eitaa logo
آشپزی خاص
99.4هزار دنبال‌کننده
13.7هزار عکس
39.3هزار ویدیو
50 فایل
🌹❁ ﷽ ❁🌹 بنام پرودگاری که بی منت روزی میدهد⚘ تعرفه تبلیغات👇 🔜 eitaa.com/joinchat/3238592526Cd9dc51293f
مشاهده در ایتا
دانلود
مرغ پیری پیری پخته شده با قوطی با سس مخصوص 🍴مواد مورد نیاز🍴 1 عدد مرغ 1 قاشق چای خوری نمک 1 قاشق چای خوری پاپریکا 1 قاشق چای خوری پونه ½ قاشق چای خوری زیره 1 قاشق چای خوری شکر 1 قاشق غذاخوری روغن زیتون 3 عدد فلفل دلمه ای قرمز خرد شده 1 عدد پیاز خرد شده 1 قاشق چای خوری روغن زیتون ¼ قاشق چای خوری نمک 1 قوطی نوشابه 3 عدد فلفل قرمز خرد شده بدون هسته پوست لیمو 1 حبه سیر له شده آب 1 عدد لیمو آب مرغ پخته شده ½ قاشق چای خوری شکر 1 قاشق چای خوری نمک سیب زمینی سرخ کرده برای سرو . ♨طرز تهیه♨ . 1. فر را در دمای 200 درجه سانتی گراد یا 400 درجه فارنهایت گرم کنید. 2. داخل یک کاسه کوچک نمک، پاپریکا، پونه، زیره و شکر را ترکیب کنید. مرغ را با روغن زیتون چرب کرده مخلوط ادویه را روی آن بریزید. کاملا با دستتا ن ادویه را روی مرغ پخش کنید. 3. فلفل های دلمه ای خرد شده را به همراه پیاز خرد شده روی یک سینی فر قرار دهید و به روغن زیتون آغشته کنید. سپس کمی نمک اضافه کرده و دور سینی پخش کنید، یک فضای خالی در مرکز سینی ایجاد کرده و قوطی نوشابه را داخل قرار دهید سپس مرغ را روی قوطی قرار دهید. 4. به مدت 40 دقیقه داخل فر بپزید. 5. مواد داخل سینی را داخل یک مخلوط کن ریخته و فلفل قرمز، پوست لیمو، سیر، آب لیمو، شکر، نمک و آب مرغ پخته شده داخل سینی را به آن اضافه کرده و مخلوط کنید. 6. مرغ را خرد کنید به همراه سس درست شده و سیب زمینی سرخ کرده سرو کنید. نوش جان ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
طرز تهیه .... شما میتونید از همه جای مرغ استفاده کنید ران یا سینه فرقی نداره با پوست یا بدون پوست فقط سعی کنید اگر از ران استفاده می کنید مرغ کوچک باشه تا مغز پخت بشه وگرنه حتما از قبل نیم پز کنید من از فیله استفاده کردم نیازی هم نیست که بکوبید تا نازک بشه اینطوری فیله خشک می شه مزه دار کردن مرغ....... یه پیاز بزرگ را رنده ریز کنید وابش را کاملا بگیرید با یک قاشق سرکه سفید و یک قاشق ابلیموی تازه و پودر سیر وپودر پیاز و پودر پاپریکا ونمک و فلفل سیاه و ادویه کاری و اگر داشتید ادویه تندوری کمی واسه خوشرنگ شدن مرغ همه را مخلوط کنید ومرغ را درون سس بذارید ومن از شب قبل اینکارو کردم ولی حداقل چهار ساعت بمونه تا خوش طعم بشه ظرفی نسبتا بزرگی را پر از ارد کنید اردی که بهاش کیک درست می کنیم ارد گندم منظورم نیست بعد یک قاشق مربا خوری زردچوبه و یه قاشق مرباخوری بکین پودر و فلفل سیاه و یه قاشق هم ادویه مرغ ونمک با ارد خوب مخلوط کنید بعد یه کاسه را پر از اب کاملا یخ کنید همراه با تکه های یخ باشه کاملا سرد سرد ادامه کار..... مرغ مزه دار شده را ابتدا توی ارد زده حتما دونه