#کیک_شنی
دوستان این کیک بافتش فوق العاده عالی ونرمه من توی تابه درست کردم واقعا هیچی از فر کم نداشت توصیه می کنم حتما امتحان کنید پشیمون نمی شین این کیک به عربی به کیک رمل معروفه رمل به معنی شن است بخاطر وجود نارگیل روی سطح کیک که حالت شن ریزه داره واما دستورپیمانه براساس لیوان دسته دار فرانسویه
طرز تهیه... حدود نصف لیوان نارگیل را توی تابه تفت دهید با حرارت ملایم تا طلایی بشود مرتب هم بزنید تا یکدست طلایی بشود
دولیوان پر ارد را با یک قاشق غذاخوری سر صاف بکین پودر حتما سه بار الک کنید و تابه را دوطرفش را چرب کنید من با ارده چرب کردم شما میتونید با روغن جامد یا کره چرب کنید کاغذروغنی کف تابه دولایه بذارید وروش را کمی چرب کنید وروی گاز شعله پخش کن بزارید واجازه بدین تا تابه خوب گرم بشه وشما برید سر وقت درست کردن مواد کیک
ادامه کار.... چهار تا تخم مرغ به دمای محیط رسیده را با یک لیوان شکر که حدود یه بند انگشت سر خالی باشه اگر شیرین دوست دارید پر بریزید با نوک قاشق چایخوری وانیل حدود پنج دقیقه بزنید تا پف کنه وکرمی بشود بعد دو سوم لیوان روغن مایع بریزید و کمی مخلوط کنید بعد یک لیوان سرخالی شیر داغ در حدی که اگر انگشت زدین گرما را احساس کنید به مواد اضافه ومخلوط کنید در حدودیک دقیفه بزنید ارد را با الک در سه تا چهار مرحله روی مواد الک کنید وبا دور کند هم زن مخلوط کنید زیاد هم نزنید فقط ارد صاف بشه کافیه ومواد را توی تابه از قبل گرم شده ریختم وروی حرارت متوسط رو به کم گذاشتم توی فیلم نشون دادم☝بعد نیم ساعت چک کنید اگر خلال تمیز بیرون امد تابه را بر گردونید تا روی کیک هم کمی طلایی بشه نه زیاد حدود ده دقیفه وتا کیک کاملا داغه چهار تا پنج قاشق پر شیر عسلی روی کیک بریزید وصاف کتید وروش را نارگیل تفت خورده بریزید وکمی که سرد شد برش بزنید .
نکته.... می شه کیک را توی فر هم درست کرد 180درجه بمدت تقریبی50دقیقه
#با_رسپی_های_امتحان_شده
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
پیاز داغ مجلسی
این روش مناسب درست کردن پیازداغ در حجم زیاد هست. .
اول از همه پیاز رو یکدست و ظریف برش خلالی بزنید.
در قابلمه آب را جوش بیاورید و پیازها را برای حدود 3 تا 5 دقیقه در آب بجوشانید تا کمی نرم و شیشه ای و شفاف شوند.
سپس در آبکش ریخته و روی پارچه تمیز پهن کنید تا آب اضافی اونها گرفته بشه.
پیازها را در کاسه بریزید و کمی زعفران آبکرده یا زردچوبه(خیلی کم)اضافه وهم بزنید در حدی که رنگ پیاز فقط کمی تغییر کنه.
در تابه ای روغن بریزید،روغن باید در حدی باشه که روی پیازها رو کامل بگیره.
پیازها رو در روغن بریزید.
در ابتدا لازم نیست هم بزنید،ولی همین که پیازها کمی آب شدند هر از گاهی هم بزنید تا تمام رشته های پیاز از هم جدا شوند.
از زمانی که پیاز شروع به طلایی شدن کرد حرارت رو کم و مدام هم بزنید تا پیازها یکدست طلایی و خوشرنگ بشن.
در طول سرخ کردن حرارت متوسط و در انتها حرارت ملایم باشه.
