#کاچی
مواد لازم برای تهیه 3 پیاله کاچی:
آرد 4 قاشق
شکر 6 قاشق
کره یک عدد پنجاه گرمی
روغن مایع 3 قاشق
هل یک قاشق چایی خوری
آب برای شربت یک لیوان کامل
گلاب سه قاشق
ادویه کاچی(تهیه از عطاری ها)
پودر گردو و بادوم و پسته و کنجد هر کدام یک قاشق چایی خوری .... مقداری برای تزیین
آرد را تفت میدهیم تا به هر رنگ خوشتون بیاد در بیاد... 👈 کاچی تیره و روشن بستگی به میزان تفت ارد داره. 👉وقتی به رنگ دلخواه رسید بهش کره و روغن اضافه میکنیم . بعد پودر هل ادویه کاچی و مغزها رو اضافه میکنیم. شربتی را که با آب و شکر گلاب و زعفران تهیه کردیم بهش اضافه میکنین. تا زمانی ک به غلظت فرنی برسه هم میزنیم. نه خیلی شُل نه خیلی سفت. نوش جان دوستای خوبم خیلی در مورد ترکیبات ادویه کاچی پرسیده بودید. ترکیباتش شامل👇 تخم گشنیز
سیاه دانه
زیره
رازیانه
جوز هندی
تخم شوید
هل
زنجفیل
کنجد
زرچوبه
آویشن
بادیان رومی
هست
میتونید از عطاری ب صورت آماده تهیه کنید
#با_رسپی_های_امتحان_شده
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#فیکن_مرغ
برای تهیه این غذای خوشمزه،درابتداکناره های خشک نانهای تست رابه خوبی بگیرید،طوری که فقط بافت نرم نان بمونه وهیچ کناره ای نداشته باشه چون این کناره ها اگر کمی هم بمونه بعدازسرخ شدن سفت میشه وزیردندون میاد_نانها نرم وتازه باشند_وباوردنه نانها راخوب فشرده ونازک کنید،سپس لبه های نان رابااب یاکمی شیرمرطوب کنید،ازموادمیانی _به دلخواهه_یک ق غ به همراه کمی پنیرپیتزابین ان بگذارید وبه ارامی رول کنید،لبه هارا کمی فشرده کنید تاهنگام سرخ شدن موادازداخل نانها به بیرون نریزند،نانها رادرابتدادرتخم مرغ خووووب زده شده وسپس دراردسوخاری_پانکو بهتره_بغلطانیدودرروغن داغ سرخ باحرارت ملایم کنید،
موادمیانی: یک عددپیازویک حبه سیرتفت داده شده +گوشت مرغ_من ازقسمتهای استخوانی مرغ استفاده کردم اول اونها رابانمک وفلفل وزردچوبه وکمی اویشن پختم وجداکردم وسپس بابقیه موادکمی تفت دادم_فلفل دلمه ای،قارچ وکمی رب وادویه های دلخواه
فقط این مواد ب چرب،ربی وداغ نباشند_باعث میشه نانها پاره شوند_
*بنا به تجربه خودم بهتره یک ظرف پهن بردارید طوری که بشه تعدادزیادی ازفیکن ها راداخلش قراربدیدولازم هم نیست روغن خیییلی شناورباشه ،به این صورت همه فیکنها زود سرخ میشن ولی اگرمثل من ظرفتون کوچیک باشه ودوتادوتاسرخ کنید،روغنتون اواسط کارکف میکنه واعصابتون خردمیشه،،به این روش تاقبل ازاینکه روغن بخوادکف کنه بیشترفیکنها سرخ شدند و بهتره که گرم سرو بشن
#با_رسپی_های_امتحان_شده
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#مرغ_رستورانی
دستور تهیه :👇
مرغ را هم با پوست هم بدون پوست میتونید درست کنید بهتره از چند ساعت قبل مرغ را نمک بزنید وبعد بشورید تا نمک به جسم مرغ بره وخوش طعم بشه
