دوستان عزیز من مهمونام زیاد بود مواد رو حدودا دو برابر کردم تو کلیپ.
برای این غذای خوشمزه و دلچسب ابتدا چهار تا سیب زمینی متوسط آبپز شده رو با گوشتکوب له و پوره میکنیم بعد بهش کمی نمک و فلفل و آویشن و و حدود چهار ق غ آرد نخودچی میزنیم
از مایه سیب زمینی اندازه یک گردو برمیداریم گردش میکنیم و داخلش حفره ایجاد میکنیم داخلش رو با مایه گوشتی یا هر چیز دیگه از جمله مرغ و یا کالباس و غیره پر میکنیم البته من با مایع مرغ مشابه مایه ماکارونی ولی با مرغ پرش کردم و روش کمی پنیر پیتزا میرزیم
قسمت پر شده رو میبندیم
حالا توپهای سیب زمینی رو سوخاری میکنیم به این صورت که ابتدا داخل آرد سفید سپس تخم مرغ و در آخر داخل آرد سوخاری میچرخونیم( من داخل ظرف در بسته تو یخچال گذاشتم تا مهمونام میان سرخ کنم که ترد و داغه داغ سرو کنم ) میتونید داخل یه قابلمه گود یا شیر داغ کن با روغن زیاد که خوب داغ شده سرخ کنید (من داخل سرخ کن سرخ کردم )
مواد میانی که من استفاده کردم🔻
پیاز داغ رو داخل تابه ریختم و مرغ ریش ریش شده قارچ و فلفل دلمه رو اضافه کردم و حسابی تفت دادم تا آب قارچ گرفته بشه و فلفل دلمه ها نرم بشن بعد رب رو اضافه کردم و باز تفت دادم تا حسابی سرخ بشن.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
اينم اموزش ژله ويتريني مهموني،اول چون قالب فلزي يه دور اب داخلش ميچرخونم ميزارم فريزر بعد ميرم سراغ كاراي ژله:يه بسته ژله انار رو با يكونيم ليوان اب جوش خوب رو حرارت بنماري كنيد تا كامل ظراتش حل بشه،داخل قالب توت فرنگي چيدم،ژله انار رو ريختم گذاشتم يخچال تا ببنده،ژله الوورا با يه ليوان اب جوش خوب رو حرارت كتري بنماري كردم،يكم ك سرد شد،نصف ليوان ماست رو با چنگال خوب يه دستش كردم ،بعد با ژله مخلوط كردم و ريختم رو لاي قبلي و گذاشتم يخچال ببنده،بعد اين ك خوب بست دورشو با ازاد كردم داخل اب گرم گذاشتم و رو ديس برگردونندم،دورشو به دلبخواه شكوفه زدم،عزيزان ماست هيچ تاثيري رو طعم ژله نداره و مثل شير استرس بريده بريده شدن هم نداره،براي ژله فقط از اب جوش استفاده كنيد چون اب سرد كدر ميكنه ،فقط از يكونيم ليوان اب استفاده كنيد براي قالبي دراومدن،همه ميوها داخل ژله ميبندن،غير از ميوهاي إنزيمي مثل اناناس و كيوي،كيوي با يكي دو قاشق شكر و كمي اب بجوشونيد تا انزيمش از بين بره،از كمپوت اناناسم بجا خود ميوش استفاده كنيد ،حتما يه تصف روز ژله بمونه يخچال تا خوب سفت بشه،وقتي لايه لايه درست ميكنيد حتما لايه زير حالت نيم بند داشته يعني انگشت ميزنيد يكم چسبناده باشه ك به لايه بعدي بچسبه.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مواد لازم🔻
آرد سفید 400 گرم(حدود 3 پیمانه)
پودر قند 3/4 تا 1 پیمانه
تخم مرغ 2 عدد
روغن مایع 3/4پیمانه
من از روغن کنجد استفاده کردم
ماست شیرین 3 قاشق غذاخوری
بیکینگ پودر 1 قاشق عذاخوری
نمک 1/8 قاشق چایخوری
وانیل 1/4 قاشق چایخوری
پودر هل 1/4 قاشق چایخوری
کنجد مقداری
طرز تهیه🔻
آرد+نمک+پودر هل را مخلوط و 3 مرتبه الک کنید.ماست+بیکینگ پودر را مخلوط کنید.
تخم مرغ ها+پودر قند+وانیل را 5 دقیقه با دور تند همزن بزنید تا کرم رنگ و کشدار شوند.
روغن مایع را اضافه و 30 ثانیه در حد مخلوط شدن هم بزنید.
