#حلوا آرد برنج و آرد نخودچی:
۱لیوان آرد برنج
۱/۲لیوان آرد نخوچی
۱۰۰گرم کره+۱قاشق غذاخوری روغن جامد
۱لیوان شکر
۱لیوان گلاب
۳قاشق غذاخوری زعفران دم کرده غلیظ
ابتدا آردهارو تفت بدین بد که بوی خامیش گرفته شد کره و روغن رو اضافه کنید و ۵-۱۰دقیقه دیگه تفت بدین
حالا مخلوط شکر و گلاب و زعفرون رو اضافه کنید
حرارت رو زیاد کنید و مدام هم بزنید تا حلوا خودشو جمع کنه
میتونید ۱قاشق چایخوری بهش پودر هل هم اضافه کنید
تو قالب دلخواه بریزید و با پودر پسته تزیین کنید
اشپزی خاص
🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱
#رست_چيكن
تخم مرغ .....1عدد
سینه مرغ ......1 عدد
نخود فرنگی..... 1 پیمانه
هویج نگینی..... 1 عدد
چیپس ...... 1عدد
سوسیس کوکتل ......3 عدد
پیاز متوسط .....1عدد
سیر..... 3 حبه
زعفران دم کرده ......مقداری
نمک وفلفل قرمز و سیاه و اویشن ......به میزان لازم
پنیر چدار یا پارمزان...... نصف پیمانه
عصاره مرغ....... 1عدد
طرز تهیه:
سینه مرغ ونمک وفلفل وزعفران وپیاز وسیر وتخم مرغ وکوکتل گوشت و عصاره مرغ رو در دستگاه میکسر قرارمیدیم تا خوب مخلوط وتمام مواد ریز وبه خوردهم بره بعد نخود فرنگی وهویج پخته ونگینی وپنیر رو به موادمون اضافه میکنیم و خوب هم میزنیم بعد یک کیسه فریز رو باز میکنیم وچیپس رو کاملا خرد میکنیم وروی کیسه فریزر پخش می کنیم روی یک کیسه فریزر دیگه مواد گوشتی رو باز میکنیم به شکل مستطیل و یک هویج درسته وسطش قرار میدهیم ومواد رو دور هویج پیچیده و به شکل استوانه در میاریم روی این استوانه با قلمو تخم مرغ هم زده بمالید و بعد با دست بر داشته و روی چیپس های خورد شده قرار بدین چیپس خورد شده به همه همه جای سطح بیرونی ان بچسباند دوطرف نایلون زیر چیپس هارا بر روی رولت جمع کنید و با دست کمی فشرده کنید طوری که دور تا دوررولت به خوبی با چیپس خورد شده پوشیده بشه در این مرحله میتونید با دست رولت رو به شکل مثلث در بیارید طوری که بعد از برش مقطع مثلثی پیدا کنه و یا اگر قالب ناودونی فلزی مثلثی دارید درون اون قالب قرار بدین و شکل مثل به رولتتون بدین درون یک ظرف پیرکس و یا سینی فر کاغذ روغنی بندازید وروشو خوب چرب کنید حسابی با فرچه آغشته به روغن میکنیم ورولت رو به آرامی در ظرف قرارمیدیم ودر فری که بادرجه حرارت دویست درجه سانتیگراد به مدت نیم ساعت قرارمیدیم ووقتی یک طرف رنگش تغییرکرد رولت رو به آرومی برمیگردونیم تا طرف دیگر مثلث هم رنگش تیره تر بشه و بار دیگر هم میچرخونیم تا هر سه ضلع برشته بشه بعد از فر درمیاریم وقتی کمی سرد شد با چاقوی اره ای تیز به عرض دوسانت برش میدهیم و سرو میکنیم
نکته :در صورتیکه قالب ناودونی فلزی داشتین میتونید به طور کلی رست چیکت رو درون قالب فلزی توی فر بپزید.
