کازان کباب
با یه اموزش خیلی خوشمزه اومدم.
یه جورایی میتونه کازان کباب ترکیه باشه با یه پخت جذاب .
هم شیک و هم خوشمزه هستش. و هم راحته . 👈چندتا بادمجان رو حلقه ای خرد کنید و دو ساعتی داخل نمک بذارید تا تلخی اونا گرفته بشه بعد شسته و کمی بادمجان ها رو سرخ کنید یا همون خام استفاده کنید
. 👈مواد لازم برای درست کردن سس:
یک پیاز رو نگینی خرد کرده و در کمی روغن تفت بدین. بعد به ترتیب دو تا فلفل دلمه ای زرد و قرمز خرد شده، دو تا هویج رنده شده، دو تا گوجه خرد شده اضافه کنید. هرکدوم رو کمی تفت بدین که نرم بشه، نمک و ادویه جات دلخواه و فلفل و کمی آب لیموترش هم اضافه کنید و این مواد رو داخل غذاساز کاملا پوره کنید تا سس یکدستی درست بشه.
. 👈داخل یک کاسه گوشت چرخ کرده رو با نمک و ادویه ی دلخواه مخلوط،کنید ( میتونید یه پیاز رنده شده اب گرفته ام بریزید. ) و داخل قابلمه یکی در میون یه حلقه بادمجان و یه کتلت کوچولو بذارید تا لایه ها تموم بشه و ظرف پر بشه
بعد سس رو روی مواد بریزید.
و روی گاز بذارید با حرارت کم تا وقتی جا بیفته و سس غلیظ بشه. ( داخل پیرکس توی فر هم میتونید بذارید. فقط فویل روش بکشید حتما و چندتا سوراخ هم رو فویل ایجاد کنید)
بعد روی غذا رو با سبزی معطر تزیین کرده و نوش جان کنید.
👈نکات: زیر غذا کم باشه و مدت پخت طولانی تر که وا نره.
داخل سس میتونید یه ق غ رب گوجه ام بریزید.
سس رو با طعم ترش و کمی تند درست کنید.
داخل گوشت میتونید از سبزی معطر استفاده کنید.
هویج رو میتونید از سس حذف کنید.
سس میتونه فقط پیاز و گوجه و رب گوجه با ادویه جات و چاشنی باشه.
داخل سس میتونید از غوره استفاده کنید
#با_رسپی_های_امتحان_شده
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#کیک_شیفون
من اکثرا از اسفنجی استفاده می کردم . همه اکثرا شیفون رو به اسفنجی ترحیح میدن . من خودم مدت ها با اسفنجی کار کردم دستم بهش خیلی خوابیده . ولی شیفون هم نوعی کیک اسفنجی هست با تفاوتی که توش روغن و بعضی دستورها شیر و یا حتی آب میوه استفاده می کنن .
تخم مرغ 6 عدد
آرد سفید 225 گرم یا 1.5 لیوان
شکر 250 گرم یا یک و یک سوم لیوان
روغن مایع 50 میلی یا یک چهارم لیوان
آب 50 میلی یا یک چهارم لیوان
بیکینگ پودر 1 ق م
وانیل نصف ق چ
پودر تارتار یک چهارم ق چ (قابل حذفه جاش آب لیمو هم می تونین استفاده کنین برای بهتر فرم گرفتن و تثبیت فرم دهی سفیده استفاده میشه )
پودر کاکائو 2 ق غ
حتما اگه ترازو دارین با ترازو اندازه بگیرین ، لیوان هم لیوان دسته دار فرانسه هستش . (اگر نخواستین شیفون شکلاتی بشه پودر کاکایو رو حذف کنین و همون میزان آرد استفاده کنین و دیگه با اب قاطی نکنین .)
زرده و سفیده تخم مرغ رو از هم جدا کردم ذره ای از همدیگه توش نمونه .
سفیده رو اول با همزن زدم و بعد نیمی از شکررو ب تدریج اضافه کردم و با همزن زدم تا اثر پره های همزن روش بمونه .
پودر تارتار هم خوبه بریزین توی فرم دهی عالی هستش .