ادامه کار، این مقدار مواد واسه نصف تا یه مرغه ، مرغ را بذارید توی ظرف یه پیاز نگینی ریز خردشده و دوتا سه حبه پوره سیر ورنده ریز یه پیاز و یک قاشق غذاخوری کاملا سر پر رب گوجه و سه قاشق سس کچاپ و دوتا سه قاشق رب انار وزردچوبه وفلفل سیاه و حدود پنج قاشق روغن بهتره زیتون باشه همه را خوب مخلوط کرده تا همه جای مرغ آغشته به این مواد بشه بعد توی ظرف پخت بریزید ویه فلفل دلمه روش بریزید و یک ونیم تا دولیوان اب که یه دونه عصاره را بهاش مخلوط کردیم اضافه ودرشو بذارید روی حرارت ملایم وگاهگاهی هم با قاشق از سس روی مرغ بریزید تا وقتیکه مرغ پخته وسس هم نسبتا غلیظ بشه طعمی عالی وبسیار سالم ومیهمان پسند👌
نکته : هیچکدوم از مواد را بهتره حذف نکنید
#با_رسپی_های_امتحان_شده
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
سلاممم
من اومدم با یه اش خیلی خیلی خوشمزه😋😋
#اش_یزدی
یک و نیم لیوان جو
دو تکه مرغ
نعناع
دو عدد هویج کوچک
نیم کیلو کشک
سه عدد پیاز بزرگ
نمک و فلفل
طرز تهیه:جو که از قبل خیس کرده بودیم رو با مرغ و یک عدد پیاز خرد شده ،ادویه و زردچوبه و نمک و فلفل میذاریم بپزه.
وقتی خوب مرغ و جو لعاب دار و پخته شد از مواد جداش میکنیم و ریش ریش میکنیم.
حالا دو عدد هویج رو رنده میکنیم و به همراه مرغ ها به جو اضافه میکنیم.
نعناع داغ و کشک و پیاز داغ رو به آش اضافه میکنیم و اجازه میدیم خوب جا بیفته
اواخر پخت نمک رو اندازه میکنیم.
و با نعناع داغ و پیاز داغ سرو میکنیم.
پ.ن:من هویج رو حذف کردم .
#با_رسپی_های_امتحان_شده
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#شیرینی_برنجی_بدون_فر
شیرینی فوق العاده خوشمزه مخصوص عید اندازه ای که میدم مقدار شیرینیه تو سینی
برای اندازه گیری حتما از ترازوی دیجیتالی استفاده کنید میتونید مواد رو دوبرابر کنید این شیرینی هم با فر وهم بدون فر درست میشه فقط به این نکته توجه کنید شیرینی سری اولرو که قیف زدید سری دوم حتما یک دقیقه دوباره با همزن دستی یا قاشق دوباره بزنید تا دوباره پوک بشه جای که خمیر میزارید زیاد گرم نباشه بجای روغن قنادی از کره اسنفاده نکنید بوی کره تو شیرینی خشک زیاد خوشایند نیست
میتونید بجای روغن صاف قنادی از روغن جامد خوراک پزی استفاده کنید ولی به این خوشمزگی نمیشه
در اصل این شیرینی با روغن کرمانشاهی درست میشه ولی هزینه ش خیلی بالا میره😄
آرد برنج 250 گرم
آرد سفید قنادی 125 گرم
روغن جامد صاف 130 گرم
شیر ویا آب 150 گرم
گلاب 30 گرم
پودر شکر 125 گرم
پودر هل نصف قاشق چایی خوری
تخم مرغ یک عدد روغن مایع یک قاشق غذاخوری
آرد برنج و آرد سفید رو با هم مخلوط کرده نصفشو میریزیم داخل کاسه همزن روغن قنادی هم میریزیم همزن را روشن کرده با سرعت کم قاشق قاشق مابقی آرد رو اضافه کرده یک قاشق روغن مایع هم اضافه کرده آنقدر میزنیم تا پوک وسفید بشه تو فیلم مشخصه نشون دادم (حدود شش الی هفت دقیقه) سپس پودر قند، شیر ،تخم مرغ ،پودر هل ،گلاب رو اضافه کرده دوباره همزن رو روشن کرده در حد مخلوط کردن میزنیم خواستید دو رنگ باشه نصفشو جدا کرده به نصف دیگه ژعفران میزنیم
شیرینی رو میریزیم تو قیف وبا ماسوره ساده میزنیم مهر مخصوص شیرینی برنجی هست لوازم قنادیا دارن من نداشتم از ماسوره استفاده کردم طبق فیلم
