eitaa logo
آشپزی خاص
99.4هزار دنبال‌کننده
13.8هزار عکس
39.3هزار ویدیو
50 فایل
🌹❁ ﷽ ❁🌹 بنام پرودگاری که بی منت روزی میدهد⚘ تعرفه تبلیغات👇 🔜 eitaa.com/joinchat/3238592526Cd9dc51293f
مشاهده در ایتا
دانلود
🔷 هرگز لپه‌هايی كه خوب پخته نشده‌اند را نخورید !❌ بر اساس تحقیقاتی که انجام شده است لپه‌های نيمه پخته، موجب ايجاد زخم معده‌های شدید می‌شوند. به همین خاطر توصیه می‌شود آن‌ها را مصرف نکنید ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ســــــــلام صبحتون بـهترین و خوشرنگ ترین صبح دنیا با لحظه هایی پرازخوشی و آرزوی سلامتی برای شما روز و روزگارتون شـاد شـاد صبح زیبـاتون بخیر و شادی ‌ ‌‌ ‌‌‌‌‌ ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛ ‌ ‌‌ ‌‌‌‌‌ ‌ ‌‌
مواد لازم خمیر🔻 آرد 500 گرم آب ولرم 210 میلی لیتر تخم مرغ 1 عدد خمیر مایه فوری 1 و 1/2 قاشق چایخوری بهبود دهنده نصف قاشق مربا خوری نمک 1 قاشق چایخوری شکر 1قاشق مربا خوری روغن مایع 30 گرم مواد لازم داخل کالزونه🔻 اسفناج 500 گرم پنیر کمی شور 200 گرم پیاز قرمز 1 عدد متوسط نمک. فلفل سیاه و پاپریکا و زردچوبه از هر کدام نصف قاشق مربا خوری مواد لازم رومال🔻 زرده تخم مرغ 1 عدد روغن مایع 1 ق غذاخوری زعفران دم کرده 1 قاشق مربا خوری نمک کمی کنجد 3 قاشق غذاخوری طرز تهیه🔻 داخل ظرفی آب و خمیر مایه فوری و شکر را با هم مخلوط کنید. آرد رو به همراه بهبود دهنده الک کنید و نمک را بهش اضافه کنید و وسط آرد رو خالی کنید و تخم مرغ و روغن مایع و مایع خمیر مایه رو بریزید و خوب مخلوط کنید و 10دقیقه با دست ورز دهید و درون ظرفی رو چرب کنید و خمیر را قرار دهید داخلش و رویش رو بپوشانید و1 ساعت در جای گرم قرار بدید تا پف کند. در این فاصله اسفناج ها را خورد کنید. پیاز را سرخ کنید .زردچوبه بزنید .اسفناج ها رو هم بریزید و تفت بدید و ادویه هارو بریزید و از روی حرارت بردارید تا خنک شود. بعد از خنک شدن،پنیر را خورد کرده و با این مواد مخلوط کنید. بعد از استراحت خمیر ،چونه بگیرید،هر کدام را با وردنه باز کنید و داخلش 2 قاشق غذاخوری از مواد اسفناج و پنیر بریزید و دور خمیر آب بزنید و از یک طرف ببندید،چنگال بزنید و با پیتزا بُر ببرید و در سینی فر که کاغذ روغنی انداختید بگذارید. دوباره روی آنها را بپوشانید و 20 دقیقه استراحت بدید. زعفران و زرده تخم مرغ و روغن مایع و نمک را با هم مخلوط کنید و روی کالزونه ها بزنید و کنجد بریزید. فر را از قبل با دمای 180 درجه سانتی گراد روشن کنید . سینی را 25 تا 30 دقیقه در فر قرار بدید تا کالزونه ها رویش طلایی شود. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
چند نکته........ اول همیشه قالبتون را با اب اندازه بگیرید که ببینید گنجایش چند لیوان اب داره حتما حتما ژله را بعد مخلوط شدن با ابجوش روی بخار اب بن ماری کنید تا شفاف بشه اگر اینکارو نکنید اصلا ژله کاملا حل نمی شه وسوم اینکه ژله نباید وکاملا بسته بشه چون لایه ها از هم جدا می شه وقتی انگشت میزنید کمی چسبندگی داشته باشه طرز تهیه گنجایش قالب ناودانی دولیوان دسته دار اب است یک لیوان ابجوش را با ژله انار مخلوط وبن ماری کنید وبذارید نیم بند بشه مثل سفیده تخم مرغ وبعد سیاه دانه یا تخم شربتی یا شکلات چیپسی بهش اضافه ومخلوط کنید قالب را با چند قطره روغن مایع چرب کنید ژله نیم بند قرمز را توی قالب بریزید وبذارید یخچال تا سفت بشه طوریکه کمی چسبندگی داشته باشه ژله سفید ......... یه بسته ژله الوئه ورا را با نصف لیوان ابجوش حل وبن ماری کنید وبذارید تا در دمای محیط کاملا خنک بشه بعد دوتا سه قاشق بستنی نرم وبه دمای محیط رسیده را بهش اضافه یا دوقاشق شیر هر کدوم در دسترس داشتید بعد روی ژله انار بریزید ومجددا توی یخچال بذارید تا بسته بشه ژله سبز........ یه بسته ژله لیمو را با نصف لیوان ابجوش حل وبن ماری کنید خوب که خنک شد اگر دوست داشتید کمی رنگش طبیعی تر بشه یه قاشق بستنی یا شیر بهش اضافه ومخلوط کنید ژله میانی سفید که بست ژله سبز را ریخته وتوی یخجال بذارید تا کاملا بسته بشه بعد اطراف ژله را با دست یا چاقو ازاد وژله را برگردونید وبرش بزنید میتونید چوب بستنی هم توی برشهای ژله بزنید تا حالت بستنی پیدا کنه ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
سلام عشقای دلم خوبید؟ باز هم یک پست یلدایی داریم از مراحل کار فیلم گرفتم پس پستو ورق بزنید🥰 موادلازم آب 2 پیمانه نشاسته گل 1پیمانه شکر 1پیمانه گلاب 1/4پیمانه کره 30 گرم ژله کیوی،طالبی یا نعنایی موهیتو یک پاکت(نصف هم میتونید استفاده کنید) ژله آلبالو یک پاکت(نصف هم میتونید استفاده کنید) رنگ سبز خوراکی چند قطره نشاسته را داخل آب بریزید وخوب حل کنید یکدست بشه درصورت نیاز حتما ازصافی رد کنید. شکر وگلاب را اضافه کنید ومایه را به 3قسمت مساوی تقسیم کنید .به قسمت اول ژله موهیتو وچند قطره رنگ سبز اضافه کنید.به قسمت دوم ژله انار اضافه کنید و قسمت سوم رو ساده بزارید بمونه. مایه قرمز رنگ را روی حرارت بزارید ومدام هم بزنید تا غلیظ شه 1/3کره را بهش اضافه کنید حدود 18دقیقه روی حرارت بپزید تا بوی خامی نشاسته گرفته شه .داخل قالب ناودانی پلاستیک پهن کنید و کمی چرب کنید ومایه قرمز رنگ رو بریزید وبا پشت قاشق چرب شده صاف ویکدست کنید. قسمت سفید رنگ را هم به همین روش آماده کنید وروی مایه قرمز بریزید وصاف ویکدست کنید. قسمت سبز رنگ را هم به اینصورت آماده وداخل قالب بریزید.داخل یخچال بزارید تا سفت شه وبعد توی پودر نارگیل برگردونید وبرش بزنید .با چیپس شکلاتی تزیین کنید. برای برش دادن چاقو را حتما چرب کنید که تمیز برش بخوره. . میتونید قسمت سفیدو اصلا درست نکنید ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
پف_پفى_هندوانه_ای مارشمالو_هندوانه_ای سلام بچه ها پف پفی یه کِیس آسون و جذاب برای مهمونی های شب یلداست ،در عین حالی که خیلی سریع آماده میشه تو سفره یا میز شب یلدا خیلی چشمگیر و زیبا به نظر میاد مواد لازم دوبسته ژله قرمز، ترجیحا هندوانه + دو قاشق غذا خوری سرساف گلوکز + دوسوم پیمانه آب سرد یک بسته ژله سبز + یک قاشق غذاخوری سرصاف گلوکز + یک سوم پیمانه آب پودر نارگیل مقداری آب رو دقیق اندازه بزنید چون خیلی مهمه از عسل هم میتونید بجای گلوکز استفاده کنید ولی گلوکز بافتشو بهتر میکنه ژله قرمز و آب رو مخلوط کنید و روی حرارت بنماری مدام هم بزنید تا زمانی که شفاف بشه حدود ده دقیقه طول می‌کشه، حالا گلوکز رو باهاش خوب مخلوط کنید و از حرارت بردارید و با همزن بزنید تا زمانی که بافتش پفکی بشه حدود پنج تا هفت دقیقه بستگی به همزنتون داره ،برای من چهار دقیقه طول کشید اگه طولانی بشه سرد و سفت میشه و راحت تو قالب پخش نمیشه