زرده تخم مرغ و مابقی شکر و وانیل رو مخلوط کردم و با همزن خوب زدم ، طوری که کرم رنگ و کشدار بشه . روغن و کاکایو حل شده رو هم اضافه کردم. حالا آرد رو که قبلا سه بار الک کرده بودم رو با بیکینگ پودر مخلوط کردم و به روی مواد الک کردم ، مواد آردی رو طی سه مرحله اضافه کردم و هر بار با لیسک دورانی هم زدم. زیاد هم هم نزنین که بازهم پف کیک میخوابه .
مواد رو داخل قالب 20 سانت به ارتفاع 9 که کفش کاغذ روغنی انداختم ریختم . دیواره ها توی این کیک و کیک اسفنجی نباید چرب بشه و الا پف کیک می خوابه و همچنین کیک گنبدی میشه
قالب 23 سانت به ارتفاع 7 خوبه .
قالب رو در فر از پیش گرم شده 180 درجه به مدت 50 تا 60 دقیقه قرار دادم .
چون ارتفاع کیکم زیاد بود تایم پخت بیشتر شد بسته به ارتفاع و حجم قالب این تایم فرق می کنه .
کیک تقریبا 9 سانت به اندازه ارتفاع قالب پف کرد .
بر روی توری قرار بدین تا خنک بشه
#با_رسپی_های_امتحان_شده
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
🔷#ترفند
هنگام تفت دادن سبزے یا گوشت، در پایان ڪار مقدار ڪمے شڪر، عسل یا آب میوه را اضافه ڪنید تا لعاب داده و طعم آن بهتر شود.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مواد لازم برای 16 اسنک🔻
گوشت چرخ کرده 150 گرم
پیاز 1 عدد
فلفل دلمه نصف عدد
قارچ 5 عدد
پنیر پیتزا رنده شده یا ورقه ای به میزان لازم
نان تست 1 بسته
نمک و فلفل و زردچوبه و رب به میزان لازم.
طرز تهیه🔻
پیاز رو خرد کردم و تفت دادم .گوشت رو اضافه کردم و تفت دادم . قارچ ها رو هم خرد کردم و بهش اضافه کردم . فلفل دلمه ای خرد شده رو هم ریختم .نمک و زردچوبه و فلفل و رب هم ریختم و گذاشتم بپزه.
دستگاه ساندویچ ساز رو روشن کردم . دستگاه رو با کمی کره چرب کردم . نون تست ها رو چیدم (من دور نون تست ها رو با چاقو بریدم ) ، روی نون تست کمی سس گوجه ریختم و روش مایه گوشتی و روی اون پنیر پیتزا و روش نون تست گذاشتم . به همین ترتیب بقیه رو چیدم . در دستگاه رو بستم . حدودا 7 دقیقه تایم پخت هست . بعد از پخت در دستگاه رو باز کردم و اسنک ها رو برداشتم .
#با_رسپی_های_امتحان_شده
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
6.89M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#اسنک_گوشت😋
#با_رسپی_های_امتحان_شده
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
:
#خورش_به_آلو
گوشت گوسفندی یا گوساله 300 گرم
به دو یا سه عدد به متوسط
آلو 12 تا 15 عدد
لپه نصف لیوان (اختیاریه)
رب یک قاشق سر پر
پیاز دو عدد متوسط
نمک ،فلفل سیاه وفلفل قرمز وزردچوبه و روغن به میزانلازم
پیاز رو با روغن تفت میدیم سبک وشیشه ای شد گوشت رو اضافه میکنیم وباهم سرخ میکنیم زردچوبه وفلفل سیاه وفلفل قرمز میزنیم وباهاش تفت میدیم به مقدار لازم آب میریزیم تا گوشت بپزه من ایندفعه گوشت رو تو زود پز پختم عجله داشتم پسرم میرفت مدرسه
نزارید گوشت به حدی بپزه که وا بره
الو رو خیس کرده
لپه رو ده دقیقه میپزیم کفشو دور میریزیم
به رو پاک کرده به سلیقه خود خرد کنید
به رو با چند قاشق روغن تفت میدیم
رب رو هم تو همون ماهی تابه تفت میدیم
گوشت که پخت نه در حدی که کاملا بپزه
لپه،به،آلو،رب،نمونه رو به گوشت اضافه کرده ودرشو میزاریم تا کاملا بپزه(شعله متوسط)
وقتی مواد پخته شد شعله رو کم میکنیم تا جا بیفته عزیزان ما دوست نداریم خورشت زیادی ابش کشیده بشه وخشک بشه سلیقه ایه
طعم این خورشت بخاطر به و آلو ملس هست اگه دوست دارید ترش مزه باشه اواخر پخت کمی اب لیمو یا آبغوره بریزید به من ترش مزه بود احتیاج به چاشنی نداشت اگه خورشتون زیادی ترش بود اواخر بود یک قاشق شکر بریزید
لپه اختیاریه دوست ندارید نریزید
زعفران اختیاریه دوست دارید بزنید ولی من زعفران رو بیشتر با مرغ دوست دارم تا با گوشت قرمز
عزیزان به این نکته توجه کنید اگه لپه تون خوش پخته همراه آلو وبه میپزه در غیر اینصورت زودتر بریزید
#با_رسپی_های_امتحان_شده
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#تیتاپ_خونگی
تیتاپ خونگی 😋 خیلی خوشمزه و نرم و لطیف 😋😊.