بعد پیازها رو روی دستمال حوله ای بریزید تا روغن اضافی اونها گرفته و کاملا خشک و کرانچی بشه.
پیاز داغ کرانچی تا سه روز در یخچال در ظرف دربسته و تا چند ماه در فریزر قابل نگهداری ست.
بهتره برای مدت طولانی مواد غذایی روفریز نکنید
#با_رسپی_های_امتحان_شده
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#خوراک_لوبیا_چیتی
مواد لازم
لوبیا چیتی یک لیوان
سیب زمینی یک عدد
پیاز یک عدد سیر دو حبه
قارچ شش عدد
نشاسته گندم یک قاشق غذاخوری
رب گوجه فرنگی یک قاشق تقریبا پر
روغن،نمک،فلفل،زردچوبه،پاپريكا
شب لوبیا رو خیس کنید
لوبیای خیس شده رو با مقداری آب میزاریم بپزه اواسط پخت لوبیا یک عدد سیب زمینی پوست کنده چهار قاچ میکنیم ومیاندازیم تو لوبیا تا با هم بپزن میتونید ( من تو زود پز پختم)
لوبیا وسیب زمینی که پخته شدن سیب زمینی رو بیرون میاریم وبا پشت قاشق پوره میکنیم
پیاز رو ریز خرد کرده و با کمی روغن سرخ میکنیم سیر رنده شده ،قارچ اسلایس شده،نمک وفلفل وزردچوبه وپاپریکا ورب اضافه میکنیم ویه تفت میدیم. یک قاشق نشاسته گندم با یک چهارم لیوان آب حل کرده اونم اضافه میکنیم واب به اندازه کافی میریزیم سیب زمینی پوره شده هم میریزیم ودرشو میزاریم تا جوش بیاد،وقتی جوش اومد لوبیای پخته اضافه میکنیم درشو میزاریم تا خوب بپزه وجا بیفته وبا لیموی تازه نوووووش جان بفرمایید
عزیزان نشاسته گندم باعث میشه خوراک آبکی نباشه نشاسته ذرت نمیشه راستش آرد هم امتحان نکردم ببینم خوشمزس یا نه
عزیزان آگه آب لوبیا رو یکی دوبار عوض کنید خوراک نفاخ نیست
قارچ اختیاریه دوست ندارید نریزید.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
شیرینی آناناس
مواد لازم:
یک پیمانه آرد
2 قاشق سوپ خوری شکر
2 قاشق چایخوری بکینگ پودر
یک و یک چهارم پیمانه آب
6 حلقه آناناس
روغن برای سرخ کردن
روش تهیه:
آرد و شکر و بکینگ پودر و آب را مخلوط میکنیم و خوب هم میزنیم.
آناناس ها را در مخلوط فرو کرده بعد در روغن زیاد همانند کلیپ سرخ میکنیم.
بعد شیرینی ها را تزئین میکنیم
#با_رسپی_های_امتحان_شده
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
چیپس خونگی
مواد لازم جهت پخت چیپس خانگی
سیب زمینی متوسط : 2 عدد
نمک : 1 قاشق چای خوری یا کمی بیشتر
بکینگ پودر : 1 قاشق چای خوری
حوله و یا دستمال خشک
پوست كن
اول از همه سیب زمینی هارا خوب شسته و پوست میگیریم
حالا با پوست کن یا هر وسیله ای که میتونه خیلی نازک سیب زمینی رو برشش میزنیم ، توصیه میکنم خیلی نازک باشه لایه ها چون هرچی نازک تر باشن نتیجه هم مطلوب تر میشه.
یه ظرفی رو پر از آب سرد و یخ میکنیم و بکینگ پودر و نمک رو بهش اضافه میکنیم.
