eitaa logo
آشپزی خاص
103.3هزار دنبال‌کننده
13.6هزار عکس
37.9هزار ویدیو
45 فایل
🌹❁ ﷽ ❁🌹 بنام پرودگاری که بی منت روزی میدهد⚘ تعرفه تبلیغات👇 🔜 eitaa.com/joinchat/3238592526Cd9dc51293f
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سه شنبه 9🌺دی ماه تون شاد ☘امروز برایتان 🌼اینگونه آرزو میکنم 🌺ان شاءالله 🌸خدا در خونه تک تک تون بزنه 🌷بگه امروز نوبت خواسته ها و 🌼آرزوهای شماست و ☘توشه ای پرازخیر و برکت 🌼شوق زندگی 🌺حس خوشبختی 🌸روزگار آرام و 🌷عاقبت بخیری بیاره ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
این سوپ فوق العاده‌ای خوش خوراک وخوشمزس حتما امتحان کنید این اندازه این مقدار سوپه تو قابلمه😊 از بال وگردن مرغ هم میتونید استفاده کنید هم از سینه مرغ استخوان رو که جدا کردم مقداری گوشت باهاش جا مونده بود با مقداری آب و یک پیاز چهار قاچ پختم گوشتها رو جدا کردم و همراه ابش واسه سوپ ازش استفاده کردم سیب زمینی متوسط دو عدد نگینی خرد شده هویج متوسط سه عدد نگینی خرد شده ورمیشل (رشته سوپ)یک پیاله متوسط رب گوجه فرنگی دو قاشق سرخالی جعفری خرد شده یک پیاله کوچک روغن ،نمک،فلفل،زردچوبه،اب لیمو به اندزه لازم روش من برای درست کردن سوپ ورمیشل یا همون سوپ رشته خودمون ورمیشل کمی باکلاسش کرده😆 ورمیشل همون رشته سوپه یک عدد پیاز رو ریز خرد کرده وبا یکی دو قاشق روغن تفت میدیم زردچوبه وفلفل میزنیم هویج رو پوست کنده ونگینی خرد میکنیم وبه پیاز سرخ شده اضافه میکنیم آب به اندازه کافی میریزیم مرغ ریش ریش شده هم اضافه کرده درشو میزاریم تا هویج ها نیم پز بشه .نیم پز که شدن سیب زمینی نگینی خرد شده +جعفری خرد شده+رب تفت داده شده+نمک اضافه میکنیم . سیب زمینی زود میپزم مواظب باشید له نشه .ده دقیقه آخر ورمیشل(رشته سوپ) بهش اضافه کرده تا بپزه وسوپ جا بیقته اواخر پخت آب لیمو میریزیم آگه میخواید سوپ زود آماده بشه وکنار بزارید این سوپ باید رقیق باشه وگاز رو خاموش کنید چون وقتی داره سرد میشه به دلیل داشتن رشته سفت میشه این رو حتما در نظر بگیرید این سوپ با قارچ هم خوشمزس روغن زیاد نریزید سوپ چرب خوشمزه نیست عزیزان اگه دیدید اواسط پخت سوپ کم آبه،اب جوش بریزید ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مواد لازم برای کرپ🔻 آرد سفید - 2 کا‌پ تخم‌مرغ - 2 عدد شیر - یک کاپ آب - یک کاپ کره (ذوب شده) - 4 قاشق غذاخوری نمک - یک قاشق چای‌خوری مواد لازم برای فیلینگ🔻 گوشت - 300 گرم پیاز ‌(خلال شده) - یک کاپ سیر (رنده شده) - یک قاشق چای‌خوری زنجبیل (رنده شده) - یک قاشق غذاخوری آب‌ لیمو ترش - یک قاشق غذاخوری زردچوبه - ½ قاشق چای‌خوری نمک - به مقدار لازم فلفل سیاه - به مقدار لازم روغن برای سرخ کردن طرز تهیه🔻 1) گوشت را داخل زودپز گذاشته و به آن سیر، زنجبیل، زردچوبه، آب‌لیمو، نمک و فلفل اضافه کنید. بعد از پخته شدن آن را ریش‌ریش کنید. 2) برای تهیه کرپ آرد، تخم‌مرغ، شیر، آب، کره و نمک را با هم مخلوط کنید. 3) یک تابه کوچک؛ را بر روی شعله قرار دهید و آن را چرب کنید تا مقداری گرم شود. تابه را از شعله برداشته و مقدار کمی از مواد کرپ را روی ریخته و بچرخانید تا لایه نازکی تمام سطح تابه را بپوشاند. نیاز نیست کرپ کاملا پخته شود. مایه خودش را بگیرد کافی است. بقیه کرپ‌ها را به همین روش بپزید. مقداری از مواد را برای چسباندن کنار بگذارید. 