مخلوط ماست و بیکینگ پودر را هم اضافه و در حد مخلوط شدن هم بزنید.
مخلوط آرد را در سه مرحله به تدریج افزوده و با همزن مخلوط کنید.
خمیر نهایی کلوچه غلیظ و کشدار است.
خمیر را در کیسه فریز بریزید و 30 تا 45 دقیقه در فریز قرار دهید تا چسبندگی خمیر کم شود و قابل فرم دادن در دست شود.
سپس دستتان را کمی چرب کنید و هر بار مقداری از خمیر را در دست گرد کنید و در کنجد بزنید.
خمیر کلوچه ها را با فاصله در سینی فر که با کاغذ روغنی پوشاندید قرار دهید.
کلوچه ها در فر پف میکنند پس حتما باید بین آنها فاصله باشد.
سینی را در فر از قبل گرم شده با دمای 180 درجه سانتی گراد به مدت 20 تا 25 دقیقه بپزید.
هر زمان خلال دندان از داخل کلوچه ها تمیز خارج شد فر را خاموش کنید.
کلوچه ها بعد از پخت در فر نرم هستند وقتی از فر خارج کردید کلوچه خودش را میگیرد بنابراین زیاد در فر نگه ندارید وگرنه کلوچه خشک و سفت میشود.
زیر کلوچه ها باید کمی طلایی شود.
با این میزان حدود 17 تا 18 عدد کلوچه خواهید داشت.
کلوچه ها در ظرف دربسته تا 1 هفته کاملا نرم و تازه می مانند.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مواد لازم🔻
4 پیمانه برنج
4 عدد هویج درشت خلال شده
2 عدد پیاز متوسط
400 گرم گوشت چرخ کرده
8 ق غ زرشک
1 ق غ رب
یک ق غ کره
زعفران دم کرده یک استکان در دو مرحله برای مواد و تهچین
شکر یک قاشق غذاخوری
ادویه ها : نمک، فلفل قزمز و سیاه، پاپریکا، تخم گشنیز، زردچوبه، پودر سیر، جوز هندی و دارچین هر کدام یک قاشق چای خوری سر پُر
طرز تهیه🔻
ابتدا پیاز ها رو سرخ کنید بعد گوشت را اضافه کنید کمی نمک بزنید و بزارید تفت ببینه حالا ادویه ها و یک قاشق رُب را اضافه کنید بعد خلال هویج رو اضافه کنید و درب ظرف رو ببندید تا با بخار هویج ها نرم و تفت داده شوند در این مدت چندبار مواد را هم بزنید(مراقب باشید له نشوند) یک قاشق کره را به همراه زرشک و شکر و زعفران دم کشیده با مواد مخلوط کنید و مجدد درب اونها رو ببندید و بزارید کنار.
بریم سراغ تهچینمون🔻
دو عدد زرده تخم مرغ و یک سفیده را با کمی نمک همزده و یک ملاقه پر ماست به همراه زعفران، کره و روغن (یک پیاله) مخلوط کنید بعد از یک دست شدن و آبکش کردن برنج نصف برنج را به مایع تهچین اضافه کنید و ته قابله بریزید .
حالا مایع هویج و گوشت را روی لایه تهچین بریزید و صاف کنید و در آخر الباقی برنج را روی مواد ریخته و بزارید تا دم بکشه ما از پلو پز استفاده کردیم که یک ساعت و نیم زمان نیاز داشت اما برای روی گاز یک ساعت یا 45 دقیقه کافی میباشد.
هویج پلو تهچین آماده است نوش جان
این غذا برای 8 نفر کافیه اگر تعداد کمتر هست مواد رو کم کنید.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#کروکت_کوکتل
3 عدد سیب زمینی آبپز
سیب زمینی ها را داغ داغ رنده کنید یا بکوبید و بعد کنار بگذارید تا خنک شوند.
تخم مرغ 2 عدد
تخم مرغ ها را به سیب زمینی خنک شده اضافه و مخلوط کنید
پودر سیر+نمک+فلفل اضافه و مخلوط کنید.
سوسیس کوکتل یا هادداگ را برش نازک بزنید و سرخ کنید.
هر بار مقداری از مواد سیب زمینی برداشته و در دست باز کنید،یک برش سوسیس سرخ شده به همراه کمی پنیر پیتزا یا یک تکه پنیر ورقه ای زرد(پنیر تست)داخل مواد خمیری بگذارید و در دست فرم دهید.