سیب زمینی هارو میندازیم داخل ظرف آب و یخ و برای مدت نیم ساعت میزاریم تا همونجوری بمونه.(این کار برای اینه که نشاسته های سیب زمینی ازبین بره)
نیم ساعت که گذشت سیب زمینی هارو دونه دونه ورداشته و روی حوله ی خشک میزاریم و بعد روشو یه پارچه میزاریم که سیب زمینی ها خوب خشک بشن ، نيم الي ١ ساعت میزاریم یجای گرم(دماي محيط).
بعد از دو سه ساعت که سیب زمینی ها قشنگ خشک شدن ، داخل دیگ یا تابمون روغن میریزیم میزاریم رو شعله گاز تا داغ بشه ، داغ که شد یکم زردچوبه بهش میزنیم بعد 1 دقیقه میزاریم بمونه تا زردچوبه قاطی روغن بشه.
سیب زمینی هارو میندازیم داخل روغن داغ تا سرخ بشن
باید مواظب باشین که سیب زمینی ها نسوزن یعنی به این مرحله که رسید از روغن برش دارین.(ترد که شد).
سیب زمینی ها آمادن حالا میتونین با انواع سس و سبزیجات یا هرچی که دوس دارین سرو کنین ، نوش جانتون
#با_رسپی_های_امتحان_شده
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#سالاد_روسی
یه سالاد خوشمزه و عالی😋 . حالا دستور سالاد ها طوری هستش که مقدار مواد و حتی خود مواد سلیقه ای هستش و براساس ذایقه خودتون می تونید تغییر بدید .
دوستای گلم مزه اش خیلی شبیه سالاد الویه هستش .
حدودا برای 4 تا 5 نفر
سیب زمینی 2 تا 3 عدد
هویج یک عدد
خیار شور 2 عدد
ذرت 3 ق غ
تخم مرغ 2 عدد
کالباس 2 ورق (از سینه مرغ هم می تونید استفاده کنید)
نخود فرنگی 3 ق غ
شوید تازه یا خشک و یا هر سبزی دلخواه به میزان دلخواه
سس مایونز و مقداری ماست به دلخواه .
سیب زمینی ها رو پوستشون رو کندم و نگینی خرد کردم .
داخل یه ظرفی آب جوش ریختم و مقداری نمک روی حرارت قرار دادم . سیب زمینی ها رو داخل آب جوش ریختم و حدودا 10 دقیقه بجوشه تا بپزه و بعد آبکش کردم .
هویج رو هم نگینی خرد کردم و پختم .
تخم مرغ ها رو هم آبپز کردم و ریزو نگینی خرد کردم .
داخل ظرف بزرگتری . سیب زمینی و تخم مرغ و هویج و کالباس خرد شده و نخود فرنگی پخته شده و ذرت رو اضافه کردم . مقداری هم شوید و یا هر سبزی دلخواه ریختم ،مخلوط کردم .
برای سس داخلش من فقط مایونز نریختم . ترکیب ماست و دو قاشق مایونز کمی نمک و فلفل و آبلیمو رو اضافه کردم و مخلوط کردم .
یه ساعت در یخچال بمونه و بعد سرو بشه.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
کازان کباب
با یه اموزش خیلی خوشمزه اومدم.
یه جورایی میتونه کازان کباب ترکیه باشه با یه پخت جذاب .
هم شیک و هم خوشمزه هستش. و هم راحته . 👈چندتا بادمجان رو حلقه ای خرد کنید و دو ساعتی داخل نمک بذارید تا تلخی اونا گرفته بشه بعد شسته و کمی بادمجان ها رو سرخ کنید یا همون خام استفاده کنید
. 👈مواد لازم برای درست کردن سس:
یک پیاز رو نگینی خرد کرده و در کمی روغن تفت بدین. بعد به ترتیب دو تا فلفل دلمه ای زرد و قرمز خرد شده، دو تا هویج رنده شده، دو تا گوجه خرد شده اضافه کنید. هرکدوم رو کمی تفت بدین که نرم بشه، نمک و ادویه جات دلخواه و فلفل و کمی آب لیموترش هم اضافه کنید و این مواد رو داخل غذاساز کاملا پوره کنید تا سس یکدستی درست بشه.