4) یکی از کرپ‌ها را روی سطح صافی قرار دهید و مقداری از مواد را‌ وسط آن بگذارید. ابتدا سمت چپ و راست را تا کرده و چسب بزنید، سپس دو طرف بالا و پایین را تا زده و چسب بزنید. 5) در یک تابه بزرگ، روغن کمی را گرم کنید و کرپ‌های گوشت را داخل آن قرار دهید تا هر دو طرف آن پخته و طلایی شود. روی ظرفی دستمال کاغذی گذاشته و کرپ گوشت روی آن قرار دهید تا روغنش گرفته شود. نکته: اگر مایع چسباننده شل بود و نمی‌چسبید مقداری آرد به آن اضافه کنید تا سنگین‌تر شود. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مقداری لپه رو خیس کنید وبزارید چند جوش بزنه کفشو بگیرید وحدود ده الی پانزده دقیقه بپزه کافیه آبش کاملا کشیده شه وبا گوشت کوب یا غذا ساز کاملا له کنید بعضی از خانوما برنج رو هم میپزن ولی من فقط خیس کردم نپختم از برنج نیم دانه ایرانی استفاده کردم برنج رو یکی دوساعت خیس کردم بعدا آبکش کردم برنج لپه پوره شده یک عدد تخم مرغ یک عدد پیاز رنده واب گرفته شده مقداری سبزی ترخون وریحون ومزره ونعنا وشوید وتره وجعفری آگه سبزی تازه بود ریز خورد کرده وبهش اضافه کتید من از سبزی خشک استفاده کردم نمک وفلفل وزردچوبه همه رو به چرخ کرده اضافه من از چرخ کرده گوساله استفاده کردم با هم مخلوط کنید وخوب خوب ورز بدید چند بار بلند کنید ومحکم بکوبید تو کاسه تا انسجام پیدا کنه سپس به اندازه یک پرتقال بردارید وکف دست گود کنید وتوش کمی گردوی خرد شده کمی پیاز داغ وزرشک ویک عدد الو بزارید وببنید دستتون رو کمی خیس کنید تا خوب درز ها خوب به هم بچسپن وموقع پخت باز نشه وقتی کوفته آماده شد بزارید یخچال وسس رو آماده کنید یک عدد پیاز رو خرد کرده و با مقداری روغن سرخ کنید ویکی دو قاشق رب وکمی زردچوبه بهش اضافه کنید ویه تفت بدید وبه مقدار کافی آب بریزید من کمی لپه هم زدم وقتی به جوش اومد کوفته ها را به آرامی میزاریم داخل سس ودرشو کیپ نکنید تا یک ربع که کوفته ها وا نرن بعدا شعله رو کم کنید وبزارید بپزه چند نکته در مورد کوفته آگه لپه دوست ندارید، بریزید ؛تو کوفته میتونید از آرد نخود چی استفاده کنید واسه سس کوفته به جای آب آگه از آب قلم استفاده کنید خیلی خوشمزه میشه 😋 وقتی سس جوش اومد کوفته رو به آرامی توش بزارید وصبر کنید دوباره بجوش بیاد ودر قابلمه رو بزارید. همیشه به اندازه ای آب بریزید که روی کوفته ها رو بگیره دوباره مجبور نشید آب بریزید آگه دیدید آبش داره تموم میشه وکوفته هنوز نپخته هست آب جوش بریزید روش پخت کوفته سه ساعت طول میکشه با شعله متوسط عزیزان مخلوط گوشت گوسفند وگوساله برای کوفته عالیه👌 من همیشه اندازه ها رو چشمی میزنم برای حدود چهارصد گرم گوشت چرخ کرده نیم پیمانه لپه ونیم پیمانه برنج کافیه