مواد لازم🔻
شیر 1 فنجان
پودر خامه قنادی 2 بسته (لوازم قنادیا دارن)
پودر نارگیل 240 گرم
شکلات تلخ یا شیری یا ترکیب هر دو 240 گرم
توضیحات🔻
میتونین بجای پودر خامه قنادی ،از خامه قنادی زده شده و یا شیر عسل استفاده کنید و دیگه نیازی به استفاده از شیر نیست.
اگر از پودر خامه معمولی استفاده میکنید، چند قاشق پودر قند هم بهش اضافه کنید.
طرز تهیه🔻
پودر خامه قنادی و شیر رو با همزن بزنید، وقتی یکم سفت شد بهش پودر نارگیل اضافه کنید و با قاشق هم بزنید، بعد دستکش دستتون کنید و یکم ورزش بدین،زیاد نه.(یکم چسبناکه)
اگه شل بود میتونید یکم دیگه پودر نارگیل اضافه کنید تا مثل کلیپ سفت و شکل پذیر بشه.
بعد با دستتون بهش شکل بدین.
شکلات رو بذارین توی مایکروویو آب بشه یا با حرارت غیر مستقیم (به روش بن ماری) آبش کنید و روی مواد نارگیلی که آماده کردین بریزین و 15 دقیقه بذارین داخل فریزر تا خودش رو بگیره.
🔻پودر خامه چیست؟
مواد تشکیل دهنده پودر خامه قنادی بسیار شبیه به مواد تشکیل دهنده خامه قنادی است. با حذف آب از خامه، محصولی بدست می آید که خامه خشک یا پودر خامه نامیده می شود و نسبت به خامه قنادی به صرفه تر و ارزان تر است.
به ازای هر واحد پودر خامه، یک واحد پودر قند و سه میلی لیتر شیر نیاز است. به عنوان مثال به ازای 50 گرم پودر خامه، 50 گرم پودر قند و 150 میلی لیتر شیر سرد باید به آن اضافه شود.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
کیک قلب سوپرایز
برای این کیک اول یک کیک شکلاتی تهیه کردم گذاشتم سرد شد
قالب قلب رو گذاشتم روش برش دادم و کیک دو دو یا سه لایه میکنیم
قالب قلب رو کمی چرب کنید شکلات تخته ای رو روی بخار کتری میزاریم آب بشه
داخل قالب می ریزیم و پخش میکنیم میزاریم فریزر پنج شش دقیقه سفت بشه دوباره یک لایه دیگه شکلات میرزیم و پخش میکنیم حتما اینکارو رو انجام بدین تا شکلات ضخیم بشه و نشکنه بعد دوباره داخل فریزر میزلریم پنج دقیقه
روی قسمت شکلاتی رو کمی سس کارامل یا شکلات صبحانه میمالیم کیک رو روش قرار میدیم کمی فشار میدیم بچسبه روش رو مرطوب میکنیم با شیر خامه فرم گرفته میزنیم روش لایه بعدی هم به همین صورت
لایه آخر دوباره شکلات آب شده میرزیم و پخش میکنیم و میزاریم نیم ساعت داخل فریزر باشه بعد به راحتی از قالب درمیاد
مواد لازم برای کیک شکلاتی
تخم مرغ دو عدد
شیر نصف لیوان
شکر نصف لیوان
آرد یکلیوان +سه ق غ
پودر کاکائو سه ق غ
بکینگ پودر یک و نیم ق چ
روغن مایع یک سوم لیوان
وانیل نوک ق چ
برای پخت کیک اول شکر و تخم مرغ و وانیل رو پنج دقیقه با همزن دستی بزنید بعد روغن رو اضافه میکنیم مخلوط میکنیم بعد هم شیر رو اضافه میکنیم و در آخر مخلوط آرد و پودر کاکائو و بکینگ پودر رو اضافه میکنیم مخلوط میکنیم تا گلوله های آرد باز بشه
کف تابه یا قالب رو چرب و آردپاشی کنید مایع کیک رو داخلش بریزید
روش پخت روی گاز. شعله پخش کن رو روی شعله متوسط میزلریم داغ بشه بعد یک ربع تابه رو روش قرار بدین درش رو ببندین اگر تابه معمولی دمکنی میزلریم مدت چهل و پنج دقیقه زمان میبره تا آماده بشه بعد با سیخ چوبی داخلش بزنید اگر تمیز بیرون اومد آماده است
روش پخت داخل فر.فر رو با حرارت صد و هفتاد درجه میزاریم یک ربع داغ بشه بعد قالب رو داخلش میزلریم و مدت چهل و پنج دقیقه زمان میبره تا آماده بشه بعد با سیخ چوبی داخلش بزنید اگر تمیز بیرون اومد آماده است
#با_رسپی_های_امتحان_شده
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
امروز اومدم با دومین ایده ولنتاینی😂
.