. 👈داخل یک کاسه گوشت چرخ کرده رو با نمک و ادویه ی دلخواه مخلوط،کنید ( میتونید یه پیاز رنده شده اب گرفته ام بریزید. ) و داخل قابلمه یکی در میون یه حلقه بادمجان و یه کتلت کوچولو بذارید تا لایه ها تموم بشه و ظرف پر بشه
بعد سس رو روی مواد بریزید.
و روی گاز بذارید با حرارت کم تا وقتی جا بیفته و سس غلیظ بشه. ( داخل پیرکس توی فر هم میتونید بذارید. فقط فویل روش بکشید حتما و چندتا سوراخ هم رو فویل ایجاد کنید)
بعد روی غذا رو با سبزی معطر تزیین کرده و نوش جان کنید.
👈نکات: زیر غذا کم باشه و مدت پخت طولانی تر که وا نره.
داخل سس میتونید یه ق غ رب گوجه ام بریزید.
سس رو با طعم ترش و کمی تند درست کنید.
داخل گوشت میتونید از سبزی معطر استفاده کنید.
هویج رو میتونید از سس حذف کنید.
سس میتونه فقط پیاز و گوجه و رب گوجه با ادویه جات و چاشنی باشه.
داخل سس میتونید از غوره استفاده کنید
#با_رسپی_های_امتحان_شده
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#کیک_شیفون
من اکثرا از اسفنجی استفاده می کردم . همه اکثرا شیفون رو به اسفنجی ترحیح میدن . من خودم مدت ها با اسفنجی کار کردم دستم بهش خیلی خوابیده . ولی شیفون هم نوعی کیک اسفنجی هست با تفاوتی که توش روغن و بعضی دستورها شیر و یا حتی آب میوه استفاده می کنن .
تخم مرغ 6 عدد
آرد سفید 225 گرم یا 1.5 لیوان
شکر 250 گرم یا یک و یک سوم لیوان
روغن مایع 50 میلی یا یک چهارم لیوان
آب 50 میلی یا یک چهارم لیوان
بیکینگ پودر 1 ق م
وانیل نصف ق چ
پودر تارتار یک چهارم ق چ (قابل حذفه جاش آب لیمو هم می تونین استفاده کنین برای بهتر فرم گرفتن و تثبیت فرم دهی سفیده استفاده میشه )
پودر کاکائو 2 ق غ
حتما اگه ترازو دارین با ترازو اندازه بگیرین ، لیوان هم لیوان دسته دار فرانسه هستش . (اگر نخواستین شیفون شکلاتی بشه پودر کاکایو رو حذف کنین و همون میزان آرد استفاده کنین و دیگه با اب قاطی نکنین .)
زرده و سفیده تخم مرغ رو از هم جدا کردم ذره ای از همدیگه توش نمونه .
سفیده رو اول با همزن زدم و بعد نیمی از شکررو ب تدریج اضافه کردم و با همزن زدم تا اثر پره های همزن روش بمونه .
پودر تارتار هم خوبه بریزین توی فرم دهی عالی هستش .
زرده تخم مرغ و مابقی شکر و وانیل رو مخلوط کردم و با همزن خوب زدم ، طوری که کرم رنگ و کشدار بشه . روغن و کاکایو حل شده رو هم اضافه کردم. حالا آرد رو که قبلا سه بار الک کرده بودم رو با بیکینگ پودر مخلوط کردم و به روی مواد الک کردم ، مواد آردی رو طی سه مرحله اضافه کردم و هر بار با لیسک دورانی هم زدم. زیاد هم هم نزنین که بازهم پف کیک میخوابه .
مواد رو داخل قالب 20 سانت به ارتفاع 9 که کفش کاغذ روغنی انداختم ریختم . دیواره ها توی این کیک و کیک اسفنجی نباید چرب بشه و الا پف کیک می خوابه و همچنین کیک گنبدی میشه
قالب 23 سانت به ارتفاع 7 خوبه .