تخم مرغ 3 عدد
ماست 120 گرم (نصف لیوان)
شکر 120 گرم (نصف لیوان)
روغن مایع 120 گرم (نصف لیوان)
آرد سفید 225 گرم (یک و نیم لیوان)
بیکینگ پودر 5 گرم (1 ق م)
وانیل 1/4 ق چ
پودر کاکائو 1 ق غ + آرد سفید 1 ق غ
مواد به دمای محیط برسه .
تخم مرغ و شکر رو با همزن 5 دقیقه زدم. وانیل ریختم . روغن و ماست رو هم ریختم و کمی زدم . آرد و بیکینگ پودر رو مخلوط و سه بار الک کردم و کم کم داخل مواد ریختم و مخلوط کردم .
یک تا دو ملاقه از مواد رو داخل ظرفی ریختم . به اون مواد ساده یک ق غ آرد سفید و به اون یکی یک ق غ پودر کاکائو ریختم و مخلوط کردم.
قالب من 20 در 30 سانت هستش کفش کاغذ روغنی انداختم و مواد ساده رو ریختم و یکدست پخش کردم . داخل قیف مواد کاکائویی رو ریختم و طرح دالبری زدم .
فر هم که از یک ربع قبل گرم کردم و داخل فر 180 درجه ، طبقه وسط به مدت 30 دقیقه قرار دادم .
گذاشتم روی توری خنک بشه .اندازه و سایز من از عرض 2 برش و از طول 5 برش دادم .
برای مواد میانه می تونید خامه، انواع کرم مثل کرمفیل ، کرم پاتسیر ، مربا ، شکلات و ... استفاده کنید .
من سس کارامل درست کردم .
150گرم (حدودا سه چهارم لیوان) شکر رو داخل طرفی ریختم و روی حرارت کم قرار دادم و قاشق اصلا نباید بزنید و گداشتم تا شکر اب بشه کمی شکر موند دیگه ایراد نداره می تونید قاشق بزنید . بعد 30 گرم کره ، 100 تا 150 گرم (2 تا 3 ق غ) خامه صبحانه که از قبل گرم کردم و سرد نیست رو داخلش ریختم . اخر یکی دو قاشق کاکائو ریختم تا رنگش تیره تر بشه و کاملا یکدست شد از حرارت برداشتم و گذاشتم کنار از دما بیفته .
یک لایه کیک کمی از مواد میانی و بعد لایه بعدی.
زمان که بگذره این دو لایه به خاطر این سس می چسبه و لایه جدا نمیشه .
نکات:
شکر خود کیک رو من کم ریختم می تونید تا 180 گرم استفاده کنید .
جای ماست ، بهتره شیر جایگزین نشه چون مواد شل تر و طرح روش به خوبی زده نشه .
بدون فر داخل تابه دو طرفه به راحتی روی گاز میشه . تابه رو روی حرارت کم و با شعله پخش کن بزارید . کاغذ روعنی بندازید و بزارید یک ربع گرم بشه و بعد درش رو باز کنید و مواد رو بریزید. درش رو ببندید و تایم بدید حدودا 15 دقیقه .حتما چک کنید با خلال دندان. دوست داشتید که رویه تغییر رنگ پیدا کنه برگردونید تا اون طرف هم تغییر رنگ بده .
#با_رسپی_های_امتحان_شده
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