دونه مرغ را توی مواد بزنید تا همه جای مرغ به ارد اغشته بشه بعد با انبر توی اب یخ زده سریع بر دارید مجددا توی ارد زده وباز توی اب یخ وبعد توی ارد زده ودر این مرحله با دست خوب چنگ بزنید تا کاملا ارد به سطح مرغ بچسبد طبق فیلم☝حالت ورز دادن خمیر چطوریه به همون حالت ولی نه اینکه مرغ را له کنیم با نرمی 😀 روغن را از قبل توی تابه یا قابلمه دیواره بلند بذارید خوب داغ بشه اگر سرد باشه مرغ پولکی نمی شه طوریکه همینکه مرغ را توی روغن انداختید شروع به سرخ کردن کنه حتما روغن شناور باشه سطح مرغ که طلایی شد کافیه وروی دستمال بزارید تا روغن اضافه گرفته بشه سطح روی مرغ کاملا کرسپی است بعنی حالت ترد وخشکی داره ولی خود مرغ نرم است وکاملا پولکی می شه تا داغ است سرو کنید اگر در ظرف در دار بذارید سطح مرغ نرم می شه اگر دوست دارید سطح مرغ نرمتر باشه مرغ سوخاری درست کتید نکته.... اضافه اردرا نگهداری کنید واسه دفعه بعد که خواستید درست کنید ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
ساندویچ مرغ و قارچ و پنیر مواد لازم سینه ی مرغ قارچ پیاز پنیر پیتزا مقداری نمک فلفل آویشن آبلیمو آب پیاز طرزتهیه اول سینه ی مرغ رو با بیفتک کوب بکوبید تا پهن و نازک شه بعد بهش، آب یک عدد پیاز رنده شده، آب لیموی تازه کمی نمک و فلفل سیاه بزنید و بزارین یکی دو ساعتی بمونه بعد داخل تابه ای روغن بریزین و دو طرف سینه ی مرغ رو سرخ کنید قارچ ها رو جدا در تابه ای که کمی کره ریختین بریزین و تفت بدین موقع سرخ شدن کمی نمک بپاشید سپس از تابه خارج کنید پیازها رو درشت خورد کنید و اول با یک سوم لیوان آب نیم پز کنید وقتی آبش خشک شد کمی روغن بریزین و صبر کنید تا کمی تفت بخورن مرغ ها رو اندازه ی بند انگشت خورد کنید و همراه قارچ به پیازها اضافه کنید حالا مقدار کمی نمک، فلفل سیاه و آویشن اضافه کنید و بزارین چند دقیقه ای روی شعله ی کم تا طعم مواد به خورد هم برن وقتی حسابی گرم شد پنیر پیتزا رو اضافه کنید و وقتی پنیر آب شد زیر شعله رو خاموش کنید با همون تابه سرو کنید (داااااغش خوشمزه س) اگه نگران کالریش هستین میتونید پنیر رو حذف کنید اگه فلفل دلمه ای داشتین خیییلی کم تفت بدین تا سبک شه و به مواد اضافه کنید ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
تخم مرغ 3 عدد شکر 220 گرم (یک لیوان) پوره لبو ( لبو پخته شده و رنده شده) 140 گرم (نصف لیوان) روغن مایع 110 میلی (نصف لیوان) آب لبو 50 میلی ( تقریبا یک چهارم لیوان) آرد سفید 225 گرم ( یک و نیم لیوان) بیکینگ پودر 5 گرم (1 ق م) وانیل 1/4 ق چ برای سس لبو آب لبو 250 میلی ( یک لیوان) شکر 100 گرم ( تقریبا نصف لیوان ) نشاسته ذرت 20 گرم ( 2 ق غ) آب لیمو نصف ق غ رنده پوست پرتقال نصف ق غ همه مواد به دمای محیط برسه . برای پخت لبو :برای این مقدار تقریبا یک لبو کافیه . چغندر رو شستم سر و ته اش رو نگرفتم این مهم هست و با مقداری آب گذاشتم بپزه . بعد از