قالب رو در فر از پیش گرم شده 180 درجه به مدت 50 تا 60 دقیقه قرار دادم .
چون ارتفاع کیکم زیاد بود تایم پخت بیشتر شد بسته به ارتفاع و حجم قالب این تایم فرق می کنه .
کیک تقریبا 9 سانت به اندازه ارتفاع قالب پف کرد .
بر روی توری قرار بدین تا خنک بشه
#با_رسپی_های_امتحان_شده
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
🔷#ترفند
هنگام تفت دادن سبزے یا گوشت، در پایان ڪار مقدار ڪمے شڪر، عسل یا آب میوه را اضافه ڪنید تا لعاب داده و طعم آن بهتر شود.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مواد لازم برای 16 اسنک🔻
گوشت چرخ کرده 150 گرم
پیاز 1 عدد
فلفل دلمه نصف عدد
قارچ 5 عدد
پنیر پیتزا رنده شده یا ورقه ای به میزان لازم
نان تست 1 بسته
نمک و فلفل و زردچوبه و رب به میزان لازم.
طرز تهیه🔻
پیاز رو خرد کردم و تفت دادم .گوشت رو اضافه کردم و تفت دادم . قارچ ها رو هم خرد کردم و بهش اضافه کردم . فلفل دلمه ای خرد شده رو هم ریختم .نمک و زردچوبه و فلفل و رب هم ریختم و گذاشتم بپزه.
دستگاه ساندویچ ساز رو روشن کردم . دستگاه رو با کمی کره چرب کردم . نون تست ها رو چیدم (من دور نون تست ها رو با چاقو بریدم ) ، روی نون تست کمی سس گوجه ریختم و روش مایه گوشتی و روی اون پنیر پیتزا و روش نون تست گذاشتم . به همین ترتیب بقیه رو چیدم . در دستگاه رو بستم . حدودا 7 دقیقه تایم پخت هست . بعد از پخت در دستگاه رو باز کردم و اسنک ها رو برداشتم .
#با_رسپی_های_امتحان_شده
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#اسنک_گوشت😋
#با_رسپی_های_امتحان_شده
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
:
#خورش_به_آلو
گوشت گوسفندی یا گوساله 300 گرم
به دو یا سه عدد به متوسط
آلو 12 تا 15 عدد
لپه نصف لیوان (اختیاریه)
رب یک قاشق سر پر
پیاز دو عدد متوسط
نمک ،فلفل سیاه وفلفل قرمز وزردچوبه و روغن به میزانلازم
پیاز رو با روغن تفت میدیم سبک وشیشه ای شد گوشت رو اضافه میکنیم وباهم سرخ میکنیم زردچوبه وفلفل سیاه وفلفل قرمز میزنیم وباهاش تفت میدیم به مقدار لازم آب میریزیم تا گوشت بپزه من ایندفعه گوشت رو تو زود پز پختم عجله داشتم پسرم میرفت مدرسه
نزارید گوشت به حدی بپزه که وا بره
الو رو خیس کرده
لپه رو ده دقیقه میپزیم کفشو دور میریزیم
به رو پاک کرده به سلیقه خود خرد کنید
به رو با چند قاشق روغن تفت میدیم
رب رو هم تو همون ماهی تابه تفت میدیم
گوشت که پخت نه در حدی که کاملا بپزه
لپه،به،آلو،رب،نمونه رو به گوشت اضافه کرده ودرشو میزاریم تا کاملا بپزه(شعله متوسط)
وقتی مواد پخته شد شعله رو کم میکنیم تا جا بیفته عزیزان ما دوست نداریم خورشت زیادی ابش کشیده بشه وخشک بشه سلیقه ایه
طعم این خورشت بخاطر به و آلو ملس هست اگه دوست دارید ترش مزه باشه اواخر پخت کمی اب لیمو یا آبغوره بریزید به من ترش مزه بود احتیاج به چاشنی نداشت اگه خورشتون زیادی ترش بود اواخر بود یک قاشق شکر بریزید
لپه اختیاریه دوست ندارید نریزید
زعفران اختیاریه دوست دارید بزنید ولی من زعفران رو بیشتر با مرغ دوست دارم تا با گوشت قرمز
عزیزان به این نکته توجه کنید اگه لپه تون خوش پخته همراه آلو وبه میپزه در غیر اینصورت زودتر بریزید
#با_رسپی_های_امتحان_شده
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#تیتاپ_خونگی
تیتاپ خونگی 😋 خیلی خوشمزه و نرم و لطیف 😋😊.
