eitaa logo
آشپزی خاص
99.4هزار دنبال‌کننده
13.7هزار عکس
39.3هزار ویدیو
50 فایل
🌹❁ ﷽ ❁🌹 بنام پرودگاری که بی منت روزی میدهد⚘ تعرفه تبلیغات👇 🔜 eitaa.com/joinchat/3238592526Cd9dc51293f
مشاهده در ایتا
دانلود
پیتزا با خمیر چند طبقه! مواد لازم برای خمیر: 1 استکان شیر 1 استکان آب 1 و نیم قاشق غذا خوری کره یا مارگارین 1 پاکت کوچیک خمیر مایع خشک 1 قاشق مربا خوری نمک 1 قاشق غذا خوری شکر 4-3 لیوان آرد 3-2 قاشق غذا خوری کره جهت مالیدن بین لایه‌های خمیر مواد لازم برای سس: 3 عدد گوجه 1 قاشق غذا خوری رب گوجه 2 قاشق غذا خوری کره 1 قاشق مربا خوری شکر 1 قاشق چایخوری نمک 1 قاشق چایخوری پودر فلفل قرمز کمی فلفل سیاه کمی آویشن مواد روی پیتزا: پنیر پیتزا قارچ سوسیس ژامبون فلفل سبز (دلمه‌ای) ذرت برای خمیر شکر و مخمر رو با آب و شیر ولرم مخلوط کنین 5 دقیقه صبر کنین و بقیه مواد رو اضافه کرده و هم بزنین تا به یک خمیر نرم برسین که به دستاتون نچسبه. خمیرمون رو بگذارین توی یک کاسه بزرگ‌تر و روی کاسه رو با دستمال نم یا سلفون بپوشونین. حدود یک ساعت صبر کنین تا قشنگ ور بیاد خمیر رو به 4 قسمت تقسیم میکنیم هر کدوم رو به اندازه سینی فرمون با وردنه قشنگ باز میکنیم (دقت کنین لایه ها خیلی کلفت نباشن وگرنه لایه های وسطی خوب نمی پزن!) روی هر لایه کره و بعد سس گوجه رو مالیده و ‌پنیر پیتزای رنده شده میریزیم، لایه بعدی رو روش میگذاریم و در آخر تمام لایه‌ها رو یکجا با وردنه صاف و کمی‌ باز کرده و توی سینی فر میگذاریم (اضافاتش رو با چاقو مناسب با سینیمون میبریم) خمیر و توی سینی به قسمت های مساوی تقسیم کرده و در آخر مواد پیتزامون رو اضافه و در روی دمای 190-200 میپزیم‌ ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مینی پیتزای کره ای مواد لازم: نصف استکان شیر (استکان کمر باریک ترک، 50 گرم) یک چهارم استکان آب (25 گرم) 1 قاشق غذاخوری پر کره آب شده 1قاشق مربا خوری خمیر مایه خشک فوری 1 قاشق مرباخوری شکر 1 قاشق چایخوری نمک آرد به مقدار لازم (به اندازه ای آرد اضافه کنید که خمیر مثل نرمی گوش شود) مواد لازم برای داخل پیتزا: زیتون سوجوک (از فرآورده های گوشتی شبیه سوسیس) سالام (یا کالباس) نصف قوطی کنسرو ذرت پنیر پیتزا رنده شده فلفل سبز مواد لازم برای روی پیتزا: 1عدد زرده تخم مرغ مواد لازم برای سس: 1 قاشق غذاخوری پر سس کچاپ 1 قاشق مربا خوری رب گوجه فرنگی 1 قاشق چای خوری نمک،آویشن،پودرسیر طرز تهیه: شیر ، آب ، شکر و خمیر مایه خشک را داخل ظرفی بریزید و هم بزنید (اگر خمیر خشک معمولی استفاده میکنید حدود 10 دقیقه صبر کنید تا خمیر مایه کف کند)سپس نمک و آرد با کنترل اضافه کنید و ورز بدید در آخر کره را اضافه کنید و ورز بدید روی خمیر را بپوشانید و 45 دقیقه استراحت بدید. بعد از عمل آمدن خمیر آن را به 9 قسمت مساوی تقسیم کنید و به شکل چانه درست کنید. چانه ها را شکل پیتزا بدید و از سس روی خمیر ها بمالید و پنیر رنده شده بپاشید سوجوک ، کالباس ،فلفل سبز ، زیتون ، کنسرو ذرت بذارید. روی خمیر زرده تخم مرغ بمالید و کنجد بپاشید . 