عزیزانی که تو فر درست میکنن دمای فر 200 درجه حدود ده الی 15 دقیقه زیر ودور شیرینی طلای بشه کافیه نباید تغییر رنگ بده
اگه فرتون زود داغ میشه 180 درجه کافیه
قبل از دست به کار شدن قابلمه رو بزارید رو گاز تا گرم بشه و مانند فر عمل کنه(شعله متوسط باشه )عزیزان نه آب میخواد نه شعله پخش کن کف قابلمه یک حلقه یا سه پایه میزاریم تا سینی کمی از کف قابلمه فاصله داشته باشه وته شیرینی نسوزه ودم کنی میزاریم و شعله رو کم میکنیم حدود 15 الی20 زیر شیرینی طلای میشه اگه در قابلمه کیپ باشه دم کنی نمیخواد من نزاشتم
من از سینی پیتزا استفاده کردم فرقی نداره هر جنسی که باشه فقط نسوز باشه
مهر رو ابتدا به آرد بزنید بعد روی شیرینی
#با_رسپی_های_امتحان_شده
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
45.58M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#مرغ_سوخاری
مرغ با پوست (ران،سینه،بال) ۵۰۰ گرم (درشت نباید باشه ) اگر ۱ کیلو گرفتی مقدار همه مواد و دو برابر کن
سویا سس نصف ق غ
سس کچاپ ۱ ق غ
پودر زنجبیل یا زنجبیل تازه رنده شده ۱ ق چ
سیر له شده ۲ ق چ
فلفل سیاه ۱ ق چ
نمک یک چهارم ق چ
پودر ماسالا ۱ ق چ (سلیقه ای)
#با_رسپی_های_امتحان_شده
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#کلیپ_آموزشی 🎞
📽 آموزش #کلوچه_خرمایی_بدون_فر 🥟 😋👆
#با_رسپی_های_امتحان_شده
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
برای تهیه مرغ کنتاکی شما به8عدد رون مرغ احتاج دارید که به اون 1قاشق غذاخوری آرد سفید و1فنجان آب اضافه کنید و هم بزنید حالا با کمک چاقو پوست مرغ هارو تمیز کنید.مرغ ها رو چندین بار بشورید.
به مرغ های شسته شده 1فنجان آب و 2قاشق غذاخوری سرکه و مقداری نمک اضافه کنید.روی مرغ ها سلفون بکشید و 10 دقیقه بهش زمان بدید.بعددوباره مرغ ها رو بشورید
به 4 دونه تخم مرغ 1قاشق مربا خوری فلفل سیاه، 1قاشق مربا خوری پودر گشنیز-1قاشق مربا خوری پودر زنجبیل-1قاشق مربا خوری نمک-1قاشق مربا خوری پودر سیر-1قاشق مربا خوری پودر فلفل-و 1قاشق مربا خوری پودر اویشن اضافه کنید_و به اون 1فنجان ماستو2قاشق غذاخوری آب لیمو ترش اضافه کنید و همبزنید
روی مرغ ها رو چندین برش ایجاد کنید_و داخل مایع به دست اومده بریزید
مرغ هارو خوب به مایع آغشته کنید
روی اونهارو سلفون بکشید و نیم الی 1ساعت درون یخچال بذارید_
در کنار این مرغ کنتاکی خوشمزه میتونیدسیب زمینی های آبپز شده رو نگینی کنید ومخلوط هر 1قاشق مربا خوری از فلفل سیاه،پودر گشنیز،پودر سیر،پودر زنجبیل،پودر آویشن،پودر فلفل قرمز،ونمک رو بهش اضافه کنیدو مقداری روغن هم اضافه کنید و باهم دیگه همبزنید تا خوب ترکیب بشن.اونهارو داخل تابه ای سرخ کنید_
زمانیکه مرغ ها مزه دار شدن_
داخل ظرفی 1/5فنجان آرد_نصف فنجاننشاسته بریزید و به اون 1قاشق مربا خوری فلفل سیاه،1قاشق مربا خوری پودر گشنیز،1قاشق مربا خوری پودرسیر،1قاشق مربا خوری آویشن،مقداری نمک،و1قاشق مربا خوری فلفل قرمز اضافه کنید و همبزنید