تخم مرغ 3 عدد
ماست 120 گرم (نصف لیوان)
شکر 120 گرم (نصف لیوان)
روغن مایع 120 گرم (نصف لیوان)
آرد سفید 225 گرم (یک و نیم لیوان)
بیکینگ پودر 5 گرم (1 ق م)
وانیل 1/4 ق چ
پودر کاکائو 1 ق غ + آرد سفید 1 ق غ
مواد به دمای محیط برسه .
تخم مرغ و شکر رو با همزن 5 دقیقه زدم. وانیل ریختم . روغن و ماست رو هم ریختم و کمی زدم . آرد و بیکینگ پودر رو مخلوط و سه بار الک کردم و کم کم داخل مواد ریختم و مخلوط کردم .
یک تا دو ملاقه از مواد رو داخل ظرفی ریختم . به اون مواد ساده یک ق غ آرد سفید و به اون یکی یک ق غ پودر کاکائو ریختم و مخلوط کردم.
قالب من 20 در 30 سانت هستش کفش کاغذ روغنی انداختم و مواد ساده رو ریختم و یکدست پخش کردم . داخل قیف مواد کاکائویی رو ریختم و طرح دالبری زدم .
فر هم که از یک ربع قبل گرم کردم و داخل فر 180 درجه ، طبقه وسط به مدت 30 دقیقه قرار دادم .
گذاشتم روی توری خنک بشه .اندازه و سایز من از عرض 2 برش و از طول 5 برش دادم .
برای مواد میانه می تونید خامه، انواع کرم مثل کرمفیل ، کرم پاتسیر ، مربا ، شکلات و ... استفاده کنید .
من سس کارامل درست کردم .
150گرم (حدودا سه چهارم لیوان) شکر رو داخل طرفی ریختم و روی حرارت کم قرار دادم و قاشق اصلا نباید بزنید و گداشتم تا شکر اب بشه کمی شکر موند دیگه ایراد نداره می تونید قاشق بزنید . بعد 30 گرم کره ، 100 تا 150 گرم (2 تا 3 ق غ) خامه صبحانه که از قبل گرم کردم و سرد نیست رو داخلش ریختم . اخر یکی دو قاشق کاکائو ریختم تا رنگش تیره تر بشه و کاملا یکدست شد از حرارت برداشتم و گذاشتم کنار از دما بیفته .
یک لایه کیک کمی از مواد میانی و بعد لایه بعدی.
زمان که بگذره این دو لایه به خاطر این سس می چسبه و لایه جدا نمیشه .
نکات:
شکر خود کیک رو من کم ریختم می تونید تا 180 گرم استفاده کنید .
جای ماست ، بهتره شیر جایگزین نشه چون مواد شل تر و طرح روش به خوبی زده نشه .
بدون فر داخل تابه دو طرفه به راحتی روی گاز میشه . تابه رو روی حرارت کم و با شعله پخش کن بزارید . کاغذ روعنی بندازید و بزارید یک ربع گرم بشه و بعد درش رو باز کنید و مواد رو بریزید. درش رو ببندید و تایم بدید حدودا 15 دقیقه .حتما چک کنید با خلال دندان. دوست داشتید که رویه تغییر رنگ پیدا کنه برگردونید تا اون طرف هم تغییر رنگ بده .
#با_رسپی_های_امتحان_شده
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