30 دقیقه داخل سینی استراحت بدید و در فر 200 درجه از قبل گرم شده بپزید. نوش جان ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مواد لازم : 4 قاشق غذاخوری روغن زیتون 6 عدد ساق مرغ بدون پوست ⠀ 1 عدد عصاره مرغ حل شده در 1 فنجان آب جوش 2 شاخه کوچک رزماری 4 حبه سیر 3 عدد سیب زمینی آبپز 225گرم پنیر موزارلا(پیتزا) نمک و فلفل سیاه به میزان لازم 1و1/2 فنجان آرد 1 قاشق چایخوری پودر فلفل قرمز 1 قاشق چایخوری پودر خردل ⠀ 4 عدد تخم مرغ برای آغشته کردن پودر سوخاری درشت(مارک پانکو) به میزان لازم طرز تهیه: طبق ویدئو اول ران مرغ ها رونمک وفلفل سیاه وقرمز زده و در روغن زیتون با حرارت کم سرخ کنید وبعد عصاره مرغ را در آب حل کرده وبه همراه چند شاخه رزماری وچند حبه سیر با پوست اضافه ومیزاریم تا ران ها پخته وآب آن کشیده شود. بعد پخت بزارید ران ها خنک شوند،استخوان ران ها رو جدا کرده و گوشت ران ها رو ریش کرده وبا همزن برقی کمی بزنید تا حالت چسبندگی پیدا کند، سیب زمینی آبپز رنده شده و پنیر موزارلا رنده شده، نمک و فلفل اضافه وخوب مخلوط کنید . از مواد مقداری برداشته واستخوان ران به همراه پنیر پیتزا رو روی مواد گذاشته وباز مقداری مواد گذاشته وبا دست شکل دهید در آخرران های آماده شده را ابتدا در آرد وبعد تخم مرغ و پودرسوخاری پانکو زده کرده و در روغن داغ سرخ کنید. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
۱۷۵گرم خامه،۱۲۵gپنیر لبنه رو با هم مخلوط كنين و روي حرارت قرار بدين يكم كه مواد شل شد و شروع به گرم شدن كرد ۵۰gشكر و1ق چ نسكافه رو اضافه كنين اجازه بدين مواد خوب گرم بشه ولي نجوشه حالا از روي حرارت بردارين۲gژلاتين رو تو مقدار كمي آب سرد به روش بن ماري حل كنيد و به مواد اضافه كنين تو ظرف مورد نظرتون بريزين و اجازه بدين داخل يخچال خوب خنك شه روش رو با پودر كاكائو تزيين كنين ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
1تخم مرغ 1🥃 شیر نصف 🥃روغن نصف پیمانه پنیر پارمزان یا پنیر پیتزا و نصف🥃 آرد و1ق غ سر پر پکینگ پودر کمی نمک باهم مخلوط میکنیم و جعفری ساطوری پیازچه خرد شده ذرت آب پزشده سوسیس خرد شده فلفل دلمه ای رنگی قرمز سبز زرد نگینی خرد شده به موادمون اضافه و خوب باهم مخلوط میکنیم داخل ظرف چرب شده که بهتره کاغذ روغنی بزاریم ریختم و روش پنیر پیتزا و کمی فلفل دلمه ای رنگی ریختم داخل فر گرم شده با ۱۸۰درجه حدود ۴۰دقیقه گذاشتم در آخرهم پنج دقیقه گریل روشن ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🕊♥️ تقدیم کن به مادرت 🕊♥️ روز زن بر تمامی بانوان 🕊♥️ ایران زمین مبارکباد ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌸عیدتون مبارک امروزتون پُراز شادی ولبخند و برکت 🌸در روز میلاد زهرای بتول محفلتون گرم از عطر محبت 🌸خنده هاتون تموم نشدنی دلخوشی هاتون زیاد 🌸دلاتون بی غصه روزتون پُر از عشق