حالا مرغ هارو آغشته به آرد کنید و اون ها رو تکون بدید تا آرد اضافه گرفته بشه_با تمامی مرغ ها این کارو تکرار کنید
مخلوط آرد و ادویه رو یکبار الککنید وبذارید کنار برای مرحله بعدی
به مایع تخم مرغ هم افنجان آب اضافه کنید
درون قابلمه ای روغن داغ و شناور آماده کنید_مرغ هارو قبل از اضافه کردن به روغن داخل مایع تخم مرغ بزنید_و بعد به آرد الک شده آغشته کنیدبا تکون دادن مرغ ها آرد اضافه اون رو بگیریدو داخل روغن سرخ کنید
مرغ های کنتاکی شما آمادس.😍😋
اونهارو در کنار سیب زمینی و سس کچاب میل کنیدو از خوردن اون در کنار خانواده لذت ببرید
#با_رسپی_های_امتحان_شده
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
برای این غذا شما میتونید مواد میانی رو از قبل آماده کنید وموقع استفاده سریع درست کنید 👩🍳👩🍳
#کسادیا_با_گوشت_چرخی
مواد لازم :500 گرم گوشت چرخ شده
1 پیمانه پنیر موتزارلا
1 عدد پیاز نگینی خرد شده
2تا3 حبه سیر
1 عدد گوجه فرنگی نگینی خرد شده(بدون پوست)
1 قاشق غذاخوری رب گوجه
ادویه جات از هر کدوم 1 قاشق چایخوری (نمک، فلفل سیاه، زیره سبز، پاپریکا، ادویه مکزیکی)
نان تورتیلا
کره
ذرت کنسروی
طرز تهیه :
.
ابتدا مواد میانی رو آماده کنید. در تابه روغن ریخته وپیاز و سیر را ریخته وکمی تفت دهید وپیاز که سبک شد گوشت چرخی رو اضافه وتفت داده ، ادویه جات را اضافه کنید، رب گوجه و گوجه نگینی خرد شده را اضافه وهمگی رو با هم تفت بدید تا گوشت پخته وآب آن کشیده شود. 👩🍳👩🍳 . در یک طرف نان تورتیلا مقداری پنیر موزارلا (پیتزا) ریخته ومقداری از مواد گوشتی وکمی ذرت اضافه وباز مقداری پنیر ریخته و نان رو تا زده و در تابه که کمی روغن ریخته اید گذاشته ودو طرف نان رو کمی سرخ کنید تا پنیر داخل نان آب شود، بعد سرخ شدن به شکل مثلث برش زده وبا سس ماست یا سس دلخواه سرو کنید.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
اینم از کباب بوقلمون که من خودم واسه اولین بار درست کردم وعاشقش شدم😋 .
#کباب_تابه_ای_بوقلمون
موادلازم:
سینه بوقلمون 300گرم
هویج کوچک 1عدد
پیاز رنده شده1عدد
جعفری خردشده کمی
زعفران دم کرده2قاشق مرباخوری
نمک و فلفل وپودرسیروپودرزنجبیل وپودرتخم گشنیزوپودرپاپریکا
1قاشق غذاخوری روغن زیتون
طرزتهیه :
اول کارسینه بوقلمون روچرخ کردم وباپیاز رنده شده(آب پیاز گرفته بشه) ومابقی تمام مواد مخلوط کردم وخوب چنگ زدم تا حالت چسبندگی پیداکنه وبعد روش روسلفون کشیدم گذاشتم یخچال حدود1ساعت وبعد طبق فیلم به سیخ کشیدم وباز برای نیم ساعت گذاشتم یخچال وبعداین تایم در روغن کم سرخ کردم، وواسه کنارش هم پلو کته ای درست کردم که اونم عالی شد. 🤗🤗
به همین راحتی وخوشمزگی
#با_رسپی_های_امتحان_شده
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#کیک_پنیر_جعفری 🧀☘️
مواد لازم :
پنیر سفید یک پیمانه.
پنیر پیتزا یک پیمانه.
روغن زیتون یک دوم پیمانه.
آرد دو پیمانه.
بیکینگ پودر سه قاشق چایخوری.
جعفری ساطوری شده یک پیمانه.