حالا کف و دیواره یک ظرف پلاستیکی مربع یا مستطیل شکل ( 20در 20) رو چرب کنید و کفه ش پودر نارگیل بریزید و پف پفی قرمز رو یکدست پخش کنید و بذارید کنار حالا ژله سبز رو با همین روش آماده کنید و روی لایه ی قرمز بریزید روشو صاف کنید و مقداری پودر نارگیل روش بپاشید یک ساعت بذارید یخچال تا کامل سفت بشه و سپس از قالب خارج کنید روی میز کار پودر نارگیل بپاشید و مطابق فیلم برش بزنید و در پودر نارگیل بزنید ،برای روش میتونید کمی پودرنارگیل اضافه بپاشید و سپس چیپس شکلاتی اشکی بذارید تا شبیه تخمه های هندوانه بشه من شکلات چیپسی روشو خودم درست کردم و بعد آماده ست در ظرف دربسته تا حداقل یه هفته در یخچال و یکماه در فریزر تازه میمونه نوش جانتون من یک قطره رنگ خوراکی اضافه کردم تا پر رنگتر بشه من چون با نصف مقدار مواد درست کردم توی فیلم بجای دوقاشق گلوکز اشتباهی نوشتم یک قاشق ،شما تصییح کنید ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
عزیزان این اندازه برای قالب 50در 60 هستش قالبتون 30در 40 هست کل مواد رو نصف کنید تخم مرغ درشت 7 عدد، ویا 8 عدد کوچک شکر 100 گرم یا نصف لیوان آرد سفید قنادی 180 گرم یا یک لیوان سرپر شهد یا عسل یک قاشق سر پر شهد همون شهد بامیه وزولبیا برای خوش رنگ شدن رولت وانیل یک چهارم قاشق چایخوری بکینگ پودر یک قاشق مرباخوری سرصاف کاغذ روغنی رو چرب کرده وبندازید تو سینی فر رو با دمای دویست درجه روشن کنید البته اگه فرتون زود داغ میشه 180 درجه (پانزده دقیقه) عزیزان اگه کاسه یا پره همزن چرب ویا خیس باشه سفید پف نمیکنه ویا ی ذره از زرده هم داخل سفید بره پف نمیکنه وبالا نمیاد کاسه وپره کاملا خشک وعاری از چربی باشه زرده وسفیده رو جدا کنید سفیده رو بزنید تا سفت بشه سفیده که بالا اومد وسفت شد شکر رو کم کم بهش اضافه کنید همزن همچنان روشن باشه شهد یا عسل رو نیز اضافه کنید سفیده که سفت و قله ای شد همزن رو خاموش کنید وانیل به زرده اضافه کنید دوسه دقیقه باهمزن ودستی تند تند بزنید سپس به سفیده اضافه کرده وبه ارومی مخلوط کنید آرد وپکینگ پودر مخلوط کرده ودر سه مرحله به مواد اضافه کنید وبه حالت دورانی مخلوط کنید زیادی نزنید که پفش بخوابه حال خمیر رولت رو به دو قسمت نامساوی تقسیم کنید قسمتی که رنگ قرمز میریزید کمی بیشتر باشه به خمیری که کمی کمتره رنگ سبز ، وبه ارومی مخلوط کنید عزیزان از خمیر سبز رنگ دو یا سه قاشق جدا کرده چند قطره دیگه رنگ سبز بهش اضافه کنید تا پررنگتر بشه واسه خطوطی که میزنید خمیر رو رو سینی پخش کنید (طبق فیلم) خمیر سبز پررنگ رو تو قیف‌ریخته وروی خمیر سبز رنگ خطوط بکشید سینی رو تو فر گذاشته به مدت 10 الی دوازده دقیقه بعد از ده دقیقه در فر رو باز کنید دست بزنید اگه روی نان رولت خشک شده بود. خمیر رو که از تو فر در آوردید بزارید دوسه دقیقه از داغی بیفته سپس برگردونید وکاغذ روغنی رو جدا کنید ودوباره برگردونید رو پارچه تمیز وبا همون پارچه رول کنید توووجه کنید باید از داغی افتاده باشه وگرنه به پارچه میچسپه رول که کردی بزارید جای خنک تا دوساعت در این فاصله خامه رو بزنید فرم دادن خامه پستای پایین دستورش به صورت ویدئوی گذاشتم رولت خنک شده رو باز کنید وخامه رو یکدست روش پخش کنید ودوباره به آرومی رول کنید اگه‌خمیر بیش از حد بپزه خشک میشه وهنگام رول کردن میشکنه ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مواد لازم🔻 گوشت چرخ شده 200 گرم ماست چکیده 4 ق غ سر پر 3 عدد پیاز تقریبا کوچک 4 حبه سیر نمک و فلفل سیاه و قرمز بادمجون کبابی شده و ساطوری یک عدد بزرگ خمیر یوفکا مثلثی(هایپر مارکتها صد در صد دارن) فلفل دلمه ای نصف یک عدد نگینی رب گوجه فرنگی یا پوره گوجه 2 ق غ سر پر زردچوبه به مقدار لازم نی و قیچی طرز تهیه🔻 ابتدا پیازهارو نگینی و بهش زردچوبه و نمک زده و 2 حبه سیر رو توش رنده میکنیم و با کمی روغن تفت میدیم تا یکم سبک بشه ، بعد گوشت و رب رو اضافه و تفت میدیم تا گوشت رنگ عوض کنه ، خوب تفت که خورد دلمه های نگینی شده رو بهش اضافه و کمی دوباره تفت میدیم و میزاریم کنار. حالا ماست و بادمجون رو مخلوط و 2 تا حبه سیر باقی مونده رو توش رنده و یه بورانی خوشمزه درست میکنیم😉😜 میزاریم کنار. خمیر یوفکا مثلثی رو از وسط قیچی میکنیم تا 2 تا مثلث متساوی الساقین ازش دربیاد(طبق فیلم) بعد از قاعده مثلث دور نی حلقه میزنیمش(قبلش یکم بهش آب میزنیم تا بچسبه)،همه رو که درست کردیم و آماده شد،داخل روغن داغ سرخ میکنیم تا طلایی بشه. حالا داخل بشقاب سرو ، خمیر های سرخ شده رو دور تا دور میچینیم و یه لایه گوشت و یه لایه بورانی و خمیر تا بالا😉سر آخر هم یکم روش فلفل قرمز پاشیدم. خمیرها بعد از سرخ شدن خیلی برشته و عالی میشن ، اصلا هم سفت نمیشن(چون خیلی نازکن) طریقه ی سروش هم اینطوره🔻 یدونه از اون خمیر هارو که آغشته به گوشت و بورانی شده،میکشین بیرون و میل میکنین☺ ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
بچه ها برنج هندی باشه خیلی پف میکنه، برنج ایرانی فقط پفش کم میشه. ⚠️نکته مهم اینه که حتما روغن داغ باشه و اینکه کم کم بریزید رو هم تلنبار بشه پف نمیکنه و میسوزه، من به خاطر اینکه میخواستم فیلم بگیرم تابه بزرگ برداشتم روغن زیاد شد شما یه تابه یا قابلمه گود بردارید روغن کمتری بریزید. طرز تهیه🔻 یه لیوان برنج رو از یک ساعت جلوتر بشورید بعد با مقداری نمک بجوشونید و آبکش کنید (مثل اینکه میخوایم چلو بپزیم ولی دم نمی‌کنیم و مغزش پخته باشه و نرم باشه ولی شفته نشه) بعد بذارید آب اضافی کاملا بره اصلا آب نداشته باشه چون میچسبه به سینی. بریزید تو سینی، بذارید جلو آفتاب یا بخاری خشک بشه، روی هم انباشته نکنید و هر از گاهی زیر و رو کنید تا زودتر خشک بشه . مقداری روغن بریزید تو تابه الک بذارید یه مقدار برنج بریزید سریع پف میکنه، یه کم که روغنش رفت بریزید تو صافی بعدم بریزید روی یه پارچه و با همون پارچه روغن اضافیشو بگیرید اگه دوست دارید شیرین باشه و به صورت برشی باشه، نمک نزنید. مواد لازم🔻 برای شربت برنجک (برای هر چهار پیمانه برنجک پف کرده) یک لیوان آب نصف لیوان شکر یک قاشق آب نارنج یا آبلیمو طرز تهیه🔻 آب و شکر و آب نارنجو بزارین روی حرارت کم تا قوام بیاد (میتونید یک قاشق گلاب هم بزنید) برای اینکه متوجه بشید چطور شهدتون قوام اومده یکم از شهدو تو یه کاسه که آب سرد توش هست بریزید اگر یک جا جمع شد و تونستین با انگشت یک جا جمعش کنید یعنی قوام اومده در غیر اینصورت هنوز آماده نیست. نذارید شربت بیش ازحد بجوشه وگرنه شیرینی تون سفت و قندی میشه. شهد که آماده شد بریزید روی برنجای پفکی شده و تند تند مخلوط کنید تا شهد به همه جا برسه. باید کمی سرعت داشته باشید چون سفت میشه بعد بریزین تو سینی با پشت کفگیر صاف کنید باید خوب فشرده کنید در اخر با یه وردنه میتونین یکدست کنید کلا باید با فشار باشه تا بچسبن بعد که کاملا سرد شد بصورت لوزی برش بزنید. میتونید زعفرون بریزید تا رنگشم طلایی و زعفرونی بشه. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