.
دسر مخملی پایه دسرش هر مدلی که شما دوست دارید میتونه باشه، ژله ساده، پاناکوتا، یا هر دسری که براتون راحتتره❤️از اونجا که دستگاه ایربراش دستگاه گرونیه شما میتونید با این روش یه دسر شیک و خوشگل و مخملی داشته باشید😉
در ابتدا چند عدد بيسکوئيت پتی بور یا مادر یا.... رو با رنگ ژله ای یا مایع مخلوط کنید و داخل غذاساز یا خردکن یا هر وسیله ای که دارید بریزید و پودریش کنید. مقدار رنگ به خودتون بستگی داره. اگه بعد خرد کردن احساس کردید بيسکوئيت حالت خمیری داره و خیسه، اونو داخل سینی فر بریزید و حدود 5 دقیقه حرارت بدید و دوباره خرد کنید، داخل ماهیتابه هم میشه ولی سریع هم بزنید. بعد اونو با یه الک که سوراخش ریز باشه الک کنید.
.
میتونید از رنگ استفاده نکنید و اونوقت رنگش کرم رنگ میشه😉
.
برای درست کردن دسر، من دو لیوان شیر و با 3 یا 4 قاشق شکر و نصف لیوان خامه مخلوط کردم روی حرارت گذاشتم تا شکر آب بشه ولی شیر نجوشه. بعد کنار گذاشتم تا کامل سر بشه.
2 بسته ژله توت فرنگی یا انار و با 1 لیوان آب جوش بنماری کردم و گذاشتم کامل سرد شد.
بعد همدما شدن شیر و ژله با همدیگه مخلوطشون کردم. این یه دسر راحت و خوشمزه است، یه چیزی مابین ژله ساده و پاناکوتا 😂
بعد قالب مورد نظرتونو کمی چرب کنید، ژله رو داخل اون بریزید و حدود 3 الی 4 ساعت بگذارید تا کامل سفت بشه، بعد از قالب خارج کنید و به ظرف مورد نظرتون منتقل کنید.
بيسکوئيت و روی اون به آرومی الک کنید و بعد با کمک یه دستمال کاغذی اضافه های اونو تمیز کنید❤️
من با شکلات آب شده و ترافل تزیین کردم😍
#با_رسپی_های_امتحان_شده
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
ماهی ذغالی نمکی:
ماهي. 1 عدد قزل الا یا سالمون
جعفري 3 تا قاشق
ليمو ترش 1 قاشق
گردو. 3 تا قاشق
رب انار. 2 قاشق
ادويه نمک خیلی کم و فلفل
روغن زیتون 1 قاشق
4 عدد سفیده تخم مرغ
نمک زیاد برای قالب ماهی
.
بریم سراغش : 👨🏻🍳
اول مایع نمکی که میخوایم برای قالب ماهی بزنیمرو درست میکنیم سفیده تخم مرغ رو با نمک زیاد به قدری هم میزنیم که یه مایع سفت رو درست کنه .
برای مواد داخل شکم ماهی پودر گردو ، آب لیمو ، رب انار، ادویه، جعفری و روغن زیتون رو ترکیب میکنیم تا یک مایع یک دست بشه و داخل شکم ماهی رو پر میکنیم .و با نخ بهداشتی میدوزیم که باز نشه . با قالب نمکی که آماده کردیم دور ماهی رو به اندازه یک سانت میپوشونیم و یک فویل نازک دوره ماهی میکشیم تا نمک از ماهی جدا نشه زیر ذغال قرار میدیم به مدت35 تا45 دقیقه تا خوب بپزه و مغز پخت شه. .
#با_رسپی_های_امتحان_شده
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
.
⬇️بوزمه باقلوا ارده ای ⬇️
.
✔️خمیر یوفکا 9 عدد ✔️کره 175 گرم ✔️ارده 1 پ ✔️گردو به مقدار لازم
.
⏺️موادلازم برای شربت
.
✔️آب 3 پ✔️ شکر 3 پ ✔️آب لیمو ترش 1 ق غ
.
⏺️طرزتهیه
.