عزیزان من این دفعه کوفته ها را کوچکتر درست کردم ومیانشون هیچی نزاشتم فقط مواد کوفته هستش ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مواد لازم برای 8 عدد ته چین قالبی به سایز فیلم🔻 برنج 1پیمانه تخم مرغ 1عدد ماست 2قاشق غذاخوری کره نرم شده 1قاشق سوپخوری روغن مایع 2قاشق سوپخوری زعفران دم کرده به میزان لازم سینه مرغ پخته شده 100گرم زرشک و خلال پسته برای تزیین نمک به میزان لازم طرز تهیه🔻 1_ابتدا قالب سیلیکونی را با کره چرب کرده درون فریزر قرار دهید. 2_تخم مرغ،ماست،کره،روغن مایع،زعفران،نمک و برنج آبکش شده را با یکدیگر مخلوط کنید. *برنج را زمانی آبکش کنید که وقتی دانه برنج را از وسط نصف میکنین اندازه یه نقطه سفید و خام باشد* *توجه کنید برنج آبکش شده سرد باشد وگرنه مواد ته چین آب میاندازد* *برای نرم شدن ته چین از زرده تخم مرغ و برای ترد شدن آن از سفیده استفاده میکنن،برای این دستور یک عدد تخم مرغ کافیست* 3_قالب سیلیکونی را از فریزر خارج کرده مقداری برنج کف قالب ریخته و با پشت قاشق صاف و فشرده کنید. 4_مقداری سینه مرغ پخته و ریش ریش شده وسط قالب قرار دهید. 5_دوباره مقداری برنج روی مرغ ها ریخته و با پشت قاشق صاف و فشرده کنید. 6_روی قالب را با فویل پوشانده و روی فویل چند سوراخ ایجاد کنید. 7_قالب را درون سینی فر قرار داده و درون فر با حرارت 180درجه سانتی گراد بگذارید. 8_30 تا 45 دقیقه صبر کنید تا ته چین ها بپزد،در این میان به ته چین ها سر بزنید که یه وقت نسوزد😱 9_قالب را از فر خارج کنید، ته چین ها به راحتی از قالب خارج میشوند نگران نباشید😉 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
سیب زمینی آبپز 4 عدد متوسط تخم مرغ 3تا 4 عدد نمک،فلفل،زردچوبه یا زعفران دمکرده(2قاشق چایخوری) پودر پیاز یا سیر به دلخواه سبزی کوکو 500 گرم تخم مرغ 4 تا 5 عدد آرد 2 قاشق غذاخوری برای پیوستگی کوکو و تمیز برش خوردن ارد اضافه میکنیم نمک و فلفل و پودر سیر یا 1 حبه سیر رنده شده(به دلخواه) زردچوبه (برای جلوگیری از تیره شدن سبزی در زمان سرخ شدن اضافه میشود) زرشک و گردوی نگینی از هر کدام 2 قاشق غذاخوری (به دلخواه) سیب زمینی ها را ریز رنده کنید و ادویه ها و تخم مرغ ها را دانه دانه اضافه کنید تا به غلظت مناسب برسد. غلظت مایه کوکو سیب زمینی برای کوکو دورنگ باید کمی شل تر از حالت معمولی باشد. مواد کوکو سیب زمینی را کف تابه یا ظرف فر که چرب کردید بریزید و یکنواخت صاف کنید. تابه را روی گاز با حرارت ماوسط قرار دهید تا کمی نیم بند شود. میتوانید در فر 180 درجه قرار دهید و گاهی چک کنید هر وقت روی کوکو نیم بند شد از فر خارج کنید. در این فاصله مواد کوکو سبزی را آماده کنید. ادویه ها و تخم مرغ ها را دانه دانه اضافه کنید تا به غلظت مناسب برسد و در پایان آرد را اضافه و مخلوط کنید. گردو و زرشک را در صورت تمایل بیفزایید. حالا مایه کوکو سبزی را روی کوکو سیب زمینی نیم بند پخش کنید و تابه را روی حرارت متوسط قرار دهید تا کوکو معزپخت شود. برای پخت کوکو روی گاز حتما صبر