من کال کباب و با نمیار«نمکیار»و سنگ درست میکنم،خیلی خیلی خوشمزه تر از اونی میشه که با مولینکس یا آسیاب بخوام درست کنم. میدونم خیلیهاتون دسترسی به سنگ و نمیار ندارید،برای همین اگر دوست دارید این خوشمزه‌ی بهشتی رو امتحان کنید میتونید از آسیاب یا غذا ساز و یا مولینکس استفاده کنید،فقط دقت کنید دونه های انار باید کاملا له بشه. طرز تهیه ش کاملا واضحه در کلیپ ،مثل همیشه مواد لازم و چند تا نکته ی مهم و واستون تایپ میکنم. مواد لازم🔻 بادمجون:10عدد متوسط گردو آسیاب شده:1 لیوان انار ترش دون شده:2/5لیوان سیر خشک:یک بوته؛حدود 8 حبه نمک_فلفل سیاه:به مقدار لازم نعناء خالیواش و چوچاق:حدود 4 قاشق غذاخوری(اگر احساس کردید کمه بیشتر بریرید) آب انار:به مقدار لازم دوست داشتید یکم گلپر هم اضافه کنید،خوشمزه میشه. ⚠️نکات مهم: انار ترش و به فصلش فریز کنید تا همیشه داشته باشید،انار من فریر شده بود. اگر انار خیلی ترش باشه و آب بندازه نیازی به آب انار نیست.یا میشه یک کمی ازش‌استفاده کرد. اگر مثل من دسترسی به سبزیجات تازه معطر شمالی نداشتید از خشکش استفاده کنید اما دستور اصیلش با سبزیجات تازه‌ست و جایگزین هم نداره. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مرغ و قیسی 🍗🌽🍈 مرغ (قسمت مورد علاقه خودتون): 1 عدد برای هر نفر روغن مایع: 4 قاشق غذا‌خوری برای 5 تکه مرغ: پیاز: 2 عدد متوسط قسیی: 1 کاسه گوجه خشک: 1 کاسه پودر سیر: نصف قاشق چای‌خوری فلفل سیاه: یک سوم قاشق چای‌خوری زردچوبه: نصف قاشق چای‌خوری نمک: یک قاشق چای‌خوری زعفرون دم شده: 4 قاشق غذا خوری هیچ وقت به مرغ آبِ زیاد نزنید چون بوی بدی میگیره. آب رو کم کم اضافه کنید. هر وقت حس کردید که کف ماهیتابه داره خشک میشه، نصف فنجون آب بریزید. مدت زمان پخت برای مرغ استخون دار: 70 دقیقه کته هم فراموش نشه. برای دورچین بشقاب، ذرت شیرین خیلی انتخاب خوبی هست. اما سلیقه‌ای هم هست. اون رو با آب خالی بپزید. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
برای 3 نفر تکه های مرغ یا نصف عدد سینه مرغ کنسرو ذرت 1 لیوان پیاز 1 عدد شیر 2 تا 3 لیوان آرد ذرت یا آرد سفید 3 ق غ قارچ به دلخواه 5 تا 6 عدد هویج 1 عدد جعفری خرد شده 3 ق غ (به میزان دلخواه) نمک و فلفل به میزان لازم مرغ رو با پیاز و کمی و نمک و فلفل و کمی زردچوبه پختم و بعد از پخت مرع رو ریش ریش کردم . از اب مرغ هم نگه دارید حدودا 2 تا 3 لیوان لازم داریم . یک عدد پیاز رو خرد کردم و با کمی روعن یا کره تفت دادم و بعد قارچ های ورقه شده رو اصافه کردم و تفت دادم و بعد ارد ذرت رو اصافه کردم و مقداری با هم تفت دادم . آب مرغ صاف شده رو بهش به تدریج اصافه کردم و هم زدم . هویج رو رنده کردم و مرغ ریش ریش شده رو هم اضافه کردم و گذاشتم کمی بپزه . شیر رو که در دمای محیط بود به تدریج به سوپم اصافه کردم و بعد ذرت رو اصافه کردم چون ذرت کنسروی بود و زود می پزه و له نشه اخر کار اضافه کردم . نمک غذا رو هم میزان کردم . اخر هم جعفری خرد شده رو اضافه کردم . بعد از اینکه شیر رو اضافه کردین تایم پخت زیاد نشه حدودا یه ربع تا نیم ساعت . در قابلمه رو هم نیمه بزارین تا سر ریز نشه . در صورت دلخواه و تمایل خواستین خامه هم می تونین بریزین . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
