روغن مایع(حدود 80گرم) 1 استکان نشاسته گندم(حدود35تا40گرم) 1 لیوان یا پیمانه قنادی پودر شکر 2 قاشق غذاخوری پودر کاکائو نصف بسته بیکینگ پودر5 گرم ترکی(یا 1 قاشق چایخوری ) 1 بسته وانیل ترک5 گرمی (یا کمی وانیل ایرانی) آرد به میزان لازم طرز تهیه : همه مواد گفته شده بجز پودر کاکائو و آرد رامخلوط کنید. آرد رو کم کم به مواد اضافه وخوب ورز داده تا خمیر نرمی بدست بیادوخمیر به دست نچسبه، به 1/3 از خمیر پودر کاکائو اضافه کنید وطبق ویدئو خمیرها را رو شکل بدید وبا قاشق ویا سر بطری شیارهایی رو خمیر بندازیدو بعد شیرینی ها را در سینی گذاشته وبزارید در فر از قبل گرم شده با دمای 180 درجه وزمان پخت حدود 15 دقیقه تا پخته شوند ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
41.5M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
﷽طرز تهیه شیرینی برشتوک شکلاتی 👆🏻(با فر) ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
33.05M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
﷽طرز تهیه شیرینی برشتوک شکلاتی 👆🏻👆🏻(بدون فر) ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
﷽فیلم طرز تهیه ادویه برای غذاها👆🏻👆🏻 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
‍ صبح یعنی یک سبد لبخند😊 یک بغل شادی😉 یک دنیاعشق و خندیدن ❤️😄 از اعماق وجود 🌹 به شکرانه داشتن نفسی دوباره 🙏 ☕😊🌹 صبحی پُر از لبخند خدا 😊 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛ ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌
سارما پادشاه مواد لازم: شیر 4لیوان شکر5 ق غ پودر کاکائو 2 ق غ آرد 3 ق غ پر 80 گرم شکلات تلخ 80 گرم وانیل شکری 1 پاکت (5 گرم و یا وانیل ایرانی کمی) کره 1 ق غ بیسکوییت پتی بور 1 بسته پودر کرم شانتی 1 پاکت که با 1 لیوان یا کمی کمتر شیر هم زده شده( پودر کرم شانتی 75 گرمی است همان پودر خامه است که با شیر هم زده میشود و فرم میگیرد، میتوانید از خامه قنادی استفاده کنید ) طرز تهیه: بیسکوییت پتی بور را در غذاساز پودر کنید و داخل سینی فر بریزید و در تمام قسمتها به طور یکنواخت پخش کنید شیر، شکر،پودر کاکائو و آرد را داخل قابلمه ای بریزید و با همزن دستی خوب هم بزنید سپس روی اجاق در حالیکه هم میزنید بپزید تا قوام بگیرد و غلیظ شود. اجاق را خاموش کنید و شکلات ، وانیل و 1 قاشق غذاخوری کره را اضافه کنید و 4_3 دقیقه با دور تند همزن برقی هم بزنید. محلبی (منظور همان مواد پخته شده) که با همزن برقی هم زدید و گرم است را آرام و به طور یکنواخت روی بیسکوییت بریزید و با لیسک آرام بمالید. حداقل 4_3 ساعت در یخچال بذارید(میتوانید یک شب در یخچال بذارید) سپس کرم شانتی را به طور یکنواخت و با دقت داخل سینی بریزید و بمالید. سپس مثل فیلم برش بزنید و با لیسک از زیر برداشته و رول کرده و سرو کنید ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
☘️تمام مواد به دمای محیط رسیده باشه. اندازه قالب هم 23تا25 ابتدا این مواد را باهم مخلوط میکنیم. 