eitaa logo
آشپزی خاص
99.5هزار دنبال‌کننده
13.8هزار عکس
39.3هزار ویدیو
50 فایل
🌹❁ ﷽ ❁🌹 بنام پرودگاری که بی منت روزی میدهد⚘ تعرفه تبلیغات👇 🔜 eitaa.com/joinchat/3238592526Cd9dc51293f
مشاهده در ایتا
دانلود
مواد لازم برای خمیر: آرد 2 لیوان کره 100 گرم تخم مرغ 1 عدد ماست 2 ق غ بکینگ پودر 1 ق چ نمک 1 ق چ مواد لازم برای داخل کیش: نیم کیلو مرغ بدون استخوان گوجه فرنگی 2عدد فلفل 2عدد پنیر کاشار(یا هر پنیر کشدار دیگر) خامه 1 پاکت طرز تهیه: برای مواد داخل کیش ، مرغ هارا مکعبی خرد کنید تا زمانیکه آب مرغ کشیده شود بپزید گوجه فرنگی پوست کنده شده و خرد شده وفلفل خرد شده را به مرغ اضافه کنید و بپزید خامه را اضافه کنید بعد از اینکه کمی قوام اومد از روی اجاق گاز بردارید مواد خمیر را داخل یک ظرف دیگه با هم مخلوط کنید اگر آرد کم بودمیتوانید اضافه کنید(باید خمیر نرمی شود که به دستتون نچسبه) داخل قالب تارت خمیر روباز کنید و با چنگال از چند تاسوراخ کنید قبل از اینکه مواد داخل را بریزید خمیر را داخل فر تا زمانیکه طلایی شود بپزیدو از فر بیرون آورید و مواد مخلوط مرغ را داخل تارت بریزید و روی مواد پنیر بپاشید و داخل فرتا زمانیکه طلایی بشه بپزید. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مواد لازم: 2 عدد ران مرغ 2 لیوان چیپس ذرت(یا کورن فلکس ذرت) 1 قاشق چایخوری نمک فلفل کمی 1 قاشق غذاخوری پودر سیر 1 فنجان آب 1 عدد برگ بو روغن برای سرخ کردن مواد مرینت کردن ران مرغ: یک عدد تخم مرغ آرد سفید 60 گرم ⠀ آب مرغ 40 میلی لیتر (40گرم)⠀ طرز تهیه : 1. ابتدا چیپس ذرت را در یک کیسه بریزیدوباگوشت کوب خرد کنید. 2. طبق ویدئو با چاقو روی ران مرغ رابرش بزنید و نمک · فلفل · پودر سیررا خوب به رانها بمالید. 3. در تابه رانها را باپوست گذاشته بدون اضافه کردن روغن وبزاریدتا مرغ کمی سرخ شود ومرغ را برگردانده وبرگ بو وآب را اضافه ودر تابه را گذاشته ومیزاریم حدود 8 دقیقه روی حرارت بماند. بعد رانها رابزارید خنک بشه ومقدار آبی که از مرغ مانده(40 گرم) را با تخم مرغ وآرد سفید مخلوط کنید ورانها را خوب به این سس آغشته کنید وبعد درچیپس ذرت بغلطانید ودر آخر درروغن شناور داغ سرخ کنید. میتونید با دماسنج آ‌پزی درجه حرارت روغن را با 170 تنظیم کتید تا ران مرغها به بهترین شکل سرخ شوند. نوش جان. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مواد لازم: آب 40 گرم زرده تخم مرغ یک عدد تخم مرغ یک عدد ماست 180 گرم سفت وشیرین ارد 500 تا 550گرم شاید کمی بیشتر حتما آرد شیرینی پزی باشه آرد نانوایی استفاده نکنید وانیل نوک قاشق چایخوری روغن مایع 40 گرم روغن جامد آب کرده 60 گرم (روغن جامد رو جتما آب کنید ) نمک نصف قاشق چایخوری مواد داخل قطاب بادام یا مغز گردوی خورد شده یا پودر نارگیل یک لیوان من نصف گردو ونصف پودر نارگیل استفاده کردم هل ساییده شده مقداری پودر قند 150گرم یا یک دوم پیمانه گلاب ته استکان روغن مایع برای سرخ کردن وپودر قند برای روی قطابها درست کردن خمیر همه مواد جز آرد داخل کاسه میریزیم وبا همزن برقی ویا دستی میزنیم حدود یک دقیقه سپس ارد را یکدفعه اضافه کرده حتما صد گرم از آرد رو کنار بزارید شاید خمیر سفت شه مقدار آب خوری آردها فرق داره آگه دیدید خمیر شله وهنوز چسبندگی داره کم کم آرد رو اضافه کنید تا خمیر نرم ولطیفی بدست می‌آید زیاد آرد به خوردش