سعی کنید مواد رو حذف نکنید .عزیزان شیر خشک که در این دستور بکار برده شده شیر خشکه مخصوص شیرینی پزیه لوازم قنادیا دارند. شیر خشکی که به بچه ها میدن نیست.اگر هم در دسترس ندارید مشکلی نیست نریزید. ولی باشه خیلی بهتره . میزان مقدار آب زیاد دقیق نیست بستگی به ابخوری آردتون داره غلظت خمیر باید به اندازه حلیم باشه دقت کنید .به این نکته اگر لگیمات رو دارید سرخ میکنید هنگام سرخ کردن پف نکرد وتخت شد و سطحش سوراخ سوراخ شد. وگرد نشد آردش کمه یک قاشق سرخالی آرد بهش اضافه کنید وخوب بزنید وبعد سرخش کنید خمیر لگیمات چسپنده است آرد زیادی به خوردش ندید تا وسطش خمیری نشه شهد لگیمات همون شربت بامیه وزولبیا است که به صورت ویدئوی گذاشتم مواد لازم میتونید کل مواد رو نصف کنید آرد دو لیوان یا دو پیمانه ماست یک چهارم لیوان بهتره کمی ترش باشه شیر خشک سه قاشق سوپ خوری نشاسته ذرت سه قاشق سوپ خوری (آرد ذرت نمیشه) شکر دو قاشق سوپ خوری روغن مایع سه قاشق سوپ خوری خمیر مایه(مخمر) یک قاشق سوپ خوری نمک یک چهارم قاشق چایخوری پودر هل یک چهارم قاشق چایخوری آب ولرم یک ویک چهارم لیوان شاید کمی بیشتر نصف شکر وخمیر مایه رو یک لیوان آب ولرم بریزید(کمی هم بزنید).و کنار بزارید حدود ده دقیقه تا پف کنه وبالا بیاد سپس تمام مواد رو مخلوط وخوب بزنید تا یکدست بشه اگر دیدی خمیر کمی سفته یک چهارم آب هم کم کم بهش اضافه کنید هل وزعفران تو این دستور اختیاریه غلظت مواد مثل حلیم باشه سلفون بکشید روش بپوشونید حدود دو الی سه ساعت سپس پف خمیر رو بگیرید وبریزید تو قیف وتو روغن داغ سرخ کنید اگر قیف ندارید قاشق رو چرب کنید بااستفاده از قاشق بریزید . سپس بلافاصله بریزد تو شهد ولرم دو دقیقه تو شهد باشه کافیه.سپس از شهد خارج کرده . شهد ولرم باشه‌زیاد سرد باشه شهد به خورد شیرینی نمیره داغ هم باشه شیرینی خمیر میشه ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
اول باید میگو رو تمیز کرد رگ پشت میگو رو با برش دادن بیرون بیارین اگه مثل من از میگوی تمیز شده آماده استفاده میکنید که لازمه فقط قسمت زیر شکم یه برش بزنید و رگ تیره رنگی اون قسمت هست بیرون بیارین.بعد هم مزه دار کنید با پودر سیر،نمک و فلفل و زعفرون و پیاز خرد شده.تقریبا چهار پنج ساعت تو یخچال بمونه.بعد سه تا تخم مرغ و کمی نمک و فلفل و زعفران دمکرده با همزن دستی بزنید یک چهارم پیمانه ماءالشعیر ساده و یک چهارم پیمانه شیر بهش اضافه کنید بعد یک پیمانه آرد و یک قاشق چایخوری بیکینگ پودر اضافه و مخلوط کنید.غلظت خمیر مثل ماست همزده میمونه و برای حدود نیم کیلو میگو کافیه.