پخت پوستش رو گرفتم و رنده کردم و اندازه گرفتم . آب لبو هم همونی آبی که چغندر رو گذاشتم بپزه و بعد که لبو آماده شد از آبش برداشتم . تخم مرغ و شکر رو با همزن 3 ،4دقیقه زدم . وانیل ریختم . پوره لبو رو داخلش ریختم و یک دقیقه با همزن زدم . آب لبو و روغن مایع رو هم ریختم یک دقیقه با همزن زدم . آرد و بیکینگ پودر رو 3 بار الک کردم . داخل مواد ریختم و آروم مخلوط کردم . دیگه بعد از ریختن آرد درحد مخلوط شدن هم بخوره. داخل قالب به قطر 23 سانت من کفش کاغذ روعنی انداختم و بعد مایه کیک رو ریختم . فر از یک ربع قبل روشن کردم . قالب رو در طبقه وسط با حرارت 170 درحه به مدت حدودا 50 دقیقه قرار دادم . با خلال دندون چک کردم که پخته یا نه . دمای فرها فرق داره حتما چک کنید . بعد خنک شدن دورش رو با چاقو آزاد کردم و از قالب بیرون آوردم . اگر بخواید رنگ کیک قرمزتر بشه ، رنگ خوراکی بریزید . سس هم دل به خواهی آب لبو ، نشاسته ذرت ، شکر رو با هم مخلوط و روی حرارت کم قرار دادم و مدام هم زدم . یه کم آب لیمو ریختم و بعد که به غلظت رسیده بود اواخرش رنده پوست پرتقال ریختم . می تونین وانیل هم بریزین جاش . بعد از حرارت برداشتم و از دما افتاد روی کیک ریختم . به دلخواه هم آناناس و کمی گردو خرد شده روی کیک ریختم . بدون فر توی فر دست ساز و یا تابه روی گاز میشه . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
امگشت پلو یا مِگِشِت پلو یک غذای خیلی خوشمزه ،غذای جنوبی که حتما حتما امتحان کنید پشیمون نمیشین این پلو بی نهایت خوشمزه هست و خیلی طعم و عطر عالی داره این پلو کمی تند هم طبخ میشه که خوب براساس ذایقه تون می تونین تنظیم کنین . البته که شما جنوبی های عزیز خیلی بهتر از من وارد تر هستید من کوچیک شمام . شما روش پختتون رو بفرمایید تا با انواع دستورهای مختلف و منطقه های مختلف و شهرها آشنا بشیم 🙂 . برنج 3 پیمانه تن ماهی 1 عدد (ماهی ) پیاز 2 عدد سیر 2 تا 3 حبه سبزی یک پیمانه (گشنیز و شنبلیله و یا شوید) رب گوجه 2 ق غ گردو خرد شده 2 تا 3 ق غ ( دل به خواه) کشمش پلویی 2 تا 3 ق غ گرد لیمو 1 ق غ لوبیا چشم بلبلی نصف پیمانه ( به دلخواه) نمک و فلفل و دارچین برنج رو در ابتدا خیس کردم . پیاز رو خرد کردم و با روغن کمی تفت دادم . سیر رو هم خرد کردم و داخلش ریختم و با هم تفت دادم . رب گوجه اصافه کردم ( البته این رب گوجه من رب گوجه خونگی هست و خیلی خوش طعم تر می کنه اتفاقا حالا جاش پوره گوجه فرنگی هم می تونین استفاده کنین ) . تن ماهی رو که طبق روش پختم و بعد روعنش رو گرفتم و بهش اضافه کردم . کشمش هم از قبل شستم و گداشتم خشک بشه و به همراه گردوی نیم کوب شده و لوبیا چشم بلبلی که از قبل پخته شده مخلوط کردم . لوبیا رو هم از شب قبل خیس کردم و روز بعد ابش رو تعویص کردم و پختم ) نمک و فلفل و گرد لیمو هم به دلخواه داخلش ریختم . برنج رو داخل آب جوش ریختم و وقتی که نیم پز شد سبزی رو داخلش ریختم