ندید تا قطاب سفت نشه زدن خمیر هم با دست هم با همزن میتونید انجام بدید با دست زور وبازو میخواد با هم زن حتما از پرهای خمیر استفاده کنید حدود چهار دقیقه با هم زن باید بزنید ده دقیقه با دست با دست چنگ نزنید حتما با کف دست خمیر رو جمع کنید مواد داخل قطاب رو آماده کنید مواد داخل قطاب سلیقه ای هست از هرموادی میتونید استفاده کنید مواد داخل قطاب خمیری نباید باشه باید پودری باشه خمیر نیازی به استراحت ندارررره از اینجا به بعد تو ویویدی همه چیز مشخصه قالب بزنید ومواد رو میانی خمیر بزارید وخمیر رو جمع کنید روغنی مایعی که قطاب رو توش سرخ میکنید حتمااااااا داغ باشه لبه های رو خوب بهم بچسپونید تا موقع سرخ کردن از هم باز نشن وقتی که سرخ شدن بزارید خنک شه وپودر قند بپاشید روش آگه پودر قند دوست ندارید میتونید نزنید این سلیقه ایه این مقدار اندازه ها مقدار شیرینه که رو سینیه به جای پودر گردو و پودر گردو پودر بادام استفاده کنید ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
بادنجان‌ها را می‌توان کبابی کرد و یا در صورت دلخواه آنها را در فر به مدت نیم ساعت قرار داد تا نرم شوند. سپس پوست می‌کنیم و خوب ساطوری می‌کنیم. بعد بادنجان ساطوری شده را همراه با آب انار(دلخواه) و آب غوره و پس از آن گل پر، نعنا و سیر رنده شده مخلوط کرده و در ظرف می‌کشیم.(هر محله ای نازخاتون رو یه مدل درست میکنه من دیدم گوجه هم میریزن اما ما نمیریزیم - میتوانید مخلوط را روی گاز هم بگذارید تا غلیظ بشه البته اما من نمیزارم ) ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
26.28M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
﷽ فیلم طرز تهیه چلومرغ ترش 👆🏻👆🏻 (این دستور با آبغوره هست نه با رب انار) ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
﷽ فیلم طرز تهیه کامل کاچی 👆🏻👆🏻 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مافین پیتزا خوب بریم سراغ موادی که لازم داریم : آرد سفید قنادی یک و نیم لیوان ماست شیرین یک لیوان روغن مایع نصف لیوان تخم مرغ دو عدد کالباس مرغ نصف پیمانه (از مرغ پخته شده هم میتونید استفاده کنید) فلفل دلمه ای خرد شده مقداری قارچ پخته شده نصف لیوان پنیر پیتزا مقداری فلفل سیاه و نمک و آویشن مقداری بکینگ پودر یک قاشق چایخوری خوب در ابتدا فر یا توستر رو گرم کنید. آرد رو دو بار الک میکنیم و کنار میذاریم. تخم مرغ ها رو با مفتول سیمی میزنیم تا از لختگی در بیاد. ماست وروغن مایع رو اضافه میکنیم و هم میزنیم. آرد سفید رو کم کم اضافه میکنیم و دورانی مخلوط میکنیم. فلفل سیاه و نمک و آویشن و بکینگ پودر رو هم اضافه میکنیم و هم میزنیم. کالباس مرغ خرد شده رو اضافه میکنیم و مخلوط کنید. قارچ ها رو که پخته شده و سرد شده رو هم اضافه میکنیم و هم میزنیم. فلفل دلمه ای خرد شده رو هم اضافه میکنیم و هم میزنیم. تا خوب مواد با هم مخلوط بشن. حالا داخل کپسول ها رو از مواد مافین پر میکنیم و میذاریم داخل فر 180درجه به مدت سی و پنج الی چهل دقیقه. (اگر توستر دارید دما رو روی 170بذارید)وقتی مافین ها پخته شدن از فر در میاریم وروی مافین ها پنیر پیتزا میریزیم و کمی گوجه خرد شده هم میچینیم و دوباره میذاریم داخل فر یا توستر والمنت بالا رو روشن میکنیم به مدت ده دقیقه تا پنیر ها طلایی بشن. 😋 پ. ن. اگر کپسول نداشتید مهم نیست میتونید داخل قالبتون رو چرب کنید و مواد رو بریزید داخلش. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