حتما مواد خمیری باید خنک شود تا چسبندگی آن کم شود و راحت فرم بگیرد.
اگر مواد شل بود و انسجام کافی را نداشت و بعد از خنک شدن هنوز چسبنده بود 1 تا 2 قاشق آرد سوخاری یا آرد سفید به آن اضافه کنید.
.
بعد از اینکه همه کروکتها را فرم دادید،یکی یکی ابتدا در آرد سفید(آرد شیرینی پزی) و بعد در تخم مرغ همزده شده و در آخر در آرد سوخاری بغلتانید.
سپس کروکتها را 1 ساعت در فریز قرار دهید تا منجمد شوند و بعد به صورت منجمد در روغن داغ شناور با حرارت ملایم سرخ کنید تا طلایی شوند.
حتما کروکتها را به صورت منجمد سرخ کنید تا از هم نپاشند.
کروکتها نباید درز و شکاف داشته باشند وگرنه در روغن از هم میپاشند.
به جای سوسیس از مرغ پخته و ریش ریش شده و یا مواد گوشت چرخکرده سرخ شده میتوانید استفاده کنید.
با این مواد حدود 17 تا 19 عدد کروکت خواهید داشت.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#کتلت_گوشت
مقدار مواد در ویدئو مشخصه😍
#کتلت اصیل ایرانی با سیب زمینی آب پز تهیه میشه ولی میتونید سیب زمینی ها رو خام رنده کنید و بشوئید تا نشاسته اونها گرفته بشه...خوب فشار بدید تا آب اضافی نداشته باشه و بعد بقیه مراحل رو انجام بدید.
نکته خییلی مهم که حتما باید رعایت بشه این هست که سیب زمینی رو که آبپز میکنید در حدی پخته بشه که له و زیاد نرم نشه...
پوست سیب زمینی رو بگیرید و حداقل دو ساعت کنار بذارید تا خوب خنک بشه و بعد با رنده درشت رنده کنید.
خنک شدن کامل سیب زمینی هم باعث جذب کمتر روغن میشه و هم امکان پاشیدن کتلت رو بسیار کم میکنه.
حتما پیاز متوسط رو با رنده درشت رنده و آبشو بگیرید
در کتلت گوشت ادویه های اصلی نمک و فلفل و زردچوبه هستن
علاوه برا اونها میتونید بنا به سلیقه از ادویه کتلت که عطاریها دارن هم استفاده کنید.
به مواد کتلت 1 قاشق غذاخوری آرد سوخاری یا پودر سوخاری اضافه کنید هم کتلت رو ترد میکنه و هم در انسجام بیشتر کتلت موثره
بسته به جنس سیب زمینی و ریزی و درشتی تخم مرغها...بین 1 تا 2 عدد تخم مرغ برای این میزان لازمه...اول یدونه از تخم مرغها رو اضافه و خوب مواد رو ورز بدید اگه بافت مواد یکدست و لطیف و منسجم شد کافیه...در غیر اینصورت تخم مرغ دوم را اضافه کنید.
اگه زمان دارید بهتره مواد کتلت که آماده شد 1 ساعت روشو بپوشونید و بذارید یخچال تا کمی استراحت کنه وبعد شروع به سرخ کردن کنید...این نکته در حفظ انسجام کتلت بی تاثیر نیست و از طرفی طعم مواد کاملا به خورد هم میره و کتلت خوشمزه تر میشه.
هر بار مقداری از مواد رو بردارید و کمی در دست بچرخونید تا درز و شکافی نداشته باشه و بعد در آرد سوخاری بغلتانید در حدی که فقط یک لایه نازک آرد سوخاری روشو بپوشونه نه بیشتر...
در تابه مقداری روغن بریزید حرارت متوسط باشه و صبر کنید تا کاملا روغن داغ بشه و بعد کتلتها رو سرخ کنید.
روغن نباید کم باشه وگرنه کتلت یکدست طلایی نمیشه...زیاد هم نباشه که کتلت زیاد چرب و روغنی نشه
برای اطمینان از وا نرفتن کتلت میتونید اول یدونه از کتلتها رو در روغن سرخ کنید،اگر از دور شروع به پاشیدن کرد تخم مرغ دوم را به مواد اضافه و خوب ورز بدید.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مواد لازم برای 8 عدد ته چین قالبی به سایز فیلم🔻
برنج 1پیمانه
تخم مرغ 1عدد
ماست 2قاشق غذاخوری
کره نرم شده 1قاشق سوپخوری
روغن مایع 2قاشق سوپخوری
زعفران دم کرده به میزان لازم
سینه مرغ پخته شده 100گرم
زرشک و خلال پسته برای تزیین
نمک به میزان لازم
طرز تهیه🔻
1_ابتدا قالب سیلیکونی را با کره چرب کرده درون فریزر قرار دهید.