اشپزی خاص
🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱
#كيك ليمو ترش
مواد لازم
تخم مرغ ٤عدد
آرد ٢ليوان
شكر1/5ليوان
شير 1ليوان
روغن مايع نصف ليوان
آب ليمو ترش يه چهارم پيمانه
رنده پوست ليمو يك قاشق سوپخوري
بكينگ پودر 2ق م
وانيل 1ق چ
طرز تهیه
تخم مرغ را به همراه شكر و وانيل آنقدر زده تا كاملا كف كند و كرم رنگ بشه بعد روغن مايع،شير و اب ليمو ترش اضافه ميكنيم هم ميزنيم رنده پوست ليمو را هم اضافه كرده بعد ارد را به همراه بكينگ پودر سه بار الك كرده و در سه مرحله به مايه كيك اضافه ميكنيم بعد دو سوم قالب مافين رو از مايه كيك پر ميكنيم و ٢٥دقيقه داخل فر با دماي ١٧٠قرار ميديم و دو دقيقه گريل رو روشن ميكنيم...
#كرم_لیمو
مواد لازم
زرده تخم مرغ ١عدد
شير يك ليوان
وانيل كمي
اب ليمو ترش يك چهارم پيمانه
نشاسته ذرت دو قاشق غذاخوري
كره نصف قاشق غذاخوري
شكر نصف پيمانه
طرز تهیه
ابتدا زرده تخم مرغ و وانيل رو كمي هم ميزنيم بعد بقيه مواد رو اضافه ميكنيم و روي حرارت قرار ميديم تا غلظتش مثه فرني بشه بعد كه خنك شد استفاده ميكنيم.
اشپزی خاص
🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱
#کوکو_ذرت
مواد لازم
آرد: ۱/۲ پیمانه
ذرت: ۲ پیمانه
پنیرچدار: ۱/۲پیمانه
پیازچه خردشده: ۱/۳پیمانه
شیر: ۱/۲پیمانه
تخم مرغ: ۲عدد
نمک: ۱ق چایخوری
پودرفلفل چیلی: ۱ق سوپخوری
طرزتهیه
همه مواد رامخلوط کنید.
در روغن سرخ کنید.
ساده وراحت! نوش جان
اشپزی خاص
🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱
آموزش #قيمه_نذري (100 نفر)
گوشت گوسفندي ............ 7 كيلو
لپه ...................................... 4 كيلو
پياز ..................................... 2 كيلو
رب گوجه ............................ 3 كيلو
مغز ليمو عماني .............. 200 گرم
سيب زميني خام ........... 10 كيلو
برنج .................................. 15 كيلو (هرنفر 150 تا 180 گرم )
روغن ................................ 10 كيلو
زعفران ............................. 2 مثقال
گلاب ................................. 200 ميلي ليتر
ادويه مخصوص ................ 150 گرم
* ادويه مخصوص شامل : پودر هل سبز-پودر جوز هندي- دارچين - زعفران خشك اسياب شده - كمي زردچوبه
نمك ................................. 150 گرم
فلفل ................................ 25 گرم
زردچوبه ......................... 50 گرم
طرز تهيه #قیمه_نذری :
پياز خلالي خرد كرده تفت ميدهيم، گوشت را به همراه ادويه مخصوص اضافه مي كنيم و تفت ميدهيم. بعد از تغيير رنگ گوشت، لپه را كه از قبل خيس كرده ايم اضافه مي كنيم و تفت ميدهيم. سپس رب گوجه و آب اضافه مي كنيم. بعد از اين مرحله اجازه ميدهيم خورش بپزد.
حين پخت قيمه زعفران دم كرده و گلاب اضافه ميكنيم و اجازه ميدهيم خورش جا بيفتد.
سيب زميني ها را خلال كرده در آب سرد ميريزيم. داخل آب مقداري زعفران دم كرده ميريزيم تا رنگ سيب زمبني ها عوض شود سپس داخل ابكش بريزيد. سيب زميني ها را در روغن داغ با حرارت ملائم سرخ كنيد بعد از سرخ شدن روي دستمال حوله اي بريزيد تا روغن إضافي سيب زميني ها گرفته شده و برشته شود
اشپزی خاص
🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