5عدد زرده تخم مرغ و1تخم مرغ کامل را باهمزن میزنیم وبه نوبه 1/2استکان روغن مایع (60گرم)+1/2 استکان (80گرم)شیر+1استکان (75گرم)آرد و1 قاشق مرباخوری بیکینگ پودر و کمی وانیل ایرانی همگی را با همزن بزنید تا مخلوط شوند. جداگانه 5عدد سفیده تخم مرغ را با 1 استکان یا(75گرم) پودر شکر با همزن میزنیم تا پفکی شود و وقتی ظرف را وارونه میکنید نریزد. در این مرحله سفیده تخم مرغ را در چند مرحله به زرده ها اضافه وبا لیسک به شکل دورانی مخلوط کنید (دقت کنید که آهسته هم بزنید تا پف مایه کیک نخوابه). در دو ظرف مایه کیک را به دو قسمت مساوی تقسیم کنید. (با ترازو این کار را انجام بدین تا دقیق هر دو به دوقسمت مساوی تقسیم شوند). برای قسمت کاکائویی: 10 گرم پودر کاکائو (1ونیم قاشق غذاخوری) را با 30 میلی لیتر آب گرم(4 قاشق غذاخوری) مخلوط وبه مایه کیک اضافه ومخلوط کنید. قالب کیک را کاغذ روغنی بندازید وطبق ویدئو به طور مساوی از موایه کیک لایه لایه بریزید (از هرکدام به طور مساوی 4 قاشق بریزید) و قالب را در فر از قبل گرم شده بادمای 150 درجه به مدت 50 دقیقه تا کیک پخته شود. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مواد لازم: آب 40 گرم زرده تخم مرغ یک عدد تخم مرغ یک عدد ماست 180 گرم سفت وشیرین ارد 500 تا 550گرم شاید کمی بیشتر حتما آرد شیرینی پزی باشه آرد نانوایی استفاده نکنید وانیل نوک قاشق چایخوری روغن مایع 40 گرم روغن جامد آب کرده 60 گرم (روغن جامد رو جتما آب کنید ) نمک نصف قاشق چایخوری مواد داخل قطاب بادام یا مغز گردوی خورد شده یا پودر نارگیل یک لیوان من نصف گردو ونصف پودر نارگیل استفاده کردم هل ساییده شده مقداری پودر قند 150گرم یا یک دوم پیمانه گلاب ته استکان روغن مایع برای سرخ کردن وپودر قند برای روی قطابها درست کردن خمیر همه مواد جز آرد داخل کاسه میریزیم وبا همزن برقی ویا دستی میزنیم حدود یک دقیقه سپس ارد را یکدفعه اضافه کرده حتما صد گرم از آرد رو کنار بزارید شاید خمیر سفت شه مقدار آب خوری آردها فرق داره آگه دیدید خمیر شله وهنوز چسبندگی داره کم کم آرد رو اضافه کنید تا خمیر نرم ولطیفی بدست می‌آید زیاد آرد به خوردش ندید تا قطاب سفت نشه زدن خمیر هم با دست هم با همزن میتونید انجام بدید با دست زور وبازو میخواد با هم زن حتما از پرهای خمیر استفاده کنید حدود چهار دقیقه با هم زن باید بزنید ده دقیقه با دست با دست چنگ نزنید حتما با کف دست خمیر رو جمع کنید مواد داخل قطاب رو آماده کنید مواد داخل قطاب سلیقه ای هست از هرموادی میتونید استفاده کنید مواد داخل قطاب خمیری نباید باشه باید پودری باشه خمیر نیازی به استراحت ندارررره از اینجا به بعد تو ویویدی همه چیز مشخصه قالب بزنید ومواد رو میانی خمیر بزارید وخمیر رو جمع کنید روغنی مایعی که قطاب رو توش سرخ میکنید حتمااااااا داغ باشه لبه های رو خوب بهم بچسپونید تا موقع سرخ کردن از هم باز نشن وقتی که سرخ شدن بزارید خنک شه وپودر قند بپاشید روش آگه پودر قند دوست ندارید میتونید نزنید این سلیقه ایه این مقدار اندازه ها مقدار شیرینه که رو سینیه به جای پودر گردو و پودر گردو پودر بادام استفاده کنید ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
رنگ اول(شکلاتی تیره) 2 لیوان آب 2 بسته پودر هات چاکلت(میتونید از دو قاشق پودر کاکائو استفاده کنید) شکر به میزان لازم(چون من از پودر هات چاکلت استفاده کردم که خودش شکر داره فقط 1 قاشق شکر اضافه کردم بنابراین بچشید و بنا به سلیقه خودتون شکر اضافه کنید) پودر ژلاتین 1 و نیم قاشق غذاخوری شکلات 50 گرم رنگ دوم(شکلاتی روشن) 2لیوان شیر 2 بسته پودر هات چاکلت یا دو قاشق پودر کاکائو (دقت کنید میزان کاکائو به تیرگی و روشن پودن پودر کاکائو بستگی داره اگه کاکائو تیره بود ممکنه یک قاشق کافی باشه) شکر به میزان لازم پودر ژلاتین 1 و نیم قاشق غذاخوری رنگ سوم(ژله شیر) 2 لیوان شیر 2 قاشق خامه صبحانه 1 و نیم قاشق غذاخوری پودر ژلاتین شکر به میزان لازم وانیل 1/4 قاشق چایخوری برای هر سه رنگهر بار مواد رو با هم مخلوط و روی حرارت ملایم قرار بدید و مدام هم بزنید تا شکر و ژلاتین کاملا حل شده و مواد یکدست بشه مراقب باشید که شیر نجوشه وگرنه ژلاتین داخل شیر میبره...