32.5M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
﷽فیلم طرز تهیه رُلت و شیرینی تَر👆🏻 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
39.08M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
﷽فیلم طرز تهیه شیرینی نارگیلی👆🏻 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
﷽طرز تهیه خامه پاستیلی (برای روکش کیک)👆🏻👆🏻 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مناسب شب یلدا 😋 مواد لازم : ژله انار1بسته شیر 1لیوان خامه 100gr پودر ژلاتین1 ق غ آب 1/4 لیوان وانیل 1/4 قاشق چایخوری شکر 4قاشق غذاخوری و یا عسل 2 قاشق سوپخوری انار دانه کرده 1عدد طرز تهیه ابتدا ژله انار را طبق دستور روی جلد درست کرده ودر ظرف می ریزیم و کمی هم انار دانه کرده وداخل لیوان یا گیلاس ها می ریزیم و لیوان های دسر را بصورت کج داخل قالب های کاپ کیک قرار دهید ( میتوانید از هر وسیله دیگری برای کج قرار دادن لیوان ها استفاده کنید ) ودر یخچال گذاشته تا ژله نیم بند شود . کرم وانیلی برای درست کردن کرم وانیلی شیر وخامه وشکر و یا به جای شکر عسل را مخلوط کرده و روی گاز گذاشته وخوب هم می زنیم تا شکر حل شود ولی نباید بجوشد وسپس وانیل را ا ضافه کرده وسپس پودر ژلاتین که به روش بنماری (پودر زلاتین را داخل شیر بریزید و کناری قرار دهید تا زلاتین داخل شیر حل شود مخلوط نکنید ) آماده شده را اضافه می کنیم سپس از روی حرارت برداشته از صافی رد می کنیم و خنک شد روی ژله انار که در گیلاس ها (ژله انار باید کمی بسته شود سپس کرم وانیلی را میریزم,) سپس ظرف را در یخچال گذاشته تا کرم وانیلی نیم بند شود برای لایه سوم ژله انار دانه انار ریخته و در یخچال گذاشته دسر آماده شد روی آنرا با دانه انار و نعنا تزیین کنید. نکته: می توانید یک ردیف ژله (ژله انار بهمراه انار دان شده )سپس کرم وانیلی ودوباره کرم وانیلی بسته شد ژله انار و انار دانه شده بریزید وروی آنرا با دانه انار و نعنا تزیین کنیدویادوردیف درست کنید یک ردیف ژله به همراه انار و یک ردیف پاناکوتا وانیلی بریزید.در صورتی که می خواهید ژله انار سفت تری داشته باشید میتوانید برای حل کردن 2 بسته ژله فقط از 2 لیوان آب جوش استفاده کنید ، همچنین میتوانید بجای عسل از همان مقدار شکر استفاده کنید. ☺️نوش جون☺️ ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
☝️☝️☝️ ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
کوفته🥣👩🏻‍🍳 چهارصد گرم گوشت چرخ کرده، یک پیمانه لپه پخته شده نصف پیمانه برنج نیم پز سبزی کوفته دو پیمانه( دوستان سبزی کوفته تبریزی مرزه و ترخون ‌وبه مقدار کم هست اما من مقدار سبزی و بیشتر میریزم و پیازچه و نعناع و ترت هم اضافه میکنم که کاملا سلیقه ای هست و شما می تونید اضافه نکنید)، تخم مرغ یک عدد، نمک و فلفل سیاه ،پودر زیره و زردچوبه به مقدار لازم رو داخل کاسه نسبتا بزرگی ریخته و خوب ورز میدیم. طبق فیلم از مواد مخلوط شده به اندازه یک پرتقال بر میداریم و وسط مواد و گود کرده و مغز گردو، زرشک و آلبالو