کنید تا روغن داخل تابه خوب داغ بشه بعد مواد کوکو سیب زمینی رو توی تابه پهن کنید. اگر روی گاز کوکو را میپزید ابتدا کمی در تابه را نیمه باز بگذارید تا مایه کوکو سبزی کمی پف کرده و وقتی کوکو خودش را گرفت در تابه را باز کنید. حتما حرارت متوسط باشد تا وسط کوکو مغزپخت شود. بعد از اینکه کوکو پخت آنرا برش زده و برگردانید تا طرف دیگر هم طلایی شود. اگر تابه را در فر قرار میدهید نیازی به پوشاندن روی تابه نیست...حرارت 180 درجه تا زمانی که خلال دندان از داخل کوکو تمیز خارج شده و دور کوکو طلایی شود. این مواد برای تابه گرد با قطر 30 سانت یا مستطیل 20×30مناسب است. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
برای پخت این کیک خوشمزه قبلش باید موادتون را اماده کنید مرغ....... نصف سینه یه مرغ 1/5کیلویی یا کمتر را با پیاز وبرگ بو وهویج ودوحبه سیر و چوب دارچین وکمی زردچوبه ونمک بپزید وبعد تکه تکه ریز کنید میتونید بجای مرغ از کالباس مرغ با هر طعمی استفاده کنید فلفل دلمه ..... بهتره رنگی باشه ولی اگر ندارید فقط از سبز استفاده کنید خیلی ریز خرد وتوی کمی روغن تفت دهید تا سبک واز خام بودن دربیاد سیب زمینی.... یه دونه متوسط که کوچک باشه را ریز نگینی خرد وسرخ کنید جعفری..... حدود دومشت جعفری را بدون ساقه خرد وتفت کمی بدین بادمجون.... یه دونه بادمجون متوسط (کوچک) را با پوست ریز نگینی خرد وسرخ کنید زیتون...... سیاه یا سبز فرقی نداره ریز خرد کنید حدود یه استکان پنیر پیتزا.... حدود یک لیوان یا کمتر طرز تهیه..... سه لیوان ارد سفید را الک کنید با یک قاشق سوپ خوری خمیر مایه فوری و یک قاشق مرباخوری بیکینگ پودر و نمک بک قاشق مرباخوری نباید بی نمک باشه و فلفل سیاه یک قاشق چایخوری پر واگر داشتید اورگانو یک قاشق چایخوری همه را مخلوط کنید سه تا تخم مرغ را حدود سه دقیقه با هم زن بزنید بعد نصف لیوان روغن مایع وکمی بزنید بعد یک لیوان شیر ولرم که کمی داغ باشه را اضافه وکمی بزنید بعد مواد مایع را به ارد اضافه ومخلوط کنیدوبعد تمام سبزیجات وپنیر پیتزا را اضافه کنید ومخلوط کنید و15دقیقه استراحت بدین و قالب گرد بهتره کمر بندی باشه بقطر 22سانت را کاغذ روغنی بیندازید ودیواره وکف را با روغن جامد چرب ودر صورت تمایل پودر پیاز بپاشید موادرا توی قالب بریزیدوپنیر پیتزا روی مواد بریزیدو در صورت تمایل گوجه گیلاسی یا زیتون روش بریزید ودرفری که از قبل با حرارت 180درجه گرم شده بمدت 45 دقیقه تا وقتیکه تست کردین خلال تمیز بیرون بیاد ودر اخر روی کیک را گریل کتید تا طلایی بشه وباسالاد وسس کچاپ سرو کنید نکته..... خیلی مواد توی کیک نریزید که سنگین باشه اندازه ها را رعایت کنید تا بافتی سبک وپف عالی بهتون بده ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