شکر و اب رو در قابلمه ریخته روی حرارت متوسط بذارید تا شکرش آب شود با قاشق هم گاهی اوقات هم بزنید وقتی به جوش اومد آب لیموترش رو اضافه کنید و حرارت رو پایین بکشید و بذارید تا ده دقیقه بجوشد ، یکی از یوفکاهارو برداشته 2,5 قاشق ارده رو اضافه کنید و مقداری گردو ریز خرد شده رو اضافه کنید و یوفکارو رو به داخل کمی تا کنید و با وردنه رول کنید بعد اینکه رول کردید کمی با دستتاتون خوب فاشر دهید و دو طرف خمیر رو به داخل کمی فشار دهید و از وردنه بیرون در بیارید بلافاصله در ظرف پیرکس بذارید بعد اینکه همه ی یوفکاهارو همینکارو کردید حالا کره آب شده رو روش بریزید فر رو از قبل گرم کرده با دمای 175 درجه بپزید بعد از پخت هم از فر که بیرون در اوردید پنج دقیقه بذارید تا داغی اش از بین رود ، بعدش شربت ولرم رو روش بریزید اگه میخاین باقلواتون ترد باشه باید شربتتون غلیظ باشه اینم باید دقت کنید .
#با_رسپی_های_امتحان_شده
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#میرزا_قاسمی
مواد لازم
پنج الی شش بادمجون متوسط
گوجه فرنگی سه الی چهار عدد نسبتا بزرگ
فلفل سیاه وفلفل قرمز ونمک
سیر تازه یک بونه کوچک
روغن به میزان لازم
بادمجون وسیر وگوجه فرنگی رو کبابی کنید آگه حیاط دارید ومنتقل آگه خونتون اپارتمانیه ،رو گاز کبابی کنید رو گاز گوجه فرنگی و سیر الزامی نیست کبابی کنید بادمجون رو کبابی کنید کافیه
بعد از کبابی کردن همه رو پوست بگیرید وبا ساتور بکوبید تا له بشن
در یک ماهی تابه روغن بریزید وسیر را باهاش تفت بدید بادمجون رو اضافه کنید وبزارید آبش کشیده بشه گوجه فرنگی اضافه کنید نمک وفلفل قرمز وفلفل سیاه بزنید ودرشو بزارید تا خوب بپزه وجا سرخ بشه وقتی که سرخ شد گوشه ای جمع کنید وتخم مرغ رو بریزید تا نیم بند بشه وقتی نیم بند شد همه رو با هم خوب مخلوط کنید شعله رو کم کنید تا ده الی پانزده دقیقه تا به روغن بیفته میتونید بعد از زدن تخم مرغ نیم ساعت رو بخار کتری بزارید خانواده من هنوز که آماده نشده سر سفره نشسته وهشت چشم بهم زل زدن ومنتظرن😆فرصت عکس گرفتن هم نداشتم 😑
عزیزان آگه میخواید میرزا قاسمی به قرمزی بزنه یک قاشق رب بزنید من نزدم زردچوبه طعم کبابی بادمجون رو میگیره بهتره نزنید
تخم مرغ جداگانه نیم بند کنید واضافه کنید خوشمزه تره مستقیم بریزید طعم املت میگیره
#با_رسپی_های_امتحان_شده
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#پیتزای مرغ و قارچ
کف سینی یا قالبتون رو کمی چرب کنید ،یک لایه نازک ازخمیر پیتزا کف سینی پهن کنید و کمی سس کچاپ و یک لایه نازک پنیر پیتزا روی خمیر بریزید و یک لایه کامل از مخلوط سبزیجات( از جمله فلفل دلمه ای رنگی و پیازچه خردشده ،کنسرو ذرت ،قارچ تفت داده شده کمی فیله گوجه فرنگی نگینی شده و یا ریزخرد شده ) (من اینبار سبزیجات نریختم فقط مرغ و قارچ و فلفل دلمه ای ) همراه با مرغ پخته و قطعه قطعه شده روی سطح خمیر بریزید و با پنیر پیتزا کامل بپوشانید و در فر از قبل گرم شده180 درجه بمدت حداقل نیم ساعت قرار دهید اگر روی پیتزا برشته نشده بود چند دقیقه هم گریل را روشن کنید
#با_رسپی_های_امتحان_شده
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
کراکت سیب زمینی :
بچه ها کراکت اصلش فرانسویه و با مواد مختلف مثل مرغ یا ماهی هم میشه تهیه کرد
واسه مهمونی و یا برای بچه ها عالیه