و بعد از یکی دو دقیقه آبکش کردم . می تونین برنج رو هم آبکش کنید و لا به لا سبزی رو اضافه کنید . داخل قابلمه لا به لا برنج و از مواد ماهی همراه دارچین اضافه کردم و گذاشتم دم بکشه . نکات : لوبیا چشم بلبلی کاملا توی این دستور غذا به دلخواه هست یک عده می ریزن یک عده نمی ریزن و اما من میگم بریزین چرا که این لوبیا خیییییلی مفید هست و خیلی خوب و حیفه که در دستورهای عذایی استفاده نشه . سبزی اینجا شوید و یا سبزی ماهی که شامل گشنیز و شنبلیله هست که مقدار شنبلیله کم هست حدودا به نسبت یک به چهار . مثلا یک کیلو سبزی داشته باشید هشتصد گرمش گشنیز دویست گرمش شنبلیله ماهی مورد استفاده می تونه هم تن ماهی قوطی باشه و هم میشه از ماهی های دیگه ماهی تن تازه و انواع ماهی های جنوبی و یا دیگر نوع باشه . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
طرز تهیه این غذا و پلوی خوشمزه حالا مهم نیست که گوشت چه گوشتی باشه از مرغ و یا حتی گوشت چرخ کرده به هر صورتی که دوست دارید می تونید. برای 3 نفر گوشت 200 گرم پیاز 1 عدد نمک و فلفل سیاه و زردچوبه و چوب دارچین زعفران به میزان لازم برنج 2 پیمانه کشمش پلویی 4 تا 5 ق غ پیاز داغ 3 ق غ گوشت رو ریز خرد کردم . پیاز رو خرد کردم و تفت دادم و گوشت رو اضافه کردم و زردچوبه و فلفل سیاه و یه دونه چوب دارچین هم قرار دادم و کمی آب ریختم و گذاشتم بپزه اواخر پخت چوب دارچین رو بیرون آوردم و نمک و زعفران ریختم . داخل تابه ای گوشت پخته رو بدون آب و همراه کمی پیاز داغ و کشمش پلویی کمی تفت دادم یه کم هم زردچوبه ریختم . برنج رو که از قبل خیس کرده بودم و داخل آب جوش داخل قابلمه ریختم و اواخر بهش کمی زعفران ریختم و کمی نیم پز شد آبکش کردم . داخل قابلمه لا به لا برنج و مواد گوشتی رو ریختم و گذاشتم دم بکشه و بعد از پخت روغن داغ ریختم و توی دیس کشیدم . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😋 طرز تهیه🔻 ۳ الی ۴ عدد سیب زمینی خلالی شده را سرخ کنید یا داخل سینی فر بزارید تنوری بشه،سپس کف یک قالب سیب زمینی هارو یک ردیف در کنار هم بچینید و با یک لیوان کف قالب له و فشرده کنید سپس یک لایه پنیر درصورت موجود بودن پارمزان بهتره اما اگر نبود پنیر پیتزا بریزید و بزارید داخل فر ۲۰۰ درجه ۱۵ دقیقه یا در فر دستساز خانگی که در هایلایت پیج موجوده ۲۰ دقیقه بمونه تا فشرده و با هم ادغام بشه،سپس تر بیارید و لایه لایه پنیر و سس قرمز و سیب زمینی بریزید به دلخواه میتونید سوسیس و کالباس هم بینش بریزید و لایه آخر یک لایه پنیر بریزید و روش رو با سوسیس ورقه شده بزارید و داخل فر ۱۸۰ درجه نیم ساعت یا در فر دستساز خانگی نیم ساعت قرار بدین و نهایتا سرو کنید. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