س لاااام دوستای گلم من اومدم با خوشمزهه😋 مواد لازم: فیله یا سینه ی مرغ 500 گرم کره 50 گرم شیر 100 میلیلیتر(تقریبا دو سوم لیوان) 1 عدد تخم مرغ سیر3 حبه نمک و فلفل سیاه و قرمز و آویشن و پودر سیر به مقدارلازم ابتدا فیله ی مرغ و کره و تخم مرغ و سیر و ادویه جات رو داخل غذاساز یا چرخگوشت ریخته و خوب میکس میکنیم سپس روی سلفون ریخته چند قاشق غذاخوری و رول میکنیم و مانند اب نبات میپیچیم و نخ میبندیم سپس یکساعت داخل یخچال قرار میدهیم و بعد داخل قابلمه تا روی سوسیس ها اب جوش میریزیم و یه کاغذ روغنی برمیداریم وسطشو سوراخ کنید روی سوسیس ها بگذارید که سوسیس ها بالا اب نیان. شعله رو زیاد کنید تا اب جوش بیاد و بعد شعله رو کم کنید به مدت 20 تا نیم ساعت تا سوسیس ها بپزند. و بعد انها رو از اب خارج کنید و بزارید سرد بشه و بعد از سرد شدن سلفون ها رو جدا کنید. و بعد برای خوشمزه تر شدن میتونید کمی سرخ کنید 😍😘 پ ن: اگه 3 عدد نان تست رو با همون شیر خیس کنید و با مواد میکس کنید و 2 یا 3 ق غ خامه صبحانه پاکت صورتی اضافه کنید خوشمزه تر میشه 😋 ولی لزومیم نداره و حتما نخ ببندید که حین پخت باز نشه ‏ ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
خوراک بادمجان و پلوی قالبی مواد لازم: بادمجان 5 عدد(قلمی و کشیده) پیاز 1 عدد روغن زیتون 3 قاشق غذاخوری فلفل چارلستون 2 عدد فلفل پاپریکا 2 عدد گوشت گوساله 250 گرم سیر 2 حبه رب گوجه فرنگی 1 قاشق غذاخوری گوجه فرنگی 2 عدد آب داغ 1 لیوان نمک 1 قاشق چای خوری فلفل سیاه 1 قاشق چای خوری برنج 2 لیوان روغن مایع به مقدار لازم جعفری تازه بمقدار دلخواه . طرز تهیه: .بادمجان ها را شسته و خشک می کنیم و اگر پوست سالم و ظریفی دارد، نیازی نیست پوست آن ها را جدا کنیم. بادمجان ها را برش های طولی نازک می زنیم و درصورت دلخواه به آن ها نمک زده و اجازه می دهیم تلخی آن ها گرفته شود سپس بادمجان ها را آبکشی کرده و خشک می کنیم و در مقدار کمی روغن مایع ، دو طرف برش های بادمجان را سرخ می کنیم. پیاز را نگینی خرد کرده و در روغن_زیتون کمی تفت می دهیم سپس فلفل چارلستون و فلفل پاپریکا را نگینی خرد کرده و به پیاز اضافه می کنیم و تفت می دهیم سپس سیر له شده را اضافه می کنیم. گوشت قیمه ای را به سبزیجات اضافه کرده و همه ی مواد را به خوبی با هم مخلوط کرده و تفت می دهیم تا آب گوشت کشیده شود سپس رب گوجه فرنگی را اضافه کرده و کمی تفت می دهیم و در آخر گوجه فرنگی های رنده شده یا پوره شده را به همراه نمک و فلفل سیاه به مخلوط گوشت اضافه کرده و اجازه می دهیم همه ی مواد به آرامی با هم بپزد. در ظرف دیگری برنج را نیم پز می کنیم. در یک قالب کمربندی برش های بادمجان سرخ شده را روی دیواره ی قالب طوری کنار هم می چینیم که قسمتی از طول بادمجان کف قالب را بپوشاند و قسمت انتهایی آن نیز از لبه ی قالب بیرون بماند برای پوشاندن روی خوراک و کف قالب را نیز با برش های بادمجان می پوشانیم. مخلوط گوشت را درون قالب می ریزیم و آن را کف قالب پهن و یکدست می کنیم سپس برنجِ نیم پز شده را روی مخلوط گوشت ریخته و کمی فشار داده و روی آن را صاف و یکدست می کنیم، یک لیوان آب داغ را روی تمام سطح خوراک می ریزیم و با انتهای برش های بادمجان و باقی مانده ی بادمجان ها، روی برنج را کاملا می پوشانیم. قالب را درون فری که از قبل با دمای 190 درجه ی سانتی گراد روشن کرده ایم، قرار می دهیم تا روی خوراک طلایی شود سپس از فر خارج کرده و اجازه می دهیم حدود 15 دقیقه استراحت کند سپس در ظرف مورد نظر برمی گردانیم و با جعفری تازه روی آن را تزیین کرده و سرو می کنیم. .