خشک یا تازه قرار داده و کوفته رو جمع کرده و داخل ظرف در بسته چیده و چند ساعت داخل یخچال یا فریزر استراحت میدیم. برای تهیه سس کوفته:داخل قابلمه یک عدد پیاز و سرخ کرده و پوره گوجه و رب گوجه فرنگی اضافه کرده و تفت میدیم. . چند لیوان آب اضافه کرده و اجازه میدیم تا به نقطه جوش برسه. کوفته ها رو داخل سس قرار داده و اجازه میدیم بپزد و سس کوفته غلیظ شود. و با پیاز داغ فراوان سرو میکنیم. و اما 📌نکات مهم: 1_مواد کوفته رو خوب ورز بدید. 2_کوفته‌ها رو بعد از آماده شدن چند ساعت داخل یخچال استراحت بدید. و یا داخل فریزر قرار بدین. 3_ برای اینکه سس کوفته خوشمزه‌تر بشه علاوه بر رب گوجه از گوجه فرنگی ساطوری شده هم استفاده کنید. 4_ وقتی کوفته هارو داخل سس میندازید، سس در حال جوش باشه و در قابلمه رو نذارید چرا که باعث وا رفتن کوفته میشود ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مقدار ترشی که برای کباب استفاده میشه و همینطور گردو لازم نیست خیلی دقیق اندازه گیری بشه و معمولاً چشمی هست و بستگی به ذائقه تون داره مواد لازم گوشت راسته گوساله 2 کیلو گوشت راسته نسبتاً چربِ و برای کباب عالیه ولی اگه گوشت چرب دوست ندارید از گوشت فیله گوساله استفاده کنید پیاز بزرگ 2 عدد رب انار ترش 2 ق غ آب انار ترش 1/3 لیوان من انار ترش رو دون کردم روی حرارت گذاشتم و وقتی نرم شد از صافی رد کردم گردو 80 گرم نمک و فلفل سیاه چوچاق که یه سبزی معطر محلی هست اگه در دسترس داشتید مقداری بریزید عطر و طعم فوق العاده ای به کباب میده من چون نداشتم نریختم طرز تهیه بهتره از روز قبل گوشت رو مزه دار کنید تا مزه ها خوب به خوردش بره و در نهایت کباب لذیذی داشته باشید ابتدا فلفل سیاه بعد پیاز که نسبتاً ریز رنده شده و روغن مایع رو اضافه کنید این مواد برای کباب ساده هستن فقط نمک باقی میمونه که معمولاً قبل از به سیخ کشیدن گوشت اضافه میشه چون در دراز مدت نمک باعث سفت شدن گوشت میشه من یه مقدار از گوشت رو برای کباب ساده کنار گذاشتم برای کباب ترش به باقیمونده گوشت، رب انار ترش، آب انار ترش، گردو که نسبتاً درشت آسیاب شده و چوچاق ساطوری شده رو اضافه کنید خوب مخلوط کنید تا مزه ها کاملاً به خورد گوشت برن. برای اینکه جذابتر بشه مقداری دونه انار ترش هم بهش اضافه کردم. گوشت رو تو ظرف در دار بریزید و یک شب بزارید تو یخچال استراحت کنه بعد از استراحت بهش نمک اضافه کنید، گوشت رو بین دو تا انگشتتون فشار بدید اگه احساس کردید سفته نصف یه کیوی رو رنده کرده و به گوشت اضافه کنید ولی تا جای ممکن از گوشت با کیفیت استفا ه کنید تا مجبور نشید بهش کیوی بزنید و بعد گوشت رو به سیخ بکشید برای اینکه در نهایت کباب نرمتری داشته باشید وقتی گوشت رو به سیخ کشیدید یه دور با پشت چاقو اون رو بکوبید اینکار باعث میشه گوشت بافت بهتری پیدا کنه و همینطور یکدست بشه و موقع کباب کردن کارمون راحتتر بشه. زغال که خوب قرمز شد سیخها رو روی منقل بزارید سعی کنید خیلی باد نزنید چون گوشت میسوزه فقط وقتی که دیدید زغال داره خاموش میشه آروم کمی باد بزنید وقتی یک طرف کمی رنگ گرفت سیخ رو برگردونید تا سمت دیگه هم کمی رنگ بگیره و بعد دوباره برش گردونید تا گوشت کاملاً کباب بشه. اینکار باعث میشه در نهایت کباب آبدار تری داشته باشیم. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