پیتزاساندویچی طرزتهیه داخل نون باگت رو خالی کرده وکره و سبزی معطر(شوید یا نعناع) میزنیم و با پنیر موتزارلا و ژامبون و پنیر پیتزا پر کرده و روشون مقداری تخم مرغ زده شده میریزیم.و مجدد ژامبون و پنیر پیتزا میزاریم و با کره روشو چرب میکنیم.و به مدت ۲۰ /۲۵ دقیقه در دمای ۱۷۵ درجه قرار میدیم. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مواد لازم: ۱بسته ژله به دلخواه (شیرین باشه بهتره) ۵ق غ شکر ۱/۳ پیمانه اب جوش (۶۳گرم) یا ۷ق غذاخوری سرپُر پودرنارگیل به مقدار لازم توضیحات در ویدئو گفته شده ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
کوفته با سس گوجه و خامه🍲🥘 مواد لازم:برای کوفته👇 500 گرم گوشت گوساله چرخ کرده 5 قاشق غذاخوری آرد سوخاری 1 پیاز رنده شده 1 حبه سیر رنده شده 1 تخم مرغ 4-5 شاخه جعفری ریز خرد شده 1 قاشق چایخوری نمک 1 قاشق چایخوری فلفل قرمز آسیاب شده 1/2 قاشق چایخوری زیره و فلفل سیاه مواد سس👇 1 قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی 1 حبه سیر 400 میلی لیتر آب یا آبگوشت(مخلوط آب جوش و استاک گوشت) 1_2 لیوان پوره گوجه فرنگی (400 میلی لیتر) 100 میلی لیتر خامه (با مخلوط شیر و خامه،و یا شیر پرچرب) 1 مکعب شکر (برای متعادل سازی ترشی گوجه فرنگی) 1 قاشق چایخوری نمک کمی فلفل سیاه 1 برگ بو 1-1.5 قاشق چای خوری نشاسته مخلوط شده با 30 میلی لیتر آب طرز تهیه: مواد کوفته را در یک کاسه بزرگ مخلوط کنید و خوب ورز دهید،سپس روی ظرف را بپوشانید و حدود 1 ساعت در یخچال استراحت دهید.بعد از گذشت این زمان کوفته را شکل دهید، روغن را در قابلمه یا ماهیتابه داغ کرده و کوفته ها را با حرارت بالا تفت دهید تا مقداری سرخ شوند نیازی به پخت کامل ندارد. آنها را در بشقاب جداگانه ای بگذارید،در قابلمه مقداری روغن اضافه کنید،حرارت را کم کنید،رب گوجه فرنگی و سیر له شده را تفت دهید(ترجمه از آشپزی_خلاق) روی آن آب یا آب گوشت اضافه کنید (من 200 میلی لیتر آب و 200 میلی لیتر آبگوشت استفاده کردم)بعد پوره گوجه فرنگی ، خامه و ادویه ها را اضافه کرده و مخلوط کنید،سپس مخلوط نشاسته و آب را اضافه کنید و هم بزنید تا سس غلیظ شود،بعد از غلیظ شدن سس ، کوفته ها را در سس قرار دهید ، یک برگ بو را به آن اضافه کنید و به مدت نیم ساعت روی حرارت ملایم بپزید، در اخر روی آن جعفری یا ریحان ریز خرد شده بپاشید و آن را با پوره سیب زمینی یا پاستا سرو کنید ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مواد لازم: 1 پیمانه نشاسته 2.5 پیمانه‌آب سرد نصف پیمانه شکر یک قاشق روغن جوهر لیمو 1/4 قاشق چایخوری پودر ژله انار یا هر ژله ای که دوس‌دارید 3قاشق گلاب یک‌قاشق غذاخوری طرز تهیه: اول نشاسته را در آب‌حل میکنیم و‌بعد از صافی رد کرده... شکر و روغن را اضافه کرده و بعد جوهر لیمو(که در آب‌جداگانه حل کردیمو) اضافه‌میکنیم. مواد را درون قابلمه ای روی حرارت گذاشته خوب هم میزنیم تا یکم غلیظ شه زیر شعله کم باشه تا ته نگیره... پودر ژله پرتقالی در سه قاشق آب جوش حل میکنیم و همرا زعفران به مواد نشاسته روی گاز اضافه میکنیم مواد را ده دقیقه هم‌میزنیم تا پخته و‌کمی‌سفت شود. درون ظرف مستطیلی که از قبل چرب کردیم‌ ریخته و روشو صاف‌میکنیم... به مدت یک ساعت درون یخچال گذاشته و به‌شکل دلخواه‌برش میرنیم و داخل آردمی غلتونیم. 