حالا میگوها رو از پیاز جدا کنید‌.اول در آرد سفید بزنید بعد در خمیر و در روغن فراوون که داغه با حرارت متوسط سرخ کنید و سپس روی دستمال حوله بذارین تا روغن اضافیش خارج بشه.کاملا پفکی و ترد میشه.حالا اگه می خواین میگو سوخاری داشته باشین که حالت کرانچی داشته باشه و زیر دندون صدا بده (من اینو بیشتر دوست داشتم) بعد از اینکه میگو رو در خمیر فرو بردین داخل آرد سوخاری پانکو بزنید و در روغن سرخ کنید.این مدلی اگه کمی هم بمونه حالت کرانچی اون از بین نمیره ولی میگو پفکی زودتر حالت تردی و کرانچیش از دست میده و نرم میشه.هر دو روش خوبه و میگوی خوشمزه ای خواهید داشت.از این خمیر میتونید برای مرغ و پیاز هم استفاده کنید ولی برشهای مرغ نباید ضخیم باشه تا بتونه مغز پخت بشه ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
اینم یه ژله دلبر تقدیم حضور پر مهرتون که از دو تا پاناکوتا تشکیل شده که در ادامه دستورشون رو آوردم. 1.پاناکوتا وانیلی رو در قالب کوچکتر بریزید و بذارید ببنده. 2.برای قسمت های سفید (خال ها) می تونید جدا توی یه سینی از پاناکوتا رو بریزید و بعد با کاتر دایره قالب بزنید بعد به دیواره ظرف بچسبانید اون راحت تره. 3.پاناکوتا شکلاتی رو در قالب بزرگتربریزید و پاناکوتا وانیلی بسته شده رو توش بذارید. : شیر 2 لیوان، شکر 6 ق غ، خامه صبحانه 5 ق غ، شکلات تخته ای و یا پودر کاکائو به مقدار دلخواه، پودر ژلاتین 2 ق غ، آب 1 استکان پودر ژلاتین رو با یک استکان آب سرد روی حرارت غیرمستقیم حل کرده، خامه رو با چنگال هم زده تا نرم شه، شیر و شکر رو روی حرارت گذاشته و هم بزنید تا شکر حل شه ، شکلات تخته ای رو اضافه کنید و هم بزنید تا با حرارت مواد آب شه، خامه رو کم کم به مواد اضافه کنید و هم بزنید و سپس مواد رو از روی حرارت برداشته و ژلاتین رو اضافه کنید. : شیر 2 لیوان، شکر 7 قاشق غذاخوری، خامه صبحانه 5 ق غ، ژلاتین 2 ق غ، آب 1 استکان، وانیل مقداری پودر ژلاتین رو با یک استکان آب سرد روی حرارت غیرمستقیم حل کرده، شیر و شکر و وانیل رو روی حرارت گذاشته و هم بزنید تا شکر حل بشه، خامه رو روی حرارت غیرمستقیم با چنگال هم زده تا نرم بشه و کم کم به مواد اضافه کنید و هم بزنید تا مواد به خوبی حل بشن و از روی حرارت بردارید و وقتی خنک شد ژلاتین آب شده رو بهش اضافه کنید. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
تاتلی مدیا(باقلوا_صدفی) مواد لازم: 1 استکان آب(استکان کمر باریک ترک 125 گرم) 1 استکان روغن مایع(85 گرم) 1 استکان شیر(125 گرم) 1 عدد تخم مرغ 1 قاشق غذاخوری سرکه(انگور یا سیب) 1 پاکت بکینگ پودر(10 گرم و یا 2.5 قاشق چای خوری) 4 لیوان آرد(هر لیوان حدود 110 گرم) برای روی تاتلی: 100 گرم کره نصف استکان روغن مایع مواد لازم برای شربت: 3.5 لیوان شکر 4 لیوان آب آب یک چهارم لیمو اندازه لیوان 200 میلی اندازه استکان ‌125 میلی طرز تهیه: ابتدا شربت را آماده کنید آب،شکر و یک برش کوچک از لیمو(یا چند قطره آبلیمو)و روی اجاق بذارید بعد از اینکه شروع به جوشیدن کرد فقط 15 دقیقه دیگر بجوشانید و کنار بذارید خنک شود.