تخم مرغ سه عدد.
شیر کم چرب یک پیمانه.
نمک و فلفل کمی.
طرز تهیه:
ابتدا فر رو روی درجه 180 درجه گرم میکنیم جعفری ها رو ساطوری کرده و در یک ظرف پنیر سفید و پنیر پیتزا رو با هم مخلوط میکنیم، تخم مرغ ها رو افزوده مخلوط می کنیم تا پف کند، روغن و شیر به همراه نمک و فلفل رو اضافه کرده خوب هم می زنیم، سپس آرد و بیکینگ پودر الک شده رو کمکم اضافه و مخلوط میکنیم در پايان جعفری خرد شده رو افزوده به کمک لیسک هم می زنیم و در قالب چرب شده، فر 180 درجه به مدت 35 دقیقه قرار می دهیم تا روی کیک کاملا طلایی شود
#با_رسپی_های_امتحان_شده
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#پیش_غذا_کوفته_عدس
#طرزتهیه :
آب حدود4لیوان
2لیوان عدس قرمز (دال عدس)
1 لیوان بلغور گندم ریز(للک)
1/2 لیوان روغن زیتون یامایع
1 عدد پیاز متوسط خوردشده
1 قاشق غذاخوری فلفل قرمز شیرین
1 قاشق چایخوری فلفل سیاه
6-7 شاخه پیازچه تازه خوردشده
جعفری خوردشده
1 قاشق غذاخوری آبلیموتازه
1 قاشق غذاخوری نمک(میتونید کمتربریزید) .
عدس را در یک ظرف بشویید و حدود 1 لیتر آب را اضافه کنید وروی حرارت بزارید تا پخته شود ودرآخرای پخت حدود نصف لیوان آب داشته باشد وبلغورگندم رااضافه ومیزاریم که و15 دقیقه تاآب به خورد بلغور بشه وکنارمیزاریم.
نصف لیوان روغن مایع یا روغن زیتون را به تابه اضافه و پیاز خورد شده را ریخته تا سرخ شود. وفلفل قرمز ورب رااضافه کنید تا رنگ رب باز شود وبوی خامی رب هم گرفته شود.
نمک وفلفل سیاه وآب لیمو رابه مواد کوفته اضافه ومخلوط میکنیم. سپس پیاز سرخ شده را روی عدس و بلغورریخته، بهمراه پیازچه وجعفری خورد شده وخوب مخلوط کرده وازمواد یک گلوله متوسط برداشته وبادست گرد میکنیم وطبق فیلم یک گودالی ایجاد کرده ودرظرف سرو میچینم وبا سبزیجات تازه وکاهو پر وروش رابا برش لیمو تزئین میکنیم.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#قرابیه_فندقی_نمکی
مواد لازم:
250 گرم کره (دردمای محیط)
2 عدد تخم مرغ (سفیده وزرده جدا، زرده برای داخل خمیر وسفیده برای رومال خمیر) 3 قاشق غذاخوری روغن مایع 2 قاشق غذاخوری سرکه
1/2استکان شکر
1 قاشق مرباخوری نمک
1 بسته بکینگ پودر10گرمی(1 قاشق مرباخوری)
3/5 تا 4 لیوان آرد
1 استکان فندق خرد شده
کنجد برای تزیین
طرز تهیه:
همه مواد رابجز فندق وآرد وبیکینگ پودررا درظرفی بریزید وهمزده ومخلوط کنید.
بیکینگ پودر رااضافه وآرد را کم کم به مواد اضافه کنید تا جایی که خمیر لطیف بدست بیاد وبه دست نچسبه. فندق رادر آخر ریخته وکمی ورز دهید.
خمیر را دررینگ و یا میزکاربا دست به ضخامت 1 سانت باز کنید وطبق ویدئو برش بزنید وروی خمیر را با فرچه سفیده تخم مرغ بزنید وکنجد را روی سفیده بپاشید تاهمه سطح خمیر کنجدی شود.
بعد سینی را درفر از قبل گرم شده بادمای 180 درجه گذاشته تا زمانی که قرابیه ها پخته و طلایی شوند.
پ. ن. زمان پخت به فر شما بستگی دارد زمان پخت حدود15 دقیقه
#با_رسپی_های_امتحان_شده
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