سلام دوستان عزیز این هم کلیپ کیک گلابی😊 . یه کیک خوشمزه با بو و عطر و طعم عالی و دوست داشتنی . . تخم مرغ 3 عدد شکر 210 گرم ( یک لیوان) روغن مایع 125 میلی (نصف لیوان) ماست یا شیر 125 میلی (نصف لیوان) آرد سفید 225 گرم (یک و نیم لیوان) گلابی 2 عدد پودر دارچین 1 ق غ پودر قند 1 ق غ بیکینگ پودر 5 گرم (1 ق م) وانیل 1/4 ق چ تخم مرغ و شکر و وانیل رو با هم مخلوط کردم و با همزن 5 دقیقه زدم تا کرم رنگ و کشدار بشه . بعد روغن رو اضافه کردم و هم زدم و بعد ماست رو اضافه کردم و کمی هم زدم ، آرد رو که قبلا الک کرده بودم با بیکینگ پودر مخلوط کردم و به موادم اضافه کردم ، باز هم روی موادم الک کردم و دیگه از همزن استفاده نکردم با یه لیسک هم زدم ، یا با قاشق یا چنگال . من از قالب کمربندی استفاده کردم به قطر 23 سانت کفش کاغذ روغنی انداختم . گلابی ها رو ورقه ای خرد کردم روی گلابی دارچین و پودر قند ریختم و با هم مخلوط کردم . توی قالبم از مایه کیک ریختم . روی مایه رو گلابی ها رو چیدم . میتونین گلابی ها رو هم داخل مواد بزارین به این صورت که نصف مایه بریزین و روش گلابی و بعد بقیه مایه کیک رو بریزین . فر رو از 15 دقیقه قبل روشن کردم . قالبم رو در فر 170 درجه به مدت 50دقیقه تا یک ساعت قرار دادم . دمای فرها فرق می کنه و ممکنه توی هر فری تایمش فرق کنه ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
سینه مرغ نصف عدد پاستا فرمی نصف بسته انار دون شده نصف لیوان زیتون خرد شده 3 ق غ شوید یا (جعفری و گشنیز ) 3 تا 4 ق غ ماست چکیده 3 تا 4 ق غ پودر سیر و نمک و فلفل سیاه به میزان لازم . مرغ رو پختم . من با یه پیاز و کمی نمک و فلفل و زردچوبه مرغ رو پختم و بعد از پخت خرد و تیکه و یا ریش ریش کردم . پاستا رو هم داخل آب جوش همراه با نمک و کمی روغن گذاشتم بپزه و بعد آبکش کردم . داخل یه ظرفی پاستا و مرغ و زیتون و شوید ( من توی خونه دیدم جعفری و یا گشنیز ندارم جاش شوید ریختم ☺😉) و انار و پودر سیر و نمک و فلفل اضافه کردم و مخلوط کردم . بعد بهش ماست اضافه کردم و مخلوط کردم و یکی دو ساعتی بخچال گذاشتم و بعد آماده سرو هست . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
تخم مرغ 3 عدد شیر نصف لیوان ، 120 میلی روغن مایع نصف لیوان ،120 میلی شکر 1 لیوان ،210 گرم آرد سفید یک و دو سوم لیوان ، 250 گرم پودر کاسترد 2 ق غ (هایپر مارکت ها و لوازم قنادی ها دارن ) بیکینگ پودر 1 ق م وانیل 1/4 ق چ تخم مرغ و شکر و وانیل رو با همزن برقی 5 دقیقه خوب زدم تا حسابی کرم رنگ و کشدار بشه . بعد روعن رو اصافه کردم و کمی هم زدم و بعد شیر رو اضافه کردم . همزن رو کنار گذاشتم . آرد و بیکینگ پودر و پودر کاسترد رو الک کردم و به مواد اضافه کردم و با لیسک یا قاشق هم زدم . داخل قالب رو کمی با روغن جدا کننده چرب کردم و مایه کیک رو داخل قالب ریختم و در فر 180 درجه به مدت 45 دقیقه قرار دادم . دمای فرها فرق داره حتما خودتون چک کنین . قطر قالب من میان تهی به قطر 24 سانت هست . بعد از پخت و کمی خنک شدن از قالب خارج کردم و بعد از اینکه کیک خنک شد کرم رو روش ریختم . برای تهیه کرم ، یک تا دو قاشق پودر کاسترد و یک قاشق شکر و یک لیوان شیر سرد و پودر زعفران رو با هم مخلوط کردم و روی حرارت ملایم قرار دادم و مدام هم زدم تا غلیظ بشه مثل حالت فرنی . بعد هم کرم رو روی کیک ریختم .