برای خمیر آب ،شیر ، روغن مایع ،تخم مرغ و سرکه را داخل ظرفی بریزید و با دست هم بزنید بکینگ پودر و آرد را کم کم و با کنترل بریزید و ورز بدید آرد را کم کم و به اندازه ای بریزید که خمیر نرمی شود من کلا 4 لیوان آرد استفاده کردم(نسبت به بزرگی تخم مرغ مقدار آرد تغییر میکند)خمیر را خوب ورز بدید تا یکدست شود. خمیر هر چقدر خوب ورز داده شود هم از نظر شکل و هم از نظر باز کردن خمیر نتیجه خوبی می گیرید. خمیر ورز داده شده را به 8 قسمت مساوی تقسیم کنید و هر چانه را گرد کنید و کنار بذارید.هر چانه را با کمک نشاسته باز کنید و کنار بذارید.لابلای خمیر ها خیلی کم نشاسته بپاشد و روی هم بذارید.نشاسته گندم یا ذرت فرق نمیکند هر کدام که دارید میتوانید استفاده کنید. 8 چانه را بعد از بازکردن روی هم بذارید و حالا با وردنه باریک و یا با وردنه معمولی هر 8 خمیر را با هم باز کنید. و از یک طرف به شکل کیپ شروع به رول کردن کنید.تا جایی که میتوانید خمیر را به شکل مربع باز کنید چون شکل دادن راحت تر میشود.خمیر رول شده را به اندازه 1 انگشت برش بزنید و هر کدام را کمی با دست فشار بدید و با وردنه باریک فقط در طول خمیر کمی باز کنید و داخل خمیر گردو و یا فندق درشت خرد شده بذارید و خمیر را ببندید و داخل سینی فر بچینید.100گرم کره را آب کنید و نصف استکان روغن مایع را به کره اضافه کنید و با قاشق روی تاتلی ها بریزید و در فر170_160درجه از قبل گرم شده تا وقتی که سرخ شود بپزید.بعد از پخت شربت سرد را روی تاتلی گرم بریزید و صبر کنید شربت را خوب جذب کند و با پسته تزیین کنید.هم شکلش و هم طعمش عالیه توصیه میکنم حتما درست کنید ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
بعد از اینکه بادمجانها رو پوست گرفته و شستم روشون نمک میپاشم و میذارم کمی بمونن تا عرق کرده و آب اضافیشون خارج بشه و کمترروغن جذب کنند بعد توی تابه کمی روغن ریخته و بادمجانها رو توی تابه چیده و در تابه رو میذارم تا هم پخته بشه وهم سرخ بشه بعد از اینکه سرخ شدن ،لهشون کرده و یه استکان آب میریزم و میذارم تا کاملا پخته بشن یه پیاز نگینی خرد شده رو سرخ کرده و سه چهار حبه سیر رنده شده و نعنا رو بهش اضافه کرده و یه کوچولو تفت داده و به بادمجان ها اضافه کرده و مقدار کافی کشک و گردوی خرد شده اضافه کرده و در آخر نمکشو تست کرده اگه نیاز بود کمی نمک ریخته و خاموش کردم و توی ظرف سرو کشیده و تزیین کردم اول دو سه قاشق کشک رو با زعفران قاطی کردم و گذاشتم کنار، بعد توی قیف یکبار مصرف کمی کشک سفید ریختم و تهشو با قیچی برش کوچولو دادم،روی کشک و بادمجون رو هشت قسمت کردم و با کمی فشار با کشک قسمتها رو جدا کردم و داخل هر قسمت رو با نعناء داغ و پیاز سرخ شده و گردو و کشک زعفرانی به طور جداگانه پر کردم ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