حرارت کاملا ملایم باشه کف قالب رو با روغن کمی چرب کرده و مواد را لایه لایه بنا به سلیقه خودتون در قالب بذارید دقت کنید برای ریختن لایه بعدی حتما باید لایه اولیه نیم بند بشه...اگه کاملا سفت بشه ،لایه بعدی بعد از بسته شدن ازش جدا میشه و لایه ها به هم نمیچسبند. در انتها بعد از پر شدن قالب بهتره 6 تا 8 ساعت رو در یخچال بذارید تا کاملا ببنده بعد به راحتی دور تا دور دسر را از قالب جدا و در ظرف سرو برگردانید. جنس قالب من پلاستیکی هست ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ژله بستنی یلدایی عزیزان هر قالبی چه رویی چه سیلیکونی و چه پلاستیکیوناودنی میتونید ازش استفاده کنید جز قالب کمربندی قالب رو با دستمال کاغذی کمی چرب کنید کافیه (روغن مایع) یک بسته پودر ژله قرمز رنگ رو با یک لیوان آب جوش حل کرده سپس بزارید رو بخار کتری تا ذرات پودر ژله حل بشه بزارید از داغی بیفته نصف لیوان بستنی وانیلی که تو دمای محیط نرم شده بهش اضافه کنید وبا همزن دستی بزنید تا مخلوط بشن کف سفید رنگ نباید روش باشه بزارید کاملا خنک بشه وبریزید تو قالب مورد نظر وبزارید یخچال تا کمی خودشو بگیره تو این فاصله لایه سفید رنگ و لایه سبز رو آماده کنید واسه لایه سفید از نصف پودر ژله الورا ونصف لیوان اب جوش و یک چهارم لیوان بستنی وانیلی واسه لایه سبز هم به همین اندازه لایه سفید رنگ فقط از ژله سبز کیوی استفاده کردم سبز کیوی کم رنگ چند قطره رنگ خوراکی سبز زدم اختیاریه بزنید یا نه لایه سفید نیم سانت باشه خوبه لایه سبز یک سانت بیشتر نباشه ژله خوشگل نمیشه 😊 دوستان توجه کنید انگشت رو خیس کنید به آرومی بزارید رو ژله اگه به دست نچسپید لایه های دیگه رو بریزید ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ژله بستنی یلدایی توجه کنید اگر هنوز خودشو نگرفته باشه رنگها با هم مخلوط میشن اگر هم زیادی سفت بشه موقع برش لایه ها از هم جدا میشن. اگر هم گرم باشه لای بعدی که میریزید روش رنگها باهم مخلوط میشن به این نکات توجه کنید قالب که پر شده بزارید یخچال به ۸ ساعت تا یک شب سپس با انگشت کناره ژله رو از قالب جدا کنید چند ثانیه سشوار بگیرید روش قالب رو به آرومی تکون بدید تا ژله جدا بشه سپس با کارد تیز برش بزنید هر برش کارد رو با پارچه تمیز کنید برش بعدی بزنید از شکلات چیپسی برای تخم هندوانه ازش استفاده کنید .به جای سشوار میتونید قاب رو سه ثانیه تو آب جوش بزارید وفوری بردارید اگه سریع نباشه ژله اب میشه سطحی که ژله رو بر میگردونید روش کمی خیس کنید ژله هم که کج برگردونده بشه به راحتی جابجا میشه ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
پلو یونانی😋 مواد لازم🔻 فیله مرغ ۴۰۰ گرم پیاز ۱ عدد فلفل دلمه ای سبز ۱ عدد فلفل دلمه ای قرمز ۱ عدد هویج نگینی شده پخته ۱ پیمانه نخود فرنگی پخته ۱ عدد قارچ ورقه شده خرد شده ۲۵۰ گرم ذرت پخته ۱ پیمانه برنج ۴ پیمانه نمک فلفل سیاه و زردچوبه به میزان لازم زعفران به میزان لازم عصاره مرغ یا قلم ۴ پیمانه ⚠️نکته ۱ : من فلفل دلمه قرمز نداشتم ، به جاش از یک قاشق غذاخوری پاپریکا که همون فلفل دلمه قرمز خشک شدت هست ، استفاده کردم . ⚠️نکته ۲ : عصاره مرغ برای پخت برنج استفاده میشه ، اگر در دسترس تون نبود از آب استفاده کنید . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