و خلال پسته و خلال بادام هم روش ریختم . پی نوشت : روغن جدا کننده 50 گرم کره یا روغن جامد + 50 گرم روعن مایع + 50 گرم ارد سفید رو با همزن برقی 7 الی 8 دقیقه بزنین . این میشه روغن جدا کننده توی طرف درب بسته تا 3 الی 4 ماه توی یخچال نگه داری کنین و هر وقت خواستین مقداری ازش بردارین و به قالب بزنین تا کیک راحت از قالب بیرون بیاد ، ارده هم گزینه خوبیه برای چرب کردن قالب . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مرغ شکم پر😋😋😍 مواد لازم 1 عدد مرغ کامل 2 فنجان برنج 2 لیوان آب جوش 1 عدد پیاز 2 تا 3 عدد هویج کشمش پلویی (50 گرم) بادام اختیاری (من نداشتم) 1 قاشق غذاخوری کره 1 قاشق چایخوری فلفل سیاه 1 قاشق چایخوری دارچین روغن به مقدار لازم 🔘برای سس 3 قاشق غذاخوری روغن 1 قاشق مربا خوری آویشن 1 قاشق غذاخوری رب گوجه( سرخالی) 1 قاشق غذاخوری ماست فلفل پاپریکا و ادویه تندوری(اختیاری) نمک برای دورچین و پخت مرع 1 تا 2 عدد سیب زمینی 1 عدد فلفل سبز روغن مقداری نمک 1 فنجان آب 🍗طرز تهیه: اول از همه، برنج رو برای نیم ساعت در آب گرم و نمکی خیس کنید. هویج رو شسته و آن را ریز ریز کنید. در ظرفی روغن ریخته و پیاز و هویج رو در اون تفت بدید، کمی که نرم شد حالا نوبت اضافه کردن برنج و آب و نمکه ( در کلیپ ابتدا کشمش رو ریختند نظر بنده اینه که کشمش رو‌ بعد از تبخیر آب اضاف کنید.) درب ظرف رو بگذارید تا آب اون کامل تبخیر بشه ، کره رو روی برنج بگذارید، کشمش رو‌اضافه کنید .. فلفل، دارچین و هر ادویه دلخواهی که مورد علاقتون هست بهش اضافه کنید و اون رو‌مخلوط کنید. مرغ رو شسته و مواد تهیه شده رو درونش بریزید و با خلال چوبی اون رو ببندید. مرغ رو در ظرف فر قرار بدید و یک فنجان آب درونش ظرف بریزید و برای مدت 1 ساعت در فر پیش گرم شده با دمای 180 درجه قرار بدید ( بهتره روی ظرف رو فویل بکشید) در پایان یک ساعت سطح روی مرغ رو از سس تهیه شده از ترکیب مواد معرفی شده آغشته کنید و سیب زمینی و فلفل سبز را ببرش زده و‌در کنار مرغ بگذارید روی فلفل و سیب زمینی کمی نمک بپاشید و نصف لیوان آب را به ظرف اضاف کنید و دوباره در دمای 185 درجه به مدت 40 دقیقه اون رو‌ بپزید. اگر روی اون فویل نمیکشید. گاهی اوقات و‌در صورت تبخیر آب با اضافه کردن آب جوش، اجازه دهید بپزد، کته یا پلوی مورد علاقتون رو آماده کنید و مرغ شکم پر پخته شده رو سرو و نوش جان کنید. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
پیاز کوچک 1 عدد سیر 1 تا 2 حبه(من از پودر سیر استفاده کردم) قارچ 400 تا 500 گرم ژامبون نگینی یا مرغ پخته شده 200 گرم سس مایونز یا خامه صبحانه 2 قاشق غذاخوری آویشن به میزان لازم پنیر پیتزا به میزان دلخواه جعفری ساطوری 2 قاشق غذاخوری نان باگت 2 تا 3 عدد . ابتدا پیاز را نگینی کرده و تفت دهید تا سبک و شفاف شود. (در صورت استفاده از سیر بعد از سبک شدن پیاز،سیر رنده شده را اضافه و کمی تفت داده و بعد قارچها را اضافه کنید) سپس قارچهای ورقه شده را با 1 قاشق غذاخوری آبلیمو تفت دهید تا آب اضافی آنها کشیده شود. ژامبون یا مرغ پخته شده را اضافه و کمی تفت دهید. سپس پودر سیر و اویشن و جعفری را اضافه و بلافاصله حرارت را خاموش کنید. مواد را کنار بگذارید تا ولرم شود سپس خامه یا مایونز را اضافه و مخلوط کنید. من از مایونز استفاده کردم به هیچ وجه خامه یا مایونز را حذف نکنید چون چسبندگی مواد از بین میره و از طرفی در فر مواد خشک میشه. در انتها پنیر پیتزا را بیفزائید. نان ساندویچی یا باگت را به اندازه دلخواه برش زده و از مواد روی نان بکشید. در سینی فر چیده 5 تا 7 دقیقه در فر 200 درجه قرار دهید در حدی که پنیر پیتزا ذوب شود. من از نان روگِن استفاده کردم. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