2_تخم مرغ،ماست،کره،روغن مایع،زعفران،نمک و برنج آبکش شده را با یکدیگر مخلوط کنید.
*برنج را زمانی آبکش کنید که وقتی دانه برنج را از وسط نصف میکنین اندازه یه نقطه سفید و خام باشد*
*توجه کنید برنج آبکش شده سرد باشد وگرنه مواد ته چین آب میاندازد*
*برای نرم شدن ته چین از زرده تخم مرغ و برای ترد شدن آن از سفیده استفاده میکنن،برای این دستور یک عدد تخم مرغ کافیست*
3_قالب سیلیکونی را از فریزر خارج کرده مقداری برنج کف قالب ریخته و با پشت قاشق صاف و فشرده کنید.
4_مقداری سینه مرغ پخته و ریش ریش شده وسط قالب قرار دهید.
5_دوباره مقداری برنج روی مرغ ها ریخته و با پشت قاشق صاف و فشرده کنید.
6_روی قالب را با فویل پوشانده و روی فویل چند سوراخ ایجاد کنید.
7_قالب را درون سینی فر قرار داده و درون فر با حرارت 180درجه سانتی گراد بگذارید.
8_30 تا 45 دقیقه صبر کنید تا ته چین ها بپزد،در این میان به ته چین ها سر بزنید که یه وقت نسوزد😱
9_قالب را از فر خارج کنید، ته چین ها به راحتی از قالب خارج میشوند نگران نباشید😉
#با_رسپی_های_امتحان_شده
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#اسپاگتی_مرغ
مواد لازم:
1 بسته ماکارونی رشته ای ( اسپاگتی )
1 استکان روغن زیتون
1 ق غ کره
حدود 500 گرم سینه مرغ
1 عدد پیاز متوسط
2 عدد فلفل دلمه ای قرمز 4_5 عدد فلفل سبز
4_5 حبه سیر 1 ق غ رب فلفل
1 ق غ رب گوجه فرنگی
2 عدد گوجه فرنگی
نمک * فلفل سیاه زیره آویشن 1 مشت جعفری خورد شده
طرز تهیه:
یک بسته ماکارونی را داخل آب جوش ریخته و بگذارید تا بپزد. سپس آبکش کنید.
از طرف دیگر روغن زیتون را داخل ماهیتابه ریخته کمی که داغ شد مرغها را که در سایز کوچک تکه کرده اید اضافه کنید و خوب تفت دهید تا زمانی که رنگ مرغها تغییر کند و آب مرغ کشیده شود. کره را اضافه کرده و دوباره تفت دهید. وقتی مرغها کمی سرخ شد پیاز خورد شده را اضافه کنید. وقتی پیازها نرم شد و کمی رنگشان تغییر کرد سیر، فلفل دلمه و فلفل سبز خورد شده را اضافه کنید و تفت دهید. سپس ادویه و نمک را اضافه کنید. من از هرکدام 1 ق م اضافه کردم شما می توانید به دلخواه خودتان تغییر بدید. رب گوجه فرنگی و رب فلفل را اضافه کرده و تفت دهید. در آخر گوجه فرنگی را اضافه کنید. حالا از همان آب جوش ماکارونی ها حدود 1 لیوان به این مواد اضافه کنید و بگذارید خیلی کم بجوشد. وقتی آبش کمی خشک شد ماکارونی را اضافه کرده و خوب مخلوط کنید و بگذارید کمی روی شعله بماند. در مرحله آخر جعفری را اضافه کرده و سرو کنید
#با_رسپی_های_امتحان_شده
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
﷽فیلم طرز تهیه کامل #پلو_شوشتری
#با_رسپی_های_امتحان_شده
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
سلام به خدای یکتا❤
سلام به دی ماه❄️
سلام به شروع وتازگی🌨
سلام به امیدوزندگی❄️
سلام به مهرومهربانی🌨
سلام به دوستان باوفا❄️
فصل جدید و🌨
ماه جدید مبارک❄️
#روزتون_زیبا ❄️
#با_رسپی_های_امتحان_شده
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
پای _آناناس
موادلازم:
تخم مرغ 4 عدد آب کمپوت آناناس
یک سوم لیوان حلقه های آناناس تعدادی
آرد 2لیوان بیکینگ پودر نصف ق چ
روغن مایع 1لیوان شکر 1 لیوان
پودر نارگیل 4 ق غ پُر وانیل کمی
هل 1ق چ عسل 1ق س
طرز تهیه:
شکر و وانیل وتخم مرغ هارو 10 دقیقه با همزن می زنیم.