نکات: - به جای گوشت می توانیم از گوشت چرخ کرده استفاده کرد. - این غذا را میتونید در قابلمه نچسب و روی اجاق تهیه کرد ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
شما میتونید این کوکی را توی فر هم درست کنید با دمای 180درجه حدود ده دقیقه حتما چک کنید مواد لازم ....... شکلات صبحانه 200گرم یا سه چهارم لیوان که من از مارک ایرانی فرمند استفاده کردم نوتلا هم می شه ولی خیلی گرون شده ارد کیک پزی 150گرم یا یک لیوان وربع تخم مرغ یک عدد طرز تهیه............ شکلات وتخم مرغ را خوب مخلوط کنید تا بکدست بشه ارد را کم کم اضافه ومخلوط کنید تا خمیری لطیف ونسبتا نرم بدست بیاد من 150گرم ارد را کامل استفاده کردم ممکنه چون ری اردها فرق داره واسه شما کمی کمتر یا بیشتر بشه که البته بعید میدونم خمیر که یکدست شد اصلا نیاز به استراحت نداره تابه را دولایه کاغذ روغنی بیندازید واشر تابه را در بیاریدو سایز خمیر دست خودتان است که دوست داشته باشید کوکی کوچک یا بزرگ باشه در دست خوب گرد کنید وبا فاصله توی تابه بچینید وبا هر وسیله ای که دارید یا انگشت اشاره حفره ای وسط شیرینی ایجاد کنید روی گاز شعله پخش کن بذارید با حرارت ملایم توی فیلم نشون دادم میزان حرارت را حدود ده دقیقه که گذشت در تابه را باز وشیرینی را چک کنید ممکنه حفره ها بخاطر پف کوکی کمی محو بشه اشکالی نداره بازم کمی توی حفره را فشار بدین تا گود بشه با احتیاط گوشه یکی از کوکی ها را بلند کنید کمی طلایی شده کافیه کوکی ها تا داغ است کاملا نرمه وصبر کنید تا خنک بشه وسفت تر بشه بعد توی حفره ها را با شکلات یا مربا یا بریلو وهر چیزی دوست دارین پر کنبد حتی میتونید ساده باشه کلا سلیقه ایه کوکی را توی ظرف دردار نگهداری کنید تا یکماه هم قابل نگهداریه با سایز متوسط کوکی را درست کنید حدود 18تا کوکی بشما می دهد نکته ..... این کوکی ها کاملا طعم شکلات میده وبسیار خوشمزه اس ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
برگ اسفناج خام(بدون ساقه) 170 گرم آرد 2 لیوان تخم مرغ 4 عدد شکر 250 گرم بکینگ پودر یک و نیم ق چ روغن مایع 2/3 لیوان شیر 1/3 لیوان رنده پوست پرتقال 1/2 ق چ طرز تهیه آرد و بکینگ پودر رو مخلوط و سه بار الک کنید. کف قالب 25 در 35 کاغذ روغنی بنددزید. من چون میخوام به عنوان پایه چیز کیک استفاده کنم و داخل این قالب درست کردم. در غیر اینصورت میتونید تو قالب گرد 23 سانتی یا قالب میان تهی به قطر 28 سانت درست کنید. اسفناج رو که پاک شده و ساقه ش رو جدا کردید بشورید و بزارید خشک بشه. برگ اسفناج، روغن مایع و شیر رو داخل مخلوط کن بریزید و پوره کنید بطوریکه هیچ اثری از برگ اسفناج نباشه. تخم مرغ، شکر، وانیل و رنده پوست پرتقال رو با دور تند هم بزنید تا کرمی و کشدار بشه(حدود 5 دقیقه) مخلوط اسفناج رو اضافه کنید و ور حد مخلوط شدن هم بزنید. مخلوط آرد و بکینگ پودر رو اضافه کنید، چند ثانیه با همزن خاموش و بعد با دور کند هم بزنید تا مایه کیک یکدست بشه. مایه کیک رو داخل قالب بریزید و در فر گرم شده با دمای 180 درجه مدت حدود 40 دقیقه بزارید بپزه. با خلال دندون چک کنید اگه تمیز بیرون اومد یعنی کیک آماده ست. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
به طور کامل تو ویدیو توضیح دادم. فقط یه سری نکات اینجا مینویسم براتون. پودر مخمر اگه بعد یک ربع پف نکرد یعنی خرابه و اصلا نباید استفاده کنید. چون نون بد درمیاد. اگه میخواید نونتون شیرین باشه، موقع درست کردن خمیر، پنج شش قاشق شکر اضافه کنید. بعد درست کردن خمیر. یک ساعت تا یک ساعت و نیم روی خمیر بپوشونید و جای گرم بذارید تا خوب پف کنه و بعد استفاده کنید. موقع پهن کردن خمیر و آماده کردنش، آرد زیاد نریزید تا خمیرتون سفت نشه. حتما باید خمیر نرم و لطیف باشه تا کروسان ها خوشمزه و نرم بشن. کف ظرف فر روغن بمالید. اگه کاغذ روغنی دارید بذارید و کروسان هارو بچینید. یه ربع استراحت بدید تا پف کنن. بعد رومال کنید. با همین طرز تهیه میتونید نون خونگی در هر شکلی که میخواید درست کنید. خیلی خوشمزه میشه. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
گوشت گردن گوسفندی +پیاز دو عدد+سیر 4حبه+رب گوجه فرنگی 1/5قاشق غذاخوری +چوب دارچین 2تکه+زعفران دم کرده مقداری+زردچوبه وفلفل ونمک گوشت گردن رو تمیز بشورید کمی زعفران وفلفل سیاه با برس به تمام نقاط گوشت میمالیم. پیاز رو نگینی خرد کرده وبه همراه مقداری روغن تفت میدهیم تا پیاز نرم شود مقداری زردچوبه به پیاز میزنیم گوشت آغشته به زعفران وفلفل سیاه به قابلمه اضافه وهمراه با پیاز خوب تفت میدهیم. آب به اندازه کافی میریزیم تا سطح گوشت رو بگیره (من از آب جوش استفاده کردم)دوتکه چوب دارچین وچهار حبه سیر بهش اضافه میکنیم وقتی جوش آومد در قابلمه رو میزاریم وشعله را کم تا آرام بپزه حدود چهار تا پنج ساعت زمان میبره عزیزان آگه عجله دارید تو زود پز بپزید توجه کنید وقتی تو زود پز میپزید آب کمتری نیاز دارد .یکساعت آخر پخت رب رو با کمی روغن تفت میدهیم فلفل قرمز ونصف لیوان آب به رب اضافه میکنیم ومیزاریم چند جوش بزنه وسس غلیظی بدست بیادوهمراه نمک ‌به گوشت اضافه میکنیم دوباره درشو میزاریم تا بپزه وجا بیفته سس گوشت زیاد آبکی ورقیق نباشه، اواخر پخت چوب دارچین وسیر رو از قابلمه بیرون میاریم وهمراه چلو نوووووش جان بفرمایید 😊 عزیزان میتونید اوایل پخت رب را اضافه با گوشت تفت بدید .من جداگانه رب را تفت میدیم و اواسط پخت اضافه میکنم با این روش رنگ خورش تیره نمیشه همراه سیر وچوب دارچین چند عدد برگ بو اضافه کنید عالی میشه آگه رب دوست ندارید نزنید با زعفران هم عاااالی میشه چلو_گردن هم با باقالی پلو هم با چلو سرو میشه در کنارش سبزی خوردن یا پیاز ترشی یا کلم ترشی نوش جان... ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