😋نوش جون ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مواد لازم : 150 گرم کره نرم(در دمای اتاق) 120 گرم پودر قند 1عدد تخم مرغ (40 گرم) 300 گرم آرد 1 پاکت وانیل 5 گرمی ترک (یا کمی وانیل ایرانی) 1/2 قاشق چایخوری نمک (یک پنس) رنگ غذا قرمز ، سفید و سبز شکلات تلخ تیره برای هسته هندوانه طرز تهیه : کره را در یک کاسه ریخته و با دست باز کنید ، پودر قند را اضافه و دوباره مخلوط کنید. بقیه مواد را اضافه ومخلوط کنید وکم کم آرد را اضافه کنید تا خمیر نرمی بدست بیاد (زیاد ورز ندید چون به روغن میفته) خمیر را به دو قسمت تقسیم کنید. به یک قسمت رنگ قرمز خوراکی اضافه کنید و قسمت دیگر خمیر را دوباره به دوقسمت تقسیم کنید به یکی رنگ سبز وبه دیگری کمی رنگ سفید اضافه کنید(میتونید رنگ سفید نزنید) وورز بدید. خمیر به رنگ قرمز را به شکل لوله ای یا استوانه در بیاورید. خمیر سبز و ساده را به ضخامت نیم سانتی متر رو کاغذ روغنی به شکل مستطیل باز کنید، با همان کاغذ روغنی خمیر ساده را روی خمیر سبز قرار دهید و روی خمیر ساده هم خمیر قرمز رنگ استوانه ای را گذاشته وبا کاغذ روغنی رول کنید و 2 ساعت بزارید در یخچال تا سفت شود بعد بیارید بیرون وطبق ویدئو اول خمیر را گرد برش بزنید وبعد دو باره از وسط نصف کنید (مثل قاچ هندونه)، برش های کوکی را بزارید در سینی فر که کاغذ روغنی انداخته شده وبزارید در فر از قبل گرم شده با دمای 160 درجه به مدت 15-20 دقیقه تا کوکی های پخته شوند. بعد پخت کوکی ها بزارید خنک شده وبرای هسته هندوانه شکلات را آب کنید و شکل دهید. نوش جان ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
😍لقمه های خوشمزه 😋 مواد لازم برای مزه دار کردن مرغ ها : ران یا سینه ی مرغ 500 گرم ماست 3 قاشق غذاخوری رب 1 قاشق چایخوری کاری نصف قاشق چایخوری آویشن یک قاشق چایخوری پاپریکا یک قاشق چایخوری روغن زیتون 4 قاشق غذاخوری سیر 2 حبه نمک ، فلفل به میزان لازم در ابتدا برای تهیه ی سس مورد نیاز برای مزه دار کردن ؛ ماست،رب، سیر ، روغن زیتون و ادویه ها ( ، فلفل ، کاری ، آویشن و نمک ) با هم مخلوط کرده و مرغ ها را به سس آغشته کنید و اجازه بدید به مدت یک ساعت در یخچال استراحت کنه ، سپس طبق ویدیو رول کرده و به مدت دو ساعت در فریزر قرار داده تا کاملا یخ بزند سپس با یک چاقوی تیز به صورت لایه های کاملا باریک برش داده و سرخ کنید و با مخلفاتی مثل کاهو و گوجه و خیار و حتی سیب زمینی سرخ کرده نوش جان کنید 😍😋 حتما امتحان کنید با این روش طعم خیلی بهتری داره و مرغ ها کاملا میپزه😋 پ.ن : می تونید با سس شاورما نوش جان کنید که خیلی خوشمزه تر هم میشه 😋 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