مواد لازم :ارد ذرت .... 50گرم
شیر ......60میلی لیتر
سیب زمینی پخته پوره شده:475 گرم
ذرت شیرین.......45گرم
گشنیز.........15گرم
پنیر خامه ای .......150گرم
فلفل سیاه .........1ق چ
فلفل سبز ......1,1/2ق چ
نمک ........1,1/2ق چ
پودر نان خشک یا پودر سوخاری ....برای غلطاندن
و آرد ذرت ...برای غلطاندن
طرز تهیه :
در یک کاسه 50گرم ارد ذرت و شیر را با هم بخوبی مخلوط می کنیم و می گذاریم کنار
و در یک کاسه دیگر بقیه مواد را مخلوط می کنیم
به اندازه یک قاشق از مواد را برداشته و داخل دستمون فرم می دیم و سپس در ارد ذرت و بعد در مخلوط شیر که اول گذاشتیم کنار و در نهایت در پودر نان خشک یا سوخاری غلطانده و در روغن سرخ کنید.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
توپک تیرامیسو
مواد لازم:
1.5 پاکت بیسکوییت لیدی فینگر (یعنی سه ردیف از پاکت)
1 قاشق مربا خوری قهوه فوری
از 1 استکان کمی کمتر آب گرم (استکان کمر باریک ترک ، 1 استکان 100 گرم آب)
200 گرم پنیر لبنه (یا پنیر ماسکارپونه)
2 قاشق سوپ خوری پودر قند
1 پاکت وانیل شکری (5 گرم و یا وانیل ایرانی کمی)
طرز تهیه:
بیسکوییت ها را در غذاساز پودر کنید. قهوه را داخل آب حل کنید و به بیسکوییت ها اضافه کنید و هم بزنید و داخل یخچال بذارید. پنیر لبنه ، وانیل و پودر قند را با هم مخلوط کنید و به مخلوط بیسکوییتی اضافه کنید. اگر در این مرحله قوام مواد آبکی بود میتوانید کمی بیسکوییت پودر شده اضافه کنید. سپس از مواد تیکه هایی بردارید و گرد کنید و در پودر کاکائو بغلتانید. نوش جان
#با_رسپی_های_امتحان_شده
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#نان_تابه_ای
برای این مقدارخمیر25-26 عددنان گرد کوچک به مامیدهد.
مواد برای خمیر :
میزان لیوان200ml هست.
1.5 لیوان آب
1 لیوان ماست به دمای محیط رسیده
نصف فنجان روغن زیتون
1 قاشق غذاخوری مایه خمیر فوری
1قاشق غذاخوری شکر
5.5 لیوان آرد
طرزتهیه :
توی فیلم نشون داده شده که اول آرد بعد مایعات ریخته میشه، ولی چون بافت آردها باهم متفاوت هست بهتره که اول مایعات بعد آرد ومایه خمیر فوری را کم کم به مواد اضافه کنید شایدبرای شما آرد کمتری یابیشتری ببرد.
بعدروی خمیررا پوشانده و1ساعت استراحت میدهیم درمحیط آشپزخانه وبعد چونه های کوچک گرفته ودرتابه گرم شده گذاشته تانانها پخته شوند. 🤓
خمیررا که درتابه گذاشتید باشعله کم مرتب برگردونید تادوطرف ووسط نان پخته شود.
پ. ن. اول مایه خمیر رادرنصف فنجان آب ولرم وشکر بریزید وبزارید 10تا15 دقیقه بادرب بسته بمونه ووقتی که مایه خمیر عمل کردبعد استفاده کنید.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#ماکارون_فرانسوی
مواد لازم:
سفیده تخم مرغ: 3 عدد، شکر: 30 گرم، پودر قند: 170 گرم، پودر بادام: 120 گرم، رنگ ژله ای یا پودری: مقداری، اسانس توت فرنگی(به دلخواه): مقداری
طرز تهیه:
ابتدا روز قبل از درست کردن این شیرینی ها سفیده تخم مرغ رو از زرده جدا میکنیم و داخل ظرف در دار داخل یخچال قرار میدیم.
پودر بادام و پودر قند رو باهم آسیاب میکنیم تا کاملا یکدست بشن.
سفیده تخم مرغ رو با دور تند همزن یک تا دو دقیقه میزنیم و بعد شکر دانه ریز رو در سه مرحله به سفیده اضافه میکنیم. و هر بار یک دقیقه با همزن میزنیم.
پس از این مدت رنگ و اسانس دلخواه رو اضافه میکنیم و در حد مخلوط شدن با همزن میزنیم.