برای درست کردن این کوفته خوشمزه احتیاج به 300 گرم گوشت چرخ کرده یک عددپیاز رنده شده واب گرفته شده سه قاشق گردوی آسیاب شده یک عدد تخم مرغ یک قاشق آرد سوخاری یک قاشق غذا خوری رب انار کمی نعنا خشک ،نمک،وفلفل سیاه وفلفل قرمز همه رو با هم مخلوط میکنیم وخوب ورز میدیم و کوفته های به اندازه گردو درست میکنیم ومیزاریم یخچال به مدت یکساعت تا خودشو بگیره سپس کمی روغن تو ماهی تابه نچسب میریزیم، روغن که داغ شد کوفته رو توش سرخ میکنیم وکنار میزاریم تو همون ماهی تابه یک عدد پیاز رو رنده درشت میزنیم و سرخ میکنیم پیاز وقتی که سرخ شد کمی گردوی خورد شده اضافه میکنیم وباهاش تفت میدیم یک قاشق رب گوجه فرنگی یکی دوقاشق رب انار رو باهاش ی تفت کوچولو میدیم بعد از تفت یک لیوان آب ، نصف لیوان آب انار طبیعی نمک وفلفل اضافه میکنیم ودرشو میزارم 😊 سس که جوش اومد کوفته ها رو به ارومی بهش اضافه میکنیم ودرشو میزاریم وشعله رو کم میکنیم حدود چهل دقیقه تا یکساعت خورشت بپزه وبه روغن بیفته وااای چه شود😉 اونم با کته نرم😉 این خورشت به دلیل رب انار کمی ترش مزه هست اگه ترش مزه دوست ندارید اواخر پخت یک قاشق شکر بزنید 🙂من شکر نزدم گردوی که داخل سس ریختم آسیاب نکردم فقط خرد کردم میخواستم زیر دندون بیاد ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
پیتزا با خمیر چند طبقه! مواد لازم برای خمیر: 1 استکان شیر 1 استکان آب 1 و نیم قاشق غذا خوری کره یا مارگارین 1 پاکت کوچیک خمیر مایع خشک 1 قاشق مربا خوری نمک 1 قاشق غذا خوری شکر 4-3 لیوان آرد 3-2 قاشق غذا خوری کره جهت مالیدن بین لایه‌های خمیر مواد لازم برای سس: 3 عدد گوجه 1 قاشق غذا خوری رب گوجه 2 قاشق غذا خوری کره 1 قاشق مربا خوری شکر 1 قاشق چایخوری نمک 1 قاشق چایخوری پودر فلفل قرمز کمی فلفل سیاه کمی آویشن مواد روی پیتزا: پنیر پیتزا قارچ سوسیس ژامبون فلفل سبز (دلمه‌ای) ذرت برای خمیر شکر و مخمر رو با آب و شیر ولرم مخلوط کنین 5 دقیقه صبر کنین و بقیه مواد رو اضافه کرده و هم بزنین تا به یک خمیر نرم برسین که به دستاتون نچسبه. خمیرمون رو بگذارین توی یک کاسه بزرگ‌تر و روی کاسه رو با دستمال نم یا سلفون بپوشونین. حدود یک ساعت صبر کنین تا قشنگ ور بیاد خمیر رو به 4 قسمت تقسیم میکنیم هر کدوم رو به اندازه سینی فرمون با وردنه قشنگ باز میکنیم (دقت کنین لایه ها خیلی کلفت نباشن وگرنه لایه های وسطی خوب نمی پزن!) روی هر لایه کره و بعد سس گوجه رو مالیده و ‌پنیر پیتزای رنده شده میریزیم، لایه بعدی رو روش میگذاریم و در آخر تمام لایه‌ها رو یکجا با وردنه صاف و کمی‌ باز کرده و توی سینی فر میگذاریم (اضافاتش رو با چاقو مناسب با سینیمون میبریم) خمیر و توی سینی به قسمت های مساوی تقسیم کرده و در آخر مواد پیتزامون رو اضافه و در روی دمای 190-200 میپزیم‌ ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