آب آناناس را افزوده درحد مخلوط شدن می زنیم.روغن مایع را اضافه کرده 2 دقیقه دیگر زده نارگیل وهل وعسل راهم به مواد افزوده .سپس آرد وبیکینگ پودر 3بار الک شده را با لیسک به آرامی فولد می کنیم .
من در کپسول ودر قالب پای سیب ریختم.
وروی آن حلقه آناناس را که آبش رفته و یک حلقه رو با چاقوی تیز برش زده وروی پای ها می گذاریم. وسط آناناس ها یک گیلاس یا توت فرنگی یا شاتوت می گذاریم. ودر فر ازقبل گرم شده با دمای 180 به مدت 40 تا 50 مین می پزییم
#با_رسپی_های_امتحان_شده
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
رول هویجی😋
ی پیش غذای جدید وشیک و مجلسی
✍ موادلازم :
تخم مرغ سه عدد
هویج متوسط سه عدد
پیاز کوچیک یک عدد
آرد دو ق غ
ماست موسیر چکیده یک لیوان
جعفری خرد شده
🍜 طرزتهیه :
پیاز رو ریز خرد میکنیم وهمراه دو قاشق روغن کمی تفت میدهیم . هویج رو رنده ریز کرده به پیاز اضافه میکنیم و تفت میدیم تا آبش کشیده و نرم بشه مراقب باشید نسوزه نمک هم اضافه میکنیم و حرارت رو خاموش میکنیم تا خنک بشه،
سفیده و زرده تخم مرغ رو جدا کرده و هر کدوم رو جداگانه میزنیم تا سفیده کاملا پف کنه و سفت بشه و زرده هم حجم بگیره .بعد مخلوط هویج را به زرده اضافه کرده و به ارامی مخلوط میکنیم. آرد را هم افزوده وهم میزنیم تا با مواد یکدست بشه حالا نوبت سفیده هاس ودر چند مرحله به ارامی توسط لیسک به شکل دورانی با بقیه مواد مخلوط میکنیم.
روی سینی به ابعاد سی در چهل کاغذ روغنی انداخته و روی کاغذ رو کمی چرب میکنیم بعد مخلوط اماده شده هویج را روی ان پهن میکنیم وبا دقت صاف میکنیم .
ود داخل فر از قبل گرم شده با درجه حرارت 170به مدت یک ربع تا بیست دقیقه قرار میدیم باید مراقب بود تا بیش از حد نپزه که خشک بشه بعد از فر خارج کرده وقتی که هنوز داغه کاغذ روغنی رو جدا میکنیم ..(ممکنه ی لایه خیلی نازک از مواد به کاغذ چسبیده باشه که مهم نیست )وبعد روی کاغذ روغنی تمیز قرارداده و شبیهه ساندویج رول میکنیم و ان کاغذ روغنی رو میپیچیم و صبر میکنیم تا خنک بشه
وقتی خنک شدرول رو باز کرده و روش ماست چیکده میمالیم وکمی جعفری خرد شده هم روی ماست میپاشیم و دوباره رول میکنیم و به مدت یه الی چهار ساعت در یخچال قرار میدهیم وبعد برش میزنیم و سرو میکنیم.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#گز_آردی_اصفهان
شکر نصف پیمانه
گلاب یک چهارم پیمانه
گلوکز یک چهارم پیمانه
سفیده تخم مرغ یک عدد
پسته خام 50 گرم .
طرز تهیه:
سفيده را با همزن بزنید تا فرم بگیرد.
شکر +گلاب روی حرارت ملايم قرار دهید تا بجوشد و شکر حل شود.
گلوکز را اضافه کنید..پنج دقيقه هم بزنيد..بعد يک قاشق از مواد را به سفيده اضافه کنيد خوب هم بزنید تا دماي سفيده بالا رود.
سپس سفیده را به مواد اضافه کنید و با همزن هم بزنید.
بايد اينقدر با همزن برقی هم بزنيد تا مواد سفت شوند.وقتی کاملا سفت شد پسته را اضافه و حرارت رو خاموش کنید... صبر کنید تا مواد کمی سرد شود....روی سطح کار آرد بريزید با کمک دو قاشق از مواد بردارید و روی آرد بریزید و به شکل گز گرد شکل بدهید.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