سپس همزن را کنار گذاشته و پودر بادام و قند مخلوط شده رو در سه مرحله به مواد اضافه کرده و با لیسک بصورت دورانی هم میزنیم.
مواد رو داخل قیف با ماسوره ساده ریخته و روی صفحه سیلیکون مخصوص ماکارون روی هر دایره کمی از مواد میریزیم.(اگر مت مخصوص ماکارون در دسترستون نبود روی کاغذ روغنی را خیلی کم چرب کنید و دایره های کوچک یکدست و یک اندازه بکشید و با قیف و ماسوره ساده دایره ها رو پر کنید). یک ساعت به ماکارون ها استراحت میدیم.
بعد ازین مدت فر رو به مدت ده دقیقه روشن میزاریم تا گرم بشه سپس روی 140 تنظیم کرده به مدت بیست دقیقه ماکارونها رو داخل فر قرار میدیم.(حواستون باشه شاید زودتر بپزه،بستگی به حرارت فرتون داره که دمای هر فر فرق میکنه).
بعد از پخت اجازه میدیم تا کاملا سرد بشن سپس از قالب یا کاغذ روغنی جدا میکنیم.
برای فیلینگ بین ماکارون ها میشه از کرمفیل،خامه فرم گرفته، گاناش، بریلو ،شکلات و نوتلا و انواع کرم استفاده کرد😍
#با_رسپی_های_امتحان_شده
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#شیرینی_بهشتی
شیرینی عاالی و نرم و خوشمزه
اگر ترازو دارین لطفا با گرم اندازه گیری کنید.
روغن نیمه جامد (جامد) یا روغن صاف 150 گرم (تقریبی 2/3 لیوان)(در مورد کره و مارگارین اطلاع ندارم)
آرد سفید 170 گرم (یه لیوان آرد 150گرمه، یه خرده بیشتر از یه لیوان)
پودر قند 120 گرم (تقریبا 3/4 لیوان )
وانیل نوک قاشق
من در دو رنگ زعفرانی و یکی صورتی که رنگ خوراکی زدم درست کردم. همین مواد بالا رو یه بار زعفرانی درست کردم، یه بار با رنگ خوراکی.
من خودم در شیرینی بهشتی از ترکیب روغن جامد و روغن حیوانی استفاده می کنم. بی نهایت شیرینی رو خوشمزه می کنه.
روغن رو روی حرارت قرار دادم و آب کردم، بعد گذاشتم توی محیط خنک بشه.
روغن و پودر قند الک شده رو با همزن برقی 5 دقیقه خوب زدم تا حسابی کشدار و رنگش تغییر کنه. وانیل هم اضافه کردم.
آرد رو الک کردم. آرد رو داخل موادم ریختم و با قاشق یا لیسک هم زدم. اگه زعفران می خواین بریزین قبل از اینکه آرد بریزین زعفران رو اضافه کنین، و همچنین رنگ خوراکی هم این زمان اضافه بشه. اگر بخواین کاکائویی درست کنین، از میزان آرد کم کنین و جاش پودر کاکائو بریزین.
بعد مواد رو داخل قیف ریختم، عزیزان ببینین روغن مایع رو نریزین بعد ببینین شل شد و بعد از پخت شیرینی هاتون وابرن، توجه کنین اگه موادتون از قیف رد نشد روغن مایع کمی اضافه کنین. خیلی مهمه ها.
من برای اونی که رنگ خوراکی ریختم اصلا از روغن مایع استفاده نکردم.
اما برای زعفرانی از قیف رد نمی شد اصلا یه قاشق روغن مایع ریختم.
داخل قیف با ماسوره شماره 132 (هر نوع ماسوره شکوفه ای که دارین میشه) ریختم و شکوفه زدم. روش هم تخم خرفه ریختم.
فر رو از یه ربع قبل با دمای 170 درجه روشن کردم و سینی فر رو در طبقه بالا به مدت 12 تا 15 دقیقه قرار دادم. به هیچ وجه هم شعله بالا رو روشن نکنین.
بسیار مهم شیرینی ها بعد از پخت یه ساعت بمونه خنک بشه و بعد از سینی برشون دارین.
با مواد بالا زعفرانی درست کردم نزدیک 65 عدد و همون میزان مواد بالا رنگ خوراکی زدم نزدیک 70 عدد شد. سایزها تقریبا کوچیکه
ماندگاری این شیرینی بسیار بالاست و در محیط خنک در ظرف درب بسته تا چند ماه با کیفیت می مونه.
بدون فر هم توی فر دست ساز روی گاز میشه.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